Pędzle Maestro - Nowości (Kwiecień 2011)

  • Data opublikowania: 2011-04-05 08:20:04
  • Autor: ladymakeup
  • 28
Pędzle kosmetyczne są niezastąpionymi akcesoriami kosmetycznymi. Makijaż wykonany przy ich pomocy jest znacznie dokładniejszy, lepiej wyglądający, a przede wszystkim wygodniejszy w stworzeniu go. Jednym z najbardziej znanych polskich producentów pędzli do makijażu jest marka Maestro. Myślę, że nie muszę ich przedstawiać, ponieważ na fali ogólnego "bumm" na pędzle, z produktami Maestro natknęła się większość z Was. Ja korzystam z nich codziennie już prawie od roku i w zasadzie zawsze operuję nimi we filmikach :)

Także i w poniższym filmiku będzie mowa o pędzlach, tym razem trochę dłuższa, bowiem pędzle odgrywają tu główną rolę :) Przedstawiam najnowsze pędzle Maestro, które już niebawem ukażą się w sprzedaży. "Natknęłam" się na nie na poznańskich targach kosmetycznych "Beauty Vision", które odbywały się w miniony weekend.
W sobotę 2 kwietnia udałam się na Targi w poszukiwaniu właśnie wszelkich nowości :) i tak mogę miarodajnie opowiedzieć Wam na razie o nowościach w pędzlach. Na początek będą to dwa pędzle: pędzel do pudru z najpopularniejszej serii 180 - jest to pędzel z bardzo dobrego włosia Raccon, z lekko spłaszczoną skuwką. W tej serii pojawi się jeszcze większy rozmiar niż dotychczas - 26 ( do tej pory rozmiar 24 był najgęstszy). Kolejnym pędzlem, którego chciałabym Wam przedstawić, jest pędzel idealny do konturowania twarzy - tzw."jajeczko" z serii 155 z okrągłą skuwką. Model ten będzie dostępny prawdopodobnie w jednym rozmiarze - idealnie przyciętym miękkim włosiem, które ułatwi nam codzienne podkreślanie rysów naszej twarzy. Będzie to całkowita nowość u Maestro, wcześniej nie było takiego kształtu. Podobną jest jedynie seria 150, czyli pędzle ułożone w szpic, ze ściśnięto skuwką - pędzle zarówno do konturowania, jak i pudrowania czy też nakładania różu.

We filmiku wspominam również o - mini pędzelkach - które są wprost idealne do każdej damskiej kosmetyczki :) Niestety na tą chwilę są to jedynie pędzelki produkowane specjalnie na Targi, miałam zatem ogromną przyjemność natrafić na nie ;p mam nadzieję, że teraz w ciągu dnia nie będę musiała męczyć się w poprawianie palcami ;p

Dzięki za uwagę, jeśli miałybyście jakieś pytania odnośnie pędzli - czekam na informacje :) pozdrawiam
Kolekcja lakierów Virtual - Fruit Cocktail Nowość Virtual - tusz do rzęs Full Screen Size

Zobacz też

TOP 5 - pędzle do podkładu - Hakuro, Maestro, Sigma
Nowości Hakuro - pędzle H14, H61, H74, H56
LadyArtist: Maestro pędzel nr 180 , r.26 - idealny puchacz do pudru
Hakuro, Maestro, Kozłowski, LaRosa - porównanie pędzli do makijażu

Komentarze do Pędzle Maestro - Nowości (Kwiecień 2011)

Anuluj
2017-06-19 22:42:43
ładne
2017-06-08 16:05:40
Jak mogę w prosty sposób usunąć zaskórniki i te kropki z porów? Dziewczyny na forum nie są zbyt pomocne
2017-05-19 18:18:36
ciekawy wpis podoba mi się
2017-04-21 11:23:41
Mam dwa pędzle tej marki i jestem z nich bardzo zadowolona. Kuszą mnie kolejne modele :)
2017-04-14 13:12:45
Ładnie :)
2017-03-23 11:38:08
ładnie
2017-03-10 10:05:18
Ładnie :)
2017-03-07 17:19:19
podoba mi się ten wpis
2017-02-22 12:39:38
Ładnie
2017-02-17 21:45:29
Ładnie
2017-02-16 00:46:57
świetny
2017-02-09 20:44:11
ładnie
2017-02-05 22:14:01
ładnie
2017-02-05 11:00:28
świetny
2017-02-03 12:33:21
Ładnie
2017-01-29 18:26:05
chciałabym je mieć, podobają mi się
2017-01-27 10:23:41
ładnie
2017-01-26 00:04:42
Ładnie
2017-01-05 22:54:38
ładnie
2016-12-29 18:46:44
podoba mi się ten wpis
2016-12-28 14:38:09
podoba mi się ten wpis
2016-12-12 23:00:11
Ładnie
2016-12-01 09:47:18
Nie przepadam za pędzlami Maestro.
2016-11-17 19:42:08
ładnie
2016-11-16 15:19:20
świetny
2016-11-14 20:05:32
chyba się skuszę :)
2016-09-26 15:02:31
super
2016-09-26 02:47:52
świetne
2016-09-07 15:32:06
świetny
2016-09-06 14:51:42
super
2016-08-08 10:50:29
super
2016-08-08 08:46:46
super
2016-07-06 13:42:09
super
2016-06-29 21:22:59
Super
2016-06-05 15:04:50
świetne :)
2016-05-29 05:08:02
wow
2016-05-23 15:33:23
super
2016-04-30 21:36:36
Na razie pozostanę przy Hakuro :)
2016-04-12 20:02:45
super
2016-04-04 19:54:33
Super
2016-04-04 19:45:18
świetny
2016-04-04 13:47:46
świetny
2016-04-02 22:54:40
świetny
2016-04-01 18:40:30
świetny
2016-03-31 17:09:42
Super
2016-03-31 11:03:33
świetny
2016-03-30 00:16:04
świetny
2016-03-29 22:38:15
Super
2016-03-29 15:15:54
super
2016-03-29 14:50:17
świetny
2016-03-29 12:05:46
Super pędzle :)
2016-03-28 18:55:18
Fajnie
2016-03-27 22:27:05
świetny
2016-03-27 22:10:16
super :)
2016-03-26 20:43:02
Super
2016-03-25 23:32:07
świetny
2016-03-23 18:53:40
świetny
2016-03-22 18:12:33
Swietne
2016-03-21 17:07:56
Do pudru naprawdę fajnie wygląda.
2016-03-20 19:01:19
Ten pędzel do pudru jest świetny :)
2016-03-20 14:01:01
świetny
2016-03-17 18:10:12
super
2016-11-07 17:50:28
to samo o tym myślę, masz rację :-)
2016-03-15 21:53:30
super
2016-03-12 13:47:06
świetny
2016-03-10 22:58:42
świetny
2016-03-09 20:35:13
świetny
2016-03-07 18:25:27
Super
2016-03-06 12:39:42
super
2016-10-19 07:47:03
kochana zgadzam się z tobą w pełni
2016-03-05 23:51:26
super
2016-03-04 23:53:26
świetny
2016-03-04 15:31:20
super
2016-03-02 23:03:05
świetny
2016-03-02 21:42:45
super :)
2016-02-29 20:30:26
świetny
2016-02-27 15:30:39
świetne
2016-02-26 19:03:48
fajne pędzle :)
2016-02-25 21:08:08
super
2016-02-24 15:21:08
super :)
2016-02-24 13:56:30
Wyglądają ciekawie :)
2016-02-24 13:28:58
Super :)
2016-02-23 09:51:40
Te mini pędzelki są świetne! Idealne do kosmetyczki :)
2016-02-15 14:50:04
Fajne pędzelki. :)
2016-02-05 02:41:57
super
2016-01-31 13:42:18
Super
2016-01-23 12:03:30
Super
2015-12-28 23:36:11
Świetne, nie miałam okazji ich jeszcze testować
2016-02-09 11:03:10
nie wiedzialam o tym nawet
2015-12-24 21:19:02
Super
2015-12-20 23:14:31
super
2015-12-12 22:44:29
piękne pędzelki ;d
2015-12-04 18:13:04
Wyglądają bardzo przyjemnie :)
2015-12-01 23:30:32
Bardzo fajne pędzle, ale wolę Hakuro.
2015-11-30 19:19:16
fajna recenzja :)
2015-11-29 18:43:02
Super :)
2015-11-29 11:59:35
Super recenzja :)
2015-11-21 22:43:28
wole Hakuro
2015-11-16 18:14:21
ciekawa recenzja
2015-10-30 19:45:07
Co prawda mam tylko pędzle Hakuro, ale chciałabym zakupić sobie coś nowego właśnie z tej marki.
2015-10-30 11:38:18
Ja mam tylko Hakuro
2015-09-27 22:11:00
fajne te pędzle :))
2015-09-27 12:40:43
Jestem wierna firmie Kavai, w kolekcji mam też dwa pędzle Hakuro .
2015-09-16 11:30:55
a ja wierna jestem Hakuro :D
2015-09-07 23:59:50
fajny filmik fajne pędzle :)
2015-09-07 23:59:49
fajny filmik fajne pędzle :)
2015-09-07 17:57:43
świetne pędzle;)
2015-09-07 17:49:45
ciekawy filmik ;)
2015-08-29 09:58:15
Fajna recenzja :)
2015-08-16 13:19:09
świetna recenzja:)
2015-08-14 13:02:30
przydatny wpis i recenzja :)
2015-08-14 11:58:34
przydatna recenzja ;)
2015-08-11 21:41:32
bardzo fajne pedzle
2015-08-10 11:03:03
przydatna recenzja
2015-08-09 21:52:43
przydatny filmik
2016-10-26 01:14:11
też tak w sumie uważam ^^
2015-08-03 00:39:25
Kolejna dobra polska marka :)
2015-04-29 17:06:45
hmm zastanawiam się czy lepsze są maestro czy hakuro
2015-07-20 13:39:07
Kiedyś większą "sławą" cieszyły się pędzle Maestro, teraz znowu Hakuro :)
2011-09-05 08:44:30
Just what the doctor odrered, thankity you!
2011-07-28 14:05:18
Witaj, jestem totalną amatorką jeśli chodzi o makijaż, bo pomimo moich 25 lat, dopiero od niedawna zaczęłam interesować się jak dobrze go wykonać, jakich kosmetyków warto używać itd... (wcześniej wystarczał mi tusz do rzęs i dobry krem;)). Zainwestowałam właśnie w dobrej jakości bronzer (z witaminami itd) tylko nie mam pojęcia jakim pędzlem i jak go nakładać żeby uzyskać naturalny efekt, słyszałam, że mogę nakładać go nie tylko na twarz, ale również na dekolt, ramiona... proszę o jakieś wskazówki!!! będę wdzięczna! pozdrawiam gorąco!:)
2011-07-28 17:07:38
Z Twojego opisu nasuwa mi się na myśl, że kupiłaś ala Ziemię Egipską?:) taki twardy bronzer, mocno wypiekany, najlepiej aplikować sztywniejszymi pędzlami, gdzie włosie nie jest bardzo miękkie (włosie kozy nie sprawdzi się). Wydaje mi się, że pędzle z serii 180/190 byłyby idealne.
2011-07-22 22:04:24
Pędzle do kosmetyczki... muszę je mieć, moje standardowe kiepskie są na wyjazdy... zabierają dużo miejsca.
2011-05-24 10:10:17
Witam Cie serdecznie ;-) chcialabym sie dowiedziec czy jest mozliwosc bys wyslala zamowienie do UK ?? i jesli tak w jakiej cenie jest przesylka ?? Basrdzo mi zalezy na zestawie pedzelkow Maestro a niestety w Uk one nie sa dostepne -;( a do Pl w najblizszym czasie sie nie wybieram ;-) P.S Twoj Blog jest niesamowity !!!! Spedzialam dzisiaj ok 1h przegladajac rozne wiadomosci itd !!! Pozdrawiam Serdecznie , buziale xxx!
2011-05-17 17:56:16
Hej:) Mam prośbę, chciałabym kupić pędzel do cieniowania (może być firmy maestro), proszę Was, doradźcie mi, który z nich jest najlepszy do wycieniowania cienia w zewnętrznych kącikach oka, tak jak często robi to Monika:) Z góry dziękuję za odpowiedzi:)
2011-09-06 16:20:50
I found just what I was neeedd, and it was entertaining!
2011-05-19 09:37:43
Dziękuję Ci ślicznie za odpowiedź :* Dziś wybiorę się do sklepu w ich poszukiwaniu:)
2011-05-17 18:45:45
Ja w tej chwili najbardziej lubię z serii 497 - białe włosie, nie każdemu jednak odpowiada ten pędzel. Bardzo lubię również serię 490 :)
2011-04-05 22:10:48
ja też chętnie się dowiem co masz na ustach:)śliczny kolor i połysk
2011-05-17 18:44:42
pomadka Bell Glam&sexy nr 049 :)
2011-04-05 21:31:26
Sliczny makijaż widac w tym filmiku:) a poza tym.. proponuje zrobic caly filmik odnosnie pedzli.. bo ja wchodzac do sklepu patrze na pelna wystawe pedzli a nawet nie wiem co do czego jest:) wiec mysle ze takim niedoswiadczonym jak ja takie onformacje by sie przydaly:) pozdrawiam
2011-04-05 17:21:27
Jaką pomadkę/błyszczyk masz na ustach? Śliczny kolor. Pozdrawiam gorąco!!:)
2011-04-05 12:03:38
no troszke tego było :P a zamawiała bym więcej i wiecej ....:P chciałabym jeszcze :P ale wiesz jak to jest kiedy, portwel nie pozwala bo, to nie magiczny cylinder co mozna wyciagac z kapelusza :P a będzie dostepny ten pędzelek u Ciebie w sklepiku ?? mam ochote na pare rzeczy jeszcze ....i jak zwykle nie moge trafic na kredke z nyx milk :P co zamawiam to jej nie ma :P buzka :*
2011-04-05 11:13:21
kochana Ty mnie nie pamietasz :P ja zawsze u ciebie zamawiam w sklepiku internetowym ...to ja tak tóra jest za granica i nazamawiała :P wszystkiego i czeka o życie az sie dore do tych paczek :P pozdrawiam
2011-04-05 11:20:44
Moniczko, pewnie że pamiętam :) tylko zmyliło mnie to, że napisałaś ze właśnie zamówiłaś :) a nie sprawdziłam co wcześniej kupowałaś ;p
2011-04-05 08:47:25
buuuu ;( a ja chciałam najwiekszy i złozyłam juz zamowienie ....pozdrawiam
2011-04-05 09:41:02
:) to przykro mi, że tak nie w porę dowiedziałaś się ;p a zamawiałaś ze strony maestro tak? pozdrawiam:)