Makijaż dla dziewczyn o Rudych włosach
cześć dziewczyny:) Macie pomysły może dla rudowłosych dziewcząt na makijaż? a Może LadyMakeUp coś pomoże? pozdrawiam:)
Także jestem ciekawa
Czy wygładza włosy?
Też chętnie się dowiem.
A która lepiej Ci się sprawdziła?
Na pewno tak.
Wydaje mi się, że niektóre są do frezarek podologicznych, inne do zwykłych. Trzeba dopytać.
Odczuwa się naprawdę ten efekt chłodzący?
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
cześć dziewczyny:) Macie pomysły może dla rudowłosych dziewcząt na makijaż? a Może LadyMakeUp coś pomoże? pozdrawiam:)
może jakbyś wstawiła swoją fotkę łatwiej by było coś dobrać
bo wszystko zależy od koloru oczy , cery , kształtu twarzy i od odcienia twojej rudości :p
pozdrawiam (też mi się marzy rudy ;p )
Tak jak wyżej Najlepiej dobrac indywidualnie. Piersze co przychodzi mi na myśl ZIELONY ale to troche banalne:) Można wyczarowac cuda ale nie każdej to samo pasuje...
Wydaje mi się ,że dziewczyna o rudych włosach będzie ładnie wyglądała w makijażu w odcieniach wrzosu,fioletu,brzoskwini. Tą droga bym na Twoim miejscu poszła
podzielam zdanie miki
Wydaje mi się, że do ruch włosow pasuje kolor zielony :)
Wydaje mi się, że do ruch włosow pasuje kolor zielony :)
Tez mi się tak wydaje :)
Zielony na powiekach moze się okazać katastrofą. Lepiej jest jak zielony jest tylko akcentem.
No właśnie ten zielony pasuje mi tylko na środku powieki jakiegoś wyszukanego smokey, jako całość może być dziwnie :)
trudno tak określić, trzeba próbować i sprawdzać co pasuje a co nie
Zieleń jak najbardziej ale taka zgaszona według mnie. No i ważne, żeby nie przesadzić z ilością, bo wyjdzie żabka :) Można dodać odrobinę brązu czy szarości, żeby przełamać tą zieleń.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)