Ulubieńcy LIPCA - kosmetyki, które skradły moje serce :)

  • Data opublikowania: 2013-08-05 13:31:33
  • Autor: ladymakeup
  • 26
Dawno nie kręciłam filmiku z moimi kosmetycznymi ulubieńcami. Wraz z nadejściem lata oraz z licznymi nowościami w mojej kosmetyczce stwierdziłam, że jest to idealny moment do przedstawienia moich aktualnych ulubieńców :) i choć w jednym filmiku nie dam rady nadrobić tych kilkumiesięcznych zaległości, to wybrałam te najistotniejsze produkty. Latem ogromną rolę odgrywają dla mnie wszelkie kremy z wysokim filtrem a także produkty samoopalające - one wiodą zatem prym w nagraniu:)
Oprócz nich pojawi się kilka ulubieńców z "kolorówki" - m.in trwała pomadka z Kryolan'a oraz turkusowa kredka z Bourjois - z bardzo ciekawym metalicznym efektem. Nie zabraknie również czegoś na pazurki - ostatni HIT czyli lakier piaskowy - ja mam akurat z Pierre Rene w kolorze brzoskwiniowym i bardzo go sobie chwalę. Inną nowością będzie balsam pod prysznic od NIVEA - którego reklamę na pewno widziałyście  w tv :) która - ogólnie - ujmując była dla mnie na tyle przekonywująca, że się na niego skusiłam i nie żałuję :) Ciekawa jestem czy któryś z wymienionych produktów skradł i Wasze serca?;) pozdrawiam serdecznie, Monika :*


Ulubieńcy i HITY 2014 + wyniki rozdań Nowości od HAKURO - sierpień 2013

Zobacz też

Ulubieńcy Lipca
Moje kosmetyki - cienie do powiek
Moje kosmetyki - kredki do oczu, tusze do rzęs...
Kultowe podkłady, które musisz znać.

Komentarze do Ulubieńcy LIPCA - kosmetyki, które skradły moje serce :)

Anuluj
2017-10-01 16:55:26
Swietny post! Bardzo przydatne informacje, miło sie czyta!
2017-09-03 09:58:58
warto przeczytać ten wpis
2017-09-02 14:09:40
Uwielbiałam ę odżywkę Gliss Kur.
2017-08-27 23:12:04
świetnie
2017-08-22 08:20:36
warto przeczytać ten wpis
2017-06-21 19:04:59
też mam kilka ulubieńców
2017-06-19 16:06:17
Ekstra sprawa! Lubię czytać o takich rzeczach :-)
2017-05-02 16:11:21
ciekawe kosmetyki, muszę któreś wypróbować
2017-04-25 20:08:09
Rajstopy w sprayu <3 To jest również mój hit :D
2017-04-12 12:19:32
Ładnie :)
2017-04-08 19:03:40
ciekawy wpis, podoba mi się
2017-03-25 22:30:48
ładnie
2017-03-05 20:38:31
przyjemnie się oglądało
2017-03-01 18:58:32
ciekawy wpis, oby więcej takich było
2017-02-20 23:05:33
świetny
2017-02-19 12:00:14
Ładnie
2017-02-11 23:17:39
ładnie
2017-02-08 15:45:47
świetny
2017-02-07 17:05:12
ładnie
2017-01-29 15:31:54
ładnie
2017-01-27 17:59:30
Ładnie
2017-01-12 22:45:51
fajnie
2017-01-11 17:53:30
podoba mi się ten wpis
2017-01-10 22:44:14
Cudo nie samoopalacz. Uwielbiam.
2017-01-07 22:51:58
ładnie
2016-12-26 13:05:49
Świetnie:)
2016-12-15 23:33:00
Ładnie
2016-11-24 14:09:34
podoba mi się bardzo ten wpis
2016-11-23 11:38:46
ładnie
2016-11-17 22:28:41
świetny
2016-11-16 14:20:07
bardzo ładnie to wszystko wyszło
2016-10-02 13:03:38
świetni
2016-09-27 23:17:27
super
2016-08-30 17:44:49
świetny
2016-08-15 12:29:06
Super
2016-08-09 17:26:29
super
2016-08-06 21:10:28
super
2016-06-24 18:52:37
Świetny
2016-06-03 16:58:02
świetne produkty!
2016-05-29 17:25:57
super
2016-05-29 11:53:55
super
2016-05-25 15:20:49
super
2016-05-08 10:53:14
Super
2016-05-02 23:21:04
Pięknie.
2016-04-09 14:22:51
Super
2016-04-04 19:59:17
Super
2016-04-04 19:38:00
świetny
2016-04-04 13:20:40
świetny
2016-04-02 22:46:50
świetny
2016-04-02 11:24:48
Super
2016-04-01 18:25:20
świetny
2016-03-31 10:49:52
świetny
2016-03-30 00:07:55
świetny
2016-03-29 16:26:24
Super
2016-03-29 14:34:39
świetny
2016-03-28 21:27:38
super
2016-03-28 19:09:26
Super
2016-03-27 21:57:00
świetny
2016-03-26 10:22:07
super :)
2016-03-25 23:21:58
świetny
2016-03-23 18:48:30
świetny
2016-03-22 16:30:43
super
2016-03-21 19:28:39
Ciekawe jacy będą ulubieńcy lipca tego roku :)
2016-03-20 13:48:46
świetny
2016-03-16 23:48:56
świetny
2016-03-15 21:46:04
super
2016-03-15 13:12:05
super
2016-03-13 11:28:28
super
2016-03-13 11:28:19
super
2016-03-12 17:13:31
super
2016-03-10 22:54:14
świetny
2016-03-10 08:05:09
Naprawdę ciekawa ta kredka z Bourjois :)
2016-03-09 19:45:56
świetny
2016-03-07 17:40:37
Piękna bluzka
2016-03-04 23:45:35
świetny
2016-03-02 22:52:32
świetny
2016-02-29 20:25:33
świetny
2016-02-27 15:23:51
super
2016-02-26 15:13:49
Ciekawy filmik :)
2016-02-26 14:48:14
świetni :)
2016-02-25 20:59:58
super
2016-02-25 17:49:39
Ciekawa ta pomadka z kryolanu
2016-02-24 17:50:53
Używałam tego balsamu, ale dla mnie jest on kompletnie nietrafiony.
2016-02-24 15:12:00
super :)
2016-02-15 07:19:03
Miałam ten balsam pod prysznic i nie przypadł mi do gustu. :)
2016-02-13 21:49:54
Super
2016-02-01 13:54:54
Super
2016-01-24 22:39:38
Super
2016-01-23 16:26:31
Super
2015-12-27 13:18:22
Super wiadomo co sie kupuje
2016-10-26 23:48:46
nie zgodzę się z tym
2015-12-25 17:14:02
Powinno też coś być o suchych szamponach
2015-12-21 23:30:33
ekstra
2015-12-12 22:52:31
Fajna recenzja
2015-11-30 19:21:59
Super recenzja :)
2015-11-29 18:26:27
Super filmik :)
2015-11-29 11:13:29
Uwielbiam tę odżywkę z gliss kur :)
2016-11-15 04:11:06
Niestety, ale ja się z tym nie do końca zgadzam bo jest nie do konca dobra
2015-11-23 21:45:51
super
2015-11-13 17:27:36
świetny filmik :)
2015-11-29 18:26:46
Zgadzam się :)
2015-10-08 02:18:27
super :)
2015-10-08 02:18:27
super :)
2015-09-08 20:01:31
święta racja ;)
2015-09-07 18:05:41
fajne produkty; ))
2015-08-31 13:36:55
dokładnie
2015-08-24 11:31:13
Przydatna recenzja :)
2015-08-16 13:07:30
świetny filmik ;)
2015-08-14 12:40:19
przydatne :)
2015-08-14 11:49:29
świetny filmik ;)
2015-08-11 19:14:55
balsam z nivea jest fajny
2015-08-10 10:57:53
przydatna recenzja
2015-08-09 21:48:52
przydatny filmik
2015-08-05 16:18:19
Turkusowa kredka jest rzeczywiście śliczna! Od dłuższego czasu mam jeszcze chrapkę na ten balsam pod prysznic ale jakoś nigdy nie pamiętam o nim będąc w drogerii.
2016-02-07 19:12:08
wlasnie :-)
2015-08-02 23:37:27
Balsam pod prysznic Nivea jest super :)
2015-07-20 14:03:13
turkusowa kredka z Bourjois ma przepiękny kolorek :)
2015-05-26 21:42:42
wiem że nie ma temat ale fajna szminka na ustach
2014-07-10 05:22:08
kurcze, na prawdę ten balsam pod prysznic nivea komukolwiek może się podobać? ;/ przecież parafina w ilości wręcz bazowej w tym preparacie to jakaś masakra... użyłam tego balsamu raz i po pierwsze uczucie lepkości po wysuszeniu ręcznikiem... obrzydliwe, ta parafina oblepiła całe ciało... no i paskudnie się to zmywa, a praktycznie w ogóle ciężko to zmyć... więc co tu może pielęgnować? sama chemia w składzie ! dajcie spokój z tym balsamem, bubel wszech czasów.
2014-01-14 21:41:13
Tak oglądam te wszystkie wspaniałe filmiki i zastanawiałam się czego nie widziałam :)) o ile dobrze pamietam, nie było nic na temat składu podkładów do twarzy.. chodzi mi konkretnie o to, który w swoim składzie posiada parabeny i silikony , a które zaś są na &quot;naturalnych&quot; składnikach :) Może coś takiego?? ;) Na pewno chętnie bym obejrzała :)) Pozdrawiam !! :)
2013-10-23 13:06:13
a ja bym chetnie posluchała recenzji na temat kremów i roll pod oczy zna ktoś coś dobrego :P
2013-09-04 07:00:43
Hej jest fajna stronka http://klub-ekspertek.ofeminin.pl/#testnowbox można dostać produkty do testowania za darmo. Są również opinie ekspertek testujących kosmetyki.
2013-08-06 12:10:21
Piękna bluzka w świetnym kolorze:) Można wiedzieć gdzie kupiona? Filmik jak zwykle bardzo interesujący, pozdrawiam:)
2013-08-06 09:32:44
Wreszcie nowy filmik! Biore się za oglądanie!
2013-08-05 18:51:25
Balsam Niwea jest bardzo fajny, krem też miałam chyba zimą i też się sprawdził. Piaskowca mam jednego z GR-super wygląda ale u mnie się nie trzyma długo z resztą jak wszystkie lakiery. Ale Ci się oczy śmiały jak zobaczyłaś syncia:)
2013-08-05 18:05:08
Cieszę się, że kolczyki przypadły do gustu. Pięknie prezentują się na właścicielce. Pozdrawiam serdecznie! :)
2013-08-17 07:08:28
witam czy mogłabym prosić o stronkę x twoimi kolczykami?.
2013-08-17 15:27:06
Moja strona to bijuella.com a mail: kontakt@bijuella.com Dziękuję za miłe zainteresowanie.:)
2013-08-05 14:31:49
A jak długo utrzymuje się ten samoopalacz w piance? :)
2013-08-05 14:35:40
śmiało z 5 dni :) ale ciężko u mnie oszacować bo codziennie dokładam :)
2013-08-17 07:11:00
witam mam probe to jest moj meil wyslij do mnie megila z twoim adresem mam osobista sprawę
2013-08-17 07:10:58
witam mam probe to jest moj meil wyslij do mnie megila z twoim adresem mam osobista sprawę