Jak chronicie wasze rzesy przed szkodliwym dzialaniem slonca
Witajcie DZiewczyny ,jak chronicie swoje rzesy przed szkodliwym dzialaniem slonca na plazy?
Nie miałam okazji używać i też chętnie się dowiem.
Wydaje mi się, że nie ma tam typowych, dużych drobinek brokatu.
Równie dobry żel ma Pierre Rene, specjalny do błysków i brokatów. Sprawdza się fantastycznie.
Na Nyx Glitter Primer czy inną bazę?
Czy daje też radę utrzymać się na powiekach przy łzawiacych oczach?
Też jestem bardzo ciekawa. Nie widziałam tego Inglota na żywo, ale niestety zlikwidowali nam ich...
Wydaje mi się, że są mocno zbliżone do siebie odcieniem i wykończeniem, choć nie mogę odpowiedzi...
Zazwyczaj męskie kosmetyki mają silny męski aromat, choć nie zawsze niestety mi się on podoba
Nie zatopiłam w tych cieniach paluszków, ale wg mnie są one bardziej gładkie niż brokatowe jak t...
Witajcie DZiewczyny ,jak chronicie swoje rzesy przed szkodliwym dzialaniem slonca na plazy?
hmm.... cóż... wstyd się przyznać, ale jakos specjalnie się nad tym nie zastanawiałam ;p ja codziennie na brwi i rzęsy nakładam odżywkę wzmacniającą ze skrzypem, tatarakiem i lnem z Celii no i potem na rzęsy tuszyk oczywiście
aaa i okulares of course hehehehe
Ja tez nigdy sie nad tym nie zastanawialam:) tak jak napisała Izka - okulary przeciwsłoneczne, ale to bardziej na oczy, jeszcze nie słyszałam o maskarze ani odżywce do rzęs z filtrami, ale może to tylko moja niewiedza:) zwykle na plaże nawet nie używam tuszu do rzęs:)
no w sumie na plaże to ja też nie i zastanawiam się czy henny nie zrobić ;p od dawna robię henne na brwi a właściwie odkąd się przefarbowałam na ciemno bo jestem naturalna blondynką i wygladałam jakby tych brwi nie było a kredka nie jest tak wygodna na co dzień. No i tak się zastanawiam jeszcze nad tymi rzęsami, zawsze jak się idzie na plażę to jednak "coś" jest na tej buzi no i jest to tańsze niż permanentny ;p
nawet o tym nie myślalam
Ja też o tym nie myślałam :)
Dbamy zawsze, niezależnie od słońca i stymulujemy zdrowe i gęste rzęsy. A tak serio, spróbuj serum stymulujące do rzęs Floslek. Na słońcu czy bez i tak nie będziesz mieć problemów.
Ja unikam słońca i nie wystawiam się na nie niepotrzebnie.
ja nakładam uv rowniez na powieki i rzesy
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)