Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

7
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
P
R
S
T
U
V
W
Y
Z

7

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana
Szanowni Klienci, w związku z panującą epidemią koronawirusa oraz zawieszeniem przyjmowania przesyłek międzynarodowych przez Pocztę Polską (odwołane połączenia lotnicze), jesteśmy zmuszeni zablokować tymczasowo zamówienia z wysyłką poza granice Polski. Jak tylko to będzie możliwe, sprzedaż zagraniczna zostanie uruchomiona natychmiastowo. Za wszelkie niedogodności przepraszamy. Życzymy Wszystkim dużo zdrowia i sił na walkę z wirusem. Jednocześnie informujemy, ze wszystkie płatności za zamówienia, które nie zdążyły opuścić naszego magazynu, zostaną Państwu zwrócone do 4 dni.

Kultowe podkłady, które musisz znać.

  • Data opublikowania: 16 Październik 2015
  • Autor: AniaLadyMakeUp
69

Temat podkładów jest często poruszany w świecie makijażu. Wiele produktów jest bardzo znanych i lubianych. Jeśli chodzi o fluidy również wyróżnić można te nader popularne. Jeżeli nadal szukacie swojego ideału postaramy się Wam pomóc w wyborze tego jedynego. 

Produktów zasługujących na wyróżnienie jest wiele, jednak postanowiliśmy skupić się na pięciu najbardziej popularnych. Z naszych obserwacji wynika, że to właśnie one są najczęściej przez Was wybierane. 

Marki jakie wyróżniamy są godne uwagi i cechują się dobrą jakością kosmetyków. Każdy z opisywanych produktów ma swoje cechy szczególne i jest wyjątkowy na swój sposób. W zależności od tego czego wymagacie od fluidu, wybierać możecie spośród różnorodnych właściwości. W okresie jesiennym odstawiane są wszelkie kremy BB czy CC. Wybiera się bardziej treściwe podkłady i takie, które rozświetlą poszarzałą cerę, jak w przypadku Wake Me Up marki Rimmel. Osoby potrzebujące mocniejszego krycia znajdą również coś dla siebie w naszym rankingu. 

 

 

 

Zestawienie podkładów

1. Make-up Atelier Paris

Najbardziej rozchwytywany podkład na wszelkie specjalne okazje, ale też ulubieniec wielu Pań na co dzień. Jego krycie powoduje, że sprawdzi się u osób chcących zniwelować niedoskonałości. Ma on również długotrwałą formułę, która pozostanie na twarzy całą noc. Dostępny jest w szerokiej gamie kolorów co powoduje, że każdy znajdzie odpowiedni odcień dla siebie, co dla wielu jest nie lada wyzwaniem.

2. Revlon Colorstay

Produkt ten jest znany i lubiany przez wiele z Was. Dostępny w dwóch wersjach: do cery tłustej i mieszanej oraz normalnej i suchej. Jego główną zaletą jest poziom krycia. Jeżeli to jest kwestia, której oczekujecie od podkładu, ten sprawdzi się doskonale. Opakowanie to szklana butelka z plastikową nakrętką. Jedynym minusem może być brak pompki. Ten mankament wynagradzają jednak właściwości podkładu, krycie oraz długotrwała formuła.

3. Dermacol

Bardzo intensywnie kryjący kosmetyk. Większość osób zna go właśnie z takiej perspektywy. Dla niektórych może on posłużyć jako korektor, gdyż posiada dość bogatą formułę. Inni natomiast cenią go za wysoki poziom krycia i jest dla nich numerem jeden. Zakryje wszystko co tego wymaga. Każda niedoskonałość zostaje zniwelowana, przez co jest tak popularny w świecie makijażu.

4. Wake me up

Rimmel to marka, która cechuje się dobrej jakości produktami. Podkład Wake me up jest odpowiednim kosmetykiem dla osób wymagających od fluidu delikatnego efektu i subtelnego rozświetlenia. Produkt ma wielu swoich fanów i ze względu na efekt jaki pozostawia, nie dziwi nas to. Tak jak sama nazwa wskazuje, pobudza on naszą cerę do życia.

5. Tv Paint Stick

Podkład intensywnie kryjący wszelkie niedoskonałości. Posiada gęstą formułę, przez co należy umiejętnie go rozprowadzać by nie stworzyć smug i niepożądanego efektu. Wykorzystywany na scenie, ale ma też swoich zwolenników używania go na co dzień. Szeroka gama kolorów powoduje, że każdy dobierze idealny odcień dla siebie. Kryolan to kosmetyki profesjonalne, cechujące się wysoką jakością, dlatego bronią się same swoją jakością. 

Wszystkie opisane przez nas podkłady, zapewne znacie, jeśli nie to zachęcamy by się z nimi zapoznać. W zależności od tego, czego oczekujecie od produktu, wybrać możecie spośród kryjących mniej lub bardziej kosmetyków. Podzielcie się opinią jaki podkład według Was zasługuje na miano kultowego fluidu.

Nazwa Dostępność Cena
Revlon - podkład ColorStay cera tłusta i mieszana - 180 Sand Beige W magazynie 18.61 zł
Dermacol - Podkład Make Up Cover - 222 W magazynie 23.49 zł
Make-Up Atelier Paris - Waterproof Liquid Foundation - Fluid / Podkład WODOODPORNY - FLW2Y - 30ml W magazynie 115.45 zł
KRYOLAN - TV PAINT STICK - Podkład w sztyfcie - ART. 5047 - G 183 W magazynie 78.05 zł
KRYOLAN - TV PAINT STICK - Podkład w sztyfcie - ART. 5047 - OB 2 W magazynie 78.05 zł
Make-Up Atelier Paris - Waterproof Liquid Foundation - Fluid / Podkład WODOODPORNY - FLW3Y - 30ml W magazynie 115.45 zł
Revlon - podkład ColorStay cera normalna/sucha - 180 Sand Beige Chwilowy brak 15.02 zł

Zobacz też

Komentarze do Kultowe podkłady, które musisz znać.

marzena84p
2020-03-26 23:34:04
Świetny.

cukierpuder
2019-11-28 17:01:19
Wspaniały

mp84
2019-11-04 22:42:58
MAP zdecydowanie jest moim faworytem. Taki photoshop w butelce :)

log01
2019-05-26 00:45:48
nie lubie ciężkich podkładów

delreynt
2019-05-13 18:20:04
swietne

Roksiby
2019-03-17 19:15:47
Świetny

kosmo
2019-02-11 14:19:41
Świetne

loli
2019-01-31 07:13:54
Świetne zestawienie kosmetyków

niunia123
2019-01-30 19:19:03
Świetnie

Mikus88
2019-01-09 23:49:59
Dermacol zakryje wszystko.

brygidap1
2019-01-07 17:12:09
Świetny

bobiko
2018-11-22 08:54:38
Można się zainspirować tym wpisem

koniczyna684
2018-10-27 17:56:00
Świetnie się prezentują :)

yoanna
2018-10-11 14:26:16
Chętnie wypróbuję te propozycje u siebie

wasia
2018-08-31 10:38:53
Świetnie :)

gutek
2018-07-13 12:23:33
świetny wpis, wiele kosmetyków mam do wypróbowania

anniee896
2018-06-25 09:22:40
Świetny

gasia
2018-05-24 21:42:17
Świetnie

bikara12
2018-04-05 08:44:45
Świetnie :)

jogo
2018-03-20 14:24:36
Może i u mnie by się sprawdziły

johanna1
2018-02-22 15:35:49
Muszę je przetestować na sobie

anan93
2018-02-14 12:58:00
świetny

iilonka
2018-01-25 13:54:51
Mi się sprawdza revlon

klauia4
2018-01-23 19:03:04
Chętnie wypróbuję :)

natkahello
2018-01-23 10:43:18
lubie ten post

JuliaKaminska
2018-01-08 01:13:03
Ciekawe czy u mnie by się sprawdziły te kosmetyki

jordan
2017-12-18 09:44:54
Ciekawe czy u mnie by się sprawdziły te kosmetyki

lazybitch
2017-11-14 12:53:43
ładnie

xena
2017-11-14 12:30:28
Można się tu wiele dowiedzieć

MagicMike97
2017-11-09 18:51:34
Ciekawe

GrazynaOrkie
2017-10-26 18:43:34
Przydatny post, zawarte informacje serio się przydają!

evi
2017-10-24 23:09:02
najbardziej lubię używać revlon do cery mieszanej

mista
2017-10-13 00:39:09
przydatne informacje, kusi mnie by wypróbować te kosmetyki

tinaa
2017-09-28 06:32:11
Muszę wypróbować te podkłady

Prada86
2017-09-25 18:22:13
интересно!

Barbara223
2017-09-08 22:31:18
ładnie

kati97
2017-09-04 18:39:51
Niby rimmel taki dobry, ale u mnie kompletnie na nie :/

koniczyna684
2017-09-02 14:10:41
Wake Me Up Rimmel w ogóle nie współgra z moją skórą, za to MAP jest genialny :)

mefir13
2017-08-29 11:46:31
Kusi mnie MAP, zastanawiam się czy sprawdziłby się tak jak Revlon

Barbara223
2017-08-27 23:11:48
świetnie

katia1
2017-08-25 22:05:22
warto przeczytać ten wpis

ulunia6
2017-08-21 22:24:13
kusi mnie MAP ale czy jest on cruelty free?

katherina13s
2017-08-15 01:18:54
Kusi mnie Dermacol

katya581savinskaya
2017-08-11 11:49:10
Dermacol действительно очень перекрывающий, но с моей жирной кожи, к сожалению, сходит кусками

lwia1
2017-07-16 12:52:11
muszę wypróbować te podkłady

marta2607
2017-06-25 17:38:15
Potwierdzam, dermacol to mega kryjący podkład. Ogólnie kupiłam go tylko z myślą o moich sińcach pod oczami, ale jest on za ciężki na te okolice.

prima
2017-06-02 08:13:23
kosmetyki prezentują się ciekawie muszę je wypróbować

optik
2017-05-24 20:58:33
warto przeczytać ten wpis

bombelek1
2017-05-23 19:00:26
Słyszałam wiele dobrego o wake me up ;) Musze wypróbować

lenon
2017-04-20 06:15:54
ciekawy wpis podoba mi się

kate575
2017-04-17 21:24:46
świetnie

kuna
2017-04-13 02:18:21
ciekawy wpis podoba mi się

newtmas
2017-04-08 11:49:12
ciekawy wpis, podoba mi się

Amante
2017-04-07 23:25:29
Muszę wypróbować Dermacol :)

vvv
2017-04-03 18:04:27
ładnie

imstillhere
2017-03-21 12:42:43
ładnie

fiona1
2017-03-15 16:15:54
ciekawy wpis, podoba mi się bardzo

danna
2017-03-05 14:55:31
ciekawy wpis, wiele przydatnych informacji

mufinka1
2017-02-27 21:33:23
świetny wpis oby więcej takich

miaaapoa
2017-02-26 19:06:36
ładnie

melusi
2017-02-22 18:43:13
świetny

monifi
2017-02-19 10:15:38
świetny

darknesx
2017-02-16 08:47:39
Ładnie

twojeslodkiemarzenie
2017-02-15 10:22:08
Znam Colorstay i Wake Me Up.

grandt
2017-02-11 11:58:10
Ładnie

anetka1995
2017-02-01 11:13:42
ładnie

Tugyfa
2017-01-31 11:15:24
Ładnie

lucja1996
2017-01-30 16:13:10
ładnie

Nightime
2017-01-30 12:29:18
Ładnie

lvvv
2017-01-28 23:09:15
Ładnie

mjmj
2017-01-27 16:33:22
Ładnie

milllena
2017-01-23 13:06:08
ładnie

manju23
2017-01-21 22:28:43
ładnie

Ehdjsn
2017-01-17 21:58:15
Ładnie

Netvous
2017-01-16 05:40:52
Ładnie

szaraem
2017-01-11 17:58:01
stosowałam revlon, niestety moja buzia po długotrwałym stosowaniu tego podkładu lubi się przesuszać

nataliagliszczynska
2016-12-28 11:05:03
Sprobowalabym dermacol

monifi
2016-12-23 15:12:56
świetny

zuzka23
2016-12-21 20:19:29
ładnie

lux
2016-12-17 13:27:40
Ładnie

jssi
2016-12-11 09:34:12
Ładnie

angeliss
2016-12-09 13:01:40
mieszam revlona z map. i jest to genialne połączenie

tumblrgirl98
2016-12-07 17:18:42
świetny

halinka1
2016-12-02 11:33:43
mam ochotę wypróbować wake me up

duszek86
2016-12-01 14:17:25
bardzo lubię Wake me up

wantev
2016-11-16 23:47:15
Ladnie

cocox
2016-11-16 08:46:19
Ładnie

ilonam93
2016-11-06 01:55:18
używałam tego z revlonu bardzo długo ale nagle przestał się lubić z moją skórą, dermacol należy do ulubieńców :)

tymianek
2016-11-05 18:33:05
świetny

dididit
2016-10-24 23:54:14
świetny

amelia90
2016-10-23 10:11:54
Kilka z nich miałam i byłam zadowolona

Wawka
2016-10-22 16:22:26
Ładnie

Poiuyt
2016-10-21 23:45:17
Ładnie

leo
2016-10-20 19:25:03
Bardzo lubię podkłady z Pierre ręce

kasis123612
2016-10-15 16:55:03
swietnie

ninalala
2016-10-07 20:20:41
świetne podkłady

Biolx
2016-10-01 17:06:51
Zastanawiam się nad podkładem dermacol :)

jolanta77
2016-09-30 12:50:19
super podkłady, przydatne informacje

Vaenandi
2016-09-24 15:21:53
bardzo lubię podkłady od rimmela :)

jaa
2016-09-22 23:33:02
super

pachnidł0
2016-09-21 22:49:34
super

misia2203
2016-09-12 09:42:00
super.

kryskakryska
2016-09-08 15:03:38
Super

nikola90
2016-09-08 14:17:40
super

sweetbeauty
2016-09-06 23:44:03
Na pewno się zainteresuje :)

iv90
2016-09-04 18:54:24
Dla mnie kultowym podkładem jest Estee Lauder Double Wear. Uwielbiam go za krycie, wykończenie i trwałość jaką daje <3

dino
2016-09-02 12:02:14
super

tjaktereska
2016-08-26 17:34:52
super

Netzakupy
2017-06-14 11:12:01
w pełni się z Tobą zgadzam

lalola09
2016-08-17 10:42:51
super

marrlena115
2016-08-11 22:14:43
Super

gabi1234
2016-08-04 20:05:53
super

crazzyeyes
2016-07-21 22:35:28
super

koniczynka100
2016-07-07 15:44:29
super

paulinaaa9331
2016-07-06 21:09:52
Super

Mnbvc
2016-07-01 11:21:04
Super

tiramisu2016
2016-06-29 21:11:06
Super

miqota
2016-06-24 18:52:19
Super

fweafwqf
2016-06-10 10:45:04
super

login
2016-05-23 22:40:38
fajnie

judyt4
2016-05-18 08:02:55
super

zieloneokulary1
2016-05-16 07:29:48
super

ewelina9090
2016-05-11 13:22:48
super

Zxcvb
2016-05-06 19:18:18
Super

weronika8442
2016-05-04 19:21:55
zastanawiam się nad zakupem colorstay, jednak brak pompki mnie do niego zniechęca :(

klaudiadamaszke
2016-05-02 17:25:24
O żadnym jeszcze nie słyszałam :) Ale ten z rimmel ciekawy :)

pierozkowa
2016-12-01 18:11:45
kochana zgadzam się z tobą w pełni

jacki50
2016-04-21 21:57:31
Super

ziarenkoo1
2016-04-17 08:31:03
Super

Agnieszka1976
2016-04-16 17:02:35
Super

rulizka
2016-04-15 15:52:28
dermacol ++++++++++++ best

margog9090
2016-04-14 16:10:48
super

annnka33
2016-04-12 14:05:42
super

Cece89
2016-04-11 23:07:10
świetny

Cece89
2016-04-11 23:06:56
super

asdfgh
2016-04-09 21:06:28
Super

tosiak
2016-04-05 13:04:17
Super

jess78
2016-04-04 15:33:37
świetny

gigix
2016-04-03 16:38:41
świetny

kejti56
2016-04-01 20:57:29
świetny

blow
2016-04-01 15:47:44
świetny

blow
2016-04-01 15:47:40
świetny

volivs
2016-04-01 15:26:01
Super

mimijane
2016-04-01 14:40:35
super

joanna9090
2016-03-31 17:54:19
Super

marni
2016-03-30 13:23:18
bardzo fajnie

kasia191kasia
2016-03-30 04:22:52
super

hanaban
2016-03-29 16:28:27
świetny

vincentvangogh
2016-03-29 10:54:03
Z wyżej wymienionych mam MAPa i muszę przyznać, że jest naprawdę w porządku:)

eluv
2016-03-28 22:20:51
Super

karolinka4560
2016-03-28 19:48:22
super

lily21
2016-03-27 16:42:48
super

mikin
2016-03-25 20:57:25
super

niewyspana
2016-03-25 20:30:10
Super

kikaku
2016-03-24 22:43:19
super

elizzka
2016-03-24 16:53:41
super :)

Hannana
2016-03-22 23:33:44
Super

jowita40
2016-03-22 07:20:13
super

drt
2016-03-21 05:23:43
Dermacol jest moim ulubieńcem od wielu lat, dobrze się też spisuje jako korektor

Sektumsempra
2016-03-20 22:25:40
Problem z brakiem pompki w CS rozwiązuję przekładając pompkę z serum na końcówki włosów z Avonu - taka zielona. Pasuje prawie idealnie.

Parikla
2016-03-20 19:17:12
Podkładu z Dermacol jeszcze nie miałam.

ed11310
2016-03-20 17:15:53
Nie mogę się doczekać kiedy przetestuje Make-Up Atelier Paris ;)

sblaszczyk13051998
2016-03-20 15:59:44
wake me up jest ekstra

aleerea
2016-03-20 09:43:16
Dermacol mnie zaciekawił

elik
2016-03-18 22:50:13
super

tygielek
2016-03-17 23:15:06
świetny

tygielek
2016-03-17 23:15:01
świetny

weronika9090
2016-03-17 19:47:03
Super

marta2607
2016-03-17 14:44:04
Stosuję REVLON na co dzień , a Dermacol na większe wyjścia :)

gghjl
2016-03-17 08:08:09
Super

marli54
2016-03-16 18:20:49
świetny

marli54
2016-03-16 18:20:36
fajne

teddy23
2016-03-15 15:42:05
świetny

teddy23
2016-03-15 15:41:33
świetny

zuza5254
2016-03-15 13:06:30
super

ksantoproteinowa
2016-03-14 22:59:05
super

vincentvangogh
2016-03-13 17:25:41
Moim faworytem jest Bourjois Healthy Mix, spróbowałam MAP, ale dla mnie jest trochę za ciężki. Niemniej uważam, że właśnie MAP ma najlepszą paletę odcieni, do każdego koloru i tonu skóry.

ptysiul
2016-03-13 01:20:38
Chętnie wyprobowałabym tego podkładu w sticku z kryolanu :)

Klaudiamala
2016-03-12 14:00:48
Super

aniie12
2016-03-12 13:43:35
świetny

midlle
2016-03-12 11:43:02
Super

lipsy
2016-03-10 16:38:22
super

alunia2202
2016-03-10 16:28:32
świetne podkłady ;)

janka40
2016-03-09 15:36:33
super

kitty000
2016-03-08 16:29:56
świetny

kitty000
2016-03-08 16:29:47
ciężko dobrać odcień dermacolu :(

chery25
2016-03-07 14:10:02
świetny

Lisia
2016-10-30 16:02:22
nie zgodzę się z tym ha

lucyrokythfkh
2016-03-06 22:36:08
super :)

wowahao
2016-03-06 06:52:17
Super

wikii89
2016-03-06 01:32:43
świetny

Fela
2016-03-05 22:21:46
Super

MM2003
2016-03-05 10:52:21
Nie miałam nigdy podkładu z revlona. Muszę się w końcu skusić

formon
2016-03-04 22:53:38
świetny

anee
2016-03-04 21:46:41
Fajne podklady ;)

gosia123
2016-03-04 21:07:58
super podkłady

gosia123
2016-03-04 21:01:41
super

jezujezu
2016-03-01 22:30:06
Super

zuza5254
2016-03-01 19:10:46
fajnny post :D

formnk353
2016-03-01 17:56:50
świetny

moyo1990
2016-03-01 17:05:31
Super :)

rose01
2016-02-29 21:03:34
świetne produkty

formon
2016-02-28 23:55:45
super

dizzy
2016-02-27 23:44:02
fajne podkłady

kasia123612
2016-02-26 16:11:52
revlon jest moim faworytem

Olaa1122
2016-02-26 15:03:23
Bardzo lubię podkład revlon cs i bourjois.

blondee
2016-02-26 13:00:02
fajne podkłady

karola12345
2016-02-26 08:26:28
znam wszystkie ale używałam tylko revlon colorstay

formon
2016-02-25 14:08:30
nie jestem przekonana co do Rimmel'a :(

zombiee
2016-02-25 12:56:27
Super

zosiakar
2016-02-23 23:54:44
Super

natalkaaa
2016-02-22 15:16:25
super

lusior
2016-02-20 16:29:44
przydatna recenzja :)

lotka77
2016-02-20 15:41:20
Bardzo tajne podklady

moriys
2016-02-20 12:07:02
bardzo fajnie

Moja
2016-02-20 08:27:26
Dermacol wydaje się strasznie mały w porównaniu do pozostałych podkładów.

kalulla5
2016-02-18 11:26:44
rimmel to mój nr 1, idelany dla mojej suchej cery

mylips
2016-02-17 21:39:05
Mam ochotę wypróbować wake me up

Moja
2016-02-17 20:29:02
Jak mnie strasznie Makeup Atelier kusi. Boję się tylko w ciemno kupić odcień :(

alunia2202
2016-02-17 17:07:12
Revlon ♥

anee
2016-02-17 15:39:04
Dermacol świetny

karola12345
2016-02-15 18:21:51
mam revlona- super

Szafranek
2016-02-14 01:24:20
Super

jgolinska
2016-02-13 12:45:44
w koncu musze jakis wyprobowac

comfortinnending
2016-02-13 10:06:01
Jeszcze żadnego nie próbowałam, ciekawi mnie CS i Wake me up!

elaela
2016-02-12 23:14:45
super

laughwithme
2016-02-12 00:43:57
super :)

zosia95
2016-02-10 21:24:08
Fajne

moniorre
2016-02-10 20:17:17
ciekawe produkty :)

Moja
2016-02-09 00:19:51
Revlon :)

silva13051998
2016-02-08 18:26:00
wake me up to cudo <3

xlapinska
2016-02-03 21:09:41
Super

pvulinax
2016-01-30 17:59:55
Super

esss13051998
2016-01-29 13:45:44
mam podkład Revlon - jest świetny ;)

ladyA
2016-01-29 13:11:57
chciałabym kupić dermacol ale mam problemy z dobraniem koloru

delreynt
2016-01-28 12:04:13
super

kamilakas
2016-01-24 22:36:12
Super

Alicjaf
2016-01-22 19:28:25
Jest dobry

Klaudiamala
2016-01-22 08:16:37
Kusi mnie Revlon Colorstay :)

marysia455
2016-01-21 21:02:02
Używałam jednego :)

usuniete20161230
2016-01-19 18:23:34
super podklady, z pewnoscia jakis przetestuje po tej recenzji

xxskyx
2016-01-16 14:57:07
super

asiazas
2016-01-15 22:15:20
super

Ana00
2016-01-15 19:11:17
rimmel wake me up

Moja
2016-02-19 09:03:10
U mnie się nie sprawdził niestety

ann133
2016-01-12 16:09:00
Fajne

aniasach
2016-01-09 23:08:44
Lubie z revlonu

bettilou
2016-11-17 02:19:23
też tak w sumie uważam

olakamyk
2016-01-09 00:06:26
revlon jest genialny

jgolinska
2016-01-07 19:04:51
Skusze się na któryś

pvulinax
2016-01-07 04:39:29
Skuszę sie na podkład z revlona

comfortinnending
2016-01-06 20:41:40
Muszę w końcu skusić się na Revlona, słyszę o nim same pozytywy! :)

usuniete20161230
2016-01-06 19:27:49
Aż mam ochotę któryś wypróbować

Sandra123
2016-01-01 11:51:33
Ciekawi mnie stick

emilkavv
2015-12-29 23:57:27
Muszę Wkoncu kupic podkład z revlonu

aliii19980513
2015-12-27 12:46:32
wake me up jest świetny ;)

rdmakeup
2015-12-26 17:16:41
revlon najlepszy

bubububu11
2015-12-23 08:52:04
Miałam 2 z nich ale nie bardzo mi odpowiadały

ANNESA
2015-12-22 01:53:00
wake me up")

waterandwine
2015-12-20 21:28:09
Super

szklanapanda
2015-12-15 22:13:14
Dermacol mnie ciekawi

ulu
2015-12-12 12:31:35
dermacol- idealny na imprezę całonocną, trzyma się na buzi w nienaruszonym stanie

MaryMary
2015-12-09 19:39:38
podkład z MAPa jet genialny :) Kiedyś testowałam u koleżanki :)

aliii19980513
2015-12-08 22:05:05
miałam Wake Me up i jest super ;)

esss13051998
2015-12-07 18:47:23
revlon najlepszy ;)

ladyA
2015-12-04 18:37:17
Dermacol i Revlon mnie kuszą ;)

drzazdzewska
2015-12-01 08:33:22
Czy Revlon sprawdzi się na Studniówke? ;)

xmarglax
2015-12-01 15:34:24
Jeśli nie masz nadmiernego problemu z przetłuszczaniem się skóry i weźmiesz ze sobą puder matujący (tak na wszelki wypadek) to przetrwa Ci nawet 2 studniówki pod rząd :)

edziaaa
2015-11-30 18:55:14
podkładu revlon używam na większe wyjścia i sprawdza się fajnie ;p

Carmelo002
2015-11-30 15:29:10
Przydatna recenzja. Lubię podkład z revlona

Olcia37
2015-11-30 10:15:41
Ja uwielbiam podkład rovlon colorstay i nie mam zamiaru go wymieniać, ewentualnie muszę kiedyś wypróbować coś z maca albo z MUFE.

xmarglax
2015-12-01 15:35:31
Proponuję dodatkowo dopisać do listy: Skin balance z Pierre Rene i Double Wear z Estee Lauder :)

alala13051998
2015-11-28 14:39:33
Wake me up to zdecydowanie must have ;)

Kasia3345
2015-11-27 22:55:57
Może kiedyś wypróbuję je

LaRive
2015-11-27 18:07:40
Czy podkład marki revlon będzie odpowiedni do skóry tłustej z zaczerwienieniami?

xmarglax
2015-12-01 15:36:50
Musiałabyś przetestować. Ja mam cerę mieszaną, suche poliki i mega tłusty nos - z nosa i czoła mi spływa, nie trzyma się nawet 3 godzin. Dodatkowo się waży i wygląda bardzo nieciekawie.

AniaLadyMakeUp
2015-11-30 09:06:30
Wersja do cery tłustej i mieszanej powinna się sprawdzić. Dodatkowo poziom krycia pozwoli na zniwelowanie niedoskonałości.

Jarczan
2015-11-23 17:29:16
U mnie Wake me up był spoko

sylwuzaur13
2015-11-20 21:41:03
Mam Dermacol i Wake Me Up - bardzo je lubie

blaszczykes1998
2015-11-19 00:44:29
Wake me up jest super ;)

czapelka
2015-11-18 13:27:34
w sumie jeszcze zadnego tak porzadnie nie przetestowalam ;)

natalka909
2015-11-15 22:42:46
wake me up jest jednym z moich ulubionych

xyzsylwiaxyz
2015-11-12 12:39:42
wake me up jest cudowny !

Paulina12345
2015-11-10 00:53:36
Revlon uwazam za niezastapiony

kloss1
2015-11-09 17:45:26
Make-Up Atelier Paris - marze o tym podkładzie

Responda
2015-11-05 17:56:50
Revlon jest super c:

izaolszewska93
2015-11-01 22:06:57
Rimmel wake me up na mojej cerze nie trzyma się zbyt długo, zamierzam się do zakupu Revlona :)

Szlazak1991
2015-11-01 15:57:40
Bardzo lubię Rimmel wake me up daje świetny naturalny efekt, skóra wygląda zawsze świeżo.

Jarczan
2015-10-28 00:17:13
Uwielbiam Revlona ^^

karolinaa
2015-10-27 12:31:55
Muszę wypróbować ten podkład z Rimmel.

Małgorzata2015
2015-10-26 16:43:34
Same przereklamowane produkty jak dla mnie.

doomixoxo
2015-10-26 15:54:15
Bardzo NIE POLECAM wake me up od rimmela. Robił na cerze ciasto i w słońcu świeciłam się jakbym posypała twarz brokatem. Ok, rozumiem, że to podkład rozświetlający z drobinkami, ale bez przesady...

Gorzka13
2015-10-25 09:17:18
Colorstay to mój ulubiony :)

karolina1005
2015-10-23 16:44:16
nie lubie ciężkich podkładów

monika212121
2015-10-23 16:42:52
ja używam loreala a niedługo zakupie naturalny podkład

Magnetic91
2015-10-21 19:01:49
Ja osobiście miałam Colorstay którego używałam praktycznie całą zeszłą jesień i zimę. Ma ładne krycie, brak różowych tonów jest trwały więc naprawdę dobry Byłam z niego zadowolona. Wake Me Up używałam z kolei całe lato i to jest Mój HIT cudownie rozświetla skórę daje przepiękny efekt bez płaskiego matu czy nachalnego błysku, no genialny po prostu. Teraz używam podkładu IdeaLumi Nude marki Verona jest bardzo dobry również polecam a kosztuje stacjonarnie ok 27zł :) Co do MAP też marzy mi się wypróbowanie jednak boję się, że będzie dla mnie za ciężki na co dzień.

danusia116
2015-10-21 10:36:19
Make-up Atelier Paris kusi mnie już od bardzo dawna tylko nie wiem jaki odcień, który byłby taki neutralny nie za jasny nie za ciemny:)

JustATinyPenguin
2015-10-19 18:45:32
Podkłady MAP kuszą mnie już od jakiegoś czasu, niestety cena trochę straszy. :P Nie rozumiem jak można nosić coś tak ciężkiego jak TV Paint Stick na co dzień, ja maluję nim tylko na scenę, ewentualnie do sesji, kiedy potrzebne jest mocne krycie i za każdym razem jak mam go na twarzy moja skóra zaczyna mnie nienawidzić.

riley
2015-10-20 21:16:34
Albo Dermacol. Jako korektor to jedna tubka starczy na kilka lat, a jako podkład to wykluczone aby taką pastę na buzię nakładać.

DobraDusza88
2015-10-19 16:35:07
Do tej pory malowałam na Revlonach i raczej byłam zadowolona :) to dobry podkład dla początkujących makijażystek. Teraz przerzuciłam się na coś z wyższej półki, ale ciekawi mnie ten podkład MAP. Przyjdzie pora, że go przetestuję :) Z kolei Wake me up używałam dla siebie i byłam dość zadowolona, natomiast mam skórę suchą- w przypadku mieszanej czy tłustej raczej się nie sprawdzi.

karotka07
2015-10-19 00:27:42
Super artykuł, bardzo przydatny. Wciąż szukam podkładu, który zaspokoi moje oczekiwania, tych tutaj jeszcze nie miałam

anczulka
2015-10-18 21:50:26
revlon wypada tu najlepiej co do ceny i jakości

MałgosiaGosia
2015-10-18 14:46:23
dermacol i revlon za ciężkie a rimmel jest za rozświetlający

browncatherine
2015-10-19 08:30:19
Jeśli Revlon Colorstay jest za ciężki, to polecam Revlon NearlyNaked - jest dużo lżejszy i ma mniejsze krycie, ale przyjemnie się go nosi, zwłaszcza latem. Ładnie wyrównuje cerę.

hellosadnessxx
2015-10-18 13:57:35
Miałam już do czynienia z większością tych podkładów, czaję się jednak na Make-up Atelier Paris :)

Anna
2015-10-18 11:16:05
Makeup Atelier Paris numerem jeden jeśli chodzi o wielkie wyjścia :) Revlon Colorstay uwielbiam za kolor, ale daje trochę ciężki efekt na twarzy :/ Brakuje wg w tym zestawieniu Bourjois Healthy Mix - jest genialny :)

aghsko
2015-10-18 01:47:55
Ślicznie Ci dziękuję za przedstawienie podkładów. Zastanawiam się czy podkład Wake me up daje podobny efekt na twarzy jak np użycie kremu BB, takiego lekkiego krycia z odświeżeniem i ujednoliceniem cery. Właśnie czegoś takiego obecnie szukam. Dziękuję jeszcze raz za artykuł.

IrinaVolovich
2015-10-18 01:34:22
Revlon Color Stay my 'number one' ;)

lily96011
2015-10-17 23:00:21
Rimmel Wake me up <3!

Lilianna
2015-10-17 15:37:39
Revlon Colorstay jest dla mnie obecnie numerem jeden ;)

Anna
2015-10-18 11:16:49
Dla mnie kiedyś też był :)

ataraszewska
2015-10-17 14:46:46
Używałam podkład Rimmel'a. Bardzo przyjemnie prezentował się na buzi. Jeżeli ktoś lubi podkłady roświetlające i produkty z tej półki cenowej to polecam. Niestety nie wróciłam do niego, ponieważ zakochałam się w dość drogim ale wartym swojej ceny podkładzie Guerlain. Dermacol mam i z chęcią oddam. Kiedyś ktoś nazwał ten podkład- korektor cementem i faktycznie idealnie do niego pasuje ten opis :D.

plnysvko
2015-10-16 23:39:48
przydatny artykuł ! Nie wymieniłaś jednak świetnego podkładu - catrice. Świetnie matuje ! Odcień 010 Light Beige polecam dla dziewczyn z jasną, świecącą się cerą :)

Anna
2015-10-18 11:18:23
Zgadzam się ;)

Triss1012
2015-10-16 21:17:31
Nie miałam pełnowymiarowego produktu, ale próbkę Revlona. Niestety u mnie pierwsze skrzypce gra kolor, dopiero później trwałość czy konsystencja. Nie wiem jak z innymi podkładami, ale sprawdzałam i na twarzy i na swatchach z innymi podkładami wiele wiele wiele podkładów tych drogeryjnych i tych trochę mniej drogeryjnych i ogromnym problemem jest znaleźć podkład dla takiego bladziocha jak ja o zasadniczo nie wiadomo jakich tonach, bo w żółtym mi źle, w różowym też, ziemistym również. A jeszcze niektóre z podkładów kochają już po minucie robić się pomarańczowe na twarzy (jak choćby 51 Healthy Mix). Wake me up i Dermakol nie mają odpowiadającego mi koloru. Może kiedyś sięgnę po Kryolan czy też Make-up Atelier Paris, póki co zadowalam się bazą na zaczerwienienia i korektorem w konieczne miejsca no i puder - mniej na twarzy a skutecznie :)

panda
2015-10-16 20:30:47
Miałam długo revlona colorstay ale coś przestał mi odpowiadać kolor i ogólna jakość chyba przestał zgrywać mi się z cerą. Miałam true match próbkę na szczęście ciemnieje że szok tak samo jak invisibale mat, photoready revlona ciekawy dobrze kryje acz dziwny efekt końcowy troche się świeci ale nie tak nachalnie jak nie zmatowiona twarz po kilku godzinach tylko tak niby zdrowo dziwny trzeba spróbować. Miałam esteee lauder dw dobry i to bardzo do póki ok 2 lata temu nie zmienili gamy kolorystycznej i czegoś w składzie bo już nie jest taki dobry. Teraz moje serce podbił Clinique Anti blemish super podkład ciut lepiej mógłby kryć ale można zbudować krycie reszta to same plusy trwałość efekt wykończenia cud miód. Tutaj ciekawi mnie nr 1, Deramcol ze wzgl na cene na zasadzie jak tak tani podkład może być dobry.... i ten w sztyfcie bo jak można go rozporowadzić po całej twarzy czyli ciekawią mnie ale nie do tego stopnia bym kupiła je w ciemno nigdy nie kupuje w ciemno podkładu za duże ryzyko jak gdzieś nie chcą dać próbki do moich pojemniczków to chodzę tak długo aż dostanę :)

KamiluŚkaa
2015-10-16 19:37:11
Miałam tylko CS i trochę Dermacolu którego używałam jako korektora :) ale mam zamiar wypróbować Wake me up :)

jupi
2015-10-16 19:20:48
Colorstay jest moim ulubieńcem . Muszę kiedyś wypróbować dermacol .

klaudusia0807
2015-10-16 18:55:07
Niestety żadnego nie testowałam. Aktualnie już chyba trzecie opakowanie z kolei mam z L'Oreal true match i póki co jestem zadowolona. Szczególnie zachęciła mnie jego konsystencja i w sumie spełnia wszystkie moje wymagania :)

Janka
2015-10-16 18:34:25
Ja mam Colorstay i mimo, że jest ciężki bardzo go lubię

AgataR
2015-10-16 18:22:24
co raz bardziej kusi mnie podkład z Make-up Atelier Paris i Rimmela ;)

kiniaa19
2016-01-31 21:25:00
Dokładnie tak

Anna
2015-10-18 11:19:14
Polecam podkład MAP ale do codziennego użytku się nie nadaje. Natomiast na wielkie wyjścia - rewelacja :)