Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

7
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
W
Y
Z

7

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

Nowość Virtual - tusz do rzęs Full Screen Size

  • Data opublikowania: 12 Marzec 2011
  • Autor: ladymakeup
26
[caption id="attachment_1257" align="alignleft" width="150" caption="Tusz do rzęs Virtual"]Mascara full screen size od Virtual[/caption]Wraz z nadejściem wiosny wszystko budzi się do życia... wiem, wiem, tym stwierdzeniem nie dokonuję niczego odkrywczego :) Moje słowa są jednak celowe - chciałabym bowiem zwrócić Waszą uwagę na świat kosmetyczny i istniejące na rynku marki kosmetyczne, które niczym jak przyroda i zwierzęta budzą się ze swoistego letargu. Przygotujcie się zatem Moi Drodzy na atak kosmetycznych nowości, które już niebawem pojawią się w sklepowych ofertach. Nowinki [albo nowalijki:)] szykują dla nas zarówno światowe koncerny kosmetyczne, jak i mniejsi rodzimi producenci. Stopniowo przedstawiać Wam będę wiosenne nowości, a jako pierwszą tusz do rzęs polskiej marki Virtual.

"BIGGER! BETTER! FASTER! MORE! Większa szczotka! Lepsza objętość! Szybszy efekt! Większa odporność!" - takim sloganem zachęcać do zakupu będzie nas producent mascary Full Screen Size by Virtual.

Kosmetyk o zachęcającej nazwie "Full Screen Size" została stworzony z myślą o młodych, nowoczesnych kobietach ceniących klasykę.
[caption id="attachment_1257" align="alignleft" width="176" caption="Tusz do rzęs Virtual"]Mascara full screen size od Virtual[/caption]
Full Screen Size jest wydłużająco-pogrubiającą maskarą, która posiada co prawda klasyczną szczoteczkę, jednakże w rozmiarze XXL. Wyjątkowa szczoteczka pozwala na pokrycie tuszem nawet najmniejszych rzęs już za pierwszym pociągnięciem, co znacznie skraca czas poświęcony na wykonanie perfekcyjnego makijażu oczu. Duża, wygodna szczoteczka doskonale rozprowadza tusz, dzięki czemu dociera do każdej rzęsy i efektownie modeluje. W składzie mascary znajduje się między innymi wosk japoński, który wpływa na elastyczność pomalowanych rzęs oraz zapewnia lepszą "kompatybilność" tuszu z włoskami. Dodatkowo zawiera produkty powstałe na skutek tłoczenia oleju z nasion jojoba pielęgnujące i chroniące rzęsy przed uszkodzeniami mechanicznymi.

Mascara Full Screen Size zapewnia zniewalającą, głęboką czerń rzęs, a do uzyskania tego efektu zastosowano czysty ekstrakt węglowy – barwnik Carbon Black. Naturalny składnik sprawia, że tusz zawiera 3 razy mniej pigmentów niż tusz tradycyjny, przez co niewątpliwie jest delikatniejszy dla naszych oczu.

Tusz nie skleja rzęs, nie pozostawia grudek, nie osypuje się i nie rozmazuje - spełnia zatem wymogi większości z nas. Bardzo podoba mi się również opakowanie mascary - smukła buteleczka w szalenie modnym intensywnym i wiosennym kolorze fuksji :) W dodatku produkt będzie mieć przystępną cenę - ok. 11 zł - myślę, że jest to dodatkowa zachęta ze strony Producenta na wypróbowanie tej mascary.

Zabieram się zatem do jej testowania - mam nadzieję, że nie tylko opakowanie mnie w niej urzeknie:D

Pozdrawiam Was radośnie i wiosennie, Monika

Zobacz też

Komentarze do Nowość Virtual - tusz do rzęs Full Screen Size

armiela
2020-05-14 15:42:28
ciekawie :)

log01
2019-06-21 21:52:39
Nie słyszałam wcześniej o tym tuszu

gutek
2018-08-04 18:10:20
Świetnie

anniee896
2018-07-13 21:41:28
Świetny

jogo
2018-04-23 07:20:19
nie używałam tego tuszu, zresztą nie widziałam go na półkach

anan93
2018-02-25 16:03:44
świetny

lazybitch
2017-11-29 22:25:53
ładnie

melania
2017-11-09 17:07:25
Ładnie

mista
2017-10-30 14:42:39
Lubię takie wpisy. Oby więcej takich było

Lisia
2017-10-13 11:03:51
Ostatnio miałam ochotę właśnie poeksperymentować z czymś takim. Teraz widze, że jest ku temu okazja. :3

lwia1
2017-08-23 11:42:55
warto przeczytać ten wpis

bombelek1
2017-05-09 22:03:10
świetny artykuł ;) warto przeczytać

lenon
2017-04-28 22:07:02
ciekawy wpis podoba mi się

Amante
2017-04-14 13:13:00
Ładnie :)

vvv
2017-03-23 11:37:45
ładnie

pirix
2017-02-22 12:39:28
Ładnie

mjmj
2017-02-16 19:06:08
Ładnie

melusi
2017-02-16 00:46:45
świetny

lucja1996
2017-02-05 22:14:05
ładnie

monifi
2017-02-05 11:01:00
świetny

milllena
2017-01-27 10:23:07
ładnie

milllena
2017-01-27 10:23:07
ładnie

lvvv
2017-01-25 15:56:02
Ładnie

zuzka23
2017-01-05 22:53:53
ładnie

dianaa
2016-12-29 18:47:01
podoba mi się ten wpis

pimki
2016-12-28 14:38:13
podoba mi się ten wpis

lux
2016-12-12 23:00:01
Ładnie

ninalala
2016-11-17 19:41:43
ładnie

tymianek
2016-11-16 11:49:16
świetny

pachnidł0
2016-09-26 15:02:17
super

jaa
2016-09-26 02:47:44
świetny

Cece89
2016-09-07 15:32:10
świetny

gabi1234
2016-08-08 10:50:20
super

pigi
2016-08-08 08:46:54
super

koniczynka100
2016-07-06 13:42:17
super

miqota
2016-06-29 21:17:24
Super

weronika8442
2016-06-05 15:05:13
super produkt :)

jacki50
2016-05-30 17:02:38
Super

login
2016-05-29 05:08:58
swietny

judyt4
2016-05-23 16:33:32
super

drt
2016-05-02 05:21:53
ja właśnie szukam jakiejś maskary dobrze wydłużającej i rozdzielającej rzęsy

tosiak
2016-04-04 19:54:23
Super

jess78
2016-04-04 19:45:25
świetny

gigix
2016-04-04 13:47:52
świetny

kejti56
2016-04-02 22:54:44
świetny

mimijane
2016-04-01 18:40:34
świetny

volivs
2016-03-31 17:09:54
Super

marni
2016-03-31 11:03:39
świetny

hanaban
2016-03-30 00:16:08
świetny

jowita40
2016-03-29 22:38:30
Super

niewyspana
2016-03-29 15:16:38
super

lily21
2016-03-29 14:50:20
świetny

Olaa1122
2016-03-29 12:05:14
Nie znam.

eluv
2016-03-28 18:55:09
Fajnie

kikaku
2016-03-27 22:27:11
świetny

elizzka
2016-03-27 22:26:10
super :)

midle
2016-03-26 20:43:17
Super

mikin
2016-03-25 23:32:12
świetny

tygielek
2016-03-23 18:53:49
świetny

weronika9090
2016-03-22 18:12:57
Super

Klaudia
2016-03-21 17:08:50
Tego chyba nie miałam.

Parikla
2016-03-20 18:56:19
Będę o niej pamiętać:)

elik
2016-03-20 14:01:10
świetny

marli54
2016-03-17 18:11:21
super

teddy23
2016-03-15 22:27:16
świetny

teddy23
2016-03-15 22:26:38
super

teddy23
2016-03-15 22:22:09
super

teddy23
2016-03-15 22:22:01
super

aniie12
2016-03-12 17:12:15
super

lipsy
2016-03-10 22:58:46
świetny

ptysiul
2016-03-09 22:14:38
Bardzo ciekawie go opisałaś :)

kitty000
2016-03-09 20:35:27
świetny

MM2003
2016-03-07 18:25:48
Super :)

comfortinnending
2016-03-07 16:51:39
super

zuza5254
2016-03-06 12:39:59
extra

zuza5254
2016-03-06 12:39:53
super

naszka
2016-03-05 23:51:17
super

gosia123
2016-03-04 23:53:30
świetny

rose01
2016-03-02 23:03:13
świetny

laughwithme
2016-03-02 21:42:39
super :)

dizzy
2016-02-29 20:30:33
świetny

blondee
2016-02-27 15:58:03
Super

anee
2016-02-26 19:08:43
nie znam ciekawe :P

zombiee
2016-02-25 21:08:11
super

lusior
2016-02-24 15:21:16
super :)

Moja
2016-02-20 22:35:12
Mega :)

comfortinnending
2016-02-15 14:54:21
Ciekawy!

Ana00
2016-02-05 02:42:07
fajnie

rdmakeup
2016-01-31 13:41:29
Super

esss13051998
2016-01-27 17:26:39
świetna maskara

Klaudiamala
2016-01-23 13:49:12
Super

Klaudiamala
2016-01-22 23:12:32
Super szczoteczka :)

ANNESA
2015-12-28 21:44:14
Extra

waterandwine
2015-12-20 23:14:21
ciekawy

MaryMary
2015-12-12 22:44:44
Super

Olcia37
2015-12-04 18:14:05
Nie znam tej firmy.

Gorzka13
2015-11-30 23:24:37
Moze byc dobry :)

Carmelo002
2015-11-30 19:20:44
Fajne :)

klaudusia0807
2015-11-29 18:43:19
Super :)

LaRive
2015-11-29 11:59:49
Świetna recenzja :)

sylwuzaur13
2015-11-21 22:41:19
super

xyzsylwiaxyz
2015-11-16 18:14:31
super efekt

karolinaa
2015-10-30 19:42:09
Interesujący produkt.

kloss1
2015-10-30 11:37:52
Rownei z checia bym obejrzala filmik

jupi
2015-09-18 16:51:39
Przydałby się filmik z testem na żywo .

aneczka1409
2015-09-08 20:02:49
chyba zakupie ten tusz :)

tutajsylwia
2015-09-07 17:57:53
super szczoteczka:))

sylwia464
2015-09-07 17:49:54
fajna racenzja:)

whispers199
2015-08-29 09:57:59
Przydatna recenzja :)

sblaszczyk1998
2015-08-16 13:19:21
ciekawy produkt ;)

kiniaa19
2016-02-06 17:03:55
Dokładnie tak

paula978
2015-08-14 13:02:43
przydatny wpis i recenzja :)

rozkminiaj1
2015-08-14 11:59:53
świetny ;)

Sylwia14
2015-08-11 21:41:56
nie widzialam takiego wczesniej

MałgosiaGosia
2015-08-10 11:03:18
przydatna recenzja

karolina1005
2015-08-09 21:53:01
przydatny filmik

Paulina12345
2015-08-03 00:40:32
Nie słyszałam wcześniej o takiej maskarze :)

trzynastymaja
2015-07-26 13:58:02
kusi ta maskara, oj kusii :)

kamcia713
2015-07-24 15:49:00
tej firmy jeszcze nie znam ;)

KamiluŚkaa
2015-07-20 13:54:37
Kiedy się pojawił myślałam żeby go wypróbować ale miałam już wtedy ulubieńca i tego nie zrobiłam.. widzę że teraz już chyba tego tuszu nie ma a szkoda bo bym wypróbowała :)

monika212121
2015-06-08 14:01:16
tematy tuszy zawsze mnie interesują

Ksenia
2011-10-15 17:24:22
Mój makijaż karnawałowy będzie przedstawiał się następująco: -oczy w kolorze złoto-brązowym, chciałabym podkreślić swoją karnację. Nie mogę zapomnieć o eyelinerze w kolorze czarnym, który pogrubi optycznie rzęsy. Również rozjaśnię łuk brwiowy. Niezawodnym elementem w makijażu sylwestrowym są sztuczne rzęsy. Każda kobieta chce się czuć jak "Bogini". -usta: w kolorze koralowym, mam włosy w kolorze ciemnego brązu i fantastycznie komponuje się z moją karnacją. Usta i oczy muszą zachować równowagę:) Podkład mocno kryjący, bronzer i rozjaśniacz na skronie również pojawi się w moim makijażu:)

Evelina85
2011-03-27 07:28:07
Moniko czy mogłabyś napisać jak sprawuje się ten tusz?? Chodzi mi głównie o to, czy rzeczywiście daje on efekt pogrubienia i wydłużenia jednocześnie??:) To byłoby wspaniałe dobrodziejstwo w jednym kosmetyku:)

Justyna
2011-03-16 12:49:33
witaj :) piszę do Ciebie bo oglądałam dużo sposobów robienia makijażu przez Ciebie. bardzo mi się podobają wszystkie w Twoim wykonaniu bo są ciekawe i na prawdę widać, że się na tym znasz :) mam pytanie, jestem ciemną brunetką o ciemnych rysach twarzy, mam skórę mieszaną, raz jest tłusta a raz okropnie wysuszona. nie wiem jakich kosmetyków mam używać do jej pielęgnacji i jakiego podkadu najlepiej używać, do tej pory używałam podkładu z Avon-u magix, i musu z Maybelline. ale niestety szczególnie po użyciu musu na twarzy widać wszystkie niedoskonałości, rozszerzone pory, a po jakimś czasie staje się sucha.:/ czy mogłabyś mi polecić jakieś kosmetyki? bo ja już nie mam pomysłów, a Twoja cera jest taka gładka :) i jeszcze kwestia tuszu do rzęs, ja używam go trochę więcej i chciałabym żeby nie tyle nie sklejał rzęs, nie obciążał ich,ładnie je wydłużał i nie kruszył się, ale też dobrze by było gdyby ich nie niszczył. czy masz może jakiś sprawdzony? ale sie rozpisałam, a to dla tego, że myślę że możesz mi najlepiej pomóc :) mógłby się jeszcze pojawić filmik o tym jak powiększyć oczy :) pozdrawiam serdecznie :)

Lirio
2011-03-14 20:34:02
Hej :) świetna stronka! Mam pytanie, jakie odcienie makijażu pasują najlepiej do drobnej blondynki o jasnej karnacji i niebieskich oczach ? Z góry dziękuję za odpowiedź :)

ladymakeup
2011-03-14 20:58:18
Witaj, wszelkie pastelowe kolory będą do pasować do wspomnianego przez Ciebie typu urody :) ps. w piątek pojawi się filmik - pierwszy na modelce - i to blondynce o niebieskich oczach :) zapraszam już dziś.

pajacowka
2011-03-14 16:49:56
Kiedy będą jakieś nowe filmiki..? Mogłabyś dawać więcej niż jeden, albo częściej..:) pozdrawiam

ladymakeup
2011-03-14 20:59:43
nowy filmik prawdopodobnie jutro bądź w środę :) niestety to co nagrałam z myślą o publikacji w miniony piątek nie nadawało się do "wrzucenia" ;/ pozdraiwam

Marina
2011-03-13 21:57:46
Z Virtuala wiele rzeczy sobie chwalę, cienie, bazę pod cienie, ale ostatnio zawiodłam się na pudrze w kamieniu. Trafiłam swój odcień, naprawdę jasny, fajnie stapiający się ze skórą, ale wiadomo próbki otwarte, więc zapach też wywietrzony. Ale kupiłam puder, otwarłam i zapach mnie powalił i nie mogę go używać. Mam takie pytanie, czy ten tusz charakteryzuje się jakimś charakterystycznym zapachem?

ladymakeup
2011-03-14 21:06:59
Odkręciłam maskarę i dokładnie w wąchałam się :) ma lekki zapach chemiczny, myślę jednak że jest to kwestia "wywietrzenia się" - stosuję go nie za długo więc nie miał okazji pooddychać ;)

Oluśkka
2011-03-13 17:12:18
Witaj Moniko! Muszę przyznać, żę ostatnio zakochałam się w marce Virtual ;) jeśli chodzi o mascary to ostatnio kupiłam sobie mascarę z elastyczną szczoteczką z serii Deep Carbon Black i muszę przyznać, że jest boska.

Justyna
2011-03-12 17:34:35
Może faktycznie dobry ten nowy tusz..ale mojego ukochanego tuszu nic nie przebije... :D ciesze, się że mogłam go zakupić w Twoim sklepie Moniko i za Ci bardzo bardzo dziękuję :) :D