Jaki żel?
Jaki żel bazowy polecacie do paznokci żelowych,hybrydowych?(giggle)
Też chętnie się dowiem, jak z trwałością tej maskary.
Nie miałam okazji używać.
Nie używałam, jednak Eveline ma według mnie naprawdę dobrej jakości tusze do rzęs.
Czy jest trwały?
Nie używałam.
Nigdy nie korzystałam z takich farb, więc też jestem ciekawa.
Śpię na brzuchu, to nie ma opcji, żebym mi coś przetrwało na ustach :D
Także jestem ciekawa
Nie wiedziałam, że jest takie cudo. Muszę wypróbować.
Jaki żel bazowy polecacie do paznokci żelowych,hybrydowych?(giggle)
Ja polecam z i-nails jednofazowy. Mam bezbarwny LED Clear, ale w pojemniczku jest lekko fioletowawy, na paznokciu nic nie widać z tego fioletu. Ma bardzo dobrą konsystencję, bo nie leje się i można pobawić się w modelowanie przed utwardzeniem. Bardzo dobry na początek przygody z paznokciami żelowymi.
warto wiedzieć
Base gel SPN :) baza, która współgra z produktami inych firm, doskonała zarówno pod żele jak i hybrydy
Base gel SPN :) baza, która współgra z produktami inych firm, doskonała zarówno pod żele jak i hybrydy
właśnie szuakałam czegoś co dobrze będzie współgrało z innymi firmami, koniecznie musze wypróbować :)
tez się zastanawiam
to wszystko zależy jakich hybryd będziesz używać... ja lubiłam te z Perfect Beauty i używałam ich bazy
Żele niszczą :/
niszczy tylko brak wiedzy jak je poprawnie wykonać oraz nieumiejętne ściąganie.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)