Co chcecie dostać na święta?
Mam jeszcze dwie osoby to obdarzenia prezentem, jaki mają mi kupić, więc podawajcie, co wy chcecie dostać.
Może wyłapię jakieś fajne pomysły
Ostatnio wiele płynów szczypie mnie w oczy. Czy ten jest łagodny dla oczu?
Najlepiej po myciu szamponem użyć odżywki z tej serii.
Ładnie się blenduje, nie pozostawiając smug?
Nie miałam okazji używać.
Czy jest hipoalergiczny?
Większe wygładzenie będzie po masce albo sprayu z tej samej serii.
Nie ma problemu z ich zmyciem ze skóry.
Używałam z tej firmy paletę farbek do twarzy i ciała i nie miałam problemu z ich zmyciem.
Także jestem ciekawa
Mam jeszcze dwie osoby to obdarzenia prezentem, jaki mają mi kupić, więc podawajcie, co wy chcecie dostać.
Może wyłapię jakieś fajne pomysły
ja chce kolczyki ;p może mąż przeczyta i zauważy;p
ja bym chciała zegarek, taki na skórzanym pasku i z okrągłą tarczą
Od syna pomadke Mac. Do wyboru napisalam 3 kolory:
1. Up the Amp
2. Girl of the town
3.Lickable
Wiem, ze kupil ale nie chce powiedziec ktora
oo czyli będzie niespodzianka ;p fajnie
No jednak niespodzianka . My robimy zawsze liste - co chcielibysmy dostac i podajemy kilka rzeczy. Mysle, ze to jest fajny pomysl bo innaczej marzysz o czyms a dostajesz w prezencie cos, co nie jest Ci do niczego potrzebne. Tak na marginesie dodam, ze w Holandii juz w szkole jak dzieci robia sobie prezenty na Mikolaja to wlasnie robia taka liste i losuja miedzy soba .
Ja chciałam dostać to - http://prezentmarzen.com/owocowa-uczta-masaz-ciala-dla-dwojga-2/ ale raczej nikt mi tego nie kupi Więc pozostają mi bardziej przyziemne prezenty. Zastanawiam się na jakąś bransoletką, tylko w przyzwoitej cenie.
Ja od męża dostanę palete manly 120 cieni - na życzenie Od reszty rodzinki kosmetyki pielegnacyjne i reczniki do rąk. Teraz jeszcze bym chciała maseczke algową do rozrabiania z woda i serum pod nią np. kolagen i elastyna. Kupiłam derma roller\'a więc by się przydało. Swoje życzenia wyraziłam już wczesniej, wiec to muszę sama sobie sprawic
Jeżeli nasza Lady Monique robi listę prezentów dla swoich UKOCHANYCH forumowiczek, to ja poproszę promocję na paletki Sleek Przy zakupie dwóch druga -50%, a przy zakupie trzech - ta trzecia -70% A przy zakupie czterech - piąta gratis :D
mi też się marzą paletki sleeka. I w przyszłym roku będę na nie odkładać. Tylko pierw muszę się nauczyć ładnie malować tak jak Wy.
Ja już wiem że od chłopaka dostanę paletę cieni i pędzelek i to nawet ze sklepu Ladymakeup
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)