Domowe balsamy nawilżające
Macie jakieś sprawdzone przepisy na domowe balsamy? :)
Miałam oryginalną szczotkę TT i strasznie swego czasu zniszczyła mi włosy. Po niej zaczęły mi si...
Nie miałam okazji używać ani jednej, ani drugiej. Słyszałam natomiast więcej dobrego o Lash Sens...
Nigdy nie używałam konturówek do ust od nich.
Nie używałam tego fixera.
Zdecydowanie lepsza dla mnie. Maskary Colossal w ogóle mi nie odpowiadają.
ja sobie zamowilam ostatnio na Notino z brushArt, bo była w promocji, dla mnie idealna
ja sama szukam czegoś fajnego, co polecacie, uzywacie na codzien i wam sie sprawdza?
Czy jest lepsza niż Colossal?
Tak, dobrze.
Macie jakieś sprawdzone przepisy na domowe balsamy? :)
Niestety nie
Jako ze nie lubie sie balsamowac to uzywam kuli do kąpieli z olejkami :)
Jeżeli masz bardzo przesuszoną skórę użyj jakiegoś naturalnego oleju ja najbardziej lubie do swojej skóry używać ze słodkich migdałów, może też być kokosowy fajny ma firma dr gaja dostępny przez internet lub w Warszawie w CH Promenada :)
olej kokosowy ;)
niestety nie mogę używać żadnych balsamów bo mnie uczulają , stosuję jedynie olejek do kąpieli balneum, który dobrze nawilża i myje ciało.
A ja używam olejków Alqvimia, które są jedyną rzeczą, jaka mnie nie uczula. Wszystko inne mogę odstawić na półkę.
Rzeczywiście olejki fajnie nawilżają skórę, szczególnie kokosowy. Mam teraz właśnie taki olejek w kremie z bielendy, uędrniający. Wygładza i odżywia skórę, efekt długo się utrzymuje, bardzo dobrze sprawdzał się u mnie w wakcje, na przesuszoną skórę po opalaniu
olej kokosowy ;)
O to to, jest boskie!
zdecydowanie olej kokosowy:)
Neutrogena, AA albo kremowe serum do ciałą bielendowe. Mam kozie mleko i miód, nadaje się do skóry przesuszonej i wrazliwej, nic nie podrażnia
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)