Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

TEST - Pierre Rene Medic - Care Foundation + ROZDANIE

  • Data opublikowania: 26 Kwiecień 2015
  • Autor: ladymakeup
70

Dobry podkłada - kryjący i najlepiej lekki, z przyjaznym składem, jest marzeniem większości znanych mi kobiet. Dobór fluidu jest szczególnie kłopotliwy w okresie wiosenno-letnim, kiedy to w dalszym ciągu zależy nam na zakryciu niedoskonałości, z jednoczesnym nieprzytłaczaniem skóry. Przeważnie decydujemy się po prostu na delikatniejsze podkłady, które pomogą nam stworzyć świetlisty, lekki makijaż, choć krycie nie będzie satysfakcjonujące. Ostatnim moim "podkładowym" odkryciem jest kosmetyk polskiej marki Pierre Rene z linii Medic, o obiecującej nazwie "Care Foundation". Ponieważ bardzo przypadł mi on do gustu, postanowiłam podzielić się z Wami wrażeniami po aplikacji w postaci nakręcenie filmiku z testem.

Care Foundation to podkład pielęgnujący, stworzony na bazie wody. Odpowiedni dla każdego rodzaju cery, nawet tych kłopotliwych i szczególnie wrażliwych. Posiada właściwości kryjące, przy czym nie tworzy efektu maski. Dodatkowo pełni funkcje pielęgnujące. W swym składzie zawiera m.in. ekstrakt z zielonej herbaty, ogórka, a dzięki obecności witaminy E i kwasu hialuronowego zapewnia właściwości odżywcze, łagodzące oraz przeciwstarzeniowe. Fluid nie obciąża skóry oraz pozwala jej swobodnie oddychać. Nie zawiera parabenów, silikonów ani olejów. Nadaje promienny i naturalny wygląd. Szklane opakowanie wzbogacono o pipetę, która zapewnia łatwe i bardzo wygodne dozowanie kosmetyku. Produkt testowany dermatologicznie. Hipoalergiczny w 100%. Dostępny jest w czerech odcieniach, których kolorystykę przedstawiam w poniższym filmiku. Jego jedynym minusem, a raczej małym minuskiem, jest tendencja do "mazania się". Spowodowane jest do dość szybkim zastyganiem na skórze, dlatego jesli chcecie nałożyć go troszeczkę więcej, musicie robić to ostrożnie i szybko. Trwałość jest przeciętna, ale utrwalony pudrem powinien bez problemu utrzymać się na twarzy przez cały dzień. Osobiście bardzo go polubiłam, mam nadzieję, że z biegiem czasu nie zawiedzie mnie :) Jeśli jesteście ciekawi jak podkład prezentuje się na twarzy, zaczęcam do obejrzenia filmiku :) pozdrawiam serdecznie, Monika :*

 

A paletka Sleek Del Mar vol.II, która była do zgarnięcia w ostatnim filmiku, wędruje do dziewczyny podpisującej się nick'iem " Renata :)" - czekam Reniu na Twój adres przez 7 dni!!:) GRATULUJĘ!!!:)

Zasady ROZDANIA:

  1. Rozdanie trwa od momentu publikacji filmiku do pojawienia się kolejnego mojego video,
  2. Aby wziąć udział w rozdaniu wystarczy zostawić komentarz pod filmikiem,
  3. W rozdaniu będą brane pod uwagę komentarze napisane wszędzie pod filmikiem - na moim blogu (jeśli subskrybujesz mój blog), na YouTube (jeśli subskrybujesz mój kanał), oraz na FB (jeśli lubisz mój profil),
  4. Wyniki przekażę w kolejnym filmiku,
  5. Zwycięzca musi napisać do mnie wiadomość i podać adres do wysyłki.
  6. Na maila czekam 7 dni od momentu ogłoszenia wyników.
  7. Jeśli nie masz ukończonych 18 lat poproś o zgodę rodziców/opiekunów prawnych,
  8. Nagrodę wysyłam na swój koszt.
Nazwa Dostępność Cena

Zobacz też

Komentarze do TEST - Pierre Rene Medic - Care Foundation + ROZDANIE

mp84
2019-11-07 13:33:46
Świetny wpis

juliaweo
2019-10-04 19:40:28
Świetny

juliaweo
2019-10-04 19:39:57
Świetny

log01
2019-05-16 14:54:51
Dobra opinia, produkt interesujący i wart uwagi

delreynt
2019-05-15 06:48:49
swienty

olutka
2019-05-07 15:04:37
świetny

Roksiby
2019-03-18 22:56:16
Świetny

kosmo
2019-02-13 18:26:49
Świetny

kosmo
2019-02-13 14:45:25
świetny

loli
2019-01-31 16:02:20
Świetne zestawienie kosmetyków

Prada86
2019-01-10 23:48:11
Отлично :)

brygidap1
2019-01-04 22:24:41
Świetny

Mikus88
2019-01-01 14:35:36
Bardzo fajny podkład, muszę go wypróbować.

bobiko
2018-11-23 12:53:17
Można się zainspirować tym wpisem

koniczyna684
2018-10-21 18:15:38
Świetnie

yoanna
2018-10-12 14:26:31
Chętnie wypróbuję te propozycje u siebie

kasiauznanska
2018-09-04 21:38:22
Świetnie

wasia
2018-09-01 19:01:34
Świetnie :)

gutek
2018-07-13 20:59:18
świetny wpis, wiele kosmetyków mam do wypróbowania

anniee896
2018-06-25 20:17:14
Świetny

gasia
2018-05-25 18:32:23
Świetnie

bikara12
2018-03-26 09:01:35
Świetnie :)

jogo
2018-03-21 11:52:26
Może i u mnie by się sprawdził

lazybitch
2018-03-01 16:37:05
ładnie

johanna1
2018-02-24 15:15:59
Muszę je przetestować na sobie

natkahello
2018-01-31 14:51:09
ciekawy

anan93
2018-01-28 15:25:21
świetny

iilonka
2018-01-26 13:00:37
Zaciekawił mnie ten podkład

jordan
2018-01-23 21:21:54
Ciekawe czy u mnie by się sprawdził ten podkład

klauia4
2018-01-22 10:37:11
Chętnie wypróbuję :)

JuliaKaminska
2018-01-08 19:49:54
Jestem ciekawa czy u mnie by się sprawdziły te kosmetyki

lazybitch
2017-12-06 15:26:25
ładnie

bettilou
2017-11-26 17:59:30
Ekstra sprawa! Lubię czytać o takich rzeczach

vvv
2017-11-20 19:35:54
ładnie

xena
2017-11-15 07:59:51
Ciekawe czy u mnie by się sprawdził

MagicMike97
2017-11-05 09:03:11
Interesujące

pierozkowa
2017-11-03 10:56:56
Jak mogę w prosty sposób usunąć zaskórniki i te kropki z porów? Dziewczyny na forum nie są zbyt pomocne

lazybitch
2017-10-31 12:09:47
ładnie

GrazynaOrkie
2017-10-26 23:17:02
Przydatny post, zawarte informacje serio się przydają!

evi
2017-10-25 20:39:06
muszę koniecznie wypróbować ten podkład

mista
2017-10-13 18:47:30
przydatne informacje, kusi mnie by wypróbować te kosmetyki

tinaa
2017-09-30 15:57:05
Ładnie wygląda na twarzy

Lisia
2017-09-26 20:03:41
Prosimy o więcej artykułów tego typu, bo są rzeczowe i dobrze się je czyta.

katia1
2017-09-13 03:06:26
muszę wypróbować te kosmetyki

mefir13
2017-08-30 09:34:31
Nigdy nie słyszałam o tym podkładzie

katherina13s
2017-08-25 00:29:23
fajny podkład

koniczyna684
2017-08-21 00:16:08
Jakoś nigdy nie zwracałam na niego uwagi. Chętnie wypróbuję.

lwia1
2017-07-18 07:29:03
musze wypróbować ten podklad

Netzakupy
2017-06-14 12:49:19
Supcio to wszystko wygląda, naprawdę jestem pod wrażeniem. :*

prima
2017-06-03 14:12:59
tego podkładu jeszcze nie używałam

bombelek1
2017-05-24 20:13:17
Świetny wpis, bardzo mi się podoba, przyjemnie się czyta :)

lenon
2017-04-22 02:53:12
ciekawy wpis podoba mi się

kate575
2017-04-10 21:16:14
świetnie

Amante
2017-04-09 21:53:48
Ładnie :)

szaraem
2017-04-01 17:38:57
ciekawy produkt, jeszcze o i nim nie słyszałam

vvv
2017-03-29 22:23:44
ładnie

imstillhere
2017-03-23 12:37:45
ładnie

fiona1
2017-03-18 11:37:40
ciekawy wpis warto go przeczytać

danna
2017-03-05 20:31:28
ciekawy wpis, wiele przydatnych informacji

miaaapoa
2017-02-27 16:34:49
ładnie

Prada86
2017-02-18 22:26:58
интересно!

darknesx
2017-02-17 08:03:48
Ładnie

twojeslodkiemarzenie
2017-02-16 18:42:53
Kolejny ciekawy podkład do przetestowania :)

grandt
2017-02-13 22:10:58
Ładnie

monifi
2017-02-13 11:52:02
świetny

mufinka1
2017-02-08 09:44:30
ciekawy i przydatny wpis polecam przeczytać

melusi
2017-02-07 17:12:12
świetny

anetka1995
2017-01-31 16:50:46
Ciekawy wpis

katherina13s
2017-01-30 19:18:05
fajny, chyba sobie go kupię jak aktualny mi się skończy :)

mjmj
2017-01-29 18:34:56
Ładnie

lucja1996
2017-01-28 14:41:53
ładnie

lvvv
2017-01-28 08:50:02
Ładnie

szaraem
2017-01-25 18:34:16
podoba mi się ten wpis

Goldsd
2017-01-24 16:58:13
Ładnie

manju23
2017-01-23 23:14:55
ładnie

milllena
2017-01-21 15:42:15
ładnie

ilonam93
2017-01-20 20:23:27
coraz więcej produktów tej marki mi się podoba

Netvous
2017-01-18 22:14:29
Ładnie

butik
2017-01-15 12:29:00
podoba mi się ten wpis

lamania1
2017-01-13 14:10:51
ciekawy wpis, dużo fajnych inf.

nataliagliszczynska
2017-01-02 07:42:49
Ta firma wydaje sie ok

monifi
2016-12-30 23:51:28
świetny

lux
2016-12-16 15:46:47
ładnie

zuzka23
2016-12-16 00:43:25
ładnie

jssi
2016-12-13 11:04:30
ładnie

angeliss
2016-12-11 21:39:50
wygląda ciekawie

tumblrgirl98
2016-12-11 13:17:04
świetny

duszek86
2016-12-07 18:20:40
ciekawie się zapowiada

sensual
2016-12-06 09:44:16
podoba mi się ten wpis

halinka1
2016-12-05 10:19:31
podoba mi się ten wpis

janik
2016-11-19 19:31:55
podoba mi się ten makijaż, oby więcej takich

xdxdxdxdxd
2016-11-18 13:43:51
Ładnie

cocox
2016-11-18 13:34:47
Ładnie

dididit
2016-11-05 12:36:12
świetny

tymianek
2016-10-27 23:05:04
świetny

Thexx
2016-10-24 07:58:17
Ładnie

Wawka
2016-10-23 21:18:02
Ladnie

Poiuyt
2016-10-22 23:51:49
Ładnie

Ladyxxx
2016-10-18 23:30:55
Ładnie

kasis123612
2016-10-18 19:43:42
świetnie

ninalala
2016-10-10 12:37:26
Nie miałam żadnego produktu z tej marki niestety

Ladyxxx
2016-10-06 11:07:55
Podobno Pierre René ma same dobre produkty:)

Pvula
2016-10-05 15:28:33
Nie miałam żadnego produktu z tej marki niestety:(

jolanta77
2016-10-03 10:41:02
jeszcze tego podkładu nie miałam .lubię tę markę

pachnidł0
2016-09-20 16:36:49
super

jaa
2016-09-15 12:47:03
świetny

renia23
2016-09-14 20:39:46
super

kryskakryska
2016-09-11 10:55:52
Super

nikola90
2016-09-10 08:23:59
Super

misia2203
2016-09-06 09:43:52
Też nie używałam. Jedyny podkład jaki dla mnie istnieje to ten z bourjois.

iv90
2016-09-06 08:57:43
Nie miałam z nim nigdy styczności

dino
2016-09-06 08:17:17
super

sweetbeauty
2016-09-03 22:46:22
super

tjaktereska
2016-08-30 23:33:20
super

lalola09
2016-08-19 12:26:58
Super

zaszalej
2016-08-17 20:52:30
Super

xoxo
2016-08-16 11:20:29
super

marrlena115
2016-08-15 09:06:04
Super

bruno
2016-08-02 05:48:57
Duper

gabi1234
2016-07-27 14:33:11
super

crazzyeyes
2016-07-26 19:53:12
super

paulinaaa9331
2016-07-26 18:24:02
super

pigi
2016-07-17 01:52:56
Super

Mnbvc
2016-07-05 22:06:14
Super

tiramisu2016
2016-07-01 11:39:24
super

miqota
2016-06-17 16:01:17
super

fweafwqf
2016-06-16 00:30:05
super

koniczynka100
2016-06-07 14:54:39
super

jupi
2016-06-06 18:37:08
Efekt na twarzy świetny . Jestem ciekawa tego najjaśniejszego koloru .

Klaudia
2016-05-29 16:20:40
Dla mnie za ciemny :(

login
2016-05-16 21:26:30
genialnie

ewelina9090
2016-05-13 05:55:55
Super

Zxcvb
2016-05-08 16:47:33
Super

huha123612
2016-05-08 14:02:08
Super

weronika8442
2016-05-06 10:36:16
ciekawy podkład, może kiedyś przetestuję:)

ptysiul
2016-04-26 21:35:56
Super

judyt4
2016-04-26 06:47:19
super

jacki50
2016-04-25 07:44:56
super

ziarenkoo1
2016-04-20 08:15:44
super

Cece89
2016-04-17 22:59:09
super

margog9090
2016-04-16 21:19:43
Super

asdfgh
2016-04-12 23:15:10
Super

annnka33
2016-04-12 16:09:26
super

tosiak
2016-04-04 20:04:03
Super

jess78
2016-04-04 15:46:28
świetny

gigix
2016-04-03 23:21:07
super

kejti56
2016-04-01 23:24:41
świetny

blow
2016-04-01 16:10:17
świetny

volivs
2016-04-01 15:27:19
Super

mimijane
2016-04-01 14:55:01
super

joanna9090
2016-04-01 07:12:15
super

marni
2016-03-31 00:12:27
super

vincentvangogh
2016-03-30 18:30:14
Ciekawy podkład, jeszcze się z nim nie spotkałam:)

kasia191kasia
2016-03-30 04:28:48
super

karolinka4560
2016-03-29 19:58:03
Super;)

hanaban
2016-03-29 16:51:49
świetny

jowita40
2016-03-29 16:23:47
Super

eluv
2016-03-28 22:17:29
Super

zuza5254
2016-03-27 23:48:27
super

zuza5254
2016-03-27 23:48:17
super

lily21
2016-03-27 17:48:55
super

elizzka
2016-03-26 10:16:45
super :)

elizzka
2016-03-26 10:16:38
super :)

mikin
2016-03-25 21:05:15
super

Hannana
2016-03-24 23:34:34
Super

kikaku
2016-03-24 22:57:16
super

drt
2016-03-23 23:14:02
szkoda, że tak szybko zastyga.

niewyspana
2016-03-23 22:06:40
super :)

sblaszczyk13051998
2016-03-23 17:23:50
musze go wypróbowac ;)

madere
2016-03-22 21:06:57
Super

aleerea
2016-03-21 11:15:26
Niestety szybkie nakładanie podkładu nie jest dla mnie, więc ten podkład dobie muszę darować

elik
2016-03-18 22:59:17
super

tygielek
2016-03-17 23:34:19
świetny

gghjl
2016-03-17 20:46:20
Super

marli54
2016-03-16 18:37:03
świetny

teddy23
2016-03-15 16:41:10
świetny

aniie12
2016-03-13 21:53:07
super

alunia2202
2016-03-13 19:24:24
muszę wypróbowac

zuza5254
2016-03-13 11:25:53
super

zuza5254
2016-03-13 11:25:42
super

midlle
2016-03-13 10:47:12
super

aniie12
2016-03-12 17:15:15
super

ptysiul
2016-03-11 13:12:38
Ciekawy podkład, szkoda, że taka niewielka gama kolorystyczna :(

lipsy
2016-03-10 16:56:06
super

janka40
2016-03-09 19:53:20
Super

kitty000
2016-03-08 16:53:25
świetny

Fela
2016-03-08 00:11:58
Fajny

lucyrokythfkh
2016-03-07 23:58:44
super :D

chery25
2016-03-07 14:49:27
świetny

chery25
2016-03-07 14:49:26
świetny

wikii89
2016-03-06 12:00:51
super

anee
2016-03-06 00:10:44
Fajne

moyo1990
2016-03-05 00:26:03
super :)

formon
2016-03-04 23:00:52
świetny

gosia123
2016-03-04 21:22:10
super

MM2003
2016-03-04 13:12:39
ciekawe :D

jezujezu
2016-03-03 14:21:30
Super

formnk353
2016-03-02 18:10:22
świetny

zuza5254
2016-03-01 19:14:25
super

rose01
2016-02-29 21:26:39
świetny

formon
2016-02-29 17:06:20
świetny

dizzy
2016-02-28 19:06:15
super

kasia123612
2016-02-27 18:51:14
super

Olaa1122
2016-02-26 15:09:55
Nie miałam okazji do przetestowania.

blondee
2016-02-26 13:27:48
długo utrzymuje się na buzi? nie świeci się? :)

zombiee
2016-02-25 13:10:15
super

lotka77
2016-02-24 20:08:55
Super recenzja

natalkaaa
2016-02-22 23:54:52
Super

lusior
2016-02-21 19:55:16
ciekawa recenzja :)

Moja
2016-02-20 08:44:00
Dobrze jest posłuchać opinii o produkcie, którego wcześniej się nie znało :)

mylips
2016-02-19 18:10:02
Swietny podklad

kalulla5
2016-02-18 15:42:52
moja koleżanka bardzo go sobie chwali

anee
2016-02-17 17:16:28
muszę wypróbować ;)

Moja
2016-02-16 16:56:16
Ciekawy podkład.

Szafranek
2016-02-15 15:10:57
Wolę revlon

laughwithme
2016-02-15 04:10:03
super :)

comfortinnending
2016-02-14 07:17:41
Ciekawi mnie ten podkład. :)

elaela
2016-02-13 12:58:41
Super

zosia95
2016-02-13 00:53:23
super

moniorre
2016-02-12 18:55:55
ciekawy, musze sprobowac

silva13051998
2016-02-10 14:56:46
muszę wypróbować ;)

xlapinska
2016-02-04 15:48:05
Super

Dominika33
2016-02-01 23:36:01
Nie miałam jeszcze

pvulinax
2016-01-30 21:11:06
Super

ulu
2016-01-27 12:22:55
czekamy na nowe rozdanie :))

jgolinska
2016-01-25 11:30:24
super

kamilakas
2016-01-24 22:38:14
Suepr

Alicjaf
2016-01-23 19:16:26
Fajne

marysia455
2016-01-22 22:40:50
super.

Klaudiamala
2016-01-21 22:13:55
Super

usuniete20161230
2016-01-20 23:44:14
Swietne podkłady

Ana00
2016-01-16 13:48:50
extra

asiazas
2016-01-15 22:17:19
super

ann133
2016-01-13 22:50:51
Fajny

zuzkakartek
2016-01-10 12:50:55
super

aniasach
2016-01-10 02:05:32
Super

usuniete20161230
2016-01-08 16:25:12
Na jakiś się skuszę

rdmakeup
2016-01-04 16:19:38
Wygląda ciekawie

Sandra123
2016-01-02 12:27:01
Świetne rzeczy

emilkavv
2015-12-29 22:32:41
Chyba wypróbuje, szukam swojego ideału

ANNESA
2015-12-25 22:12:35
Fajny

bubububu11
2015-12-24 11:06:42
Kiedyś kupię, Ale dużo W kolejce czeka

waterandwine
2015-12-19 22:06:55
nigdy nie miałam, ale wygląda fajnie

szklanapanda
2015-12-16 22:41:53
Jest świetny

MaryMary
2015-12-11 20:59:34
Lubię tę markę. Kosmetyki są tanie i dobre, ale podkładu jeszcze nie testowałam

esss13051998
2015-12-10 18:32:06
ciekawy produkt ;)

Haneczka
2015-12-10 00:34:03
Nie miałam go jeszcze

alala13051998
2015-11-30 18:22:51
ciekawy produkt ;)

Carmelo002
2015-11-30 15:56:56
Kiedyś wyrpóbuję

Kasia3345
2015-11-29 00:27:44
Muszę gotowe sobie sprawić

LaRive
2015-11-28 10:04:35
Jakoś nie ufam tej marce ;/

Jarczan
2015-11-25 16:27:01
Wygląda ciekawie

Jarczan
2015-11-25 16:26:04
Może kiedyś

sylwuzaur13
2015-11-20 18:58:48
Moze kiedys go zakupie

natalka909
2015-11-16 23:24:31
srednio mnie przekonuje ta firma

xyzsylwiaxyz
2015-11-12 12:44:44
świetny jest ;)

karolinaa
2015-11-11 11:09:20
Ciekawy produkt

jupi
2015-11-10 10:10:13
Po obejrzeniu filmiku mam mieszane odczucia. Szkoda, że taka mała gama kolorystyczna i ,że pozostawia smugi ....

klaudusia0807
2015-11-05 10:26:38
Ooo ciekawy test :) Tak jak koleżanka niżej nie mogłam się przekonać do tej marki, ale może warto :)

Jarczan
2015-10-29 00:44:56
Fajny test!

kloss1
2015-10-26 19:08:39
Nie jestem przekonana do podkladów tej marki

anczulka
2015-10-21 14:24:45
srednio lubie ta firme

kasia09071998
2015-10-14 13:31:55
Ciekawa aplikacja, pierwszy raz się z takim czymś spotykam :) Fajna recenzja :)

Janka
2015-10-12 23:29:38
Tego jeszcze nie używałam

moco
2015-10-08 08:04:57
super

hellosadnessxx
2015-10-04 01:02:07
super :)

czapelka
2015-10-02 17:27:34
nie bardzo lubie ta firme

DobraDusza88
2015-09-20 14:16:21
Który z tych kolorów będzie zbliżony do Revlona 150?

bsylwia13
2015-09-17 17:33:07
kuszący produkt ;)

blondi049
2015-09-08 18:17:10
ciekawy produkt ;p

sylwia464
2015-09-05 16:04:51
super;)

kamilla
2015-08-31 13:04:12
musze go mieć

tutajsylwia
2015-08-28 16:50:09
nie testowałam ale bardzo zachęciłaś mnie do kupna ;)

sylka33
2015-08-18 11:40:15
szkoda, ze taki maly wybor kolorow

sblaszczyk1998
2015-08-16 12:55:20
dodaje do listy zakupów ;)

kamilaa109
2015-08-16 09:22:38
Fajny filmik :)

rozkminiaj1
2015-08-14 11:39:17
nie testowałam ale poluje już na niego ;)

kazmase13
2015-08-13 20:06:17
przydatna recenzja ;)

MałgosiaGosia
2015-08-10 10:03:53
przydatna recenzja

karolina1005
2015-08-09 20:18:55
ciekawy podkład

Gorzka13
2015-08-08 14:21:42
Jakoś nie przepadam za tymi podkładami.

Sylwia14
2015-08-07 12:10:38
nie jestem przekonana do pierre rene

13maja
2015-08-06 13:48:51
słyszałam bardzo przychylne opinie na temat tego podkładu ;)

kiniaa19
2015-12-31 01:59:39
Dokładnie tak

Olcia37
2015-08-03 12:32:47
Pierre Rene robi dobre podkłady, warto wypróbować.

Paulina12345
2015-07-31 11:17:20
Jak ktoś ma taką ładną cerę to bardzo przyjemnie się ogląda :)

KamiluŚkaa
2015-07-13 14:14:18
Bardzo lubię testy na żywo bo o wiele lepiej można się przyjrzeć kolorkom ;)

Maffinka
2015-07-12 18:07:33
jaki gęsty, nie wiem czy chciałoby mi się go tak rozcierać ;p

gosia28dpl
2015-05-26 00:57:36
Chętnie przygarnelabym ten podkład ,gdyż poszukuje jakiegoś podkładu na wiosnę i myślę ze ten podkład spełni moje oczekiwania .pozdrawiam Cie serdecznie:)

karolinka78566
2015-05-22 16:11:48
również chętnie bym wypróbowała ten podkład, od dłuższego czasu noszę się z zamiarem zmiany obecnego, gdyż przestał spełniać moje oczekiwania :)

dariaskupien19
2015-05-18 19:56:21
Uwielbiam Pani filmiki, jestem fanką już od dłuższego czasu:) Kolejny podkład, który korci mnie do zakupu, ale na razie czekam na mojego MAP-A :) Pozdrawiam:)

Milena1989
2015-05-18 11:36:57
Wszystkie filmiki,posty i rady rewelacyjne!:) śledzę od dawna:)

Nataliia
2015-05-05 18:58:32
Bardzo przydał mi się Twój film ! Od dawna chciałam dowiedzieć się czegoś bardziej szczególowego na temat tego padkładu :) Dziekuję Ci serdecznie i pozdrawiam ! :)

Cytrynka83
2015-05-02 17:45:40
Ładne żółte kolory, jestem ciekawa tego produktu. Lubię testy na żywo, wtedy można dokładnie zobaczyć kolory. Proszę o więcej recenzji:)

xbeyourselfx3
2015-05-01 22:11:40
;)

riley
2015-04-30 23:13:52
To ciekawe. Zazwyczaj jest albo krycie, albo lekkość.

mademoiselle
2015-04-30 14:26:57
Moja skóra zrobiła się bardzo delikatna i wrażliwa, więc z przyjemnością wypróbowałabym na sobie ten podkład! =)

Malwinka
2015-04-29 20:48:03
Fajnie, że film był krótki-zwięzły i na temat :D przyjemnie się ogląda! A co do podkładu, bardzo podkreśla suche skórki? (bo to chyba nieuniknione)

monika212121
2015-04-29 20:36:51
szkoda ze nie ma jeszcze jaśniejszych kolorów

Iwona
2015-04-29 19:44:26
super! podoba mi sie ,mysle ze warto przetestowac!Do mojej bardzo jasnej cery to chyba by pasowal 01,najbardziej jasny.Jestem za!!!Z checia sprobuje.

Małgorzata2015
2015-04-29 10:46:08
Skład wydaje się dobry, cena też może być, ale tendencja do mazania się raczej odstrasza mnie.

Nataliia
2015-04-28 19:20:34
Chętnie przetestuje ten podkład latem :) Świetny test - nic dodać, nic ująć ! :)

Justyna Klimek
2015-04-27 17:21:05
Miałam już podkład Pierre Rene Skin Balance w odcieniu 20 i niestety u mnie się nie sprawdził, ważył się, podkreślał skórki, tworzył smugi, mimo nakładania go palcami i gąbką, dalej kusi mnie wypróbowanie czegoś innego z tej firmy tym bardziej, że w swej ofercie mają odcienie jasne dla bladziochów takich jak ja :) test na żywo przypadł mi do gustu i ten podkład bardzo mnie zaciekawił, tym bardziej, że nie zawiera silikonów i parabenów i za to największy plus dla niego. Chętnie przetestowałabym ten podkład :)

Paulina
2015-04-27 16:37:33
Bardzo przyjemny filmik - lubię takie testy "na żywo", bo mam wtedy ogląd na sprawę:) Do mnie również przemawia zawartośc wody w podkładzie oraz brak zbędnych składników. Jestem za!;)

LieLikeNana
2015-04-27 15:26:39
"Dobór fluidu jest szczególnie kłopotliwy w okresie wiosenno-letnim". Zgadzam sie zupełnie! Dlatego tez zazwyczaj w tym okresie stosowałam kremy BB, jednak po nich szybko moja twarz zaczyna się znów świecić i szybko wszystko się ściera z twarzy (nawet po przypudrowaniu) :/ . Chętnie przetestowałabym ten podkład, może znalazłabym wreszcie rozwiązanie mojego problemu... Jesli nie uda sie w rozdaniu, zaczekam na pojawienie się najjaśniejszego odcienia i chyba skuszę na zakup! :) Pozdrawiam!

zlowieszczychichot
2015-04-27 15:20:47
Tak, zawartość wody w podkładzie przemawia za jego wypróbowaniem :) Krycie całkiem ok, jestem ciekawa jak by się zgrał z moją cerą :D

Nitka24
2015-04-27 11:22:13
Zainteresowałaś mnie tą 1 ze względu na to że jest pomiędzy 150 a 180 CS, tylko czy brzoskwinia się sprawdzi u mnie? Przypuszczam że skład byłby dla mnie teraz bardziej sprzyjający bo buzia mi się trochę przesuszyła podczas ciąży i przy okazji przebarwienia czasami są bardziej widoczne z tego samego powodu:) więc lekko kryjące podkłady raczej odpadają.

klaudusia0807
2015-04-27 18:31:40
Nitka jesteś w ciąży? Gratulacje :) Forum niestety tu trochę podupadło i już żadna ze 'starych' forumowiczek się nie udziela :)

Nitka24
2015-04-28 11:59:52
Dzięki, minęłam już połowę i czekam na moją śliczną córcie:) Staram się nadal udzielać i zaglądam prawie codziennie, chociaż wcześniej miałam chwilową przerwę. Właśnie widzę, że mało "starych" forumowiczek jest teraz, a szkoda:(

Weronika
2015-04-27 10:34:03
Podkład wydaje się idealny, super krycie a do tego lekkość w sam raz na lato. Bardzo chętnie wypróbuję. Super recenzja! Pozdrawiam :)

Trutu
2015-04-27 10:33:51
Wow,wow! Marzę, żeby mieć taki własnie podkład! Coś idealnego dla mnie! W związku z tym, że mam cerę z niedoskonałościami + przesuszoną i alergiczną - ten podkład byłby dla mnie świetny!

paulaxpe
2015-04-27 09:31:38
Miałam już dwa podkłady z tej firmy Skin Balance nie przyjął się na mojej buzi. A drugi rozświetlający idealny dla mojej mamy. Z chęcią przetestuje ten Medic :)

bubu25
2015-04-27 08:15:14
Bardzo fajna recenzja :) nie uzywalam produktow tej marki poniewaz ciezko je u mnie dostac chetnie wyprobowalabym jasny pozdrawiam :)

olao
2015-04-27 07:34:33
Lubie takie testy.Wlasnie jestem na etapie poszukiwania podkładu , wiec na pewno przetestuje .

vickyyy
2015-04-26 23:46:23
a ja nigdy nie miałam nic z tej marki, ale kusi mnie podkład, w szczególności słynny skin balance. ;o)

keemaya
2015-04-26 23:36:27
Testowałam już kilka produktów od Pierre Rene, ale to głównie cienie i tusz z serii Medic. Podkładów nie miałam jeszcze przyjemności testować a ten chętnie bym wypróbowała, bo jest hypoalergiczny. Bardzo przydatna recenzja - krótko, zwięźle i na temat :)

paati2705
2015-04-26 23:31:09
Od dawien dawna byłam negatywnie nastawiona do tej marki po zakupie jakichś 5-6 lat temu "rozświetlacza" tej firmy. Ale ostatnio postanowiłam znów dać szansę tej marce kupując jeden z ich podkładów-skin balance. Byłam miło zaskoczona- tak bardzo miło ze zgarnęłam ze sklepu następnego dnia kolejną butelkę żeby mieć zapas :D. Cieszę się że nagrałaś ten filmik bo chetnie przyjrzę się temu "cacku" z bliska, a marce życzę wielu sukcesów i jeszcze lepszych kosmetyków!

kijanki611
2015-04-26 21:51:07
Nie znalam tej marki Chętnie wypróbuję ten podklad ☺

Arleta
2015-04-26 21:30:14
Dobra opinia, produkt interesujący i wart uwagi! Chętnie wyprobuje. Pozdrawiam Panią serdecznie!

Arleta
2015-04-26 21:29:10
Dobra opinia, produkt interesujący i wart uwagi! Chętnie wyprobuje. Panią serdecznie!

Arleta
2015-04-26 21:29:08
Dobra opinia, produkt interesujący i wart uwagi! Chętnie wyprobuje. Panią serdecznie!

tyna
2015-04-26 21:19:01
Lubię takie testy na żywo:)

baska1708
2015-04-26 21:01:08
Szkoda że nie ma w magazynie najjaśniejszego odcienia.. Podkład zapowiada się bardzo ciekawie, ale ta konsystencja taka gęsta mnie trochę przeraża.. :)

martishia89
2015-04-26 20:47:09
Ciekawa propozycja od pierre rene. Kusi mnie lekka, wodnista formuła, gdyż mam już dość ciężkich podkładów.

catherine
2015-04-26 20:35:23
Mam nadzieję, że ten najjaśniejszy byłby dobry dla mnie bo mam baardzo jasną karnację :)

Paulina
2015-04-26 20:33:27
Chętnie przetestuje.

Aniwlam
2015-04-26 20:29:39
Bardzo przydatna recenzja ;)) Świetny filmik ;)

Marlena
2015-04-26 20:12:26
Świetna recenzja :)

Tyśka
2015-04-26 20:08:02
Bardzo fajna recenzja :) szybko, zwięźle i na temat. Od dłuższego czasu szukam podkładu do mojej bladziutkiej cery, więc kupuje zawsze to inny i z chęcią wypróbowałabym i ten ;) Szczególnie zaciekawił mnie skład i chciałabym przekonać się czy "działa" na mojej skórze :)) Pozdrawiam

RenataRWC
2015-04-26 19:47:24
Dziękuję za wygraną w rozdaniu :) Napisałam już maila :) Pozdrawiam :))

Lisek
2015-04-26 19:31:31
Dziękuję za recenzje, zainteresował mnie ten podkład ostatnio, a dotychczas nie udało mi się trafić na żadną opinię na jego temat :). Chciałabym go przetestować ze względu na fakt, że bazuje na wodzie - ciężko na taki podkład trafić, a zależy mi na czymś lekkim, co nie będzie szkodzić skórze i jednocześnie będzie ją upiększać. Pozdrawiam :)

Alicjam
2015-04-26 18:28:35
Zaciekawił mnie ten podkład - jestem ciekawa jak się sprawdzi na mojej skórze i czy nie podkreśla suchych skórek jak inne podkłady tej marki. U mnie jak najbardziej plus przy szybkim zastyganiu czasami mam minuty na przygotowanie się do wyjścia wiec taki podkład to ideał. Dziękuje za recenzje :)