English version of Ladymakeup will start soon!
(Leave your email so we can notify you)

Ulubieńcy ostatnich miesięcy

  • Data opublikowania: 2012-11-14 14:35:08
  • Autor: ladymakeup
  • 28
W przypadku kosmetyków jestem zagorzałą monogamistką - jak natrafię na idealny produkt, to bardzo rzadko przychodzi mi do głowy myśl o jego wymianie. Z drugiej jednak strony - jak każda kosmetyko-maniaczka, nie mogę powstrzymać się od próbowania wszelkich nowości. Bo być może akurat natrafię na "nową miłość" :) I gdyby nie to swoiste "uzależnienie" poniższy filmik nie miałby racji bytu - bowiem moich kosmetycznych ulubieńców mogłybyście poznać w pierwszym filmiki o podobnym tytule, który nakręcony został latem ubiegłego roku. Od tamtego czasu jednak ulubieńcy zmienili się, na co innego kładę nacisk, zarówno w makijażu jak i w pielęgnacji.
W tym filmiku przekrój prezentowanych kosmetyków będzie dość różnorodny. Pojawią się zarówno kosmetyki kolorowe (czyli moje największe "koniki", które gdzieś już przewijały się we filmikach z makijażem), typowo pielęgnacyjne, jak i te do użytku codziennego. Chociażby ulubione mydło w płynie do mycia rąk, chusteczki higieniczne z balsamem, czy nawet waciki kosmetyczne. Jeśli jesteście ciekawi jakie marki zawładnęły moim kosmetycznym sercem na chwile obecną, to zapraszam serdecznie do obejrzenia filmiku. Może mój ulubieniec okaże się także Waszym?:) pozdrawiam wszystkich serdecznie, Monika :)

Pałac Kolorów - recenzja albumu + rozdanie kalendarzy Puder ANTI SHINE KRYOLAN- odkrycie roku!

Zobacz też

ULUBIEŃCY LATA 2015 + wyniki rozdania NANSHY
ULUBIEŃCY 2016 - 16 HITów :D
Ulubieńcy LIPCA - kosmetyki, które skradły moje serce :)
Ulubieńcy Lipca

Komentarze do Ulubieńcy ostatnich miesięcy

Anuluj
2017-05-14 20:16:49
ładnie
2017-04-29 18:54:08
ciekawe kosmetyki, podobają mi się
2017-04-24 20:35:52
uwielbiam żele Palmolive ;)
2017-04-23 16:05:02
ładnie
2017-04-12 22:44:58
Ładnie :)
2017-03-25 09:14:13
ładnie
2017-03-02 00:30:49
ciekawy wpis, oby więcej takich było
2017-02-20 13:27:41
świetny
2017-02-19 11:24:54
интересно!
2017-02-18 19:54:28
Ładnie
2017-02-11 13:06:27
ładnie
2017-02-07 14:55:33
świetny
2017-02-06 21:32:46
ładnie
2017-01-28 18:26:44
ładnie
2017-01-26 22:25:31
Ładnie
2017-01-11 19:38:17
podoba mi się ten wpis
2017-01-11 00:26:57
fajne
2017-01-10 22:41:54
Świetne są te żele pod prysznic
2017-01-07 20:59:58
ładnie
2016-12-14 23:39:00
Ładnie
2016-11-24 17:51:33
podobają mi się takie wpisy, oby więcej takich
2016-11-22 12:44:01
ładnie
2016-11-17 21:04:53
świetny
2016-11-17 20:25:54
świetny
2016-09-27 16:42:29
super
2016-09-26 22:30:08
świetne kosmetyki
2016-09-01 21:22:11
świetny
2016-08-08 18:13:48
super
2016-08-07 07:50:34
Super
2016-07-29 14:10:37
super
2016-07-05 14:22:21
super
2016-06-30 13:19:25
Super
2016-06-07 17:09:12
super
2016-06-03 22:56:21
super :)
2016-05-29 12:55:23
Super
2016-05-27 02:03:33
ciekawie
2016-05-02 04:52:53
Ciekawy filmik.
2016-04-05 06:57:38
Super
2016-04-04 19:58:00
Super
2016-04-04 19:40:57
świetny
2016-04-04 13:32:40
świetny
2016-04-02 22:48:08
świetny
2016-04-02 11:28:07
Super
2016-04-01 18:33:03
świetny
2016-04-01 09:36:10
Super :)
2016-03-31 10:52:03
świetny
2016-03-30 00:10:57
świetny
2016-03-29 16:29:26
Super
2016-03-29 14:35:56
świetny
2016-03-28 21:24:32
super
2016-03-28 19:14:17
Super
2016-03-27 22:21:58
świetny
2016-03-26 10:29:25
super :)
2016-03-25 23:23:28
świetny
2016-03-23 18:49:42
świetny
2016-03-22 16:32:44
super
2016-03-21 19:32:26
Pięknie Pani w takim makijażu :)
2016-03-20 13:49:48
świetny
2016-03-16 23:55:28
świetny
2016-03-15 21:50:26
super
2016-03-14 12:55:30
Nie lubię kosmetyków Dove ale Garnier jak najbardziej
2016-03-14 00:21:55
super
2016-03-10 22:55:08
świetny
2016-03-09 19:46:51
świetny
2016-03-07 17:42:37
Suer filmik
2016-03-04 23:51:29
świetny
2016-03-07 17:42:46
Zgadza się
2016-03-02 22:55:48
świetny
2016-02-29 20:26:23
świetny
2016-02-29 18:23:50
super
2016-02-27 15:27:19
świetny
2016-02-26 15:35:26
super ulubieńcy :D
2016-02-25 21:01:14
super
2016-02-25 18:16:02
Lepiej Ci w takiej fryzurze bez grzywki :)
2016-02-24 15:16:31
super :)
2016-02-15 13:25:53
"jak natrafię na idealny produkt, to bardzo rzadko przychodzi mi do głowy myśl o jego wymianie" - tak jak ja. :)
2016-02-09 00:09:04
Super
2016-02-04 02:06:12
ciekawe
2017-05-19 16:00:41
w pełni się z Tobą zgadzam
2016-02-02 15:51:15
super
2016-01-30 16:33:13
fajni ulubieńcy :)
2016-01-30 13:40:21
Super
2016-01-27 17:27:38
świetne kosmetyki
2016-02-06 19:58:39
nie wiedziałam o tym nawet
2016-01-23 18:25:37
Super
2015-12-27 17:03:27
Przyjemnie oglada sie twoje filmy
2015-12-21 23:28:03
super
2015-12-12 22:33:36
Super recenzja
2015-12-02 19:13:10
Zawsze lubię oglądać filmiki z ulubieńcami :)
2015-11-30 19:06:50
Przydatny filmik :)
2015-11-30 10:51:58
Filmiki tego typu zawsze sa przydatne :)
2015-11-29 18:28:59
Ciekawy filmik :)
2015-11-29 11:18:31
Świetny filmik :)
2015-11-23 21:43:29
super filmik
2015-11-16 18:10:12
świetne produkty ;)
2015-10-26 19:23:38
Nie moge się napatrzec na Twoje piękne włosy :)
2015-09-27 12:25:38
Też tak mam, że z jednej strony jestem wierna sprawdzonym kosmetykom a z drugiej śledzę kosmetyczne nowości z wypiekami na twarzy :-)
2015-09-07 18:02:13
świetne kosmetyki ;)
2015-08-31 13:38:36
super
2015-08-19 18:13:34
Bardzo fajny, przydatny film :-)
2015-08-16 13:10:30
przydatny filmik ;)
2015-08-14 12:42:22
przydatny wpis i recenzja :)
2015-08-14 11:53:27
świetny filmik ;)
2017-05-27 01:28:51
kochana zgadzam się z tobą w pełni
2015-08-11 21:28:34
prawda, dove ma super zapach
2015-08-10 11:00:36
przydatna recenzja
2015-08-09 21:50:04
przydatny filmik
2015-08-09 11:22:13
szampony Gliss Kur są super ;) włoski wyglądają po nim świeżo i zdrowo nawet do 3 dni ;)
2015-08-03 00:28:49
Zapach kosmetyków Dove jest uzależniający :)
2015-07-20 12:56:57
Uwielbiam mydła Dove, praktycznie większość ich zapachów mi sie podoba :) Szampon Gliss Kur też uwielbiam, ale z serii Milion Gloss :)
2015-05-26 21:48:00
lubie takie filmiki ,oby takich więcej
2013-01-12 16:28:23
Fantastyczne są Twoje filmiki. Jedyna prośba: nie czytaj po angielsku, bo wychodzą Ci straszne "kwiatki" :):):) pozdrawiam
2013-01-08 16:39:23
Fajne podsumowanie kosmetyczne, choć wiadomo, że to co dobre dla Ciebie, nie każdy może stosować. Ale bardzo przydatna "gadanina". Co do niektórych produktów zupełnie się zgadzam typu: płatki, żele pod prysznic,szampon+odżywka. Muszę wypróbować dezodorant, bo nie mogę trafić na dobry. Kusi mnie też krem na noc.Też lubię wszystkie zapachowe "relaksatory". Pozdrawiam i bardzo lubię Twoją stronkę:):):)
2012-11-21 20:57:33
Makijaż masz świetny taki, delikatny ;) A pomadka kolor jest rewelacyjny, chociaż ja raczej bym się nie odważyła na tak ostry kolor ponieważ mam strasznie wąskie usta, chyba nawet cieńsze niż ma Monika Brodka ;D :( A co do balsamu z DAVE to jest super również polecam ;)) pozdrawiam ;p
2012-11-20 18:07:45
Koniecznie zrobię sobie chyba prezent na Mikołajki w postaci dobrego podkładu:)
2012-11-15 23:26:36
bardzo przydatny filmik:) Puder z Vipery mam, używam i bardzo go sobie chwalę:) może skuszę się na ten żel z Garnier, zwłaszcza, że Go polecasz:) P.s śliczny masz kolorek na ustach:) zdradzisz co to za pomadka??:)
2017-05-24 16:26:36
muszę przyznać, że zgadzam się z Tobą
2012-11-16 08:33:51
Kochana, to jest mix pomadek z MaxFactor - brzoskwiniowa i czerwona :D
2012-11-16 15:57:14
aha myślałam, że to jakaś konkretna pomadka:) ale kolorek super:)
2012-11-15 14:58:27
A do GlisKur obok rewelacyjnego odżywki do spłukiwania jest także tak w spary ( bez spłukiwania). Rewelacja po prostu i jak dla niezastapiona przy rozczesywaniu włosów, a przy tym nieobciąza za bardzo:) A filimik rewelacyjny tylko zabrakło mi propozycji dobrego podkladu:):):):):):):)
2012-11-16 08:33:20
Kochana, podkład prawie od roku ten sam - Make Up Atelier Paris fluid wodoodporny :) odżywkę w płynie też mam i równeiz jestem z niej bardzo zadowolona :) faktycznie, gdy włosy nie są świeżo po myciu a jednak bardzo poplątane to działa cuda ;p
2012-11-15 11:42:17
P.S zapomniałam oczywiście,że CHCEMY więcej takich filmików:):):)
2012-11-15 11:39:27
Ooo jestem pierwsza! odnośnie mydła w płynie ja też jestem zwolenniczką "uzupełniaczy". Odżywki Loreal Elseve dla łatwego rozczesywania-rewelacja jak dla mnie!!! pozdrawiam
2012-11-16 08:31:30
ciesze się, że filmik Ci się podoba :) ale coś mało komentarzy - może nie każdy lubi takie gadaniny?:( a o odżywki z Elseve też bardzo lubie :D