Laserowe usuniecie pieprzyka
Czy wiecie ile kosztuje ????
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Wazelinkę smakową stosuję na usta, zdarza mi się też posmarować nią skórki wokół paznokci.
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Czy wiecie ile kosztuje ????
bardzo roznie, glownie w granicach 200 złoty, ale bywaja drozsze
poszukaj w googlach klinik i wtedy będziesz dokładnie wiedziała
bardzo roznie, glownie w granicach 200 złoty, ale bywaja drozsze
Dokładnie.
Z tego co się orientuję nie każdy pieprzyk jest do usunięcia. Trzeba się skonsultować z naprawdę dobrym dermatologiem.
Z tego co się orientuję nie każdy pieprzyk jest do usunięcia. Trzeba się skonsultować z naprawdę dobrym dermatologiem.
tak, trzeba skonsultować z lekarzem. Sama kiedys usuwałam pieprzyka ;)
Dokładnie, skonsultuj się najpierw z dermatologiem
myslalam, ze kosmetyczka mi powie czy moge usunac pieprzyk
Dokładnie, skonsultuj się najpierw z dermatologiem
myslalam, ze kosmetyczka mi powie czy moge usunac pieprzyk
oczywiście też radzę się skontaktować z lekarzem . ja miałam pieprzyk który mnie wkurzał, usuwał mi onkolog. Zrobił to bardzo ładnie a oczywiście tkanka poszła do badania. Nieradzę inaczej, chyba, że pokosultacji z lekarzem, ktory stwierdzi na 1005. że pieprzyk jest do usunięcia.
Na kasę chorych robią to za darmo, ale musiałabyś porozmawiać z lekarzem aby zrobił to ładnie.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)