JAKIE CIENIE DO OCZU PIWNO-NIEBIESKICH?
Witam.Moje oczy to wielkie wezwanie .Każde z nich ma inny odcień.Trudno jest dobrać cienie do powiek bo jedno jest piwne a drugie niebieskie.Uwielbiam się malować lecz chciałabym porady ekspertki.Pozdrawiam.
Naprawdę długo utrzymuje się na ustach?
Czy jest wydajny?
Czy one naprawdę dają radę, wyglądają naturalnie? Czy wymagane jest mycie włosów tego samego dni...
Ja tez nie miałam okazji używać.
no dokładnie
Ile tego lejecie na 5 kg wsad?
Zależy mi na wydajnym kosmetyku, który łatwo będzie się rozprowadzał po skórze. Czy ten mus ma t...
Ojej nie widziałam nigdy wcześniej takiego produktu :D
Zazwyczaj olejki pozostawiają jakiś filtr na skórze.
Witam.Moje oczy to wielkie wezwanie .Każde z nich ma inny odcień.Trudno jest dobrać cienie do powiek bo jedno jest piwne a drugie niebieskie.Uwielbiam się malować lecz chciałabym porady ekspertki.Pozdrawiam.
Ale Ci zazdroszczę super, myślę, że wiele osób chciałaby być tak niepowtarzalną i mieć inny odcień tęczówki moje też różnią się, ale w minimalnym stopniu. Zdaję sobie jednak sprawę, że z makijażem możesz mieć problem. Chyba nie ma odpowiedniegokoloru, który nie uwydatniłby różnicy. Najlepiej jasne oko malować jaśniejszymi odcieniami, aby nie podbić ogólnie jaśniejszego koloru oka. Myślę, że szarości i beże byłyby najlepsze. Trudno jednak tak zdalnie doradzać. Może wkleisz nam zdjęcie to wspólnie z dziewczynami pomyślimy.
ja również
Zawsze marzył mi się taki kolor oczu :)
przygaszony brąz będzi ok
najlepiej użyć kolorów które pasują do każdej tęczówki: beże, brązy, szarości
Coś co podkreśli oba kolory czyli fiolet, turkus ale również wszelkie brązy czy szarości na dzień.
w sumie smokey byłoby okej, pasuje prawie wszystkim
jestem podobnego zdania
nie lubie fioletu i niebieskiego na powiekach
Proponuję do takiego koloru fiolet, najbardziej podbije ten kolor. pozdrawiam
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)