Kuchnia otwarta czy oddzielna?
Co sądziecie o rozwiązaniu, jakim jest kuchnia otwarta połączona z salonem?
Macie może taką? Jakie plusy i minusy dostrzegacie?
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Ładnie i długotrwale pachną?
Ciekawa jestem zapachu tych balsamów :)
Nie miałam okazji używać, więc jestem też ciekawa.
Czy efekt krycia, jaki widzimy na swatchach, uzyska się po jednym przeciągnięciu linera na skórz...
Moim zdaniem to tak standardowo jak inne dobre balsamy
Witajcie, chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób i gdzie mogę zamówić prenumeratę magazynu Make...
Także chętnie się dowiem
Co sądziecie o rozwiązaniu, jakim jest kuchnia otwarta połączona z salonem?
Macie może taką? Jakie plusy i minusy dostrzegacie?
Ja planuję w maju remont i od dłuższego czasu zastanawiam się, czy nie będę żałować wyburzenia ściany pomiędzy kuchnią a salonem.
Trochę trudno wtedy wrócić do stanu poprzedniego :D
Mi się bardzo podoba otwarta
Nie praktyczne są otwarte kuchnie.
zgadzam się
Moja ciocia ma otwartą i fajnie to wygląda, jednak z doświadczenia praktyczna jest osobna kuchnia - zapachy nie przenoszą sie na taką skalę, nawet, jeśli mamy gości i dużo gotujemy, możemy zostawić naczynia i inne rzeczy i sprzątnąć później - góra naczyń natomiast nie będzie wyglądać ładnie, gdy mamy gości parę metrów dalej.
zależy jakie masz mieszkanko i styl gotowania ;) jak ja gotuję wszędzie jest dużo wszystkiego więc wolę zamkniętą bo łatwiej i mniej do sprzątania
Oddzielna zdecydowanie.
Oddzielna zdecydowanie.
Podoba mi się oddzielenie
otwarta
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)