TEST - Pierre Rene Medic - Care Foundation + ROZDANIE

  • Data opublikowania: 2015-04-26 18:10:42
  • Autor: ladymakeup
  • 59

Dobry podkłada - kryjący i najlepiej lekki, z przyjaznym składem, jest marzeniem większości znanych mi kobiet. Dobór fluidu jest szczególnie kłopotliwy w okresie wiosenno-letnim, kiedy to w dalszym ciągu zależy nam na zakryciu niedoskonałości, z jednoczesnym nieprzytłaczaniem skóry. Przeważnie decydujemy się po prostu na delikatniejsze podkłady, które pomogą nam stworzyć świetlisty, lekki makijaż, choć krycie nie będzie satysfakcjonujące. Ostatnim moim "podkładowym" odkryciem jest kosmetyk polskiej marki Pierre Rene z linii Medic, o obiecującej nazwie "Care Foundation". Ponieważ bardzo przypadł mi on do gustu, postanowiłam podzielić się z Wami wrażeniami po aplikacji w postaci nakręcenie filmiku z testem.

Care Foundation to podkład pielęgnujący, stworzony na bazie wody. Odpowiedni dla każdego rodzaju cery, nawet tych kłopotliwych i szczególnie wrażliwych. Posiada właściwości kryjące, przy czym nie tworzy efektu maski. Dodatkowo pełni funkcje pielęgnujące. W swym składzie zawiera m.in. ekstrakt z zielonej herbaty, ogórka, a dzięki obecności witaminy E i kwasu hialuronowego zapewnia właściwości odżywcze, łagodzące oraz przeciwstarzeniowe. Fluid nie obciąża skóry oraz pozwala jej swobodnie oddychać. Nie zawiera parabenów, silikonów ani olejów. Nadaje promienny i naturalny wygląd. Szklane opakowanie wzbogacono o pipetę, która zapewnia łatwe i bardzo wygodne dozowanie kosmetyku. Produkt testowany dermatologicznie. Hipoalergiczny w 100%. Dostępny jest w czerech odcieniach, których kolorystykę przedstawiam w poniższym filmiku. Jego jedynym minusem, a raczej małym minuskiem, jest tendencja do "mazania się". Spowodowane jest do dość szybkim zastyganiem na skórze, dlatego jesli chcecie nałożyć go troszeczkę więcej, musicie robić to ostrożnie i szybko. Trwałość jest przeciętna, ale utrwalony pudrem powinien bez problemu utrzymać się na twarzy przez cały dzień. Osobiście bardzo go polubiłam, mam nadzieję, że z biegiem czasu nie zawiedzie mnie :) Jeśli jesteście ciekawi jak podkład prezentuje się na twarzy, zaczęcam do obejrzenia filmiku :) pozdrawiam serdecznie, Monika :*

 

A paletka Sleek Del Mar vol.II, która była do zgarnięcia w ostatnim filmiku, wędruje do dziewczyny podpisującej się nick'iem " Renata :)" - czekam Reniu na Twój adres przez 7 dni!!:) GRATULUJĘ!!!:)

Zasady ROZDANIA:

  1. Rozdanie trwa od momentu publikacji filmiku do pojawienia się kolejnego mojego video,
  2. Aby wziąć udział w rozdaniu wystarczy zostawić komentarz pod filmikiem,
  3. W rozdaniu będą brane pod uwagę komentarze napisane wszędzie pod filmikiem - na moim blogu (jeśli subskrybujesz mój blog), na YouTube (jeśli subskrybujesz mój kanał), oraz na FB (jeśli lubisz mój profil),
  4. Wyniki przekażę w kolejnym filmiku,
  5. Zwycięzca musi napisać do mnie wiadomość i podać adres do wysyłki.
  6. Na maila czekam 7 dni od momentu ogłoszenia wyników.
  7. Jeśli nie masz ukończonych 18 lat poproś o zgodę rodziców/opiekunów prawnych,
  8. Nagrodę wysyłam na swój koszt.
Nazwa Dostępność Cena
Pierre René - MEDIC Care foundation - Fluid pielęgnujący - 03 - NUDE W magazynie 33.99 zł
Pierre René - MEDIC Care foundation - Fluid pielęgnujący - 01 - CHAMPAGNE W magazynie 33.99 zł
Pierre René - MEDIC Care foundation - Fluid pielęgnujący - 02 - PORCELAIN W magazynie 33.99 zł
Pierre René - MEDIC Care foundation - Fluid pielęgnujący - 04 - BEIGE W magazynie 33.99 zł
KRYOLAN - Puder transparentny - recenzja i kolory TOP 5 - kosmetyki z bezludnej wyspy

Zobacz też

TOP 5 produktów Pierre Rene
TEST - podkład GOSH FOUNDATION PLUS - SUPER KRYCIE!!
TEST - Maybelline Color Tattoo - 12 kolorów + ROZDANIE
TEST - podkład CATRICE HD - HIT na SERIO??

Komentarze do TEST - Pierre Rene Medic - Care Foundation + ROZDANIE

Anuluj
2017-06-14 12:49:19
Supcio to wszystko wygląda, naprawdę jestem pod wrażeniem. :*
2017-06-03 14:12:59
tego podkładu jeszcze nie używałam
2017-05-24 20:13:17
Świetny wpis, bardzo mi się podoba, przyjemnie się czyta :)
2017-04-22 02:53:12
ciekawy wpis podoba mi się
2017-04-10 21:16:14
świetnie
2017-04-09 21:53:48
Ładnie :)
2017-04-01 17:38:57
ciekawy produkt, jeszcze o i nim nie słyszałam
2017-03-29 22:23:44
ładnie
2017-03-23 12:37:45
ładnie
2017-03-18 11:37:40
ciekawy wpis warto go przeczytać
2017-03-05 20:31:28
ciekawy wpis, wiele przydatnych informacji
2017-02-27 16:34:49
ładnie
2017-02-18 22:26:58
интересно!
2017-02-17 08:03:48
Ładnie
2017-02-16 18:42:53
Kolejny ciekawy podkład do przetestowania :)
2017-02-13 22:10:58
Ładnie
2017-02-13 11:52:02
świetny
2017-02-08 09:44:30
ciekawy i przydatny wpis polecam przeczytać
2017-02-07 17:12:12
świetny
2017-01-31 16:50:46
Ciekawy wpis
2017-01-30 19:18:05
fajny, chyba sobie go kupię jak aktualny mi się skończy :)
2017-01-29 18:34:56
Ładnie
2017-01-28 14:41:53
ładnie
2017-01-28 08:50:02
Ładnie
2017-01-25 18:34:16
podoba mi się ten wpis
2017-01-24 16:58:13
Ładnie
2017-01-23 23:14:55
ładnie
2017-01-21 15:42:15
ładnie
2017-01-20 20:23:27
coraz więcej produktów tej marki mi się podoba
2017-01-18 22:14:29
Ładnie
2017-01-15 12:29:00
podoba mi się ten wpis
2017-01-13 14:10:51
ciekawy wpis, dużo fajnych inf.
2017-01-02 07:42:49
Ta firma wydaje sie ok
2016-12-30 23:51:28
świetny
2016-12-16 15:46:47
ładnie
2016-12-16 00:43:25
ładnie
2016-12-13 11:04:30
ładnie
2016-12-11 21:39:50
wygląda ciekawie
2016-12-11 13:17:04
świetny
2016-12-07 18:20:40
ciekawie się zapowiada
2016-12-06 09:44:16
podoba mi się ten wpis
2016-12-05 10:19:31
podoba mi się ten wpis
2016-11-19 19:31:55
podoba mi się ten makijaż, oby więcej takich
2016-11-18 13:43:51
Ładnie
2016-11-18 13:34:47
Ładnie
2016-11-05 12:36:12
świetny
2016-10-27 23:05:04
świetny
2016-10-24 07:58:17
Ładnie
2016-10-23 21:18:02
Ladnie
2016-10-22 23:51:49
Ładnie
2016-10-18 23:30:55
Ładnie
2016-10-18 19:43:42
świetnie
2016-10-10 12:37:26
Nie miałam żadnego produktu z tej marki niestety
2016-10-06 11:07:55
Podobno Pierre René ma same dobre produkty:)
2016-10-05 15:28:33
Nie miałam żadnego produktu z tej marki niestety:(
2016-10-03 10:41:02
jeszcze tego podkładu nie miałam .lubię tę markę
2016-09-20 16:36:49
super
2016-09-15 12:47:03
świetny
2016-09-14 20:39:46
super
2016-09-11 10:55:52
Super
2016-09-10 08:23:59
Super
2016-09-06 09:43:52
Też nie używałam. Jedyny podkład jaki dla mnie istnieje to ten z bourjois.
2016-09-06 08:57:43
Nie miałam z nim nigdy styczności
2016-09-06 08:17:17
super
2016-09-03 22:46:22
super
2016-08-30 23:33:20
super
2016-08-19 12:26:58
Super
2016-08-17 20:52:30
Super
2016-08-16 11:20:29
super
2016-08-15 09:06:04
Super
2016-08-02 05:48:57
Duper
2016-07-27 14:33:11
super
2016-07-26 19:53:12
super
2016-07-26 18:24:02
super
2016-07-17 01:52:56
Super
2016-07-05 22:06:14
Super
2016-07-01 11:39:24
super
2016-06-17 16:01:17
super
2016-06-16 00:30:05
super
2016-06-07 14:54:39
super
2016-06-06 18:37:08
Efekt na twarzy świetny . Jestem ciekawa tego najjaśniejszego koloru .
2016-05-29 16:20:40
Dla mnie za ciemny :(
2016-05-16 21:26:30
genialnie
2016-05-13 05:55:55
Super
2016-05-08 16:47:33
Super
2016-05-08 14:02:08
Super
2016-05-06 10:36:16
ciekawy podkład, może kiedyś przetestuję:)
2016-04-26 21:35:56
Super
2016-04-26 06:47:19
super
2016-04-25 07:44:56
super
2016-04-20 08:15:44
super
2016-04-17 22:59:09
super
2016-04-16 21:19:43
Super
2016-04-12 23:15:10
Super
2016-04-12 16:09:26
super
2016-04-04 20:04:03
Super
2016-04-04 15:46:28
świetny
2016-04-03 23:21:07
super
2016-04-01 23:24:41
świetny
2016-04-01 16:10:17
świetny
2016-04-01 15:27:19
Super
2016-04-01 14:55:01
super
2016-04-01 07:12:15
super
2016-03-31 00:12:27
super
2016-03-30 18:30:14
Ciekawy podkład, jeszcze się z nim nie spotkałam:)
2016-03-30 04:28:48
super
2016-03-29 19:58:03
Super;)
2016-03-29 16:51:49
świetny
2016-03-29 16:23:47
Super
2016-03-28 22:17:29
Super
2016-03-27 23:48:27
super
2016-03-27 23:48:17
super
2016-03-27 17:48:55
super
2016-03-26 10:16:45
super :)
2016-03-26 10:16:38
super :)
2016-03-25 21:05:15
super
2016-03-24 23:34:34
Super
2016-03-24 22:57:16
super
2016-03-23 23:14:02
szkoda, że tak szybko zastyga.
2016-03-23 22:06:40
super :)
2016-03-23 17:23:50
musze go wypróbowac ;)
2016-03-22 21:06:57
Super
2016-03-21 11:15:26
Niestety szybkie nakładanie podkładu nie jest dla mnie, więc ten podkład dobie muszę darować
2016-03-18 22:59:17
super
2016-03-17 23:34:19
świetny
2016-03-17 20:46:20
Super
2016-03-16 18:37:03
świetny
2016-03-15 16:41:10
świetny
2016-03-13 21:53:07
super
2016-03-13 19:24:24
muszę wypróbowac
2016-03-13 11:25:53
super
2016-03-13 11:25:42
super
2016-03-13 10:47:12
super
2016-03-12 17:15:15
super
2016-03-11 13:12:38
Ciekawy podkład, szkoda, że taka niewielka gama kolorystyczna :(
2016-03-10 16:56:06
super
2016-03-09 19:53:20
Super
2016-03-08 16:53:25
świetny
2016-03-08 00:11:58
Fajny
2016-03-07 23:58:44
super :D
2016-03-07 14:49:27
świetny
2016-03-07 14:49:26
świetny
2016-03-06 12:00:51
super
2016-03-06 00:10:44
Fajne
2016-03-05 00:26:03
super :)
2016-03-04 23:00:52
świetny
2016-03-04 21:22:10
super
2016-03-04 13:12:39
ciekawe :D
2016-03-03 14:21:30
Super
2016-03-02 18:10:22
świetny
2016-03-01 19:14:25
super
2016-02-29 21:26:39
świetny
2016-02-29 17:06:20
świetny
2016-02-28 19:06:15
super
2016-02-27 18:51:14
super
2016-02-26 15:09:55
Nie miałam okazji do przetestowania.
2016-02-26 13:27:48
długo utrzymuje się na buzi? nie świeci się? :)
2016-02-25 13:10:15
super
2016-02-24 20:08:55
Super recenzja
2016-02-22 23:54:52
Super
2016-02-21 19:55:16
ciekawa recenzja :)
2016-02-20 08:44:00
Dobrze jest posłuchać opinii o produkcie, którego wcześniej się nie znało :)
2016-02-19 18:10:02
Swietny podklad
2016-02-18 15:42:52
moja koleżanka bardzo go sobie chwali
2016-02-17 17:16:28
muszę wypróbować ;)
2016-02-16 16:56:16
Ciekawy podkład.
2016-02-15 15:10:57
Wolę revlon
2016-02-15 04:10:03
super :)
2016-02-14 07:17:41
Ciekawi mnie ten podkład. :)
2016-02-13 12:58:41
Super
2016-02-13 00:53:23
super
2016-02-12 18:55:55
ciekawy, musze sprobowac
2016-02-10 14:56:46
muszę wypróbować ;)
2016-02-04 15:48:05
Super
2016-02-01 23:36:01
Nie miałam jeszcze
2016-01-30 21:11:06
Super
2016-01-27 12:22:55
czekamy na nowe rozdanie :))
2016-01-25 11:30:24
super
2016-01-24 22:38:14
Suepr
2016-01-23 19:16:26
Fajne
2016-01-22 22:40:50
super.
2016-01-21 22:13:55
Super
2016-01-20 23:44:14
Swietne podkłady
2016-01-16 13:48:50
extra
2016-01-15 22:17:19
super
2016-01-13 22:50:51
Fajny
2016-01-10 12:50:55
super
2016-01-10 02:05:32
Super
2016-01-08 16:25:12
Na jakiś się skuszę
2016-01-04 16:19:38
Wygląda ciekawie
2016-01-02 12:27:01
Świetne rzeczy
2015-12-29 22:32:41
Chyba wypróbuje, szukam swojego ideału
2015-12-25 22:12:35
Fajny
2015-12-24 11:06:42
Kiedyś kupię, Ale dużo W kolejce czeka
2015-12-19 22:06:55
nigdy nie miałam, ale wygląda fajnie
2015-12-16 22:41:53
Jest świetny
2015-12-11 20:59:34
Lubię tę markę. Kosmetyki są tanie i dobre, ale podkładu jeszcze nie testowałam
2015-12-10 18:32:06
ciekawy produkt ;)
2015-12-10 00:34:03
Nie miałam go jeszcze
2015-11-30 18:22:51
ciekawy produkt ;)
2015-11-30 15:56:56
Kiedyś wyrpóbuję
2015-11-29 00:27:44
Muszę gotowe sobie sprawić
2015-11-28 10:04:35
Jakoś nie ufam tej marce ;/
2015-11-25 16:27:01
Wygląda ciekawie
2015-11-25 16:26:04
Może kiedyś
2015-11-20 18:58:48
Moze kiedys go zakupie
2015-11-16 23:24:31
srednio mnie przekonuje ta firma
2015-11-12 12:44:44
świetny jest ;)
2015-11-11 11:09:20
Ciekawy produkt
2015-11-10 10:10:13
Po obejrzeniu filmiku mam mieszane odczucia. Szkoda, że taka mała gama kolorystyczna i ,że pozostawia smugi ....
2015-11-05 10:26:38
Ooo ciekawy test :) Tak jak koleżanka niżej nie mogłam się przekonać do tej marki, ale może warto :)
2015-10-29 00:44:56
Fajny test!
2015-10-26 19:08:39
Nie jestem przekonana do podkladów tej marki
2015-10-21 14:24:45
srednio lubie ta firme
2015-10-14 13:31:55
Ciekawa aplikacja, pierwszy raz się z takim czymś spotykam :) Fajna recenzja :)
2015-10-12 23:29:38
Tego jeszcze nie używałam
2015-10-08 08:04:57
super
2015-10-04 01:02:07
super :)
2015-10-02 17:27:34
nie bardzo lubie ta firme
2015-09-20 14:16:21
Który z tych kolorów będzie zbliżony do Revlona 150?
2015-09-17 17:33:07
kuszący produkt ;)
2015-09-08 18:17:10
ciekawy produkt ;p
2015-09-05 16:04:51
super;)
2015-08-31 13:04:12
musze go mieć
2015-08-28 16:50:09
nie testowałam ale bardzo zachęciłaś mnie do kupna ;)
2015-08-18 11:40:15
szkoda, ze taki maly wybor kolorow
2015-08-16 12:55:20
dodaje do listy zakupów ;)
2015-08-16 09:22:38
Fajny filmik :)
2015-08-14 11:39:17
nie testowałam ale poluje już na niego ;)
2015-08-13 20:06:17
przydatna recenzja ;)
2015-08-10 10:03:53
przydatna recenzja
2015-08-09 20:18:55
ciekawy podkład
2015-08-08 14:21:42
Jakoś nie przepadam za tymi podkładami.
2015-08-07 12:10:38
nie jestem przekonana do pierre rene
2015-08-06 13:48:51
słyszałam bardzo przychylne opinie na temat tego podkładu ;)
2015-12-31 01:59:39
Dokładnie tak
2015-08-03 12:32:47
Pierre Rene robi dobre podkłady, warto wypróbować.
2015-07-31 11:17:20
Jak ktoś ma taką ładną cerę to bardzo przyjemnie się ogląda :)
2015-07-13 14:14:18
Bardzo lubię testy na żywo bo o wiele lepiej można się przyjrzeć kolorkom ;)
2015-07-12 18:07:33
jaki gęsty, nie wiem czy chciałoby mi się go tak rozcierać ;p
2015-05-26 00:57:36
Chętnie przygarnelabym ten podkład ,gdyż poszukuje jakiegoś podkładu na wiosnę i myślę ze ten podkład spełni moje oczekiwania .pozdrawiam Cie serdecznie:)
2015-05-22 16:11:48
również chętnie bym wypróbowała ten podkład, od dłuższego czasu noszę się z zamiarem zmiany obecnego, gdyż przestał spełniać moje oczekiwania :)
2015-05-18 19:56:21
Uwielbiam Pani filmiki, jestem fanką już od dłuższego czasu:) Kolejny podkład, który korci mnie do zakupu, ale na razie czekam na mojego MAP-A :) Pozdrawiam:)
2015-05-18 11:36:57
Wszystkie filmiki,posty i rady rewelacyjne!:) śledzę od dawna:)
2015-05-05 18:58:32
Bardzo przydał mi się Twój film ! Od dawna chciałam dowiedzieć się czegoś bardziej szczególowego na temat tego padkładu :) Dziekuję Ci serdecznie i pozdrawiam ! :)
2015-05-02 17:45:40
Ładne żółte kolory, jestem ciekawa tego produktu. Lubię testy na żywo, wtedy można dokładnie zobaczyć kolory. Proszę o więcej recenzji:)
2015-05-01 22:11:40
;)
2015-04-30 23:13:52
To ciekawe. Zazwyczaj jest albo krycie, albo lekkość.
2015-04-30 14:26:57
Moja skóra zrobiła się bardzo delikatna i wrażliwa, więc z przyjemnością wypróbowałabym na sobie ten podkład! =)
2015-04-29 20:48:03
Fajnie, że film był krótki-zwięzły i na temat :D przyjemnie się ogląda! A co do podkładu, bardzo podkreśla suche skórki? (bo to chyba nieuniknione)
2015-04-29 20:36:51
szkoda ze nie ma jeszcze jaśniejszych kolorów
2015-04-29 19:44:26
super! podoba mi sie ,mysle ze warto przetestowac!Do mojej bardzo jasnej cery to chyba by pasowal 01,najbardziej jasny.Jestem za!!!Z checia sprobuje.
2015-04-29 10:46:08
Skład wydaje się dobry, cena też może być, ale tendencja do mazania się raczej odstrasza mnie.
2015-04-28 19:20:34
Chętnie przetestuje ten podkład latem :) Świetny test - nic dodać, nic ująć ! :)
2015-04-27 17:21:05
Miałam już podkład Pierre Rene Skin Balance w odcieniu 20 i niestety u mnie się nie sprawdził, ważył się, podkreślał skórki, tworzył smugi, mimo nakładania go palcami i gąbką, dalej kusi mnie wypróbowanie czegoś innego z tej firmy tym bardziej, że w swej ofercie mają odcienie jasne dla bladziochów takich jak ja :) test na żywo przypadł mi do gustu i ten podkład bardzo mnie zaciekawił, tym bardziej, że nie zawiera silikonów i parabenów i za to największy plus dla niego. Chętnie przetestowałabym ten podkład :)
2015-04-27 16:37:33
Bardzo przyjemny filmik - lubię takie testy "na żywo", bo mam wtedy ogląd na sprawę:) Do mnie również przemawia zawartośc wody w podkładzie oraz brak zbędnych składników. Jestem za!;)
2015-04-27 15:26:39
"Dobór fluidu jest szczególnie kłopotliwy w okresie wiosenno-letnim". Zgadzam sie zupełnie! Dlatego tez zazwyczaj w tym okresie stosowałam kremy BB, jednak po nich szybko moja twarz zaczyna się znów świecić i szybko wszystko się ściera z twarzy (nawet po przypudrowaniu) :/ . Chętnie przetestowałabym ten podkład, może znalazłabym wreszcie rozwiązanie mojego problemu... Jesli nie uda sie w rozdaniu, zaczekam na pojawienie się najjaśniejszego odcienia i chyba skuszę na zakup! :) Pozdrawiam!
2015-04-27 15:20:47
Tak, zawartość wody w podkładzie przemawia za jego wypróbowaniem :) Krycie całkiem ok, jestem ciekawa jak by się zgrał z moją cerą :D
2015-04-27 11:22:13
Zainteresowałaś mnie tą 1 ze względu na to że jest pomiędzy 150 a 180 CS, tylko czy brzoskwinia się sprawdzi u mnie? Przypuszczam że skład byłby dla mnie teraz bardziej sprzyjający bo buzia mi się trochę przesuszyła podczas ciąży i przy okazji przebarwienia czasami są bardziej widoczne z tego samego powodu:) więc lekko kryjące podkłady raczej odpadają.
2015-04-27 18:31:40
Nitka jesteś w ciąży? Gratulacje :) Forum niestety tu trochę podupadło i już żadna ze 'starych' forumowiczek się nie udziela :)
2015-04-28 11:59:52
Dzięki, minęłam już połowę i czekam na moją śliczną córcie:) Staram się nadal udzielać i zaglądam prawie codziennie, chociaż wcześniej miałam chwilową przerwę. Właśnie widzę, że mało "starych" forumowiczek jest teraz, a szkoda:(
2015-04-27 10:34:03
Podkład wydaje się idealny, super krycie a do tego lekkość w sam raz na lato. Bardzo chętnie wypróbuję. Super recenzja! Pozdrawiam :)
2015-04-27 10:33:51
Wow,wow! Marzę, żeby mieć taki własnie podkład! Coś idealnego dla mnie! W związku z tym, że mam cerę z niedoskonałościami + przesuszoną i alergiczną - ten podkład byłby dla mnie świetny!
2015-04-27 09:31:38
Miałam już dwa podkłady z tej firmy Skin Balance nie przyjął się na mojej buzi. A drugi rozświetlający idealny dla mojej mamy. Z chęcią przetestuje ten Medic :)
2015-04-27 08:15:14
Bardzo fajna recenzja :) nie uzywalam produktow tej marki poniewaz ciezko je u mnie dostac chetnie wyprobowalabym jasny pozdrawiam :)
2015-04-27 07:34:33
Lubie takie testy.Wlasnie jestem na etapie poszukiwania podkładu , wiec na pewno przetestuje .
2015-04-26 23:46:23
a ja nigdy nie miałam nic z tej marki, ale kusi mnie podkład, w szczególności słynny skin balance. ;o)
2015-04-26 23:36:27
Testowałam już kilka produktów od Pierre Rene, ale to głównie cienie i tusz z serii Medic. Podkładów nie miałam jeszcze przyjemności testować a ten chętnie bym wypróbowała, bo jest hypoalergiczny. Bardzo przydatna recenzja - krótko, zwięźle i na temat :)
2015-04-26 23:31:09
Od dawien dawna byłam negatywnie nastawiona do tej marki po zakupie jakichś 5-6 lat temu "rozświetlacza" tej firmy. Ale ostatnio postanowiłam znów dać szansę tej marce kupując jeden z ich podkładów-skin balance. Byłam miło zaskoczona- tak bardzo miło ze zgarnęłam ze sklepu następnego dnia kolejną butelkę żeby mieć zapas :D. Cieszę się że nagrałaś ten filmik bo chetnie przyjrzę się temu "cacku" z bliska, a marce życzę wielu sukcesów i jeszcze lepszych kosmetyków!
2015-04-26 21:51:07
Nie znalam tej marki Chętnie wypróbuję ten podklad ☺
2015-04-26 21:30:14
Dobra opinia, produkt interesujący i wart uwagi! Chętnie wyprobuje. Pozdrawiam Panią serdecznie!
2015-04-26 21:29:10
Dobra opinia, produkt interesujący i wart uwagi! Chętnie wyprobuje. Panią serdecznie!
2015-04-26 21:29:08
Dobra opinia, produkt interesujący i wart uwagi! Chętnie wyprobuje. Panią serdecznie!
2015-04-26 21:19:01
Lubię takie testy na żywo:)
2015-04-26 21:01:08
Szkoda że nie ma w magazynie najjaśniejszego odcienia.. Podkład zapowiada się bardzo ciekawie, ale ta konsystencja taka gęsta mnie trochę przeraża.. :)
2015-04-26 20:47:09
Ciekawa propozycja od pierre rene. Kusi mnie lekka, wodnista formuła, gdyż mam już dość ciężkich podkładów.
2015-04-26 20:35:23
Mam nadzieję, że ten najjaśniejszy byłby dobry dla mnie bo mam baardzo jasną karnację :)
2015-04-26 20:33:27
Chętnie przetestuje.
2015-04-26 20:29:39
Bardzo przydatna recenzja ;)) Świetny filmik ;)
2015-04-26 20:12:26
Świetna recenzja :)
2015-04-26 20:08:02
Bardzo fajna recenzja :) szybko, zwięźle i na temat. Od dłuższego czasu szukam podkładu do mojej bladziutkiej cery, więc kupuje zawsze to inny i z chęcią wypróbowałabym i ten ;) Szczególnie zaciekawił mnie skład i chciałabym przekonać się czy "działa" na mojej skórze :)) Pozdrawiam
2015-04-26 19:47:24
Dziękuję za wygraną w rozdaniu :) Napisałam już maila :) Pozdrawiam :))
2015-04-26 19:31:31
Dziękuję za recenzje, zainteresował mnie ten podkład ostatnio, a dotychczas nie udało mi się trafić na żadną opinię na jego temat :). Chciałabym go przetestować ze względu na fakt, że bazuje na wodzie - ciężko na taki podkład trafić, a zależy mi na czymś lekkim, co nie będzie szkodzić skórze i jednocześnie będzie ją upiększać. Pozdrawiam :)
2015-04-26 18:28:35
Zaciekawił mnie ten podkład - jestem ciekawa jak się sprawdzi na mojej skórze i czy nie podkreśla suchych skórek jak inne podkłady tej marki. U mnie jak najbardziej plus przy szybkim zastyganiu czasami mam minuty na przygotowanie się do wyjścia wiec taki podkład to ideał. Dziękuje za recenzje :)