Jaki makijaz zaproponujecie przy oczach gleboko osadzonych?
Dziewczyny jaki makijaz oka zaproponujecie przy oczach gleboko osadzonych?
Czy nie zbiera się mocno w załamaniach powieki?
Efekty są ale bardzo delikatne.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Wazelinkę smakową stosuję na usta, zdarza mi się też posmarować nią skórki wokół paznokci.
Dziewczyny jaki makijaz oka zaproponujecie przy oczach gleboko osadzonych?
jasny !! cała ruchoma pow.musi być jasna, może być świetlista. Ciemnym cieniem możemy podkreśli miejsca nieruchome - tak, gdzie powieka nie jest już głęboko osadzona - czyli działamy światło-cieniem.
Powinno unikac sie cieni matowych ,czy moga byc?
Matowe ciemne jak najbardziej wlasnie do przyciemnienia czesci powieki nieruchomej - tej lekko wystającej
jasny
Czytałam ostatnio że przede wszytskim jasne kolory :)
Rozświetlona powieka i coś ciemniejszego w załamaniu.
matowe cienie uwielbiam je, szczególnie jasne kolory
Nie szalałabym z bardzo ciemnymi cieniami w załamaniu, jeśli ktoś dopiero zaczyna przygodę z makijażem, bo można łatwo zrobić sobie krzywdę. Można spokojnie użyć średnich np brązów cieni do podkreślenia zakłamania. Na powiekę ruchomą koniecznie coś jasnego, może być również błysk, który pięknie "wyciągnie" powiekę.
matowe cienie chyba się sprawdzą
równiez polecam natowe cienie na pewno nie perłowe
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)