Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

TOP 5 - pędzle do podkładu - Hakuro, Maestro, Sigma

  • Data opublikowania: 08 Marzec 2015
  • Autor: ladymakeup
67

O podkładach była ostatnio mowa dość często. Wykorzystując Wasze upodobania do tej tematyki kontynuuję temat dalej. Tym razem jednak nie będzie bezpośrednio o podkładach, a o akcesoriach, które sprawdzą się najlepiej przy ich rozprowadzaniu. Do wyboru mamy szereg gąbek, jajeczek i pędzli o przeróżnych kształtach. Najpopularniejsze to te o włosi ściętym na prostu, potocznie zwanych "flat top'ami". Występują w zasadzie u każdej marki produkującej pędzle, ich dostępność jest zatem ogromna co niejednokrotnie rodzi problem z wyborem stosownego modelu. Niczym Zorro przybywam Wam na pomoc i prezentuję we filmiku moją osobistą TOP 5 :) czyli listę sprawdzonych pędzli, które perfekcyjnie spisują się w rozprowadzaniu praktycznie wszystkich fluidów - zarówno tych rzadkich, jaki i bardzo gęstych.

 

Najwięcej - bo aż 3 modele, pochodzić będą od Hakuro. Na pewno kojarzycie je doskonale - jeśli nie z własnego doświadczenia, to być może z internetu. Porównam H50, H50s i H51 - czyli flagowe produkty tego polskiego producenta. Innym rodzimym wyrobem będzie reprezentant Maestro - pędzel Foundation III. Nie zabraknie również wzmianki o modelu F80 amerykańskiej SIGMA - pędzla, który "w świecie" zyskał miano kultowego. Wszystkie wymienione pędzle dość dokładnie porównuję do siebie. Zaopatrzyłam się nawet w linijkę i wszystko dla Was dokładnie wymierzyłam :)

Ciekawa jestem czy moi faworyci pokrywają się z Waszymi? Używałyście któryś z wymienionych pędzli?  Zapraszam serdecznie do obejrzenia filmiku. Czekam na Wasze komentarze:) Ps. jeśli macie ochotę na któryś z pędzli, to od dziś - przez 7 dni, możecie kupić je w sklepie ladymakeup z rabatem - 10% :) szczegóły w nagraniu. Pozdrawiam, Monika

 

WYNIKI ROZDANIA - REVLON COLORSTAY otrzymuje Maria Anuszkiewicz - czekam na wiadomość z adresem:)

Wymieniane pędzle:

Nazwa Dostępność Cena
Hakuro - pędzel do podkładu - H50 W magazynie 26.81 zł
Hakuro - pędzel do podkładu - H50S W magazynie 20.13 zł
Sigma - F80 - Flat Kabuki™ - Pędzel do podkładu W magazynie 84.47 zł
Maestro - ZŁOTA KOLEKCJA foundation III W magazynie 34.96 zł
Hakuro - pędzel do podkładu - H51 W magazynie 27.54 zł

Zobacz też

Komentarze do TOP 5 - pędzle do podkładu - Hakuro, Maestro, Sigma

log01
2019-05-22 22:27:24
Maestro bardzo elegancki

MartaVolleyka
2019-04-29 16:18:10
Przyjrzę się tym pędzlom

Roksiby
2019-03-19 08:20:47
Świetny

kosmo
2019-02-17 14:28:37
świetny jest ten wpis

olgaaa
2019-02-10 09:52:12
Ja mam teraz z am minerals oraz jessup, obydwa się sprawdzają ;)

loli
2019-01-31 17:30:49
Świetne zestawienie pędzli

niunia123
2019-01-27 18:06:59
Świetnie

brygidap1
2019-01-04 17:21:59
Świetny

bobiko
2018-11-23 14:12:08
Można się zainspirować tym wpisem

koniczyna684
2018-10-18 22:09:21
Świetnie :)

yoanna
2018-10-14 21:06:21
Chętnie wypróbuję te propozycje u siebie

kasiauznanska
2018-09-08 16:29:52
świetnie

wasia
2018-09-02 17:57:26
Świetnie

gutek
2018-07-14 17:57:19
świetny wpis, wiele kosmetyków mam do wypróbowania

anniee896
2018-06-26 22:25:38
Świetny

gasia
2018-05-25 22:32:07
Świetnie

bikara12
2018-03-25 12:06:48
Świetnie :)

jogo
2018-03-21 15:01:29
Może i u mnie by się sprawdziły

lazybitch
2018-02-28 00:38:02
ładnie

johanna1
2018-02-25 12:56:32
Muszę je przetestować na sobie

anan93
2018-02-13 11:15:24
świetny

iilonka
2018-01-26 22:11:32
Mam z hakuro i jestem zadowolona

klauia4
2018-01-21 11:43:22
Chętnie wypróbuję :)

olivjakubowska
2018-01-06 21:45:58
Pędzelki hakuro najlepsze

jordan
2017-12-20 17:04:32
Ciekawe czy u mnie by się sprawdziły te kosmetyki

bettilou
2017-11-25 14:20:39
Kiedy jakiś nowy arcik o pielęgnacji cery i przedłużaniu żywotności makijażu przy tej pogodzie? Wyjątkowo cos moja skora ostatnio cierpi przez ta aurę na zewnątrz. :(

xena
2017-11-15 21:01:01
Fajny wpis Lubie tu zaglądać

lazybitch
2017-11-10 21:08:25
ładnie

pierozkowa
2017-11-03 10:58:34
Czego używacie, aby później zmyć makijaż i nie borykać się ze szczypiącymi oczami i taką jakby powłoką na nich? :3

evi
2017-10-26 21:36:08
bardzo lubię pędzlę hakuro

kasiauznanska
2017-10-14 19:17:58
Hakuro

mista
2017-10-14 16:37:52
przydatne informacje, kusi mnie by wypróbować te pędzle

GrazynaOrkie
2017-10-01 13:58:42
Swietny post! Bardzo przydatne informacje, miło sie czyta!

tinaa
2017-09-30 18:30:41
Muszę wypróbować te pędzle

mefir13
2017-09-01 19:18:48
Pędzle Sigma Cooper - marzenie <3

tinaa
2017-09-01 12:10:52
z pędzli hakuro jestem zadowolona

katia1
2017-08-27 17:02:07
warto przeczytać ten wpis

lwia1
2017-07-29 11:43:33
podoba mi się ten wpis

prima
2017-07-28 11:14:59
ładnie

Netzakupy
2017-06-16 15:18:17
Jak sobie poradzić z osypującymi się cieniami? Lepsza baza czy jakiś korektor na powiekę? ;P

bombelek1
2017-05-24 22:02:20
Świetny wpis, bardzo mi się podoba, przyjemnie się czyta :)

lenon
2017-05-01 22:03:10
ciekawy wpis podoba mi się

imstillhere
2017-04-20 16:33:56
ładnie

Amante
2017-04-11 23:38:48
Ładnie :)

newtmas
2017-04-10 17:37:43
ładnie

kate575
2017-04-09 07:23:32
świetnie

Netzakupy
2017-06-14 18:30:26
a ja mam inne zdanie na ten temat

imstillhere
2017-03-23 14:41:16
ładnie

vvv
2017-03-22 10:02:44
ładnie

fiona1
2017-03-18 16:13:02
ciekawy wpis podoba mi się

bonderline
2017-03-07 16:40:13
Hakuro, nie zamienie na zaden inny;)

szaraem
2017-03-06 20:23:43
podoba mi się ten wpis

monifi
2017-03-06 14:23:38
Swietny

miaaapoa
2017-02-28 16:10:36
ładnie

mufinka1
2017-02-27 06:10:16
ciekawy wpis, dużo przydatnych informacji

bonderline
2017-02-26 10:47:27
Moje ulubione pedzle to mimo wszystko Hakuro:) niezawodne i trwale, przynajmniej u mnie:)

pulpecik
2017-02-19 13:41:52
Pomocny post :)

twojeslodkiemarzenie
2017-02-16 22:35:25
Polecam Hakuro :)

grandt
2017-02-14 16:22:21
Ładnie

monifi
2017-02-10 19:56:00
świetny

melusi
2017-02-10 09:33:26
Świetny

anetka1995
2017-02-03 13:25:45
ładnie

Amante
2017-02-03 09:47:32
Bardzo przydatny post! :)

mjmj
2017-01-30 09:02:22
Ładnie

lucja1996
2017-01-28 12:10:07
ładnie

lvvv
2017-01-28 08:48:54
Ładnie

manju23
2017-01-24 20:30:54
ładnie

milllena
2017-01-20 16:23:50
Ładnie

Netvous
2017-01-19 16:16:17
Ładnie

bunia77
2017-01-19 13:36:01
podoba mi się ten wpis

ilonam93
2017-01-14 18:10:29
Tylko hakuro mam i jestem w ich pędzlach zakochana ;)

lamania1
2017-01-12 20:15:17
ciekawe pędzle kilka z nich mam

monifi
2017-01-01 14:55:17
świetny

Rolks
2016-12-26 11:29:34
Ładnie

lux
2016-12-16 15:45:59
ładnie

zuzka23
2016-12-15 20:04:38
ładnie

jssi
2016-12-13 17:18:12
Ładnie

duszek86
2016-12-11 22:38:07
uwielbiam hakuro i maestro :) sigmy jeszcze nie miałam

tumblrgirl98
2016-12-11 18:53:44
świetny

sensual
2016-12-06 07:36:20
podoba mi się ten wpis

halinka1
2016-11-29 15:40:29
Posiadam pędzle hakuro i jestem zadowolona z nich

janik
2016-11-29 00:31:33
podoba mi się ten wpis

eko
2016-11-08 20:00:44
najbardziej lubię pędzle hakuro

ilonam93
2016-11-08 19:34:53
mam z Hakuro H50 i H50s, nie mogę się do niczego przyczepić

dididit
2016-11-08 00:52:32
świetny

makao
2016-11-06 12:16:19
hakuro to moje ulubione pędzle do makijażu

tymianek
2016-11-04 13:38:09
świetny

amelia90
2016-10-27 10:53:23
pędzle hakuro to moje ulubione

Kitekatu
2016-10-24 14:52:24
Mam H50 i nie wymieniłabym go na żaden inny <3

kasis123612
2016-10-18 22:39:29
świetne

ninalala
2016-10-11 16:35:10
mam pędzle z hakuro i bardzo je lubie

Biolx
2016-10-04 20:18:37
Chyba skusze się na pędzle z sigmy:)

jolanta77
2016-10-04 10:00:19
mam pędzle z hakuro i bardzo je lubie

ulunia6
2016-09-23 19:22:12
uwielbiam je i systematycznie kolekcjonuję, nie potrafię nic złego na ich temat powiedzieć:)

jaa
2016-09-21 05:38:15
świetne

jupi
2016-09-19 08:42:30
jestem trochę rozczarowana Hakuro H50-mało używany a włoski gubi baardzo (przez to nie lubię nim pracować).

pachnidł0
2016-09-18 23:34:21
super

Cece89
2016-09-16 10:31:11
super

kryskakryska
2016-09-11 20:03:12
Super

nikola90
2016-09-10 06:57:54
super

iv90
2016-09-07 10:25:34
Hakuro znam i lubię ;)

dino
2016-09-06 14:12:29
super

misia2203
2016-09-03 11:35:16
Mój ulubieniec-hakuro :)

sweetbeauty
2016-09-02 14:17:19
pędzle Hakuro są całkiem fajne

tjaktereska
2016-08-31 10:48:53
super

lalola09
2016-08-20 10:54:44
Super

zaszalej
2016-08-19 16:23:25
Super

xoxo
2016-08-16 15:31:29
Super

marrlena115
2016-08-15 09:07:16
Super

bruno
2016-08-03 12:58:50
super

gabi1234
2016-08-02 12:38:46
super

crazzyeyes
2016-07-27 16:23:52
super

paulinaaa9331
2016-07-25 10:00:00
super

Mnbvc
2016-07-18 12:13:24
Super

pigi
2016-07-17 09:38:10
super

paulinaaa9331
2016-07-09 11:47:17
super

tiramisu2016
2016-07-02 08:30:41
super

annapoint
2016-06-26 11:12:40
H 50s wymiata. Polecam

miqota
2016-06-24 21:51:23
Super

fweafwqf
2016-06-17 19:49:37
super

koniczynka100
2016-06-17 08:02:48
super

login
2016-05-25 16:20:55
EXTRA

biouroda24
2016-05-23 18:31:13
Kupiłam tutaj Hakuro i jestem z nich mega zadowolona, są świetne :)

weronika8442
2016-05-20 18:31:40
Bardzo lubię pędzle hakuro :)

zieloneokulary1
2016-05-18 11:47:16
super

judyt4
2016-05-15 15:56:02
super

ewelina9090
2016-05-13 22:09:09
Super

Zxcvb
2016-05-09 15:23:26
Super

jacki50
2016-04-25 16:04:10
Super

judyt4
2016-04-25 07:16:40
kocham pędzle hakuro

ziarenkoo1
2016-04-21 10:00:08
świetny

Cece89
2016-04-18 17:02:33
świetny

lily21
2016-04-18 13:22:37
świetny

lily21
2016-04-18 13:22:24
świetny

margog9090
2016-04-18 07:02:00
super

asdfgh
2016-04-14 00:36:36
Super

tosiak
2016-04-04 19:59:37
Super

jess78
2016-04-04 15:48:48
świetny

gigix
2016-04-03 23:23:21
super

kejti56
2016-04-02 23:04:08
świetny

wika
2016-04-02 19:37:13
Super

kejti56
2016-04-01 23:26:59
świetny

blow
2016-04-01 16:44:16
świetny

joanna9090
2016-04-01 15:33:37
super

mimijane
2016-04-01 14:57:08
super

pannajola
2016-04-01 00:00:22
świetny

marni
2016-03-31 11:17:28
świetny

marni
2016-03-31 00:14:34
super

hanaban
2016-03-29 23:51:44
świetny

karolinka4560
2016-03-29 20:00:50
Super;)

Lisia
2016-11-15 22:28:54
w sumie jak to mówią "co kto w życiu lubi"

hanaban
2016-03-29 16:54:30
świetny

lily21
2016-03-29 14:59:37
świetny

eluv
2016-03-28 21:28:01
super

volivs
2016-03-28 15:30:54
super

lily21
2016-03-28 14:29:27
świetny

zuza5254
2016-03-27 23:51:20
super

zuza5254
2016-03-27 23:51:12
super

kikaku
2016-03-27 18:09:20
świetny

kikaku
2016-03-27 18:09:15
świetny

kikaku
2016-03-27 18:09:01
świetny

vincentvangogh
2016-03-27 13:15:46
Bardzo lubię ten typ pędzla, świetnie rozprowadza podkład i nie pochłania go za dużo, flat top zdecydowane tak!

niewyspana
2016-03-27 01:37:50
Super

mikin
2016-03-26 15:07:43
świetny

elizzka
2016-03-26 10:20:09
super :)

mikin
2016-03-25 21:06:35
super

jowita40
2016-03-25 07:04:54
super

kikaku
2016-03-24 22:58:58
super

midle
2016-03-24 21:29:14
super

drt
2016-03-24 02:16:09
Hakuro h51 mam i polecam, stemplując nim podkład zwiększamy dodatkowo krycie.

sblaszczyk13051998
2016-03-23 17:32:43
Hakuro najlepsze <3

aleerea
2016-03-22 14:36:44
Nie wyobrażam sobie nakładania podkładu pędzlem, mam wrażenie, że wychodzi nierówno i brzydko.

ed11310
2016-03-22 08:39:13
Super;)

Parikla
2016-03-20 19:05:07
Hakuro H50 jakoś mnie nie przekonał, bardziej wolę H50s.

elik
2016-03-18 23:01:27
super

tygielek
2016-03-17 23:36:48
świetny

weronika9090
2016-03-17 22:58:29
Super

domioneteu
2016-03-17 22:58:29
Po takim opisie chętnie zgarnełabym je wszystkie ;)

gghjl
2016-03-17 22:25:32
super

marli54
2016-03-16 18:48:57
świetny

teddy23
2016-03-15 22:44:51
świetny

teddy23
2016-03-15 16:41:54
świetny

midlle
2016-03-13 21:05:39
super

alunia2202
2016-03-13 19:27:38
lubię pędzle Hakuro ;)

zuza5254
2016-03-13 11:27:32
super

aniie12
2016-03-12 17:14:07
super

lipsy
2016-03-10 16:58:12
super

janka40
2016-03-09 19:55:29
Swietne

marta2607
2016-03-09 08:51:16
Hakuro H50 - best of the best !

kitty000
2016-03-08 16:56:36
świetny

Fela
2016-03-08 00:14:07
Fajne

lucyrokythfkh
2016-03-08 00:02:49
super :D

chery25
2016-03-07 14:52:16
świetny

ptysiul
2016-03-06 18:36:56
Świetne! Chyba któryś kupię, akurat wszystkie są w promocji :)

MM2003
2016-03-06 14:36:59
Super

wikii89
2016-03-06 12:04:18
super

moyo1990
2016-03-05 00:27:53
super :)

formon
2016-03-04 23:03:13
świetny

gosia123
2016-03-04 21:23:44
super

jezujezu
2016-03-04 08:16:13
Super

formnk353
2016-03-02 18:13:34
świetny

kasia123612
2016-03-01 23:10:29
super

rose01
2016-02-29 21:34:24
fajne pędzle

formon
2016-02-29 17:09:18
świetny

dizzy
2016-02-28 19:11:13
super filmik, popieram komentarze niżej, hakuro h50 najlepszy

Moja
2016-02-26 21:25:29
Dobre porównanie, ale z tego zestawienia dla mnie Hakuro h50 jest jednak faworytem :)

Olaa1122
2016-02-26 15:12:50
Hakuro to dobre pędzle w dobrej cenie :)

blondee
2016-02-26 13:30:58
fajne pędzelki

zombiee
2016-02-25 21:18:44
super

lotka77
2016-02-24 20:13:14
Super pedzle

lotka77
2016-02-24 20:13:06
Uwielbiam je

Moja
2016-02-24 12:44:21
Super :)

lusior
2016-02-22 13:08:56
świetny artykuł :)

elaela
2016-02-20 23:25:22
Super

Moja
2016-02-20 22:01:09
Dla mnie jednak Hakuro są najlepsze z całego zestawienia

mylips
2016-02-20 20:50:00
Swietne pedzle

mylips
2016-02-19 18:12:06
Marzą mi sie

anee
2016-02-17 21:15:02
fajne

Moja
2016-02-17 20:38:44
Waham się pomiędzy H50 i H50s

Szafranek
2016-02-16 18:00:05
Fajne

karola12345
2016-02-15 14:10:25
super

laughwithme
2016-02-15 04:19:32
super :)

zosia95
2016-02-14 23:50:34
Fajne

comfortinnending
2016-02-14 07:20:23
Bardzo pomocny filmik, no i czuję się jeszcze bardziej skuszona H50. :)

Moja
2016-02-13 21:02:26
Super

Jana
2016-02-13 11:55:41
Bardzo obszerna recenzja. Ja z chęcią obejrzałabym tego rodzaju filmik poświęcony porównaniu pędzli do nakładania podkładu mineralnego (sypkiego).

moniorre
2016-02-12 19:03:56
uwielbiam te pędzelki

xlapinska
2016-02-04 15:50:35
Super

pvulinax
2016-01-30 21:14:15
Super

jgolinska
2016-01-26 21:49:20
moze jakis zakupie

kamilakas
2016-01-24 22:39:11
Super

Alicjaf
2016-01-24 19:34:01
Są dobre

marysia455
2016-01-22 22:48:07
uwielbiam te pędzle.

usuniete20161230
2016-01-20 23:54:25
Ciekawy wpis

monia08
2016-01-18 23:51:34
lubię z hakuro

Ana00
2016-01-17 21:07:51
Super

asiazas
2016-01-15 22:18:08
najlepsza są z hakuro

ann133
2016-01-14 23:09:45
Lubię Z nanshy

rdmakeup
2016-01-14 18:32:31
Maestro najlepsze ;)

zuzkakartek
2016-01-10 12:58:43
super

usuniete20161230
2016-01-09 18:50:44
Niektóre posiadam i jestem mega zadowolona

Sandra123
2016-01-02 12:32:42
Świetne pędzle

emilkavv
2015-12-30 23:43:11
Hakuro najlepsze:)

ANNESA
2015-12-23 11:30:43
Super pedzle. Szczerze polecam

waterandwine
2015-12-21 23:32:34
lubię Hakuro

waterandwine
2015-12-18 19:12:04
ekstra

szklanapanda
2015-12-16 22:46:16
Ładne

MaryMary
2015-12-11 21:10:38
Ja tam wolę maestro :)

esss13051998
2015-12-10 18:31:07
ja mam hakuro i jest super ;)

Haneczka
2015-12-10 00:36:50
Nie używałam Sigmy

MaryMary
2015-12-11 21:11:04
też nigdy n ie używałam;/

drzazdzewska
2015-11-30 19:46:51
Hmmm, zastanawiam się czy zacząć swoją przygodę z pędzlem do podkładu...; )

edziaaa
2015-11-30 19:09:17
do podkładu używam kavai lub gąbeczki

alala13051998
2015-11-30 18:27:14
świetne są te pędzle ;)

Klaudia
2015-11-30 16:17:35
Ja bardzo lubię Hakuro H50S, bo fajnie dociera się nim np w okolice nosa. Daje ładny efekt na buzi.

Carmelo002
2015-11-30 15:53:46
Nie wyobrażam sobie makijażu bez pędzla do podkładu

Kasia3345
2015-11-29 00:33:22
Na początku Tak. Ale później jest zdecydowanie lepiej i wygląda to bardziej naturalnie

LaRive
2015-11-28 10:11:43
Nigdy nie używałam pędzli do podkładu. Jakoś nie wiem, ale wydaje mi sie, że jest wtedy mniejsza kontrola nad podkładem i łatwiej jest przesadzić z ilością ;/

Jarczan
2015-11-25 16:30:17
Hakuro najlepsze

sylwuzaur13
2015-11-20 18:48:55
Hakuro sa super

natalka909
2015-11-16 23:31:55
marzy mi sie zestaw z sigmy

xyzsylwiaxyz
2015-11-13 16:31:35
świetne są pędzle hakuro ! ;)

kloss1
2015-11-09 11:43:53
Hakuro :)

klaudusia0807
2015-11-05 10:48:44
Anulka ja nie mam i żyję :P Jeszcze się nie dorobiłam pędzli z hakuro. Może kiedyś :D

Jarczan
2015-10-29 00:50:27
Wolę hakuro

anczulka
2015-10-21 14:37:35
chyba nie znam osoby ktora nie ma hakuro w kosmetyczce

Darucha
2015-10-18 17:08:17
Bardzo polecam Hakuro

Janka
2015-10-13 00:18:59
Uwielbiam Hakuro

moco
2015-10-08 08:07:36
super

hellosadnessxx
2015-10-02 22:30:43
spoko

czapelka
2015-10-02 17:33:29
hakuro nie odbiega jakoscia a cena jest przyjemniejsza

aneczka1409
2015-09-27 22:09:15
świetne :)

nananan1305
2015-09-23 16:10:06
pędzle Hakuro to must have ;)

DobraDusza88
2015-09-23 10:02:27
Uwielbiam pędzle Hakuro :)

lily96011
2015-09-22 22:47:18
świetna marka :)

crrucio
2015-09-11 20:12:40
sama mam pędzel z Hakuro - H50 i jest świetny. :-)

blondi049
2015-09-08 18:20:01
fajne pędzle ;)

sylwia464
2015-09-05 16:09:23
świetne są

kamilla
2015-08-31 13:17:10
interesują mnie pędzle zoeva i sigma

whispers199
2015-08-31 10:17:12
Świetne pędzle :)

tutajsylwia
2015-08-28 16:52:31
fajna recenzja;)

sylka33
2015-08-18 13:38:32
hakuro raczej srednie

sblaszczyk1998
2015-08-16 12:57:34
pędzle Hakuro są świetne ;)

kamilaa109
2015-08-16 09:26:16
Przydatny filmik :)

paula978
2015-08-14 12:39:45
przydatny wpis i recenzja :)

rozkminiaj1
2015-08-14 11:42:05
mam pędzle Hakuro i są najlepsze ;)

kazmase13
2015-08-13 21:09:44
Hakuro najlepsze ;)

rozkminiaj
2015-08-11 18:15:40
uwielbiam pędzle Hakuro ;)

Sylwia14
2015-08-11 00:00:48
hakuro sa super

MałgosiaGosia
2015-08-10 10:05:28
przydatna recenzja

karolina1005
2015-08-09 21:46:45
przydatny filmik

Gorzka13
2015-08-08 14:54:23
Nie wyobrażam sobie makijażu bez użycia moich flat topów :)

13maja
2015-08-06 12:46:45
Jestem fanką pędzli Hakuro. Maestro i Sigmy nie miałam okazji wypróbować ;)

Olcia37
2015-08-03 12:55:36
Sama mam Hakuro h50s i jestem bardzo zadowolona, nie wyobrażam sobie makijażu bez niego.

Paulina12345
2015-07-31 11:27:20
Hakuro najlepszy :)

sylwia1305
2015-07-23 16:07:20
Wypróbowałam Hakuro i szczerze mogę polecić ;)

KamiluŚkaa
2015-07-14 07:16:47
Ja mam wielki problem z wyborem pędzli, szukam czegoś fajnego do pudru, makijażu oczu.. ale mam ogromne dylematy mordzie Hakuro a nowa firma Kavai, wiem ze Hakuro ma większość i wszyscy je chwalą, jednak mam ochotę wypróbować coś nowego, ci zyskuje popularność ale i sympatię - pędzle Kavai. Zawsze mam też ogromny problem, który z wielu pędzli wybrać ale fajnie ze tutaj wspominałaś o swojej 5, jeśli miałbym się zdecydować na Hakuro to po za pędzlami do makijażu oka i pudru kupiłabym tez pędzel do podkładu tej firmy bo na pewno mi się przyda ;)

Maffinka
2015-07-12 18:18:54
Maestro bardzo elegancki

monika212121
2015-04-27 09:55:25
ja również polecam h50 i zastanawiam się nad kupnem h51 ale obawiam się czy nie będzie problemu z domyciem pędzla z racji że jest on bardzo gęsty ( z h50 nigdy nie mam tego problemu)

Szalona
2015-04-23 03:36:06
polecam H50 mój ideał

SabinaG
2015-04-22 18:51:04
Na 10 pędzli Hakuro,które posiadam tylko jeden jest kiepskiej jakości.Reszta pędzli jest naprawdę świetna.Nie ma lepszej opcji w tak przystępnej cenie :)

sylwia123
2015-04-18 11:18:48
Uwielbiam hakuro H50s, nakładanie podkładu tym pędzlem to przyjemność :)

Milena
2015-04-07 16:41:57
Pędzle do podkładu są niezmiernie ważne. Jednak podkład, który jest nimi nakładany jeszcze ważniejszy. Dla mojej skóry najlepszy jest mineralny podkład Earthnicity Minerals. Dzięki połączeniu naturalnych składników i jego lekkiej formuły, która idealnie nadaje się na wiosnę, moja skóra może swobodnie oddychać:)

Martusiaa24
2015-04-03 16:22:36
Dzisiaj zamowilam 5 pedzli z Hakuro :) i juz sie nie moge doczekac kiedy je bede miec. Mam jeden Hakuro H50 i jestem bardzo zadowolona :)

Małgorzata2015
2015-04-02 11:08:02
Posiadam Hakuro H50S i jestem bardzo z niego zadowolona. Filmik bardzo przydatny dla kogoś kto chce sobie zakupić pędzel a nie chce przepłacać.

gelskg
2015-03-30 23:40:48
Świetny filmik! Bardzo pomocny przy wyborze pierwszego pędzla :) Mam już H50s i jestem pewna że kupię jeszcze kilka tego typu pędzelków!

dominikaef
2015-03-30 22:58:37
H51 najlepszy<3

riley
2015-03-24 04:34:46
Fajnie wyjaśnione różnice między modelami Hakuro, informacje przydały mi się przy wyborze pędzla. Początkowo miało być to H50s, ale skoro podkłady będą w sticku, to może faktycznie H51 będzie lepszy do ciężkiej pracy. Mam gorącą prośbę, aby w kolejnym TOP5 było coś o różnicach między Hakuro do blendowania i aplikowania w zależności od wielkości oczu. :)

Kejtlin
2015-03-16 18:51:29
Super filmik :) Niedługo pędzle z Hakuuro będą mooooje <3. Nie mogę sie doczekać. <3

Kejtlin
2015-03-16 18:51:29
Super filmik :) Niedługo pędzle z Hakuuro będą mooooje <3. Nie mogę sie doczekać. <3

anuska1769
2015-03-14 18:25:21
Super filmik !! a zestaw pędzli mega może w przyszłości sobie takie sprawie :)

Paula
2015-03-10 00:52:08
Kurcze, zabrakło mi jednego pędzla w tym zestawieniu i porównaniu, a mianowicie pędzla Zoeva nr 104. Bardzo jestem ciekawa jak on wypada w porównaniu z Hakuro H50s i H50, bo te właśnie posiadam. Oj, bardzo bym się cieszyła gdyby mi to ktoś napisał... :/

Andzia
2015-03-13 19:37:41
Pędzle firmy Zoeva są o niebo lepsze niż Hakuro. Posiadam jeden "flat top" Zoeva i Hakuro H50s. Obydwa pędzle Hakuro świetnie rozprowadzają podkład, więc spełniają zadanie, do którego są przeznaczone. Ich wadą jest jednak to, że mają bardzo zbite włosie, które ciężko się myje. W przypadku pędzli Zoeva problem ten nie istnieje! Mają rewelacyjne, bardzo miękkie i przyjemne w dotyku włosie, które nie jest zbite tak, jak w pędzlach Hakuro. Dodatkowo doskonale się je myje.

Paula
2015-03-14 00:26:16
Pięknie Ci Andzia dziękuję za odpowiedź! :) Jak będę tylko przy większych funduszach to na pewno sprawię sobie kilka egzemplarzy Zoevy, zwłaszcza właśnie ich flat topa :) Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :)

modlicha86
2015-03-09 17:56:39
Ja mam hakuro H50 s i jestem bardzo zadowolona, chociaż ostatnio zakupiłam taką podróbę beatu blender, może mogłabś zrobić filmik z porównaniem pędzli i gąbeczki beauty blender chętnie poznam twoją opinię. Ps. piękna jak zawsze :)

baska1708
2015-03-09 14:31:30
Hakuro H50S mam i bardzo go lubię.. Jednak kolejnym z innej firmy nie pogardziłabym.. :) A Pani wygląda jak zawsze olśniewająco, zazdroszczę urody, a szczególnie tych gęstych brwi, mi matka natura poskąpiła chyba wszystkiego :D

adp100
2015-03-09 07:23:19
Hakuro H50S posiadam i jestem zadowolona, choć muszę wypróbować jego większą wersje H50.

Magda
2015-03-08 20:08:53
Moniko, nie dotyczy to filmiku ale niesamowita pomadkę na nim nie masz! Świetny kolor, co to jest? :)

kiniaa19
2015-12-28 00:06:23
dokladnie

Magda
2015-03-08 20:08:53
Moniko, nie dotyczy to filmiku ale niesamowita pomadkę na nim nie masz! Świetny kolor, co to jest? :)