Ulubieńcy Lipca

  • Data opublikowania: 2011-08-12 16:28:02
  • Autor: ladymakeup
  • 28

Witam Was serdecznie - z nową energią po wakacjach :) W tym filmiku przedstawiam moich "lipcowych ulubieńców", czyli produkty, które wyjątkowo często stosowałam w minionym miesiącu, a zarazem z których jestem zadowolona. A ponieważ mamy już sierpień prawie za pasem - ten miesiąc też uwzględniam w swoim monologu :)
Słowo "monolog" użyłam nie bez powodu - rozgadałam się na przeszło 15 minut. Filmik jest zatem dla moich wytrwałych widzów:) Wracając jednak do samej tematyki filmiku - "ulubieńcy miesiąca" są bardzo popularnym tematem w internecie, szczególnie na YouTube. Nigdy wcześniej nie kręciłam podobnych filmików, dlatego ten jest typowo testowy, i być może przeciera szlaki kolejnym... Zatem jeśli otrzymam od Was informacje pozytywne, możecie spodziewać się kolejnych.

Wszystkie produkty, o których wspominam, sklasyfikowałam w dwie podgrupy: *produkty pielęgnacyjne (kremy, balsamy itp) oraz *produkty kolorowe (tzw. kolorówka), czyli wszystkie kosmetyki przeznaczone do wykonywania makijażu. W związku z porą roku, w produktach pielęgnacyjnych przeważają kosmetyki ochronne wzbogacone o wysokie filtry przeciwsłoneczne - zarówno do twarzy jak i ciała, natomiast w kolorówce również królują iście letnie barwy - dużo odcieni brzoskwini, moreli, sorbetu - czyli wszystkie te barwy, które nadadzą blasku mojej twarzy (mam nadzieję młodzieńczego;) i wykreują soczysty makijaż. Na sam koniec pozostawiłam mój ulubiony zapach - perfum dodający mi energii i "skrzydeł" (prawie jak RedBull;).

Ulubieńcy



  • Lirene - krem odżywczo-regenerujący na dzień i na noc.

  • Pharmaceris - Hydrolipidowy zestaw kosmetyków z wysokim filtrem - 50+ SPF (krem do twarzy i balsam do ciała).

  • Naturalny Kolagen w żelu - Colway.

  • Bioderma - Micelarny Płyn do demakijażu Sensibio H2o.

  • BeBeuaty - chusteczki do demakijażu.

  • Sally Hansen - AirBrash Legs.

  • Virtual - lakier do paznokci Vinylmania nr 108.

  • Essence - Soft Touch Mousse Make-up nr 04 i 01.

  • Essence - pomadka nr 55.

  • Essence - Gel Eyeliner - kolor czarny.

  • Marry Kay - pomadka (Sherbet) i błyszczyk (Melon Sorbet).

  • Maybelline New York - pomadka Color Sensational The Shine nr 143.

  • Tommy Hilfiger - True Star


Życzę Wam miłego oglądania i czekam na Wasze komentarze :) ps.a jakich Wy macie ulubieńców?
Hakuro, Maestro, Kozłowski, LaRosa - porównanie pędzli do makijażu Kosmetyki na lato

Zobacz też

Ulubieńcy LIPCA - kosmetyki, które skradły moje serce :)
Ulubieńcy ostatnich miesięcy
ULUBIEŃCY LATA 2015 + wyniki rozdania NANSHY
ULUBIEŃCY 2016 - 16 HITów :D

Komentarze do Ulubieńcy Lipca

Anuluj
2017-11-30 18:48:03
ładnie
2017-11-09 23:20:26
ładnie
2017-09-05 13:39:16
warto przeczytać ten wpis
2017-08-22 13:30:33
warto przeczytać ten wpis
2017-06-20 15:28:54
kilku z tych ulubieńców mam
2017-06-11 19:09:44
To jest świeże i ja lubię takie rzeczy. Dzięki! :*
2017-05-21 21:55:09
ciekawy wpis podoba mi się
2017-04-21 11:26:44
Nie znam żadnego z tych kosmetyków :(
2017-04-14 08:39:23
Ładnie :)
2017-03-24 08:36:20
ładnie
2017-03-19 14:33:22
bardzo ciekawy wpis, czekam na więcej
2017-03-10 10:04:09
Ładnie
2017-03-02 20:21:40
ciekawy wpis, oby więcej takich było
2017-02-19 11:25:14
интересно!
2017-02-17 21:49:48
Ładnie
2017-02-16 11:45:54
świetny
2017-02-09 23:17:46
ładnie
2017-02-06 15:25:31
ładnie
2017-02-05 17:26:21
świetny
2017-01-27 12:11:52
ładnie
2017-01-26 00:06:04
Ładnie
2017-01-21 10:28:14
ciekawe informacje, lubię takie
2017-01-11 19:50:46
podoba mi się ten wpis
2017-01-06 15:16:24
ładnie
2016-12-13 17:09:16
Ładnie
2016-11-19 13:00:55
świetny
2016-11-18 12:01:08
ładnie
2016-11-17 17:09:08
ojjsorki źle mi się kliknęło :D
2016-11-17 17:09:07
ojjsorki źle mi się kliknęło :D
2016-11-16 15:20:19
świetny
2016-10-27 05:19:37
widać napracowanie, fajna sprawa
2016-09-26 22:01:22
super
2016-09-25 17:17:33
świetni
2016-09-06 16:25:06
świetny
2016-08-08 14:35:13
super
2016-08-08 08:46:14
super
2016-07-29 20:46:33
Super
2016-06-30 17:02:26
Super
2016-06-12 17:51:15
Super
2016-06-05 10:47:21
ciekawe produkty :)
2016-05-30 14:39:39
ciekawy film
2016-05-26 16:55:23
ciekawy
2016-05-23 15:32:55
super
2016-05-02 23:24:24
Często używam takich chusteczek do demakijażu
2016-05-02 15:27:43
czasem używam pomadek z Essence ;)
2016-04-12 20:02:02
super
2016-04-05 07:01:24
Super
2016-04-04 19:55:24
Super
2016-04-04 19:42:44
świetny
2016-04-04 13:36:10
świetny
2016-04-02 22:53:46
świetny
2016-04-01 18:37:43
świetny
2016-03-31 17:08:47
Super
2016-03-31 11:01:35
świetny
2016-03-31 10:58:50
świetny
2016-03-30 00:13:06
świetny
2016-03-29 22:36:53
Super
2016-03-29 15:13:51
super
2016-03-29 14:49:16
świetny
2016-03-29 12:08:03
Super :)
2016-03-28 18:55:57
Fajnie
2016-03-27 22:24:27
świetny
2016-03-27 21:48:34
super :)
2016-03-26 20:41:55
Super
2016-03-25 23:31:24
świetny
2016-03-23 18:53:09
świetny
2016-03-22 18:11:40
Super
2016-03-20 13:58:59
świetny
2016-03-16 23:58:04
świetny
2016-03-15 21:52:48
super
2016-03-12 16:59:24
super
2016-03-10 22:58:02
świetny
2016-03-10 18:42:19
Muszę w końcu wypróbować rajstopy w sprayu :)
2016-03-09 20:34:04
świetny
2016-03-07 18:24:28
fajny filmik
2016-03-06 12:38:55
super
2016-03-05 23:52:07
super
2016-03-04 23:52:46
świetny
2016-03-02 22:57:52
świetny
2016-03-02 21:49:24
super :)
2016-02-29 20:29:51
świetny
2016-02-29 20:29:39
świetny
2016-02-28 23:17:57
husteczki sąświetne ;D
2016-02-27 15:29:53
świetne
2016-02-26 18:49:19
fajni ulubieńcy :D
2016-02-25 21:06:39
super
2016-02-24 15:18:16
super :)
2016-02-20 22:26:14
Lubie kremy z Lirene
2016-02-15 14:37:57
Kocham pomadki Maybelline.
2016-11-15 04:13:45
też tak w sumie uważam ;-) sa fajne
2016-02-13 21:55:29
Super
2016-02-05 02:41:02
fajne
2016-01-31 13:42:51
Super
2016-01-30 16:38:56
ciekawe kosmtyki
2016-01-27 17:29:58
super produkty
2016-01-23 13:46:02
Super
2015-12-28 09:11:45
Super
2015-12-20 23:15:57
super
2015-12-12 22:42:36
Dobrze wiedzieć :)
2015-12-04 18:08:30
Fajne kosmetyki :)
2015-11-30 19:11:49
Super recenzja :)
2015-11-30 11:22:26
Ciekawe propozycje :)
2015-11-29 18:41:52
Fajna recenzja
2015-11-29 11:18:15
Też uwielbiam żelowy eyeliner z essence
2015-11-21 22:45:16
ekstra
2015-11-16 18:13:33
świetne produkty ;)
2016-02-02 03:23:50
Otoz to wlasnie :]
2015-09-07 17:56:53
fajne produkty ;)
2015-09-07 17:49:01
świetne są te chusteczki z Biedronki :D
2015-08-31 13:41:12
super
2015-08-29 10:00:35
Fajny filmik ;)
2015-08-18 21:41:50
Super filmik :)
2015-08-16 13:16:15
świetny filmik ;)
2015-08-14 13:01:38
przydatny wpis i recenzja :)
2015-08-14 11:57:48
chusteczki Be Beauty są super :)
2015-08-11 21:39:06
chusteczki do demakijazu sa bardzo wygodne
2015-08-10 11:02:31
przydatna recenzja
2015-08-09 21:52:13
przydatny filmik
2015-08-09 11:26:50
chusteczki BeBeauty zawsze mam w torebce ;) są świetne;)
2015-08-05 16:23:07
Bardzo zaciekawiły mnie te pomadki, jako miłośniczka szminek muszę się im porządnie przyjrzeć :)
2015-08-03 00:36:05
Również nie spotkałam się z chusteczkami do demakijażu z Biedronki ;)
2015-07-20 13:37:05
Nie wiedziałam, że w Biedronce są chusteczki do demakijażu, jak tylko będę następnym razem to koniecznie muszę się za nimi rozejrzeć bo już dawno szukałam jakichś chusteczek :)
2015-05-26 21:44:35
zainteresował mnie ten kolagen
2011-12-03 15:49:31
Witam, zaciekawił mnie Twój film w którym wspomniałaś (dosłownie)o kolagenie. Jest to produkt który warty jest poświecenia więcej czasu oraz zainteresowania. Polecam go z własnych doświadczeń od blizn po lifting twarzy. Polecam
2011-08-16 18:15:12
Podobało, Podobało ;) Fajnie że dodajesz filmiki o kosmetykach. Czasem można coś sprawdzonego podpatrzeć i nie kupować w ciemno. :) A wakacje chyba udane? Bo uśmiech szeroki na buźce. ;)
2011-08-16 15:33:56
Ten kolagen wydaje się dość ciekawy. Mus z essence wydaje się być fajny i może niedługo się na niego skuszę. Ty szalejesz za koralem a ja za granatowym/chabrowym :)
2011-08-15 14:37:29
gdzie mozna kupic taki kolagen? przyznam szcezrze ze nigdy nie widzialam niczego takiego na polkach sklepowych:)
2012-03-13 14:15:42
chyba tylko przez internet np na www.zanea.pl
2011-08-15 20:00:30
i rowniez to samo pytanie o rajstopy:)
2011-08-15 10:29:47
Wszystko super tylko Ladymakup słowo "perfumy" występuje tylko w liczbie mnogiej. Nie ma takiego słowa jak "perfum":)
2011-08-15 16:01:44
Hihi, sluszna uwaga i baaaardzo czesto spotykany blad ;) Niektorzy mowia tez "perfuma" jako rodzaj zenski, ale jako meski rowniez mozna czesto uslyszec w uzyciu... Ale oczywiscie jedyna poprawna wersja to "perfumy" :)
2011-08-14 15:23:55
Fajny i ciekawy filmik :) pozdrawiam :) Tak trzymaj :)
2011-08-14 07:39:46
witaj moniko! czy to ten kolagen co kosztuje 50ml 170zł?bo cena dosyc wysoka jak za tak male opakowanie ale czytalam ze ma duze zastosowanie i na blizny i na rozstepy i na wiele innych rzeczy.teraz pytanie z innej beczki chodzi o pedzle maestro moglabys mi poradzic potrzebuje pedzli. 1.do robienia kreski na powiece cieniem i eyelinerem w zelu jaki lub jakie by sie do tego nadaly?nie chodzi mi o sam numer ale tez o rozmiar pedzelka. 2.pedzelek lub pedzelki do malowania brwi cieniami prosze o numer i o rozmiar pedzelka jest tego kilka a ja nie mam pojecia jaki rozmiar bylby najleprzy dzieki i pozdrawiam-shante01
2011-08-14 17:00:24
Dolacze sie do pytan o pedzelki: 1) czy mozesz doradzic mi jakis podobny ksztaltem wlosia do Vipera (maly pedzel), bo chetnie bym kupila, ale raczka jest dla mnie troche za dluga 2) jakis fajny pedzelek do nakladania szminki 3) jestem rowniez zainteresowana pedzelkiem do robienia cienkiej kreseczki na powiekach, ale pedzelki ktore widzialam (te typowe do linera) sa z naturalnego wlosia, a do tego wolalabym z syntetycznego
2011-08-13 16:57:07
Bardzo przydatny filmik tylko mam pytanie ile kosztuje taki kolagen ?
2011-08-13 14:49:08
Witaj Moniko :) Mam nadzieję, że takich filmików będzie więcej :) Super! A co do firmy z biedronki, to polecam peeling do stóp :)
2011-08-13 13:25:11
Ja też dopiero co wróciłam z wakacji-przejeżdżałam przez Leszno wracając do domku:) na południe Polski:) Essence:)moja ulubiona marka:)nie polecam kosmetyków z Biedrony przynajmniej nie tych do twarzy z logo tej sieciówki-podrażniają twarz i niezbyt ładnie pachą:)
2011-08-14 15:54:07
Jak w prawie kazdej kwestii - kazdemu pasuje cos innego. Ja np. polecam biedronkowe produkty z firmy BeBeauty, szczegolnie zel micelarny do demakijazu i mycia twarzy. Zapach b.przyjemny i super lagodnie dba o cere i nie podraznia. Inne rzeczy tez sa fajne. Natomiast firma essence nie jest zla, ale uwazam, ze nie wszystkie produkty sa dobre jakosciowo i godne polecenia - ja np. mam 2 lakiery do paznokci, ktore sa beznadziejne...
2011-08-12 21:39:43
Gdzie mozna dostac kosmetyki Marry Kay ?
2011-08-14 15:56:09
Dolaczam sie do pytania. Moniko, czy jest mozliwosc zebys miala w swoim sklepiku chociaz kilka produktow z tej firmy ktore najbardziej lubisz? Np. polecane przez Ciebie w tym filmiku? :)
2011-08-12 19:30:10
Też mam swoje ukochane perfumy "Absynthe" Christiana Lacroix i gdy mi się kończą, a nie widzę, by były dostępne, to wpadam w lekki popłoch i pozostawiam resztki we flakoniku na specjalne okazje;) Mam pytanie a propos tego musu z Essence. Również mam skórę dosyć tłustą i mogłabym robić za latarnię uliczną, tak się świecę, czy ten mus pozostawia matowe wykończenie. I druga kwestia, również nie mogę się opalać, więc stosuje filtry apteczne 50+, czy ten mus nie warzy się na filtrach?
2011-08-12 19:35:08
Tak, mus pozostawia matowe, nawet lekko pudrowe wykończenie :) wiadomo, że w upałach nie zmatuje buzi na wiele godzin - ale uważam, że na lato jest idealny :) na moich filtrach nie warzy się :)
2011-08-12 18:27:27
Witaj Ladymakeup :) Rzeczywiście czasem w biedronce można nabyć fajne kosmetyczne perełki :) Muszę spróbować te chusteczki do demakijażu. Ostatnio nabyłam mleczko również z tej serii i jest całkiem dobre (jak na moją wrażliwą cerę). Pozdrawiam serdecznie i gratuluję talentu, aż miło się ogląda jak powstają takie piękne makijaże!:)Sporo podpatruję i się uczę... ;)
2011-08-12 19:26:19
bardzo się cieszę, że wynosić coś dla siebie z moich filmików :)
2011-08-12 17:50:55
Witaj Moniko! Mam problem z pomalowaniem górnych powiek kredką. Wygląda ona dziwnie i jest nieestetyczna. Czasami wydaje mi się, że jest ona za gruba. Jak to powinno wyglądać, żeby nie ,,szpecić,, twarzy?