Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

ULUBIEŃCY LATA 2015 + wyniki rozdania NANSHY

  • Data opublikowania: 15 Lipiec 2015
  • Autor: ladymakeup
63

Lato, to wyjątkowa pora roku pod każdym kątem. Piękna pogoda, dużo słońca (o którym każdy marzy), czas urlopów i wakacji...To tylko niektóre atrybuty tego najwspanialszego okresu. Wraz z jego nadejściem zmieniamy nie tylko garderobę, ale i kosmetyki. Lato, mi osobiście zawsze kojarzy się z kremami z wysokim filtrem, z samoopalaczami, lekkimi podkładami i trwałymi pomadkami. W dzisiejszym zestawieniu nie zabraknie zatem tych produktów, bowiem to ich używam obecnie najczęściej.

Nie oznacza to jednak, że filmik poświęcony będzie tylko i wyłącznie tym produktom. Zgodnie z obietnicą przedstawiam osobę, do której wędruje zestaw pędzli Nanshy z ostatniego rozdania. Wiem, że wielu z Was z niecierpliwością czekało na ogłoszenie wyników, ale nawiązując do wakacyjnego czasu lekko usprawiedliwiam swoją nieobecność. Wierzę, że będziecie wyrozumiali :) a ewentualna "przegrana" w zabawie, nie zniechęci Was do wzięcia udziału w kolejnych konkursach. Wracając do kosmetyków - trudno było mi stworzyć listę kilku ulubieńców, bo w ostatnich miesiącach naprawdę było ich wielu. Zresztą przekonacie się o tym sami, szczególnie w kategorii "usta", która jest mi szczególnie bliska, gdy upał i słońce na dworze. W te dni lubię po prostu ograniczyć swój make up do minimum, rezygnuję z ciężkich podkładów i intensywnego makijażu oka, na rzecz lekkich kresek, zwiewnych powiek i soczystych warg. Nigdy jednak, nawet pod najlżejszy fluid, nie zapominam rozprowadzić kremu z wysokim filtrem. SPF 50+ to u mnie "must have" jak tylko słońce zaczyna grzać trochę bardziej niż zimą. Niejednokrotnie zresztą krem taki nakładam przez cały rok... Co do samoopalaczy - to kolejne istotne kosmetyki na mojej liście. Bez nich czuję się po prostu źle, gdy w koło same śniade karnacje. Ciekawymi kosmetycznymi nowinkami są również paznokcie naklejane przy użyciu specjalnej taśmy. U mnie sprawdziły się bardzo dobrze i są ciekawą alternatywą do odpryskującego lakieru :) Po więcej szczegółów odsyłam do filmiku - mam nadzieję, że poświęcicie chwilkę na obejrzenie go. Pozdrawiam serdecznie, Monika :*

 

Nazwa Dostępność Cena
Karaja - PHOTO FINISH - PORE MINIMIZING FOUNDATION - Advanced Colour Purity - Podkład perfekcyjnie matujący - 40 W magazynie 88.62 zł
Make-Up Atelier Paris - Długotrwała pomadka do ust - RW08 W magazynie 65.04 zł
Make-Up Atelier Paris - Waterproof Gel Foundation - Podkład wodoodporny w żelu - FTG1Y W magazynie 110.57 zł
L'Oréal - SUPER LINER SUPERSTAR - Liner z elastyczną końcówką - BLACK W magazynie 20.03 zł
Glazel - Cienie sypkie CAMELEON - wieżyczki Chwilowy brak 104.88 zł
Bourjois - ROUGE EDITION Velvet - Matowa pomadka do ust - 04 - PEACH CLUB Chwilowy brak 34.95 zł

Zobacz też

Komentarze do ULUBIEŃCY LATA 2015 + wyniki rozdania NANSHY

log01
2019-05-16 15:00:06
uwielbiam produkty Dove

delreynt
2019-05-14 06:50:22
swietny

olutka
2019-05-08 20:59:43
świetny

Roksiby
2019-03-17 23:34:59
Świetny

kosmo
2019-02-12 12:03:19
świetny wpis

loli
2019-01-31 08:38:15
Świetne zestawienie kosmetyków

niunia123
2019-01-29 16:53:01
Świetnie

Saturn776
2019-01-11 17:27:28
Świetny

brygidap1
2019-01-06 16:23:07
Świetny

Mikus88
2019-01-04 23:56:05
Kremy z filtrem do twarzy są u mnie obowiązkowe latem.

bobiko
2018-11-22 11:58:51
Można się zainspirować tym wpisem

koniczyna684
2018-10-23 19:35:41
Świetnie

yoanna
2018-10-12 07:16:35
Chętnie wypróbuję te propozycje u siebie

kasiauznanska
2018-09-02 16:06:12
Świetnie

wasia
2018-08-31 13:40:16
Świetnie :)

gutek
2018-07-13 17:33:42
świetny wpis, wiele kosmetyków mam do wypróbowania

anniee896
2018-06-25 12:40:26
Świetny

gasia
2018-05-25 11:16:12
Świetnie

bikara12
2018-04-03 17:34:54
Świetnie :)

jogo
2018-03-21 00:41:45
Może i u mnie by się sprawdziły

lazybitch
2018-03-10 15:03:57
ładnie

johanna1
2018-02-23 14:06:13
Muszę je przetestować na sobie

anan93
2018-01-28 23:16:43
świetny

iilonka
2018-01-25 18:49:02
Mam pędzel nanshy i sprawdza mi się

klauia4
2018-01-23 12:23:28
Chętnie wypróbuję :)

JuliaKaminska
2018-01-08 10:42:29
Ciekawe czy u mnie by się sprawdziły te kosmetyki

jordan
2017-12-19 09:52:32
Ciekawe czy u mnie by się sprawdziły te kosmetyki

xena
2017-11-14 15:58:22
Można się tu wiele dowiedzieć

lazybitch
2017-10-31 22:31:58
ładnie

evi
2017-10-25 09:13:05
mam pędzel nanshy i nawet jestem zadowolona

mista
2017-10-13 12:58:55
przydatne informacje, kusi mnie by wypróbować te kosmetyki

GrazynaOrkie
2017-10-05 22:41:30
mega post! bardzo mi sie podoba! ciekawy

kruci
2017-10-05 13:37:37
Szkoda, że nie ma tutaj lajków bo bym jednego zostawiła

tinaa
2017-09-11 13:03:37
ciekawe kosmetyki warto je wypróbować

mefir13
2017-08-29 18:22:39
Marzą mi się sypkie cienie z Glazel <3

katia1
2017-08-26 13:02:27
warto przeczytać ten wpis

Barbara223
2017-08-01 15:06:28
ładnie

lwia1
2017-07-17 14:24:23
podoba mi się bardzo ten wpis

Netzakupy
2017-05-26 15:44:37
Jest tu wszyściutko piekniutkie, więc dzięki wielkie za ten arcik dziewczyny! ;-)

bombelek1
2017-05-24 20:12:37
Świetny wpis, bardzo mi się podoba, przyjemnie się czyta :)

Barbara223
2017-05-14 20:17:01
ładnie

Barbara223
2017-04-23 16:05:14
ładnie

atosho
2017-04-22 18:50:05
uwielbiam ten samoopalacz

lenon
2017-04-21 06:18:49
ciekawy wpis podoba mi się

kuna
2017-04-13 16:37:20
ciekawy wpis, podoba mi się

kate575
2017-04-13 11:09:00
świetnie

Amante
2017-04-09 21:51:51
Ładnie :)

vvv
2017-03-30 19:25:09
ładnie

imstillhere
2017-03-22 12:40:26
ładnie

newtmas
2017-03-19 14:33:51
bardzo ciekawy wpis, oby było więcej

fiona1
2017-03-15 22:16:16
ciekawy wpis podoba mi się

szaraem
2017-03-05 20:39:26
podoba mi się ten wpis

miaaapoa
2017-02-27 00:11:46
ładnie

twojeslodkiemarzenie
2017-02-15 19:23:35
Kolejny ciekawy wpis :)

monifi
2017-02-14 10:52:01
świetny

wiesia
2017-02-12 16:11:50
ciekawy wpis polecam przeczytać

kajal
2017-02-09 10:00:28
ciekawy konkurs, podoba mi się ten wpis

melusi
2017-02-08 12:39:59
Świetny

mufinka1
2017-02-07 11:01:36
ciekawy wpis, podoba mi się

Amante
2017-02-03 09:46:39
Ładnie

anetka1995
2017-02-01 14:43:12
ładnie

Tugyfa
2017-02-01 11:23:42
Ładnie

lucja1996
2017-01-29 21:43:07
ładnie

lvvv
2017-01-28 15:25:08
Ładnie

mjmj
2017-01-28 14:26:34
Ładnie

Prada86
2017-01-25 12:14:17
класс!

Prada86
2017-01-25 12:13:33
класс!

ilonam93
2017-01-24 12:39:09
świetny wpis

manju23
2017-01-23 16:07:37
ładnie

milllena
2017-01-22 11:23:45
ładnie

Netvous
2017-01-17 21:55:52
Ładnie

szaraem
2017-01-11 19:51:19
podoba mi się ten wpis

mops
2017-01-03 08:16:09
piękne odcienie pomadek w płynie

nataliagliszczynska
2016-12-30 16:39:14
Glowny ulubieniec lata to klimatyzacja

monifi
2016-12-26 13:18:49
świetny

Rolks
2016-12-23 16:17:18
Ładnie

zuzka23
2016-12-20 19:45:44
ładnie

pimki
2016-12-17 08:38:06
podoba mi się ten wpis

lux
2016-12-16 21:03:36
Ładnie

jssi
2016-12-12 16:34:23
Ładnie

angeliss
2016-12-10 19:21:23
podkład w żelu kusi mnie...

tumblrgirl98
2016-12-08 22:13:41
świetny

halinka1
2016-12-02 23:58:30
podoba mi się ten wpis

duszek86
2016-12-02 12:07:39
liner Loreal jest również moim ulubieńcem :)

ledi
2016-11-25 18:53:08
podoba mi się ten wpis

cocox
2016-11-17 10:18:08
Ładnie

eni89
2016-11-06 13:45:47
ja tam bledzioch jestem, opalać się nie lubię i samoopalaczy też nie używam. i łażę sobie tak bezczelnie blada jak ściana :P

tymianek
2016-10-31 11:10:31
świetny

pierozkowa
2016-10-27 05:46:24
Może jakieś nowe rozdanko w sklepie? x)

dididit
2016-10-26 19:38:27
świetny

Wawka
2016-10-22 23:55:46
Ładnie

Poiuyt
2016-10-22 15:56:25
Ladnie

kasis123612
2016-10-17 19:30:40
świetnie

ninalala
2016-10-08 23:44:11
jesteście beznadziejną stroną, kto normalny blokuje komentarze?

Biolx
2016-10-02 10:11:18
Przydatny artykuł ;)

pachnidł0
2016-09-21 16:46:44
super

jupi
2016-09-19 08:44:17
nigdy nie miałam tego tuszu Loreal, a wygląda, że to ciekawy produkt.

jaa
2016-09-15 12:47:58
świetne

renia23
2016-09-12 16:36:26
super

misia2203
2016-09-10 17:52:33
Super

kryskakryska
2016-09-09 08:26:33
Super

iv90
2016-09-05 12:49:13
Zaciekawił mnie podkład z Karaja

dino
2016-09-05 07:10:40
super

sweetbeauty
2016-09-04 18:06:43
bardzo fajnie

tjaktereska
2016-08-27 12:55:19
super

lalola09
2016-08-18 09:41:15
super

zaszalej
2016-08-16 10:55:34
Super

marrlena115
2016-08-14 10:30:21
Super

xoxo
2016-08-13 20:36:52
Super

bruno
2016-08-02 10:24:31
SUPER

gabi1234
2016-07-29 23:18:00
super

crazzyeyes
2016-07-25 18:33:12
super

pigi
2016-07-12 15:46:10
Super

paulinaaa9331
2016-07-08 12:31:07
super

miqota
2016-06-23 14:22:54
Super

fweafwqf
2016-06-12 00:06:14
super

login
2016-05-13 23:04:07
świetny

Zxcvb
2016-05-07 11:23:36
Super

weronika8442
2016-05-02 22:50:38
dobre kosmetyki :)

ewelina9090
2016-04-28 07:14:08
super

renia23
2016-04-25 08:54:39
ok

judyt4
2016-04-25 07:15:40
super

ziarenkoo1
2016-04-18 09:15:59
super

margog9090
2016-04-15 14:30:03
ŚWIETNE

sailormoon9
2016-04-14 17:55:56
Uwielbiam Pani filmiki

Cece89
2016-04-12 11:50:03
świetny

asdfgh
2016-04-11 20:28:43
Super

tosiak
2016-04-04 20:04:32
Super

jess78
2016-04-04 15:37:23
świetny

gigix
2016-04-03 16:56:46
świetny

wika
2016-04-02 19:28:12
Super

kejti56
2016-04-01 20:59:31
świetny

blow
2016-04-01 15:57:27
świetny

mimijane
2016-04-01 14:45:52
super

joanna9090
2016-03-31 17:57:29
Super

marni
2016-03-31 00:06:13
super

karolinka4560
2016-03-29 19:57:03
Super;)

hanaban
2016-03-29 16:33:50
świetny

vincentvangogh
2016-03-29 11:17:15
Fajny ten podkład, może w przyszłości spróbuję;)

eluv
2016-03-28 22:32:52
super

volivs
2016-03-28 08:51:29
Super

lily21
2016-03-27 16:47:47
super

elizzka
2016-03-26 10:15:37
super :)

mikin
2016-03-25 21:00:45
super

kikaku
2016-03-24 22:49:00
super

jowita40
2016-03-24 22:42:43
Super

drt
2016-03-23 22:56:00
ładny makijaż w video ;)

niewyspana
2016-03-23 22:26:58
super

midle
2016-03-23 06:14:12
Super

Hannana
2016-03-22 23:37:23
Fajne

madere
2016-03-22 21:08:27
Super

sblaszczyk13051998
2016-03-21 16:38:28
ciekawe kosmetyki

aleerea
2016-03-21 10:57:57
Super:)

elik
2016-03-18 22:53:17
super

tygielek
2016-03-17 23:17:41
świetny

gghjl
2016-03-17 20:42:23
Super

marli54
2016-03-16 18:32:09
świetny

teddy23
2016-03-15 15:59:04
świetny

aniie12
2016-03-13 21:51:46
super

zuza5254
2016-03-13 11:24:41
super

midlle
2016-03-13 10:43:13
super

aniie12
2016-03-12 17:15:45
super

alunia2202
2016-03-11 18:28:40
ciekawe kosmetyki

lipsy
2016-03-10 16:41:06
super

janka40
2016-03-09 16:03:20
super

kitty000
2016-03-08 16:40:55
super

wowahao
2016-03-07 22:14:35
Super

karola12345
2016-03-07 19:30:36
świetne produkty

chery25
2016-03-07 14:11:51
świetny

Fela
2016-03-07 00:02:16
Fajne

lucyrokythfkh
2016-03-06 23:23:56
super :)

wikii89
2016-03-06 01:41:55
świetny

anee
2016-03-05 16:03:46
super

formon
2016-03-04 22:56:38
świetny

gosia123
2016-03-04 21:17:20
super

MM2003
2016-03-04 13:11:10
uwielbiam ten balsam :)

moyo1990
2016-03-03 23:46:59
super :)

MM2003
2016-03-04 13:11:21
Super :D

jezujezu
2016-03-03 14:17:10
Super

zuza5254
2016-03-01 19:13:44
super

formnk353
2016-03-01 17:59:48
świetny

rose01
2016-02-29 21:11:11
super

formon
2016-02-29 16:07:45
świetny post

dizzy
2016-02-28 18:58:51
fajny filmik

kasia123612
2016-02-27 18:42:37
Super

Olaa1122
2016-02-26 15:08:39
Świetne produkty :)

blondee
2016-02-26 13:09:51
super produkty

anee
2016-02-25 21:30:27
fajne

ptysiul
2016-02-25 18:11:16
Fajnie, że poleciłaś ten krem z filtrem od dax, bo też mam problem spalonej twarzy latem ;)

formon
2016-02-25 13:49:22
bardzo ciekawe

zombiee
2016-02-25 13:02:44
Super

zosiakar
2016-02-23 23:52:41
Super

Moja
2016-02-23 12:43:40
Prawdziwe cudeńka :)

natalkaaa
2016-02-22 23:49:21
Super

lotka77
2016-02-21 17:36:17
Super

lusior
2016-02-20 16:32:31
fajny artykuł :)

lusior
2016-02-20 16:32:12
fajny artykuł :)

Moja
2016-02-20 08:40:30
O, i na mój Loreal jest nawet promocja ;)

mylips
2016-02-18 17:59:35
Super

kalulla5
2016-02-18 15:27:09
dove od lat mój ulubiony przed latem :)

Szafranek
2016-02-15 15:04:45
Fajne

Moja
2016-02-13 21:56:46
Moj ulubiony tusz do rzęs :)

laughwithme
2016-02-13 00:47:25
Super

zosia95
2016-02-13 00:47:19
super

elaela
2016-02-12 23:16:10
super

xlapinska
2016-02-11 14:30:35
super

silva13051998
2016-02-10 14:54:00
uwielbiam te kosmetyki ;)

esss13051998
2016-02-02 17:51:29
swietne kosmetyki

ulu
2016-01-27 12:22:25
czekamy na nowe rozdanie :)

kamilakas
2016-01-24 22:37:48
Suepr

Alicjaf
2016-01-23 19:05:15
Fajne

marysia455
2016-01-22 12:42:33
Super.

usuniete20161230
2016-01-19 18:32:59
super

xxskyx
2016-01-16 14:56:37
super

Ana00
2016-01-16 13:32:32
Super

Ana00
2016-01-16 13:32:29
Super

asiazas
2016-01-15 22:17:00
super

ann133
2016-01-12 16:13:32
Fajne

aniasach
2016-01-10 01:55:15
Super

olakamyk
2016-01-09 00:09:42
super

usuniete20161230
2016-01-08 16:18:34
Przydatne informacje

jgolinska
2016-01-07 19:11:14
Mam chęć wypróbować którąś pomadkę

pvulinax
2016-01-07 04:47:41
Uwielbiam

Sandra123
2016-01-01 12:02:57
Te pomadki najlepsze

emilkavv
2015-12-30 14:46:02
Cudowne

rdmakeup
2015-12-28 16:28:38
świetne produkty ;)

Kitekatu
2015-12-27 21:43:47
Chcę wszystkie <3

ANNESA
2015-12-24 21:21:41
Swietne

bubububu11
2015-12-23 08:57:37
Super pomadki

waterandwine
2015-12-19 22:13:46
super

szklanapanda
2015-12-15 22:18:15
Lubię takie kolory

MaryMary
2015-12-10 12:34:32
Super :))

esss13051998
2015-12-07 18:52:22
świetne kosmetyki :)

Carmelo002
2015-11-30 15:34:03
Bardzo fajne rozdanie :)

alala13051998
2015-11-28 14:47:04
ciekawe produkty ;)

LaRive
2015-11-28 09:41:04
Jeżeli chodzi o balsamy i żele pod prysznic to tylko dove. Skóra jest po nich miękka i mocno nawilżona.

Kasia3345
2015-11-27 23:02:50
Fajne

Jarczan
2015-11-23 17:37:49
Też lubię balsamy Dove

sylwuzaur13
2015-11-20 21:35:27
Chyba w koncu zakupie ta pomadke

blaszczykes1998
2015-11-19 00:49:34
pomadki bourjois to zdecydowanie ulubieniec ;)

Jana
2015-11-16 12:36:52
Świetnym produktem brązującym, odpowiednikiem prezentowanego Marc Inbane, jest żel błyskawicznie brązujący z firmy Gosh. Ma bardzo przyjemny zapach i dobrze się rozprowadza. Różnica w cenie również jest zdecydowanie na plus dla tego produktu z Gosh'a.

kiniaa19
2016-01-12 15:43:18
No wlasnie ;-)

Jana
2016-01-20 16:16:54
Fajnie, jak tak czasami ktoś się z nami zgadza, he he :D

natalka909
2015-11-15 22:48:51
tusz z loreal jest bardzo fajny

xyzsylwiaxyz
2015-11-12 12:42:46
świetne produkty ;)

kloss1
2015-11-09 17:38:51
Super sa te pomadki

karolinaa
2015-11-06 22:18:44
Chyba się skuszę na matową pomadkę z Bourjois.

klaudusia0807
2015-11-04 23:20:19
A mi ten tusz niestety nie podpasował ;/ A cienie rzeczywiście cudne

Jarczan
2015-10-28 00:25:15
Też lubię ten balsam

kasia09071998
2015-10-14 13:19:52
Fajni ulubieńcy. Zaciekawiłaś mnie sypkimi cianiami z Glazela, są cudowne *,*

bettilou
2016-11-11 17:29:02
muszę przyznać, że zgadzam się z Tobą

Janka
2015-10-11 23:41:24
Od Dove wolę Mixe, ale ten balsam może być fajny

anczulka
2015-10-07 23:10:13
Ciekawe jak sie zachowuje podklad z Make-Up Atelier

moco
2015-10-07 18:19:40
dove- uwielbiam

syyylwia
2015-10-01 19:46:33
pomadka Bourjois to zdecydowanie mój ulubieniec lata 2015 :)

aneczka1409
2015-09-27 22:10:18
fajne kosmetyki :))

czapelka
2015-09-27 21:39:49
slyszalam, ze codzienne uzywanie tuszu wodoodpornego podobno bardzo oslabia rzesy

pepsi13051998
2015-09-23 20:42:05
fajne kosmetyki :)

nananan1305
2015-09-21 18:23:59
swietne produkty ;)

lily96011
2015-09-21 11:44:33
świetne kosmetyki :)

serduszko113
2015-09-20 22:27:48
Fajne produkty :)

DobraDusza88
2015-09-20 13:52:14
Kocham rozświetlające balsamy do ciała, szczególnie latem. Ciekawa jestem tego z Dove.

bsylwia13
2015-09-17 17:29:32
fajne kosmetyki ;)

crrucio
2015-09-16 11:27:04
uwielbiam produkty Dove!

jupi
2015-09-09 17:23:55
Kilka z tych kosmetyków zaprezentowanych w filmiku ma szansę stać się również moimi ulubieńcami.

blondi049
2015-09-08 18:13:28
świetne kosmetyki ;)

dzindzers98
2015-09-06 19:56:18
świetne produkty ;)

sylwia464
2015-09-05 16:01:54
fajne produkty ;)

tutajsylwia
2015-09-05 13:13:10
świetne produkty ;)

kamilla
2015-08-31 13:02:55
nie znosze jak cienie się osypują

tutajsylwia
2015-08-28 16:45:49
super filmik ;)

sylka33
2015-08-18 11:32:29
sypkie cienie są dla mnie problematyczne

kamilaa109
2015-08-16 09:19:56
Fajne produkty :)

rozkminiaj1
2015-08-14 18:13:35
świetne są te produkty ;)

sblaszczyk1998
2015-08-14 15:59:22
świetny filmik ;)

paula978
2015-08-14 12:38:06
przydatny wpis i recenzja :)

rozkminiaj1
2015-08-14 11:37:53
uwielbiam pomadki od Bourjois ;)

kazmase13
2015-08-13 19:40:07
Superliner Superstar to kosmetyk wszechczasów <3

whispers199
2015-08-13 19:36:38
Przydatna recenzja :)

MałgosiaGosia
2015-08-10 10:01:13
przydatny filmik

karolina1005
2015-08-09 20:13:46
velvet matte moje ulubione

Gorzka13
2015-08-08 14:03:16
te pomadki należą chyba do moim ulubionych.

Sylwia14
2015-08-07 12:07:44
pomadki muszą być fajne

13maja
2015-08-06 13:44:22
pomadki Bourjois mają super jakośc, niezłą cenę i trwałość ;) polecam ;)

Marta
2015-08-03 12:55:41
Mam pomadki Lip Lava - kolory piękne, ale nie wiem dlaczego bardzo zbierają mi się w załamaniach ust, niezależnie od ich wcześniejszego przygotowania i ilości nakładanej pomadki. Czy tylko ja się nie umiem tym umalować ;) ? A Bourjois Velvet uwielbiam, natomiast Aqua jeszcze nie próbowałam, 8-ka wygląda zabójczo.

Olcia37
2015-08-03 12:23:50
Wszyscy kuszą tymi pomadkami Bourjois, wyglądają tak dobrze!

sylwia1305
2015-08-02 12:23:26
chyba wyprobuje te pomadki z Bourjois ;)

Klaudia
2015-07-31 14:00:54
Bardzo zaciekawiły mnie te pomadki z Bourjois i nawet wypatrzyłam kilka "moich" kolorków :)

Paulina12345
2015-07-31 10:51:32
Ten podkład wodoodporny w żelu to bardzo ciekawa sprawa.

Magnetic91
2015-07-29 10:26:38
Sama mam pomadkę Bourjois peach club Uwielbiam ją :)Teraz kuszą te... pewnie sobie jakąś sprawię

paulinquaaa
2015-07-28 21:03:08
Hej. Mam pytanko, może znasz odpowiedź. Czy rajstopy Sally Hansen - ten jaśniejszy odcień (light glow?) jest dużo jaśniejszy od medium? Pytam, bo mam medium i papierowe nogi. Niby kolor nie jest zły, jednak może odcień jaśniejszy byłby bardziej odpowiedni:)

malanka1
2015-07-22 16:49:17
ehh... znów nic... ale nie poddaję się będę próbowała dalej może innym razem się uda...; pomadki bourjois są rewelacyjne w końcu coś co rzeczywiście trzyma się na ustach

tusseya
2015-07-16 19:12:52
Summer glow od Dove też uwielbiam od lat! Szczególnie przypadła mi do gustu wersja soft shimmer. Z firmy Bourjois wybieram pomadkę Rouge Velvet Edition- kocham ją za trwałość. Te nowe ROUGE EDITION AQUA Laquer też są śliczne, ale tak jak wspomniałaś Moniko, już nie tak trwałe jak starsze siostry Velvet. Koniecznie muszę wypróbować podkład w żelu Make-Up Atelier Paris. Pozdrawiam Cię Moniko!

monika212121
2015-07-16 10:02:59
Bourjois - ROUGE EDITION Velvet świetne pomadki tylko szkoda że nie ma jeszcze jaśniejszych delikatniejszych kolorów

ladymakeup
2015-07-16 12:18:41
Masz rację, mógłby być jeszcze jakiś jasny nude ;) może kiedyś "dorobią" ;)

kasiek
2015-07-16 07:40:43
Mój makijaż latem wygląda podobnie - delikatne oko, lekki podkład i akcent na usta :)

ladymakeup
2015-07-16 12:18:02
uwielbiam taki - lekki ale dodający uroku :)

KamiluŚkaa
2015-07-15 22:51:12
W zeszłym roku miałam okazję wypróbować ten balsam Dove i faktycznie jest świetny, rajstopy w spray'u także uwielbiam zwłaszcza latem :) Bardzo kupisz mnie pomadkami Bourjois.. juz wcześniej o nich dużo czytałam ale po tym filmiku koniecznie muszę któraś z nich spróbować :) I oczywiście gratulacje dla zwyciężczyni :)

ladymakeup
2015-07-16 12:16:43
Czyli mamy podobnych ulubieńców :) pomadki są naprawdę super, warto je wypróbować więc będę legalnie kusić :D

KamiluŚkaa
2015-07-15 22:52:00
Kusisz mnie*

Lisia
2016-10-18 02:43:27
dokładnie o tym samym pomyślałam

justyna13052009
2015-07-15 19:14:01
gratulacje :) świetna nagroda

ladymakeup
2015-07-16 12:00:17
:) rozdania są na bieżąco także zapraszam do śledzenia :)

justyna13052009
2015-07-17 16:26:30
wiem wiem :) próbuję, ale na razie bezskutecznie :)