Ulubieńcy i HITY 2014 + wyniki rozdań

  • Data opublikowania: 2015-01-14 14:48:06
  • Autor: ladymakeup
  • 44

Początek nowego roku to przeważnie czas podsumowań - wydarzeń i dokonań minionych 12-stu miesięcy. Nie sposób jednak nie powrócić w myślach do ulubieńców - czyli wszelkich produktów, przedmiotów, które najczęściej towarzyszyły nam w ubiegłym roku. Osobiście w domyśle chodzi mi kosmetyki - zarówno te pielęgnacyjne, jak i kolorowe. O nich też będzie mowa w poniższym nagraniu. Wspominam o HITach kosmetycznych, po które sięgałam prawie każdego dnia. W zasadzie wszystkie pokazane produkty mogę każdemu polecić z czystym sumieniem. Mam bowiem pewność, że podobnie jak moje - skradną i Wasze serca.

Największym "objawieniem" była ściereczka do demakijażu "GLOV", o której to powstał nawet oddzielny filmik --->GLOV - recenzja i TEST ściereczki do demakijażu.

A w kilku innych nagraniach również ją wspominałam. Od czasu, gdy tylko ja odkryłam, używam jej nieprzerwanie, a wszelkie płyny i mleczka poszły w odstawkę. Na co dzień, jak i "od święta", bez względu na porę dnia i roku, najczęściej używanym przeze mnie kosmetykiem była pomadka do ust Bourjois Rouge Edition Velvet, czyli rewelacyjna płynna pomadka o wręcz spektakularnej trwałości. Do tego piękne kolory, wygoda aplikacji i noszenia, brak najmniejszych skutków ubocznych sprawiają, że kosmetyk ten stał się nie tylko moim ulubieńcem. Tą pomadką pokrywałam usta praktycznie każdego dnia, niejednokrotnie tylko z delikatnie podkreślonymi rzęsami. Jeśli już mowa o rzęsach, to nie zabrakło ulubionych maskar, aczkolwiek rok 2014 był rokiem ARDELL. Nigdy w życiu nie nakleiłam się rzęs tyle razy, co w roku ubiegłym. Jak tylko wypadało - sięgałam po Demi Wispies bądź model 318 i cieszyłam się z pięknie podkreślonych oczu.

Ale rok 2014 to nie tylko kolorówka, to również pielęgnacja, choć głównie "włosowa". Najczęściej używaną przez mnie serią była VitalDerm z olejem arganowym. Szampon wraz z odżywką to mój duet nr 1. Włosy są dokładnie umyte, wygładzone, błyszczące i pachnące. W dodatku nie plączą się i zdecydowanie idzie je łatwo rozczesać. 

We filmiku znajdziecie również wyniki z rozdać z filmików z makijażem sylwestrowym. Jeśli pisaliście komentarze to koniecznie obejrzyjcie powyższy filmik w całości :)

pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz - wszystkiego dobrego na ten Nowy 2015 :)

 

Polecane kosmetyki:

Nazwa Dostępność Cena
Make-Up Atelier Paris - Waterproof Liquid Foundation - Fluid / Podkład WODOODPORNY - FLW2NB - 30ml W magazynie 120.00 zł
THE BALM - MARY-LOU MANIZER - Puder rozświetlający W magazynie 77.90 zł
THE BALM - BAHAMA MAMA - Puder brązujący do twarzy W magazynie 68.90 zł
ARDELL - Natural - Rzęsy na pasku - DEMI WISPIES W magazynie 15.90 zł
I ♡ Makeup - 16 Eyeshadow I HEART CHOCOLATE - Paleta 16 cieni do powiek (CZEKOLADA) W magazynie 40.00 zł
Make-Up Atelier Paris - Paleta 5 cieni - T22 W magazynie 126.00 zł
GLOV - Hydro Demaquillage - COMFORT - Rękawica do demakijażu i oczyszczania skóry W magazynie 49.90 zł
MAKEUP REVOLUTION - Vivid Baked Highlighter - Rozświetlacz - GOLDEN LIGHTS W magazynie 15.00 zł
Golden Rose - Velvet matte LIPSTICK - Matowa pomadka do ust - 02 W magazynie 10.90 zł
Max Factor - Podkład Lasting Performance-109 Natural Bronze W magazynie 47.90 zł 32.90 zł
L'Oréal - Volume Million Lashes So Couture - Pogrubiający tusz do rzęs - NOIR/ BLACK W magazynie 52.99 zł 37.99 zł
ARDELL - Accent - Rzęsy połówki - 318 W magazynie 19.90 zł
Bourjois - ROUGE EDITION Velvet - Matowa pomadka do ust - 03 - HOT PEPPER W magazynie 42.99 zł 36.99 zł
Bourjois - ROUGE EDITION Velvet - Matowa pomadka do ust - 04 - PEACH CLUB W magazynie 42.99 zł 36.99 zł
VIPERA - Puder Sypki - 012 Odbijający światło W magazynie 25.90 zł
VitalDerm - RESTORING CONDITIONER - Odbudowująca odżywka do włosów z olejem arganowym - REF: 1615 Chwilowy brak 29.99 zł
VitalDerm - RESTORING SHAMPOO - Odbudowujący szampon do włosów z olejem arganowym - REF: 1618 Chwilowy brak 29.99 zł
Batiste - XXL VOLUME - Suchy szampon do włosów z dodatkiem lakieru - 200 ml Chwilowy brak 15.99 zł
Kryolan - Kółko podkładów kryjących - 3 Chwilowy brak 138.00 zł
TOP 5 - pędzle do podkładu - Hakuro, Maestro, Sigma Ulubieńcy LIPCA - kosmetyki, które skradły moje serce :)

Zobacz też

ULUBIEŃCY LATA 2015 + wyniki rozdania NANSHY
Sleek - NEW LIP VIP Semi-matte Lipstick - test + WYNIKI
Konturowanie twarzy - zestawy "suche" do 50 zł + WYNIKI ROZDANIA
Ulubieńcy ostatnich miesięcy

Komentarze do Ulubieńcy i HITY 2014 + wyniki rozdań

Anuluj
2017-06-26 13:02:35
warto przeczytać i obejrzeć
2017-05-24 22:02:40
Świetny wpis, bardzo mi się podoba, przyjemnie się czyta :)
2017-04-23 16:05:48
ładnie
2017-04-22 18:38:55
ciekawy wpis podoba mi się
2017-04-20 16:31:03
ładnie
2017-04-12 12:19:13
Kocham Golden rose Velvet Matte :)))
2017-04-07 14:54:55
świetnie
2017-03-23 21:02:54
ładnie
2017-03-21 14:08:33
ładnie
2017-03-19 12:13:38
ciekawy wpis, podoba mi się
2017-03-06 20:22:15
podoba mi się ten wpis
2017-03-06 12:02:35
Swietny
2017-02-28 17:22:28
ładnie
2017-02-28 10:37:18
Ładnie
2017-02-19 11:24:33
интересно!
2017-02-17 19:44:14
Kolejny ciekawy wpis który warto przeczytać.
2017-02-15 08:18:40
Ładnie
2017-02-12 23:07:34
ciekawy wpis polecam przeczytać
2017-02-10 19:57:17
świetny
2017-02-09 10:00:37
ciekawy konkurs, podoba mi się ten wpis
2017-02-07 00:59:57
Świetny
2017-02-03 22:41:53
ładnie
2017-02-03 09:46:20
Ładnie
2017-01-30 16:33:32
Ładnie
2017-01-27 17:59:56
Ładnie
2017-01-27 15:14:32
ładnie
2017-01-26 17:26:15
Lubie czytać o kosmetykach
2017-01-25 21:30:28
ładnie :)
2017-01-20 10:43:30
ładnie
2017-01-15 18:30:41
kilka produktów posiadam, batiste nawet należy do ulubieńców :)
2017-01-11 18:00:49
batiste tropikalny - zdecydowanie mój faworyt
2017-01-11 11:17:05
piękny makijaż podoba mi się
2017-01-05 09:54:10
bardzo ciekawe kosmetyki kilka z nich posiadam
2017-01-04 20:25:09
Ciekawe kosmetyki dużo hitów
2017-01-02 22:51:57
świetny
2016-12-28 14:33:33
Ładnie
2016-12-15 23:33:12
Ładnie
2016-12-14 22:41:25
ładnie
2016-12-14 15:17:08
Ladnie
2016-12-12 20:15:02
Również bardzo lubię cienie MAP
2016-12-12 20:13:28
świetny
2016-12-07 08:23:28
podoba mi się ten wpis
2016-12-05 19:57:38
podoba mi się ten wpis
2016-11-21 08:41:13
Ładnie
2016-11-16 00:35:01
podoba mi się ten makijaż
2016-11-08 14:52:37
ha, pomadki z golden rose i bourjois w ulubieńcach z 2014, a teraz, po prawie 2 latach dalej na topie :)
2016-11-08 10:20:07
świetny
2016-10-27 20:51:06
świetny
2016-10-26 11:43:24
kilka z tych kosmetyków mam i jestem zadowolona
2016-10-25 16:13:27
Ladnie
2016-10-25 15:55:06
Ladnie
2016-10-25 15:26:47
Ładnie
2016-10-25 10:33:30
mam ochotę wypróbować ten szampon
2016-10-24 22:31:00
Ladnie
2016-10-24 21:29:08
Ładnie
2016-10-24 16:18:52
Ładnie
2016-10-19 20:33:43
świetnie
2016-10-11 22:41:44
Fajne podsumowanie
2016-10-06 15:02:32
Pamiętam jak te produkty dopiero wchodziły na rynek:)
2016-09-18 20:59:48
super
2016-09-16 10:43:40
super
2016-09-13 13:44:30
Super
2016-09-12 18:55:06
świetne
2016-09-12 16:36:46
super
2016-09-10 15:44:43
Super
2016-09-07 20:02:30
Też lubię czekoladkę z MUR i pomadki Bourjois i Golden Rose - świetne produkty.
2016-09-07 09:12:22
super
2016-09-01 21:42:01
super
2016-09-01 08:02:28
Fajne podsumowanie.
2016-09-01 00:27:17
super
2016-08-20 14:01:04
Super
2016-08-19 21:05:36
Super
2016-08-17 06:17:43
super
2016-08-15 12:27:15
Super
2016-08-15 08:33:31
Super
2016-08-04 14:36:11
super
2016-07-27 22:10:59
super
2016-07-27 13:00:51
super
2016-07-25 14:42:45
super
2016-07-19 18:51:40
Super
2016-07-17 12:26:38
super
2016-07-04 06:07:28
Super
2016-06-20 14:43:08
Super
2016-06-18 15:20:55
super
2016-06-17 11:47:21
super
2016-05-20 10:17:34
Batiste uwielbiam <3
2016-05-18 15:38:48
super
2016-05-15 11:11:13
super
2016-11-11 00:42:21
W pełni się z Tobą zgadzam :3
2016-05-14 16:59:16
super
2016-05-14 10:02:48
świetne
2016-05-10 23:35:54
Super
2016-05-05 18:56:17
pomadki z bourjois, golden rose i tusz do rzęs z l'oreal <3
2016-04-26 08:01:25
SUPER
2016-04-22 09:22:45
super
2016-04-19 13:02:35
super
2016-04-18 21:57:10
Super
2016-04-15 21:48:02
Super
2016-04-04 19:59:28
Super
2016-11-17 21:04:05
dokładnie o tym samym pomyślałam
2016-04-04 15:58:54
świetny
2016-04-03 23:26:11
super
2016-04-02 16:06:25
Fajne kosmetyki!
2016-04-02 16:01:54
Uwielbiam Bahama Mama:)
2016-04-01 23:34:53
świetny
2016-04-01 22:25:36
Uwielbiam Bahama Mama;)
2016-04-01 16:46:00
świetny
2016-04-01 15:35:45
super
2016-04-01 15:02:29
super
2016-04-01 05:43:35
Uwielbiam Bahama Mama:)
2016-04-01 05:42:43
Uwielbiam Bahama Mama:)
2016-04-01 00:02:14
świetny
2016-03-31 15:05:14
Uwielbiam Bahama Mama:)
2016-03-31 00:18:12
super
2016-03-29 20:02:33
Super;)
2016-03-29 19:41:57
świetny
2016-03-28 21:27:50
super
2016-03-28 16:51:06
super
2016-03-28 15:33:10
super
2016-03-28 14:36:01
świetny
2016-03-26 22:32:47
super
2016-03-26 12:57:58
super
2016-03-26 10:21:22
super :)
2016-03-26 00:27:31
Fajne
2016-03-25 21:09:45
super
2016-03-25 09:48:06
wow super kosmetyki :)
2016-03-25 07:11:04
super
2016-03-24 21:30:50
super
2016-03-24 19:54:42
Super
2016-03-24 16:06:30
Rzęsy Ardell, szczególnie połówki też są moim ulubieńcem :)
2016-03-22 14:39:46
Marka VitalDerm jest genialna
2016-03-22 08:38:01
Super;)
2016-03-18 23:07:08
super
2016-03-17 23:40:41
świetny
2016-03-17 23:02:05
Super
2016-03-17 22:27:37
super
2016-03-17 18:29:06
super
2016-03-16 18:52:12
świetny
2016-03-15 16:46:30
świetny
2016-03-13 21:54:48
super
2016-03-13 21:08:16
super
2016-03-13 19:30:51
świetne kosmetyki
2016-03-13 11:27:54
super
2016-03-12 17:13:50
super
2016-03-10 17:36:50
Super
2016-03-10 17:03:55
super
2016-03-09 15:15:25
super :)
2016-03-08 17:00:53
świetny
2016-03-08 00:16:46
Fajne
2016-03-07 17:08:20
świetny
2016-03-07 16:37:46
super ;)
2016-03-06 12:14:17
super
2016-03-05 00:30:09
super :)
2016-03-04 21:28:50
super
2016-03-04 13:14:51
super
2016-03-04 08:19:00
Super
2016-03-02 18:26:49
świetny
2016-03-01 23:14:01
super
2016-02-29 21:37:10
piękny
2016-02-29 17:14:35
świetny
2016-02-28 19:24:25
świetny
2016-02-28 19:24:18
fajne produkty
2016-02-26 15:13:17
Same dobre produkt.
2016-02-26 13:41:19
świetne produkty
2016-02-25 20:55:55
super
2016-02-25 20:19:35
Super
2016-02-25 20:18:23
Super ten szampon
2016-02-25 20:15:38
Swietne
2016-02-25 17:57:07
Ładny makijaż oczu :)
2016-02-24 22:59:00
bardzo fajne produkty, chętnie coś wyprobuje
2016-02-23 15:37:54
Super :)
2016-02-22 23:59:56
Super
2016-02-22 20:30:11
Super
2016-02-20 22:02:24
Rękawice są całkiem przydatne :)
2016-02-19 18:14:26
Swietne produkty
2016-02-18 23:56:37
rozświetlacz to jeden z moich KWC
2016-02-17 23:07:10
Matowe pomadki uwielbiam
2016-02-16 18:03:04
Super
2016-02-15 21:38:52
super
2016-02-15 15:52:55
fajne produkty
2016-02-15 04:27:43
super :)
2016-02-14 23:53:34
fajne produkty
2016-02-14 07:22:38
Matowe pomadki są świetne!
2016-02-12 22:06:16
Super
2016-02-12 14:58:38
fajne produkty
2016-02-12 11:29:20
super
2016-02-04 21:53:30
super
2016-02-03 15:19:47
Fajne
2016-01-31 14:09:11
ciekawe
2016-01-31 14:09:11
ciekawe
2016-01-30 12:59:44
muszę częściej trafiać na rozdania :)
2016-01-26 21:50:53
super
2016-01-24 22:39:25
Super
2016-01-24 19:39:04
Super
2016-01-23 23:37:14
super.
2016-01-20 17:29:42
Swietne
2016-01-17 21:14:14
Super
2016-01-16 13:28:10
musze wyprobowac rozswielacz z the balm
2016-01-15 22:18:19
super
2016-01-14 23:12:44
Fajne
2016-01-09 18:55:11
marzy mi się puder brązujący
2016-01-03 18:22:51
Swietbe rzeczy
2015-12-30 15:03:10
Mega!
2015-12-25 18:35:36
Fajne
2015-12-25 17:08:16
A kiedy podsumowanie roku 2015? :)
2015-12-23 11:35:14
Fajne rzeczy
2015-12-18 19:09:34
super produkty
2015-12-18 18:33:13
Świetne rzeczy
2015-12-12 11:02:45
świetny makijaż ;)
2015-12-12 10:05:04
Jest też i moja ulubiona pomadka z gosha :D
2015-12-10 18:28:19
ciekawe kosmetyki :)
2015-11-30 19:12:20
rzęsy ardell nie zastąpione !
2015-11-30 15:55:43
Super
2015-11-28 10:19:08
Zastanawiam sie właśnie nad zakupem tego zestawu z VitalDerm. Czy to dobry pomysł na prezent gwiazdkowy? Nie chciałabym też nikogo urazić, że szampon do włosów i odżywka, ale np ja ucieszyłabym się z takiego prezentu :)
2015-11-19 21:51:35
super produkty do włosów
2015-11-13 17:21:19
Szkoda, że nie obejrzałam tego filmiku zanim uzupełniłam kolory pomadek - na pewno wybrałabym jakiś z Bourjois Rouge Edition.
2015-11-13 16:33:36
Mary lou <3
2015-10-26 19:13:51
VitalDerm - boski ;)
2015-10-21 14:43:32
rozswietlacz z the balm chyba wszyscy kochaja
2015-10-13 00:31:28
Essence jest nie złe
2015-10-08 08:09:21
super
2015-10-02 17:38:02
roz z essnce az mnie razi, ma tak intensywne kolory :)
2015-09-27 12:21:45
Świetny zestaw. Nic dziwnego, że to ulubieńcy.
2015-09-23 22:16:18
Dużo dobrego słyszałam o tych ściereczkach GLOV. Skoro Ty również polecasz to faktycznie muszą być super :)
2015-09-23 16:14:41
Mary Lou jest świetny :)
2015-09-22 22:50:37
super ulubieńcy :)
2015-09-08 21:45:12
Mary Lou HICIOR !!
2015-09-08 18:21:43
mam Mary Lou i sprawuje się świetnie ;)
2017-05-24 17:16:58
niestety, ale ja się z tym nie do końca zgadzam
2015-09-05 16:10:56
Mary Lou jest super
2015-08-31 13:07:21
interesuje mnie firma essence
2015-08-28 16:54:55
Mary Lou to ulubieniec większości kobiet ;)
2015-08-20 17:36:34
kryolan ma bardzo dobre kamuflaże
2015-08-14 16:12:12
Bahama mama jest świetny ;)
2015-08-14 12:39:57
przydatny wpis i recenzja :)
2015-08-14 12:11:32
Mary Lou - kosmetyk Wszechczasów ;)
2015-08-14 11:42:30
Mary Lou to must have :))
2015-08-13 20:55:35
moim ulubieńcem jest Mary Lou <3
2015-08-13 20:00:45
Fajny filmik :)
2015-08-11 18:17:04
Mary Lou jest świetny ♥♥♥
2015-08-10 23:47:11
kolko podkladow z kryolan to fajna rzecz
2015-08-10 10:06:52
przydatna recenzja
2015-08-09 20:24:14
lubie te szminki
2015-08-07 12:14:58
rekawica do demakijazu to fajna rzecz
2015-08-06 12:49:04
Rozświetlacz z The Balm Mary Lou to totalny MUST HAVE! Uwielbiam go ;)
2016-01-27 12:51:14
własnie otóz to
2015-08-05 08:28:49
Mam lub miałam większość z tych produktów. Wszystkie są świetne i godne polecenia !
2015-08-03 19:02:01
Same świetne i cenione produkty :)
2015-07-31 11:33:42
Gdyby było mnie stać na paletkę Make-Up Atelier Paris też byłaby moim hitem :)
2015-07-23 16:09:59
Mary Lou poluję na ten produkt.. Idealny do rozświetlenia na lato ;)
2015-07-19 14:45:47
Bahama Mama i Mary Lou marzą mi się od dawna :)
2015-07-12 18:22:32
muszę w końcu się zaopatrzyć w tą matową pomadkę z bourjois
2015-04-28 11:47:19
lubie takie tematy, żeby było takich więcej ,tylko według mnie zamiast mieszać różne kosmetyki i podawać raz w miesiącu ulubieńców np. ulubieńcy ,października mogłoby być to np. z kilku miesięcy a w tej samej tematyce np. ulubieńcy z ostatnich 3-4 miesięcy - podkłady , szminki lub tusze itd
2015-01-20 12:28:15
Świetne produkty kosmetyczne! Bardzo lubię markę Bourjois jak i BAHAMA MAMA. Super trwałe i wydajne kosmetyki.
2015-01-16 20:10:35
Trafnie zauważyłaś z tym podkładem marki Max Factor. Kupiłam go i niestety nie jestem zadowolona. Kolor wydawał się w miarę jasny. W miarę, bo nawet najjaśniejszy odcień nie jest jasny i niestety na twarzy tworzy efekt maski i ciemnieje ;/
2015-01-15 19:45:13
rozswietlacz makeup revolution jest super, skusilam sie ogladdajac filmik gdzie uzylas go do powiek i jestem mega zadowoona, polecam :)
2015-01-14 15:38:16
Serio??? Wygrałam?? Wow :D Jestem mega zaskoczona. Dziękuję :*