Nowości Hakuro - pędzle H14, H61, H74, H56

  • Data opublikowania: 2012-03-02 10:39:18
  • Autor: ladymakeup
  • 21
Dziś w sprzedaży pojawią się cztery nowe modele pędzli Hakuro - ulubionej marki niektórych z Was. Spieszę zatem przedstawić je Wam - mam nadzieję, że ich premiera będzie udana :) Producent Hakuro wyszedł na przeciw oczekiwaniom swoich klientów, uwzględnił wiele próśb - w ten oto sposób powstały nowe pędzle - 3 z włosia syntetycznego (tak pożądanego przez większość osób, które z różnych przyczyn nie używają włosia naturalnego), jeden z włosia naturalnego. O zaletach wykonywania makijażu pędzlami chyba pisać Wam nie muszę, zresztą wielokrotnie ten temat był podejmowany na blogu. W chwili obecnej nie wyobrażam sobie makijażu bez nich, ani tego jak kiedyś malowałam się - przy użyciu jedynie pacynek i kiepskiego pędzla do pudru. No ale to były inne czasy - akcesoria kosmetyczne zdecydowanie nie były tak popularne. Teraz mamy szeroki wybór wszelkich kosmetycznych niezbędników - zarówno pod względem komponentów z jakich zostały wykonane, jak i zasobu naszych portfeli.   
Poniżej przedstawiam Wam zbliżenia na nowinki - zacznę od mojego pierwszego ulubieńca:




Zapraszam również do obejrzenia filmiku - dokładnie je pokazuję i omawiam. Życzę Wam miłego oglądania, pozdrawiam Monika :*

Farmona DERMACOS Anti-Spot Recenzja Eveline Cosmetics - część 2

Zobacz też

TOP 5 - pędzle do podkładu - Hakuro, Maestro, Sigma
Nowości od HAKURO - sierpień 2013
Pędzle Maestro - Nowości (Kwiecień 2011)
Hakuro, Maestro, Kozłowski, LaRosa - porównanie pędzli do makijażu

Komentarze do Nowości Hakuro - pędzle H14, H61, H74, H56

Anuluj
1 dzień, 9 godzin temu
Ładnie
2 dni, 21 godzin temu
świetny
1 tydzień, 2 dni temu
ładnie
1 tydzień, 6 dni temu
ładnie
1 tydzień, 6 dni temu
świetny
2 tygodnie, 2 dni temu
Ładnie
3 tygodnie, 1 dzień temu
ładnie
3 tygodnie, 3 dni temu
Ładnie
2017-01-06, o 20:00
ładnie
2016-12-14, o 18:33
Ładnie
2016-11-22, o 11:06
ładnie
2016-11-19, o 05:18
całokształt artykułu pierwsza klasa!
2016-11-18, o 23:55
Świetnie
2016-11-17, o 19:03
Świetny
2016-11-15, o 19:25
mam h74, świetny jak każdy pędzel z tej firmy :)
2016-10-20, o 20:51
Wszystkie bym bardzo chętnie przygarnęła <3
2016-10-05, o 00:17
pora powiększyć kolekcję hakuro <3
2016-09-26, o 23:08
super
2016-09-26, o 04:27
świetne
2016-09-23, o 19:22
h14 to pędzel multifunkcyjny:)
2016-09-06, o 14:52
są świetne :)
2016-09-01, o 21:24
świetny
2016-08-08, o 15:46
super
2016-08-07, o 11:13
super
2016-07-05, o 14:22
super
2016-06-30, o 13:21
Super
2016-05-30, o 13:07
super
2016-05-29, o 14:10
Super
2016-05-25, o 23:45
przydatny
2016-05-23, o 14:26
super
2016-04-05, o 06:59
Super
2016-04-04, o 19:57
Super
2016-04-04, o 19:41
świetny
2016-04-04, o 13:33
świetny
2016-04-02, o 22:49
świetny
2016-04-02, o 12:42
super
2016-04-01, o 18:34
świetny
2016-04-01, o 09:33
Bardzo lubię te modele :)
2016-03-31, o 10:52
świetny
2016-03-30, o 00:11
świetny
2016-03-29, o 16:30
Super
2016-03-29, o 14:36
świetny
2016-03-28, o 21:23
super
2016-03-28, o 19:16
Super
2016-03-28, o 19:16
Super
2016-03-27, o 22:22
świetny
2016-11-07, o 22:06
Też tak sądzę :-)
2016-03-27, o 20:02
super :)
2016-03-25, o 23:29
świetny
2016-03-23, o 18:50
świetny
2016-03-22, o 16:33
super
2016-03-21, o 17:05
H14 dobry!
2016-03-21, o 05:28
posiadam h14, świetny jest do różu i brązera
2016-03-20, o 19:05
H14 uwielbiam!
2016-03-20, o 13:55
świetny
2016-03-16, o 23:56
świetny
2016-03-15, o 21:51
super
2016-03-14, o 12:59
Mam tylko jeden pędzel Hakuro ale mam zamiar kupić niedługo jakiś pędzel do cieni
2016-03-12, o 16:17
świetny
2016-03-10, o 22:55
świetny
2016-03-09, o 19:47
świetny
2016-03-07, o 17:43
Super
2016-03-04, o 23:51
świetny
2016-03-02, o 22:56
świetny
2016-02-29, o 20:27
świetny
2016-02-29, o 18:25
super pędzle
2016-02-27, o 15:28
świetne pędzle
2016-02-26, o 15:36
piękne pędzle :D
2016-02-25, o 21:05
super
2016-02-24, o 15:17
super :)
2016-02-24, o 12:45
H14 i H74 na pewno zagości w mojej kosmetyczce :)
2016-02-23, o 09:38
H56 wygląda bardzo interesująco!
2016-02-15, o 14:10
super
2016-02-15, o 13:33
Oj kuszą mnie te pędzelki. :)
2016-02-04, o 02:07
mam h 14 jest super
2016-01-31, o 13:44
Super
2016-01-30, o 16:35
pędzle Hakuro są prześwietne ;)
2016-01-27, o 17:28
mam wszystkie ;)
2016-01-23, o 12:06
Super
2015-12-21, o 23:26
bardzo fajne pędzle
2015-12-12, o 22:38
Porządna recenzja :)
2015-12-04, o 18:01
Bardzo lubię pędzle w kształcie jajeczka ;)
2015-11-30, o 11:00
Same dobre pędzle <3
2015-11-30, o 11:00
Same dobre pędzle <3
2015-11-29, o 18:30
Ciekawy filmik :)
2015-11-29, o 11:19
Super :)
2015-11-23, o 21:42
mam je i sobie chwale :)
2015-11-16, o 18:11
kocham te pędzle ;)
2015-10-30, o 11:35
uwielbiam pędzle Hakuro
2015-09-27, o 22:09
super są :)
2015-09-16, o 11:32
zdecydowanie wole pędzle z naturalnego włosia. :-)
2015-09-07, o 18:01
uwielbiam pędzle hakuro ;) są świetne !!
2015-08-31, o 13:39
rewelacja
2015-08-16, o 13:12
świetne są te pędzle ;)
2015-08-14, o 12:43
mam i polecam !
2015-08-14, o 11:54
uwielbiam pędzle Hakuro <3 są świetne ;)
2015-08-13, o 23:06
Siemka Zobaczył by ktoś to wideo? https://youtube.com/watch?v=8YticZgPN9U - jak spalić tłuszcz
2015-08-11, o 21:30
bardzo lubie hakuro
2015-08-10, o 11:01
przydatna recenzja
2015-08-09, o 21:50
przydatny filmik
2015-08-09, o 11:23
uwielbiam pędzle hakuro ;) najlepszy wg mnie jest ten do podkładu h50 ;) zbity, nie wchłania produktu.. ideał :)
2015-08-03, o 00:30
Bardzo lubię puchate pędzle Hakuro :)
2015-07-31, o 22:54
Witam Zobaczył by ktokolwiek to wideo? https://youtube.com/watch?v=W2fCTaF1A5A - staw barkowy
2015-07-24, o 16:36
najlepsze pędzle w dobrej cenie <3 warte uwagi ;)
2015-04-29, o 17:05
h 14 super pędzelek do bronzera polecam ,mam zamiar jeszcze kiedyś dokupić h15
2012-04-09, o 06:55
Muszę je mieć! Niestety jak na razie nie mogę! Będę je musiała kupować stopniowo, gdyż mój portfel by tego nie wytrzymał i musiałabym obciąć kieszonkowe moim pozostałym kosmetykom i akcesoriom. Już nie mogę się doczekać kiedy będę mieć je w łapkach! :)
2016-01-20, o 20:37
Dokładnie tak
2012-03-24, o 16:51
Czy H56 będzie lepszy od kabuki H100 do pudru sypkiego,a jednocześnie do pudru w kamieniu?Jaki pędzel może być najlepszy? Z góry dziękuję za podpowiedź.
2015-06-20, o 12:13
mam h100 jest miękki i wydaje mi się że jest lepszy od h56 przez to że możesz go schować do torebki innej różnicy pomiędzy nimi nie widzę
2015-06-20, o 12:17
poprawka - chodziło mi że nie ma różnicy pomiędzy h100 a h55
2012-03-05, o 12:01
Dobrze wiedzieć o nowościach nie wychodząc z domu:)
2012-03-02, o 22:48
Ach i och.... Napatrzeć się nie mogę. I na pędzle i na Twój Make-up :) śliczne oczka masz:)
2012-03-02, o 12:20
when when będą w sklepie
2012-03-02, o 19:01
już są Moni - możesz spojrzeć :)
2012-03-04, o 20:45
jaa je pragne a Ty tylko mówisz że moge spojrzeć :P żartuje :) juz dawno czyham na nie i czekan na odpowiedz od Ciebie :P