Nowości Hakuro - pędzle H14, H61, H74, H56

  • Data opublikowania: 2012-03-02 10:39:18
  • Autor: ladymakeup
  • 12
Dziś w sprzedaży pojawią się cztery nowe modele pędzli Hakuro - ulubionej marki niektórych z Was. Spieszę zatem przedstawić je Wam - mam nadzieję, że ich premiera będzie udana :) Producent Hakuro wyszedł na przeciw oczekiwaniom swoich klientów, uwzględnił wiele próśb - w ten oto sposób powstały nowe pędzle - 3 z włosia syntetycznego (tak pożądanego przez większość osób, które z różnych przyczyn nie używają włosia naturalnego), jeden z włosia naturalnego. O zaletach wykonywania makijażu pędzlami chyba pisać Wam nie muszę, zresztą wielokrotnie ten temat był podejmowany na blogu. W chwili obecnej nie wyobrażam sobie makijażu bez nich, ani tego jak kiedyś malowałam się - przy użyciu jedynie pacynek i kiepskiego pędzla do pudru. No ale to były inne czasy - akcesoria kosmetyczne zdecydowanie nie były tak popularne. Teraz mamy szeroki wybór wszelkich kosmetycznych niezbędników - zarówno pod względem komponentów z jakich zostały wykonane, jak i zasobu naszych portfeli.   
Poniżej przedstawiam Wam zbliżenia na nowinki - zacznę od mojego pierwszego ulubieńca:




Zapraszam również do obejrzenia filmiku - dokładnie je pokazuję i omawiam. Życzę Wam miłego oglądania, pozdrawiam Monika :*

Farmona DERMACOS Anti-Spot Recenzja Eveline Cosmetics - część 2

Zobacz też

TOP 5 - pędzle do podkładu - Hakuro, Maestro, Sigma
Nowości od HAKURO - sierpień 2013
Pędzle Maestro - Nowości (Kwiecień 2011)
Hakuro, Maestro, Kozłowski, LaRosa - porównanie pędzli do makijażu

Komentarze do Nowości Hakuro - pędzle H14, H61, H74, H56

Anuluj
Ana00 Ana00
5 dni, 6 godzin temu
mam h 14 jest super
Agnieszka Agnieszka
1 tydzień, 2 dni temu
Super
aliii19980513 aliii19980513
1 tydzień, 3 dni temu
pędzle Hakuro są prześwietne ;)
esss13051998 esss13051998
1 tydzień, 6 dni temu
mam wszystkie ;)
Klaudiamala Klaudiamala
2 tygodnie, 3 dni temu
Super
waterandwine waterandwine
2015-12-21, o 23:26
bardzo fajne pędzle
MaryMary MaryMary
2015-12-12, o 22:38
Porządna recenzja :)
Olcia37 Olcia37
2015-12-04, o 18:01
Bardzo lubię pędzle w kształcie jajeczka ;)
Gorzka13 Gorzka13
2015-11-30, o 11:00
Same dobre pędzle <3
Gorzka13 Gorzka13
2015-11-30, o 11:00
Same dobre pędzle <3
klaudusia0807 klaudusia0807
2015-11-29, o 18:30
Ciekawy filmik :)
LaRive LaRive
2015-11-29, o 11:19
Super :)
sylwuzaur13 sylwuzaur13
2015-11-23, o 21:42
mam je i sobie chwale :)
xyzsylwiaxyz xyzsylwiaxyz
2015-11-16, o 18:11
kocham te pędzle ;)
kloss1 kloss1
2015-10-30, o 11:35
uwielbiam pędzle Hakuro
aneczka1409 aneczka1409
2015-09-27, o 22:09
super są :)
crrucio crrucio
2015-09-16, o 11:32
zdecydowanie wole pędzle z naturalnego włosia. :-)
tutajsylwia tutajsylwia
2015-09-07, o 18:01
uwielbiam pędzle hakuro ;) są świetne !!
kamilla kamilla
2015-08-31, o 13:39
rewelacja
sblaszczyk1998 sblaszczyk1998
2015-08-16, o 13:12
świetne są te pędzle ;)
paula978 paula978
2015-08-14, o 12:43
mam i polecam !
rozkminiaj1 rozkminiaj1
2015-08-14, o 11:54
uwielbiam pędzle Hakuro <3 są świetne ;)
muffinki muffinki
2015-08-13, o 23:06
Siemka Zobaczył by ktoś to wideo? https://youtube.com/watch?v=8YticZgPN9U - jak spalić tłuszcz
Sylwia14 Sylwia14
2015-08-11, o 21:30
bardzo lubie hakuro
MałgosiaGosia MałgosiaGosia
2015-08-10, o 11:01
przydatna recenzja
karolina1005 karolina1005
2015-08-09, o 21:50
przydatny filmik
13maja 13maja
2015-08-09, o 11:23
uwielbiam pędzle hakuro ;) najlepszy wg mnie jest ten do podkładu h50 ;) zbity, nie wchłania produktu.. ideał :)
Paulina12345 Paulina12345
2015-08-03, o 00:30
Bardzo lubię puchate pędzle Hakuro :)
muffinki muffinki
2015-07-31, o 22:54
Witam Zobaczył by ktokolwiek to wideo? https://youtube.com/watch?v=W2fCTaF1A5A - staw barkowy
sylwia1305 sylwia1305
2015-07-24, o 16:36
najlepsze pędzle w dobrej cenie <3 warte uwagi ;)
monika212121 monika212121
2015-04-29, o 17:05
h 14 super pędzelek do bronzera polecam ,mam zamiar jeszcze kiedyś dokupić h15
KamiluŚkaa KamiluŚkaa
2012-04-09, o 06:55
Muszę je mieć! Niestety jak na razie nie mogę! Będę je musiała kupować stopniowo, gdyż mój portfel by tego nie wytrzymał i musiałabym obciąć kieszonkowe moim pozostałym kosmetykom i akcesoriom. Już nie mogę się doczekać kiedy będę mieć je w łapkach! :)
kiniaa19 kiniaa19
2 tygodnie, 6 dni temu
Dokładnie tak
masafi masafi
2012-03-24, o 16:51
Czy H56 będzie lepszy od kabuki H100 do pudru sypkiego,a jednocześnie do pudru w kamieniu?Jaki pędzel może być najlepszy? Z góry dziękuję za podpowiedź.
monika212121 monika212121
2015-06-20, o 12:13
mam h100 jest miękki i wydaje mi się że jest lepszy od h56 przez to że możesz go schować do torebki innej różnicy pomiędzy nimi nie widzę
monika212121 monika212121
2015-06-20, o 12:17
poprawka - chodziło mi że nie ma różnicy pomiędzy h100 a h55
aldona2912 aldona2912
2012-03-05, o 12:01
Dobrze wiedzieć o nowościach nie wychodząc z domu:)
Ania J. Ania J.
2012-03-02, o 22:48
Ach i och.... Napatrzeć się nie mogę. I na pędzle i na Twój Make-up :) śliczne oczka masz:)
moniontko1986 moniontko1986
2012-03-02, o 12:20
when when będą w sklepie
ladymakeup ladymakeup
2012-03-02, o 19:01
już są Moni - możesz spojrzeć :)
moniontko1986 moniontko1986
2012-03-04, o 20:45
jaa je pragne a Ty tylko mówisz że moge spojrzeć :P żartuje :) juz dawno czyham na nie i czekan na odpowiedz od Ciebie :P