JAKIE CIENIE DO OCZU PIWNO-NIEBIESKICH?
Witam.Moje oczy to wielkie wezwanie .Każde z nich ma inny odcień.Trudno jest dobrać cienie do powiek bo jedno jest piwne a drugie niebieskie.Uwielbiam się malować lecz chciałabym porady ekspertki.Pozdrawiam.
Nie mam kufra ale może się kiedyś zdecyduje.
Dla mnie jedwab to cudo, także sięgam po wszystko, co ma związek z jedwabiem.
Dla mnie farbowanie włosów tylko w domu :)
W takim razie jest na mojej liście zakupowej :D
Dawno nie miałam nic tej marki. Chętnie wypróbowałabym coś od nich. Macie jakieś propozycje godn...
Czy ten pędzelek ma twardą końcówkę czy miękka, która trochę się wygina?
Moim zdaniem to uwarunkowania genetyczne, w dalszej kolejności brak odpowiednich ćwiczeń, pielęg...
Zaciekawiła mnie pani :) Czy po ściągnięciu żelu na bardzo słabe, jak papier paznokcie też by si...
Jeśli się z głową podejdzie do takiego produktu to będzie sie zadowolonym, gdyż takie cudo najle...
Witam.Moje oczy to wielkie wezwanie .Każde z nich ma inny odcień.Trudno jest dobrać cienie do powiek bo jedno jest piwne a drugie niebieskie.Uwielbiam się malować lecz chciałabym porady ekspertki.Pozdrawiam.
Ale Ci zazdroszczę super, myślę, że wiele osób chciałaby być tak niepowtarzalną i mieć inny odcień tęczówki moje też różnią się, ale w minimalnym stopniu. Zdaję sobie jednak sprawę, że z makijażem możesz mieć problem. Chyba nie ma odpowiedniegokoloru, który nie uwydatniłby różnicy. Najlepiej jasne oko malować jaśniejszymi odcieniami, aby nie podbić ogólnie jaśniejszego koloru oka. Myślę, że szarości i beże byłyby najlepsze. Trudno jednak tak zdalnie doradzać. Może wkleisz nam zdjęcie to wspólnie z dziewczynami pomyślimy.
ja również
Zawsze marzył mi się taki kolor oczu :)
przygaszony brąz będzi ok
najlepiej użyć kolorów które pasują do każdej tęczówki: beże, brązy, szarości
Coś co podkreśli oba kolory czyli fiolet, turkus ale również wszelkie brązy czy szarości na dzień.
w sumie smokey byłoby okej, pasuje prawie wszystkim
jestem podobnego zdania
nie lubie fioletu i niebieskiego na powiekach
Proponuję do takiego koloru fiolet, najbardziej podbije ten kolor. pozdrawiam
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)