Przegląd nowości - Ladymakeup.pl

  • Data opublikowania: 2016-11-04 18:18:27
  • Autor: AniaLadyMakeUp
  • 41

Na naszej stronie co rusz pojawiają się nowe produkty. Tym razem chcielibyśmy przedstawić Wam propozycje kilku marek, które w ostatnim czasie zagościły w ofercie. Będzie coś dla fanów manicure hybrydowego, ale także dla miłośniczek makijażu

Nowości stały się u nas codziennością. Marki co rusz wprowadzają nowe produkty, by w każdym calu spełnić oczekiwania swoich klientów. Ważne jest żeby podążać za panującymi trendami i wciąż uzupełniać zbiory o ciekawe produkty. Dla wielbicielek stylizacji paznokci - szczególnie tych dopiero stawiających pierwsze kroki i szukających podstawowych narzędzi - mamy nie lada gratkę. Znajdzie się również coś dla makijażystek i Pań, które nie zajmują się tym zawodowo, ale lubią mieć dobrej jakość kosmetyki w swoich zbiorach. Jeśli jesteście ciekawi co dla Was wybraliśmy - zapraszamy dalej. 

 

 

 

 

 

Przegląd nowości

1. Starter Set - NeoNail

Jednym z naszych ulubionych tematów są paznokcie. Kiedy tylko pojawiają się nowinki w tej kategorii, nasza ekscytacja nie ma końca. Na stronie całkiem niedawno pojawiły się długo wyczekiwane zestawy. Idealne rozwiązanie dla osób rozpoczynających przygodę z manicure hybrydowym. Opcje są dwie. My zdecydowaliśmy się na pokazanie jednej, aczkolwiek zapraszamy Was do zapoznania się z drugim kompletem. W wersji widocznej na zdjęciu znajdują się: TOP HARD i BASE HARD, biała lampa LED, lakier hybrydowy w odcieniach beżu, odtłuszczacz, aceton, folie do usuwania lakieru, waciki, blok polerski, pilnik, oliwkę oraz drewniane patyczki. 

2. Warming Memories - NeoNail

Teraz coś co wzbudziło w nas największe emocje. Najpiękniejsza kolekcja lakierów hybrydowych jaką widzieliśmy. Odcienie w stu procentach trafiają w nasze gusta. Jasne, pastelowe róże i subtelne szarości to coś, co uwielbiamy. Nie jesteśmy w stanie wybrać jednego, który podobałby nam się najbardziej ponieważ pokochaliśmy wszystkie. Jakość lakierów NeoNail nie ulega wątpliwości i z czystym sumieniem możemy je polecić. Kolory te z pewnością nie raz gościć będą na naszych paznokciach. 

3. Palette No. 69 Gold&Bronze - Karaja

Paleta, która sprawdzi się nie tylko u profesjonalistów, ale także u osób amatorsko zajmujących się makijażem. Składa się z róży o różnych wykończeniach, między innymi satynowym i lekko perłowym. Różne struktury te pozwalają na osiągnięcie rewelacyjnych efektów. Twarz wygląda na promienną i wypoczętą. Dzięki zestawieniu kilku wersji w jednej palecie, mamy możliwość wyboru i nasz makijaż każdego dnia może prezentować się inaczej. Oprócz tego znajduje się w niej jeden puder brązujący, który pomoże podkreślić kształt twarzy. 

4. Palette aquacolor N.78 - Karaja

Teraz propozycja dla osób nie lubiących "zwykłych" kosmetyków. Paleta tych cieni, nie każdemu może się spodobać, natomiast my jesteśmy nią zauroczeni. Idealnie sprawdzi się w okresie sylwestrowym i karnawałowym. Składa się z wielu cieni prasowanych, satynowych i z drobinkami. Pigmentacja jest znakomita, a odcienie można ze sobą w dowolny sposób łączyć. Najbardziej spodobały nam się metaliczno-złote kolory, fiolety, borda i miedź. Jeśli zajmujecie się makijażem zawodowo, warto zainwestować w taki komplet "imprezowych" cieni.

5. i-Lust EYESHADOW PALETTE Diamonds In The Rough 049 - Sleek

Paleta błyszczących cieni do powiek. W jej skład wchodzą cztery produkty prasowane oraz dwa kremowe. Subtelnie błyszczące wykończenia gwarantują znakomite efekty. Mogą bez problemu zastąpić rozświetlacz. Nie posiadają nachalnych drobinek, nadają natomiast delikatną poświatę. Rozprowadzają się równomiernie, nie tworzą smug ani plam. Składają się z pięknych odcieni złota i miedzi. Bardzo przypadło nam do gustu takie połączenie. Dużym plusem jest też różnorodne zastosowanie, ponieważ cienie tak jak wspominaliśmy mogą zastąpić również rozświetlacz.

6. Lip Vip Metallic Lipstick - THE ROCKSTARS COLLECTION - Superstar 1020

Makijaż, w którym usta są podkreślone, prezentuje się znacznie lepiej niż ten bez. Nadeszła jesień, za moment przywita nas zima także decydujemy się na ciemniejsze i bardziej wyraziste odcienie. Najnowsze propozycje marki Sleek sprawdzą się doskonale podczas większych wyjść, a dla dziewczyn, które lubią mocniejsze akcenty i mogą sobie na nie pozwolić posłużą nawet na co dzień.  

Jak Wam się podobają nasze nowości? Którą chcielibyście mieć w swoich zbiorach?

 

Nazwa Dostępność Cena
Karaja - Palette No. 69 Gold&Bronze - Paleta do makijażu W magazynie 208.00 zł
NeoNail - UV GEL POLISH COLOR - WARMING MEMORIES - Lakier hybrydowy - 6 ml - 5320-1 HOT COCOA W magazynie 27.90 zł
NeoNail - UV GEL POLISH COLOR - WARMING MEMORIES - Lakier hybrydowy - 6 ml - 5318-1 WARMING MEMORIES W magazynie 27.90 zł
NeoNail - UV GEL POLISH COLOR - WARMING MEMORIES - Lakier hybrydowy - 6 ml - 5322-1 HOMECOMING W magazynie 27.90 zł
NeoNail - UV GEL POLISH COLOR - WARMING MEMORIES - Lakier hybrydowy - 6 ml - 5323-1 EVENING WALK W magazynie 27.90 zł
NeoNail - UV GEL POLISH COLOR - WARMING MEMORIES - Lakier hybrydowy - 6 ml - 5319-1 MULLED WINE W magazynie 27.90 zł
Karaja - Palette No. 78 Aquacolor - Paleta cieni do powiek W magazynie 299.00 zł
NeoNail - UV GEL POLISH COLOR - WARMING MEMORIES - Lakier hybrydowy - 6 ml - 5324-1 CUDDLE ME W magazynie 27.90 zł
NeoNail - UV GEL POLISH COLOR - WARMING MEMORIES - Lakier hybrydowy - 6 ml - 5317-1 SENSUAL SILENCE W magazynie 27.90 zł
NeoNail - UV GEL POLISH STARTER SET PREMIUM - Zestaw startowy PREMIUM do manicure hybrydowego - 5180 W magazynie 279.00 zł
Karaja - Palette No. 68 Gold&Bronze - Paleta do makijażu W magazynie 208.00 zł
NeoNail - UV GEL POLISH COLOR - WARMING MEMORIES - Lakier hybrydowy - 6 ml - 5321-1 INNER CALM W magazynie 27.90 zł
NeoNail - UV GEL POLISH STARTER SET - Zestaw startowy do manicure hybrydowego - 5028 W magazynie 249.00 zł
Sleek - i-Lust EYESHADOW PALETTE - Paleta cieni do powiek - Diamonds In The Rough 049 Chwilowy brak 39.90 zł
Sleek - Lip Vip Metallic Lipstick - THE ROCKSTARS COLLECTION - Metaliczna pomadka do ust - Superstar 1020 Chwilowy brak 29.90 zł
Jedna pomadka, trzy makijaże - propozycje Ladymakeup.pl TOP 5 - matowe pomadki do ust w płynie

Zobacz też

Przegląd pielęgnacyjnych nowości - Ladymakeup.pl
Przegląd nowości na Ladymakeup.pl - Rimmel
Przegląd nowości Ladymakeup.pl
Przegląd nowości na Ladymakeup.pl - NeoNaill

Komentarze do Przegląd nowości - Ladymakeup.pl

Anuluj
2017-05-28 22:09:26
muszę wypróbować te nowości
2017-05-26 11:45:01
i-Lust EYESHADOW PALETTE Diamonds In The Rough 049 - Sleek musi być moja ale mąż to jak zobaczy to mnie wywali z domu
2017-05-23 18:46:21
Ładnie :)
2017-05-11 21:27:26
uwielbiam neonail!
2017-05-11 20:14:28
podoba mi się ten wpis
2017-05-01 09:25:37
świetnie
2017-04-22 21:11:14
ładnie
2017-04-18 20:36:56
ciekawy wpis podoba mi się
2017-04-17 12:34:44
ładnie
2017-04-15 20:23:20
po tylu pozytywnych opiniach o neonail może warto się jednak skusić?
2017-04-11 22:09:30
ładnie
2017-04-11 22:09:28
ładnie
2017-04-10 23:36:44
ciekawy wpis podoba mi się
2017-04-08 00:07:06
ciekawy wpis, podoba mi się
2017-04-06 19:15:14
Ładnie :)
2017-04-01 11:53:44
Ładnie
2017-03-30 22:22:36
Ładnie
2017-03-17 15:50:37
ładnie
2017-03-17 12:40:14
Uwielbiam firmę neonail <3
2017-03-10 19:00:09
ciekawy wpis, podoba mi się taka tematyka
2017-03-08 21:51:30
Lubię czytać takie wpisy, zawsze można poznać nowy kosmetyk.
2017-03-05 12:24:15
Ładnie
2017-03-03 17:19:49
Ładnie
2017-02-28 16:46:27
podoba mi się ten wpis
2017-02-27 21:15:51
świetny
2017-02-26 23:25:06
świetny
2017-02-25 12:22:59
ciekawy wpis, dużo przydatnych informacji
2017-02-24 08:10:11
Lakiery hybrydowe w mojej ulubionej palecie barw :)
2017-02-22 16:07:32
ładnie
2017-02-21 20:28:29
ładnie
2017-02-20 22:31:10
Ładnie
2017-02-14 01:31:02
świetny
2017-02-11 15:37:59
Super nowości :) Podobają mi się.
2017-02-10 20:28:32
Ładnie
2017-02-09 14:00:13
Uwielbiam lakiery NeoNail
2017-02-08 10:14:46
интересно!
2017-02-04 10:46:38
Przygarnęłabym wszystko! :)
2017-02-03 15:10:54
ładnie
2017-02-01 20:15:20
Ładnie
2017-01-30 17:05:15
piękne są te lakiery hybrydowe
2017-01-29 14:45:47
ciekawy wpis dużo nowości super
2017-01-28 08:26:05
bardzo lubię lakiery neonail
2017-01-23 16:04:01
Ładnie
2017-01-22 12:04:16
ciekawy wpis, podoba mi się
2017-01-21 12:17:16
Czy produkty marki Indigo będą u Was dostępne? Ja paznokcie hybrydowe wykonuje właśnie tymi kosmetykami i są super :)
2017-01-19 14:22:52
Ładnie
2017-01-16 18:20:08
ładnie
2017-01-11 10:03:27
najbardziej podobają mi się lakiery hybrydowe
2017-02-24 08:10:50
Kolory są prześliczne.
2017-01-05 16:57:34
Ta paleta cieni Karaja jest śliczna
2017-01-04 22:52:04
fajny wpis
2016-12-31 23:24:20
ładnie
2016-12-29 19:47:04
śliczna paletka cieni
2016-12-29 17:14:46
Karaja ma przecudne palety i ta kolorystyka :)
2016-12-29 11:36:29
Palette aquacolor N.78 - Karaja - jakie ładne
2016-12-28 23:03:57
ładnie
2016-12-24 12:01:33
Ładnie
2016-12-23 22:47:42
Ładnie
2016-12-22 09:10:40
N 78 ma przyciagajace kolory
2016-12-18 22:17:36
Ladnie
2016-12-14 18:10:12
podoba mi się ten wpis
2016-12-13 22:37:16
świetny
2016-12-11 23:29:33
Ładnie
2016-12-10 23:59:30
Piękne palety
2016-12-10 23:58:42
Piękne te paletki
2016-12-09 00:23:50
bardzo lubię lakiery z neonail
2016-12-04 10:43:27
Ładnie
2016-12-01 17:20:06
piękne
2016-11-30 20:11:18
świetny
2016-11-29 10:56:10
Świetnie :)
2016-11-29 00:10:09
Te lakiery hybrydowe kuszą mnie od dawna :)
2016-11-27 15:10:48
Pomadka ze Sleeka wygląda bardzo ciekawie!
2016-11-25 10:24:52
świetny wpis
2016-11-25 08:27:22
Ładnie
2016-11-25 04:14:41
Piękna paleta róży!
2016-11-24 19:35:24
Pomadka wygląda niesamowicie
2016-11-22 16:16:30
Świetnie :)
2016-11-21 16:06:48
Świetny post
2016-11-21 12:41:57
podoba mi się ten wpis oby więcej takich było
2016-11-21 09:12:16
podoba mi się ten wpis oby więcej takich było
2016-11-19 10:48:39
śliczna pomadka ;)
2016-11-18 10:15:22
Paletki Karaja wyglądają cudownie!
2016-11-15 18:52:36
ciekawe produkty, może w końcu przerzucę się na lakiery hybrydowe :)
2016-11-15 16:46:57
ładnie
2016-11-15 07:58:23
Ładnie
2016-11-15 07:49:35
Ładnie
2016-11-14 18:08:45
Ladnie
2016-11-13 14:32:56
Ciekawe są te cienie Aquacolor od Karaja :)
2016-11-12 02:07:39
Tyle pięknych rzeczy <3
2016-11-11 15:17:53
lakiery Neonail sa świetne
2016-11-10 13:22:12
świetny
2016-11-10 08:16:19
Zdecydowanie ta pomadka ze sleeka to hit tego artykułu
2016-11-08 17:45:57
świetne odcienie lakierów :)
2016-11-08 15:57:35
wygląda obiecująco ta paletka sleeka, prosimy o swatche;)
2016-11-17 23:29:48
o dokładnie, swatche!
2016-11-07 22:35:32
Jakoś do mnie nie przemawia ta paleta Karaja, ale kolory lakierów cudowne
2016-11-07 21:24:16
Przygarnęłabym ten starter <3
2016-11-07 20:32:10
Sleek jest super! Fajnie, ze sa nowosci
2016-11-06 21:48:57
jakie piękne nowości od sleeka! i tak super wyglądają te paletki od KARAJI!
2016-11-06 21:01:50
Super post, bardzo pomocny
2016-11-06 19:18:03
Chciałabym wypróbować produkty Neonail ale po alergii na hybrydę z Semilac, boję się tego samego. Niestety słyszałam, że Neonail też uczula :/
2016-11-07 09:41:41
Witam, pojawienie się niepożądanej reakcji na produkt zależy od wielu czynników, od indywidualnej skłonności do alergii, aplikacji, utwardzenia produktu także przygotowania paznokci do manicure. Wszystkie nasze produkty posiadają Certyfikat Bezpieczeństwa oraz są testowane przed wprowadzeniem na rynek. W razie pytań chętnie pomogę Online Ekspert marki Semilac
2016-11-06 18:17:15
Neo Nail mnie kusi i to bardzo :D
2016-11-06 16:09:20
Jeszcze nigdy nie miałam produktów Neo Nail. Pora to zmienić :)
2016-11-05 23:44:05
szkoda, że Karaja jest taka droga, bo już na zdjęciu produkty wyglądają niezeimsko....
2016-11-05 21:21:41
Palety Karaja-cudo i róże i cienie ale cena powalajaca
2016-11-05 20:35:39
Niedawno zaczęłam robić hybrydy, więc z pewnością za jakiś czas kupie NeoNail bo kolory mają piękne <3
2016-11-05 13:52:12
świetny post
2016-11-05 12:51:06
Kusząca jest ta paletka karaja
2016-11-05 12:33:09
świetny
2016-11-05 10:06:23
Piękne te nowe kolory lakierów.
2016-11-05 08:26:33
zaciekawiły mnie palety karaja
2016-11-05 08:25:36
Pomadka idealna na jesień :)
2016-11-05 03:46:28
Będą testy rzeczy ze Sleeka?
2016-11-05 10:24:45
podłączam się do pytania
2016-11-05 00:11:23
świetne
2016-11-05 00:11:16
Zaciekawily mnie lakiery hybrydowe
2016-11-04 23:45:51
ładnie
2016-11-04 23:44:30
ładnie
2016-11-04 20:49:09
piekny kolor pomadki, idealnie jesiennu
2016-11-04 20:32:58
aaaajjj, cała ta kolekcja Rockstars ze Sleeka jest bardzo ciekawa i kusiii, kusi strasznie :P :D
2016-11-04 20:29:33
Paletki ze sleeka wydaje sie byc ciekawe
2016-11-08 13:43:48
Chyba lepsze beda te i-Divine
2016-11-04 20:19:20
szminka ze sleeka prezentuje sie swietnie ;)
2016-11-04 19:53:58
Paleta róży mi się podoba:)
2016-11-04 19:49:00
wow jaki ładny kolor tej pomadki ze Sleeka ! Kusi oj kusi...
2016-11-04 19:34:42
mnie też właśnie od jakiegoś czasu kusił zakup lampy UV, ale gdzieś czytałam, że lampy działają podobnie jak solarium na skórę i mogą być rakotwórcze, więc już zostawiłam to marzenie za sobą :) Chociaż o cukierkach mówią to samo i jakoś nie potrafię z nich zrezygnować :)) Przepiękny kolor pomadki <3
2016-11-04 19:21:16
Kuszą te hybrydy neonail :)
2016-11-04 19:08:10
Piękne palety <3 Super, że pojawiły się nowe lakiery NeoNail, ponieważ właśnie ich używam :D A zestaw mam ten drugi, z różem :) Genialne nowości, aż portfel cierpi! :D
2016-11-04 18:53:12
palety do makijażu Karaja wyglądają rewelacyjnie!
2016-11-04 18:20:39
piękna jest ta nowa kolekcja lakierów neonail