Makijaż na Niedzielę :)
Hej!
Dawno mnie nie było na forum, ale miałam ciężki okres w życiu. A oto moja propozycja makijażu na okazję, kiedy ostry makijaż jest nie na miejscu.
Nie miałam okazji jeszcze używać.
Niestety nie doradzę ale zapytam, czy ten podkład naprawdę daje radę przykryć duże plamy, przy c...
O proszę, świetne hobby :)
Jaki polecacie kryolan do twarzy. Mam D79 jest idealny),a chcę dobrać coś minimalnie ciemniejsze...
a które to zimne?
Dla mnie puder jak puder, taki zwykły jak większość tego typu kosmetyków. Czy zmniejsza widoczno...
Miałam kiedyś ten puder i tak średnio mi się sprawdził
Mam kilka paletek MUR i lubię ich używać.
Według mnie palety Makeup Revolution są ok. Na pewno dobrze sprawdzają się na co dzień.
Hej!
Dawno mnie nie było na forum, ale miałam ciężki okres w życiu. A oto moja propozycja makijażu na okazję, kiedy ostry makijaż jest nie na miejscu.
kochana strasznie duże to zdjęcie i za bardzo nie widze makijażu.. mogłabyś je trochę zmniejszyć ?
Zaraz wrzucę mniejsze
no to czekam
A ja już widziałam go na blogu i bardzo mi się spodobał
Kochana makijaż bardzo fajny
Btw, piegi masz nieziemskie i bardzo ładną cerę Zazdroszczę !
Oto zmniejszona wersja
makijaż piękny , niczego Tobie - Aniu więcej nie trzeba. CZY tylko ja widzę podobieństwo do Ani Muchy??????
bardzo ładny, taki delikatny
O kurcze! Przestańcie mnie tak chwalić, bo się zarumienię A co z Anią Muchą? Że ja jestem do niej podobna? Czy makijaż? Nie wiem, co źle robię, ale nie jestem zadowolona z efektu końcowego, bo wszystkie kolory zlały mi się w jedno Mój nowy blog, o którym mówiła Ewelina kallina9pinger.pl
O kurcze! Przestańcie mnie tak chwalić, bo się zarumienię A co z Anią Muchą? Że ja jestem do niej podobna? Czy makijaż? Nie wiem, co źle robię, ale nie jestem zadowolona z efektu końcowego, bo wszystkie kolory zlały mi się w jedno Mój nowy blog, o którym mówiła Ewelina kallina9pinger.pl
kallinko, czasami kolory się zleją w jedno, wtopią i to nie jest nic złego, wychodzi też ciekawy efekt.. Ja często tak mam ..Co do Ani Muchy nie miałam na myśli makijażu, tylko twarz, dłuższe tylko u Ciebie byłyby włosy i podobieństwo uderzające.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)