Nowości od HAKURO - sierpień 2013

  • Data opublikowania: 2013-07-26 11:06:23
  • Autor: ladymakeup
  • 29
HAKURO jest polską marką produkującą pędzle kosmetyczne - to tak słowem wprowadzenia, jeśli ktoś by jej nie znał. Myślę jednak, że więcej pisać nie muszę ponieważ HAKURO na popularność nie narzeka :) Raz na jakiś czas producent wprowadza do swej oferty nowości. Tym razem pojawi się aż 7 nowych modeli - 6 pędzli mniejszych, precyzyjnych oraz jeden pędzel duży - do twarzy. Wszystkie wykonane będą z włosia syntetycznego, dwukolorowego - brunatno-białego, co niewątpliwie ucieszy wszystkie przeciwniczki pędzli z włosiem naturalnym, zwierzęcym.

Największym pędzlem będzie H53 o kuleczkowym kształcie, zdecydowanie przypominającym pędzel H52, jednakże z włosiem nieco dłuższym i mniej zbitym. Idealnie sprawdzi się zarówno do nakładania fluidów, jak i produktów sypkich - np. podkładów mineralnych. Pędzle mniejsze zaś podzielić można na dwie serie - ze skuwką okrągłą (będące jakby mniejszymi wersjami H53) oraz ze skuwką spłaszczoną. Wśród tych ostatnich wyróżnić możemy: H65 (najszerszy, a zatem i z największą ilością włosia), H66 (z odrobinę mniejszą ilością włosia od poprzednika, jednak z włoskami dłuższymi) oraz H69 - zawierający najmniej włosków, ułożonych owalnie - idealnie nadający się do delikatnego "muskania" po twarzy. Z serii pędzli ze skuwką okrągła mamy: H63 (największy, pędzel bardzo "konkretny" - grubiutki - z dużą ilością włosia ułożonego w kształt kulki - miniaturka H53), H64 - nieco mniejszy od poprzednika, włosie jakby mniej ściśnięte, oraz H67 - z najmniejszą ilością włosia, choć ze stosunkowo najdłuższymi - przez co pędzel jest bardzo delikatny - sprawdzi się w subtelnym rozcieraniu kosmetyków. Dokładną prezentacją, a także i porównanie z innymi modelami - np. ze Sigmą P82 czy też z pędzlami Real Techniques znajdziecie we filmiku, do obejrzenia którego serdecznie zapraszam. Pozdrawiam, Monika :*

Ulubieńcy LIPCA - kosmetyki, które skradły moje serce :) Kosmetyki: tanie a dobre - cz. II

Zobacz też

Nowości Hakuro - pędzle H14, H61, H74, H56
Hakuro, Maestro, Kozłowski, LaRosa - porównanie pędzli do makijażu
TOP 5 - pędzle do podkładu - Hakuro, Maestro, Sigma
Nowości w mojej kosmetyczce

Komentarze do Nowości od HAKURO - sierpień 2013

Anuluj
2017-06-21 19:04:47
mam te pędzle
2017-05-19 16:19:00
lubię takie wpisy, warto przeczytać
2017-04-29 15:10:24
ciekawy wpis podoba mi się
2017-04-25 20:07:33
Moje ulubione pędzle <3
2017-04-12 12:19:50
Super są te pędzle :)
2017-04-08 19:03:32
ciekawy wpis, podoba mi się
2017-03-25 14:52:11
ładnie
2017-03-06 20:22:35
podoba mi się ten wpis
2017-02-20 23:05:11
świetny
2017-02-19 11:59:50
Ładnie
2017-02-11 21:30:59
ładnie
2017-02-09 08:58:30
ciekawy i przydatny wpis polecam przeczytać
2017-02-08 15:37:37
świetny
2017-02-07 17:05:03
ładnie
2017-02-03 18:15:23
Ładnie
2017-01-29 15:31:28
ładnie
2017-01-27 17:59:16
Ładnie
2017-01-10 22:47:32
Uwielbiam te pędzle
2017-01-07 22:51:51
ładnie
2016-12-25 00:20:06
Uwielbiam pędzle tej marki :)
2016-12-15 23:32:52
Ładnie
2016-11-27 21:15:31
coś takiego jest na prawdę ładne
2016-11-23 17:10:01
podobają mi się takie wpisy, oby więcej takich
2016-11-22 16:35:57
ładnie
2016-11-17 22:28:30
świetny
2016-10-02 13:03:56
świetne pędzle
2016-09-27 22:09:18
super
2016-09-02 19:56:07
pora zamówić więcej ;D
2016-08-30 17:45:16
świetny
2016-08-15 12:29:20
Super
2016-08-09 17:26:23
super
2016-08-06 21:10:38
super
2016-07-29 14:10:49
super
2016-06-30 18:43:18
Super
2016-06-03 16:57:44
uwielbiam pędzle hakuro!
2016-05-29 20:23:00
genialny
2016-05-29 11:53:42
super
2016-05-20 16:55:00
super
2016-05-07 08:12:32
Super
2016-05-02 05:17:01
świetny
2016-04-22 09:41:01
rewelacyjne są ;>
2016-04-09 14:23:30
Super
2016-04-05 06:54:28
Super
2016-04-04 19:59:08
Super
2016-04-04 19:39:41
świetny
2016-04-04 13:20:44
świetny
2016-04-02 22:46:23
świetny
2016-04-02 11:25:16
Super
2016-04-01 18:30:18
świetny
2016-03-31 10:50:01
świetny
2016-03-30 00:08:00
świetny
2016-03-29 16:25:32
Super
2016-03-29 14:34:59
świetny
2016-03-28 21:27:30
super
2016-03-28 19:09:55
Super
2016-03-27 22:19:43
świetny
2016-03-26 10:23:39
super :)
2016-03-25 23:22:21
świetny
2016-03-23 18:48:40
świetny
2016-03-22 16:31:05
super
2016-03-20 19:07:08
Nie mam żadnej z tych kuleczek, ale chyba niedługo się to zmieni ;D
2016-03-20 13:48:45
świetny
2016-03-19 14:26:53
Póki co mam tylko jeden pędzelek od Hakuro, ale sprawdza się znakomicie i mam nadzieję niedługo powiększyć moją skromną kolekcję.
2016-03-16 23:49:43
świetny
2016-03-15 21:46:13
super
2016-03-14 00:20:52
super
2016-03-13 11:28:44
super
2016-03-12 18:56:01
bardzo ładne pędzelki też mam takie i są super
2016-03-12 17:13:16
super
2016-03-10 22:54:18
świetny
2016-03-09 19:46:01
świetny
2016-03-07 17:40:53
Super :)
2016-03-04 23:45:39
świetny
2016-03-02 22:54:29
świetny
2016-02-29 20:25:42
świetny
2016-02-27 15:23:58
super
2016-02-26 15:14:16
Genialne pędzelki.
2016-02-26 14:49:02
świetne :)
2016-02-26 09:27:01
Jest w czym wybierać :)
2016-02-25 21:00:08
super
2016-02-24 15:15:12
super :)
2016-02-24 08:57:12
Te okrągłe świetnie by się nadawały do korektora :)
2016-02-20 22:05:32
Hakuro jak zawsze się spisuje :)
2016-02-15 14:09:53
Uwielbiam hakuro
2016-02-15 07:27:46
Ciekawe pędzelki!
2016-02-13 21:01:48
Cudnie
2016-02-04 02:03:45
juz choruje na nie:)
2016-02-01 13:54:14
Super
2016-01-24 22:39:50
Super
2016-01-23 12:01:20
Super
2015-12-27 13:19:23
Jaki wybor
2015-12-21 23:30:23
super
2015-12-12 22:52:55
Bardzo fajna recenzja
2015-11-30 19:22:14
Ciekawa recenzja :)
2015-11-29 11:13:44
Super pędzle :)
2015-11-23 21:45:37
uwielbiam je
2015-10-07 22:53:12
Dziękuję za ten post ;) Właśnie zdecydowałam się na zakup pędzli Hakuro i miałam problem z podjęciem decyzji na które konkretne modele się zdecydować. Teraz wiem więcej na ich temat :)
2015-10-02 22:19:50
super
2015-09-20 21:12:10
Monika walcz z tym " tak jak już wspomniałam" bo to może być troszkę irytujące
2015-09-16 11:35:03
szukam idealnego małego pędzla, którym wprowadzałabym cienie w załamanie powieki, ale preferuje tylko naturalne włosie. pewnie dlatego, ze kiedys bardzo sie zniechęciłam do syntetycznego. :)
2015-09-08 20:10:45
rewelacyjnie sprawują się te pędzle :)
2015-09-07 18:05:57
lubię pędzle Hakuro
2015-08-31 16:40:07
Bardzo pomocny filmik . Właśnie jestem na etapie poszukiwań nowych pędzli więc napewno wezmę te propozycje pod uwagę .
2015-08-31 13:37:04
kocham hakuro
2015-08-24 11:31:42
Chętnie wypróbowałabym te pędzle :)
2015-08-16 13:07:58
uwielbiam pędzle Hakuro ;)
2015-08-14 12:40:33
uwielbiam !
2015-08-14 11:50:42
świetne są pędzle Hakuro ;))
2015-08-11 19:22:36
bardzo trwale pedzle
2015-08-10 10:58:15
przydatna recenzja
2015-08-09 21:49:08
przydatny filmik
2015-08-02 23:54:47
Bardzo lubię Hakuro za trwałość i cenę :)
2015-07-26 14:03:50
z całego serca polecam pędzle Hakuro ;)
2015-07-20 14:00:47
Ja z Hakuro mam tylko jeden pędzelek i jest całkiem fajny :) Teraz mam zamiar wypróbować Kavai :)
2015-04-29 17:09:19
posiadam 14 pędzli z hakuro ,z trzech nie jestem zadowolona i żałuje że je kupiłam ,reszta jak najbardziej w porządku
2015-08-01 07:48:33
Czy mogłabyś napisać, z których pędzli Hakuro jesteś niezadowolona?
2015-09-07 11:29:49
hakuro h 100 ,h 79 i h 76
2015-12-25 17:14:54
A ja mam H79 i sprawdza się przy makijażu oka
2014-11-08 13:07:33
Od dawna myślę o zakupie nowych pędzli do makijażu i nie mogę się zdecydować, choć teraz jestem skłonna bliżej przyjrzeć się tym z HAKURO :) Pozdrawiam P. z colourfulspree
2016-01-22 12:17:42
to ciekawe, nie słyszałam o tym
2013-10-28 01:22:02
Witam Pani recenzje na temat tych pędzli są świetne mam zamiar zakupić pędzelki trochę z starszej wersji to moja pierwsza kolekcja do której Pani mnie przekonała Marzę jeszcze o pędzelkach z Maestro ale na razie to tylko. Marzenia. Kocham obie te firmy są na prawdę. Boskie.... To dzięki Pani recenzji zrozumiałam jak prosta kobieta mając takie pędzle może stać się w życiu dowartościowaną. Ja w praktyce maluje portrety i wiem jak ważne jest narzędzia.pracy. Dzięki. P ani zrozumiałam że muszę zadbać o swój wizerunek do tej pory sądziłam że.to jest. Bez znaczenia mam co prawda 30lat i dwoje dzieci.czułam i czuję . jak bym treciła siebie nie maluję się często cchociaż kiedyś było inaczej może.jak zakupię u. Pani pędzle znów zaczne się doceniać a mąż który prosi mnie o to zacznie bardziej doceniać..... Jeszcze raz dziękuję za Pani filmiki... Dzięki Pani mogę odnaleźć to co straciłam czyli swoją wartość..... POZDRAWIAM....
2013-10-28 01:18:57
Witam ppani recenzje na temat tych pędzli są świetne mam zamiar zakupić pędzelki trochę z starszej wersji to moja pierwsza kolekcja do której Pani mnie przekonała Marzę jeszcze o pędzelkach z Maestro ale na razie to tylko. Marzenia. Kocham obie te firmy są na prawdę. Boskie.... To dzięki Pani recenzji zrozumiałam jak prosta kobieta mając takie pędzle może stać się w życiu dowartościowaną. Ja w praktyce maluje portrety i wiem jak ważne jest narzędzia.pracy. Dzięki. P ani zrozumiałam że muszę zadbać o swój wizerunek do tej pory sądziłam że.to jest. Bez znaczenia mam co prawda 30lat i dwoje dzieci.czułam i czuję . jak bym treciła siebie nie maluję się często cchociaż kiedyś było inaczej może.jak zakupię u. Pani pędzle znów zaczne się doceniać a mąż który prosi mnie o to zacznie bardziej doceniać..... Jeszcze raz dziękuję za Pani filmiki... Dzięki Pani mogę odnaleźć to co straciłam czyli swoją wartość..... POZDRAWIAM....
2013-09-29 08:44:49
Ciekawy materiał. Osobiście bardzo sobie cenię pędzle Hakuro:)
2013-08-05 16:18:57
Bardzo mi się spodobał twój makijaż z tego filmiku. Dałabyś radę nakręcić film, jak go zrobiłaś? :)