Czy zażywanie antybiotyków w czasie choroby może pogarszyć nasz stan cery ???
????
Nie osypują się podczas nakładania?
Według nazwy powinien nawilżać ;)
Nawilża czy natłuszcza usta?
Jest taka długotrwała, jak obiecuje producent?
Sprawiają wrażenie "porządnych" i cena też nie jest niska, więc powinny być ok.
Nie miałam, ale na pewno dobrze się spłukuje ;)
Nie miałam okazji używać pędzli tej marki.
Dziękuję za polecenie :) Wylądował w koszyku i przy następnych zakupach będzie mój :)
Nie używałam, ale dla wrażliwych oczu polecam ten różowy z eveline https://www.ladymakeup.pl/skl...
????
nie mam pojęcia
nie mam pojecia
jak najbardziej tak, dlatego przy antybiotyku zaleca się osłonowo sporo rzeczy m.in. jogurty naturalne... mi dodatkowo dano vitotal czy jakos tak... ale miałam dość mocny antybiotyk ;)
Raczej nie, mi nie pogorszyło, ale pewnie zależy tez jaki antybiotyk i jaka osoba:)
jak najbardziej tak, dlatego przy antybiotyku zaleca się osłonowo sporo rzeczy m.in. jogurty naturalne... mi dodatkowo dano vitotal czy jakos tak... ale miałam dość mocny antybiotyk ;)
dzięki, bede pamiętac
dokladnie
Trochę tak
Nie mam pojecia
wydaje mi sie ze troszke moga
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)