Kolory ziemi:)
Makijaż wykonany paletką Sleek storm złoto oraz butelkowa zieleń, tusz do rzęs essence brąz- mój ukochany, na brwiach brązowa kredka do stylizacji brwi essence
Na mokry korektor.
Czy nie zbiera się mocno w załamaniach powieki?
Efekty są ale bardzo delikatne.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Makijaż wykonany paletką Sleek storm złoto oraz butelkowa zieleń, tusz do rzęs essence brąz- mój ukochany, na brwiach brązowa kredka do stylizacji brwi essence
mmmm boski śliczne kolorki
OOO Pati, widzę, że ostro eksperymentujesz super, bardzo fajny makijaż - lubię takie naturalne kolorki.
Ja tez uwielbiam makijaz w kolorach ziemi--glinki ,ale bardziej matowe ,ale te tez sliczne
Świetna kolorystyka
Mi też się podoba ten makijaż:)
mam przy okazji pytanie co do tej paletki ze sleeka:) chwalicie sobie te cienie dziewczyny? Bo słyszałam, że się bardzo osypują ale poza tym są fajne:) jak wypadają np na tle NYXa?:)
Ja niestety nie potrafię porównać bo Sleeka nigdy nie używałam :/
ja znowu nie miałam cieni z nyxa ale mam 3 paletki i lubie te cienie za pigmentacje za kremową konsystencje i jesli sie zastosje odpowiednia baze i opanuje jak nakładac te cienie to wcale sie nie osypuja na wszystko jest rada ....pozdrawiam
piękna kolorystyka ;)
Lubię kolory ziemi, szkoda, że zdjęcia się nie odczytują ;)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)