Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

Ulubieńcy Lipca

  • Data opublikowania: 12 Sierpień 2011
  • Autor: ladymakeup
29

Witam Was serdecznie - z nową energią po wakacjach :) W tym filmiku przedstawiam moich "lipcowych ulubieńców", czyli produkty, które wyjątkowo często stosowałam w minionym miesiącu, a zarazem z których jestem zadowolona. A ponieważ mamy już sierpień prawie za pasem - ten miesiąc też uwzględniam w swoim monologu :)
Słowo "monolog" użyłam nie bez powodu - rozgadałam się na przeszło 15 minut. Filmik jest zatem dla moich wytrwałych widzów:) Wracając jednak do samej tematyki filmiku - "ulubieńcy miesiąca" są bardzo popularnym tematem w internecie, szczególnie na YouTube. Nigdy wcześniej nie kręciłam podobnych filmików, dlatego ten jest typowo testowy, i być może przeciera szlaki kolejnym... Zatem jeśli otrzymam od Was informacje pozytywne, możecie spodziewać się kolejnych.

Wszystkie produkty, o których wspominam, sklasyfikowałam w dwie podgrupy: *produkty pielęgnacyjne (kremy, balsamy itp) oraz *produkty kolorowe (tzw. kolorówka), czyli wszystkie kosmetyki przeznaczone do wykonywania makijażu. W związku z porą roku, w produktach pielęgnacyjnych przeważają kosmetyki ochronne wzbogacone o wysokie filtry przeciwsłoneczne - zarówno do twarzy jak i ciała, natomiast w kolorówce również królują iście letnie barwy - dużo odcieni brzoskwini, moreli, sorbetu - czyli wszystkie te barwy, które nadadzą blasku mojej twarzy (mam nadzieję młodzieńczego;) i wykreują soczysty makijaż. Na sam koniec pozostawiłam mój ulubiony zapach - perfum dodający mi energii i "skrzydeł" (prawie jak RedBull;).

Ulubieńcy



  • Lirene - krem odżywczo-regenerujący na dzień i na noc.

  • Pharmaceris - Hydrolipidowy zestaw kosmetyków z wysokim filtrem - 50+ SPF (krem do twarzy i balsam do ciała).

  • Naturalny Kolagen w żelu - Colway.

  • Bioderma - Micelarny Płyn do demakijażu Sensibio H2o.

  • BeBeuaty - chusteczki do demakijażu.

  • Sally Hansen - AirBrash Legs.

  • Virtual - lakier do paznokci Vinylmania nr 108.

  • Essence - Soft Touch Mousse Make-up nr 04 i 01.

  • Essence - pomadka nr 55.

  • Essence - Gel Eyeliner - kolor czarny.

  • Marry Kay - pomadka (Sherbet) i błyszczyk (Melon Sorbet).

  • Maybelline New York - pomadka Color Sensational The Shine nr 143.

  • Tommy Hilfiger - True Star


Życzę Wam miłego oglądania i czekam na Wasze komentarze :) ps.a jakich Wy macie ulubieńców?

Zobacz też

Komentarze do Ulubieńcy Lipca

log01
2019-06-24 14:27:13
zaciekawiły mnie te pomadki

loli
2019-02-24 11:04:28
Świetny

brygidap1
2019-02-02 23:28:59
Świetny

koniczyna684
2018-12-10 23:57:10
Świetnie

gutek
2018-08-14 16:28:09
świetnie

anniee896
2018-07-13 21:42:23
Świetny

jogo
2018-04-27 11:03:26
takie wpisy są bardzo przydatne polecam

anan93
2018-02-26 11:54:36
świetny

jordan
2018-01-28 13:24:07
ciekawe kosmetyki, muszę je sobie kupić

lazybitch
2017-11-30 18:48:03
ładnie

melania
2017-11-09 23:20:26
ładnie

mefir13
2017-09-05 13:39:16
warto przeczytać ten wpis

lwia1
2017-08-22 13:30:33
warto przeczytać ten wpis

prima
2017-06-20 15:28:54
kilku z tych ulubieńców mam

Netzakupy
2017-06-11 19:09:44
To jest świeże i ja lubię takie rzeczy. Dzięki! :*

lenon
2017-05-21 21:55:09
ciekawy wpis podoba mi się

iv90
2017-04-21 11:26:44
Nie znam żadnego z tych kosmetyków :(

Amante
2017-04-14 08:39:23
Ładnie :)

vvv
2017-03-24 08:36:20
ładnie

newtmas
2017-03-19 14:33:22
bardzo ciekawy wpis, czekam na więcej

Amante
2017-03-10 10:04:09
Ładnie

mufinka1
2017-03-02 20:21:40
ciekawy wpis, oby więcej takich było

Prada86
2017-02-19 11:25:14
интересно!

mjmj
2017-02-17 21:49:48
Ładnie

melusi
2017-02-16 11:45:54
świetny

manju23
2017-02-09 23:17:46
ładnie

lucja1996
2017-02-06 15:25:31
ładnie

monifi
2017-02-05 17:26:21
świetny

milllena
2017-01-27 12:11:52
ładnie

lvvv
2017-01-26 00:06:04
Ładnie

lamania1
2017-01-21 10:28:14
ciekawe informacje, lubię takie

szaraem
2017-01-11 19:50:46
podoba mi się ten wpis

zuzka23
2017-01-06 15:16:24
ładnie

lux
2016-12-13 17:09:16
Ładnie

kasis123612
2016-11-19 13:00:55
świetny

ninalala
2016-11-18 12:01:08
ładnie

pierozkowa
2016-11-17 17:09:08
ojjsorki źle mi się kliknęło :D

pierozkowa
2016-11-17 17:09:07
ojjsorki źle mi się kliknęło :D

tymianek
2016-11-16 15:20:19
świetny

Lisia
2016-10-27 05:19:37
widać napracowanie, fajna sprawa

pachnidł0
2016-09-26 22:01:22
super

jaa
2016-09-25 17:17:33
świetni

Cece89
2016-09-06 16:25:06
świetny

gabi1234
2016-08-08 14:35:13
super

pigi
2016-08-08 08:46:14
super

tiramisu2016
2016-07-29 20:46:33
Super

miqota
2016-06-30 17:02:26
Super

ewelina9090
2016-06-12 17:51:15
Super

weronika8442
2016-06-05 10:47:21
ciekawe produkty :)

jacki50
2016-05-30 14:39:39
ciekawy film

login
2016-05-26 16:55:23
ciekawy

judyt4
2016-05-23 15:32:55
super

drt
2016-05-02 23:24:24
Często używam takich chusteczek do demakijażu

drt
2016-05-02 15:27:43
czasem używam pomadek z Essence ;)

joanna9090
2016-04-12 20:02:02
super

wika
2016-04-05 07:01:24
Super

tosiak
2016-04-04 19:55:24
Super

jess78
2016-04-04 19:42:44
świetny

gigix
2016-04-04 13:36:10
świetny

kejti56
2016-04-02 22:53:46
świetny

mimijane
2016-04-01 18:37:43
świetny

volivs
2016-03-31 17:08:47
Super

marni
2016-03-31 11:01:35
świetny

lily21
2016-03-31 10:58:50
świetny

hanaban
2016-03-30 00:13:06
świetny

jowita40
2016-03-29 22:36:53
Super

niewyspana
2016-03-29 15:13:51
super

lily21
2016-03-29 14:49:16
świetny

Olaa1122
2016-03-29 12:08:03
Super :)

eluv
2016-03-28 18:55:57
Fajnie

kikaku
2016-03-27 22:24:27
świetny

elizzka
2016-03-27 21:48:34
super :)

midle
2016-03-26 20:41:55
Super

mikin
2016-03-25 23:31:24
świetny

tygielek
2016-03-23 18:53:09
świetny

weronika9090
2016-03-22 18:11:40
Super

elik
2016-03-20 13:58:59
świetny

marli54
2016-03-16 23:58:04
świetny

teddy23
2016-03-15 21:52:48
super

aniie12
2016-03-12 16:59:24
super

lipsy
2016-03-10 22:58:02
świetny

ptysiul
2016-03-10 18:42:19
Muszę w końcu wypróbować rajstopy w sprayu :)

kitty000
2016-03-09 20:34:04
świetny

MM2003
2016-03-07 18:24:28
fajny filmik

zuza5254
2016-03-06 12:38:55
super

naszka
2016-03-05 23:52:07
super

gosia123
2016-03-04 23:52:46
świetny

rose01
2016-03-02 22:57:52
świetny

laughwithme
2016-03-02 21:49:24
super :)

dizzy
2016-02-29 20:29:51
świetny

dizzy
2016-02-29 20:29:39
świetny

magdalen97
2016-02-28 23:17:57
husteczki sąświetne ;D

blondee
2016-02-27 15:29:53
świetne

anee
2016-02-26 18:49:19
fajni ulubieńcy :D

zombiee
2016-02-25 21:06:39
super

lusior
2016-02-24 15:18:16
super :)

Moja
2016-02-20 22:26:14
Lubie kremy z Lirene

comfortinnending
2016-02-15 14:37:57
Kocham pomadki Maybelline.

bettilou
2016-11-15 04:13:45
też tak w sumie uważam ;-) sa fajne

Moja
2016-02-13 21:55:29
Super

Ana00
2016-02-05 02:41:02
fajne

rdmakeup
2016-01-31 13:42:51
Super

aliii19980513
2016-01-30 16:38:56
ciekawe kosmtyki

esss13051998
2016-01-27 17:29:58
super produkty

Klaudiamala
2016-01-23 13:46:02
Super

ANNESA
2015-12-28 09:11:45
Super

waterandwine
2015-12-20 23:15:57
super

MaryMary
2015-12-12 22:42:36
Dobrze wiedzieć :)

Olcia37
2015-12-04 18:08:30
Fajne kosmetyki :)

Carmelo002
2015-11-30 19:11:49
Super recenzja :)

Gorzka13
2015-11-30 11:22:26
Ciekawe propozycje :)

klaudusia0807
2015-11-29 18:41:52
Fajna recenzja

LaRive
2015-11-29 11:18:15
Też uwielbiam żelowy eyeliner z essence

sylwuzaur13
2015-11-21 22:45:16
ekstra

xyzsylwiaxyz
2015-11-16 18:13:33
świetne produkty ;)

kiniaa19
2016-02-02 03:23:50
Otoz to wlasnie :]

tutajsylwia
2015-09-07 17:56:53
fajne produkty ;)

sylwia464
2015-09-07 17:49:01
świetne są te chusteczki z Biedronki :D

kamilla
2015-08-31 13:41:12
super

whispers199
2015-08-29 10:00:35
Fajny filmik ;)

kamilaa109
2015-08-18 21:41:50
Super filmik :)

sblaszczyk1998
2015-08-16 13:16:15
świetny filmik ;)

paula978
2015-08-14 13:01:38
przydatny wpis i recenzja :)

rozkminiaj1
2015-08-14 11:57:48
chusteczki Be Beauty są super :)

Sylwia14
2015-08-11 21:39:06
chusteczki do demakijazu sa bardzo wygodne

MałgosiaGosia
2015-08-10 11:02:31
przydatna recenzja

karolina1005
2015-08-09 21:52:13
przydatny filmik

13maja
2015-08-09 11:26:50
chusteczki BeBeauty zawsze mam w torebce ;) są świetne;)

Klaudia
2015-08-05 16:23:07
Bardzo zaciekawiły mnie te pomadki, jako miłośniczka szminek muszę się im porządnie przyjrzeć :)

Paulina12345
2015-08-03 00:36:05
Również nie spotkałam się z chusteczkami do demakijażu z Biedronki ;)

KamiluŚkaa
2015-07-20 13:37:05
Nie wiedziałam, że w Biedronce są chusteczki do demakijażu, jak tylko będę następnym razem to koniecznie muszę się za nimi rozejrzeć bo już dawno szukałam jakichś chusteczek :)

monika212121
2015-05-26 21:44:35
zainteresował mnie ten kolagen

Megi
2011-12-03 15:49:31
Witam, zaciekawił mnie Twój film w którym wspomniałaś (dosłownie)o kolagenie. Jest to produkt który warty jest poświecenia więcej czasu oraz zainteresowania. Polecam go z własnych doświadczeń od blizn po lifting twarzy. Polecam

natalia
2011-08-16 18:15:12
Podobało, Podobało ;) Fajnie że dodajesz filmiki o kosmetykach. Czasem można coś sprawdzonego podpatrzeć i nie kupować w ciemno. :) A wakacje chyba udane? Bo uśmiech szeroki na buźce. ;)

Nitka24
2011-08-16 15:33:56
Ten kolagen wydaje się dość ciekawy. Mus z essence wydaje się być fajny i może niedługo się na niego skuszę. Ty szalejesz za koralem a ja za granatowym/chabrowym :)

ksksksks
2011-08-15 14:37:29
gdzie mozna kupic taki kolagen? przyznam szcezrze ze nigdy nie widzialam niczego takiego na polkach sklepowych:)

Maria
2012-03-13 14:15:42
chyba tylko przez internet np na www.zanea.pl

ksksksks
2011-08-15 20:00:30
i rowniez to samo pytanie o rajstopy:)

Paula
2011-08-15 10:29:47
Wszystko super tylko Ladymakup słowo "perfumy" występuje tylko w liczbie mnogiej. Nie ma takiego słowa jak "perfum":)

mademoiselle
2011-08-15 16:01:44
Hihi, sluszna uwaga i baaaardzo czesto spotykany blad ;) Niektorzy mowia tez "perfuma" jako rodzaj zenski, ale jako meski rowniez mozna czesto uslyszec w uzyciu... Ale oczywiscie jedyna poprawna wersja to "perfumy" :)

Andrea
2011-08-14 15:23:55
Fajny i ciekawy filmik :) pozdrawiam :) Tak trzymaj :)

shante01
2011-08-14 07:39:46
witaj moniko! czy to ten kolagen co kosztuje 50ml 170zł?bo cena dosyc wysoka jak za tak male opakowanie ale czytalam ze ma duze zastosowanie i na blizny i na rozstepy i na wiele innych rzeczy.teraz pytanie z innej beczki chodzi o pedzle maestro moglabys mi poradzic potrzebuje pedzli. 1.do robienia kreski na powiece cieniem i eyelinerem w zelu jaki lub jakie by sie do tego nadaly?nie chodzi mi o sam numer ale tez o rozmiar pedzelka. 2.pedzelek lub pedzelki do malowania brwi cieniami prosze o numer i o rozmiar pedzelka jest tego kilka a ja nie mam pojecia jaki rozmiar bylby najleprzy dzieki i pozdrawiam-shante01

mademoiselle
2011-08-14 17:00:24
Dolacze sie do pytan o pedzelki: 1) czy mozesz doradzic mi jakis podobny ksztaltem wlosia do Vipera (maly pedzel), bo chetnie bym kupila, ale raczka jest dla mnie troche za dluga 2) jakis fajny pedzelek do nakladania szminki 3) jestem rowniez zainteresowana pedzelkiem do robienia cienkiej kreseczki na powiekach, ale pedzelki ktore widzialam (te typowe do linera) sa z naturalnego wlosia, a do tego wolalabym z syntetycznego

Paola
2011-08-13 16:57:07
Bardzo przydatny filmik tylko mam pytanie ile kosztuje taki kolagen ?

ewelinablbn
2011-08-13 14:49:08
Witaj Moniko :) Mam nadzieję, że takich filmików będzie więcej :) Super! A co do firmy z biedronki, to polecam peeling do stóp :)

schoko31
2011-08-13 13:25:11
Ja też dopiero co wróciłam z wakacji-przejeżdżałam przez Leszno wracając do domku:) na południe Polski:) Essence:)moja ulubiona marka:)nie polecam kosmetyków z Biedrony przynajmniej nie tych do twarzy z logo tej sieciówki-podrażniają twarz i niezbyt ładnie pachą:)

mademoiselle
2011-08-14 15:54:07
Jak w prawie kazdej kwestii - kazdemu pasuje cos innego. Ja np. polecam biedronkowe produkty z firmy BeBeauty, szczegolnie zel micelarny do demakijazu i mycia twarzy. Zapach b.przyjemny i super lagodnie dba o cere i nie podraznia. Inne rzeczy tez sa fajne. Natomiast firma essence nie jest zla, ale uwazam, ze nie wszystkie produkty sa dobre jakosciowo i godne polecenia - ja np. mam 2 lakiery do paznokci, ktore sa beznadziejne...

Basia
2011-08-12 21:39:43
Gdzie mozna dostac kosmetyki Marry Kay ?

mademoiselle
2011-08-14 15:56:09
Dolaczam sie do pytania. Moniko, czy jest mozliwosc zebys miala w swoim sklepiku chociaz kilka produktow z tej firmy ktore najbardziej lubisz? Np. polecane przez Ciebie w tym filmiku? :)

Manda
2011-08-12 19:30:10
Też mam swoje ukochane perfumy "Absynthe" Christiana Lacroix i gdy mi się kończą, a nie widzę, by były dostępne, to wpadam w lekki popłoch i pozostawiam resztki we flakoniku na specjalne okazje;) Mam pytanie a propos tego musu z Essence. Również mam skórę dosyć tłustą i mogłabym robić za latarnię uliczną, tak się świecę, czy ten mus pozostawia matowe wykończenie. I druga kwestia, również nie mogę się opalać, więc stosuje filtry apteczne 50+, czy ten mus nie warzy się na filtrach?

ladymakeup
2011-08-12 19:35:08
Tak, mus pozostawia matowe, nawet lekko pudrowe wykończenie :) wiadomo, że w upałach nie zmatuje buzi na wiele godzin - ale uważam, że na lato jest idealny :) na moich filtrach nie warzy się :)

GorzkaCzekolada1985
2011-08-12 18:27:27
Witaj Ladymakeup :) Rzeczywiście czasem w biedronce można nabyć fajne kosmetyczne perełki :) Muszę spróbować te chusteczki do demakijażu. Ostatnio nabyłam mleczko również z tej serii i jest całkiem dobre (jak na moją wrażliwą cerę). Pozdrawiam serdecznie i gratuluję talentu, aż miło się ogląda jak powstają takie piękne makijaże!:)Sporo podpatruję i się uczę... ;)

ladymakeup
2011-08-12 19:26:19
bardzo się cieszę, że wynosić coś dla siebie z moich filmików :)

Jenna
2011-08-12 17:50:55
Witaj Moniko! Mam problem z pomalowaniem górnych powiek kredką. Wygląda ona dziwnie i jest nieestetyczna. Czasami wydaje mi się, że jest ona za gruba. Jak to powinno wyglądać, żeby nie ,,szpecić,, twarzy?