Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

Nowości: The Balm

  • Data opublikowania: 31 Lipiec 2015
  • Autor: AniaLadyMakeUp
66

Niedawno w naszej ofercie pojawiły się ciekawe nowości. Jako, że marka The Balm jest bardzo lubiana i dobrze znana, postanowiliśmy przybliżyć Wam produkty, które pojawiły się na stronie. Firma wciąż udowadnia, że nie spoczywa na laurach i mimo, że posiada już kultowe produkty, wymyśla coraz to nowsze i ciekawsze kosmetyki. Co kojarzy nam się z tym producentem? Przede wszystkim wysoka jakość kosmetyków kolorowych, między innymi pudru brązującego Bahama Mama, czy mającego rzeszę fanów rozświetlacza Mary Lou Manizer. Nadszedł jednak czas, by zaproponować Wam coś nowego. Jeżeli jesteście ciekawi jak wyglądają nasze nowinki, zapraszamy do dalszej części.

 
Jak zawsze, The Balm zaskakuje kreatywnością i pomysłowością. Przyzwyczaili nas już do swoich nietuzinkowych pomysłów, na opakowania i formę. Nie zawiedli i tym razem. Nazwy i kolorowe grafiki przyciągają uwagę, nie można przejść obok nich obojętnie. W nowościach znalazły się tusze do rzęs, sypkie cienie mineralne, preparat do demakijażu, jak i pomadki do ust. Brązer i krem koloryzujący to produkty, na które czekało wiele osób. Po popularnym Bahama Mama, nadszedł czas na Balm Desert, który może posłużyć również jako róż. Jak zawsze w przypadku marki, jakość idzie w parze z charakterystycznym designem. Kosmetyki sprawdzą się nie tylko na co dzień, mogą skorzystać z nich również profesjonaliści, którzy cenią sobie dobre gatunkowo produkty. 
 
 

Przegląd nowości

1. Balm Desert
Kosmetyk wielozadaniowy. Można użyć go jako brązer, róż lub nawet cień do powiek. Ma ciepły odcień brązu. Posiada delikatne mikrodrobinki, które są prawie niewidoczne. Podczas aplikacji można budować poziom krycia i dozować odpowiednią ilość tak, by nie uzyskać smug lub plam. Jak w każdej czynności związanej z makijażem, należy robić to dokładnie, by uzyskać jak najlepszy efekt. Nadaje się do codziennego stosowania, jak i do wykorzystania w pracy wizażysty. Różnice jakie zaobserwować można między nim, a znanym Bahama Mama to przede wszystkim odcień. Ma zdecydowanie cieplejszą pigmentację, co również ma wpływ na to, że może być stosowany jako róż. Można nim też ocieplić twarz. Bahama Mama natomiast posłuży tylko do konturowania i ma chłodniejszą tonację. Lubicie takie praktyczne kosmetyki 2w1 jak Desert?
2. Balm Shelter
Dostępny w trzech odcieniach krem koloryzujący. Doskonale sprawdzi się na letnie miesiące, gdyż nie obciąża skóry i dopasowuje się do niej. Dzięki lekkiej konsystencji unikniemy powstawaniu plam, czy smug. Równomiernie rozprowadzić można go palcami, pędzlem lub gąbeczką. Zgodnie z upodobaniami i preferencjami. Co ważne, krem zawiera filtr SPF 18, który chroni skórę przed promieniami słonecznymi - to kolejny powód, dla którego produkt ten, jest warty uwagi.
3. Pretty Smart Lip Gloss
W nowej kolekcji nie brakuje również czegoś do ust. Tym razem marka postawiła na błyszczyki. Dostępne w 9 kolorach. Każdy znajdzie coś dla siebie. Nie odpowiada Ci czerwień na ustach, bądź nie lubisz wyrazistych kolorów? Wybierz Bam! - delikatny odcień nude. Szeroka gama barw, działa na plus kosmetyku. Dodatkowo barwne pudełka i ciekawe nazwy przyciągają uwagę. 
4. What's your type / Cheater
Tusz do rzęs to podstawa w makijażu. Nawet najpiękniejsze cienie, bez niego nie będą prezentować się tak, jak powinny. Oko staje się wyraziste i otwarte, a spojrzenie nabiera charakteru. The Balm proponuje aż trzy wersje, aby każdy mógł wybrać maskarę do własnych potrzeb. WHAT'S YOUR TYPE? "the body builder" - to tusz mający pogrubiać włoski. Z tej samej serii tyle, że wydłużającą wersją jest WHAT'S YOUR TYPE? Mascara "tall, dark, and handsome". Produktem spełniającym oba te zadania, czyli pogrubiająco-wydłużającym jest tusz o nazwie Cheater! Wszystkie trzy propozycje, doskonale podkreślają rzęsy, nadając im intensywny, czarny odcień.

5. Staining powder blush
Nowy odcień różu, wchodzącego w skład serii Instain. Opakowanie jak przystało na markę, przyciąga uwagę i zachęca do zakupu. Wygodna kasetka z lusterkiem, to bardzo praktyczne rozwiązanie. Kolor dopasuje się do wielu karnacji i pięknie stopi się z cerą. Konsystencja łatwo się rozprowadza, bez tworzenia nienaturalnego efektu. Pozwoli stworzyć nie jeden makijaż. Sprawdzi się nie tylko jako róż, ale też na powieki zastępując cień. Kolejny praktyczny produkt, który nie ogranicza się do jednego zastosowania.

6. Balms Away
Jeden z ciekawszych produktów pośród nowości. W dużej mierze przez swoje oryginalne opakowanie. Preparat do demakijażu oczu, zamknięty został w metalowej puszce, z ciekawym nadrukiem. Łatwo można wydobyć go z opakowania, wykorzystując do "ostatniej kropli". Nie podrażnia i jest delikatny. Zawiera witaminy A,C i E, dzięki czemu  pielęgnuje skórę. Dokładnie usuwa makijaż, bez konieczności pocierania powiek.
7. Overshadow mineral eyeshadow
Ostatnimi już nowościami są cienie do powiek. Co ciekawe, są one mineralne i sypkie. Mimo swojej konsystencji, nie sprawiają trudności podczas nakładania. Pięknie się mienią i sprawdzą się w makijażach na wiele okazji. Jeśli chodzi o opakowania, tym razem marka również nie zawiodła. Oryginalne pudełka w stylu pin- up, stały się już nieodłącznym elementem. 
Tak prezentują się najnowsze kosmetyki The Balm. Oprócz ciekawych opakowań, najważniejsze jest to, jaką jakość proponuje nam marka. Warto mieć w swojej kolekcji chociaż jeden z artykułów, by przekonać się, że warto poświęcić kilka złotych więcej, na produkt tego wart. 
 
Który z produktów najbardziej wpadł Wam w oko?
Nazwa Dostępność Cena
THE BALM - Cheater! Mascara - Tusz do rzęs wydłużająco-pogrubiający W magazynie 43.00 zł
THE BALM - PRETTY SMART LIP GLOSS - Błyszczyk do ust - WOW! W magazynie 43.89 zł
THE BALM - PRETTY SMART LIP GLOSS - Błyszczyk do ust - ZAAP! W magazynie 47.14 zł
THE BALM - Balm Shelter tinted moisturizer - Krem koloryzujący - MEDIUM/ DARK W magazynie 53.04 zł
THE BALM - PRETTY SMART LIP GLOSS - Błyszczyk do ust - GRRR! W magazynie 38.12 zł
THE BALM - BALM DESERT BRONZER/ BLUSH - Bronzer/ róż do twarzy Chwilowy brak 45.11 zł
THE BALM - Instain - Staining powder blush - PINSTRIPE - Róż do policzków Chwilowy brak 69.02 zł
THE BALM - Balm Shelter tinted moisturizer - Krem koloryzujący - LIGHT Chwilowy brak 64.95 zł
THE BALM - PRETTY SMART LIP GLOSS - Błyszczyk do ust - BAM! Chwilowy brak 47.14 zł
THE BALM - Overshadow mineral eyeshadow - Mineralny cień do powiek - NO MONEY, NO HONEY Chwilowy brak 40.57 zł
THE BALM - Balm Shelter tinted moisturizer - Krem koloryzujący - LIGHT/ MEDIUM Chwilowy brak 64.95 zł
THE BALM - Overshadow mineral eyeshadow - Mineralny cień do powiek - WORKS IS OVERRATED Chwilowy brak 35.76 zł

Zobacz też

Komentarze do Nowości: The Balm

juliaweo
2019-10-02 10:29:48
Świetny

log01
2019-06-27 20:02:52
Chciałoby się miec wszystkie te kosmetyki

delreynt
2019-05-14 06:50:17
swietny

Roksiby
2019-03-17 23:34:45
Świetny

Saturn776
2019-03-02 20:15:40
ładne

kosmo
2019-02-12 12:03:13
świetny wpis

loli
2019-01-31 08:37:54
Świetne zestawienie kosmetyków

niunia123
2019-01-29 16:53:37
Świetnie

brygidap1
2019-01-06 16:23:30
Świetny

bobiko
2018-11-22 11:58:37
Można się zainspirować tym wpisem

yoanna
2018-10-12 07:16:19
Chętnie wypróbuję te propozycje u siebie

koniczyna684
2018-09-14 00:52:17
Zawsze podziwiam ich opakowania.

kasiauznanska
2018-09-02 16:05:21
Świetnie

wasia
2018-08-31 13:39:54
Świetnie :)

gutek
2018-07-13 14:09:57
świetny wpis, wiele kosmetyków mam do wypróbowania

anniee896
2018-06-25 12:40:04
Świetny

gasia
2018-05-25 11:15:55
Świetnie

bikara12
2018-04-03 17:35:03
Świetnie :)

jogo
2018-03-21 00:41:32
Może i u mnie by się sprawdziły

lazybitch
2018-03-10 15:04:24
ładnie

anan93
2018-02-28 23:53:07
świetny

johanna1
2018-02-23 12:12:21
Muszę je przetestować na sobie

iilonka
2018-01-25 18:48:04
Najbardziej lubię róże tej firmy

klauia4
2018-01-23 12:23:33
Chętnie wypróbuję :)

jordan
2017-12-19 09:52:18
Ciekawe czy u mnie by się sprawdziły te kosmetyki

Gras
2017-12-13 08:25:27
Opakowania zachęcają by wypróbować ich zawartość.

lazybitch
2017-12-07 01:48:40
ładnie

xena
2017-11-14 15:58:41
Można się tu wiele dowiedzieć

evi
2017-10-25 09:12:38
uwielbiam kosmetyki the balm, za jakość i piękny wygląd

kruci
2017-10-23 14:37:25
Na pewno postaram się to wypróbować w tym roku!

nemo
2017-10-13 14:00:05
Ładnie

mista
2017-10-13 12:58:28
przydatne informacje, kusi mnie by wypróbować te kosmetyki

GrazynaOrkie
2017-10-05 22:40:31
mega post! bardzo mi sie podoba! ciekawy

pierozkowa
2017-09-26 20:44:32
Kiedy będą dostępne wszystkie syntetyczne pędzle od Hakuro do cieni i ogólnie oczu? Widze, ze są tylko te z krótkimi rączkami. 8)

tinaa
2017-09-11 13:06:22
ciekawe kosmetyki warto je wypróbować

Prada86
2017-09-08 11:40:07
класс!

mefir13
2017-08-29 18:21:29
Róż prezentuje się pięknie

katia1
2017-08-26 11:18:12
warto przeczytać ten wpis

katya581savinskaya
2017-08-10 14:21:21
Очень интересные у них упаковки)

lwia1
2017-07-17 14:23:34
podoba mi się bardzo ten wpis

Netzakupy
2017-06-01 09:48:29
Jak sobie poradzić z osypującymi się cieniami? Lepsza baza czy jakiś korektor na powiekę? :]

bombelek1
2017-05-23 22:08:08
Świetny wpis, bardzo mi się podoba, przyjemnie się czyta :)

Barbara223
2017-05-19 11:48:51
ładnie

szaraem
2017-05-02 11:36:10
jaki ładny kolor różu, taki nietypowy

lenon
2017-04-21 06:17:59
ciekawy wpis podoba mi się

kuna
2017-04-13 16:37:08
ciekawy wpis, podoba mi się

kate575
2017-04-13 11:09:09
świetnie

Amante
2017-04-09 09:22:06
Ładnie :)

vvv
2017-04-03 06:54:23
ładnie

newtmas
2017-03-30 19:46:55
ciekawy wpis podoba mi się

newtmas
2017-03-29 21:27:13
ciekawy wpis

imstillhere
2017-03-22 12:39:40
ładnie

fiona1
2017-03-15 22:15:59
ciekawy wpis podoba mi się

miaaapoa
2017-02-27 00:11:05
ładnie

melusi
2017-02-22 14:55:59
świetny

twojeslodkiemarzenie
2017-02-15 19:22:52
Ciekawe nowości :)

monifi
2017-02-14 10:52:26
świetny

szaraem
2017-02-13 18:29:08
podoba mi się ten wpis

wiesia
2017-02-12 13:08:35
ciekawy wpis, dużo przydatnych informacji

mufinka1
2017-02-09 19:01:18
ciekawy i przydatny wpis polecam przeczytać

anetka1995
2017-02-01 14:42:41
ładnie

Tugyfa
2017-02-01 11:23:22
Ładnie

lucja1996
2017-01-30 14:41:35
ładnie

lvvv
2017-01-28 15:25:58
Ładnie

mjmj
2017-01-28 14:25:06
Ładnie

ilonam93
2017-01-24 12:39:33
ładnie, podoba mi się

milllena
2017-01-23 10:26:14
ładnie

manju23
2017-01-22 23:34:32
ładnie

Netvous
2017-01-17 21:55:36
Ładnie

mops
2017-01-03 08:14:49
Lubię tą firmę kosmetyków

kokz
2016-12-31 16:41:09
Ładnie

nataliagliszczynska
2016-12-30 16:38:33
Opakowania pewnie niezbyt trwale

monifi
2016-12-26 13:18:35
świetny

Rolks
2016-12-23 16:17:03
Ładnie

zuzka23
2016-12-20 19:45:58
ładnie

pimki
2016-12-17 08:37:13
podoba mi się ten wpis

lux
2016-12-16 21:04:36
Ładnie

jssi
2016-12-11 15:07:07
Ładnie

angeliss
2016-12-10 19:18:48
uwielbiam thebalm! in thebalm of your hand już jest w drodze do mnie. następnie mam w planach meet matte trimony;]

tumblrgirl98
2016-12-08 22:13:17
świetny

halinka1
2016-12-02 23:58:05
podoba mi się ten wpis

duszek86
2016-12-02 12:07:14
the balm ma cudowne opakowania <3

tusseya
2016-11-30 08:15:38
Właśnie czekam na paczkę z różem od The Balm. Uwielbiam ich kosmetyki.

amelia90
2016-11-23 22:21:41
Lubię bardzo te markę kosmetyków

tymianek
2016-11-19 22:00:55
świetny

eni89
2016-11-07 12:37:49
no opakowania mają boskie :D niestety ja raczej celuję w tańsze kosmetyki... ale cóż, za jakość się płaci :P może kiedyś... ;)

dididit
2016-10-26 19:38:22
świetny

Wawka
2016-10-22 23:55:23
Ładnie

Poiuyt
2016-10-22 11:45:18
Ładnie

kasis123612
2016-10-17 19:30:27
świetnie

Lukrecjaa
2016-10-12 23:41:05
ciekawe czy są równie dobre jak cudowne mają opakowania...

ninalala
2016-10-08 19:18:21
uwielbiam tą markę, ale wolę kupować tylko paletki z the balm, bo 50 zł za jeden cień to jednak bardzo zawyżona cena jak dla mnie, zresztą tak jak z każdym ich produktem, ale jednak palety się opłaca kupic

Biolx
2016-10-02 10:11:51
Uwielbiam kosmetyki z the balm!

jaa
2016-09-30 17:01:54
świetne

jolanta77
2016-09-30 14:03:31
podobają mi się te kosmetyki i są dobre jakościowo

xenzova
2016-09-24 12:30:15
Love it!

pachnidł0
2016-09-21 16:47:23
super

misia2203
2016-09-10 17:54:23
Świetna marka chociaż ceny też mają zabójcze.

kryskakryska
2016-09-08 23:17:37
Super

sweetbeauty
2016-09-05 21:35:03
opakowania tych kosmetyków są słodkie

dino
2016-09-05 07:10:32
super

iv90
2016-09-04 20:03:13
Piękny odcień różu <3

Klaudiaxdd
2016-09-02 19:50:30
krem koloryzujący bardzo polecam

tjaktereska
2016-08-27 12:52:44
super

katherina13s
2016-08-22 16:20:10
Mają bardzo ładne opakowania

lalola09
2016-08-18 09:41:02
super

zaszalej
2016-08-16 10:55:05
Super

marrlena115
2016-08-14 10:29:42
Super

xoxo
2016-08-13 20:35:58
Super

bryska093
2016-08-12 11:59:12
extra

gabi1234
2016-08-10 17:25:06
super

renia23
2016-08-10 12:08:34
ciekawe ;p

bruno
2016-08-02 10:24:37
SUPER

paulinaaa9331
2016-07-26 09:55:02
super

crazzyeyes
2016-07-25 18:32:59
super

pigi
2016-07-12 15:46:55
Super

tiramisu2016
2016-06-30 07:07:41
super

bettilou
2016-11-29 03:27:53
nie zgodzę się z tym

miqota
2016-06-20 02:44:28
Super

fweafwqf
2016-06-11 13:47:42
super

login
2016-05-30 20:18:25
świetne

jacki50
2016-05-28 23:13:22
Super

hej
2016-05-27 20:50:26
kolor tego nowego różu jest wręcz obłędny <3

ewelina9090
2016-05-11 16:32:09
Super

Zxcvb
2016-05-07 11:23:14
Super

motylek10811
2016-05-03 22:10:07
Świetne produkty!

ewelina9090
2016-04-28 07:16:15
super

judyt4
2016-04-26 06:45:53
super

weronika8442
2016-04-24 19:02:45
świetne produkty w genialnych opakowaniach!

ziarenkoo1
2016-04-18 09:15:45
super

klaudiien
2016-04-17 18:16:43
the balm ma świetne produkty, te też wyglądają naprawdę kusząco:-)

margog9090
2016-04-15 08:33:45
super

Cece89
2016-04-12 11:49:58
świetny

asdfgh
2016-04-11 06:53:14
Super

tosiak
2016-04-04 20:05:35
Super

jess78
2016-04-04 15:37:18
świetny

gigix
2016-04-03 16:56:42
świetny

wika
2016-04-02 19:27:56
Super

kejti56
2016-04-01 20:59:26
świetny

blow
2016-04-01 15:56:17
świetny

mimijane
2016-04-01 14:45:48
super

joanna9090
2016-03-31 17:57:06
Super

marni
2016-03-31 00:05:08
super

kasia191kasia
2016-03-30 04:27:06
super

hanaban
2016-03-29 16:32:41
świetny

niewyspana
2016-03-28 18:25:25
Super

volivs
2016-03-28 08:51:11
Super

lily21
2016-03-27 16:47:25
super

mikin
2016-03-25 21:00:15
super

kikaku
2016-03-24 22:48:54
super

jowita40
2016-03-24 22:42:22
Super

elizzka
2016-03-24 17:20:05
super :)

drt
2016-03-23 17:23:23
Fajny design produktów.

midle
2016-03-23 06:13:59
Super

Hannana
2016-03-22 23:37:04
Super

madere
2016-03-22 21:08:33
Super

sblaszczyk13051998
2016-03-21 16:38:13
uwielbiam The Balm :)

Parikla
2016-03-20 19:12:54
Marzę o różu Hot Mama!

aleerea
2016-03-19 14:26:13
Nie mogę się napatrzeć na te śliczne opakowania.

elik
2016-03-18 22:53:28
super

tygielek
2016-03-17 23:17:36
świetny

gghjl
2016-03-17 20:42:05
Super

marli54
2016-03-16 18:31:57
świetny

teddy23
2016-03-15 15:58:33
świetny

zuza5254
2016-03-15 13:08:24
super

aniie12
2016-03-13 19:19:01
super

vincentvangogh
2016-03-13 17:13:07
Mam kilka kosmetyków z The Balm i jestem z nich niesamowicie zadowolona - są rewelacyjnej jakości!

midlle
2016-03-13 10:43:04
super

Klaudiamala
2016-03-12 14:04:21
Super

alunia2202
2016-03-11 18:28:30
świetne kosmetyki

lipsy
2016-03-10 16:41:02
super

lipsy
2016-03-10 16:40:59
super

janka40
2016-03-09 16:03:13
swietne

kitty000
2016-03-08 16:39:44
super

wowahao
2016-03-07 22:14:19
Super

MM2003
2016-03-07 17:30:34
Cudeńko :)

chery25
2016-03-07 14:11:28
świetny

MM2003
2016-03-07 17:30:43
Super :)

Fela
2016-03-07 00:02:01
Super

lucyrokythfkh
2016-03-06 23:13:42
super :)

wikii89
2016-03-06 01:41:28
świetny

anee
2016-03-05 16:03:34
fajne

formon
2016-03-04 22:56:11
świetny

gosia123
2016-03-04 21:17:11
super

gosia123
2016-03-04 21:17:01
super firma

moyo1990
2016-03-03 23:46:48
super :)

jezujezu
2016-03-03 14:16:55
Super

zuza5254
2016-03-01 19:12:35
super

formnk353
2016-03-01 18:01:07
świetny

rose01
2016-02-29 21:10:57
świetny

rose01
2016-02-29 21:10:49
ekstra

formon
2016-02-29 16:07:33
świetny post

dizzy
2016-02-28 18:58:36
skoda, że są takie drogie

kasia123612
2016-02-27 18:41:37
Super

monia2
2016-02-26 18:42:28
kosmetyki The Balm są świetnej jakości

Olaa1122
2016-02-26 15:06:49
Mam słabość do the balm.

blondee
2016-02-26 13:08:26
chyba się skuszę na jakiś produkt tej firmy

formon
2016-02-25 13:48:42
fajne kosmetyki

zombiee
2016-02-25 13:02:27
Super

Moja
2016-02-23 11:16:29
Balms away wygląda ciekawie :)

natalkaaa
2016-02-22 23:49:06
Super

lusior
2016-02-22 13:04:01
świetne kosmetyki :)

lotka77
2016-02-21 17:36:07
Super

lotka77
2016-02-21 17:36:01
Super kosmetyki

ptysiul
2016-02-21 14:55:40
z chęcią wypróbowałabym tusz :)

elaela
2016-02-20 23:19:46
Super

Moja
2016-02-20 08:33:58
Szkoda, że nie ma swatchy błyszczyków

domv
2016-02-19 19:05:00
super kosmetyki

mylips
2016-02-18 17:59:18
Swietne kosmetyki

kalulla5
2016-02-18 15:26:46
rzeczywiście róż jest piękny

Moja
2016-02-17 23:27:20
Kusi mnie róż, ale nie wiem, czy nie jest to dla mnie za mocny kolor.

anee
2016-02-17 17:00:08
Cudne opakowania

Szafranek
2016-02-15 15:04:18
Supe4

karola12345
2016-02-15 14:09:08
Mam ochote wypróbować coś z tej firmy

moriys
2016-02-14 21:43:57
musze cos wyprobowac z tej firmy

zosia95
2016-02-13 00:48:00
Te kosmetyki mają bardzo ładne opakowania :)

laughwithme
2016-02-13 00:45:47
Super

elaela
2016-02-12 23:15:59
super

xlapinska
2016-02-11 14:30:23
super

silva13051998
2016-02-10 14:53:45
kocham te kosmetyki ;)

pvulinax
2016-02-09 21:15:09
super

delreynt
2016-01-28 12:04:54
super

comfortinnending
2016-01-28 09:26:41
Uwielbiam ich opakowania.

olioli
2016-01-24 22:45:47
fantastyczne opakowania!

kamilakas
2016-01-24 22:37:08
Super

Alicjaf
2016-01-23 19:04:15
Świetne

weni02
2016-01-22 14:29:37
Z tych nowości nic mnie nie zaintrygowało

Klaudiamala
2016-01-22 08:04:04
Super!

marysia455
2016-01-21 21:11:03
Bardzo fajne kosmetyki.

usuniete20161230
2016-01-19 18:32:18
super

xxskyx
2016-01-16 14:56:28
super

asiazas
2016-01-15 22:16:20
super

Ana00
2016-01-15 19:14:21
cenia sie....

ann133
2016-01-12 16:13:10
Śmieszne opakowania

Moja
2016-02-17 23:28:40
Oryginalne za to ;) Jedna z rzeczy, które wyróżniają The Balm.

aniasach
2016-01-09 23:18:43
Super

olakamyk
2016-01-09 00:09:28
opakowania mają nieziemskie

asiazas
2016-01-08 18:08:33
Super

usuniete20161230
2016-01-08 16:19:10
Cudne opakowania

jgolinska
2016-01-07 19:10:45
Piękne wizualnie i świetne w używaniu

pvulinax
2016-01-07 04:46:52
Wizualnie prezentują sie doskonale:)

Sandra123
2016-01-01 12:00:26
Chyba tylko mi się one nie podobają :/

emilkavv
2015-12-29 23:59:46
Opakowańia maja przecudowne :)

Kitekatu
2015-12-28 23:37:15
Najładniejsze są opakowania <3

bubububu11
2015-12-23 08:57:22
Super opakowania

waterandwine
2015-12-19 22:14:44
świetne produkty

szklanapanda
2015-12-15 22:17:45
Cena faktycznie spora

MaryMary
2015-12-10 12:34:14
Produkty z tego co słyszałam są genialne. Niestety cena nie dla wszystkich osiągalna ;/

Moja
2016-02-17 23:30:56
Niestety, nie są tanie, ale też nie jest to najwyższa półka cenowa. A jakość rewelacyjna (przynajmniej tych produktów, które mam, głównie Bahama Mama i Mary Lou)

Nefka
2015-12-09 20:32:47
Bardzo lubię thebalm, na co się skuszę :D

esss13051998
2015-12-07 18:52:09
uwielbiam the balm ;)

rdmakeup
2015-12-03 10:43:53
super produkty, cena troche odstrasza

edziaaa
2015-11-30 18:58:15
Mikołaju poproszę o wszystkie te produkty powyżej :D

Carmelo002
2015-11-30 15:33:47
Świetne produkty

alala13051998
2015-11-28 14:46:46
świetne są kosmetyki tej firmy ;)

LaRive
2015-11-28 09:40:23
Ceny są dosyć wysokie, ale pewnie warto sobie odłożyć i zainwestować w kosmetyki the balm :D Fajny artykuł

Moja
2016-02-17 23:31:51
Zdecydowanie warto. Ja jestem w ich produktach zakochana.

Kasia3345
2015-11-27 23:02:16
Pudełka są świetne

Jarczan
2015-11-23 17:37:07
O też chciałabym wszystkie

sylwuzaur13
2015-11-20 21:36:48
Chce je wszystkie :)

blaszczykes1998
2015-11-19 00:49:22
świetnej jakości są te kosmetyki :))

natalka909
2015-11-15 22:48:24
kartonowe opakowania srednio mnie przekonuja

xyzsylwiaxyz
2015-11-12 12:42:21
ciekawe kosmetyki ;)

klaudusia0807
2015-11-11 14:11:49
Ciekawy przegląd produktów, jednak ceny odstraszają na kilometr :D

Jarczan
2015-10-28 00:24:41
Szkoda, że strasznie drogie są

kloss1
2015-10-26 18:57:59
Szkoda tylko ze takie drogie

AgataR
2015-10-15 19:15:42
produkty the balm są super

kasia09071998
2015-10-14 13:17:32
OO super nowości. Chętnie wyprobowałabym te nowe błyszczyki, mają na prawdę świetnie kolorki :)

Janka
2015-10-11 23:37:50
Muszę coś wypróbować Z nich, jednak są strasznie drogie :(

karotka07
2015-10-07 22:58:44
Szkoda, że takie drogie są :( Tyle dobrych opinii o tych kosmetykach słyszałam, że sama mam ochotę ich wypróbować :)

anczulka
2015-10-07 22:57:22
Chyba kazdy lubi ich opakowania

moco
2015-10-07 18:19:26
kocham <3

Caroll
2015-10-04 09:14:56
Za ceną idzie na szczęście jakość :)

syyylwia
2015-10-01 19:43:33
oj, jestem zakochana w kosmetykach tej firmy.. <3

czapelka
2015-09-27 21:39:06
fakt, ceny maja wysokie

hellosadnessxx
2015-09-27 04:01:50
drogo ;d

pepsi13051998
2015-09-23 20:41:23
uwielbiam the balm !

nananan1305
2015-09-21 18:23:35
świetne kosmetyki ;)

lily96011
2015-09-21 11:44:18
super recenzja :)

serduszko113
2015-09-20 22:27:04
a ja nigdy nic z tego marki nie miałam :)

DobraDusza88
2015-09-20 13:51:16
Chyba skuszę się na jakieś produkty the balm. Ponoć mają świetną jakość:)

bsylwia13
2015-09-17 17:29:22
uwielbiam tą markę ;)

jupi
2015-09-16 14:49:01
Cóż to za uczta dla oczu. Chciałoby się mieś wszystkie te kosmetyki!

aneczka1409
2015-09-08 20:07:35
super jest ta marka, mogłabym mieć wszystko :)

blondi049
2015-09-08 18:13:19
bronzer jest świetny ;)

dzindzers98
2015-09-06 19:55:54
uwielbam marke The balm

sylwia464
2015-09-05 16:01:43
chce wszystko ;)

kamilla
2015-08-31 13:31:13
oczywiście bahama mama super

tutajsylwia
2015-08-28 16:45:39
chce wszystko <3

tutajsylwia
2015-08-28 16:45:38
chce wszystko <3

sylka33
2015-08-18 11:31:40
Taka kolekcja musi pięknie wyglądać w kosmetyczce.

sblaszczyk1998
2015-08-16 12:52:48
świetne są kosmetyki od The Balm ;)

Lisia
2017-09-15 17:30:15
też tak sądzę

sblaszczyk1998
2015-08-14 15:59:11
świetne są te produkty ;)

rozkminiaj1
2015-08-14 11:55:34
chce wszystkie ♥♥♥

kazmase13
2015-08-13 19:38:28
świetne kolorki mają te błyszczyki ;)

whispers199
2015-08-13 19:36:00
Muszę wypróbować te kosmetyki :)

paula978
2015-08-13 12:17:11
już wiem co dodam do koszyka w kolejnych zakupach :)

Sylwia14
2015-08-11 19:03:06
swietne opakowania

MałgosiaGosia
2015-08-10 10:00:58
przydatna recenzja

karolina1005
2015-08-09 21:45:04
fajna recenzja

karolina1005
2015-08-09 19:45:21
lubie firme the balm

Gorzka13
2015-08-08 14:01:24
Uwielbiam produkty the balm, ciekawe jak sprawdzą się te nowe.

13maja
2015-08-06 13:43:45
uwielbiam kosmetyki The Balm ;) najchętniej wypróbowałabym wszystkie ;)

kamcia713
2015-08-04 19:37:03
Kusi mnie wypróbować któreś produkty :)

tusseya
2015-08-03 13:50:39
No właśnie, ja też czekam na pędzelki marki Zoeva !!!

Marta
2015-08-03 12:42:18
Nowa marka -The Balm - super, jeszcze tylko czekam na produkty Zoeva bym mogła przestać zdradzać ladymakeup z innymi sklepami ;)

Klaudia
2015-08-03 12:40:42
Uwielbiam szatę graficzną opakowań! Jest prześliczna! Najbardziej zaciekawiły mnie błyszczyki i mineralne cienie ale ten róż również jest bardzo interesujący.

riley
2015-08-03 10:53:51
Opakowania jak zwykle w ich stylu, cudowne. Czy można liczyć na jakiś szybki swatch Balm Desert z Bahama Mama oraz na fotki szczoteczek z tuszów do rzęs?

Paulina12345
2015-08-03 02:41:10
Super opakowania!

kiniaa19
2016-01-11 12:35:49
otoz to :-)

Olcia37
2015-08-02 14:08:14
Wszystkie produkty the balm wyglądają tak uroczo.

sylwia1305
2015-08-02 12:09:44
uwielbiam tę markę ;)

JustATinyPenguin
2015-08-01 16:49:58
Przyczajam się na Mary Lou i Bahama Mama od jakiegoś czasu, a teraz wpadła mi w oko jeszcze maskara Cheater. :)

Jolek
2015-07-31 20:35:24
Bardzo zaciekawił mnie tusz do rzęs CHEATER. Mam nadzieję, że jak tylko skończę tusz z MAYBELLINE - The COLOSSAL VOLUM' EXPRESS MASCARA - SMOKY EYES, zaraz zakupię ten

Magnetic91
2015-07-31 19:50:43
Ja z The Balm posiadam Bahama Mamę i Mary Lou. Z przedstawionych tu nowości kusi Balm Desert z tego jakie opinie krążą w internecie jest to bardziej odcień do "opalania" a nie konturowania więc może być ciekawy :)

KamiluŚkaa
2015-07-31 19:06:58
Mary Lou i Bahama Mama marzą mi się od dawna, ale teraz jeszcze bardzo spodobał mi się preparat do demakijażu oczu oraz te piękne tusze do rzęs ;)

monika212121
2015-07-31 18:43:30
zaciekawił mnie ten preparat do demakijażu oczu i balm desert