Nowości Hakuro - pędzle H14, H61, H74, H56

  • Data opublikowania: 2012-03-02 10:39:18
  • Autor: ladymakeup
  • 26
Dziś w sprzedaży pojawią się cztery nowe modele pędzli Hakuro - ulubionej marki niektórych z Was. Spieszę zatem przedstawić je Wam - mam nadzieję, że ich premiera będzie udana :) Producent Hakuro wyszedł na przeciw oczekiwaniom swoich klientów, uwzględnił wiele próśb - w ten oto sposób powstały nowe pędzle - 3 z włosia syntetycznego (tak pożądanego przez większość osób, które z różnych przyczyn nie używają włosia naturalnego), jeden z włosia naturalnego. O zaletach wykonywania makijażu pędzlami chyba pisać Wam nie muszę, zresztą wielokrotnie ten temat był podejmowany na blogu. W chwili obecnej nie wyobrażam sobie makijażu bez nich, ani tego jak kiedyś malowałam się - przy użyciu jedynie pacynek i kiepskiego pędzla do pudru. No ale to były inne czasy - akcesoria kosmetyczne zdecydowanie nie były tak popularne. Teraz mamy szeroki wybór wszelkich kosmetycznych niezbędników - zarówno pod względem komponentów z jakich zostały wykonane, jak i zasobu naszych portfeli.   
Poniżej przedstawiam Wam zbliżenia na nowinki - zacznę od mojego pierwszego ulubieńca:




Zapraszam również do obejrzenia filmiku - dokładnie je pokazuję i omawiam. Życzę Wam miłego oglądania, pozdrawiam Monika :*

Farmona DERMACOS Anti-Spot Recenzja Eveline Cosmetics - część 2

Zobacz też

TOP 5 - pędzle do podkładu - Hakuro, Maestro, Sigma
Nowości od HAKURO - sierpień 2013
Pędzle Maestro - Nowości (Kwiecień 2011)
Hakuro, Maestro, Kozłowski, LaRosa - porównanie pędzli do makijażu

Komentarze do Nowości Hakuro - pędzle H14, H61, H74, H56

Anuluj
2017-10-06 14:40:59
Świetnie się to czyta, pozdrawiam autorkę
2017-09-21 10:41:16
Chociaż nie maluje się za często, to jednak ten artykuł przydał mi się w pewnym stopniu. Wytestowane i polecam od siebie gorąco. ;-)
2017-09-04 14:27:43
warto przeczytać ten wpis
2017-06-21 08:06:56
posiadam te pędzle
2017-05-31 12:05:29
Artykuł fajny, dużo się z niego dowiedziałam
2017-04-24 19:18:31
Mam H14 i uwielbiam go do nakładania rozświetlacza :D Jest świetny!
2017-04-13 21:23:49
Ładnie :)
2017-03-24 20:15:55
ładnie
2017-03-07 17:19:36
podoba mi się ten wpis
2017-03-03 11:28:05
polubiłam pędzle hakuro :) akurat żadnego z pokazanych nie posiadam, ale może kiedyś.. ;)
2017-03-02 00:31:16
ciekawy wpis, oby więcej takich było
2017-02-18 12:43:14
Ładnie
2017-02-17 00:43:34
świetny
2017-02-10 02:05:31
ładnie
2017-02-06 21:32:08
ładnie
2017-02-06 16:47:21
świetny
2017-02-03 12:33:59
Ładnie
2017-01-28 17:14:47
ładnie
2017-01-26 16:06:50
Ładnie
2017-01-06 20:00:19
ładnie
2016-12-14 18:33:05
Ładnie
2016-11-22 11:06:14
ładnie
2016-11-19 05:18:06
całokształt artykułu pierwsza klasa!
2016-11-18 23:55:20
Świetnie
2016-11-17 19:03:23
Świetny
2016-11-15 19:25:59
mam h74, świetny jak każdy pędzel z tej firmy :)
2016-10-20 20:51:00
Wszystkie bym bardzo chętnie przygarnęła <3
2016-10-05 00:17:39
pora powiększyć kolekcję hakuro <3
2016-09-26 23:08:06
super
2016-09-26 04:27:23
świetne
2016-09-23 19:22:50
h14 to pędzel multifunkcyjny:)
2016-09-06 14:52:25
są świetne :)
2016-09-01 21:24:26
świetny
2016-08-08 15:46:10
super
2016-08-07 11:13:18
super
2016-07-05 14:22:55
super
2016-06-30 13:21:05
Super
2016-05-30 13:07:23
super
2016-05-29 14:10:44
Super
2016-05-25 23:45:26
przydatny
2016-05-23 14:26:10
super
2016-04-05 06:59:03
Super
2016-04-04 19:57:24
Super
2016-04-04 19:41:39
świetny
2016-04-04 13:33:53
świetny
2016-04-02 22:49:13
świetny
2016-04-02 12:42:00
super
2016-04-01 18:34:22
świetny
2016-04-01 09:33:34
Bardzo lubię te modele :)
2016-03-31 10:52:54
świetny
2016-03-30 00:11:36
świetny
2016-03-29 16:30:46
Super
2016-03-29 14:36:55
świetny
2016-03-28 21:23:53
super
2016-03-28 19:16:17
Super
2016-03-28 19:16:15
Super
2016-03-27 22:22:16
świetny
2016-11-07 22:06:49
Też tak sądzę :-)
2016-03-27 20:02:02
super :)
2016-03-25 23:29:51
świetny
2016-03-23 18:50:04
świetny
2016-03-22 16:33:13
super
2016-03-21 17:05:42
H14 dobry!
2016-03-21 05:28:27
posiadam h14, świetny jest do różu i brązera
2016-03-20 19:05:46
H14 uwielbiam!
2016-03-20 13:55:16
świetny
2016-03-16 23:56:28
świetny
2016-03-15 21:51:10
super
2016-03-14 12:59:52
Mam tylko jeden pędzel Hakuro ale mam zamiar kupić niedługo jakiś pędzel do cieni
2016-03-12 16:17:12
świetny
2016-03-10 22:55:42
świetny
2016-03-09 19:47:28
świetny
2016-03-07 17:43:35
Super
2016-03-04 23:51:55
świetny
2016-03-02 22:56:30
świetny
2016-02-29 20:27:01
świetny
2016-02-29 18:25:40
super pędzle
2016-02-27 15:28:19
świetne pędzle
2016-02-26 15:36:24
piękne pędzle :D
2016-02-25 21:05:06
super
2016-02-24 15:17:15
super :)
2016-02-24 12:45:45
H14 i H74 na pewno zagości w mojej kosmetyczce :)
2016-02-23 09:38:14
H56 wygląda bardzo interesująco!
2016-02-15 14:10:09
super
2016-02-15 13:33:45
Oj kuszą mnie te pędzelki. :)
2016-02-04 02:07:27
mam h 14 jest super
2016-01-31 13:44:22
Super
2016-01-30 16:35:27
pędzle Hakuro są prześwietne ;)
2016-01-27 17:28:25
mam wszystkie ;)
2016-01-23 12:06:06
Super
2015-12-21 23:26:20
bardzo fajne pędzle
2015-12-12 22:38:20
Porządna recenzja :)
2015-12-04 18:01:41
Bardzo lubię pędzle w kształcie jajeczka ;)
2015-11-30 11:00:34
Same dobre pędzle <3
2015-11-30 11:00:24
Same dobre pędzle <3
2015-11-29 18:30:18
Ciekawy filmik :)
2015-11-29 11:19:44
Super :)
2015-11-23 21:42:07
mam je i sobie chwale :)
2015-11-16 18:11:29
kocham te pędzle ;)
2015-10-30 11:35:39
uwielbiam pędzle Hakuro
2015-09-27 22:09:32
super są :)
2015-09-16 11:32:03
zdecydowanie wole pędzle z naturalnego włosia. :-)
2015-09-07 18:01:34
uwielbiam pędzle hakuro ;) są świetne !!
2015-08-31 13:39:30
rewelacja
2015-08-16 13:12:25
świetne są te pędzle ;)
2015-08-14 12:43:10
mam i polecam !
2015-08-14 11:54:17
uwielbiam pędzle Hakuro <3 są świetne ;)
2015-08-13 23:06:56
Siemka Zobaczył by ktoś to wideo? https://youtube.com/watch?v=8YticZgPN9U - jak spalić tłuszcz
2015-08-11 21:30:36
bardzo lubie hakuro
2015-08-10 11:01:11
przydatna recenzja
2015-08-09 21:50:45
przydatny filmik
2015-08-09 11:23:56
uwielbiam pędzle hakuro ;) najlepszy wg mnie jest ten do podkładu h50 ;) zbity, nie wchłania produktu.. ideał :)
2015-08-03 00:30:25
Bardzo lubię puchate pędzle Hakuro :)
2015-07-31 22:54:28
Witam Zobaczył by ktokolwiek to wideo? https://youtube.com/watch?v=W2fCTaF1A5A - staw barkowy
2015-07-24 16:36:17
najlepsze pędzle w dobrej cenie <3 warte uwagi ;)
2015-04-29 17:05:16
h 14 super pędzelek do bronzera polecam ,mam zamiar jeszcze kiedyś dokupić h15
2012-04-09 06:55:00
Muszę je mieć! Niestety jak na razie nie mogę! Będę je musiała kupować stopniowo, gdyż mój portfel by tego nie wytrzymał i musiałabym obciąć kieszonkowe moim pozostałym kosmetykom i akcesoriom. Już nie mogę się doczekać kiedy będę mieć je w łapkach! :)
2016-01-20 20:37:04
Dokładnie tak
2012-03-24 16:51:31
Czy H56 będzie lepszy od kabuki H100 do pudru sypkiego,a jednocześnie do pudru w kamieniu?Jaki pędzel może być najlepszy? Z góry dziękuję za podpowiedź.
2015-06-20 12:13:34
mam h100 jest miękki i wydaje mi się że jest lepszy od h56 przez to że możesz go schować do torebki innej różnicy pomiędzy nimi nie widzę
2015-06-20 12:17:15
poprawka - chodziło mi że nie ma różnicy pomiędzy h100 a h55
2012-03-05 12:01:24
Dobrze wiedzieć o nowościach nie wychodząc z domu:)
2012-03-02 22:48:09
Ach i och.... Napatrzeć się nie mogę. I na pędzle i na Twój Make-up :) śliczne oczka masz:)
2012-03-02 12:20:28
when when będą w sklepie
2012-03-02 19:01:31
już są Moni - możesz spojrzeć :)
2012-03-04 20:45:43
jaa je pragne a Ty tylko mówisz że moge spojrzeć :P żartuje :) juz dawno czyham na nie i czekan na odpowiedz od Ciebie :P