MARZY mi sie Sexy KOBIECE Wciecie w Tali
Marzy mi sie sexy kobiece wciecie w tali -kwinesencja kobiecosci tak naprawde,czy jest jakis sposob zeby miec takie sexy kobiece wcicie w tali ??
Juz bylo, powtarzasz sie :
post22341.html#p22341
Ja zawsze przedobrzę z ilością :D Powinno się wlewać według info z opakowania, a ja tam zawsze l...
Jak jest ciepło ale nie upalnie, czasem poleżę na leżaku z godzinkę, raz na tydzień może ;)
Raczej się nie opalam. Łapię opaleniznę "przy okazji" oraz stosuję piankę samoopalając...
Albo wyświecającej się w strefie T?
Czy nadaje się do skóry tłustej?
Czy jest wydajny?
Kiedyś coś takiego miałam to po godzinie zbierał się w załamaniu powieki co wyglądało brzydko :\...
Cały czas pozostaje wilgotny, czy zastyga na powiece?
Powinien być bardzo wydajny, zważywszy na pojemność :)
Marzy mi sie sexy kobiece wciecie w tali -kwinesencja kobiecosci tak naprawde,czy jest jakis sposob zeby miec takie sexy kobiece wcicie w tali ??
Juz bylo, powtarzasz sie :
post22341.html#p22341
Wydaje mi się, że na wcięcie w talii w dużym stopniu mają wpływ geny :) Znam też kilka dziewczyn, które gdzieniegdzie miały trochę tłuszczyku, po zrzuceniu uwydatniła się talia :)
Wcięcie w talii zależy od budowy ciała, albo się je ma albo nie i tyle. Są niby ćwiczenia na mięśnie skośne, które niby uwydatniają wcięcie w talii, ale nie powiem ci jak to działa, bo ja osobiście mam strasznie wąską talię w porównaniu w resztą ciała, więc śmiesznie by to wyglądało gdybym jeszcze próbowała ją zwęzić. \ Możesz też "wyrobić" sobie wcięcie w talii nosząc gorset przez dłuższy czas.
wydaje mi się że można coś zdziałać ćwiczeniami :) jest ich dużo na yt lub np, skrętoskłony, hula hop ;)
wydaje mi się że można coś zdziałać ćwiczeniami :) jest ich dużo na yt lub np, skrętoskłony, hula hop ;)
tez tak uważam
no cóz albo się je ma albo nie
Hula hop dobrze działa :)
masz wciecie albo go nie masz ,nic sie z tym nie da zrobic
natury nie oszukasz
Duzo cwiczen
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)