ULUBIEŃCY LATA 2015 + wyniki rozdania NANSHY

  • Data opublikowania: 2015-07-15 18:40:57
  • Autor: ladymakeup
  • 57

Lato, to wyjątkowa pora roku pod każdym kątem. Piękna pogoda, dużo słońca (o którym każdy marzy), czas urlopów i wakacji...To tylko niektóre atrybuty tego najwspanialszego okresu. Wraz z jego nadejściem zmieniamy nie tylko garderobę, ale i kosmetyki. Lato, mi osobiście zawsze kojarzy się z kremami z wysokim filtrem, z samoopalaczami, lekkimi podkładami i trwałymi pomadkami. W dzisiejszym zestawieniu nie zabraknie zatem tych produktów, bowiem to ich używam obecnie najczęściej.

Nie oznacza to jednak, że filmik poświęcony będzie tylko i wyłącznie tym produktom. Zgodnie z obietnicą przedstawiam osobę, do której wędruje zestaw pędzli Nanshy z ostatniego rozdania. Wiem, że wielu z Was z niecierpliwością czekało na ogłoszenie wyników, ale nawiązując do wakacyjnego czasu lekko usprawiedliwiam swoją nieobecność. Wierzę, że będziecie wyrozumiali :) a ewentualna "przegrana" w zabawie, nie zniechęci Was do wzięcia udziału w kolejnych konkursach. Wracając do kosmetyków - trudno było mi stworzyć listę kilku ulubieńców, bo w ostatnich miesiącach naprawdę było ich wielu. Zresztą przekonacie się o tym sami, szczególnie w kategorii "usta", która jest mi szczególnie bliska, gdy upał i słońce na dworze. W te dni lubię po prostu ograniczyć swój make up do minimum, rezygnuję z ciężkich podkładów i intensywnego makijażu oka, na rzecz lekkich kresek, zwiewnych powiek i soczystych warg. Nigdy jednak, nawet pod najlżejszy fluid, nie zapominam rozprowadzić kremu z wysokim filtrem. SPF 50+ to u mnie "must have" jak tylko słońce zaczyna grzać trochę bardziej niż zimą. Niejednokrotnie zresztą krem taki nakładam przez cały rok... Co do samoopalaczy - to kolejne istotne kosmetyki na mojej liście. Bez nich czuję się po prostu źle, gdy w koło same śniade karnacje. Ciekawymi kosmetycznymi nowinkami są również paznokcie naklejane przy użyciu specjalnej taśmy. U mnie sprawdziły się bardzo dobrze i są ciekawą alternatywą do odpryskującego lakieru :) Po więcej szczegółów odsyłam do filmiku - mam nadzieję, że poświęcicie chwilkę na obejrzenie go. Pozdrawiam serdecznie, Monika :*

 

Nazwa Dostępność Cena
L'Oréal - SUPER LINER SUPERSTAR - Liner z elastyczną końcówką - BLACK W magazynie 28.45 zł
Make-Up Atelier Paris - Waterproof Gel Foundation - Podkład wodoodporny w żelu - FTG1Y W magazynie 120.33 zł
L'Oréal - FALSE LASH WINGS - Waterproof - Wielozadaniowy tusz do rzęs - BLACK W magazynie 53.65 zł
Glazel - Cienie sypkie CAMELEON - wieżyczki W magazynie 104.88 zł
Bourjois - ROUGE EDITION Velvet - Matowa pomadka do ust - 04 - PEACH CLUB W magazynie 34.95 zł
Karaja - PHOTO FINISH - PORE MINIMIZING FOUNDATION - Advanced Colour Purity - Podkład perfekcyjnie matujący - 40 W magazynie 80.49 zł
Make-Up Atelier Paris - Długotrwała pomadka do ust - RW08 W magazynie 65.04 zł
Pod lupą: Bourjois La Laque KRYOLAN - Puder transparentny - recenzja i kolory

Zobacz też

Konturowanie twarzy - zestawy "suche" do 50 zł + WYNIKI ROZDANIA
Ulubieńcy i HITY 2014 + wyniki rozdań
10 ULUBIEŃCÓW 2015 - TOP 10 2015 + ROZDANIE
Sleek - NEW LIP VIP Semi-matte Lipstick - test + WYNIKI

Komentarze do ULUBIEŃCY LATA 2015 + wyniki rozdania NANSHY

Anuluj
2017-10-13 12:58:55
przydatne informacje, kusi mnie by wypróbować te kosmetyki
2017-10-05 22:41:30
mega post! bardzo mi sie podoba! ciekawy
2017-10-05 13:37:37
Szkoda, że nie ma tutaj lajków bo bym jednego zostawiła
2017-09-11 13:03:37
ciekawe kosmetyki warto je wypróbować
2017-08-29 18:22:39
Marzą mi się sypkie cienie z Glazel <3
2017-08-26 13:02:27
warto przeczytać ten wpis
2017-08-01 15:06:28
ładnie
2017-07-17 14:24:23
podoba mi się bardzo ten wpis
2017-05-26 15:44:37
Jest tu wszyściutko piekniutkie, więc dzięki wielkie za ten arcik dziewczyny! ;-)
2017-05-24 20:12:37
Świetny wpis, bardzo mi się podoba, przyjemnie się czyta :)
2017-05-14 20:17:01
ładnie
2017-04-23 16:05:14
ładnie
2017-04-22 18:50:05
uwielbiam ten samoopalacz
2017-04-21 06:18:49
ciekawy wpis podoba mi się
2017-04-13 16:37:20
ciekawy wpis, podoba mi się
2017-04-13 11:09:00
świetnie
2017-04-09 21:51:51
Ładnie :)
2017-03-30 19:25:09
ładnie
2017-03-22 12:40:26
ładnie
2017-03-19 14:33:51
bardzo ciekawy wpis, oby było więcej
2017-03-15 22:16:16
ciekawy wpis podoba mi się
2017-03-05 20:39:26
podoba mi się ten wpis
2017-02-27 00:11:46
ładnie
2017-02-15 19:23:35
Kolejny ciekawy wpis :)
2017-02-14 10:52:01
świetny
2017-02-12 16:11:50
ciekawy wpis polecam przeczytać
2017-02-09 10:00:28
ciekawy konkurs, podoba mi się ten wpis
2017-02-08 12:39:59
Świetny
2017-02-07 11:01:36
ciekawy wpis, podoba mi się
2017-02-03 09:46:39
Ładnie
2017-02-01 14:43:12
ładnie
2017-02-01 11:23:42
Ładnie
2017-01-29 21:43:07
ładnie
2017-01-28 15:25:08
Ładnie
2017-01-28 14:26:34
Ładnie
2017-01-25 12:14:17
класс!
2017-01-25 12:13:33
класс!
2017-01-24 12:39:09
świetny wpis
2017-01-23 16:07:37
ładnie
2017-01-22 11:23:45
ładnie
2017-01-17 21:55:52
Ładnie
2017-01-11 19:51:19
podoba mi się ten wpis
2017-01-03 08:16:09
piękne odcienie pomadek w płynie
2016-12-30 16:39:14
Glowny ulubieniec lata to klimatyzacja
2016-12-26 13:18:49
świetny
2016-12-23 16:17:18
Ładnie
2016-12-20 19:45:44
ładnie
2016-12-17 08:38:06
podoba mi się ten wpis
2016-12-16 21:03:36
Ładnie
2016-12-12 16:34:23
Ładnie
2016-12-10 19:21:23
podkład w żelu kusi mnie...
2016-12-08 22:13:41
świetny
2016-12-02 23:58:30
podoba mi się ten wpis
2016-12-02 12:07:39
liner Loreal jest również moim ulubieńcem :)
2016-11-25 18:53:08
podoba mi się ten wpis
2016-11-17 10:18:08
Ładnie
2016-11-06 13:45:47
ja tam bledzioch jestem, opalać się nie lubię i samoopalaczy też nie używam. i łażę sobie tak bezczelnie blada jak ściana :P
2016-10-31 11:10:31
świetny
2016-10-27 05:46:24
Może jakieś nowe rozdanko w sklepie? x)
2016-10-26 19:38:27
świetny
2016-10-22 23:55:46
Ładnie
2016-10-22 15:56:25
Ladnie
2016-10-17 19:30:40
świetnie
2016-10-08 23:44:11
jesteście beznadziejną stroną, kto normalny blokuje komentarze?
2016-10-02 10:11:18
Przydatny artykuł ;)
2016-09-21 16:46:44
super
2016-09-19 08:44:17
nigdy nie miałam tego tuszu Loreal, a wygląda, że to ciekawy produkt.
2016-09-15 12:47:58
świetne
2016-09-12 16:36:26
super
2016-09-10 17:52:33
Super
2016-09-09 08:26:33
Super
2016-09-05 12:49:13
Zaciekawił mnie podkład z Karaja
2016-09-05 07:10:40
super
2016-09-04 18:06:43
bardzo fajnie
2016-08-27 12:55:19
super
2016-08-18 09:41:15
super
2016-08-16 10:55:34
Super
2016-08-14 10:30:21
Super
2016-08-13 20:36:52
Super
2016-08-02 10:24:31
SUPER
2016-07-29 23:18:00
super
2016-07-25 18:33:12
super
2016-07-12 15:46:10
Super
2016-07-08 12:31:07
super
2016-06-23 14:22:54
Super
2016-06-12 00:06:14
super
2016-05-13 23:04:07
świetny
2016-05-07 11:23:36
Super
2016-05-02 22:50:38
dobre kosmetyki :)
2016-04-28 07:14:08
super
2016-04-25 08:54:39
ok
2016-04-25 07:15:40
super
2016-04-18 09:15:59
super
2016-04-15 14:30:03
ŚWIETNE
2016-04-14 17:55:56
Uwielbiam Pani filmiki
2016-04-12 11:50:03
świetny
2016-04-11 20:28:43
Super
2016-04-04 20:04:32
Super
2016-04-04 15:37:23
świetny
2016-04-03 16:56:46
świetny
2016-04-02 19:28:12
Super
2016-04-01 20:59:31
świetny
2016-04-01 15:57:27
świetny
2016-04-01 14:45:52
super
2016-03-31 17:57:29
Super
2016-03-31 00:06:13
super
2016-03-29 19:57:03
Super;)
2016-03-29 16:33:50
świetny
2016-03-29 11:17:15
Fajny ten podkład, może w przyszłości spróbuję;)
2016-03-28 22:32:52
super
2016-03-28 08:51:29
Super
2016-03-27 16:47:47
super
2016-03-26 10:15:37
super :)
2016-03-25 21:00:45
super
2016-03-24 22:49:00
super
2016-03-24 22:42:43
Super
2016-03-23 22:56:00
ładny makijaż w video ;)
2016-03-23 22:26:58
super
2016-03-23 06:14:12
Super
2016-03-22 23:37:23
Fajne
2016-03-22 21:08:27
Super
2016-03-21 16:38:28
ciekawe kosmetyki
2016-03-21 10:57:57
Super:)
2016-03-18 22:53:17
super
2016-03-17 23:17:41
świetny
2016-03-17 20:42:23
Super
2016-03-16 18:32:09
świetny
2016-03-15 15:59:04
świetny
2016-03-13 21:51:46
super
2016-03-13 11:24:41
super
2016-03-13 10:43:13
super
2016-03-12 17:15:45
super
2016-03-11 18:28:40
ciekawe kosmetyki
2016-03-10 16:41:06
super
2016-03-09 16:03:20
super
2016-03-08 16:40:55
super
2016-03-07 22:14:35
Super
2016-03-07 19:30:36
świetne produkty
2016-03-07 14:11:51
świetny
2016-03-07 00:02:16
Fajne
2016-03-06 23:23:56
super :)
2016-03-06 01:41:55
świetny
2016-03-05 16:03:46
super
2016-03-04 22:56:38
świetny
2016-03-04 21:17:20
super
2016-03-04 13:11:10
uwielbiam ten balsam :)
2016-03-03 23:46:59
super :)
2016-03-04 13:11:21
Super :D
2016-03-03 14:17:10
Super
2016-03-01 19:13:44
super
2016-03-01 17:59:48
świetny
2016-02-29 21:11:11
super
2016-02-29 16:07:45
świetny post
2016-02-28 18:58:51
fajny filmik
2016-02-27 18:42:37
Super
2016-02-26 15:08:39
Świetne produkty :)
2016-02-26 13:09:51
super produkty
2016-02-25 21:30:27
fajne
2016-02-25 18:11:16
Fajnie, że poleciłaś ten krem z filtrem od dax, bo też mam problem spalonej twarzy latem ;)
2016-02-25 13:49:22
bardzo ciekawe
2016-02-25 13:02:44
Super
2016-02-23 23:52:41
Super
2016-02-23 12:43:40
Prawdziwe cudeńka :)
2016-02-22 23:49:21
Super
2016-02-21 17:36:17
Super
2016-02-20 16:32:31
fajny artykuł :)
2016-02-20 16:32:12
fajny artykuł :)
2016-02-20 08:40:30
O, i na mój Loreal jest nawet promocja ;)
2016-02-18 17:59:35
Super
2016-02-18 15:27:09
dove od lat mój ulubiony przed latem :)
2016-02-15 15:04:45
Fajne
2016-02-13 21:56:46
Moj ulubiony tusz do rzęs :)
2016-02-13 00:47:25
Super
2016-02-13 00:47:19
super
2016-02-12 23:16:10
super
2016-02-11 14:30:35
super
2016-02-10 14:54:00
uwielbiam te kosmetyki ;)
2016-02-02 17:51:29
swietne kosmetyki
2016-01-27 12:22:25
czekamy na nowe rozdanie :)
2016-01-24 22:37:48
Suepr
2016-01-23 19:05:15
Fajne
2016-01-22 12:42:33
Super.
2016-01-19 18:32:59
super
2016-01-16 14:56:37
super
2016-01-16 13:32:32
Super
2016-01-16 13:32:29
Super
2016-01-15 22:17:00
super
2016-01-12 16:13:32
Fajne
2016-01-10 01:55:15
Super
2016-01-09 00:09:42
super
2016-01-08 16:18:34
Przydatne informacje
2016-01-07 19:11:14
Mam chęć wypróbować którąś pomadkę
2016-01-07 04:47:41
Uwielbiam
2016-01-01 12:02:57
Te pomadki najlepsze
2015-12-30 14:46:02
Cudowne
2015-12-28 16:28:38
świetne produkty ;)
2015-12-27 21:43:47
Chcę wszystkie <3
2015-12-24 21:21:41
Swietne
2015-12-23 08:57:37
Super pomadki
2015-12-19 22:13:46
super
2015-12-15 22:18:15
Lubię takie kolory
2015-12-10 12:34:32
Super :))
2015-12-07 18:52:22
świetne kosmetyki :)
2015-11-30 15:34:03
Bardzo fajne rozdanie :)
2015-11-28 14:47:04
ciekawe produkty ;)
2015-11-28 09:41:04
Jeżeli chodzi o balsamy i żele pod prysznic to tylko dove. Skóra jest po nich miękka i mocno nawilżona.
2015-11-27 23:02:50
Fajne
2015-11-23 17:37:49
Też lubię balsamy Dove
2015-11-20 21:35:27
Chyba w koncu zakupie ta pomadke
2015-11-19 00:49:34
pomadki bourjois to zdecydowanie ulubieniec ;)
2015-11-16 12:36:52
Świetnym produktem brązującym, odpowiednikiem prezentowanego Marc Inbane, jest żel błyskawicznie brązujący z firmy Gosh. Ma bardzo przyjemny zapach i dobrze się rozprowadza. Różnica w cenie również jest zdecydowanie na plus dla tego produktu z Gosh'a.
2016-01-12 15:43:18
No wlasnie ;-)
2016-01-20 16:16:54
Fajnie, jak tak czasami ktoś się z nami zgadza, he he :D
2015-11-15 22:48:51
tusz z loreal jest bardzo fajny
2015-11-12 12:42:46
świetne produkty ;)
2015-11-09 17:38:51
Super sa te pomadki
2015-11-06 22:18:44
Chyba się skuszę na matową pomadkę z Bourjois.
2015-11-04 23:20:19
A mi ten tusz niestety nie podpasował ;/ A cienie rzeczywiście cudne
2015-10-28 00:25:15
Też lubię ten balsam
2015-10-14 13:19:52
Fajni ulubieńcy. Zaciekawiłaś mnie sypkimi cianiami z Glazela, są cudowne *,*
2016-11-11 17:29:02
muszę przyznać, że zgadzam się z Tobą
2015-10-11 23:41:24
Od Dove wolę Mixe, ale ten balsam może być fajny
2015-10-07 23:10:13
Ciekawe jak sie zachowuje podklad z Make-Up Atelier
2015-10-07 18:19:40
dove- uwielbiam
2015-10-01 19:46:33
pomadka Bourjois to zdecydowanie mój ulubieniec lata 2015 :)
2015-09-27 22:10:18
fajne kosmetyki :))
2015-09-27 21:39:49
slyszalam, ze codzienne uzywanie tuszu wodoodpornego podobno bardzo oslabia rzesy
2015-09-23 20:42:05
fajne kosmetyki :)
2015-09-21 18:23:59
swietne produkty ;)
2015-09-21 11:44:33
świetne kosmetyki :)
2015-09-20 22:27:48
Fajne produkty :)
2015-09-20 13:52:14
Kocham rozświetlające balsamy do ciała, szczególnie latem. Ciekawa jestem tego z Dove.
2015-09-17 17:29:32
fajne kosmetyki ;)
2015-09-16 11:27:04
uwielbiam produkty Dove!
2015-09-09 17:23:55
Kilka z tych kosmetyków zaprezentowanych w filmiku ma szansę stać się również moimi ulubieńcami.
2015-09-08 18:13:28
świetne kosmetyki ;)
2015-09-06 19:56:18
świetne produkty ;)
2015-09-05 16:01:54
fajne produkty ;)
2015-09-05 13:13:10
świetne produkty ;)
2015-08-31 13:02:55
nie znosze jak cienie się osypują
2015-08-28 16:45:49
super filmik ;)
2015-08-18 11:32:29
sypkie cienie są dla mnie problematyczne
2015-08-16 09:19:56
Fajne produkty :)
2015-08-14 18:13:35
świetne są te produkty ;)
2015-08-14 15:59:22
świetny filmik ;)
2015-08-14 12:38:06
przydatny wpis i recenzja :)
2015-08-14 11:37:53
uwielbiam pomadki od Bourjois ;)
2015-08-13 19:40:07
Superliner Superstar to kosmetyk wszechczasów <3
2015-08-13 19:36:38
Przydatna recenzja :)
2015-08-10 10:01:13
przydatny filmik
2015-08-09 20:13:46
velvet matte moje ulubione
2015-08-08 14:03:16
te pomadki należą chyba do moim ulubionych.
2015-08-07 12:07:44
pomadki muszą być fajne
2015-08-06 13:44:22
pomadki Bourjois mają super jakośc, niezłą cenę i trwałość ;) polecam ;)
2015-08-03 12:55:41
Mam pomadki Lip Lava - kolory piękne, ale nie wiem dlaczego bardzo zbierają mi się w załamaniach ust, niezależnie od ich wcześniejszego przygotowania i ilości nakładanej pomadki. Czy tylko ja się nie umiem tym umalować ;) ? A Bourjois Velvet uwielbiam, natomiast Aqua jeszcze nie próbowałam, 8-ka wygląda zabójczo.
2015-08-03 12:23:50
Wszyscy kuszą tymi pomadkami Bourjois, wyglądają tak dobrze!
2015-08-02 12:23:26
chyba wyprobuje te pomadki z Bourjois ;)
2015-07-31 14:00:54
Bardzo zaciekawiły mnie te pomadki z Bourjois i nawet wypatrzyłam kilka "moich" kolorków :)
2015-07-31 10:51:32
Ten podkład wodoodporny w żelu to bardzo ciekawa sprawa.
2015-07-29 10:26:38
Sama mam pomadkę Bourjois peach club Uwielbiam ją :)Teraz kuszą te... pewnie sobie jakąś sprawię
2015-07-28 21:03:08
Hej. Mam pytanko, może znasz odpowiedź. Czy rajstopy Sally Hansen - ten jaśniejszy odcień (light glow?) jest dużo jaśniejszy od medium? Pytam, bo mam medium i papierowe nogi. Niby kolor nie jest zły, jednak może odcień jaśniejszy byłby bardziej odpowiedni:)
2015-07-22 16:49:17
ehh... znów nic... ale nie poddaję się będę próbowała dalej może innym razem się uda...; pomadki bourjois są rewelacyjne w końcu coś co rzeczywiście trzyma się na ustach
2015-07-16 19:12:52
Summer glow od Dove też uwielbiam od lat! Szczególnie przypadła mi do gustu wersja soft shimmer. Z firmy Bourjois wybieram pomadkę Rouge Velvet Edition- kocham ją za trwałość. Te nowe ROUGE EDITION AQUA Laquer też są śliczne, ale tak jak wspomniałaś Moniko, już nie tak trwałe jak starsze siostry Velvet. Koniecznie muszę wypróbować podkład w żelu Make-Up Atelier Paris. Pozdrawiam Cię Moniko!
2015-07-16 10:02:59
Bourjois - ROUGE EDITION Velvet świetne pomadki tylko szkoda że nie ma jeszcze jaśniejszych delikatniejszych kolorów
2015-07-16 12:18:41
Masz rację, mógłby być jeszcze jakiś jasny nude ;) może kiedyś "dorobią" ;)
2015-07-16 07:40:43
Mój makijaż latem wygląda podobnie - delikatne oko, lekki podkład i akcent na usta :)
2015-07-16 12:18:02
uwielbiam taki - lekki ale dodający uroku :)
2015-07-15 22:51:12
W zeszłym roku miałam okazję wypróbować ten balsam Dove i faktycznie jest świetny, rajstopy w spray'u także uwielbiam zwłaszcza latem :) Bardzo kupisz mnie pomadkami Bourjois.. juz wcześniej o nich dużo czytałam ale po tym filmiku koniecznie muszę któraś z nich spróbować :) I oczywiście gratulacje dla zwyciężczyni :)
2015-07-16 12:16:43
Czyli mamy podobnych ulubieńców :) pomadki są naprawdę super, warto je wypróbować więc będę legalnie kusić :D
2015-07-15 22:52:00
Kusisz mnie*
2016-10-18 02:43:27
dokładnie o tym samym pomyślałam
2015-07-15 19:14:01
gratulacje :) świetna nagroda
2015-07-16 12:00:17
:) rozdania są na bieżąco także zapraszam do śledzenia :)
2015-07-17 16:26:30
wiem wiem :) próbuję, ale na razie bezskutecznie :)