Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

Moje kosmetyki - cienie do powiek

  • Data opublikowania: 29 Październik 2010
  • Autor: ladymakeup
25


Moje kosmetyki - cienie do powiek


Zgodnie z obietnicą, którą złożyłam Wam już jakiś czas temu, rozpoczęłam przedstawianie mojego "arsenału kosmetycznego" :) Pierwszeństwo przypadło cieniom do powiek - z racji tego, że mam ich najwięcej oraz że jestem od nich po prostu "uzależniona" :) Nie wiem jak Wy, ale ja je wprost uwielbiam, i nie wyobrażam sobie, jakby miało ich nie być... hihihi ;) nie no pewnie bym przeżyła, ale na pewno życie byłoby mniej kolorowe i radosne :) z cieni do powiek możemy wyczarować wiele pięknych kompozycji, umożliwiają nam stworzyć "kawałek" sztuki na własnej buzi :) Wyróżniamy masę przeróżnych cieni, możemy wyszczególnić je ze względu na ich konsystencję, skład, właściwości... W niniejszym filmiku przedstawiam Wam prawie wszystkie rodzaje cieni, jakie wyróżniamy na rynku kosmetycznym (oczywiście ze względu cechę cieni, a nie ze wzgl. na producenta:) Niestety rozgadałam się jak zawsze i filmik nie zmieścił się w jednej części ;/ Mam nadzieję, że z chęcią obejrzycie obydwa odcinki ;)

a tymczasem pozdrawiam Was serdecznie, oczywiście jak zwykle czekam na Wasze komentarze - zarówno te pozytywne jak i negatywne... (choć żyję nadzieją, że tym razem będzie ich mniej...;)

buuziaczki i już teraz zapraszam na kolejną część z cyklu "Moje kosmetyki" bo c.d.n. nastąpi!!:)


[youtube]mZFd7vOeGp4[/youtube]

Zobacz też

Komentarze do Moje kosmetyki - cienie do powiek

log01
2019-06-21 14:48:10
Niezła kolekcja

koniczyna684
2018-12-11 15:52:01
Dobrze znam te cienie, kiedyś również po nie sięgałam :)

anniee896
2018-07-13 14:17:37
Świetny

jogo
2018-04-23 08:23:02
świetne cienie

anan93
2018-02-25 16:03:22
świetny

jordan
2018-01-28 21:16:05
ja mam sporą kolekcję cieni do powiek

lazybitch
2017-11-29 19:23:59
ładnie

mefir13
2017-09-06 09:21:55
warto przeczytać ten wpis

lwia1
2017-08-23 12:56:59
warto przeczytać ten wpis

katia1
2017-08-22 14:33:52
wiele przydatnych informacji polecam

prima
2017-06-19 17:33:58
dobrze wiedzieć

lenon
2017-05-19 18:19:09
ciekawy wpis podoba mi się

bombelek1
2017-05-09 22:04:29
Fajny filmik, może się zainspiruje ;)

Amante
2017-04-15 08:44:18
Ładnie :)

vvv
2017-03-23 10:05:54
ładnie

mufinka1
2017-03-03 18:07:52
ciekawy wpis, podoba mi się

mjmj
2017-02-16 16:08:43
Ładnie

melusi
2017-02-15 23:24:30
świetny

manju23
2017-02-09 16:54:35
ładnie

lucja1996
2017-02-05 09:47:44
ładnie

monifi
2017-02-04 20:13:28
świetny

milllena
2017-01-27 09:10:27
ładnie

lvvv
2017-01-25 09:53:50
Ladnie

szaraem
2017-01-11 19:39:02
podoba mi się ten wpis

zuzka23
2017-01-05 00:03:01
ładnie

tola
2016-11-23 13:12:06
podobają mi się takie wpisy, oby więcej takich

ninalala
2016-11-17 16:57:56
ładnie

kasis123612
2016-11-15 23:00:27
świetne

lux
2016-11-15 11:44:07
Ładnie

Lisia
2016-11-13 17:34:50
kiedy pojawi się jakieś nowe rozdanie w sklepie? :-)

tymianek
2016-11-12 17:00:33
świetny

bettilou
2016-11-10 03:47:45
Daję tyle gwiazdek bo jest napracowanie i to widać

hellosadnessxx
2016-11-02 16:30:06
ładnie

tjaktereska
2016-09-29 23:40:17
świetny wpis

pachnidł0
2016-09-25 23:18:45
super

jaa
2016-09-25 01:12:58
świetne

Cece89
2016-09-08 13:27:14
świetny

pigi
2016-08-08 14:37:25
super

gabi1234
2016-08-07 15:57:38
super

tiramisu2016
2016-07-28 20:42:16
Super

koniczynka100
2016-07-06 15:22:42
super

miqota
2016-06-30 17:04:34
wow

ewelina9090
2016-06-12 03:34:01
Super

weronika8442
2016-06-06 18:15:18
świetne!

login
2016-05-27 18:39:40
przydatny

judyt4
2016-05-24 15:14:47
super

drt
2016-04-30 21:45:54
Pokaźna kolekcja ;)

joanna9090
2016-04-16 07:15:27
super

tosiak
2016-04-04 19:53:00
Super

jess78
2016-04-04 19:46:48
świetny

gigix
2016-04-04 13:48:41
świetny

kejti56
2016-04-02 22:55:22
świetny

mimijane
2016-04-01 18:42:08
świetny

volivs
2016-03-31 17:11:03
Super

marni
2016-03-31 11:05:15
świetny

hanaban
2016-03-30 00:16:50
świetny

Netzakupy
2017-10-06 10:57:39
Aj tam, widać że niewiele widziałaś. pozdrówki :]

jowita40
2016-03-29 22:40:19
Super

niewyspana
2016-03-29 15:26:58
super

lily21
2016-03-29 14:50:59
świetny

elizzka
2016-03-29 12:21:59
super :)

eluv
2016-03-28 18:54:25
Fajnie

Olaa1122
2016-03-28 10:45:47
Nie ma to jak pełna kosmetyczka :D

kikaku
2016-03-27 22:27:35
świetny

midle
2016-03-26 20:44:49
Super

mikin
2016-03-25 23:35:25
świetny

tygielek
2016-03-23 18:54:46
świetny

weronika9090
2016-03-22 18:14:07
Super

kruci
2016-11-08 22:35:16
dokładnie o tym samym pomyślałam

Klaudia
2016-03-21 16:54:26
Cienie uwielbiam i mam ich najwięcej.

elik
2016-03-20 14:02:18
świetny

marli54
2016-03-17 18:12:51
super

teddy23
2016-03-15 22:31:20
świetny

zuza5254
2016-03-15 13:11:35
super

aniie12
2016-03-12 17:09:34
super

lipsy
2016-03-10 22:59:43
świetny

ptysiul
2016-03-09 22:44:50
Ale arsenał :o może też kiedyś taką kolekcję uzbieram :)

kitty000
2016-03-09 20:36:16
świetny

MM2003
2016-03-07 18:27:09
Super

comfortinnending
2016-03-07 14:33:23
Świetne

naszka
2016-03-05 23:50:09
super

gosia123
2016-03-04 23:55:45
świetny

rose01
2016-03-02 23:03:56
świetny

laughwithme
2016-03-01 20:17:55
super :)

dizzy
2016-02-29 20:30:58
świetny

magdalen97
2016-02-28 23:18:51
ale duzo

blondee
2016-02-27 16:00:59
Super

anee
2016-02-26 19:24:39
extra :P

zombiee
2016-02-26 12:37:48
super

Moja
2016-02-24 17:44:58
Niezłe zbiory :)

lusior
2016-02-24 15:21:55
super :)

Moja
2016-02-13 21:48:50
Super

Ana00
2016-02-05 02:43:42
extra

hellosadnessxx
2016-02-02 15:46:22
fajnie ;)

rdmakeup
2016-01-30 13:38:46
Super

Klaudiamala
2016-01-22 23:11:05
Super

ANNESA
2015-12-28 21:47:43
Extra

riley
2015-12-25 17:23:23
Sypkie cienie fajne, ale jest ich więcej wagowo i są znacznie droższe :(

Moja
2016-02-18 00:04:02
Mi wszystko leci z rąk, więc sypkie cienie w ogóle by u mnie długo nie przetrwały

waterandwine
2015-12-20 23:12:47
super

kiniaa19
2016-01-07 17:16:15
wlasnie

MaryMary
2015-12-12 22:48:35
Bardzo ciekawy filmik ;)

Carmelo002
2015-11-30 19:28:26
fajny filmik :)

Gorzka13
2015-11-30 13:52:37
Fajna kolekcja :)

klaudusia0807
2015-11-29 18:46:02
Ładnie wyglądałaś :)

LaRive
2015-11-29 12:01:02
Ciekawa recenzja :)

kloss1
2015-10-30 11:36:58
Piekne kolory

aneczka1409
2015-09-08 20:00:44
super kolory :)

tutajsylwia
2015-09-07 17:58:36
świetne kolory ;)

sylwia464
2015-09-07 17:50:58
świetny filmik ;)

kamilla
2015-08-31 13:43:39
kocham cienie do powiek

whispers199
2015-08-29 09:55:40
Fajny filmik :)

kamilaa109
2015-08-18 21:43:19
Świetny filmik :)

sblaszczyk1998
2015-08-16 13:21:47
super filmik ;)

paula978
2015-08-14 13:04:49
przydatny wpis i recenzja :)

rozkminiaj1
2015-08-14 12:01:38
świetny filmik ;)

Sylwia14
2015-08-11 21:47:00
fajna kolekcja, bardzo roznorodna

MałgosiaGosia
2015-08-10 11:04:00
przydatna recenzja

karolina1005
2015-08-09 21:53:47
przydatny filmik

13maja
2015-08-09 11:30:36
świetna kolekcja::))

Paulina12345
2015-08-03 00:44:11
Jaka różnorodność cieni :)

trzynastymaja
2015-07-26 14:01:13
super kolekcja <3

kamcia713
2015-07-24 15:46:41
lubie cienie Bell są tanie i bardzo dobre jakościowo:)

KamiluŚkaa
2015-07-20 13:48:08
Ten różowy cień z Bell bardzo mi się spodobał, ale pewnie i tak by mi nie pasował taki kolorek :)

monika212121
2015-05-26 21:55:20
fajnie Ci w tym kolorze włosów

Inulek7564
2011-02-21 12:00:32
bardzo cieszę się że powstał filmik w którym pokazujesz swoje kosmetyki. Chciałabym mieć tyle cieni co Ty :D

ptarzynka
2011-01-29 15:07:53
hejka fajnie że nagrałaś taki filmik bo wiem jakich cieni używać w obecnej chwili posiadam paletę cieni z Ruby Rose związku z tym chciałabym abyś nakręciła filmik z użyciem tych cieni :) pozdrawiam

pierozkowa
2016-11-09 04:35:54
też tak w sumie uważam

;)Aga
2011-01-18 00:02:32
no super niektóre z przedstawionych w tym filmiku cieni tez posiadam i jestem z nich zadowolona pozdrawiam ;)

isabela
2011-01-10 12:47:48
ladymakeup masz bardzo fajne kosmetyki i robisz świetne makijaże! Chciałam zapyta co sądzisz o cieniach firmy PAESE Diament trio I proszę mogłabyś zrobić jakiś lekki makijaż do czarnej sukienki z czerwono srebrnymi cekinami! Zrób też może kiedyś makijaż inspirowany Shakirą :D

monia
2010-12-30 09:37:50
ladymakeup robisz wspaniałe makijaze i udzielasz wspaniałych rad dzis chcialabym poprosic cie o rade jakiego najlepiej uzywac sprzetow do zmywania makijazu ? jests super wchodze na twoja strone codziennie pozdrawiam cie cieplutko :)oraz zycze szczesliwego nowego roku prosze o odpowiedź

ladymakeup
2011-01-02 15:44:20
Jeśli chodzi o demakijaż to od dawna używam mleczka z Garnier, takie zielone opakowanie z narysowanymi winogronami :) bardzo je lubię - idealnie zmywa makijaż i nie podrażnia cery. Ostatni odkryłam wodę micelarną z Bourjois i również jest fantastyczna :)

angelika
2010-11-06 14:24:57
Raaany... Tu jest więcej kosmetyków niż w perfumerii ;)) Nie mogę się doczekać kolejnych części! I tak jeszcze sobie pomyślałam.... mogłabyś powiedzieć troszeczkę o pędzlach, których używasz-może znasz jakieś godne polecenia? Bo wbrew pozorom kształty pędzelków mają duże znaczenie dla wykonania dobrego makijażu ;)

ladymakeup
2010-11-06 15:26:12
o pędzelkach też będzie część :) tak że zapraszam Cię już teraz.. ;) ja używam pędzle Maestro - polskie, dobre jakościowo. Jestem z nich bardzo zadowolona :)

Aeera
2010-10-31 14:57:15
Świetnie oglądało się te filmiki. Makijaż masz tutaj ślicznyyy! ;) Strasznie mi się podoba . I bardzo ładnie jest Ci w tych wygładzonych włosach ;]

karolkaxD
2010-10-30 16:16:28
Niezła kolekcja. Te moje cienie z Ruby Rose nie są tak fajne jak wszyscy mówią tzn. kolorki ładne, super na pigmentowane ale niektóre widać tylko gdy pod nimi bedzie baza inaczej nic nie widać i jeszcze bardzo się osypują.

kaisa
2010-10-30 08:14:50
podobaja mi sie bardzo nir moge sie doczekac 2 czesc

marzena000
2010-10-29 17:58:43
AAAAaaa :D Super!!! :D ja chce jeszcze :P dużo dużo :P hehe :)

ladymakeup
2010-10-30 15:43:25
heheheh nie martw się Marzenko - będzie więcej, i to dużo więcej... ;)

Martusia
2010-10-29 15:09:29
Rewelacyjna kolekcja:)

ladymakeup
2010-10-30 15:43:51
dzięki :) choć cały czas czuję niedosyt :)