Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

7
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
W
Y
Z

7

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

TEST - podkład CATRICE HD - HIT na SERIO??

  • Data opublikowania: 23 Listopad 2016
  • Autor: ladymakeup
46

Catrice HD Coverage Foundation to podkład, który od 2 miesięcy jest najbardziej pożądanym kosmetykiem na świecie ;) każda chce go mieć, jednak nigdzie nie idzie kupić ;) jakiś czas zwlekałam z jego testowania, uległam jednak i ja. Bo skoro wszystkie używając i znane mi osoby są z niego zadowolone, to istniało wielkie prawdopodobieństwo, że i mi będzie odpowiadać. Podkład ten jest bardzo płynnym fluidem, wręcz o konsystencji lejącej, o właściwościach kryjących a także z przedłużoną trwałością. Wszystkie te atrybuty są tymi (może poza konsystencją), które poszukuję w wymarzonych fluidach. Tylko o co chodzi z tym jego ciągłym brakiem?? Odpowiedź jest banalnie prosta - Producent nie nastawił się na tak spektakularny sukces tego produktu! Po prostu!:) W korzystnej cenie otrzymujemy naprawdę bardzo dobry kosmetyk, który śmiało może konkurować z wysokopółkowymi.

 

Musiałam oczywiście sama o tym przekonać się, bo od jakiegoś czasu jestem "niedowiarkiem" jeśli chodzi o takie news'y i rewelacje ;) ale co tu dużo pisać - cały SZUM wokół niego nie jest wyssany z palca i bezpodstawny! Catrice - HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION to prawdziwy HIT wśród podkładów! Mam nadzieję, że poniższe nagranie utwierdzi Was w tym przekonaniu i jeśli nie załapiecie się na tę partię dostępności, to starczy Wam sił i cierpliwości na dalsze jego wyczekiwanie ;)

KRYCIE - Przy pierwszej warstwie stopień krycia jest zadowalający, dla mnie w makijażu codziennym wystarczający. Co ważne! Poprzez aplikację kolejnych warstw możemy "zbudować" i powiększać ten efekt, dzięki czemu kosmetyk poradzi sobie nawet ze sporymi defektami skórnymi. Istotnym jest również to, że pomimo "dokładania" go, w dalszym ciągu jest przyjazny i niewyczuwalny na skórze.

KONSYSTENCJA - Płynna, lejąca. Należy uważać przy jego wydobywaniu, ponieważ z łatwością i niekontrolowanie może nam wylać się. Po aplikacji jednak super łączy się z naszą cerą. Idealnie zastyga i nie migruje.

WYKOŃCZENIE - Kosmetyk opisywany jest jako fluid matujący. Przyznam szczerzę, że ja znacznego matowienia na mojej skórze nie zaobserwowałam. Śmiało jednak mogę przyznać, że nadaje się dla cer PRZETŁUSZCZAJĄCYCH się idealnie! Wykończenie jest bardzo satynowe, aksamitne, owszem delikatnie matowe, ale na pewno nie określiłabym tego jako "tępy mat".

APLIKACJA - Najlepszy efekt uzyskuję nakładając go pędzlem, ruchem stempelkowym. Zwilżona gąbka u mnie nie sprawdza się, podkład wyraźnie ściąga się przy niej. Ale to tylko moje subiektywne zdanie bo wiem, że niektóre z Was aplikuj.ą go tylko i wyłącznie gąbeczką.

KOLORYSTYKA - Wyróżniamy 4 kolory, z czego 010 to ten najpopularniejszy - najjaśniejszy, z zauważalnym żółtym pigmentem. Kolorystkę możecie podejrzeć w nagraniu i na poniższym zdjęciu - zapraszam na filmik :) pozdrawiam serdecznie, Monika ps. miałyście go?? jestem ciekawa Waszych opinii!:)

 

 

Nazwa Dostępność Cena
Catrice - HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION - Podkład kryjący - 030 - SAND BEIGE W magazynie 21.80 zł
Catrice - HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION - Podkład kryjący - 010 - LIGHT BEIGE W magazynie 21.80 zł
Catrice - HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION - Podkład kryjący - 020 - ROSE BEIGE W magazynie 21.80 zł
Catrice - HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION - Podkład kryjący - 040 - WARM BEIGE W magazynie 21.80 zł

Zobacz też

Komentarze do TEST - podkład CATRICE HD - HIT na SERIO??

Kikaa6
2020-06-17 19:27:14
Świetny

armiela
2020-04-30 23:36:25
ciekawie :)

marzena84p
2020-03-23 22:03:44
Świetny.

miqota
2020-02-09 19:01:19
świetne

mp84
2019-10-30 10:45:13
Świetny wpis.

juliaweo
2019-09-24 09:43:05
Świetny

log01
2019-05-29 14:11:18
Może kiedyś wypróbuję

delreynt
2019-05-06 12:15:05
swietne

Roksiby
2019-03-14 14:07:00
Świetny

kasia009071998
2019-02-24 22:53:02
moj ulubieniec

login
2019-02-23 00:38:50
Świetny

kosmo
2019-02-06 13:33:55
Świetny

niunia123
2019-02-04 20:23:18
Świetnie

loli
2019-01-29 08:40:36
Świetne zestawienie kosmetyków

Saturn776
2019-01-23 20:14:30
Świetny

brygidap1
2019-01-16 20:37:10
Świetny

Prada86
2019-01-10 23:46:47
Отлично :)

Prada86
2019-01-10 22:45:12
отличный пост :)

bobiko
2018-11-19 11:47:17
Świetnie

koniczyna684
2018-10-29 22:53:11
Pomadka piękna na ustach :)

yoanna
2018-10-08 14:57:49
Chętnie wypróbuję te propozycje u siebie

kasiauznanska
2018-08-29 09:53:58
Swietnie

wasia
2018-08-27 11:51:34
Świetnie :)

gutek
2018-07-11 07:13:39
świetny wpis, wiele kosmetyków mam do wypróbowania

anniee896
2018-06-22 13:17:40
Świetny

gasia
2018-05-21 11:14:24
Świetnie

bikara12
2018-04-18 08:40:38
Świetnie :)

jogo
2018-03-16 15:02:58
Może i u mnie by się sprawdziły

anan93
2018-02-20 23:28:23
świetny

johanna1
2018-02-19 19:38:16
obecnie go testuję , mam kolor najjaśniejszy

klauia4
2018-01-25 23:12:45
Chętnie wypróbuję :)

iilonka
2018-01-22 07:08:01
Kusi mnie żeby go wypróbować

jordan
2017-12-13 19:44:26
Ciekawe czy u mnie by się sprawdziły te kosmetyki

JuliaKaminska
2017-12-09 22:35:18
Podkład interesujący, ale nawet najjaśniejszy kolor wiem, że będzie dla mnie za ciemny i do tego podobno zapycha więc nie zamierzam go testować

Prada86
2017-12-08 10:34:55
Класс!

lazybitch
2017-11-23 01:46:28
ładnie

bikara1234
2017-11-11 10:53:25
świetny post :)

xena
2017-11-10 11:40:28
Muszę go w końcu kupić

evi
2017-10-21 15:13:49
jeszcze nie miałam okazji go wypróbować

GrazynaOrkie
2017-10-18 18:04:58
Przydatny post, zawarte informacje serio się przydają!

mista
2017-10-10 23:11:45
przydatne informacje, kusi mnie by wypróbować te kosmetyki

tinaa
2017-09-23 22:57:48
muszę wypróbować te produkty

Prada86
2017-09-12 12:12:47
красиво!

mefir13
2017-08-31 16:12:55
Muszę wypróbować ten podkład

katia1
2017-08-24 11:16:16
podoba mi się ten wpis

lwia1
2017-08-11 15:39:48
warto przeczytać

Barbara223
2017-07-08 13:10:31
ładnie

prima
2017-05-28 13:09:08
muszę go wypróbować

Amante
2017-05-23 18:45:21
Ładnie :)

bombelek1
2017-05-22 21:46:56
Świetny wpis, bardzo mi się podoba i miło się czyta ;)

atosho
2017-04-19 19:32:23
Czaję sie na niego :(

lenon
2017-04-18 18:41:57
ciekawy wpis podoba mi się

vvv
2017-04-11 17:15:29
ładnie

newtmas
2017-04-10 22:00:18
ładnie

kuna
2017-04-10 20:55:47
ciekawy wpis, podoba mi się

kuna
2017-04-10 20:55:47
ciekawy wpis, podoba mi się

fiona1
2017-04-07 20:29:51
ciekawy wpis, podoba mi się

victoriasecret
2017-03-28 14:29:16
Ładnie

imstillhere
2017-03-16 20:37:44
ładnie

derma
2017-03-10 15:33:27
ciekawy wpis, wiele przydatnych informacji

mariazul
2017-03-08 15:35:11
Niestety nigdzie nie mogę kupić tego podkładu bo zawsze jest wykupiony.

twojeslodkiemarzenie
2017-03-08 15:32:54
Bardzo ciekawy post, warto przeczytać.

xiiiis
2017-03-05 14:01:17
Ładnie

jankaxz
2017-03-05 12:57:34
Ładnie

yellow
2017-02-28 21:21:26
Ladnie

mufinka1
2017-02-27 18:46:04
ciekawy wpis, dużo przydatnych informacji

monifi
2017-02-27 09:51:25
świetny

miaaapoa
2017-02-22 14:51:21
ładnie

pvris
2017-02-21 21:45:01
Ładnie

danna
2017-02-19 17:11:29
ciekawy wpis podoba mi się

kajal
2017-02-18 14:17:34
ciekawy wpis, warto go przeczytać

joan
2017-02-14 23:45:48
Trochę kusi, ale na lato, bo najjaśniejszy raczej będzie dla mnie za ciemny teraz.

melusi
2017-02-14 20:28:10
świetny

darknesx
2017-02-10 13:14:05
Ładnie

twojeslodkiemarzenie
2017-02-09 14:15:32
Niestety najjaśniejszy odcień nadaje się dla mnie tylko na lato :/

kendalx
2017-02-07 23:00:59
Ładnie

kasiula111
2017-02-07 14:36:12
Ładnie

grandt
2017-02-07 00:23:57
Ładnie

mercedesxp
2017-02-04 11:19:00
Ładnie

jesssi
2017-02-04 11:14:22
Ładnie

lucja1996
2017-02-03 16:49:52
ładnie

Rawvv
2017-02-01 14:05:29
Ładnie

ketlyn
2017-02-01 13:42:50
Ładnie

sophy
2017-01-29 22:15:33
ładnie

wiesia
2017-01-29 17:47:41
koniecznie muszę kupić ten podkład

bunia77
2017-01-27 14:50:45
zaciekawił mnie ten podkład

mjmj
2017-01-23 16:02:22
Ładnie

mops
2017-01-22 09:45:26
podoba mi się bardzo ten wpis

Tugyfa
2017-01-20 10:18:52
Ładnie

Goldsd
2017-01-18 13:48:08
Ładnie

manju23
2017-01-16 16:23:30
ładnie

Koralin
2017-01-07 01:03:46
Przeszukałam cały internet i dorwałam ostatni 020, nie zastanawiałam się i kupiłam. Podkład fantastyczny, ma wprawdzie różowe tony, ale dzięki temu, że tak idealnie stapia się z moją skórą, nie rzuca się to w oczy. Teraz kupię 010, jest podobno jasny, ale po co w końcu są brązery. Bardzo przydatna recenzja.

Marlie
2016-12-31 13:04:07
Fajny i przydatny wpis :)

Jana
2016-12-30 23:04:05
Szkoda, że brakuje najjaśniejszego odcienia. Po takich recenzjach, jakie zbiera nabrałam ochoty na przetestowanie tego produktu.

lux
2016-12-28 23:04:16
ładnie

milllena
2016-12-28 13:07:16
Zastanawiam się nad kupnem tylko boję się że będzie miał za duże krycie. Jeśli macie porównanie do revlon colorstay to proszę o porównanie. Revlon ma zdecydowanie za duże krycie jak dla mnie na co dzień. Jaki kolor będzie najbardziej zbliżony do bourjois healhy mix kolor 52 vanilla....zastanawiam się nad 010.

kinga575
2016-12-27 01:39:51
Czaje się już na niego jakiś czas, jednak obawiam się, ze przy mojej cerze się nie sprawdzi ;/

Netvous
2016-12-25 17:24:26
Ladnie

kokz
2016-12-23 22:44:36
Ładnie

nataliagliszczynska
2016-12-21 08:22:41
szkoda, ze nie ma jasnego w rozowych tonach

Koralin
2017-01-07 01:05:43
Jasny z różowymi tonami to 020

Triss1012
2016-12-19 23:25:25
Nastawiam się na niego już od jakiegoś czasu, ale póki co mam wciąż inny z Catrice :)

MarzenaZZZZ
2016-12-17 18:44:33
Super. Trzeba spróbować.

kloss1
2016-12-14 18:24:36
mam nr 02, na mojej twarzy wyglada bardzo pomaranczowo

0Paulinka
2016-12-14 00:27:03
super, warto spróbować :)

drt
2016-12-10 20:14:07
szkoda, że nie ma jaśniejszego odcienia

Dryui
2016-12-10 17:35:31
Ładnie

Werxxx
2016-12-10 15:48:48
Ladnie

Netvous
2016-12-10 15:43:50
Ładnie

szaraem
2016-12-08 21:43:39
kiedy będzie dostępny najjaśniejszy kolor?

monifi
2016-12-06 20:22:59
świetny

pimki
2016-12-06 08:40:02
podoba mi się ten wpis

malwina123456
2016-12-05 18:32:12
Jest bardzo ciężko dostępny, ale może uda się gdzieś go dostać i porównać kolory :)

monka
2017-06-22 14:49:13
ostatnio widziałam go w Naturze

pimki
2016-12-04 19:14:17
podoba mi się ten produkt wpis

jssi
2016-12-03 11:05:37
Ładnie

comfortinnending
2016-12-03 10:52:38
Może się skuszę :)

katherina13s
2016-12-01 17:18:48
Wydaje się fajny

paulina1989
2016-11-30 08:20:31
Kusi ale mam tyle podkładów,że nie wiem kiedy je zużyje...

tumblrgirl98
2016-11-29 18:45:56
świetnie

AnaisRoue
2016-11-29 18:17:31
Nie miałam okazji jeszcze przetestować tego kosmetyku :)

ilonam93
2016-11-29 16:59:26
właśnie zakupiłam, czekam z niecierpliwością aż przyjdzie :)

halinka1
2016-11-29 09:24:48
♡ Makeup - Blushing Hearts Triple Baked Blusher

magdzik584
2016-11-29 08:34:04
Trzeba go wypróbować ;)

KamiluŚkaa
2016-11-28 23:07:25
Być może wypróbuje, jak skończę resztki tych, które jeszcze mam :)

Magnetic91
2016-11-28 18:45:21
Poluję na niego ale najjaśniejszy odcień jest wszędzie wyprzedany.

hej
2016-11-28 13:31:26
Wygląda ciekawie, ale raczej nie dla mnie, wydaje się wyglądać trochę sucho.

Lisia
2017-10-20 11:17:46
dokładnie o tym samym pomyślałam

misia2203
2016-11-27 19:36:11
Może wypróbuję

vincentvangogh
2016-11-27 15:17:21
Bardzo mnie interesuje najjaśniejszy odcień, ale nigdzie go nie ma albo nie zdążę kupić, ehhh:/ Ale kiedyś będzie mój!

Lukrecjaa
2016-11-27 13:17:08
i znowu nie zdążyłam zamówić :(

annasosn88
2016-11-27 10:04:44
Recenzja bardzo mnie zachęciła do zakupu tego podkładu :) Ogromny plus za swatche kolorów, dzięki temu nie kupuje kota w worku :)

weronika8442
2016-11-26 16:35:57
bardzo chcę go wypróbować :)

klaudusia0807
2016-11-25 20:37:48
Muszę wypróbować :)

angeliss
2016-11-25 18:05:50
Kusi mnie. Przy okazji innych zakupów napewno zamówię, pewnie już szał na niego minie i 010 będzie dostępny. Cieszy mnie, że na ladymakeup znajdę swatche podkładów, czy np. porównanie kolorów innych produktów obok siebie. Widać, że dbacie o klienta.

tymianek
2016-11-25 15:53:59
świetny

monikakolerska
2016-11-25 13:53:30
Fajne krycie ale niestety ciemnieje na skórze....

annapoint
2016-11-25 10:22:46
NIE MOGĘ TRAFIĆ NA TEN PODKŁAD A CHĘĆ PRZETESTOWANIA JEST OGROMNA

duszek86
2016-11-25 04:12:57
Brzmi ciekawie :)

sweetbeauty
2016-11-24 22:26:58
Zwariowałam na punkcie tego podkładu. Ubolewam, ze tak ciężko go dostać :(

ulunia6
2016-11-24 21:37:18
ale żeby nazywać go kultowym??

katherina13s
2016-11-24 21:34:49
Może kiedyś wypróbuję. Póki co mój mi się sprawdza :)

Ankaaa
2016-11-24 21:01:59
Bardzo fajny, używam od kilku tygodni :)

magda74
2016-11-24 19:33:55
Chętnie spróbuję :)

dididit
2016-11-24 15:30:24
Swietny

Moja
2016-11-24 13:44:57
Zapowiada się rewelacyjnie, szkoda tylko, że jest tak mało odcieni. No i dostępność... :(

jaa
2016-11-24 11:59:12
świetny

makao
2016-11-24 11:07:18
bardzo ciężko zakupić ten podkład gdziekolwiek

Olaa1122
2016-11-23 23:05:26
Słynny podkład :D

mojprzyjacielmanekin
2016-11-23 22:37:55
Oj kusi mnie ten podkład jestem ciekawa czy latem by nie spływał mi po godzinie z twarzy wtedy byłby ideałem :)

amelia90
2016-11-23 22:15:58
Chyba się skusze na ten podkład

Kitekatu
2016-11-23 21:06:54
Ciekawe ciekawe, lubię produkty Catrice więc myślę, że ten podkład też mi się spodoba

kate575
2016-11-23 20:36:26
Świetnie :)

karolinaa
2016-11-23 20:35:21
Chciałabym go wypróbować, ale nigdzie go dostać nie można, jest wykupiony :/

anetaxd
2016-11-23 20:04:21
nigdzie go nie ma :(

malgos82
2016-11-23 19:44:03
Kurcze, zachęciłaś mnie do zakupu, przy najbliższej okazji muszę sprawdzić w mojej drogerii :)

paula88
2016-11-23 19:21:14
znowu nie zdążyłam?! już nie ma? :(

Beata
2016-11-23 18:45:12
Jestem bardzo ciekawa jak ten podkład sprawdzi się u mnie. Pod koniec miesiąca mam zamiar go zakupić. Mam nadzieję, że kolor 010 light beige będzie jeszcze dostępny:)

hellosadnessxx
2016-11-23 18:34:56
dodacie go w końcu na stronę?

ninalala
2016-11-23 18:33:48
Szkoda tylko że u was nie można go dostać, bo jest cały czas wyprzedawany..

kiniaa19
2016-11-23 18:20:43
Czy mozna porównać go do Revlona Colorstay??

iv90
2016-11-23 18:15:04
Wygląda zachęcająco i już od jakiegoś czasu mam na niego ochotę :)

Klaudia
2016-11-23 18:09:22
Ma ktoś może porównanie z odcieniami Revlona Colorstay?

jupi
2016-11-23 18:03:59
Efekt bardzo mi się podoba i całe szczęście, bo udało mi się go zakupić na ladymakeup :-) , ale jeszcze czeka na swoją kolej nieużywany.

renia23
2016-11-23 17:57:53
nie lubie zbyt płynnych podkładów , nie dla mnie ;P

Lila
2016-11-23 17:29:58
Mam i uwielbiam. Zdecydowanie najlepszy podkład,jaki mia£am do tej pory. Świetnie kryje moje niedoskonalosci.Mam odcień. 020, sprawdzi się lepiej latem. Na zimę idealny dla mnie 010. Revlon idzie w odstawkę,zdecydowanie !

rdmakeup
2016-11-23 17:28:01
przetestuje odcien sand beige

DobraDusza88
2016-11-23 17:14:41
Ciekawe jak by się sprawdził na mojej skórze, która jest mieszaną w stronę suchej :)

gabi1234
2016-11-23 16:55:06
chętnie przetestuje

eni89
2016-11-23 16:46:22
jak skończę swój podkład to chyba kupię :) może już będzie bardziej dostępny :P

ziarenkoo1
2016-11-23 16:40:51
Świetnie :)

tusseya
2016-11-23 16:31:48
Podobno ten podkład jest rewelacyjny. Niestety, zawsze wykupiony!

Pudernica
2016-11-23 16:15:52
Fajny i przede wszystkim naturalny efekt. Tylko szkoda, że tak bardzo ma ograniczoną bazę kolorystyczną, bo jednak nie każdy może po niego sięgnąć. Ja jeszcze nie próbowałam, ale na pewno się skusze :)

madzikowelove
2016-11-23 16:08:42
Wow! Teraz już jestem pewna zakupu! :) Świetny film <3

judyt4
2016-11-23 16:07:00
szkoda, że nie ma jaśniejszych odcieni