English version of Ladymakeup will start soon!
(Leave your email so we can notify you)

Moje kosmetyki - cienie do powiek

  • Data opublikowania: 2010-10-29 12:42:22
  • Autor: ladymakeup
  • 25


Moje kosmetyki - cienie do powiek


Zgodnie z obietnicą, którą złożyłam Wam już jakiś czas temu, rozpoczęłam przedstawianie mojego "arsenału kosmetycznego" :) Pierwszeństwo przypadło cieniom do powiek - z racji tego, że mam ich najwięcej oraz że jestem od nich po prostu "uzależniona" :) Nie wiem jak Wy, ale ja je wprost uwielbiam, i nie wyobrażam sobie, jakby miało ich nie być... hihihi ;) nie no pewnie bym przeżyła, ale na pewno życie byłoby mniej kolorowe i radosne :) z cieni do powiek możemy wyczarować wiele pięknych kompozycji, umożliwiają nam stworzyć "kawałek" sztuki na własnej buzi :) Wyróżniamy masę przeróżnych cieni, możemy wyszczególnić je ze względu na ich konsystencję, skład, właściwości... W niniejszym filmiku przedstawiam Wam prawie wszystkie rodzaje cieni, jakie wyróżniamy na rynku kosmetycznym (oczywiście ze względu cechę cieni, a nie ze wzgl. na producenta:) Niestety rozgadałam się jak zawsze i filmik nie zmieścił się w jednej części ;/ Mam nadzieję, że z chęcią obejrzycie obydwa odcinki ;)

a tymczasem pozdrawiam Was serdecznie, oczywiście jak zwykle czekam na Wasze komentarze - zarówno te pozytywne jak i negatywne... (choć żyję nadzieją, że tym razem będzie ich mniej...;)

buuziaczki i już teraz zapraszam na kolejną część z cyklu "Moje kosmetyki" bo c.d.n. nastąpi!!:)


[youtube]mZFd7vOeGp4[/youtube]
Moje kosmetyki - kredki do oczu, tusze do rzęs... Kosmetyki, których nie polecam

Zobacz też

Ulubieńcy LIPCA - kosmetyki, które skradły moje serce :)
Moje kosmetyki - kredki do oczu, tusze do rzęs...
Kosmetyki: tanie a dobre - czy to możliwe?
Kosmetyki: tanie a dobre - cz. II

Komentarze do Moje kosmetyki - cienie do powiek

Anuluj
2017-05-19 18:19:09
ciekawy wpis podoba mi się
2017-05-09 22:04:29
Fajny filmik, może się zainspiruje ;)
2017-04-15 08:44:18
Ładnie :)
2017-03-23 10:05:54
ładnie
2017-03-03 18:07:52
ciekawy wpis, podoba mi się
2017-02-16 16:08:43
Ładnie
2017-02-15 23:24:30
świetny
2017-02-09 16:54:35
ładnie
2017-02-05 09:47:44
ładnie
2017-02-04 20:13:28
świetny
2017-01-27 09:10:27
ładnie
2017-01-25 09:53:50
Ladnie
2017-01-11 19:39:02
podoba mi się ten wpis
2017-01-05 00:03:01
ładnie
2016-11-23 13:12:06
podobają mi się takie wpisy, oby więcej takich
2016-11-17 16:57:56
ładnie
2016-11-15 23:00:27
świetne
2016-11-15 11:44:07
Ładnie
2016-11-13 17:34:50
kiedy pojawi się jakieś nowe rozdanie w sklepie? :-)
2016-11-12 17:00:33
świetny
2016-11-10 03:47:45
Daję tyle gwiazdek bo jest napracowanie i to widać
2016-11-02 16:30:06
ładnie
2016-09-29 23:40:17
świetny wpis
2016-09-25 23:18:45
super
2016-09-25 01:12:58
świetne
2016-09-08 13:27:14
świetny
2016-08-08 14:37:25
super
2016-08-07 15:57:38
super
2016-07-28 20:42:16
Super
2016-07-06 15:22:42
super
2016-06-30 17:04:34
wow
2016-06-12 03:34:01
Super
2016-06-06 18:15:18
świetne!
2016-05-27 18:39:40
przydatny
2016-05-24 15:14:47
super
2016-04-30 21:45:54
Pokaźna kolekcja ;)
2016-04-16 07:15:27
super
2016-04-04 19:53:00
Super
2016-04-04 19:46:48
świetny
2016-04-04 13:48:41
świetny
2016-04-02 22:55:22
świetny
2016-04-01 18:42:08
świetny
2016-03-31 17:11:03
Super
2016-03-31 11:05:15
świetny
2016-03-30 00:16:50
świetny
2016-03-29 22:40:19
Super
2016-03-29 15:26:58
super
2016-03-29 14:50:59
świetny
2016-03-29 12:21:59
super :)
2016-03-28 18:54:25
Fajnie
2016-03-28 10:45:47
Nie ma to jak pełna kosmetyczka :D
2016-03-27 22:27:35
świetny
2016-03-26 20:44:49
Super
2016-03-25 23:35:25
świetny
2016-03-23 18:54:46
świetny
2016-03-22 18:14:07
Super
2016-11-08 22:35:16
dokładnie o tym samym pomyślałam
2016-03-21 16:54:26
Cienie uwielbiam i mam ich najwięcej.
2016-03-20 14:02:18
świetny
2016-03-17 18:12:51
super
2016-03-15 22:31:20
świetny
2016-03-15 13:11:35
super
2016-03-12 17:09:34
super
2016-03-10 22:59:43
świetny
2016-03-09 22:44:50
Ale arsenał :o może też kiedyś taką kolekcję uzbieram :)
2016-03-09 20:36:16
świetny
2016-03-07 18:27:09
Super
2016-03-07 14:33:23
Świetne
2016-03-05 23:50:09
super
2016-03-04 23:55:45
świetny
2016-03-02 23:03:56
świetny
2016-03-01 20:17:55
super :)
2016-02-29 20:30:58
świetny
2016-02-28 23:18:51
ale duzo
2016-02-27 16:00:59
Super
2016-02-26 19:24:39
extra :P
2016-02-26 12:37:48
super
2016-02-24 17:44:58
Niezłe zbiory :)
2016-02-24 15:21:55
super :)
2016-02-13 21:48:50
Super
2016-02-05 02:43:42
extra
2016-02-02 15:46:22
fajnie ;)
2016-01-30 13:38:46
Super
2016-01-22 23:11:05
Super
2015-12-28 21:47:43
Extra
2015-12-25 17:23:23
Sypkie cienie fajne, ale jest ich więcej wagowo i są znacznie droższe :(
2016-02-18 00:04:02
Mi wszystko leci z rąk, więc sypkie cienie w ogóle by u mnie długo nie przetrwały
2015-12-20 23:12:47
super
2016-01-07 17:16:15
wlasnie
2015-12-12 22:48:35
Bardzo ciekawy filmik ;)
2015-11-30 19:28:26
fajny filmik :)
2015-11-30 13:52:37
Fajna kolekcja :)
2015-11-29 18:46:02
Ładnie wyglądałaś :)
2015-11-29 12:01:02
Ciekawa recenzja :)
2015-10-30 11:36:58
Piekne kolory
2015-09-08 20:00:44
super kolory :)
2015-09-07 17:58:36
świetne kolory ;)
2015-09-07 17:50:58
świetny filmik ;)
2015-08-31 13:43:39
kocham cienie do powiek
2015-08-29 09:55:40
Fajny filmik :)
2015-08-18 21:43:19
Świetny filmik :)
2015-08-16 13:21:47
super filmik ;)
2015-08-14 13:04:49
przydatny wpis i recenzja :)
2015-08-14 12:01:38
świetny filmik ;)
2015-08-11 21:47:00
fajna kolekcja, bardzo roznorodna
2015-08-10 11:04:00
przydatna recenzja
2015-08-09 21:53:47
przydatny filmik
2015-08-09 11:30:36
świetna kolekcja::))
2015-08-03 00:44:11
Jaka różnorodność cieni :)
2015-07-26 14:01:13
super kolekcja <3
2015-07-24 15:46:41
lubie cienie Bell są tanie i bardzo dobre jakościowo:)
2015-07-20 13:48:08
Ten różowy cień z Bell bardzo mi się spodobał, ale pewnie i tak by mi nie pasował taki kolorek :)
2015-05-26 21:55:20
fajnie Ci w tym kolorze włosów
2011-02-21 12:00:32
bardzo cieszę się że powstał filmik w którym pokazujesz swoje kosmetyki. Chciałabym mieć tyle cieni co Ty :D
2011-01-29 15:07:53
hejka fajnie że nagrałaś taki filmik bo wiem jakich cieni używać w obecnej chwili posiadam paletę cieni z Ruby Rose związku z tym chciałabym abyś nakręciła filmik z użyciem tych cieni :) pozdrawiam
2016-11-09 04:35:54
też tak w sumie uważam
2011-01-18 00:02:32
no super niektóre z przedstawionych w tym filmiku cieni tez posiadam i jestem z nich zadowolona pozdrawiam ;)
2011-01-10 12:47:48
ladymakeup masz bardzo fajne kosmetyki i robisz świetne makijaże! Chciałam zapyta co sądzisz o cieniach firmy PAESE Diament trio I proszę mogłabyś zrobić jakiś lekki makijaż do czarnej sukienki z czerwono srebrnymi cekinami! Zrób też może kiedyś makijaż inspirowany Shakirą :D
2010-12-30 09:37:50
ladymakeup robisz wspaniałe makijaze i udzielasz wspaniałych rad dzis chcialabym poprosic cie o rade jakiego najlepiej uzywac sprzetow do zmywania makijazu ? jests super wchodze na twoja strone codziennie pozdrawiam cie cieplutko :)oraz zycze szczesliwego nowego roku prosze o odpowiedź
2011-01-02 15:44:20
Jeśli chodzi o demakijaż to od dawna używam mleczka z Garnier, takie zielone opakowanie z narysowanymi winogronami :) bardzo je lubię - idealnie zmywa makijaż i nie podrażnia cery. Ostatni odkryłam wodę micelarną z Bourjois i również jest fantastyczna :)
2010-11-06 14:24:57
Raaany... Tu jest więcej kosmetyków niż w perfumerii ;)) Nie mogę się doczekać kolejnych części! I tak jeszcze sobie pomyślałam.... mogłabyś powiedzieć troszeczkę o pędzlach, których używasz-może znasz jakieś godne polecenia? Bo wbrew pozorom kształty pędzelków mają duże znaczenie dla wykonania dobrego makijażu ;)
2010-11-06 15:26:12
o pędzelkach też będzie część :) tak że zapraszam Cię już teraz.. ;) ja używam pędzle Maestro - polskie, dobre jakościowo. Jestem z nich bardzo zadowolona :)
2010-10-31 14:57:15
Świetnie oglądało się te filmiki. Makijaż masz tutaj ślicznyyy! ;) Strasznie mi się podoba . I bardzo ładnie jest Ci w tych wygładzonych włosach ;]
2010-10-30 16:16:28
Niezła kolekcja. Te moje cienie z Ruby Rose nie są tak fajne jak wszyscy mówią tzn. kolorki ładne, super na pigmentowane ale niektóre widać tylko gdy pod nimi bedzie baza inaczej nic nie widać i jeszcze bardzo się osypują.
2010-10-30 08:14:50
podobaja mi sie bardzo nir moge sie doczekac 2 czesc
2010-10-29 17:58:43
AAAAaaa :D Super!!! :D ja chce jeszcze :P dużo dużo :P hehe :)
2010-10-30 15:43:25
heheheh nie martw się Marzenko - będzie więcej, i to dużo więcej... ;)
2010-10-29 15:09:29
Rewelacyjna kolekcja:)
2010-10-30 15:43:51
dzięki :) choć cały czas czuję niedosyt :)