Recenzja Eveline Cosmetics - część 2

  • Data opublikowania: 2011-12-23 20:22:48
  • Autor: ladymakeup
  • 22
Z lekkim poślizgiem, zapraszam na kolejną część recenzji kosmetyków marki Eveline Cosmetics. Tym razem w formie filmiku, w którym pokrótce  starałam się przedstawić wszystkie produkty. Moim faworytem w dalszym ciągu pozostaje krem intensywnie nawilżający z serii Hydra Expert na dzień i na noc, jednakże ma silnego przeciwnika - jest nim balsam w ogromnej 0.5 l butelce z serii SPA dla skóry suchej i bardzo suchej z wyciągiem z kwiata lotosu. Pokazuję także serię Slim EXTREME 3D - serum antycellulitowe oraz serum modelujące do biustu, które u mnie niestety nie do końca okazały się skutecznymi w związku z moją niesystematycznością ;/
Z nowych kosmetyków pojawia się jeszcze liftingujący roll-on pod oczy z efektem chłodzącym, który ma za zadanie zniwelować obrzęki pod oczami oraz zredukować cienie oraz masło do ciała (podobnie jak balsam również z serii SPA) o zapachu mango.
Zapraszam serdecznie do oglądania :) Mam nadzieję, że przymrużycie oko w momencie, gdy opowiadam o swoim niezdrowym trybie życia - myślę, że część z Was może coś wiedzieć na ten temat ;p pozdrawiam serdecznie i czekam na informację, czy któreś produkty miałyście okazję testować?

Nowości Hakuro - pędzle H14, H61, H74, H56 Stylizacja włosów suszarko-lokówką Philips

Zobacz też

Recenzja kosmetyków Eveline Cosmetics - część I
KRYOLAN - Puder transparentny - recenzja i kolory
Pałac Kolorów - recenzja albumu + rozdanie kalendarzy
La Rosa - recenzja kosmetyków mineralnych

Komentarze do Recenzja Eveline Cosmetics - część 2

Anuluj
2017-09-04 16:43:17
warto przeczytać ten wpis
2017-08-22 11:45:55
warto przeczytać ten wpis
2017-06-20 18:48:58
Lubie ta markę kosmetyków
2017-05-19 22:34:27
ciekawy wpis podoba mi się
2017-04-24 19:18:02
Bardzo lubię balsamy tej marki :)
2017-04-13 21:24:03
Ładnie :)
2017-03-24 20:15:36
ładnie
2017-03-02 15:36:08
ciekawy wpis, oby więcej takich było
2017-02-18 12:42:42
Ładnie
2017-02-17 00:43:27
świetny
2017-02-10 02:05:20
ładnie
2017-02-06 17:24:03
ładnie
2017-02-06 16:47:25
świetny
2017-01-28 17:14:21
ładnie
2017-01-26 16:06:38
Ładnie
2017-01-06 19:59:58
ładnie
2016-12-14 18:32:54
Ładnie
2016-11-22 11:04:44
ładnie
2016-11-18 23:55:43
Świetnie
2016-11-17 19:02:53
Świetny
2016-09-26 23:08:00
super
2016-09-26 04:27:37
świetne
2016-11-11 01:42:29
też tak w sumie uważam
2016-09-03 14:04:39
Super
2016-09-03 14:04:39
Super
2016-08-08 15:46:04
super
2016-08-07 11:13:24
super
2016-07-05 18:40:40
Super
2016-06-30 15:06:25
Super
2016-06-04 21:44:29
lubię kosmetyki eveline :)
2016-05-30 15:40:34
super
2016-05-30 13:07:09
super
2016-05-29 14:11:17
Super
2016-05-26 16:27:25
super!
2016-05-01 14:54:09
Fajna recenzja.
2016-04-05 06:59:17
Super
2016-04-04 19:57:14
Super
2016-04-04 19:41:44
świetny
2016-04-04 13:33:59
świetny
2016-04-02 22:49:25
świetny
2016-04-02 12:42:10
super
2016-04-01 18:34:28
świetny
2016-03-31 10:52:59
świetny
2016-03-30 00:11:42
świetny
2016-03-29 16:31:05
Super
2016-03-29 14:47:49
świetny
2016-03-29 12:10:45
Super :)
2016-03-28 21:23:42
super
2016-03-27 22:22:36
świetny
2016-03-27 20:02:33
super :)
2016-03-25 23:29:58
świetny
2016-03-23 18:50:07
świetny
2016-03-22 16:33:22
suoer
2016-03-21 19:34:19
Składy tych kosmetyków mnie nie przekonują,
2016-03-20 13:56:10
świetny
2016-03-16 23:56:48
świetny
2016-03-15 21:51:51
super
2016-03-14 13:00:45
Lubię kosmetyki Eveline, są tanie i naprawdę skuteczne
2016-03-12 16:16:58
świetny
2016-03-10 22:55:46
świetny
2016-03-10 22:30:35
Ślicznie wyglądasz w tym makijażu :)
2016-03-09 19:47:37
świetny
2016-03-07 17:43:46
Super
2016-03-04 23:51:59
świetny
2016-03-02 22:56:36
świetny
2016-02-29 20:27:14
świetny
2016-02-29 18:27:33
super :)
2016-02-28 23:16:17
tak jak wczensiej pisalam
2016-02-27 15:28:29
świetny post
2016-02-26 15:39:14
fajne :)
2016-02-25 21:05:44
super
2016-02-24 15:17:24
super :)
2016-02-19 15:43:28
Też bardzo lubię ich kremy do twarzy :)
2016-02-15 13:38:35
Lubię ich kosmetyki, zwłaszcza kolorowe.
2016-02-04 02:07:37
fajne produkty
2016-01-31 13:44:06
Super
2016-01-30 16:35:49
ciekawe kosmetyki
2016-01-27 17:28:35
ciekawe produkty
2015-12-28 09:06:44
Uwielbiam
2015-12-21 23:26:05
super
2015-12-12 22:38:59
super recenzja
2015-12-04 18:03:16
Jakoś nie jestem przekonana do tych kosmetyków.
2015-11-30 19:08:06
supr recenzja
2015-11-30 11:01:33
Lubię odżywki z eveline.
2015-11-29 18:30:38
Nie przepadam za ta marka
2015-11-29 11:20:00
Lubię produkty eveline :)
2016-01-14 23:19:17
Właśnie
2015-11-23 21:41:31
moze w koncu przekonam sie do tej firmy
2015-11-16 18:11:42
lubie eveline ;)
2015-11-16 18:11:42
lubie eveline ;)
2015-10-17 20:49:23
Firma Eveline ma kilka perełek .
2015-09-07 17:55:18
świetne kosmetyki ;)
2015-09-07 17:46:51
uwielbiam Eveline ;)
2015-08-31 13:39:40
eveline takie sobie kosmetyki
2015-08-16 13:13:44
lubię kosmetyki tej marki :)
2015-08-14 11:54:26
lubię Eveline ;)
2015-08-11 21:30:57
mam maskare z eveline i jest dobra
2015-08-10 11:01:30
przydatna recenzja
2015-08-09 21:51:04
przydatny filmik
2015-08-09 11:24:16
lubię kosmetyki eveline ;) zawsze świetnie się sprawują ;)
2015-07-31 18:02:32
Mam maskarę z Eveline, dobrze się sprawdza :)
2015-07-20 12:48:51
Jeśli chodzi o Eveline to za ich kolorówką nie przepadam (po za lakierami, które uwielbiam :)) ale pielęgnacja jest całkiem okej :)
2016-11-13 21:26:37
Ajj... ubiegłaś mnie, buźki hejka
2016-02-19 15:45:58
Kolorówka rzeczywiście taka sobie, ale może trzeba trafić.
2015-07-17 10:09:22
eveline miałam kiedyś tylko dwa kosmetyki
2013-04-01 23:42:52
bardzo lubię kosmetyki eveline, szczególnie balsam rozgrzewający, peeling do ciała i tą kulkę pod oczy.
2012-06-12 18:03:03
Uwielbiam Twoje filmiki i dopiero teraz zorientowałam się, że to od Ciebie robię moje pędzlowe zakupy na allegro :) Pozdrawiam serdecznie.