Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

Przegląd nowości - Ladymakeup.pl

  • Data opublikowania: 04 Listopad 2016
  • Autor: AniaLadyMakeUp
56

Na naszej stronie co rusz pojawiają się nowe produkty. Tym razem chcielibyśmy przedstawić Wam propozycje kilku marek, które w ostatnim czasie zagościły w ofercie. Będzie coś dla fanów manicure hybrydowego, ale także dla miłośniczek makijażu

Nowości stały się u nas codziennością. Marki co rusz wprowadzają nowe produkty, by w każdym calu spełnić oczekiwania swoich klientów. Ważne jest żeby podążać za panującymi trendami i wciąż uzupełniać zbiory o ciekawe produkty. Dla wielbicielek stylizacji paznokci - szczególnie tych dopiero stawiających pierwsze kroki i szukających podstawowych narzędzi - mamy nie lada gratkę. Znajdzie się również coś dla makijażystek i Pań, które nie zajmują się tym zawodowo, ale lubią mieć dobrej jakość kosmetyki w swoich zbiorach. Jeśli jesteście ciekawi co dla Was wybraliśmy - zapraszamy dalej. 

 

 

 

 

 

Przegląd nowości

1. Starter Set - NeoNail

Jednym z naszych ulubionych tematów są paznokcie. Kiedy tylko pojawiają się nowinki w tej kategorii, nasza ekscytacja nie ma końca. Na stronie całkiem niedawno pojawiły się długo wyczekiwane zestawy. Idealne rozwiązanie dla osób rozpoczynających przygodę z manicure hybrydowym. Opcje są dwie. My zdecydowaliśmy się na pokazanie jednej, aczkolwiek zapraszamy Was do zapoznania się z drugim kompletem. W wersji widocznej na zdjęciu znajdują się: TOP HARD i BASE HARD, biała lampa LED, lakier hybrydowy w odcieniach beżu, odtłuszczacz, aceton, folie do usuwania lakieru, waciki, blok polerski, pilnik, oliwkę oraz drewniane patyczki. 

2. Warming Memories - NeoNail

Teraz coś co wzbudziło w nas największe emocje. Najpiękniejsza kolekcja lakierów hybrydowych jaką widzieliśmy. Odcienie w stu procentach trafiają w nasze gusta. Jasne, pastelowe róże i subtelne szarości to coś, co uwielbiamy. Nie jesteśmy w stanie wybrać jednego, który podobałby nam się najbardziej ponieważ pokochaliśmy wszystkie. Jakość lakierów NeoNail nie ulega wątpliwości i z czystym sumieniem możemy je polecić. Kolory te z pewnością nie raz gościć będą na naszych paznokciach. 

3. Palette No. 69 Gold&Bronze - Karaja

Paleta, która sprawdzi się nie tylko u profesjonalistów, ale także u osób amatorsko zajmujących się makijażem. Składa się z róży o różnych wykończeniach, między innymi satynowym i lekko perłowym. Różne struktury te pozwalają na osiągnięcie rewelacyjnych efektów. Twarz wygląda na promienną i wypoczętą. Dzięki zestawieniu kilku wersji w jednej palecie, mamy możliwość wyboru i nasz makijaż każdego dnia może prezentować się inaczej. Oprócz tego znajduje się w niej jeden puder brązujący, który pomoże podkreślić kształt twarzy. 

4. Palette aquacolor N.78 - Karaja

Teraz propozycja dla osób nie lubiących "zwykłych" kosmetyków. Paleta tych cieni, nie każdemu może się spodobać, natomiast my jesteśmy nią zauroczeni. Idealnie sprawdzi się w okresie sylwestrowym i karnawałowym. Składa się z wielu cieni prasowanych, satynowych i z drobinkami. Pigmentacja jest znakomita, a odcienie można ze sobą w dowolny sposób łączyć. Najbardziej spodobały nam się metaliczno-złote kolory, fiolety, borda i miedź. Jeśli zajmujecie się makijażem zawodowo, warto zainwestować w taki komplet "imprezowych" cieni.

5. i-Lust EYESHADOW PALETTE Diamonds In The Rough 049 - Sleek

Paleta błyszczących cieni do powiek. W jej skład wchodzą cztery produkty prasowane oraz dwa kremowe. Subtelnie błyszczące wykończenia gwarantują znakomite efekty. Mogą bez problemu zastąpić rozświetlacz. Nie posiadają nachalnych drobinek, nadają natomiast delikatną poświatę. Rozprowadzają się równomiernie, nie tworzą smug ani plam. Składają się z pięknych odcieni złota i miedzi. Bardzo przypadło nam do gustu takie połączenie. Dużym plusem jest też różnorodne zastosowanie, ponieważ cienie tak jak wspominaliśmy mogą zastąpić również rozświetlacz.

6. Lip Vip Metallic Lipstick - THE ROCKSTARS COLLECTION - Superstar 1020

Makijaż, w którym usta są podkreślone, prezentuje się znacznie lepiej niż ten bez. Nadeszła jesień, za moment przywita nas zima także decydujemy się na ciemniejsze i bardziej wyraziste odcienie. Najnowsze propozycje marki Sleek sprawdzą się doskonale podczas większych wyjść, a dla dziewczyn, które lubią mocniejsze akcenty i mogą sobie na nie pozwolić posłużą nawet na co dzień.  

Jak Wam się podobają nasze nowości? Którą chcielibyście mieć w swoich zbiorach?

 

Nazwa Dostępność Cena
NeoNail - UV GEL POLISH COLOR - WARMING MEMORIES - Lakier hybrydowy - 6 ml i 7,2 ml - 5317-1 SENSUAL SILENCE W magazynie 23.50 zł
NeoNail - UV GEL POLISH COLOR - WARMING MEMORIES - Lakier hybrydowy - 6 ml i 7,2 ml - 5323-1 EVENING WALK W magazynie 22.67 zł
Karaja - Palette No. 78 Aquacolor - Paleta cieni do powiek W magazynie 243.09 zł
NeoNail - UV GEL POLISH STARTER SET PREMIUM - Zestaw startowy PREMIUM do manicure hybrydowego - 5180 W magazynie 194.30 zł
Sleek - i-Lust EYESHADOW PALETTE - Paleta cieni do powiek - Diamonds In The Rough 049 Chwilowy brak 32.44 zł
Karaja - Palette No. 69 Gold&Bronze - Paleta do makijażu Chwilowy brak 169.11 zł
NeoNail - UV GEL POLISH STARTER SET - Zestaw startowy do manicure hybrydowego - 5028 Chwilowy brak 202.44 zł
NeoNail - UV GEL POLISH COLOR - WARMING MEMORIES - Lakier hybrydowy - 6 ml i 7,2 ml - 5324-1 CUDDLE ME Chwilowy brak 23.50 zł

Zobacz też

Komentarze do Przegląd nowości - Ladymakeup.pl

log01
2019-05-30 14:54:26
Kusząca jest ta paletka karaja

delreynt
2019-05-06 18:23:18
swietne

Roksiby
2019-03-14 18:49:57
Świetny

miqota
2019-03-08 16:33:15
piękne

kasia009071998
2019-02-25 08:52:48
lakiery z neonail piękne!

login
2019-02-23 00:37:23
Świetne

kosmo
2019-02-06 14:59:45
Świetny

niunia123
2019-02-04 18:12:15
Świetnie

loli
2019-01-29 10:13:59
Świetne zestawienie kosmetyków

Saturn776
2019-01-21 17:09:01
Świetny

brygidap1
2019-01-16 00:51:52
Świetny

Prada86
2019-01-10 22:43:48
отличный пост :)

bobiko
2018-11-19 14:58:11
Świetnie

koniczyna684
2018-10-30 16:26:05
Świetny wpis

yoanna
2018-10-08 21:06:36
Chętnie wypróbuję te propozycje u siebie

kasiauznanska
2018-08-29 17:28:15
Swietnie

wasia
2018-08-27 13:53:40
Świetnie :)

magdaalena
2018-08-25 15:53:03
Lip Vip Metallic Lipstick - wow, nie widzialam takiego ksztaltu.

gutek
2018-07-11 11:12:20
świetny wpis, wiele kosmetyków mam do wypróbowania

anniee896
2018-06-22 16:16:04
Świetny

gasia
2018-05-21 07:28:18
Świetnie

bikara12
2018-04-17 08:21:35
Świetnie :)

jogo
2018-03-16 16:09:14
Może i u mnie by się sprawdziły

anan93
2018-02-20 23:28:00
świetny

johanna1
2018-02-20 08:56:55
Muszę je przetestować na sobie

klauia4
2018-01-25 12:40:22
Chętnie wypróbuję :)

iilonka
2018-01-22 14:14:36
U mnie na paznokciach tylko teraz hybrydy są

natkahello
2018-01-14 18:11:26
fajny post

natkahello
2018-01-07 11:00:50
nr 4 jest sliczny

jordan
2017-12-13 23:32:19
Ciekawe czy u mnie by się sprawdziły te kosmetyki

Prada86
2017-12-06 08:31:53
Интересно!

lazybitch
2017-11-23 01:44:25
ładnie

evi
2017-11-18 10:45:49
bardzo fajny wpis, proszę o więcej

bikara1234
2017-11-12 11:25:58
świetny post :)

Barbara223
2017-11-12 00:39:26
ładnie

xena
2017-11-11 12:05:48
Kolor 5319 jest piękny podoba mi się

koniczyna684
2017-11-01 13:25:29
Same piękności ♥

GrazynaOrkie
2017-10-16 22:48:53
mega post! Informacje w nim zawarte mogą się przydać!

mista
2017-10-11 07:24:51
przydatne informacje, kusi mnie by wypróbować te kosmetyki

Prada86
2017-09-05 15:31:40
интересно!

tinaa
2017-08-30 20:58:27
ładnie

mefir13
2017-08-25 10:45:03
Wow, palety Karaja wyglądają cudownie

katia1
2017-08-24 12:18:56
podoba mi się ten wpis

nemo
2017-08-23 15:15:36
Ładnie

lwia1
2017-08-13 11:53:48
warto przeczytać

angeliss
2017-08-11 19:27:52
lakiery neonail są świetne

katya581savinskaya
2017-08-09 18:57:39
Палитра теней N.78 - Karaja - восхитительная! Очень хотелось бы попробовать

Barbara223
2017-08-06 12:44:25
ładnie

lwia1
2017-06-30 12:02:50
musze wypróbować te nowości

prima
2017-05-28 22:09:26
muszę wypróbować te nowości

annapietak91
2017-05-26 11:45:01
i-Lust EYESHADOW PALETTE Diamonds In The Rough 049 - Sleek musi być moja ale mąż to jak zobaczy to mnie wywali z domu

Amante
2017-05-23 18:46:21
Ładnie :)

bombelek1
2017-05-11 21:27:26
uwielbiam neonail!

lenon
2017-05-11 20:14:28
podoba mi się ten wpis

kate575
2017-05-01 09:25:37
świetnie

Barbara223
2017-04-22 21:11:14
ładnie

kuna
2017-04-18 20:36:56
ciekawy wpis podoba mi się

newtmas
2017-04-17 12:34:44
ładnie

Lukrecjaa
2017-04-15 20:23:20
po tylu pozytywnych opiniach o neonail może warto się jednak skusić?

vvv
2017-04-11 22:09:30
ładnie

vvv
2017-04-11 22:09:28
ładnie

kuna
2017-04-10 23:36:44
ciekawy wpis podoba mi się

fiona1
2017-04-08 00:07:06
ciekawy wpis, podoba mi się

Amante
2017-04-06 19:15:14
Ładnie :)

newtmas
2017-04-01 11:53:44
Ładnie

victoriasecret
2017-03-30 22:22:36
Ładnie

imstillhere
2017-03-17 15:50:37
ładnie

imstillhere
2017-03-17 12:40:14
Uwielbiam firmę neonail <3

derma
2017-03-10 19:00:09
ciekawy wpis, podoba mi się taka tematyka

mariazul
2017-03-08 21:51:30
Lubię czytać takie wpisy, zawsze można poznać nowy kosmetyk.

yellow
2017-03-05 12:24:15
Ładnie

yellow
2017-03-03 17:19:49
Ładnie

szaraem
2017-02-28 16:46:27
podoba mi się ten wpis

kasiula111
2017-02-27 21:15:51
świetny

monifi
2017-02-26 23:25:06
świetny

danna
2017-02-25 12:22:59
ciekawy wpis, dużo przydatnych informacji

Moja
2017-02-24 08:10:11
Lakiery hybrydowe w mojej ulubionej palecie barw :)

miaaapoa
2017-02-22 16:07:32
ładnie

anee
2017-02-21 20:28:29
ładnie

udgjo
2017-02-20 22:31:10
Ładnie

melusi
2017-02-14 01:31:02
świetny

twojeslodkiemarzenie
2017-02-11 15:37:59
Super nowości :) Podobają mi się.

Plinka
2017-02-10 20:28:32
Ładnie

AnaisRoue
2017-02-09 14:00:13
Uwielbiam lakiery NeoNail

Prada86
2017-02-08 10:14:46
интересно!

verv
2017-02-04 10:46:38
Przygarnęłabym wszystko! :)

lucja1996
2017-02-03 15:10:54
ładnie

Rawvv
2017-02-01 20:15:20
Ładnie

mufinka1
2017-01-30 17:05:15
piękne są te lakiery hybrydowe

wiesia
2017-01-29 14:45:47
ciekawy wpis dużo nowości super

bunia77
2017-01-28 08:26:05
bardzo lubię lakiery neonail

mjmj
2017-01-23 16:04:01
Ładnie

mops
2017-01-22 12:04:16
ciekawy wpis, podoba mi się

Amante
2017-01-21 12:17:16
Czy produkty marki Indigo będą u Was dostępne? Ja paznokcie hybrydowe wykonuje właśnie tymi kosmetykami i są super :)

Goldsd
2017-01-19 14:22:52
Ładnie

manju23
2017-01-16 18:20:08
ładnie

dianaa
2017-01-11 10:03:27
najbardziej podobają mi się lakiery hybrydowe

Moja
2017-02-24 08:10:50
Kolory są prześliczne.

szaraem
2017-01-05 16:57:34
Ta paleta cieni Karaja jest śliczna

szaraem
2017-01-04 22:52:04
fajny wpis

zuzka23
2016-12-31 23:24:20
ładnie

milllena
2016-12-29 19:47:04
śliczna paletka cieni

mojprzyjacielmanekin
2016-12-29 17:14:46
Karaja ma przecudne palety i ta kolorystyka :)

milllena
2016-12-29 11:36:29
Palette aquacolor N.78 - Karaja - jakie ładne

lux
2016-12-28 23:03:57
ładnie

kokz
2016-12-24 12:01:33
Ładnie

kokokej
2016-12-23 22:47:42
Ładnie

nataliagliszczynska
2016-12-22 09:10:40
N 78 ma przyciagajace kolory

Werxxx
2016-12-18 22:17:36
Ladnie

pimki
2016-12-14 18:10:12
podoba mi się ten wpis

monifi
2016-12-13 22:37:16
świetny

Rolks
2016-12-11 23:29:33
Ładnie

drt
2016-12-10 23:59:30
Piękne palety

drt
2016-12-10 23:58:42
Piękne te paletki

pimki
2016-12-09 00:23:50
bardzo lubię lakiery z neonail

jssi
2016-12-04 10:43:27
Ładnie

katherina13s
2016-12-01 17:20:06
piękne

tumblrgirl98
2016-11-30 20:11:18
świetny

ziarenkoo1
2016-11-29 10:56:10
Świetnie :)

KamiluŚkaa
2016-11-29 00:10:09
Te lakiery hybrydowe kuszą mnie od dawna :)

vincentvangogh
2016-11-27 15:10:48
Pomadka ze Sleeka wygląda bardzo ciekawie!

annapoint
2016-11-25 10:24:52
świetny wpis

jssi
2016-11-25 08:27:22
Ładnie

duszek86
2016-11-25 04:14:41
Piękna paleta róży!

magda74
2016-11-24 19:35:24
Pomadka wygląda niesamowicie

ziarenkoo1
2016-11-22 16:16:30
Świetnie :)

kate575
2016-11-21 16:06:48
Świetny post

janik
2016-11-21 12:41:57
podoba mi się ten wpis oby więcej takich było

tola
2016-11-21 09:12:16
podoba mi się ten wpis oby więcej takich było

hej
2016-11-19 10:48:39
śliczna pomadka ;)

comfortinnending
2016-11-18 10:15:22
Paletki Karaja wyglądają cudownie!

weronika8442
2016-11-15 18:52:36
ciekawe produkty, może w końcu przerzucę się na lakiery hybrydowe :)

kasis123612
2016-11-15 16:46:57
ładnie

Vov
2016-11-15 07:58:23
Ładnie

xdxdxdxdxd
2016-11-15 07:49:35
Ładnie

wantev
2016-11-14 18:08:45
Ladnie

tusseya
2016-11-13 14:32:56
Ciekawe są te cienie Aquacolor od Karaja :)

sweetbeauty
2016-11-12 02:07:39
Tyle pięknych rzeczy <3

kloss1
2016-11-11 15:17:53
lakiery Neonail sa świetne

tymianek
2016-11-10 13:22:12
świetny

misia2203
2016-11-10 08:16:19
Zdecydowanie ta pomadka ze sleeka to hit tego artykułu

renia23
2016-11-08 17:45:57
świetne odcienie lakierów :)

angeliss
2016-11-08 15:57:35
wygląda obiecująco ta paletka sleeka, prosimy o swatche;)

bettilou
2016-11-17 23:29:48
o dokładnie, swatche!

malgos82
2016-11-07 22:35:32
Jakoś do mnie nie przemawia ta paleta Karaja, ale kolory lakierów cudowne

Kitekatu
2016-11-07 21:24:16
Przygarnęłabym ten starter <3

Lisia
2016-11-07 20:32:10
Sleek jest super! Fajnie, ze sa nowosci

anetaxd
2016-11-06 21:48:57
jakie piękne nowości od sleeka! i tak super wyglądają te paletki od KARAJI!

moniuszko
2016-11-06 21:01:50
Super post, bardzo pomocny

Anna
2016-11-06 19:18:03
Chciałabym wypróbować produkty Neonail ale po alergii na hybrydę z Semilac, boję się tego samego. Niestety słyszałam, że Neonail też uczula :/

Semilac
2016-11-07 09:41:41
Witam, pojawienie się niepożądanej reakcji na produkt zależy od wielu czynników, od indywidualnej skłonności do alergii, aplikacji, utwardzenia produktu także przygotowania paznokci do manicure. Wszystkie nasze produkty posiadają Certyfikat Bezpieczeństwa oraz są testowane przed wprowadzeniem na rynek. W razie pytań chętnie pomogę Online Ekspert marki Semilac

iv90
2016-11-06 18:17:15
Neo Nail mnie kusi i to bardzo :D

Klaudia
2016-11-06 16:09:20
Jeszcze nigdy nie miałam produktów Neo Nail. Pora to zmienić :)

Lukrecjaa
2016-11-05 23:44:05
szkoda, że Karaja jest taka droga, bo już na zdjęciu produkty wyglądają niezeimsko....

paulina1989
2016-11-05 21:21:41
Palety Karaja-cudo i róże i cienie ale cena powalajaca

KamiluŚkaa
2016-11-05 20:35:39
Niedawno zaczęłam robić hybrydy, więc z pewnością za jakiś czas kupie NeoNail bo kolory mają piękne <3

gabi1234
2016-11-05 13:52:12
świetny post

gabi1234
2016-11-05 12:51:06
Kusząca jest ta paletka karaja

dididit
2016-11-05 12:33:09
świetny

Olaa1122
2016-11-05 10:06:23
Piękne te nowe kolory lakierów.

makao
2016-11-05 08:26:33
zaciekawiły mnie palety karaja

karolinaa
2016-11-05 08:25:36
Pomadka idealna na jesień :)

kiniaa19
2016-11-05 03:46:28
Będą testy rzeczy ze Sleeka?

monika212121
2016-11-05 10:24:45
podłączam się do pytania

jaa
2016-11-05 00:11:23
świetne

Klaudiaxdd
2016-11-05 00:11:16
Zaciekawily mnie lakiery hybrydowe

hellosadnessxx
2016-11-04 23:45:51
ładnie

ninalala
2016-11-04 23:44:30
ładnie

cleomodaa
2016-11-04 20:49:09
piekny kolor pomadki, idealnie jesiennu

eni89
2016-11-04 20:32:58
aaaajjj, cała ta kolekcja Rockstars ze Sleeka jest bardzo ciekawa i kusiii, kusi strasznie :P :D

judyt4
2016-11-04 20:29:33
Paletki ze sleeka wydaje sie byc ciekawe

Lisia
2016-11-08 13:43:48
Chyba lepsze beda te i-Divine

rdmakeup
2016-11-04 20:19:20
szminka ze sleeka prezentuje sie swietnie ;)

Magnetic91
2016-11-04 19:53:58
Paleta róży mi się podoba:)

hej
2016-11-04 19:49:00
wow jaki ładny kolor tej pomadki ze Sleeka ! Kusi oj kusi...

klaudusia0807
2016-11-04 19:34:42
mnie też właśnie od jakiegoś czasu kusił zakup lampy UV, ale gdzieś czytałam, że lampy działają podobnie jak solarium na skórę i mogą być rakotwórcze, więc już zostawiłam to marzenie za sobą :) Chociaż o cukierkach mówią to samo i jakoś nie potrafię z nich zrezygnować :)) Przepiękny kolor pomadki <3

DobraDusza88
2016-11-04 19:21:16
Kuszą te hybrydy neonail :)

madzikowelove
2016-11-04 19:08:10
Piękne palety <3 Super, że pojawiły się nowe lakiery NeoNail, ponieważ właśnie ich używam :D A zestaw mam ten drugi, z różem :) Genialne nowości, aż portfel cierpi! :D

jupi
2016-11-04 18:53:12
palety do makijażu Karaja wyglądają rewelacyjnie!

amelia90
2016-11-04 18:20:39
piękna jest ta nowa kolekcja lakierów neonail