Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

La Rosa - recenzja kosmetyków mineralnych

  • Data opublikowania: 19 Czerwiec 2010
  • Autor: ladymakeup
24

Zachęcam Was do obejrzenia kolejnego filmiku z serii „recenzja”. Opowiadam w nim o coraz bardziej popularnych kosmetykach mineralnych, które dzięki swym naturalnym składnikom nie obciążają naszej skóry. Tego typu produkty idealnie nadają się na lato – podkłady i pudry pokrywają naszą twarz lekką warstwą kosmetyku, idealnie kamuflują niedoskonałości, a dzięki zawartości m.in. cynku matują buzię na wiele godzin. Cienie do powiek, bardzo spigmentowane, podkreślają kolor naszych oczu i wydobywają ich naturalne piękno.
A dzięki bronzerom perfekcyjnie nadasz skórze brązową poświatę – efekt opalenizny uzyskasz bez wielogodzinnego wylegiwania na słońcu! :)
Zapraszam Was serdecznie do obejrzenia i czekam jak zawsze na Wasze komentarze!! :) buziaczki!!:)




Kosmetyki mineralne - Dlaczego?



  • to najczystsze kosmetyki kolorowe na rynku - w ich składzie są tylko naturalne, odpowiednio zmikronizowane składniki, takie jak mika, tlenek cynku, tlenek żelaza, dwutlenek tytanu, nie ma natomiast chemicznych wypełniaczy (talku, olejków, sztucznych barwników), które stanowią podstawę składu kosmetyków tradycyjnych

  • są niesamowicie wydajne - wystarczą Ci na bardzo długo

  • są wielofunkcyjne - możesz ich używać na wiele sposobów

  • intensywnie się wybarwiają

  • są hipoalergiczne



Mineralne cienie do powiek


Są niezwykle wydajne, zawierają czyste pigmenty mineralne, które wydobywają urodę oka oraz chronią i pielęgnują delikatną skórę powieki. Dzięki wysokiej zawartości dwutlenku tytanu bardzo intensywnie się wybarwiają, kolory są nasycone i trwałe.
Cienie występują w kolorach:
11 QUARTZ, 12 GOLD, 13 TURQUOISE, 14 FLUORITE, 15 JASPIS, 16 OPAL, 17 SAPHIRE, 18 AMBER, 19 CORAL, 20 EMERALD, 21 NEFRITE, 22 OLIVINE, 31 TOURMALINE, 32 GRAPHITE, 33 TOPAZ, 35 DIAMOND, 36 PEARL, 37 AGATE, 38 FUCHSIA, 39 ARAGONITE, 40 AMETHYST, 41 AQUAMARINE, 42 LAPIS

Mineralny podkład w pudrze


Idealnie matuje - zawartość cynku powoduje organiczne wydzielanie sebum. Doskonale kryje - sprawia, że zmarszczki, popękane naczynka, piegi i inne zmiany skórne stają się niewidoczne.

Mineralny bronzer


Puder zawierający najdelikatniejsze minerały, które naturalnie rozświetlają skórę nadając jej efektowny, złocisty blask bez użycia kremów brązujących.

Mineralny rozświetlacz


Puder idealnie modelujący owal twarzy, odbijający światło zapewnia promienny wygląd, ożywia zmęczoną skórę. Produkt uniwersalny - może być stosowany jako puder, korektor i cień do powiek.

Mineralny puder sypki


Puder kryjący skórę równie dobrze jak podkład. Sproszkowane mikrokryształki minerałów odbijają światło, dzięki czemu cera staje się rozświetlona, promienna, wygląda młodo i zdrowo.

Marka La Rosa


To kosmetyki niezwykłe - stworzone, by upiększać, dodawać blasku, wydobywać piękno, które, co oczywiste, tkwi w każdej kobiecie. Ich wyjątkowość tkwi w wysokiej jakości i wszechstronności.

Zobacz też

Komentarze do La Rosa - recenzja kosmetyków mineralnych

log01
2019-06-18 14:42:33
zamówiłam niedawno próbki Lily Lolo i będę dopiero testować

brygidap1
2019-01-31 19:39:44
Świetny

koniczyna684
2018-12-04 19:07:53
Świetnie

gutek
2018-08-14 16:29:06
świetnie

anniee896
2018-07-13 14:16:26
Świetny

gasia
2018-06-28 15:03:04
Świetnie

jogo
2018-04-23 12:10:48
takie wpisy są bardzo przydatne polecam

anan93
2018-02-25 12:51:47
świetny

lazybitch
2017-11-29 00:36:36
ładnie

melania
2017-11-09 12:31:19
Ładnie

pierozkowa
2017-11-09 01:24:07
Ania i Monika moje ukłony za tyle artykułów na tym blogu. Jest co czytać w pracy i po pracy.

tinaa
2017-10-12 20:53:13
dobrze wiedzieć

Lisia
2017-10-10 12:18:48
Czy też tak dziewczyny macie, że pojawia się informacja o moderowaniu wiadomości? O co tu chodzi, bo sama nie jestem w stanie tego pojąć?

mefir13
2017-09-06 10:54:34
warto przeczytać ten wpis

lwia1
2017-08-23 14:39:43
warto przeczytać ten wpis

prima
2017-06-19 15:45:04
ladnie

lenon
2017-04-29 00:27:19
ciekawy wpis podoba mi się

iv90
2017-04-19 21:42:03
Mam jeden z tych cieni i niestety mi nie do końca odpowiada ;(

Amante
2017-04-15 22:14:39
Ładnie :)

vvv
2017-03-22 19:32:21
ładnie

szaraem
2017-03-16 18:49:06
podoba mi się ten wpis

pirix
2017-02-21 13:28:03
Ładnie

mjmj
2017-02-16 16:05:45
Ładnie

melusi
2017-02-15 01:23:57
Świetny

manju23
2017-02-09 16:46:12
ładnie

mufinka1
2017-02-09 00:26:08
ciekawy i przydatny wpis polecam przeczytać

lucja1996
2017-02-04 23:09:38
ładnie

monifi
2017-02-04 11:07:51
świetny

milllena
2017-01-26 15:05:37
ładnie

lvvv
2017-01-25 09:52:18
Ładnie

zuzka23
2017-01-04 19:34:04
ładnie

ninalala
2016-11-17 00:56:30
ładnie

kasis123612
2016-11-16 14:36:22
świetny

lux
2016-11-14 22:01:58
ładnie

tymianek
2016-11-12 17:00:06
świetny

leo
2016-11-08 12:47:41
jeszcze nic z tej marki nie testowałam

hellosadnessxx
2016-11-02 16:28:49
ładnie

nikola90
2016-10-13 15:50:06
Mam z tej marki cienie do powiek

tjaktereska
2016-09-29 21:13:05
świetny wpis

pachnidł0
2016-09-25 19:57:02
super

jaa
2016-09-24 21:30:26
świetne

Cece89
2016-09-08 15:55:54
super

pigi
2016-08-08 16:18:05
Super

gabi1234
2016-08-07 13:57:57
super

tiramisu2016
2016-07-29 00:08:44
Super

koniczynka100
2016-07-06 21:59:24
Super

miqota
2016-06-23 02:54:42
Super

ewelina9090
2016-06-09 07:05:41
super

weronika8442
2016-06-06 22:49:22
nigdy nie używałam kosmetyków mineralnych, może kiedyś się skuszę :)

login
2016-05-25 23:45:40
ciekawie

judyt4
2016-05-24 15:15:07
super

drt
2016-04-30 13:35:19
Zastanawiam się właśnie nad podkładem mineralnym.

tosiak
2016-04-04 19:52:05
Super

jess78
2016-04-04 19:47:47
świetny

gigix
2016-04-04 13:54:56
świetny

kejti56
2016-04-02 22:56:04
świetny

mimijane
2016-04-01 18:43:12
świetny

volivs
2016-03-31 17:11:55
Super

marni
2016-03-31 11:08:10
świetny

niewyspana
2016-03-30 21:02:13
super

hanaban
2016-03-30 00:18:23
świetny

jowita40
2016-03-29 22:42:02
Super

lily21
2016-03-29 14:54:02
świetny

elizzka
2016-03-29 13:43:16
super :)

eluv
2016-03-28 18:53:50
Fajnie

Olaa1122
2016-03-28 10:33:39
Niestety nie znam tych kosmetyków.

kikaku
2016-03-27 22:28:26
świetny

midle
2016-03-26 20:45:49
Super

mikin
2016-03-25 23:37:32
świetny

mikin
2016-03-25 23:36:14
świetny

tygielek
2016-03-23 18:55:37
świetny

weronika9090
2016-03-22 18:15:27
Swietne

Kitekatu
2016-03-21 19:36:44
Nie miałam nigdy mineralnych kosmetyków, może pora zakupić coś ciekawego

Klaudia
2016-03-21 17:01:20
Minerały czasem ratują skórę.

elik
2016-03-20 14:05:39
świetny

marli54
2016-03-17 18:14:25
super

teddy23
2016-03-15 22:33:53
świetny

aniie12
2016-03-12 17:01:12
super

lipsy
2016-03-10 23:00:29
świetny

kitty000
2016-03-09 20:36:31
świetny

MM2003
2016-03-07 18:28:33
Przydatna recenzja

comfortinnending
2016-03-07 13:57:46
Super

zuza5254
2016-03-06 12:37:35
super

naszka
2016-03-05 23:48:55
super

gosia123
2016-03-04 23:56:01
świetny

rose01
2016-03-02 23:04:41
świetny

laughwithme
2016-03-01 20:15:22
super :)

dizzy
2016-02-29 20:33:10
świetny

magdalen97
2016-02-28 23:15:31
piekny kolor :)

blondee
2016-02-27 16:02:34
Super

anee
2016-02-26 19:32:20
Muszę wypróbować pudry mineralne :)

zombiee
2016-02-25 21:11:32
super recenzja

ptysiul
2016-02-25 17:13:52
Nigdy nie uzywalam kosmetyków mineralnych

lusior
2016-02-24 15:22:22
super :)

Moja
2016-02-19 16:56:20
Hm, a tak w sumie to chyba nigdy nie używałam minerałów

Moja
2016-02-09 00:05:52
Ciekawe

Ana00
2016-02-05 02:45:00
ładnie wygladasz

rdmakeup
2016-01-30 13:37:50
Super

emilkavv
2015-12-29 22:38:59
O szukałam wlasnie tego! Zastanawiałam sie nad zakupem udru z Ła rosa i teraz jestem zdecydowana ze sie skurcze na niego:) super!

ANNESA
2015-12-29 09:10:51
Super

waterandwine
2015-12-20 21:35:34
Super

MaryMary
2015-12-12 22:50:21
fajnie ;d

Carmelo002
2015-11-30 20:06:40
Super

Gorzka13
2015-11-30 13:56:44
Lubię takie kosmetyki :)

klaudusia0807
2015-11-29 18:47:20
Ładny makijaż :)

LaRive
2015-11-28 23:46:50
Przydatny filmik :)

sylwuzaur13
2015-11-21 22:33:04
super

kloss1
2015-10-30 11:35:22
Ciekawia mnie te kosmetyki, szczegolnie pędzle

jupi
2015-10-17 20:52:53
W ogóle nie znam kosmetyków La Rosa .

tutajsylwia
2015-09-07 17:59:37
ciekawe produkty ;)

sylwia464
2015-09-07 17:51:31
ciekawa marka:)

kamilla
2015-08-31 13:44:34
fajna firma

whispers199
2015-08-29 09:53:35
Ciekawa recenzja :)

kamilaa109
2015-08-24 11:35:24
Fajna recenzja :)

sblaszczyk1998
2015-08-16 13:22:45
fajne kosmetyki ;)

paula978
2015-08-14 13:05:57
przydatny wpis i recenzja :)

rozkminiaj1
2015-08-14 12:03:37
super filmik ;)

Sylwia14
2015-08-11 22:46:28
nie lubie mineralow

MałgosiaGosia
2015-08-10 11:04:35
przydatna recenzja

karolina1005
2015-08-09 21:54:24
przydatny filmik

13maja
2015-08-09 11:32:34
nie slyszałam jeszcze o tej firmie ;) zaciekawiłaś mnie ;)

Paulina12345
2015-08-03 00:51:03
Uwielbiam kosmetyki mineralne :)

trzynastymaja
2015-07-26 14:02:22
ale rozjaśniłaś sobie oczka ;)

kamcia713
2015-07-24 15:45:26
uwielbiam te kosmetyki <3

KamiluŚkaa
2015-07-20 13:51:23
Ja zamówiłam próbki Era Minerals i Lily Lolo i będę testować swoje pierwsze minerałki :)

monika212121
2015-06-21 19:59:49
zgadzam się z przedmowczynią

Alergiczka
2012-03-12 19:24:20
jeżeli posiadają w składzie tlenek żelaza, to niekoniecznie są hipoalergiczne...

bibi160
2011-03-31 22:25:11
kurka podobna jestes do edzi g :D

mija
2011-03-22 08:05:58
Nabyłam niedawno kosmetyki La Rosa ale nie udaje mi się nakładanie podkładu sposobem na mokry pędzel. Tworzy się dziwna konsystencja a podkład zostaje tylko w porach skóry. Nie wiem co robię nie tak.

Inulek7564
2011-02-21 11:38:59
ja osobiście bardzo lubię kosmetyki firmy La Rosa. Posiadam już podkład w pudrze, bronzer oraz trzy cienie: Diamond, Pearl oraz Gold i jestem naprawdę zadowolona :))

dorimika
2011-02-01 12:55:09
Witaj Ladymakeup:) mam pytanko odnośnie mineralnego rozświetlacza..bardzo podoba mi sie powyższy makijaż..szczególnie twoje oczy takie są fajnie rozświetlone i w związku z czym moje pytanko brzmi czy to rozświetlenie zawdzięczasz rozświetlaczowi czy jasnemu cieniowi?? i czy ten rozświetlacz tuszuje troszkę zmarszczki pod oczami :) ?? z góry serdecznie dziękuje za odpowiedz...pozdrawiam ciepło:*

freyhadivine
2010-12-31 15:31:59
wszystko piekne wyglada tylko ja osobiscie mam taki problem ze mam bardzo małe powieki ruchome i opadajaca powieke prawie nie widac wiec jak mam ponakladac tyle cieni na raz zeby kazdy było widac

AashiyanaSecret
2010-10-25 18:51:22
wszystkim z nas zdarzaja sie wpadki, wiec nie tragizujcie, bo tak tragicznie wcale nie jest ;) dokladnie, nawet z najwiekszym doswiadczeniem mozna zaliczyc wtope.

Ana
2010-08-31 11:13:23
Ladymakeup :) Gdzie mogę kupić kosmetyki firmy La Rosa? :) Pozdrawiam serdecznie :)

wiola15694
2010-08-17 16:34:47
mam pytanie czy jeśli nakłada się podkład mineralny na mokro to i trzeba puder nakładać czy wystarczy tylko jeden z produktów :) będę wdzięczna za odpowiedź :)

ladymakeup
2010-08-17 22:54:20
Jeśli nakłada się podkład mineralny to od razu nie ma potrzeby stosowania pudry - podkład zawiera dużą ilość cynku przez co świetnie matuje buzię. Po paru godzinach jednak,wiadomo jak z każdym makijażem, można go poprawić pudrem :)

Madeline
2010-07-25 09:53:58
Witaj;) Mam pytanie co do podkładu mineralnego La Rosa:czy można gu używać jesienią oraz zimą?

ladymakeup
2010-08-17 22:52:23
witam :) oczywiście - produkty mineralne mogą być również używane jesienią i zimą, nadają się na każdą porę roku :)

annanoga3
2010-07-21 16:16:40
świetne filmiki,pozdrawiam :-)

Joasia
2010-07-06 14:09:13
Na wstępie chciałabym pogratulowac pomysłów oraz talentu w wykonywaniu tych ślicznych make up'ów ;) w powyższym filmiku prezentujesz mineralne kosmetyki La Rosa.. Chcialabym jednak wiedziec czy stosowalas mineralne produkty innych marek ? np maybeline ? ostatnio mialam podklad mineralny wlasnie z maybeline i bardzo mi odpowiada jednak jestem otwarta na nowe propozycje i jeśli bysmogla to napisz prosze czy podklady z La Rosa są lepsze ? mam sucha buzie niestety i to mój jedyny problem... z góry dziekuje za odp ;) pozdrawiam serdecznie !

ladymakeup
2010-07-07 23:08:37
Witaj Joasiu! Oczywiście używałam innych kosmetyków mineralnych - m.in. podkładu z Maybelline i jest między nimi zasadnicza różnica - produkty mineralne tych "bardzo komercyjnych" marek (np.Maybelline) tylko nazywają sie mineralnymi, a w rzeczywistości w ich składzie znajdziesz również chemiczne substancje. w La Rosie są tylko naturalna składniki. Ja jestem bardzo zadowolona z tych kosmetyków- np. podkład jest idealny na obecne upały - super zmatuje twarz i nie spływa ;p pozdrowionka :)

oliwka
2010-07-03 00:30:08
Maybelline..miało być-przepraszam..a jeszcze jedno pytanko w jakich kolorach najlepiej sie pomalowac do czerwonej kreacji?przy ciemnym kolorze oczu? pozdrawiam.

oliwka
2010-07-03 00:11:47
Witam oglądam i oglądam i zazdrość mnie zżera:(zrobienie sobie pięknego makijażu jest wielką sztuką ja to jestem totalne beztalencie,w ogóle to mam brzydkie powieki takie opadające i nie potrafie sobie też dobrać odpowiednich kosmetyków mieszkam w Anglii i są tutaj firmy:MaxFactor,Maybell,Rimell,Bourjois,No7,Loreal. Prosze doradź mi jaki podkład powinnam kupić do skóry tłustej na upalne dni (jestem brunetką o dość ciemnej karnacji),cienie do oczu żeby za szybko nie spływały,ale biorąc pod uwage firmy w/w. A ja będe oglądać filmiki i może w miare jakoś nauczę się malować..dziękuję z góry za porady i pozdrawiam cieplutko.

Alergiczka
2012-03-12 19:33:21
Polecono mi kosmetyki Bourjois jako pielęgnacyjne i nieuczulające, niestety przekonałam się, że daleko im do takich, a podkład Bourjois spowodował zatykanie porów, wypryski, stany zapalne, wysuszanie skóry, więc z niego rezygnuję, poza tym niezbyt dobrze rozprowadzał mi się po twarzy. Róż Bourjois jest lepszy, ale dołączony pędzelek jest za twardy i podrażnia twarz. A tusz do rzęs Bourjois &quot;Volume Glamour Ultra Care Mascara&quot; mnie uczula, zlepia rzęsy, rozmazuje się, i robią się po nim na rzęsach nieładne grudki. Będę próbować inne hipoalergiczne kosmetyki. A zamiast podkładu Bourjois wolę póki co korektor antybakteryjny.

Alergiczka
2012-03-12 19:30:47
Polecono mi kosmetyki Bourjois jako pielęgnacyjne i nieuczulające, niestety przekonałam się, że daleko im do takich, a podkład Bourjois spowodował zatykanie porów, wypryski, stany zapalne, wysuszanie skóry, więc z niego rezygnuję, poza tym niezbyt dobrze rozprowadzał mi się po twarzy. Róż Bourjois jest lepszy, ale dołączony pędzelek jest za twardy i podrażnia twarz. A tusz do rzęs Bourjois &quot;Volume Glamour Ultra Care Mascara&quot; mnie uczula, zlepia rzęsy, rozmazuje się, i robią się po nim na rzęsach nieładne grudki. Będę próbować inne hipoalergiczne kosmetyki. A zamiast podkładu Bourjois wolę póki co korektor antybakteryjny.

ladymakeup
2010-07-07 23:16:41
Hej Oliwka :)cos mi się wydaje że troche ściemniasz z tymi brzydkimi powiekami ;)na pewno grubo przesadzasz :) Marki, które wymienilas sa bardzo dobre. Z MaxFactor uwielbiam tusze, z Maybelline pomadki i podkład (taki z białą bazą-nie pamiętam jak się nazywa) a Bourjois ma fenomenalne róże do policzków!:) jeśli chodzi o podkład na lato z tych firm to wydaje mi się, że wlasnie z Meybell znajdziesz jakiś odpowiedni, albo z MaxFactor z serii ColourAdapt. Co do cieni to trudno mi powiedziec- nigdy nie miałam z zadnej z tych firm :) Do czerwonej kreacji zawsze idelanie komponować będzie się makijaż delikatny - beżowe połyskliwe powieki+kreska linerem :) ale smookey eye;) pozdrawiam serdecznie :)

Asmena37
2010-06-22 14:43:10
@zuska85 A moim zdaniem- to plus ;) Dziewczyna ma dystans do samej siebie i jak sama pisze: nawet z największym doświadczeniem, może zaliczyć "makijażową wtopę" :) Udowodniła nam, że jest tylko człowiekiem, a nie idealną maszyną...

zuska85
2010-06-22 13:01:32
@ladymakeuppl rzeczywiscie wytkniecie mi bledu literowki bylo niezbedne i wnosilo wiele do Twojej wypowiedzi, dla mnie to lekcewazenie widza skoro masz mozliwosc obejrzenia filmu przed umiesczeniem tutaj i wrzucasz go mimo tego ze ejstes swiadoma ze kiepsko na nim wygladasz, gdybys opowiadala o wielorybach moze bym sie nie czepiala ale to kanal "urodowy"....

Ola
2010-06-21 20:58:42
Czy mineralny podkład w pudrze naprawdę zakryje popękane naczynka? Ladymakeup sprawdzałaś?? Jeśli tak, to biegnę kupić :-) P.S. Świetne makijaże, gratuluję! Jesteś miłą, naturalną osobą- super się Ciebie słucha i ogląda :-) Wierna widzka/czytelniczka ;-)

mrajeshkumar06
2010-06-21 17:00:49
A ja uzylam swojej wyobrazni i powiem ci ze ten makijaz jest calkiem fajny jesli patrzymy tylko na gorna powieke natomiast w polaczeniu z dolna partia tworzy efekt misia pandy :) Pozdrowki

niskuk
2010-06-21 09:15:45
Oj już nie czepiajcie się tego korektora. Popatrzcie na jakiekolwiek zdjęcie E. Górniak - ona dopiero ma białą pandę pod oczami a maluje ja na pewno sztab profesjonalistów ;) Myślę, że mimo opinii producenta bezpieczniej jest stosować go tylko jako rozświetlacz, bo kolor jest stracznie jasny, a jako korektor używać jasniejszego odcienia podkłądu (Bo wydaje mi się, że masz bardziej śniadą cerę i nie używasz odcienia "light"). Mam tylko małą inną uwagę - talk nie jest sztuczną, chemiczną substancją. To też jest naturalny minerał :)

Aschette24
2010-06-21 04:19:39
nawet krytyke umiesz przyjac z klasa! naprawde cie podziwiam jesli ktos z krytyka jednak przesadza, to pamietaj ze ja nawet jakbys miala jedna polowe buzi filiotowa a druga zolta i tak bede cie z przyjemnoscia sluchac:)

wersad100
2010-06-20 21:06:28
jak dla mnie wygladasz pieknie makijaz tez mi sie podoba a te ciete kometarze nawet nie zawracaj sobie kochana nimi głowy mysle zo to zwykła zazdros jestes sliczna sympatyczna osoba sledze Twoj kanał od dawna bardzo podobaja mi sie Twoje makijaze pozdrawiwm cieplutko

ladymakeuppl
2010-06-20 20:15:58
@zuska85 dzięki za słowa krytyki! P.S. nie lekcewaŻę swoich widzów! Wręcz przeciwnie - z miłości i sympatii do widzów staję co tydzień na rzęsach, i choćby się waliło i paliło, kręcę dla nich nowe filmiki. pozdro

wenus19888
2010-06-20 20:04:30
no bez przesadzy nie wyglada tak żle jak piszecie ?!??!! czepiacie sie poprostu, bo co? żal wam d*** ściska ze ktoś jest ładnieszy od was ;] pozdrawaim :)

zuska85
2010-06-20 19:47:34
@Carinca00 oceniem to co widze dla mnie twarz wyglada tragicznie...

zuska85
2010-06-20 19:46:30
@ladymakeuppl dla mnie to zadne usprawiedliwienie, przed wrzueniem na yt ogladasz film jak cos nie pasuje poprostu nie pownnas go tu umiescic dla mnie to brak profesjonalizmu i lekcewarzenie swoich widzow , bo albo cos robie porzadnie albo nie robie tego wcale

kiniaa19
2016-01-28 13:24:38
własnie otóz to

Agnieszka
2010-06-20 19:45:55
Strasznie komercyjny ten filmik.. Mogłaś się chociaż nauczyć tego co chciałaś powiedzieć a nie tak perfidnie "ściągać" :P

Oluni4
2010-06-20 18:32:37
strasznie wyglądasz.. ;( ten korektor ;/

x3BeHapppyx3
2010-06-20 14:43:40
b. fajne kosmetyki..:)

Carinca00
2010-06-20 13:15:58
taka moja mala uwaga: czyta sie tak jak sie pisze :) la Rosa przez S :) a tak jak mowisz wpadki kosmetyczne moga zdarzyc sie kazdemu a makijaz i tak jest swietny :)

Carinca00
2010-06-20 13:14:06
@zuska85 nie przesadzaj podklad jest idelny .. nie za ciemn y nie za jasny..daleko mu do trupiego

zuska85
2010-06-20 13:08:56
masz żel dobrany korektor pod oczami jest zbyt jasny, zreszta podkład tez daje wrzenie trupiej twarzy

Moniska1995
2010-06-20 12:02:07
Uwielbiam cię normalnie :D

kaszaaana
2010-06-20 08:44:10
fajne są te kosmetyki:)

pycia93
2010-06-20 08:32:11
kamerka chyba źle oddaje kolorki makijażu, a szkoda, świetna recentcja;)

ladymakeuppl
2010-06-19 22:54:00
Muszę się usprawiedliwić - makijaż wykonywałam przy złym oświetleniu, spieszyłam się i nie zdążyłam spojrzeć w odpowiednie lusterko...no i widzicie tego efekt..;) ale przynajmniej macie okazje przekonać się, że każdy, nawet z największym doświadczeniem, może zaliczyć "makijażową wtopę";) Korektor bardzo dobry :) Proszę - bądźcie łaskawi w komentarzach :)

Netzakupy
2017-06-22 10:37:15
też tak sądzę

tworazelka4
2010-06-19 22:25:25
masz zajebiscie pieknie rozjasnione "worki pod oczami" :)

monitkaz
2010-06-19 22:23:09
ladne masz makijaze;) ale hmm masz tak jasne cienie pod oczami nie wiem czy to zly korektor .... chyba tak