Beauty blender
Potrzebuję szczerych opinii o Beauty Blenerze. Czy warto za taką cenę kupić gąbkę?
Ja zawsze przedobrzę z ilością :D Powinno się wlewać według info z opakowania, a ja tam zawsze l...
Jak jest ciepło ale nie upalnie, czasem poleżę na leżaku z godzinkę, raz na tydzień może ;)
Raczej się nie opalam. Łapię opaleniznę "przy okazji" oraz stosuję piankę samoopalając...
Albo wyświecającej się w strefie T?
Czy nadaje się do skóry tłustej?
Czy jest wydajny?
Kiedyś coś takiego miałam to po godzinie zbierał się w załamaniu powieki co wyglądało brzydko :\...
Cały czas pozostaje wilgotny, czy zastyga na powiece?
Powinien być bardzo wydajny, zważywszy na pojemność :)
Potrzebuję szczerych opinii o Beauty Blenerze. Czy warto za taką cenę kupić gąbkę?
Oj ja ją uwielbiam! Efekt jaki daje jest wg mnie nie porównywalny z pędzlem. Szkoda tylko, że stosunkowo dość szybko się zużywa, bo ja ją muszę wymieniać raz na pół roku (stosując tylko na sobie).
Dla mnie ta gąbka jest nie higieniczna. A efektu pędzla jak dla mnie nie pobije.
ja bym w nią nie inwestowała. to taki kosmetyczny, zbędny gadżet, który szybko sie zużywa. zdecydowanie wole pedzle
ja nie miałam ale wiem też że nie zakupie bo szkoda mi kasy na rzecz którą wyrzuce za 4 czy 5 miesięcy
Dla mnie ta gąbka jest nie higieniczna. A efektu pędzla jak dla mnie nie pobije.
polecam nanshy flawless foundation daje super efekt i bije flat topy z hakuro na głowe
raczej nie warto ale jak kto lubi ;)
Weź sobie gąbkę z Real Techniques. Koszt to połowa ceny a to najlepszy zamiennik gąbeczki BB
No ja i tak kupię, bo ocenię dopiero jak przetestuję. Bo pędzle w ogóle mi nie podchodzą, efekt mnie nie zachwyca
a masz pędzel nanshy buffed base lub Bdellium Tools flat top do podkladu ?polecam
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)