Kolory lakierów GR
macie swoje ulubione??? piszcie. Moje to: ciemne bordo 55, niebieski rich kolor nr 16
Miałam oryginalną szczotkę TT i strasznie swego czasu zniszczyła mi włosy. Po niej zaczęły mi si...
Nie miałam okazji używać ani jednej, ani drugiej. Słyszałam natomiast więcej dobrego o Lash Sens...
Nigdy nie używałam konturówek do ust od nich.
Nie używałam tego fixera.
Zdecydowanie lepsza dla mnie. Maskary Colossal w ogóle mi nie odpowiadają.
ja sobie zamowilam ostatnio na Notino z brushArt, bo była w promocji, dla mnie idealna
ja sama szukam czegoś fajnego, co polecacie, uzywacie na codzien i wam sie sprawdza?
Czy jest lepsza niż Colossal?
Tak, dobrze.
macie swoje ulubione??? piszcie. Moje to: ciemne bordo 55, niebieski rich kolor nr 16
ja mam tylko 2: z serii wow nr 16 i RICH COLOR nr 66. Średnio lubię te lakiery ale kolory ładne
Nie lubię lakierów z gr, wole inglota:)
nie miałam jeszcze z inlota , czy są lepsze od GR ?
Ja mam mieszane uczucia do Inglota. Miałam dwa lakiery i oba po dwóch dniach już odpryskiwały, a te z GR mogłam nosić 5 dni bez żadnego ubytku przy używaniu bazy i topu za każdym razem tych samych.
Sa fajne.
Nie mam ulubionych
Seria Color Expert:
nr 29 - ciemny kolor, wpada w bordo z domieszką fioletu, w zależności od światła
nr 50 - pastelowy turkus z domieszką błękitu
nr 08 - delikatny, różowo-wrzosowy, pastelowy kolor
nr 22 - pastelowy, brzoskwiniowo-koralowy
nr 46 - pastelowa zieleń z domieszką seledynu
Ten 55 jest piękny <3
nie miałam jeszcze z inlota , czy są lepsze od GR ?
zdecydowanie tak, przynajmniej moim zdaniem:)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)