Makijaż - tajemnice szminki
A wy wolicie szminkę czy błyszczyk?
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
Też chętnie się dowiem, jak z trwałością tej maskary.
Nie miałam okazji używać.
Nie używałam, jednak Eveline ma według mnie naprawdę dobrej jakości tusze do rzęs.
Czy jest trwały?
Nie używałam.
Nigdy nie korzystałam z takich farb, więc też jestem ciekawa.
Śpię na brzuchu, to nie ma opcji, żebym mi coś przetrwało na ustach :D
A wy wolicie szminkę czy błyszczyk?
Ja uwielbiam delikatne błyszczyki Mam często dosyć mocny makijaż oczu, więc lubię jak wtedy usta są delikatnie pociągnięte błyszczykiem
Ja tak samo jak Ewelina jestem fanką błyszczyków z tego względu że wolę podkreślić oczy
Ja również zdecydowanie błyszczyki, delikatne i naturalne, nawet na wieczór ponieważ bardzo mocno podkreślam oczy, aczkolwiek napewno warto zawsze mieć opcjonalnie jakąś pomadkę o ładnym odcieniu w swojej kosmetyczce. Ja posiadam pomadki z Bell, a jesli chodzi o błyszczyki to najrózniejsze Akurat teraz mam z Eveline, Miss Sporty, Delia, kilka kolorków z Wibo z serii z chilli (fajnie szczypią w usta ) oraz fajniutki błyszczyk chłodzący z pędzelkiem niestety napisy starte a nazwy nie pamiętam w każdym razie zakupiony w rossmannie.
jasne że szminke i do tego matowa
ja usta rzadko maluję ale jeśli już to wybieram szminki :)
Zdecydowanie wolę szminki. Nie lubię kiedy do błyszczyków przyklejają mi się włosy i później całe policzki są nimi umazane. Szminki są trwalsze, zwłaszcza lubię matowe, których mam najwięcej w swoim zbiorze.
Zdecydowanie wolę matowe szminki :)
zdecydownaie szminki. :) uwiebiam takie kremowe pomadki matowe. :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)