Jaki kolor wlosow ozywi doda blasku zmeczonej szarej cerze?
Czy ktoras z was ma pojecie ? Jaki kolor wlosow ozywi doda blasku swiezosci zmeczonej szarej cerze? jaki najlepszy odcien bedzie pasowal? a jakich odcieni unikac?
Na mokry korektor.
Czy nie zbiera się mocno w załamaniach powieki?
Efekty są ale bardzo delikatne.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Czy ktoras z was ma pojecie ? Jaki kolor wlosow ozywi doda blasku swiezosci zmeczonej szarej cerze? jaki najlepszy odcien bedzie pasowal? a jakich odcieni unikac?
Ja bym się zajęła cerą gdyby była bez blasku, zmęczona..co do włosów , to je można odświeżyć np szamponem koloryzującym, ale to doda blasku tylko włosom..
Ja bym się zajęła cerą gdyby była bez blasku, zmęczona..co do włosów , to je można odświeżyć np szamponem koloryzującym, ale to doda blasku tylko włosom..
Nie chodzi o rozjaśnianie włosów tylko o użycie szamponu koloryzującego w tym samym kolorze włosów co naturalny.
A może jakiś ciepły odcień rudego
tak jak Paola myślę, że jakiś odcień rudego, albo ewentualnie taki ciepły blond;)
A potem im go odejmie Szampon bardziej niszczy włosy niż farba. (komentarz do rady RedBlush)
_____________________________________________________________________________ (kreska oddzielająca)
Sądzę, że rozjaśnienie włosów wpływa odświeżająco na cerę, ale znów niszczy włosy. Może jakiś szampon rumiankowy albo taki ściągający kolor? (moja odpowiedź na pytanie SexyRzesySexyNogi)
Balbina - szampon koloryzujący jest delikatniejszy dla włosów niż farba, przecież on nie wnika tak w głąb włosa jak farba, dlatego tak szybko się zmywa. Zobacz to dla potwierdzenia : http://zdrowie-i-uroda.wieszjak.pl/wlosy/290332,3,Jakie-farby-najbardziej-niszcza-wlosy.html
Balbina ma rację. Też tak słyszałam i to od fryzjerki, że właśnie szampon koloryzujący jest bardziej szkodliwy dla włosów niż farba;/
hm pierwszy raz słyszę, bo wszędzie piszą, że odwrotnie..ale wiecie co jakiekolwiek odświeżenie włosów kolorem ożywi,wiem z własnego doświadczenia; mam czarne włosy i farbuję je o ton ciemniejsze, żeby tak żywiej wyglądały.No ale też co do zmęczonej cery to też się warto zająć skórą , bo sam kolor na włosach ze zmęczoną szarą skórą to tak jakby założyć super suknię do owłosionych nóg..
hm .No ale też co do zmęczonej cery to też się warto zająć skórą , bo sam kolor na włosach ze zmęczoną szarą skórą to tak jakby założyć super suknię do owłosionych nóg..
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)