Nowości w mojej kosmetyczce

  • Data opublikowania: 2012-05-25 14:04:16
  • Autor: ladymakeup
  • 29
Nie znam dziewczyny, miłośniczki kosmetyków i wszelkich nowinek, która regularnie nie \"kusi się\" i nie zaopatruje w nowe nabytki ;) Tak niestety jest i ze mną - pomimo tony przeróżnych produktów, nie potrafię odmówić sobie przyjemności wypróbowania czegoś nowego. Niczym mały odkrywca docierający do nowych lądów, mam nie lada frajdę z testowania kosmetyków, z którymi wcześniej nie miałam do czynienia. Ostatnimi czasy, za namową zdrowego rozsądku, zaniedbałam te małe przyjemności, teraz jednak jest reaktywacja i to ze wzmożonym skutkiem;) W poniższym filmiku przestawiam Wam moje najnowsze zdobycze (oczywiście te, o których nie zapomniałam). Zatytułowany jest \"Nowości w mojej kosmetyczce\", aczkolwiek oczywistym jest, że trudno byłoby je wszystkie zmieścić w jednym miejscu.
Opowiadam w głównej mierze o kosmetykach kolorowych, które jak wiadomo są moją \"największą miłością\", jednakże dla \"pielęgnacji\" też znalazło się miejsce i czas do opowiedzenia.No właśnie...mój czas na opowiedzenie znalazł się, gorzej będzie z Waszym:) Filmik ma aż 17 minut, także zaadresowany jest dla \"wytrzymałych słuchaczy\". Mam nadzieję, że nie zanudzę Was, jakby co zachęcam do oglądania z filiżanką espresso:D Wspominam między innymi o pudrze ryżowym  Kryolan Anti - Shine, który znany jest ze swoich silnie matujących właściwości, oraz o paletce pięciu cieni MAP w odcieniu T20. Z tymi produktami wiążę szczególną nadzieję na zawiązanie dłuższej znajomości, bo zamierzam wykorzystać je w moim makijażu ślubnym:) Z tańszych kosmetyków przedstawiam Wam rozświetlacz w pisaku z Essence - I Love Runway, którego głośno nazwałam fenomenem mojej kosmetyczki. Jeśli poszukujecie \"mokrego\" cuda, który nada niebanalny efekt rozświetlenia idealnym perłowym kolorem, to serdecznie go polecam. Gdy mowa o makijażu, to koniecznie należy dodać coś o demakijażu. Cały czas szukam jeszcze swojego ideału, najlepiej jeśli byłby to specyfik o lekkiej, wodnistej konsystencji typu płyn micelarny. W chwili obecnej używam płynu z marki AA - jest dość dobry, ale poszukuję dalej. Z pielęgnacji (rozumianej bardzo szeroko, jako pozostałe kosmetyki nie do makijażu) przedstawiam Wam m.im. nowe kremy z Garnier\'a oraz samoopalacz z Gosh\'a, ale więcej o nich we filmiku. Zapraszam serdecznie do obejrzenia. Pozdrawiam, Monika

Puder ANTI SHINE KRYOLAN- odkrycie roku! Farmona DERMACOS Anti-Spot

Zobacz też

Przegląd nowości - Ladymakeup.pl
Przegląd nowości FREEDOM
Przegląd nowości: Sleek
Nowości: The Balm

Komentarze do Nowości w mojej kosmetyczce

Anuluj
2017-06-21 08:08:15
musze wypróbować te nowości
2017-05-26 12:58:08
Wszystko fajnie i zwięźle napisane. Bardzo mi się to podoba.
2017-04-29 18:54:21
ciekawe kosmetyki, podobają mi się
2017-04-24 20:34:40
Cienie MAP to moje male marzenie ;)
2017-04-13 21:23:19
Ładnie :)
2017-03-25 09:13:43
ładnie
2017-03-02 00:30:29
ciekawy wpis, oby więcej takich było
2017-02-20 13:27:00
świetny
2017-02-18 12:44:09
Ładnie
2017-02-18 00:01:10
Świetny
2017-02-11 13:03:41
ładnie
2017-02-10 22:48:12
ładnie
2017-02-07 16:45:33
podoba mi się ten wpis
2017-02-07 14:55:21
świetny
2017-02-06 21:32:29
ładnie
2017-02-03 18:15:36
Ładnie
2017-01-28 17:16:14
ładnie
2017-01-26 16:07:20
Ładnie
2017-01-07 00:44:42
ładnie
2016-12-14 18:33:24
Ładnie
2016-11-24 17:53:06
podobają mi się takie wpisy, oby więcej takich
2016-11-22 12:42:48
ładnie
2016-11-17 19:04:14
Świetny
2016-10-10 13:39:23
garnier fructis-uwielbiam ten zapach :D poza tym piasek Egiptu jest genialny :)
2016-09-27 16:41:53
super
2016-09-26 13:12:13
świetne
2016-09-02 19:54:12
mega filmik , oby tak dalej
2016-09-01 21:23:41
świetny
2016-08-08 18:13:53
super
2016-08-07 11:12:48
super
2016-07-05 14:22:40
super
2016-06-20 02:45:02
Super
2016-06-07 17:09:36
super
2016-05-29 14:08:58
Super
2016-05-27 02:02:29
świetne
2016-05-02 15:30:45
Kryolan dla tłustej cery jest ok, ale dla suchej już nie.
2016-05-01 14:55:52
Super wpis.
2016-04-05 06:58:18
Super
2016-04-04 19:57:43
Super
2016-04-04 19:41:30
świetny
2016-04-04 13:32:50
świetny
2016-04-02 22:48:55
świetny
2016-04-02 12:41:23
super
2016-04-01 18:34:12
świetny
2016-04-01 09:35:01
Zdecydowanie mój ulubiony puder :)
2016-03-31 10:52:10
świetny
2016-03-30 00:11:06
świetny
2016-03-29 16:30:03
Super
2016-03-29 14:36:32
świetny
2016-03-28 21:24:11
super
2016-03-28 19:15:19
Super
2016-03-27 22:22:05
świetny
2016-03-27 21:03:20
Cały czas zastanawiam się nad kupnem tego pudru
2016-11-09 03:16:17
muszę przyznać, że zgadzam się z Tobą
2016-03-27 19:58:38
super :)
2016-03-25 23:29:22
świetny
2016-03-23 18:49:49
świetny
2016-03-22 16:32:59
super
2016-03-20 19:11:50
Muszę kiedyś wypróbować ten puder z Kryolan,
2016-03-20 13:49:56
świetny
2016-03-16 23:56:19
świetny
2016-03-15 21:50:57
super
2016-03-14 12:57:12
Dużo dobrego słyszałem o tej marce, może w końcu się na coś skuszę
2016-03-12 18:55:32
gratuluje zakupu!
2016-03-12 16:17:39
świetny
2016-03-10 22:55:32
świetny
2016-03-10 22:28:46
Bardzo ładna ta paleta cieni ;)
2016-03-09 19:47:17
świetny
2016-03-07 17:43:10
Tak też uważam
2016-03-04 23:51:38
świetny
2016-03-02 22:56:03
świetny
2016-02-29 20:26:33
świetny
2016-02-29 18:24:25
super :)
2016-02-27 15:27:59
świetny post
2016-02-26 15:33:05
świetne :)
2016-02-25 21:04:53
super
2016-02-24 15:16:52
super :)
2016-02-20 22:46:47
Cienie MAP mają cudowne kolory
2016-02-15 13:29:43
Ciekawi mnie ten samoopalacz z Gosha.
2016-02-04 02:06:27
super
2016-01-31 13:44:49
Super
2016-01-30 16:34:18
fajne produkty ;)
2016-01-28 19:08:51
super
2016-01-27 17:28:01
ciekawe produkty
2016-01-23 12:02:37
Super
2016-01-20 10:32:50
kryolan jeden z lepszych pudrów matujących jakie miałam
2015-12-27 17:05:04
Super
2015-12-21 23:29:14
super
2015-12-12 22:36:28
Super :)
2015-12-05 10:28:18
Czuję żę Kryolan by się u mnie bardzo dobrze sprawdził ;)
2015-11-30 19:07:42
Ciekawy filmik :)
2015-11-30 10:56:25
Kryolan <3
2015-11-29 18:29:46
Super :)
2015-11-29 11:18:58
Super recenzja :)
2015-11-23 21:42:56
uwielbiam go
2015-11-16 18:10:37
lubię te produkty ;)
2015-09-16 11:30:16
Masz bardzo dobrą dykcje - dobrze się Ciebie słucha :)
2015-09-08 20:10:00
piękny ten makijaż z filmiku :)
2015-09-07 18:02:54
świetny produkt ;)
2015-09-06 13:25:38
Bardzo podoba mi sie Twój makijaż, taki delikatny. a filmik całkiem przydatny :))
2015-08-18 14:14:06
Fajny filmik :)
2015-08-16 13:10:51
świetne są produkty Kryolanu :)
2015-08-14 12:42:46
przydatny wpis i recenzja :)
2015-08-14 11:53:51
super filmik ;)
2016-02-06 17:04:53
Właśnie :-)
2015-08-11 21:29:59
paletka z map jest fajna
2015-08-10 11:00:59
przydatna recenzja
2015-08-09 21:50:34
przydatny filmik
2015-08-09 19:45:46
bardzo lubie ten puder
2015-07-31 18:01:04
Cienie z MAP, marzenie :)
2015-07-28 10:28:38
Chciałabym tyle nowości :D
2015-07-24 16:37:37
śliczny makijaż w filmiku :)
2015-07-17 10:05:40
miałam kiedyś ten produkt z aa
2012-12-30 21:28:53
Witaj Moniko, od dłuższego czasu tu nie zaglądałam, ale przed chwilka nadrobiłam wszelkie zaległości, ponieważ bardzo lubię Twoją stronkę i czasem czerpię z niej inspiracje :) Pytałaś o sprawdzone korektory- ja mogę ze swojej strony polecić korektory MAP&#039;u zarówno te kremowe (używam zielonego) jak i w aplikatorze ( z tych wypróbowałam zarówno najjaśniejszy żółty oraz jasny żółto-różowy) oraz ostatnio przeze mnie odkryty korektor Touche Eclat Yves Saint Laurent (mam numer 2 i jestem bardzo zadowolona). Mam jasną karnację i dość delikatną cerę, dlatego pod oczy stosuję mix korektorów: żółty tuż pod wewnętrznym kącikiem oka, gdzie mam widoczne lekkie cienie, a pod oko i do rozświetlenia spojrzenia idealnie sprawdza się u mnie Touche Eclat. Map jest nieco bardziej kryjący, ale za po jakimś czasie uwidacznia zmarszczki mimiczne- stąd moje połączenie. Do tej pory nie znalazłam lepszych odpowiedników. Co do płynu miceralnego skusiłam się ostatnio na płyn Biodermy i jestem bardzo zadowolona, dobrze jest trafić na promocję, bo nie należy do najtańszych, ale ładnie usuwa makijaż i pielęgnuje cerę. Lirene z witaminą C też doceniam za jakość w rozsądnej cenie. Dziękuję Ci za Twoje porady i pozdrawiam!
2012-06-29 10:18:55
ja używam żółtego kamuflażu z kobo jak dla mnie jest dobry tylko trzeba nakładać ostrożnie bo może wejść w zmarszczki ;p troche cięko się rozsmarowywuje trzeba troche rozgrzac w palcach ale zasinienia kryje dobrze ;)
2012-06-14 08:46:37
Witam, zachęcona filmem kupiłam puder matujący Kryolan. Mam cerę mieszaną z tendencją do wysuszania więc męczę się z problemem strefy T. Wczoraj użyłam pudru pierwszy raz - ostrożnie żeby nie przesadzić. Po 3-4h świeciłam się na całej twarzy. Dziś rano przypudrowałam się o wiele mocniej i znów po takim samym okresie czasu świeci mi się czoło, nos i broda. Może uzyskam od Pani jakąś radę, może jest jakiś szczególny sposób nakładania tego pudru? A może zbyt dużo oczekuję i on właśnie tak działa? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam!
2012-06-22 21:32:40
U mnie w kuferku Kryolan zajmuje prawie 80% kosmetyków. Więc, co do pudru - w skali od 1 do 10 oceniam na mocne 8, w porównaniu do innych tego typów specyfików. A, żeby wzmocnić jego efekt - najpierw przetrzyj twarz tonikiem matującym jest taki z Garniera, potem nałóż tzw. &quot;bazę pod podkład&quot; - może być matująca z Kryolana, ale uważam, że lepsza i TAŃSZA jest z firmy DaxCosmetics baza 3D... ...no i potem wedle uznania podkład koloryzujący, a na koniec PUDER BIAŁY (RYŻOWY) z Kryolana :) Achaaa, dla bardziej wymagających lub na wielkie wyjścia - polecam na koniec FIXER spray Kryolana. Przedłuża makijaż. Ale trzeba go stosować w odpowiedniej odległości od twarzy, ponad 30 cm, żeby nie zrobiła się maska. Pozdrawiam.
2012-06-12 15:50:53
Witam! Miałabym ogromną prośbę... pewnie nie ja jedna;]... Oglądając filmik z nowościami wspominasz o tym że wychodzisz za mąż, otóż ja też w tym roku biorę ślub i bardzo bym prosiła o filmik z produktami, jakie polecasz na ten szczególny dzień, oraz może jakie sama użyjesz... Ponieważ postanowiłam sama wykonać makijaż do ślubu i chciałabym by był trwały. Również obejrzałabym propozycje makijażu ślubnego dla blondynki z zielonymi oczami. Była bym bardzo wdzięczna i prze szczęśliwa gdyby takie filmiki się ukazały!!;]]] Pozdrawiam!;]
2012-06-05 21:52:22
Ma Pani przepiękny makijaż - zresztą jest Pani przepiękną kobietą i niewiele Pani potrzeba, aby wyglądać zjawiskowo.
2012-06-01 16:22:45
Bardzo fajny filmik, Moniko mozesz podac cala nazwe tego rozswietlacza z essence? Dziekuje
2012-05-28 15:19:04
jak nakładasz ten rozświetlacz z Essence?
2012-05-28 06:09:09
WITAM MAM PROSBE,CHCIALABYM DOSTAC JEDEN Z KREMOW 40+ FIRMY GARNIER,LUBIE OGLADAC TWOJE FILMIKI JESTEM NIMI ZACHWYCONA CHOCIAZ JESTEM POCZATKUJACA TO Z TWOJA POMOCA JAKOS SOBIE RADZE,BARDZO DOBRZE ZE SA TAKIE OSOBY,ZE MOZNA SIE JESZCZE CZEGO OD NICH NAUCZYC,POZDRAWIAM
2012-05-27 17:56:01
Super ,że opowiedziałaś o tych wszystkich nowościach w szczególności zainteresowała mnie ta paletka oraz suchy szampon jak i puder z kryolana .Co do szamponu z Garniera szczerze polecam włosy są po nim lekkie miękkie tylko bez odżywki trochę ciężej je rozczesać ale po innych szamponach bywało gorzej,włosy u mnie wytrzymują nawet do drugiego dnia nie są tłuste jak oliwa.:) Ps.Z chęcią zobaczyłabym jakiś filmik z makijażem wykonanym przy użyciu tej palety :)A i pytanie gdzie ją można dostać i za ile? Pozdrawiam Karolina :)
2012-05-27 17:46:52
też miałam szampon z syossa i skończył mi się po 4 dniach a po za tym świetny filmik
2012-05-27 17:46:52
też miałam szampon z syossa i skończył mi się po 4 dniach a po za tym świetny filmik
2012-05-27 15:25:49
Ja także miałam suchy szampon z firmy syoss i równie szybko mi się skończył ! myślałam jednak, że tylko moje opakowanie było po prostu wadliwe. Poza tym masz śliczny makijaż oczu:) bardzo mi się spodobał i na pewno zaopatrzę się w kilka polecanych przez Ciebie produktów. pozdr.:*
2012-05-27 09:17:06
ja chętnie zobaczyłabym makijaż przy użyciu tej duuuużej paletki Elixir London ;]
2012-05-26 08:00:04
Super. Chętnie dowiedziałabym się czegoś więcej o rozświetlaczu Essence i szamponie fructis garniera
2012-05-25 20:38:30
Kusisz,Moniko kusisz :D A może zrobiłabyś jakiś Tag? Np.Moja przygoda z YT,fajnie tak posluchać jak to się zaczęło i wgl.;)
2012-05-25 18:36:24
Filmik jak zawsze ciekawy i chyba zaopatrzę się w kilka nowości. Z niecierpliwością czekam na filmik z makijażem z palety Elixir oraz na szerszą recenzję suchych szamponów :D
2012-05-25 18:13:16
chciałabym usłyszec wiecej o tym fixerze z kryolanu jak on sie ma do innych :) jesli chodzi o korektor to polecam z fm group. pozdrawiam magda
2012-05-25 15:29:45
Witam:) bardzo fajny i ciekawy filmik. A makijaż na Twojej twarzy rewelacyjny, taki lekki a zarazem przykuwający uwagę:)pozdrawiam
2016-11-10 02:39:55
Niestety, ale ja się z tym nie do końca zgadzam
2016-12-02 16:22:24
Niby z czym sie nie do konca zgadzasz? Jak masz za duzo czasu to sama zrob cos ciekawego