HEAN - ALOE ACTIVE - Krem nawilżający
kochane może jest tu na forum posiadaczka cery mieszanej i może się wypowiedzieć o tym kremie ?? Bardzo mi na tym zależy bo nie mogę znajść dobrego kremu nwilżającego
Ja zawsze przedobrzę z ilością :D Powinno się wlewać według info z opakowania, a ja tam zawsze l...
Jak jest ciepło ale nie upalnie, czasem poleżę na leżaku z godzinkę, raz na tydzień może ;)
Raczej się nie opalam. Łapię opaleniznę "przy okazji" oraz stosuję piankę samoopalając...
Albo wyświecającej się w strefie T?
Czy nadaje się do skóry tłustej?
Czy jest wydajny?
Kiedyś coś takiego miałam to po godzinie zbierał się w załamaniu powieki co wyglądało brzydko :\...
Cały czas pozostaje wilgotny, czy zastyga na powiece?
Powinien być bardzo wydajny, zważywszy na pojemność :)
kochane może jest tu na forum posiadaczka cery mieszanej i może się wypowiedzieć o tym kremie ?? Bardzo mi na tym zależy bo nie mogę znajść dobrego kremu nwilżającego
Krem nawilżający to podstawa dla każdej skóry. MAm cerę mieszaną i nie używam kosmetyków matujących czy walczących z sebum. Tutaj najważniejsze jest stystematyczne oczyszczanie i delikatne złuszczanie - u mnie co drugi dzień. Używam peelingu enzymatycznego, który rozpuszcze naskórek, a nie ściera go. To u mnie się sprawdza. Kiedyś stosowałam kremy żele dla skóry mieszanej, moja cera była w gorszym stanie, a wcale nie jest problematyczna, mimo że mieszana. Nie mam wyprysków itp. Oprócz kremu nawilżam też skórę serum. JEst bardziej skoncentrowane i jestem bnardzo zadowolona z efektów.
dziękuję :D i ten peeling enzymatyczny dostane w pierwszej lepszej drogerii?
na drugim miejscu w składzie Mineral Oil, więc niczego dobrego nie można się spodziewać, będzie zapychać
Krem nawilżający to podstawa dla każdej skóry. MAm cerę mieszaną i nie używam kosmetyków matujących czy walczących z sebum. Tutaj najważniejsze jest stystematyczne oczyszczanie i delikatne złuszczanie - u mnie co drugi dzień. Używam peelingu enzymatycznego, który rozpuszcze naskórek, a nie ściera go. To u mnie się sprawdza. Kiedyś stosowałam kremy żele dla skóry mieszanej, moja cera była w gorszym stanie, a wcale nie jest problematyczna, mimo że mieszana. Nie mam wyprysków itp. Oprócz kremu nawilżam też skórę serum. JEst bardziej skoncentrowane i jestem bnardzo zadowolona z efektów.
jakiej firmy peelingu uzywasz?
Nie zachęcają mnie kremu z HEAN.
Nie znam tego kremu
ma slaby sklad
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)