Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

Ulubieńcy i HITY 2014 + wyniki rozdań

  • Data opublikowania: 14 Styczeń 2015
  • Autor: ladymakeup
53

Początek nowego roku to przeważnie czas podsumowań - wydarzeń i dokonań minionych 12-stu miesięcy. Nie sposób jednak nie powrócić w myślach do ulubieńców - czyli wszelkich produktów, przedmiotów, które najczęściej towarzyszyły nam w ubiegłym roku. Osobiście w domyśle chodzi mi kosmetyki - zarówno te pielęgnacyjne, jak i kolorowe. O nich też będzie mowa w poniższym nagraniu. Wspominam o HITach kosmetycznych, po które sięgałam prawie każdego dnia. W zasadzie wszystkie pokazane produkty mogę każdemu polecić z czystym sumieniem. Mam bowiem pewność, że podobnie jak moje - skradną i Wasze serca.

Największym "objawieniem" była ściereczka do demakijażu "GLOV", o której to powstał nawet oddzielny filmik --->GLOV - recenzja i TEST ściereczki do demakijażu.

A w kilku innych nagraniach również ją wspominałam. Od czasu, gdy tylko ja odkryłam, używam jej nieprzerwanie, a wszelkie płyny i mleczka poszły w odstawkę. Na co dzień, jak i "od święta", bez względu na porę dnia i roku, najczęściej używanym przeze mnie kosmetykiem była pomadka do ust Bourjois Rouge Edition Velvet, czyli rewelacyjna płynna pomadka o wręcz spektakularnej trwałości. Do tego piękne kolory, wygoda aplikacji i noszenia, brak najmniejszych skutków ubocznych sprawiają, że kosmetyk ten stał się nie tylko moim ulubieńcem. Tą pomadką pokrywałam usta praktycznie każdego dnia, niejednokrotnie tylko z delikatnie podkreślonymi rzęsami. Jeśli już mowa o rzęsach, to nie zabrakło ulubionych maskar, aczkolwiek rok 2014 był rokiem ARDELL. Nigdy w życiu nie nakleiłam się rzęs tyle razy, co w roku ubiegłym. Jak tylko wypadało - sięgałam po Demi Wispies bądź model 318 i cieszyłam się z pięknie podkreślonych oczu.

Ale rok 2014 to nie tylko kolorówka, to również pielęgnacja, choć głównie "włosowa". Najczęściej używaną przez mnie serią była VitalDerm z olejem arganowym. Szampon wraz z odżywką to mój duet nr 1. Włosy są dokładnie umyte, wygładzone, błyszczące i pachnące. W dodatku nie plączą się i zdecydowanie idzie je łatwo rozczesać. 

We filmiku znajdziecie również wyniki z rozdać z filmików z makijażem sylwestrowym. Jeśli pisaliście komentarze to koniecznie obejrzyjcie powyższy filmik w całości :)

pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz - wszystkiego dobrego na ten Nowy 2015 :)

 

Polecane kosmetyki:

Nazwa Dostępność Cena
ARDELL - Natural - Rzęsy na pasku - DEMI WISPIES W magazynie 8.52 zł
Make-Up Atelier Paris - Waterproof Liquid Foundation - Fluid / Podkład WODOODPORNY - FLW2NB - 30ml W magazynie 105.69 zł
L'Oréal - Volume Million Lashes So Couture - Pogrubiający tusz do rzęs - NOIR/ BLACK W magazynie 19.50 zł
THE BALM - BAHAMA MAMA - Puder brązujący do twarzy W magazynie 43.81 zł
Make-Up Atelier Paris - Paleta 5 cieni - T22 W magazynie 107.32 zł
Golden Rose - Velvet matte LIPSTICK - Matowa pomadka do ust - 02 W magazynie 8.04 zł
GLOV - Hydro Demaquillage - COMFORT - Rękawica do demakijażu i oczyszczania skóry W magazynie 40.57 zł
Bourjois - ROUGE EDITION Velvet - Matowa pomadka do ust - 03 - HOT PEPPER W magazynie 26.82 zł
VIPERA - Puder Sypki - 012 Odbijający światło W magazynie 24.31 zł
VitalDerm - RESTORING CONDITIONER - Odbudowująca odżywka do włosów z olejem arganowym W magazynie 14.63 zł
Max Factor - Podkład Lasting Performance - 109 Natural Bronze W magazynie 38.94 zł
THE BALM - MARY-LOU MANIZER - Puder rozświetlający Chwilowy brak 49.50 zł
MAKEUP REVOLUTION - Vivid Baked Highlighter - Rozświetlacz - GOLDEN LIGHTS Chwilowy brak 9.28 zł
Kryolan - Kółko podkładów kryjących - 3 Chwilowy brak 112.20 zł
I Heart Revolution - 16 Eyeshadow I HEART CHOCOLATE - Paleta 16 cieni do powiek (CZEKOLADA) Chwilowy brak 21.93 zł
VitalDerm - RESTORING SHAMPOO - Odbudowujący szampon do włosów z olejem arganowym Chwilowy brak 14.63 zł
ARDELL - Accent - Rzęsy połówki - 318 Chwilowy brak 8.96 zł
Bourjois - ROUGE EDITION Velvet - Matowa pomadka do ust - 04 - PEACH CLUB Chwilowy brak 34.95 zł

Zobacz też

Komentarze do Ulubieńcy i HITY 2014 + wyniki rozdań

log01
2019-05-14 15:59:08
Rękawice są całkiem przydatne

olutka
2019-05-06 20:37:59
świetny

Roksiby
2019-03-19 22:16:30
Świetny

kosmo
2019-02-17 19:55:40
świetnie

loli
2019-02-01 08:16:43
Świetne zestawienie kosmetyków

niunia123
2019-01-26 20:17:15
Świetnie

Prada86
2019-01-14 16:11:54
С удовольствием попробую эти предложения у себя

Mikus88
2019-01-04 23:54:56
Bardzo fajny jest ten puder VIPERA

brygidap1
2019-01-02 19:53:59
Świetny

Mikus88
2019-01-01 21:55:24
Bardzo dobra jest ściereczka do demakijażu. Polecam.

bobiko
2018-11-24 15:23:55
Można się zainspirować tym wpisem

yoanna
2018-10-15 09:06:42
Chętnie wypróbuję te propozycje u siebie

kasiauznanska
2018-09-15 12:32:20
Świetnie

koniczyna684
2018-09-04 21:54:25
Świetny

wasia
2018-09-02 20:40:33
Świetnie :)

gutek
2018-07-14 19:31:42
świetny wpis, wiele kosmetyków mam do wypróbowania

anniee896
2018-06-27 09:09:04
Świetny

gasia
2018-05-28 09:51:07
świetnie

bikara12
2018-03-23 09:32:45
Świetnie :)

jogo
2018-03-22 11:59:51
Może i u mnie by się sprawdziły

johanna1
2018-02-26 13:33:05
Ładnie

lazybitch
2018-02-19 14:43:09
ładnie

iilonka
2018-01-27 20:59:14
Te kosmetyki to także moi ulubieńcy

klauia4
2018-01-20 23:54:26
Chętnie wypróbuję :)

anan93
2018-01-20 19:48:06
świetny

jordan
2018-01-11 10:50:50
Gratulacje dla zwycięzców

jordan
2017-12-21 10:17:27
Ciekawe czy u mnie by się sprawdziły te kosmetyki

xena
2017-11-17 10:33:16
Fajny wpis Lubie tu zaglądać

lazybitch
2017-10-30 13:59:13
ładnie

evi
2017-10-27 14:44:39
fajny wpis, myślę że można o wielu rzeczach się dowiedzieć tutaj

tinaa
2017-10-15 20:07:55
warto sprawdzić te hity

mista
2017-10-15 09:27:49
przydatne informacje, kusi mnie by wypróbować te kosmetyki

nemo
2017-10-10 23:25:38
Ładnie

GrazynaOrkie
2017-10-01 13:59:17
Swietny post! Bardzo przydatne informacje, miło sie czyta!

bettilou
2017-09-09 08:07:03
Czego używacie, aby później zmyć makijaż i nie borykać się ze szczypiącymi oczami i taką jakby powłoką na nich?

mefir13
2017-09-01 19:20:21
Czekoladka z MUR to też mój hit

katia1
2017-08-27 18:32:39
warto przeczytać ten wpis

lwia1
2017-08-21 09:47:55
warto przeczytać ten wpis

prima
2017-06-26 13:02:35
warto przeczytać i obejrzeć

bombelek1
2017-05-24 22:02:40
Świetny wpis, bardzo mi się podoba, przyjemnie się czyta :)

Barbara223
2017-04-23 16:05:48
ładnie

lenon
2017-04-22 18:38:55
ciekawy wpis podoba mi się

imstillhere
2017-04-20 16:31:03
ładnie

Amante
2017-04-12 12:19:13
Kocham Golden rose Velvet Matte :)))

kate575
2017-04-07 14:54:55
świetnie

imstillhere
2017-03-23 21:02:54
ładnie

vvv
2017-03-21 14:08:33
ładnie

fiona1
2017-03-19 12:13:38
ciekawy wpis, podoba mi się

szaraem
2017-03-06 20:22:15
podoba mi się ten wpis

monifi
2017-03-06 12:02:35
Swietny

miaaapoa
2017-02-28 17:22:28
ładnie

pvris
2017-02-28 10:37:18
Ładnie

Prada86
2017-02-19 11:24:33
интересно!

twojeslodkiemarzenie
2017-02-17 19:44:14
Kolejny ciekawy wpis który warto przeczytać.

grandt
2017-02-15 08:18:40
Ładnie

wiesia
2017-02-12 23:07:34
ciekawy wpis polecam przeczytać

monifi
2017-02-10 19:57:17
świetny

kajal
2017-02-09 10:00:37
ciekawy konkurs, podoba mi się ten wpis

melusi
2017-02-07 00:59:57
Świetny

anetka1995
2017-02-03 22:41:53
ładnie

Amante
2017-02-03 09:46:20
Ładnie

mjmj
2017-01-30 16:33:32
Ładnie

lvvv
2017-01-27 17:59:56
Ładnie

lucja1996
2017-01-27 15:14:32
ładnie

bunia77
2017-01-26 17:26:15
Lubie czytać o kosmetykach

manju23
2017-01-25 21:30:28
ładnie :)

milllena
2017-01-20 10:43:30
ładnie

ilonam93
2017-01-15 18:30:41
kilka produktów posiadam, batiste nawet należy do ulubieńców :)

szaraem
2017-01-11 18:00:49
batiste tropikalny - zdecydowanie mój faworyt

lamania1
2017-01-11 11:17:05
piękny makijaż podoba mi się

dianaa
2017-01-05 09:54:10
bardzo ciekawe kosmetyki kilka z nich posiadam

mops
2017-01-04 20:25:09
Ciekawe kosmetyki dużo hitów

monifi
2017-01-02 22:51:57
świetny

Rolks
2016-12-28 14:33:33
Ładnie

lux
2016-12-15 23:33:12
Ładnie

zuzka23
2016-12-14 22:41:25
ładnie

Momxx
2016-12-14 15:17:08
Ladnie

duszek86
2016-12-12 20:15:02
Również bardzo lubię cienie MAP

tumblrgirl98
2016-12-12 20:13:28
świetny

sensual
2016-12-07 08:23:28
podoba mi się ten wpis

halinka1
2016-12-05 19:57:38
podoba mi się ten wpis

xdxdxdxdxd
2016-11-21 08:41:13
Ładnie

tola
2016-11-16 00:35:01
podoba mi się ten makijaż

eni89
2016-11-08 14:52:37
ha, pomadki z golden rose i bourjois w ulubieńcach z 2014, a teraz, po prawie 2 latach dalej na topie :)

dididit
2016-11-08 10:20:07
świetny

tymianek
2016-10-27 20:51:06
świetny

amelia90
2016-10-26 11:43:24
kilka z tych kosmetyków mam i jestem zadowolona

Thexx
2016-10-25 16:13:27
Ladnie

Poiuyt
2016-10-25 15:55:06
Ladnie

Wawka
2016-10-25 15:26:47
Ładnie

leo
2016-10-25 10:33:30
mam ochotę wypróbować ten szampon

zzz
2016-10-24 22:31:00
Ladnie

posie
2016-10-24 21:29:08
Ładnie

xxx
2016-10-24 16:18:52
Ładnie

kasis123612
2016-10-19 20:33:43
świetnie

ninalala
2016-10-11 22:41:44
Fajne podsumowanie

bettilou
2017-09-08 20:23:18
muszę przyznać, że zgadzam się z Tobą

Ladyxxx
2016-10-06 15:02:32
Pamiętam jak te produkty dopiero wchodziły na rynek:)

pachnidł0
2016-09-18 20:59:48
super

Cece89
2016-09-16 10:43:40
super

kryskakryska
2016-09-13 13:44:30
Super

jaa
2016-09-12 18:55:06
świetne

renia23
2016-09-12 16:36:46
super

nikola90
2016-09-10 15:44:43
Super

iv90
2016-09-07 20:02:30
Też lubię czekoladkę z MUR i pomadki Bourjois i Golden Rose - świetne produkty.

dino
2016-09-07 09:12:22
super

tjaktereska
2016-09-01 21:42:01
super

misia2203
2016-09-01 08:02:28
Fajne podsumowanie.

sweetbeauty
2016-09-01 00:27:17
super

lalola09
2016-08-20 14:01:04
Super

zaszalej
2016-08-19 21:05:36
Super

xoxo
2016-08-17 06:17:43
super

madere
2016-08-15 12:27:15
Super

xoxo
2016-08-15 08:33:31
Super

bruno
2016-08-04 14:36:11
super

crazzyeyes
2016-07-27 22:10:59
super

gabi1234
2016-07-27 13:00:51
super

paulinaaa9331
2016-07-25 14:42:45
super

Mnbvc
2016-07-19 18:51:40
Super

pigi
2016-07-17 12:26:38
super

tiramisu2016
2016-07-04 06:07:28
Super

miqota
2016-06-20 14:43:08
Super

fweafwqf
2016-06-18 15:20:55
super

koniczynka100
2016-06-17 11:47:21
super

Klaudia
2016-05-20 10:17:34
Batiste uwielbiam <3

zieloneokulary1
2016-05-18 15:38:48
super

ewelina9090
2016-05-15 11:11:13
super

pierozkowa
2016-11-11 00:42:21
W pełni się z Tobą zgadzam :3

judyt4
2016-05-14 16:59:16
super

login
2016-05-14 10:02:48
świetne

Zxcvb
2016-05-10 23:35:54
Super

weronika8442
2016-05-05 18:56:17
pomadki z bourjois, golden rose i tusz do rzęs z l'oreal <3

jacki50
2016-04-26 08:01:25
SUPER

ziarenkoo1
2016-04-22 09:22:45
super

Cece89
2016-04-19 13:02:35
super

margog9090
2016-04-18 21:57:10
Super

asdfgh
2016-04-15 21:48:02
Super

tosiak
2016-04-04 19:59:28
Super

Lisia
2016-11-17 21:04:05
dokładnie o tym samym pomyślałam

jess78
2016-04-04 15:58:54
świetny

gigix
2016-04-03 23:26:11
super

vincentvangogh
2016-04-02 16:06:25
Fajne kosmetyki!

vincentvangogh
2016-04-02 16:01:54
Uwielbiam Bahama Mama:)

kejti56
2016-04-01 23:34:53
świetny

vincentvangogh
2016-04-01 22:25:36
Uwielbiam Bahama Mama;)

blow
2016-04-01 16:46:00
świetny

joanna9090
2016-04-01 15:35:45
super

mimijane
2016-04-01 15:02:29
super

vincentvangogh
2016-04-01 05:43:35
Uwielbiam Bahama Mama:)

vincentvangogh
2016-04-01 05:42:43
Uwielbiam Bahama Mama:)

pannajola
2016-04-01 00:02:14
świetny

vincentvangogh
2016-03-31 15:05:14
Uwielbiam Bahama Mama:)

marni
2016-03-31 00:18:12
super

karolinka4560
2016-03-29 20:02:33
Super;)

hanaban
2016-03-29 19:41:57
świetny

eluv
2016-03-28 21:27:50
super

kasia191kasia
2016-03-28 16:51:06
super

volivs
2016-03-28 15:33:10
super

lily21
2016-03-28 14:36:01
świetny

kikaku
2016-03-26 22:32:47
super

madere
2016-03-26 12:57:58
super

elizzka
2016-03-26 10:21:22
super :)

Hannana
2016-03-26 00:27:31
Fajne

mikin
2016-03-25 21:09:45
super

sblaszczyk13051998
2016-03-25 09:48:06
wow super kosmetyki :)

jowita40
2016-03-25 07:11:04
super

midle
2016-03-24 21:30:50
super

niewyspana
2016-03-24 19:54:42
Super

drt
2016-03-24 16:06:30
Rzęsy Ardell, szczególnie połówki też są moim ulubieńcem :)

aleerea
2016-03-22 14:39:46
Marka VitalDerm jest genialna

ed11310
2016-03-22 08:38:01
Super;)

elik
2016-03-18 23:07:08
super

tygielek
2016-03-17 23:40:41
świetny

weronika9090
2016-03-17 23:02:05
Super

gghjl
2016-03-17 22:27:37
super

marli54
2016-03-17 18:29:06
super

marli54
2016-03-16 18:52:12
świetny

teddy23
2016-03-15 16:46:30
świetny

aniie12
2016-03-13 21:54:48
super

midlle
2016-03-13 21:08:16
super

alunia2202
2016-03-13 19:30:51
świetne kosmetyki

zuza5254
2016-03-13 11:27:54
super

aniie12
2016-03-12 17:13:50
super

janka40
2016-03-10 17:36:50
Super

lipsy
2016-03-10 17:03:55
super

lucyrokythfkh
2016-03-09 15:15:25
super :)

kitty000
2016-03-08 17:00:53
świetny

Fela
2016-03-08 00:16:46
Fajne

chery25
2016-03-07 17:08:20
świetny

silva13051998
2016-03-07 16:37:46
super ;)

wikii89
2016-03-06 12:14:17
super

moyo1990
2016-03-05 00:30:09
super :)

gosia123
2016-03-04 21:28:50
super

MM2003
2016-03-04 13:14:51
super

jezujezu
2016-03-04 08:19:00
Super

formnk353
2016-03-02 18:26:49
świetny

kasia123612
2016-03-01 23:14:01
super

rose01
2016-02-29 21:37:10
piękny

formon
2016-02-29 17:14:35
świetny

dizzy
2016-02-28 19:24:25
świetny

dizzy
2016-02-28 19:24:18
fajne produkty

Olaa1122
2016-02-26 15:13:17
Same dobre produkt.

blondee
2016-02-26 13:41:19
świetne produkty

zombiee
2016-02-25 20:55:55
super

lotka77
2016-02-25 20:19:35
Super

lotka77
2016-02-25 20:18:23
Super ten szampon

mylips
2016-02-25 20:15:38
Swietne

ptysiul
2016-02-25 17:57:07
Ładny makijaż oczu :)

formon
2016-02-24 22:59:00
bardzo fajne produkty, chętnie coś wyprobuje

Moja
2016-02-23 15:37:54
Super :)

natalkaaa
2016-02-22 23:59:56
Super

lusior
2016-02-22 20:30:11
Super

Moja
2016-02-20 22:02:24
Rękawice są całkiem przydatne :)

mylips
2016-02-19 18:14:26
Swietne produkty

kalulla5
2016-02-18 23:56:37
rozświetlacz to jeden z moich KWC

anee
2016-02-17 23:07:10
Matowe pomadki uwielbiam

Szafranek
2016-02-16 18:03:04
Super

elaela
2016-02-15 21:38:52
super

wiola123612
2016-02-15 15:52:55
fajne produkty

laughwithme
2016-02-15 04:27:43
super :)

zosia95
2016-02-14 23:53:34
fajne produkty

comfortinnending
2016-02-14 07:22:38
Matowe pomadki są świetne!

Klaudiamala
2016-02-12 22:06:16
Super

kruci
2017-09-09 09:56:10
w sumie jak to mówią - co kto w życiu lubi, nie?

silva13051998
2016-02-12 14:58:38
fajne produkty

moniorre
2016-02-12 11:29:20
super

xlapinska
2016-02-04 21:53:30
super

Dominika33
2016-02-03 15:19:47
Fajne

pvulinax
2016-01-31 14:09:11
ciekawe

pvulinax
2016-01-31 14:09:11
ciekawe

ulu
2016-01-30 12:59:44
muszę częściej trafiać na rozdania :)

jgolinska
2016-01-26 21:50:53
super

kamilakas
2016-01-24 22:39:25
Super

Alicjaf
2016-01-24 19:39:04
Super

marysia455
2016-01-23 23:37:14
super.

pvulinax
2016-01-20 17:29:42
Swietne

Ana00
2016-01-17 21:14:14
Super

rdmakeup
2016-01-16 13:28:10
musze wyprobowac rozswielacz z the balm

asiazas
2016-01-15 22:18:19
super

ann133
2016-01-14 23:12:44
Fajne

usuniete20161230
2016-01-09 18:55:11
marzy mi się puder brązujący

Sandra123
2016-01-03 18:22:51
Swietbe rzeczy

emilkavv
2015-12-30 15:03:10
Mega!

bubububu11
2015-12-25 18:35:36
Fajne

riley
2015-12-25 17:08:16
A kiedy podsumowanie roku 2015? :)

ANNESA
2015-12-23 11:35:14
Fajne rzeczy

waterandwine
2015-12-18 19:09:34
super produkty

szklanapanda
2015-12-18 18:33:13
Świetne rzeczy

aliii19980513
2015-12-12 11:02:45
świetny makijaż ;)

MaryMary
2015-12-12 10:05:04
Jest też i moja ulubiona pomadka z gosha :D

esss13051998
2015-12-10 18:28:19
ciekawe kosmetyki :)

edziaaa
2015-11-30 19:12:20
rzęsy ardell nie zastąpione !

Carmelo002
2015-11-30 15:55:43
Super

LaRive
2015-11-28 10:19:08
Zastanawiam sie właśnie nad zakupem tego zestawu z VitalDerm. Czy to dobry pomysł na prezent gwiazdkowy? Nie chciałabym też nikogo urazić, że szampon do włosów i odżywka, ale np ja ucieszyłabym się z takiego prezentu :)

sylwuzaur13
2015-11-19 21:51:35
super produkty do włosów

Jana
2015-11-13 17:21:19
Szkoda, że nie obejrzałam tego filmiku zanim uzupełniłam kolory pomadek - na pewno wybrałabym jakiś z Bourjois Rouge Edition.

xyzsylwiaxyz
2015-11-13 16:33:36
Mary lou <3

kloss1
2015-10-26 19:13:51
VitalDerm - boski ;)

anczulka
2015-10-21 14:43:32
rozswietlacz z the balm chyba wszyscy kochaja

Janka
2015-10-13 00:31:28
Essence jest nie złe

moco
2015-10-08 08:09:21
super

czapelka
2015-10-02 17:38:02
roz z essnce az mnie razi, ma tak intensywne kolory :)

jupi
2015-09-27 12:21:45
Świetny zestaw. Nic dziwnego, że to ulubieńcy.

DobraDusza88
2015-09-23 22:16:18
Dużo dobrego słyszałam o tych ściereczkach GLOV. Skoro Ty również polecasz to faktycznie muszą być super :)

nananan1305
2015-09-23 16:14:41
Mary Lou jest świetny :)

lily96011
2015-09-22 22:50:37
super ulubieńcy :)

blondi049
2015-09-08 21:45:12
Mary Lou HICIOR !!

blondi049
2015-09-08 18:21:43
mam Mary Lou i sprawuje się świetnie ;)

Netzakupy
2017-05-24 17:16:58
niestety, ale ja się z tym nie do końca zgadzam

sylwia464
2015-09-05 16:10:56
Mary Lou jest super

kamilla
2015-08-31 13:07:21
interesuje mnie firma essence

tutajsylwia
2015-08-28 16:54:55
Mary Lou to ulubieniec większości kobiet ;)

sylka33
2015-08-20 17:36:34
kryolan ma bardzo dobre kamuflaże

sblaszczyk1998
2015-08-14 16:12:12
Bahama mama jest świetny ;)

paula978
2015-08-14 12:39:57
przydatny wpis i recenzja :)

rozkminiaj1
2015-08-14 12:11:32
Mary Lou - kosmetyk Wszechczasów ;)

rozkminiaj1
2015-08-14 11:42:30
Mary Lou to must have :))

kazmase13
2015-08-13 20:55:35
moim ulubieńcem jest Mary Lou <3

whispers199
2015-08-13 20:00:45
Fajny filmik :)

rozkminiaj
2015-08-11 18:17:04
Mary Lou jest świetny ♥♥♥

Sylwia14
2015-08-10 23:47:11
kolko podkladow z kryolan to fajna rzecz

MałgosiaGosia
2015-08-10 10:06:52
przydatna recenzja

karolina1005
2015-08-09 20:24:14
lubie te szminki

Sylwia14
2015-08-07 12:14:58
rekawica do demakijazu to fajna rzecz

13maja
2015-08-06 12:49:04
Rozświetlacz z The Balm Mary Lou to totalny MUST HAVE! Uwielbiam go ;)

kiniaa19
2016-01-27 12:51:14
własnie otóz to

tusseya
2015-08-05 08:28:49
Mam lub miałam większość z tych produktów. Wszystkie są świetne i godne polecenia !

Olcia37
2015-08-03 19:02:01
Same świetne i cenione produkty :)

Paulina12345
2015-07-31 11:33:42
Gdyby było mnie stać na paletkę Make-Up Atelier Paris też byłaby moim hitem :)

sylwia1305
2015-07-23 16:09:59
Mary Lou poluję na ten produkt.. Idealny do rozświetlenia na lato ;)

KamiluŚkaa
2015-07-19 14:45:47
Bahama Mama i Mary Lou marzą mi się od dawna :)

Maffinka
2015-07-12 18:22:32
muszę w końcu się zaopatrzyć w tą matową pomadkę z bourjois

monika212121
2015-04-28 11:47:19
lubie takie tematy, żeby było takich więcej ,tylko według mnie zamiast mieszać różne kosmetyki i podawać raz w miesiącu ulubieńców np. ulubieńcy ,października mogłoby być to np. z kilku miesięcy a w tej samej tematyce np. ulubieńcy z ostatnich 3-4 miesięcy - podkłady , szminki lub tusze itd

Malwina
2015-01-20 12:28:15
Świetne produkty kosmetyczne! Bardzo lubię markę Bourjois jak i BAHAMA MAMA. Super trwałe i wydajne kosmetyki.

klaudusia0807
2015-01-16 20:10:35
Trafnie zauważyłaś z tym podkładem marki Max Factor. Kupiłam go i niestety nie jestem zadowolona. Kolor wydawał się w miarę jasny. W miarę, bo nawet najjaśniejszy odcień nie jest jasny i niestety na twarzy tworzy efekt maski i ciemnieje ;/

Monikaa_86
2015-01-15 19:45:13
rozswietlacz makeup revolution jest super, skusilam sie ogladdajac filmik gdzie uzylas go do powiek i jestem mega zadowoona, polecam :)

zlowieszczychichot
2015-01-14 15:38:16
Serio??? Wygrałam?? Wow :D Jestem mega zaskoczona. Dziękuję :*