Grey
Co sądzicie o najnowszej książce EL james? Lepiej się czyta niż ostatnie tomy 50 twarzy? Generalnie lubicie tą serię albo film, który nie miał za wysokich ocen? :)
Na mokry korektor.
Czy nie zbiera się mocno w załamaniach powieki?
Efekty są ale bardzo delikatne.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Co sądzicie o najnowszej książce EL james? Lepiej się czyta niż ostatnie tomy 50 twarzy? Generalnie lubicie tą serię albo film, który nie miał za wysokich ocen? :)
Nawet nie wiedziałam, że wydała coś nowego ;)
Ja tych" książek" nawet palcem nie tknę. Jak usłyszałam tzw, recenzję koleżanki, która zachwycała się tą miernotą......... pliz!!!! Czasem mam wrażenie, że im gorsza książka tym większy marketing i bombardowanie potencjalnego czytelnika reklamą z każdego rogu księgarni. Żenada.
Widziałam kawałek filmu ale nie mogłam przebrnąć przez resztę i wyłączyłam. To nie dla mnie kompletnie, nie kumam go i chyba nie skumam.
Widziałam kawałek filmu ale nie mogłam przebrnąć przez resztę i wyłączyłam. To nie dla mnie kompletnie, nie kumam go i chyba nie skumam.
zgadzam się całkowicie
Pierwsze trzy części- moim zdaniem super :) O ostatniej części "Grey" wiedziałam, że ma wyjść ale jak już wyszła to nawet nie zauważyłam żadnej informacji na ten temat... Dopiero w tesco przy kasie zobaczyłam, że jest na poromocji i byłam w szoku. Kupiłam i męczę ją już drugi tydzień, nie czyta się tego tak dobrze jak całą trylogie.
Co do filmu, moim zdaniem dobrze zrobiony choć spodziewałam się czegoś lepszego, przynajmniej soundtrack jest świetny :)
a ja się zbieram do kupna i nie mogę, choć 50 twarzy mnie wciągnęło
Ja poczekam, aż będzie dostępne w mojej bibliotece.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)