Nowość Virtual - tusz do rzęs Full Screen Size

  • Data opublikowania: 2011-03-12 12:36:15
  • Autor: ladymakeup
  • 26
[caption id="attachment_1257" align="alignleft" width="150" caption="Tusz do rzęs Virtual"]Mascara full screen size od Virtual[/caption]Wraz z nadejściem wiosny wszystko budzi się do życia... wiem, wiem, tym stwierdzeniem nie dokonuję niczego odkrywczego :) Moje słowa są jednak celowe - chciałabym bowiem zwrócić Waszą uwagę na świat kosmetyczny i istniejące na rynku marki kosmetyczne, które niczym jak przyroda i zwierzęta budzą się ze swoistego letargu. Przygotujcie się zatem Moi Drodzy na atak kosmetycznych nowości, które już niebawem pojawią się w sklepowych ofertach. Nowinki [albo nowalijki:)] szykują dla nas zarówno światowe koncerny kosmetyczne, jak i mniejsi rodzimi producenci. Stopniowo przedstawiać Wam będę wiosenne nowości, a jako pierwszą tusz do rzęs polskiej marki Virtual.

"BIGGER! BETTER! FASTER! MORE! Większa szczotka! Lepsza objętość! Szybszy efekt! Większa odporność!" - takim sloganem zachęcać do zakupu będzie nas producent mascary Full Screen Size by Virtual.

Kosmetyk o zachęcającej nazwie "Full Screen Size" została stworzony z myślą o młodych, nowoczesnych kobietach ceniących klasykę.
[caption id="attachment_1257" align="alignleft" width="176" caption="Tusz do rzęs Virtual"]Mascara full screen size od Virtual[/caption]
Full Screen Size jest wydłużająco-pogrubiającą maskarą, która posiada co prawda klasyczną szczoteczkę, jednakże w rozmiarze XXL. Wyjątkowa szczoteczka pozwala na pokrycie tuszem nawet najmniejszych rzęs już za pierwszym pociągnięciem, co znacznie skraca czas poświęcony na wykonanie perfekcyjnego makijażu oczu. Duża, wygodna szczoteczka doskonale rozprowadza tusz, dzięki czemu dociera do każdej rzęsy i efektownie modeluje. W składzie mascary znajduje się między innymi wosk japoński, który wpływa na elastyczność pomalowanych rzęs oraz zapewnia lepszą "kompatybilność" tuszu z włoskami. Dodatkowo zawiera produkty powstałe na skutek tłoczenia oleju z nasion jojoba pielęgnujące i chroniące rzęsy przed uszkodzeniami mechanicznymi.

Mascara Full Screen Size zapewnia zniewalającą, głęboką czerń rzęs, a do uzyskania tego efektu zastosowano czysty ekstrakt węglowy – barwnik Carbon Black. Naturalny składnik sprawia, że tusz zawiera 3 razy mniej pigmentów niż tusz tradycyjny, przez co niewątpliwie jest delikatniejszy dla naszych oczu.

Tusz nie skleja rzęs, nie pozostawia grudek, nie osypuje się i nie rozmazuje - spełnia zatem wymogi większości z nas. Bardzo podoba mi się również opakowanie mascary - smukła buteleczka w szalenie modnym intensywnym i wiosennym kolorze fuksji :) W dodatku produkt będzie mieć przystępną cenę - ok. 11 zł - myślę, że jest to dodatkowa zachęta ze strony Producenta na wypróbowanie tej mascary.

Zabieram się zatem do jej testowania - mam nadzieję, że nie tylko opakowanie mnie w niej urzeknie:D

Pozdrawiam Was radośnie i wiosennie, Monika
Pędzle Maestro - Nowości (Kwiecień 2011) Baza pod makijaż Virtual Satin Smooth

Zobacz też

Baza pod makijaż Virtual Satin Smooth
Kolekcja lakierów Virtual - Fruit Cocktail
Moje kosmetyki - kredki do oczu, tusze do rzęs...

Komentarze do Nowość Virtual - tusz do rzęs Full Screen Size

Anuluj
2017-10-13 11:03:51
Ostatnio miałam ochotę właśnie poeksperymentować z czymś takim. Teraz widze, że jest ku temu okazja. :3
2017-08-23 11:42:55
warto przeczytać ten wpis
2017-05-09 22:03:10
świetny artykuł ;) warto przeczytać
2017-04-28 22:07:02
ciekawy wpis podoba mi się
2017-04-14 13:13:00
Ładnie :)
2017-03-23 11:37:45
ładnie
2017-02-22 12:39:28
Ładnie
2017-02-16 19:06:08
Ładnie
2017-02-16 00:46:45
świetny
2017-02-05 22:14:05
ładnie
2017-02-05 11:01:00
świetny
2017-01-27 10:23:07
ładnie
2017-01-27 10:23:07
ładnie
2017-01-25 15:56:02
Ładnie
2017-01-05 22:53:53
ładnie
2016-12-29 18:47:01
podoba mi się ten wpis
2016-12-28 14:38:13
podoba mi się ten wpis
2016-12-12 23:00:01
Ładnie
2016-11-17 19:41:43
ładnie
2016-11-16 11:49:16
świetny
2016-09-26 15:02:17
super
2016-09-26 02:47:44
świetny
2016-09-07 15:32:10
świetny
2016-08-08 10:50:20
super
2016-08-08 08:46:54
super
2016-07-06 13:42:17
super
2016-06-29 21:17:24
Super
2016-06-05 15:05:13
super produkt :)
2016-05-30 17:02:38
Super
2016-05-29 05:08:58
swietny
2016-05-23 16:33:32
super
2016-05-02 05:21:53
ja właśnie szukam jakiejś maskary dobrze wydłużającej i rozdzielającej rzęsy
2016-04-04 19:54:23
Super
2016-04-04 19:45:25
świetny
2016-04-04 13:47:52
świetny
2016-04-02 22:54:44
świetny
2016-04-01 18:40:34
świetny
2016-03-31 17:09:54
Super
2016-03-31 11:03:39
świetny
2016-03-30 00:16:08
świetny
2016-03-29 22:38:30
Super
2016-03-29 15:16:38
super
2016-03-29 14:50:20
świetny
2016-03-29 12:05:14
Nie znam.
2016-03-28 18:55:09
Fajnie
2016-03-27 22:27:11
świetny
2016-03-27 22:26:10
super :)
2016-03-26 20:43:17
Super
2016-03-25 23:32:12
świetny
2016-03-23 18:53:49
świetny
2016-03-22 18:12:57
Super
2016-03-21 17:08:50
Tego chyba nie miałam.
2016-03-20 18:56:19
Będę o niej pamiętać:)
2016-03-20 14:01:10
świetny
2016-03-17 18:11:21
super
2016-03-15 22:27:16
świetny
2016-03-15 22:26:38
super
2016-03-15 22:22:09
super
2016-03-15 22:22:01
super
2016-03-12 17:12:15
super
2016-03-10 22:58:46
świetny
2016-03-09 22:14:38
Bardzo ciekawie go opisałaś :)
2016-03-09 20:35:27
świetny
2016-03-07 18:25:48
Super :)
2016-03-07 16:51:39
super
2016-03-06 12:39:59
extra
2016-03-06 12:39:53
super
2016-03-05 23:51:17
super
2016-03-04 23:53:30
świetny
2016-03-02 23:03:13
świetny
2016-03-02 21:42:39
super :)
2016-02-29 20:30:33
świetny
2016-02-27 15:58:03
Super
2016-02-26 19:08:43
nie znam ciekawe :P
2016-02-25 21:08:11
super
2016-02-24 15:21:16
super :)
2016-02-20 22:35:12
Mega :)
2016-02-15 14:54:21
Ciekawy!
2016-02-05 02:42:07
fajnie
2016-01-31 13:41:29
Super
2016-01-27 17:26:39
świetna maskara
2016-01-23 13:49:12
Super
2016-01-22 23:12:32
Super szczoteczka :)
2015-12-28 21:44:14
Extra
2015-12-20 23:14:21
ciekawy
2015-12-12 22:44:44
Super
2015-12-04 18:14:05
Nie znam tej firmy.
2015-11-30 23:24:37
Moze byc dobry :)
2015-11-30 19:20:44
Fajne :)
2015-11-29 18:43:19
Super :)
2015-11-29 11:59:49
Świetna recenzja :)
2015-11-21 22:41:19
super
2015-11-16 18:14:31
super efekt
2015-10-30 19:42:09
Interesujący produkt.
2015-10-30 11:37:52
Rownei z checia bym obejrzala filmik
2015-09-18 16:51:39
Przydałby się filmik z testem na żywo .
2015-09-08 20:02:49
chyba zakupie ten tusz :)
2015-09-07 17:57:53
super szczoteczka:))
2015-09-07 17:49:54
fajna racenzja:)
2015-08-29 09:57:59
Przydatna recenzja :)
2015-08-16 13:19:21
ciekawy produkt ;)
2016-02-06 17:03:55
Dokładnie tak
2015-08-14 13:02:43
przydatny wpis i recenzja :)
2015-08-14 11:59:53
świetny ;)
2015-08-11 21:41:56
nie widzialam takiego wczesniej
2015-08-10 11:03:18
przydatna recenzja
2015-08-09 21:53:01
przydatny filmik
2015-08-03 00:40:32
Nie słyszałam wcześniej o takiej maskarze :)
2015-07-26 13:58:02
kusi ta maskara, oj kusii :)
2015-07-24 15:49:00
tej firmy jeszcze nie znam ;)
2015-07-20 13:54:37
Kiedy się pojawił myślałam żeby go wypróbować ale miałam już wtedy ulubieńca i tego nie zrobiłam.. widzę że teraz już chyba tego tuszu nie ma a szkoda bo bym wypróbowała :)
2015-06-08 14:01:16
tematy tuszy zawsze mnie interesują
2011-10-15 17:24:22
Mój makijaż karnawałowy będzie przedstawiał się następująco: -oczy w kolorze złoto-brązowym, chciałabym podkreślić swoją karnację. Nie mogę zapomnieć o eyelinerze w kolorze czarnym, który pogrubi optycznie rzęsy. Również rozjaśnię łuk brwiowy. Niezawodnym elementem w makijażu sylwestrowym są sztuczne rzęsy. Każda kobieta chce się czuć jak "Bogini". -usta: w kolorze koralowym, mam włosy w kolorze ciemnego brązu i fantastycznie komponuje się z moją karnacją. Usta i oczy muszą zachować równowagę:) Podkład mocno kryjący, bronzer i rozjaśniacz na skronie również pojawi się w moim makijażu:)
2011-03-27 07:28:07
Moniko czy mogłabyś napisać jak sprawuje się ten tusz?? Chodzi mi głównie o to, czy rzeczywiście daje on efekt pogrubienia i wydłużenia jednocześnie??:) To byłoby wspaniałe dobrodziejstwo w jednym kosmetyku:)
2011-03-16 12:49:33
witaj :) piszę do Ciebie bo oglądałam dużo sposobów robienia makijażu przez Ciebie. bardzo mi się podobają wszystkie w Twoim wykonaniu bo są ciekawe i na prawdę widać, że się na tym znasz :) mam pytanie, jestem ciemną brunetką o ciemnych rysach twarzy, mam skórę mieszaną, raz jest tłusta a raz okropnie wysuszona. nie wiem jakich kosmetyków mam używać do jej pielęgnacji i jakiego podkadu najlepiej używać, do tej pory używałam podkładu z Avon-u magix, i musu z Maybelline. ale niestety szczególnie po użyciu musu na twarzy widać wszystkie niedoskonałości, rozszerzone pory, a po jakimś czasie staje się sucha.:/ czy mogłabyś mi polecić jakieś kosmetyki? bo ja już nie mam pomysłów, a Twoja cera jest taka gładka :) i jeszcze kwestia tuszu do rzęs, ja używam go trochę więcej i chciałabym żeby nie tyle nie sklejał rzęs, nie obciążał ich,ładnie je wydłużał i nie kruszył się, ale też dobrze by było gdyby ich nie niszczył. czy masz może jakiś sprawdzony? ale sie rozpisałam, a to dla tego, że myślę że możesz mi najlepiej pomóc :) mógłby się jeszcze pojawić filmik o tym jak powiększyć oczy :) pozdrawiam serdecznie :)
2011-03-14 20:34:02
Hej :) świetna stronka! Mam pytanie, jakie odcienie makijażu pasują najlepiej do drobnej blondynki o jasnej karnacji i niebieskich oczach ? Z góry dziękuję za odpowiedź :)
2011-03-14 20:58:18
Witaj, wszelkie pastelowe kolory będą do pasować do wspomnianego przez Ciebie typu urody :) ps. w piątek pojawi się filmik - pierwszy na modelce - i to blondynce o niebieskich oczach :) zapraszam już dziś.
2011-03-14 16:49:56
Kiedy będą jakieś nowe filmiki..? Mogłabyś dawać więcej niż jeden, albo częściej..:) pozdrawiam
2011-03-14 20:59:43
nowy filmik prawdopodobnie jutro bądź w środę :) niestety to co nagrałam z myślą o publikacji w miniony piątek nie nadawało się do "wrzucenia" ;/ pozdraiwam
2011-03-13 21:57:46
Z Virtuala wiele rzeczy sobie chwalę, cienie, bazę pod cienie, ale ostatnio zawiodłam się na pudrze w kamieniu. Trafiłam swój odcień, naprawdę jasny, fajnie stapiający się ze skórą, ale wiadomo próbki otwarte, więc zapach też wywietrzony. Ale kupiłam puder, otwarłam i zapach mnie powalił i nie mogę go używać. Mam takie pytanie, czy ten tusz charakteryzuje się jakimś charakterystycznym zapachem?
2011-03-14 21:06:59
Odkręciłam maskarę i dokładnie w wąchałam się :) ma lekki zapach chemiczny, myślę jednak że jest to kwestia "wywietrzenia się" - stosuję go nie za długo więc nie miał okazji pooddychać ;)
2011-03-13 17:12:18
Witaj Moniko! Muszę przyznać, żę ostatnio zakochałam się w marce Virtual ;) jeśli chodzi o mascary to ostatnio kupiłam sobie mascarę z elastyczną szczoteczką z serii Deep Carbon Black i muszę przyznać, że jest boska.
2011-03-12 17:34:35
Może faktycznie dobry ten nowy tusz..ale mojego ukochanego tuszu nic nie przebije... :D ciesze, się że mogłam go zakupić w Twoim sklepie Moniko i za Ci bardzo bardzo dziękuję :) :D