Nowości: The Balm

  • Data opublikowania: 2015-07-31 18:03:09
  • Autor: AniaLadyMakeUp
  • 61

Niedawno w naszej ofercie pojawiły się ciekawe nowości. Jako, że marka The Balm jest bardzo lubiana i dobrze znana, postanowiliśmy przybliżyć Wam produkty, które pojawiły się na stronie. Firma wciąż udowadnia, że nie spoczywa na laurach i mimo, że posiada już kultowe produkty, wymyśla coraz to nowsze i ciekawsze kosmetyki. Co kojarzy nam się z tym producentem? Przede wszystkim wysoka jakość kosmetyków kolorowych, między innymi pudru brązującego Bahama Mama, czy mającego rzeszę fanów rozświetlacza Mary Lou Manizer. Nadszedł jednak czas, by zaproponować Wam coś nowego. Jeżeli jesteście ciekawi jak wyglądają nasze nowinki, zapraszamy do dalszej części.

 
Jak zawsze, The Balm zaskakuje kreatywnością i pomysłowością. Przyzwyczaili nas już do swoich nietuzinkowych pomysłów, na opakowania i formę. Nie zawiedli i tym razem. Nazwy i kolorowe grafiki przyciągają uwagę, nie można przejść obok nich obojętnie. W nowościach znalazły się tusze do rzęs, sypkie cienie mineralne, preparat do demakijażu, jak i pomadki do ust. Brązer i krem koloryzujący to produkty, na które czekało wiele osób. Po popularnym Bahama Mama, nadszedł czas na Balm Desert, który może posłużyć również jako róż. Jak zawsze w przypadku marki, jakość idzie w parze z charakterystycznym designem. Kosmetyki sprawdzą się nie tylko na co dzień, mogą skorzystać z nich również profesjonaliści, którzy cenią sobie dobre gatunkowo produkty. 
 
 

Przegląd nowości

1. Balm Desert
Kosmetyk wielozadaniowy. Można użyć go jako brązer, róż lub nawet cień do powiek. Ma ciepły odcień brązu. Posiada delikatne mikrodrobinki, które są prawie niewidoczne. Podczas aplikacji można budować poziom krycia i dozować odpowiednią ilość tak, by nie uzyskać smug lub plam. Jak w każdej czynności związanej z makijażem, należy robić to dokładnie, by uzyskać jak najlepszy efekt. Nadaje się do codziennego stosowania, jak i do wykorzystania w pracy wizażysty. Różnice jakie zaobserwować można między nim, a znanym Bahama Mama to przede wszystkim odcień. Ma zdecydowanie cieplejszą pigmentację, co również ma wpływ na to, że może być stosowany jako róż. Można nim też ocieplić twarz. Bahama Mama natomiast posłuży tylko do konturowania i ma chłodniejszą tonację. Lubicie takie praktyczne kosmetyki 2w1 jak Desert?
2. Balm Shelter
Dostępny w trzech odcieniach krem koloryzujący. Doskonale sprawdzi się na letnie miesiące, gdyż nie obciąża skóry i dopasowuje się do niej. Dzięki lekkiej konsystencji unikniemy powstawaniu plam, czy smug. Równomiernie rozprowadzić można go palcami, pędzlem lub gąbeczką. Zgodnie z upodobaniami i preferencjami. Co ważne, krem zawiera filtr SPF 18, który chroni skórę przed promieniami słonecznymi - to kolejny powód, dla którego produkt ten, jest warty uwagi.
3. Pretty Smart Lip Gloss
W nowej kolekcji nie brakuje również czegoś do ust. Tym razem marka postawiła na błyszczyki. Dostępne w 9 kolorach. Każdy znajdzie coś dla siebie. Nie odpowiada Ci czerwień na ustach, bądź nie lubisz wyrazistych kolorów? Wybierz Bam! - delikatny odcień nude. Szeroka gama barw, działa na plus kosmetyku. Dodatkowo barwne pudełka i ciekawe nazwy przyciągają uwagę. 
4. What's your type / Cheater
Tusz do rzęs to podstawa w makijażu. Nawet najpiękniejsze cienie, bez niego nie będą prezentować się tak, jak powinny. Oko staje się wyraziste i otwarte, a spojrzenie nabiera charakteru. The Balm proponuje aż trzy wersje, aby każdy mógł wybrać maskarę do własnych potrzeb. WHAT'S YOUR TYPE? "the body builder" - to tusz mający pogrubiać włoski. Z tej samej serii tyle, że wydłużającą wersją jest WHAT'S YOUR TYPE? Mascara "tall, dark, and handsome". Produktem spełniającym oba te zadania, czyli pogrubiająco-wydłużającym jest tusz o nazwie Cheater! Wszystkie trzy propozycje, doskonale podkreślają rzęsy, nadając im intensywny, czarny odcień.

5. Staining powder blush
Nowy odcień różu, wchodzącego w skład serii Instain. Opakowanie jak przystało na markę, przyciąga uwagę i zachęca do zakupu. Wygodna kasetka z lusterkiem, to bardzo praktyczne rozwiązanie. Kolor dopasuje się do wielu karnacji i pięknie stopi się z cerą. Konsystencja łatwo się rozprowadza, bez tworzenia nienaturalnego efektu. Pozwoli stworzyć nie jeden makijaż. Sprawdzi się nie tylko jako róż, ale też na powieki zastępując cień. Kolejny praktyczny produkt, który nie ogranicza się do jednego zastosowania.

6. Balms Away
Jeden z ciekawszych produktów pośród nowości. W dużej mierze przez swoje oryginalne opakowanie. Preparat do demakijażu oczu, zamknięty został w metalowej puszce, z ciekawym nadrukiem. Łatwo można wydobyć go z opakowania, wykorzystując do "ostatniej kropli". Nie podrażnia i jest delikatny. Zawiera witaminy A,C i E, dzięki czemu  pielęgnuje skórę. Dokładnie usuwa makijaż, bez konieczności pocierania powiek.
7. Overshadow mineral eyeshadow
Ostatnimi już nowościami są cienie do powiek. Co ciekawe, są one mineralne i sypkie. Mimo swojej konsystencji, nie sprawiają trudności podczas nakładania. Pięknie się mienią i sprawdzą się w makijażach na wiele okazji. Jeśli chodzi o opakowania, tym razem marka również nie zawiodła. Oryginalne pudełka w stylu pin- up, stały się już nieodłącznym elementem. 
Tak prezentują się najnowsze kosmetyki The Balm. Oprócz ciekawych opakowań, najważniejsze jest to, jaką jakość proponuje nam marka. Warto mieć w swojej kolekcji chociaż jeden z artykułów, by przekonać się, że warto poświęcić kilka złotych więcej, na produkt tego wart. 
 
Który z produktów najbardziej wpadł Wam w oko?
Nazwa Dostępność Cena
THE BALM - Instain - Staining powder blush - PINSTRIPE - Róż do policzków W magazynie 69.02 zł
THE BALM - PRETTY SMART LIP GLOSS - Błyszczyk do ust - ZAAP! W magazynie 44.63 zł
THE BALM - PRETTY SMART LIP GLOSS - Błyszczyk do ust - SNAP! W magazynie 44.63 zł
THE BALM - Overshadow mineral eyeshadow - Mineralny cień do powiek - WORKS IS OVERRATED W magazynie 40.57 zł
THE BALM - Cheater! Mascara - Tusz do rzęs wydłużająco-pogrubiający W magazynie 54.39 zł
THE BALM - PRETTY SMART LIP GLOSS - Błyszczyk do ust - POW! W magazynie 44.63 zł
THE BALM - Balm Shelter tinted moisturizer - Krem koloryzujący - LIGHT/ MEDIUM W magazynie 65.03 zł
THE BALM - PRETTY SMART LIP GLOSS - Błyszczyk do ust - POP! W magazynie 44.63 zł
THE BALM - Overshadow mineral eyeshadow - Mineralny cień do powiek - NO MONEY, NO HONEY W magazynie 40.57 zł
THE BALM - BALM DESERT BRONZER/ BLUSH - Bronzer/ róż do twarzy W magazynie 56.02 zł
THE BALM - PRETTY SMART LIP GLOSS - Błyszczyk do ust - VA VA VOOM! W magazynie 44.63 zł
THE BALM - PRETTY SMART LIP GLOSS - Błyszczyk do ust - GRRR! W magazynie 44.63 zł
THE BALM - PRETTY SMART LIP GLOSS - Błyszczyk do ust - BAM! Chwilowy brak 44.63 zł
THE BALM - PRETTY SMART LIP GLOSS - Błyszczyk do ust - HUBBA HUBBA! Chwilowy brak 44.63 zł
THE BALM - Balm Shelter tinted moisturizer - Krem koloryzujący - MEDIUM/ DARK Chwilowy brak 65.03 zł
THE BALM - BALMS AWAY - EYE MEKEUP BREAK-UP - Preparat do demakijażu oczu Chwilowy brak 45.45 zł
THE BALM - Overshadow mineral eyeshadow - Mineralny cień do powiek - YOU BUY, I'II FLY Chwilowy brak 40.57 zł
THE BALM - Balm Shelter tinted moisturizer - Krem koloryzujący - LIGHT Chwilowy brak 65.03 zł
THE BALM - Overshadow mineral eyeshadow - Mineralny cień do powiek - IF YOU'RE RICH, I'M SINGLE Chwilowy brak 40.57 zł
THE BALM - PRETTY SMART LIP GLOSS - Błyszczyk do ust - WOW! Chwilowy brak 44.63 zł
Pod lupą: Gosh VELVET TOUCH LIPSTICK MATT Przegląd nowości: Sleek

Zobacz też

Zbliżenie na The Balm Nude'tude
Zbliżenie na The Balm Nude Dude
Zbliżenie na The Balm - Meet Matt(e) Ador
Zbliżenie na The Balm Meet Matt(e) Trimony

Komentarze do Nowości: The Balm

Anuluj
2017-11-14 15:58:41
Można się tu wiele dowiedzieć
2017-10-25 09:12:38
uwielbiam kosmetyki the balm, za jakość i piękny wygląd
2017-10-23 14:37:25
Na pewno postaram się to wypróbować w tym roku!
2017-10-13 14:00:05
Ładnie
2017-10-13 12:58:28
przydatne informacje, kusi mnie by wypróbować te kosmetyki
2017-10-05 22:40:31
mega post! bardzo mi sie podoba! ciekawy
2017-09-26 20:44:32
Kiedy będą dostępne wszystkie syntetyczne pędzle od Hakuro do cieni i ogólnie oczu? Widze, ze są tylko te z krótkimi rączkami. 8)
2017-09-11 13:06:22
ciekawe kosmetyki warto je wypróbować
2017-09-08 11:40:07
класс!
2017-08-29 18:21:29
Róż prezentuje się pięknie
2017-08-26 11:18:12
warto przeczytać ten wpis
2017-08-10 14:21:21
Очень интересные у них упаковки)
2017-07-17 14:23:34
podoba mi się bardzo ten wpis
2017-06-01 09:48:29
Jak sobie poradzić z osypującymi się cieniami? Lepsza baza czy jakiś korektor na powiekę? :]
2017-05-23 22:08:08
Świetny wpis, bardzo mi się podoba, przyjemnie się czyta :)
2017-05-19 11:48:51
ładnie
2017-05-02 11:36:10
jaki ładny kolor różu, taki nietypowy
2017-04-21 06:17:59
ciekawy wpis podoba mi się
2017-04-13 16:37:08
ciekawy wpis, podoba mi się
2017-04-13 11:09:09
świetnie
2017-04-09 09:22:06
Ładnie :)
2017-04-03 06:54:23
ładnie
2017-03-30 19:46:55
ciekawy wpis podoba mi się
2017-03-29 21:27:13
ciekawy wpis
2017-03-22 12:39:40
ładnie
2017-03-15 22:15:59
ciekawy wpis podoba mi się
2017-02-27 00:11:05
ładnie
2017-02-22 14:55:59
świetny
2017-02-15 19:22:52
Ciekawe nowości :)
2017-02-14 10:52:26
świetny
2017-02-13 18:29:08
podoba mi się ten wpis
2017-02-12 13:08:35
ciekawy wpis, dużo przydatnych informacji
2017-02-09 19:01:18
ciekawy i przydatny wpis polecam przeczytać
2017-02-01 14:42:41
ładnie
2017-02-01 11:23:22
Ładnie
2017-01-30 14:41:35
ładnie
2017-01-28 15:25:58
Ładnie
2017-01-28 14:25:06
Ładnie
2017-01-24 12:39:33
ładnie, podoba mi się
2017-01-23 10:26:14
ładnie
2017-01-22 23:34:32
ładnie
2017-01-17 21:55:36
Ładnie
2017-01-03 08:14:49
Lubię tą firmę kosmetyków
2016-12-31 16:41:09
Ładnie
2016-12-30 16:38:33
Opakowania pewnie niezbyt trwale
2016-12-26 13:18:35
świetny
2016-12-23 16:17:03
Ładnie
2016-12-20 19:45:58
ładnie
2016-12-17 08:37:13
podoba mi się ten wpis
2016-12-16 21:04:36
Ładnie
2016-12-11 15:07:07
Ładnie
2016-12-10 19:18:48
uwielbiam thebalm! in thebalm of your hand już jest w drodze do mnie. następnie mam w planach meet matte trimony;]
2016-12-08 22:13:17
świetny
2016-12-02 23:58:05
podoba mi się ten wpis
2016-12-02 12:07:14
the balm ma cudowne opakowania <3
2016-11-30 08:15:38
Właśnie czekam na paczkę z różem od The Balm. Uwielbiam ich kosmetyki.
2016-11-23 22:21:41
Lubię bardzo te markę kosmetyków
2016-11-19 22:00:55
świetny
2016-11-07 12:37:49
no opakowania mają boskie :D niestety ja raczej celuję w tańsze kosmetyki... ale cóż, za jakość się płaci :P może kiedyś... ;)
2016-10-26 19:38:22
świetny
2016-10-22 23:55:23
Ładnie
2016-10-22 11:45:18
Ładnie
2016-10-17 19:30:27
świetnie
2016-10-12 23:41:05
ciekawe czy są równie dobre jak cudowne mają opakowania...
2016-10-08 19:18:21
uwielbiam tą markę, ale wolę kupować tylko paletki z the balm, bo 50 zł za jeden cień to jednak bardzo zawyżona cena jak dla mnie, zresztą tak jak z każdym ich produktem, ale jednak palety się opłaca kupic
2016-10-02 10:11:51
Uwielbiam kosmetyki z the balm!
2016-09-30 17:01:54
świetne
2016-09-30 14:03:31
podobają mi się te kosmetyki i są dobre jakościowo
2016-09-24 12:30:15
Love it!
2016-09-21 16:47:23
super
2016-09-10 17:54:23
Świetna marka chociaż ceny też mają zabójcze.
2016-09-08 23:17:37
Super
2016-09-05 21:35:03
opakowania tych kosmetyków są słodkie
2016-09-05 07:10:32
super
2016-09-04 20:03:13
Piękny odcień różu <3
2016-09-02 19:50:30
krem koloryzujący bardzo polecam
2016-08-27 12:52:44
super
2016-08-22 16:20:10
Mają bardzo ładne opakowania
2016-08-18 09:41:02
super
2016-08-16 10:55:05
Super
2016-08-14 10:29:42
Super
2016-08-13 20:35:58
Super
2016-08-12 11:59:12
extra
2016-08-10 17:25:06
super
2016-08-10 12:08:34
ciekawe ;p
2016-08-02 10:24:37
SUPER
2016-07-26 09:55:02
super
2016-07-25 18:32:59
super
2016-07-12 15:46:55
Super
2016-06-30 07:07:41
super
2016-11-29 03:27:53
nie zgodzę się z tym
2016-06-20 02:44:28
Super
2016-06-11 13:47:42
super
2016-05-30 20:18:25
świetne
2016-05-28 23:13:22
Super
2016-05-27 20:50:26
kolor tego nowego różu jest wręcz obłędny <3
2016-05-11 16:32:09
Super
2016-05-07 11:23:14
Super
2016-05-03 22:10:07
Świetne produkty!
2016-04-28 07:16:15
super
2016-04-26 06:45:53
super
2016-04-24 19:02:45
świetne produkty w genialnych opakowaniach!
2016-04-18 09:15:45
super
2016-04-17 18:16:43
the balm ma świetne produkty, te też wyglądają naprawdę kusząco:-)
2016-04-15 08:33:45
super
2016-04-12 11:49:58
świetny
2016-04-11 06:53:14
Super
2016-04-04 20:05:35
Super
2016-04-04 15:37:18
świetny
2016-04-03 16:56:42
świetny
2016-04-02 19:27:56
Super
2016-04-01 20:59:26
świetny
2016-04-01 15:56:17
świetny
2016-04-01 14:45:48
super
2016-03-31 17:57:06
Super
2016-03-31 00:05:08
super
2016-03-30 04:27:06
super
2016-03-29 16:32:41
świetny
2016-03-28 18:25:25
Super
2016-03-28 08:51:11
Super
2016-03-27 16:47:25
super
2016-03-25 21:00:15
super
2016-03-24 22:48:54
super
2016-03-24 22:42:22
Super
2016-03-24 17:20:05
super :)
2016-03-23 17:23:23
Fajny design produktów.
2016-03-23 06:13:59
Super
2016-03-22 23:37:04
Super
2016-03-22 21:08:33
Super
2016-03-21 16:38:13
uwielbiam The Balm :)
2016-03-20 19:12:54
Marzę o różu Hot Mama!
2016-03-19 14:26:13
Nie mogę się napatrzeć na te śliczne opakowania.
2016-03-18 22:53:28
super
2016-03-17 23:17:36
świetny
2016-03-17 20:42:05
Super
2016-03-16 18:31:57
świetny
2016-03-15 15:58:33
świetny
2016-03-15 13:08:24
super
2016-03-13 19:19:01
super
2016-03-13 17:13:07
Mam kilka kosmetyków z The Balm i jestem z nich niesamowicie zadowolona - są rewelacyjnej jakości!
2016-03-13 10:43:04
super
2016-03-12 14:04:21
Super
2016-03-11 18:28:30
świetne kosmetyki
2016-03-10 16:41:02
super
2016-03-10 16:40:59
super
2016-03-09 16:03:13
swietne
2016-03-08 16:39:44
super
2016-03-07 22:14:19
Super
2016-03-07 17:30:34
Cudeńko :)
2016-03-07 14:11:28
świetny
2016-03-07 17:30:43
Super :)
2016-03-07 00:02:01
Super
2016-03-06 23:13:42
super :)
2016-03-06 01:41:28
świetny
2016-03-05 16:03:34
fajne
2016-03-04 22:56:11
świetny
2016-03-04 21:17:11
super
2016-03-04 21:17:01
super firma
2016-03-03 23:46:48
super :)
2016-03-03 14:16:55
Super
2016-03-01 19:12:35
super
2016-03-01 18:01:07
świetny
2016-02-29 21:10:57
świetny
2016-02-29 21:10:49
ekstra
2016-02-29 16:07:33
świetny post
2016-02-28 18:58:36
skoda, że są takie drogie
2016-02-27 18:41:37
Super
2016-02-26 18:42:28
kosmetyki The Balm są świetnej jakości
2016-02-26 15:06:49
Mam słabość do the balm.
2016-02-26 13:08:26
chyba się skuszę na jakiś produkt tej firmy
2016-02-25 13:48:42
fajne kosmetyki
2016-02-25 13:02:27
Super
2016-02-23 11:16:29
Balms away wygląda ciekawie :)
2016-02-22 23:49:06
Super
2016-02-22 13:04:01
świetne kosmetyki :)
2016-02-21 17:36:07
Super
2016-02-21 17:36:01
Super kosmetyki
2016-02-21 14:55:40
z chęcią wypróbowałabym tusz :)
2016-02-20 23:19:46
Super
2016-02-20 08:33:58
Szkoda, że nie ma swatchy błyszczyków
2016-02-19 19:05:00
super kosmetyki
2016-02-18 17:59:18
Swietne kosmetyki
2016-02-18 15:26:46
rzeczywiście róż jest piękny
2016-02-17 23:27:20
Kusi mnie róż, ale nie wiem, czy nie jest to dla mnie za mocny kolor.
2016-02-17 17:00:08
Cudne opakowania
2016-02-15 15:04:18
Supe4
2016-02-15 14:09:08
Mam ochote wypróbować coś z tej firmy
2016-02-14 21:43:57
musze cos wyprobowac z tej firmy
2016-02-13 00:48:00
Te kosmetyki mają bardzo ładne opakowania :)
2016-02-13 00:45:47
Super
2016-02-12 23:15:59
super
2016-02-11 14:30:23
super
2016-02-10 14:53:45
kocham te kosmetyki ;)
2016-02-09 21:15:09
super
2016-01-28 12:04:54
super
2016-01-28 09:26:41
Uwielbiam ich opakowania.
2016-01-24 22:45:47
fantastyczne opakowania!
2016-01-24 22:37:08
Super
2016-01-23 19:04:15
Świetne
2016-01-22 14:29:37
Z tych nowości nic mnie nie zaintrygowało
2016-01-22 08:04:04
Super!
2016-01-21 21:11:03
Bardzo fajne kosmetyki.
2016-01-19 18:32:18
super
2016-01-16 14:56:28
super
2016-01-15 22:16:20
super
2016-01-15 19:14:21
cenia sie....
2016-01-12 16:13:10
Śmieszne opakowania
2016-02-17 23:28:40
Oryginalne za to ;) Jedna z rzeczy, które wyróżniają The Balm.
2016-01-09 23:18:43
Super
2016-01-09 00:09:28
opakowania mają nieziemskie
2016-01-08 18:08:33
Super
2016-01-08 16:19:10
Cudne opakowania
2016-01-07 19:10:45
Piękne wizualnie i świetne w używaniu
2016-01-07 04:46:52
Wizualnie prezentują sie doskonale:)
2016-01-01 12:00:26
Chyba tylko mi się one nie podobają :/
2015-12-29 23:59:46
Opakowańia maja przecudowne :)
2015-12-28 23:37:15
Najładniejsze są opakowania <3
2015-12-23 08:57:22
Super opakowania
2015-12-19 22:14:44
świetne produkty
2015-12-15 22:17:45
Cena faktycznie spora
2015-12-10 12:34:14
Produkty z tego co słyszałam są genialne. Niestety cena nie dla wszystkich osiągalna ;/
2016-02-17 23:30:56
Niestety, nie są tanie, ale też nie jest to najwyższa półka cenowa. A jakość rewelacyjna (przynajmniej tych produktów, które mam, głównie Bahama Mama i Mary Lou)
2015-12-09 20:32:47
Bardzo lubię thebalm, na co się skuszę :D
2015-12-07 18:52:09
uwielbiam the balm ;)
2015-12-03 10:43:53
super produkty, cena troche odstrasza
2015-11-30 18:58:15
Mikołaju poproszę o wszystkie te produkty powyżej :D
2015-11-30 15:33:47
Świetne produkty
2015-11-28 14:46:46
świetne są kosmetyki tej firmy ;)
2015-11-28 09:40:23
Ceny są dosyć wysokie, ale pewnie warto sobie odłożyć i zainwestować w kosmetyki the balm :D Fajny artykuł
2016-02-17 23:31:51
Zdecydowanie warto. Ja jestem w ich produktach zakochana.
2015-11-27 23:02:16
Pudełka są świetne
2015-11-23 17:37:07
O też chciałabym wszystkie
2015-11-20 21:36:48
Chce je wszystkie :)
2015-11-19 00:49:22
świetnej jakości są te kosmetyki :))
2015-11-15 22:48:24
kartonowe opakowania srednio mnie przekonuja
2015-11-12 12:42:21
ciekawe kosmetyki ;)
2015-11-11 14:11:49
Ciekawy przegląd produktów, jednak ceny odstraszają na kilometr :D
2015-10-28 00:24:41
Szkoda, że strasznie drogie są
2015-10-26 18:57:59
Szkoda tylko ze takie drogie
2015-10-15 19:15:42
produkty the balm są super
2015-10-14 13:17:32
OO super nowości. Chętnie wyprobowałabym te nowe błyszczyki, mają na prawdę świetnie kolorki :)
2015-10-11 23:37:50
Muszę coś wypróbować Z nich, jednak są strasznie drogie :(
2015-10-07 22:58:44
Szkoda, że takie drogie są :( Tyle dobrych opinii o tych kosmetykach słyszałam, że sama mam ochotę ich wypróbować :)
2015-10-07 22:57:22
Chyba kazdy lubi ich opakowania
2015-10-07 18:19:26
kocham <3
2015-10-04 09:14:56
Za ceną idzie na szczęście jakość :)
2015-10-01 19:43:33
oj, jestem zakochana w kosmetykach tej firmy.. <3
2015-09-27 21:39:06
fakt, ceny maja wysokie
2015-09-27 04:01:50
drogo ;d
2015-09-23 20:41:23
uwielbiam the balm !
2015-09-21 18:23:35
świetne kosmetyki ;)
2015-09-21 11:44:18
super recenzja :)
2015-09-20 22:27:04
a ja nigdy nic z tego marki nie miałam :)
2015-09-20 13:51:16
Chyba skuszę się na jakieś produkty the balm. Ponoć mają świetną jakość:)
2015-09-17 17:29:22
uwielbiam tą markę ;)
2015-09-16 14:49:01
Cóż to za uczta dla oczu. Chciałoby się mieś wszystkie te kosmetyki!
2015-09-08 20:07:35
super jest ta marka, mogłabym mieć wszystko :)
2015-09-08 18:13:19
bronzer jest świetny ;)
2015-09-06 19:55:54
uwielbam marke The balm
2015-09-05 16:01:43
chce wszystko ;)
2015-08-31 13:31:13
oczywiście bahama mama super
2015-08-28 16:45:39
chce wszystko <3
2015-08-28 16:45:38
chce wszystko <3
2015-08-18 11:31:40
Taka kolekcja musi pięknie wyglądać w kosmetyczce.
2015-08-16 12:52:48
świetne są kosmetyki od The Balm ;)
2017-09-15 17:30:15
też tak sądzę
2015-08-14 15:59:11
świetne są te produkty ;)
2015-08-14 11:55:34
chce wszystkie ♥♥♥
2015-08-13 19:38:28
świetne kolorki mają te błyszczyki ;)
2015-08-13 19:36:00
Muszę wypróbować te kosmetyki :)
2015-08-13 12:17:11
już wiem co dodam do koszyka w kolejnych zakupach :)
2015-08-11 19:03:06
swietne opakowania
2015-08-10 10:00:58
przydatna recenzja
2015-08-09 21:45:04
fajna recenzja
2015-08-09 19:45:21
lubie firme the balm
2015-08-08 14:01:24
Uwielbiam produkty the balm, ciekawe jak sprawdzą się te nowe.
2015-08-06 13:43:45
uwielbiam kosmetyki The Balm ;) najchętniej wypróbowałabym wszystkie ;)
2015-08-04 19:37:03
Kusi mnie wypróbować któreś produkty :)
2015-08-03 13:50:39
No właśnie, ja też czekam na pędzelki marki Zoeva !!!
2015-08-03 12:42:18
Nowa marka -The Balm - super, jeszcze tylko czekam na produkty Zoeva bym mogła przestać zdradzać ladymakeup z innymi sklepami ;)
2015-08-03 12:40:42
Uwielbiam szatę graficzną opakowań! Jest prześliczna! Najbardziej zaciekawiły mnie błyszczyki i mineralne cienie ale ten róż również jest bardzo interesujący.
2015-08-03 10:53:51
Opakowania jak zwykle w ich stylu, cudowne. Czy można liczyć na jakiś szybki swatch Balm Desert z Bahama Mama oraz na fotki szczoteczek z tuszów do rzęs?
2015-08-03 02:41:10
Super opakowania!
2016-01-11 12:35:49
otoz to :-)
2015-08-02 14:08:14
Wszystkie produkty the balm wyglądają tak uroczo.
2015-08-02 12:09:44
uwielbiam tę markę ;)
2015-08-01 16:49:58
Przyczajam się na Mary Lou i Bahama Mama od jakiegoś czasu, a teraz wpadła mi w oko jeszcze maskara Cheater. :)
2015-07-31 20:35:24
Bardzo zaciekawił mnie tusz do rzęs CHEATER. Mam nadzieję, że jak tylko skończę tusz z MAYBELLINE - The COLOSSAL VOLUM' EXPRESS MASCARA - SMOKY EYES, zaraz zakupię ten
2015-07-31 19:50:43
Ja z The Balm posiadam Bahama Mamę i Mary Lou. Z przedstawionych tu nowości kusi Balm Desert z tego jakie opinie krążą w internecie jest to bardziej odcień do "opalania" a nie konturowania więc może być ciekawy :)
2015-07-31 19:06:58
Mary Lou i Bahama Mama marzą mi się od dawna, ale teraz jeszcze bardzo spodobał mi się preparat do demakijażu oczu oraz te piękne tusze do rzęs ;)
2015-07-31 18:43:30
zaciekawił mnie ten preparat do demakijażu oczu i balm desert