Stylizacja włosów suszarko-lokówką Philips

  • Data opublikowania: 2011-12-10 17:27:05
  • Autor: ladymakeup
  • 28
Zapraszam Was do obejrzenia nietypowego filmiku ze stylizacją włosów. Choć do miana \"speca\" we fryzjerstwie mi daleko i raczej, gdy te umiejętności były rozdawane, ustawiłam się na końcu kolejki, to może coś wyciągniecie z niego dla siebie. Albo choć pośmiejecie się z moich min w trakcie zakręcania włosów ;) Filmikiem tym biorę udział w akcji marki Philips \"Pokochaj swoje włosy\", w ramach której otrzymałam (a w zasadzie wybrałam sobie, miałam jeszcze do wyboru prostownicę) suszarko-lokówkę do testów. W akcji udział bierze 8 vlogerek kręcących filmiki na YT, myślę, że wszystkie znacie bardzo dobrze - stąd też 8 filmików ze stylizacjami.
Do udziału w tej akcji nie zachęciła mnie sama możliwość testowania tego sprzętu, ale główna nagroda, bardzo ciekawa i atrakcyjna - wizyta w salonie u Jagi Hupało. I co najważniejsze - nagrody są dwie - jedna dla vlogerki, druga dla osoby biorącej udział w głosowaniu :D
Dlatego też bardzo serdecznie zachęcam Was do wzięcia udziału w tej zabawie - wystarczy wejść na stronę pokochajswojewlosy.pl
i zagłosować na jakiś filmik, poprzez dokończenie zdania \"Kocham swoje włosy bo...\". Glosowanie trwa od 9 - 19 grudnia, jest zatem sporo czasu na wymyślenie ciekawego zakończenia :)
Życzę Wam powodzenia (bo ja raczej w tym składzie nie mam szans ;p) i jeśli którejś z Was uda się wygrać - pozdrówcie P. Jagę ode mnie ;p


Recenzja Eveline Cosmetics - część 2 Eucerin DermoPURIFYER

Komentarze do Stylizacja włosów suszarko-lokówką Philips

Anuluj
2017-09-18 19:11:15
Ekstra sprawa! Lubię czytać o takich rzeczach :*
2017-08-22 11:46:30
warto przeczytać ten wpis
2017-06-20 18:47:58
chciałabym ja wypróbować
2017-05-25 10:33:49
Genialny art, cud miód i same najlepsze orzeszki ;)
2017-05-25 10:08:04
Bardzo ładnie opracowane, artykuł trzyma poziom
2017-05-19 22:34:45
ciekawy wpis podoba mi się
2017-04-21 14:29:25
Bardzo fajna, naturalna fryzurka :D
2017-04-13 23:36:44
Ładnie :)
2017-03-24 20:14:58
ładnie
2017-03-02 15:36:26
ciekawy wpis, oby więcej takich było
2017-02-18 10:54:28
Ładnie
2017-02-17 00:43:11
świetny
2017-02-10 02:03:16
ładnie
2017-02-06 17:23:46
ładnie
2017-02-06 16:47:46
świetny
2017-01-28 14:44:09
ładnie
2017-01-06 19:56:24
ładnie
2016-12-15 15:11:03
świetnie
2016-12-14 11:49:59
Ładnie
2016-11-18 23:56:20
Świetnie
2016-11-18 20:45:43
ładnie
2016-11-16 17:07:11
świetny
2016-09-26 23:07:24
super
2016-09-26 04:28:17
świetna
2016-09-03 14:05:35
Super
2016-08-08 15:45:53
super
2016-08-08 07:09:07
super
2016-07-05 18:41:38
Super
2016-06-30 15:06:47
Super
2016-06-04 21:45:37
świetny!
2016-05-30 13:06:30
super
2016-05-26 22:38:04
wow
2016-05-26 16:28:07
genialny
2016-05-23 14:26:50
super
2016-05-01 22:07:19
Niezły sprzęt.
2016-05-01 03:25:53
Super post.
2016-04-05 07:00:01
Super
2016-04-04 19:57:05
Super
2016-04-04 19:42:05
świetny
2016-04-04 13:34:11
świetny
2016-04-02 22:50:09
świetny
2016-04-02 12:42:53
super
2016-11-25 16:39:34
muszę przyznać, że zgadzam się z Tobą
2016-04-01 18:35:42
świetny
2016-03-31 10:53:46
świetny
2016-03-30 00:12:14
świetny
2016-03-29 16:31:34
Super
2016-03-29 15:10:40
super
2016-03-29 14:48:29
świetny
2016-03-29 12:10:06
Super :)
2016-03-28 21:23:31
super
2016-03-27 22:23:03
świetny
2016-03-27 20:03:06
super :)
2016-03-25 23:30:38
świetny
2016-03-23 18:50:38
świetny
2016-03-22 16:34:03
przepieknie
2016-03-21 19:36:05
Widząc Pani włosy mam ochotę na ścięcie grzywki :D
2016-03-21 17:03:46
Świetny efekt!
2016-03-20 13:56:34
świetny
2016-03-16 23:56:58
świetny
2016-03-15 21:52:06
super
2016-03-12 16:16:48
świetny
2016-03-10 22:56:08
świetny
2016-03-10 22:20:43
Naprawdę piękny efekt! Twoje włosy wyglądają bardzo zdrowo i elegancko :)
2016-03-09 19:49:17
świetny
2016-03-07 18:23:15
SUper
2016-03-04 23:52:11
świetny
2016-03-02 22:56:53
świetny
2016-03-02 21:50:02
super :)
2016-02-29 20:28:50
świetny
2016-02-29 18:28:00
super :)
2016-02-28 23:16:42
nie uużywam, ale brzmi interesujaco
2016-02-27 15:28:49
świetna
2016-02-26 15:41:37
hmm ciekawa :P
2016-02-25 21:06:01
super
2016-02-24 15:17:56
super :)
2016-02-19 09:37:46
Moje włosy nie lubią się z takimi urządzeniami
2016-02-19 15:34:21
Chociaż może musiałabym spróbować, jak się moje włosy zachowają
2016-02-15 13:47:48
Fajny. :)
2016-02-04 02:07:57
ciekawe
2016-01-31 13:43:44
Super
2016-01-30 16:36:14
fajna lokówka
2016-01-27 17:29:04
ciekawy produkt
2015-12-28 09:08:06
Nie uzywam
2015-12-20 23:17:22
lubię lokówko-suszarki
2015-12-12 22:41:07
Super lokówka
2015-12-04 18:04:57
Wolę zwykłą suszarkę.
2015-11-30 19:08:48
Fajna jest ta lokówka :)
2015-11-30 11:03:25
Moje włosy nie lubią takich sprzętów.
2015-11-29 18:31:12
Super :)
2015-11-28 23:49:31
haha fajny filmik ;)
2015-11-23 21:39:34
mam inna lokówko-suszarke i tez sie swietnie sprawuje
2016-01-28 13:27:49
wlasnie
2015-11-16 18:12:06
świetna sprawa! ;)
2015-10-26 19:28:46
Posiadam suszarko-lokówke Remington i również jestem zadowolona :)
2015-10-17 20:47:43
Świetny gadżet.
2015-09-07 17:55:58
świetny produkt;)
2015-09-07 17:47:36
świetne urządzenie :))
2016-11-27 21:03:29
Też tak sądzę :-)
2015-08-31 13:40:13
masz sliczne włosy
2016-11-24 14:13:10
a ja mam inne zdanie na ten temat
2015-08-29 10:02:47
Świetny filmik :)
2015-08-24 11:33:14
Interesujący filmik :)
2015-08-16 13:14:29
świetne urządzenie:)
2015-08-14 13:00:21
przydatny wpis i recenzja :)
2015-08-14 11:54:53
świetny gadżet ;)
2015-08-11 21:31:36
fajny gadzet
2015-08-10 11:01:43
przydatna recenzja
2015-08-09 21:51:18
przydatny filmik
2015-08-09 11:23:03
świetna sprawa taka lokówko- suszarka ;) mam w planach sobie taką zakupić ;)
2015-07-31 18:02:03
Szybko zadziałał, ale to pewnie zależy od włosów :)
2016-11-28 12:53:26
paulino Niestety, ale ja się z tym nie do końca zgadzam ;]
2015-07-24 16:38:21
super sprawa i oszczędnosć czasu ;)
2015-07-19 14:38:53
Ja rzadko używam suszarki, może zdarzy mi się raz na rok, kiedy pilnie potrzebuję wysuszyć włosy :) Zazwyczaj jednak schną w naturalny sposob :)
2016-02-19 15:25:33
U mnie nie ma takiej opcji. Jak włosy wyschną same, to nie mam szans ich potem okrzesać. . .
2015-07-17 10:06:21
ja już od jakiegoś czasu nie używam suszarki zwyczajnie nie chce niszczyć włosów
2012-06-01 17:51:54
Posiadam taka sama suszarka-szczotke od 3 lat i szczerze jakos 2 razy ja uzylam ale po ogladnieciu filmiku nabralam ochoty na cos zrobienie z wlosami :)
2011-12-15 21:21:56
zaglosowalam:)
2011-12-13 14:29:52
nie prawda, ja mam krótkie włosy- tzw boba obecnie- miałam okazję wypróbować i pięknie odbija włosy u nasady i podwija końcówki zarówno do środka jak i do wewnątrz. funkcja podkręcania jest gdy nie kręcimy lokówką:)
2011-12-13 08:06:09
I gdzie to ma właściwości lokówki? Na początku myślałam, że wyjdą piękne fale gdy tak nawijałaś włosy ;) Na pewno nie kupiłabym tego wielofunkcyjnego urządzenia, skoro nadaje się tylko do suszenia, taki efekt uzyska się zwykłą suszarką, a tym bardziej z dyfuzorem. Pozdrawiam
2011-12-11 16:29:57
bardzo ciekawy sposób na piękne i gładkie włosy :) szkoda tylko, że trochę pracochłonny.
2011-12-11 14:15:29
Świetnie:)
2011-12-11 07:40:40
Suszareczka bardzo fajna:) Ciekawe ile kosztuje;) Nagroda chyba do odebrania w Warszawie tylko?
2011-12-10 20:47:31
widziałam babylyss za 199, natopiast remington za 99, ciekawe ile kosztuje ta:)
2011-12-10 20:11:19
wspaniała suszarko lokówka a czy ona jest droga?i chyba se ją kupie ;p dziękuje i pozdrawiam i czy dostałaś zdjęcie na maila
2011-12-10 19:49:59
matko jak ja bym chciała tą szczotkę:) polecasz:)? tak za plecami producenta odpowiedz;)