Affinitone
witam:) chciałabym sobie go sprawic na wiosnę, warto?
Czy to bardziej ciepła czy zimna paleta?
Tych kosmetyków nie miałam okazji oglądać i wąchać z bliska, ale polecam serię dla mężczyzn z To...
Cienka warstwa i będzie ładnie wyglądać.
Kalendarze przeważnie opłaca się kupić :)
Wg mnie tak :D
Cienka warstwa nie stworzy ci mocnego makijażu. Moim zdaniem możesz go tak śmiało stosować.
Moim zdaniem warto. Dzięki niemu wypróbujesz sobie różne kosmetyki tej marki i będziesz wiedział...
Wazelina jest dobra, bo jest dobra i tania :) Z jednej strony nawilżą, z drugiej strony nadaje s...
Polecacie ten zestaw dla mężczyzn? Czy zapach jest typowo męski?
witam:) chciałabym sobie go sprawic na wiosnę, warto?
hej ja od2miesiecy uzywam tego podkladu i tego samego puderku jak dla mnie jest to bardzo fajny zestawik:)tylko bardzo dobrze tzeba dobrac swoj kolorek bo pierwszym razem kupilam nie taki i powstawala niestety maseczka:)
robiłam do niego jedno podejscie pół roku temu ale wydawal mi sie wysuszający i podkreślajacy suche miejsca, mocno wodnisty, ale teraz na wiosne taki chyba najlzejszy:)
mi nie wysusza ale to zalezy od cery:)a podoba mi sie ze wlasnie jest wodnisty i lekki:)
Ja uzywam ten podkład, na przemian z musem z Essence i Revlonem. Jest fajny, ale "denerwuje mnie" ta jego płynność ;/ niestety wylewa się podkład z tubki. i Pomimo, że ustawiam go w kosmetyczce "do góry nogami" to i tak wycieka ;/ kryje dosc dobrze jak na swoja konsystencje, jest lekki - na wiosne idealny mysle. Nie matuje za to wiec jeśli ktos ma problem w strefie T to szalu u niego nie zrobi ;/
chyba osypię sie maką i tak się skończy moje poszukiwanie podkładu na wiosnę hahahaha
miałam kiedys podkład i u mnie zupełnie sie nie sprawdził ,
nie miałam okazji wypróbowac :)
Ja uzywam ten podkład, na przemian z musem z Essence i Revlonem. Jest fajny, ale "denerwuje mnie" ta jego płynność ;/ niestety wylewa się podkład z tubki. i Pomimo, że ustawiam go w kosmetyczce "do góry nogami" to i tak wycieka ;/ kryje dosc dobrze jak na swoja konsystencje, jest lekki - na wiosne idealny mysle. Nie matuje za to wiec jeśli ktos ma problem w strefie T to szalu u niego nie zrobi ;/
też mnie jego płynność denerowowała i dlatego chyba do niego nie wróce
Dla mnie był w miarę ok, bez szału ale zły też nie był. Faktycznie bardzo płynny, więc lepiej żeby leżał niż stał na półce. Taki delikatny podkladzik, koloryt wyrówna ale jakichś wielkich zmian nie ukryje.
nie pamietam za dobrze, ale nie bylam zadowolona
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)