Czy kolor wlosow RUDY MIEDZIANY bedzie pasowal do chlodnej ?
Czy kolor wlosow rudy miedziany bedzie pasowal do chlodnej cery z niedoskonalosciami drobnymi? a moze lepszy bylby w przypadku cery chlodnej (jasnej) kolor wlosow burgund?
?
Nie miałam okazji używać i też chętnie się dowiem.
Wydaje mi się, że nie ma tam typowych, dużych drobinek brokatu.
Równie dobry żel ma Pierre Rene, specjalny do błysków i brokatów. Sprawdza się fantastycznie.
Na Nyx Glitter Primer czy inną bazę?
Czy daje też radę utrzymać się na powiekach przy łzawiacych oczach?
Też jestem bardzo ciekawa. Nie widziałam tego Inglota na żywo, ale niestety zlikwidowali nam ich...
Wydaje mi się, że są mocno zbliżone do siebie odcieniem i wykończeniem, choć nie mogę odpowiedzi...
Zazwyczaj męskie kosmetyki mają silny męski aromat, choć nie zawsze niestety mi się on podoba
Nie zatopiłam w tych cieniach paluszków, ale wg mnie są one bardziej gładkie niż brokatowe jak t...
Czy kolor wlosow rudy miedziany bedzie pasowal do chlodnej cery z niedoskonalosciami drobnymi? a moze lepszy bylby w przypadku cery chlodnej (jasnej) kolor wlosow burgund?
?
ja sądzę, że najlepszy byłyby kolor jasno karmelowy
ja sądzę, że najlepszy byłyby kolor jasno karmelowy
Też widzę u ciebie jakiś odcień karmelu :)
Mam chłodny odcień skóry i naturalnie rude włosy, więc tak. :P Zawsze możesz skonsultować się z fryzjerem, który profesjonalnie dobierze ci odpowiedni odcień. Konsultacja nic nie kosztuje, przynajmniej ja się z tym jeszcze nie spotkałam. :)
popieram poprzedniczke najlepiej spytać się fryzjera chociaż nasi niektórzy i jeszcze raz podkreślam niektórzy fryzjerzy w Polsce to mam wrażenie że jacyś niedouczeni w wielu kwestiach(może to wina tego że naoglądałam się programu ostre cięcie ale jakie braki wychodziły w wiedzy tych fryzjerów/fryzjerek to była masakra dziewczyny , niektóre nie wiedziały nawet na jakim poziomie koloru jest dana farba po prostu ręce opadają jak mam pomyslec ze trafiłabym na taką niedouczoną fryzjerkę ,juz nie wspomne o poprawnym obcinaniu wlosów i koloryzacji, najśmieszniejsze jest to ze wiele z tych fryzjerek miały po 15 ,20 letnie staże pracy wiec tego to juz wogole nie rozumiem). pozdrowienia dla wszystkich fryzjerów
oczywiście że będzie pasował ,do tego koloru włosów suje zarówno opalenizna jak i bladość
bladość i rudy to super połączenie :)
a jakie masz oczy w ogóle? bo to też ważne
nie nie
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)