Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

7
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
W
Y
Z

7

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

Pędzle Maestro - Nowości (Kwiecień 2011)

  • Data opublikowania: 05 Kwiecień 2011
  • Autor: ladymakeup
30
Pędzle kosmetyczne są niezastąpionymi akcesoriami kosmetycznymi. Makijaż wykonany przy ich pomocy jest znacznie dokładniejszy, lepiej wyglądający, a przede wszystkim wygodniejszy w stworzeniu go. Jednym z najbardziej znanych polskich producentów pędzli do makijażu jest marka Maestro. Myślę, że nie muszę ich przedstawiać, ponieważ na fali ogólnego "bumm" na pędzle, z produktami Maestro natknęła się większość z Was. Ja korzystam z nich codziennie już prawie od roku i w zasadzie zawsze operuję nimi we filmikach :)

Także i w poniższym filmiku będzie mowa o pędzlach, tym razem trochę dłuższa, bowiem pędzle odgrywają tu główną rolę :) Przedstawiam najnowsze pędzle Maestro, które już niebawem ukażą się w sprzedaży. "Natknęłam" się na nie na poznańskich targach kosmetycznych "Beauty Vision", które odbywały się w miniony weekend.
W sobotę 2 kwietnia udałam się na Targi w poszukiwaniu właśnie wszelkich nowości :) i tak mogę miarodajnie opowiedzieć Wam na razie o nowościach w pędzlach. Na początek będą to dwa pędzle: pędzel do pudru z najpopularniejszej serii 180 - jest to pędzel z bardzo dobrego włosia Raccon, z lekko spłaszczoną skuwką. W tej serii pojawi się jeszcze większy rozmiar niż dotychczas - 26 ( do tej pory rozmiar 24 był najgęstszy). Kolejnym pędzlem, którego chciałabym Wam przedstawić, jest pędzel idealny do konturowania twarzy - tzw."jajeczko" z serii 155 z okrągłą skuwką. Model ten będzie dostępny prawdopodobnie w jednym rozmiarze - idealnie przyciętym miękkim włosiem, które ułatwi nam codzienne podkreślanie rysów naszej twarzy. Będzie to całkowita nowość u Maestro, wcześniej nie było takiego kształtu. Podobną jest jedynie seria 150, czyli pędzle ułożone w szpic, ze ściśnięto skuwką - pędzle zarówno do konturowania, jak i pudrowania czy też nakładania różu.

We filmiku wspominam również o - mini pędzelkach - które są wprost idealne do każdej damskiej kosmetyczki :) Niestety na tą chwilę są to jedynie pędzelki produkowane specjalnie na Targi, miałam zatem ogromną przyjemność natrafić na nie ;p mam nadzieję, że teraz w ciągu dnia nie będę musiała męczyć się w poprawianie palcami ;p

Dzięki za uwagę, jeśli miałybyście jakieś pytania odnośnie pędzli - czekam na informacje :) pozdrawiam

Zobacz też

Komentarze do Pędzle Maestro - Nowości (Kwiecień 2011)

armiela
2020-05-14 18:02:19
ciekawie :)

mp84
2019-10-06 22:33:56
To dobra marka pędzli.

log01
2019-06-21 14:46:58
Kolejna dobra polska marka

Saturn776
2019-04-05 19:57:19
Świetnie

brygidap1
2019-02-01 18:43:29
Świetny

xveroniix
2019-01-04 21:04:47
Super, na pewno skorzystam :)

koniczyna684
2018-12-11 09:20:53
Świetnie

koniczyna684
2018-12-11 09:20:47
Świetne

gutek
2018-08-04 18:09:54
Świetnie

anniee896
2018-07-13 19:44:40
Świetny

jogo
2018-04-27 11:32:48
takie wpisy są bardzo przydatne polecam

anan93
2018-02-26 11:54:03
świetny

jordan
2018-01-28 13:25:30
jeszcze nie mam pędzla tej marki

lazybitch
2017-11-29 22:26:01
ładnie

melania
2017-11-09 17:07:38
Ładnie

bettilou
2017-10-30 14:45:38
Genialny art, cud miód i same najlepsze orzeszki ;-*

mista
2017-10-30 14:43:21
Lubię takie wpisy. Oby więcej takich było

mista
2017-10-30 14:28:57
Lubię takie wpisy. Oby więcej takich było

mefir13
2017-09-05 13:40:33
warto przeczytać ten wpis

lwia1
2017-08-23 11:42:50
warto przeczytać ten wpis

prima
2017-06-19 22:42:43
ładne

Netzakupy
2017-06-08 16:05:40
Jak mogę w prosty sposób usunąć zaskórniki i te kropki z porów? Dziewczyny na forum nie są zbyt pomocne

lenon
2017-05-19 18:18:36
ciekawy wpis podoba mi się

iv90
2017-04-21 11:23:41
Mam dwa pędzle tej marki i jestem z nich bardzo zadowolona. Kuszą mnie kolejne modele :)

Amante
2017-04-14 13:12:45
Ładnie :)

vvv
2017-03-23 11:38:08
ładnie

Amante
2017-03-10 10:05:18
Ładnie :)

szaraem
2017-03-07 17:19:19
podoba mi się ten wpis

pirix
2017-02-22 12:39:38
Ładnie

mjmj
2017-02-17 21:45:29
Ładnie

melusi
2017-02-16 00:46:57
świetny

manju23
2017-02-09 20:44:11
ładnie

lucja1996
2017-02-05 22:14:01
ładnie

monifi
2017-02-05 11:00:28
świetny

Amante
2017-02-03 12:33:21
Ładnie

lamania1
2017-01-29 18:26:05
chciałabym je mieć, podobają mi się

milllena
2017-01-27 10:23:41
ładnie

lvvv
2017-01-26 00:04:42
Ładnie

zuzka23
2017-01-05 22:54:38
ładnie

dianaa
2016-12-29 18:46:44
podoba mi się ten wpis

pimki
2016-12-28 14:38:09
podoba mi się ten wpis

lux
2016-12-12 23:00:11
Ładnie

tusseya
2016-12-01 09:47:18
Nie przepadam za pędzlami Maestro.

ninalala
2016-11-17 19:42:08
ładnie

tymianek
2016-11-16 15:19:20
świetny

ilonam93
2016-11-14 20:05:32
chyba się skuszę :)

pachnidł0
2016-09-26 15:02:31
super

jaa
2016-09-26 02:47:52
świetne

Cece89
2016-09-07 15:32:06
świetny

renia23
2016-09-06 14:51:42
super

gabi1234
2016-08-08 10:50:29
super

pigi
2016-08-08 08:46:46
super

koniczynka100
2016-07-06 13:42:09
super

miqota
2016-06-29 21:22:59
Super

weronika8442
2016-06-05 15:04:50
świetne :)

login
2016-05-29 05:08:02
wow

judyt4
2016-05-23 15:33:23
super

drt
2016-04-30 21:36:36
Na razie pozostanę przy Hakuro :)

joanna9090
2016-04-12 20:02:45
super

tosiak
2016-04-04 19:54:33
Super

jess78
2016-04-04 19:45:18
świetny

gigix
2016-04-04 13:47:46
świetny

kejti56
2016-04-02 22:54:40
świetny

mimijane
2016-04-01 18:40:30
świetny

volivs
2016-03-31 17:09:42
Super

marni
2016-03-31 11:03:33
świetny

hanaban
2016-03-30 00:16:04
świetny

jowita40
2016-03-29 22:38:15
Super

niewyspana
2016-03-29 15:15:54
super

lily21
2016-03-29 14:50:17
świetny

Olaa1122
2016-03-29 12:05:46
Super pędzle :)

eluv
2016-03-28 18:55:18
Fajnie

kikaku
2016-03-27 22:27:05
świetny

elizzka
2016-03-27 22:10:16
super :)

midle
2016-03-26 20:43:02
Super

mikin
2016-03-25 23:32:07
świetny

tygielek
2016-03-23 18:53:40
świetny

weronika9090
2016-03-22 18:12:33
Swietne

Klaudia
2016-03-21 17:07:56
Do pudru naprawdę fajnie wygląda.

Parikla
2016-03-20 19:01:19
Ten pędzel do pudru jest świetny :)

elik
2016-03-20 14:01:01
świetny

marli54
2016-03-17 18:10:12
super

pierozkowa
2016-11-07 17:50:28
to samo o tym myślę, masz rację :-)

teddy23
2016-03-15 21:53:30
super

aniie12
2016-03-12 13:47:06
świetny

lipsy
2016-03-10 22:58:42
świetny

kitty000
2016-03-09 20:35:13
świetny

MM2003
2016-03-07 18:25:27
Super

zuza5254
2016-03-06 12:39:42
super

kruci
2016-10-19 07:47:03
kochana zgadzam się z tobą w pełni

naszka
2016-03-05 23:51:26
super

gosia123
2016-03-04 23:53:26
świetny

zuza5254
2016-03-04 15:31:20
super

rose01
2016-03-02 23:03:05
świetny

laughwithme
2016-03-02 21:42:45
super :)

dizzy
2016-02-29 20:30:26
świetny

blondee
2016-02-27 15:30:39
świetne

anee
2016-02-26 19:03:48
fajne pędzle :)

zombiee
2016-02-25 21:08:08
super

lusior
2016-02-24 15:21:08
super :)

Moja
2016-02-24 13:56:30
Wyglądają ciekawie :)

Moja
2016-02-24 13:28:58
Super :)

ptysiul
2016-02-23 09:51:40
Te mini pędzelki są świetne! Idealne do kosmetyczki :)

comfortinnending
2016-02-15 14:50:04
Fajne pędzelki. :)

Ana00
2016-02-05 02:41:57
super

rdmakeup
2016-01-31 13:42:18
Super

Klaudiamala
2016-01-23 12:03:30
Super

Kitekatu
2015-12-28 23:36:11
Świetne, nie miałam okazji ich jeszcze testować

kiniaa19
2016-02-09 11:03:10
nie wiedzialam o tym nawet

ANNESA
2015-12-24 21:19:02
Super

waterandwine
2015-12-20 23:14:31
super

MaryMary
2015-12-12 22:44:29
piękne pędzelki ;d

Olcia37
2015-12-04 18:13:04
Wyglądają bardzo przyjemnie :)

Gorzka13
2015-12-01 23:30:32
Bardzo fajne pędzle, ale wolę Hakuro.

Carmelo002
2015-11-30 19:19:16
fajna recenzja :)

klaudusia0807
2015-11-29 18:43:02
Super :)

LaRive
2015-11-29 11:59:35
Super recenzja :)

sylwuzaur13
2015-11-21 22:43:28
wole Hakuro

xyzsylwiaxyz
2015-11-16 18:14:21
ciekawa recenzja

karolinaa
2015-10-30 19:45:07
Co prawda mam tylko pędzle Hakuro, ale chciałabym zakupić sobie coś nowego właśnie z tej marki.

kloss1
2015-10-30 11:38:18
Ja mam tylko Hakuro

aneczka1409
2015-09-27 22:11:00
fajne te pędzle :))

jupi
2015-09-27 12:40:43
Jestem wierna firmie Kavai, w kolekcji mam też dwa pędzle Hakuro .

crrucio
2015-09-16 11:30:55
a ja wierna jestem Hakuro :D

anixxelo
2015-09-07 23:59:50
fajny filmik fajne pędzle :)

anixxelo
2015-09-07 23:59:49
fajny filmik fajne pędzle :)

tutajsylwia
2015-09-07 17:57:43
świetne pędzle;)

sylwia464
2015-09-07 17:49:45
ciekawy filmik ;)

whispers199
2015-08-29 09:58:15
Fajna recenzja :)

sblaszczyk1998
2015-08-16 13:19:09
świetna recenzja:)

paula978
2015-08-14 13:02:30
przydatny wpis i recenzja :)

rozkminiaj1
2015-08-14 11:58:34
przydatna recenzja ;)

Sylwia14
2015-08-11 21:41:32
bardzo fajne pedzle

MałgosiaGosia
2015-08-10 11:03:03
przydatna recenzja

karolina1005
2015-08-09 21:52:43
przydatny filmik

Lisia
2016-10-26 01:14:11
też tak w sumie uważam ^^

Paulina12345
2015-08-03 00:39:25
Kolejna dobra polska marka :)

monika212121
2015-04-29 17:06:45
hmm zastanawiam się czy lepsze są maestro czy hakuro

KamiluŚkaa
2015-07-20 13:39:07
Kiedyś większą "sławą" cieszyły się pędzle Maestro, teraz znowu Hakuro :)

Bucky
2011-09-05 08:44:30
Just what the doctor odrered, thankity you!

agnieszka
2011-07-28 14:05:18
Witaj, jestem totalną amatorką jeśli chodzi o makijaż, bo pomimo moich 25 lat, dopiero od niedawna zaczęłam interesować się jak dobrze go wykonać, jakich kosmetyków warto używać itd... (wcześniej wystarczał mi tusz do rzęs i dobry krem;)). Zainwestowałam właśnie w dobrej jakości bronzer (z witaminami itd) tylko nie mam pojęcia jakim pędzlem i jak go nakładać żeby uzyskać naturalny efekt, słyszałam, że mogę nakładać go nie tylko na twarz, ale również na dekolt, ramiona... proszę o jakieś wskazówki!!! będę wdzięczna! pozdrawiam gorąco!:)

ladymakeup
2011-07-28 17:07:38
Z Twojego opisu nasuwa mi się na myśl, że kupiłaś ala Ziemię Egipską?:) taki twardy bronzer, mocno wypiekany, najlepiej aplikować sztywniejszymi pędzlami, gdzie włosie nie jest bardzo miękkie (włosie kozy nie sprawdzi się). Wydaje mi się, że pędzle z serii 180/190 byłyby idealne.

wizażystkakasia
2011-07-22 22:04:24
Pędzle do kosmetyczki... muszę je mieć, moje standardowe kiepskie są na wyjazdy... zabierają dużo miejsca.

camilla
2011-05-24 10:10:17
Witam Cie serdecznie ;-) chcialabym sie dowiedziec czy jest mozliwosc bys wyslala zamowienie do UK ?? i jesli tak w jakiej cenie jest przesylka ?? Basrdzo mi zalezy na zestawie pedzelkow Maestro a niestety w Uk one nie sa dostepne -;( a do Pl w najblizszym czasie sie nie wybieram ;-) P.S Twoj Blog jest niesamowity !!!! Spedzialam dzisiaj ok 1h przegladajac rozne wiadomosci itd !!! Pozdrawiam Serdecznie , buziale xxx!

Angelika
2011-05-17 17:56:16
Hej:) Mam prośbę, chciałabym kupić pędzel do cieniowania (może być firmy maestro), proszę Was, doradźcie mi, który z nich jest najlepszy do wycieniowania cienia w zewnętrznych kącikach oka, tak jak często robi to Monika:) Z góry dziękuję za odpowiedzi:)

Libby
2011-09-06 16:20:50
I found just what I was neeedd, and it was entertaining!

Angelika
2011-05-19 09:37:43
Dziękuję Ci ślicznie za odpowiedź :* Dziś wybiorę się do sklepu w ich poszukiwaniu:)

ladymakeup
2011-05-17 18:45:45
Ja w tej chwili najbardziej lubię z serii 497 - białe włosie, nie każdemu jednak odpowiada ten pędzel. Bardzo lubię również serię 490 :)

Olga27
2011-04-05 22:10:48
ja też chętnie się dowiem co masz na ustach:)śliczny kolor i połysk

ladymakeup
2011-05-17 18:44:42
pomadka Bell Glam&sexy nr 049 :)

ksksksks
2011-04-05 21:31:26
Sliczny makijaż widac w tym filmiku:) a poza tym.. proponuje zrobic caly filmik odnosnie pedzli.. bo ja wchodzac do sklepu patrze na pelna wystawe pedzli a nawet nie wiem co do czego jest:) wiec mysle ze takim niedoswiadczonym jak ja takie onformacje by sie przydaly:) pozdrawiam

krynia
2011-04-05 17:21:27
Jaką pomadkę/błyszczyk masz na ustach? Śliczny kolor. Pozdrawiam gorąco!!:)

moniontko1986
2011-04-05 12:03:38
no troszke tego było :P a zamawiała bym więcej i wiecej ....:P chciałabym jeszcze :P ale wiesz jak to jest kiedy, portwel nie pozwala bo, to nie magiczny cylinder co mozna wyciagac z kapelusza :P a będzie dostepny ten pędzelek u Ciebie w sklepiku ?? mam ochote na pare rzeczy jeszcze ....i jak zwykle nie moge trafic na kredke z nyx milk :P co zamawiam to jej nie ma :P buzka :*

moniontko1986
2011-04-05 11:13:21
kochana Ty mnie nie pamietasz :P ja zawsze u ciebie zamawiam w sklepiku internetowym ...to ja tak tóra jest za granica i nazamawiała :P wszystkiego i czeka o życie az sie dore do tych paczek :P pozdrawiam

ladymakeup
2011-04-05 11:20:44
Moniczko, pewnie że pamiętam :) tylko zmyliło mnie to, że napisałaś ze właśnie zamówiłaś :) a nie sprawdziłam co wcześniej kupowałaś ;p

moniontko1986
2011-04-05 08:47:25
buuuu ;( a ja chciałam najwiekszy i złozyłam juz zamowienie ....pozdrawiam

ladymakeup
2011-04-05 09:41:02
:) to przykro mi, że tak nie w porę dowiedziałaś się ;p a zamawiałaś ze strony maestro tak? pozdrawiam:)