Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

7
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
W
Y
Z

7

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

KRYOLAN - Puder transparentny - recenzja i kolory

  • Data opublikowania: 21 Czerwiec 2015
  • Autor: ladymakeup
57

Jednym z niezastąpionych elementów w makijażu jest pudrowanie. Nawet najlepszy i najdroższy podkład, nieutrwalony choć najlżejszą warstwą pudru, nie utrzyma się na naszej twarzy zbyt długo. Wybór odpowiedniego dla nas kosmetyku jest oczywiście kwestią bardzo indywidualną i uzależnioną od naszych oczekiwań. Pierwsze rozróżnienie związane jest z formułą pudru, bowiem wyróżniamy sypkie i prasowane. Pudry sypkie szczególnie dobrze spisują się w podstawowej aplikacji tego produktu, bezpośrednio po podkładzie. Te prasowane zaś, niezawodne są w poprawkach czynionych w ciągu dnia, idealnie komponują się w damskich kosmetyczkach. Kolejne cechy idealnego pudru związane są z jego właściwościami. Najpopularnijesze i najczęściej poszukiwane to te matujące, które zapobiegają nadmiernemu błyszczeniu twarzy, przede wszystkim w strefie "T". Na co dzień rewelacyjnie spisują się pudry odbijające światło, dzięki którym nasza cera wygląda na świeżą i wypoczętą. W tego typu produktach nie chodzi oczywiście o grube błyszczące, brokaty, a o drobne mikro-drobinki, które skutecznie rozpraszają promienie.

Niejednokrotnie najlepszym rozwiązaniem okazują się być pudry transparentne. Dzięki swojej transparentności nie zmieniają koloru podkładu, a świetnie się z nimi łączą. Moim zdecydowanym faworytem są pudry transparentne marki KRYOLAN. Bardzo miałka, drobno zmielona formuła sprawia, że kosmetyk pozostaje po aplikacji niezauważalny dla oka. Rewelacyjnie utrwala makijaż, a poprzez zawartość mąki ryżowej, świetnie również matuje. Pomimo swojej transparentności, produkt dostępny jest w kilku kolorach. Dla ułatwienia Wam wyboru, we filmiku przedstawiam wszystkie barwy i krótko charakteryzuję je. Mam nadzieję, że nagranie okaże się dla Was pomocne. Pozdrawiam serdecznie, Monika :*

 

Nazwa Dostępność Cena
Kryolan - Puder Transparentny 20g - ART. 5703 - TL 11 W magazynie 38.21 zł
KRYOLAN - Dermacolor - Puder Fixujący Makijaż - 20g - P4 W magazynie 53.66 zł
Kryolan - Puder Transparentny 60g - ART. 5700 - TL 1 W magazynie 73.17 zł
Kryolan - Puder Transparentny 60g - ART. 5700 - TL 9 W magazynie 73.17 zł
Kryolan - Puder Transparentny 20g - ART. 5703 - TL 1 W magazynie 38.21 zł
Kryolan - Puder Transparentny 20g - ART. 5703 - TL 3 W magazynie 38.21 zł
Kryolan - Puder Transparentny 20g - ART. 5703 - TL 11G - PUDER Z ROZŚWIETLAJĄCYMI DROBINAMI W magazynie 38.21 zł
Kryolan - Puder Transparentny 20g - ART. 5703 - TL 9 W magazynie 38.21 zł
Kryolan - Puder Transparentny 60g - ART. 5700 - TL 11 Chwilowy brak 73.17 zł
Kryolan - Puder Transparentny 60g - ART. 5700 - TL 11G - PUDER Z ROZŚWIETLAJĄCYMI DROBINAMI Chwilowy brak 73.17 zł
KRYOLAN - Dermacolor - Puder Fixujący Makijaż - 20g - P1 Chwilowy brak 53.66 zł
Kryolan - Puder Transparentny 20g - ART. 5703 - TL 4 Chwilowy brak 38.21 zł
Kryolan - Puder Transparentny 20g - ART. 5703 - TL 7 Chwilowy brak 38.21 zł
Kryolan - Puder Transparentny 20g - ART. 5703 - TL 2 Chwilowy brak 38.21 zł
Kryolan - Puder Transparentny 60g - ART. 5700 - TL 4 Chwilowy brak 73.17 zł

Zobacz też

Komentarze do KRYOLAN - Puder transparentny - recenzja i kolory

Kikaa6
2020-06-22 11:34:26
Świetny

armiela
2020-05-17 01:00:31
ciekawie :)

boxz
2020-05-02 13:50:19
Wspaniały

marzena84p
2020-03-27 09:50:38
Świetny.

mp84
2019-11-05 14:26:39
Mam i bardzo lubię :)

juliaweo
2019-10-02 23:07:16
Świetny

log01
2019-06-27 17:12:46
Szkoda, że nie jest troche tańszy

delreynt
2019-05-14 19:25:29
swietny

Roksiby
2019-03-18 16:19:22
Świetny

kosmo
2019-02-12 18:47:48
Świetny

loli
2019-01-31 11:37:36
Świetne zestawienie kosmetyków

niunia123
2019-01-29 13:28:51
Świetnie

brygidap1
2019-01-06 12:15:23
Świetny

bobiko
2018-11-22 13:40:42
Można się zainspirować tym wpisem

koniczyna684
2018-10-23 12:43:57
Używam pudru Anti Shine :)

yoanna
2018-10-12 08:44:57
Chętnie wypróbuję te propozycje u siebie

kasiauznanska
2018-09-03 19:22:00
Świetnie

gutek
2018-07-13 17:40:08
świetny wpis, wiele kosmetyków mam do wypróbowania

anniee896
2018-06-25 14:11:08
Świetny

gasia
2018-05-25 13:04:33
Świetnie

bikara12
2018-03-28 07:55:44
Świetnie :)

jogo
2018-03-21 07:19:52
Może i u mnie by się sprawdził

lazybitch
2018-03-09 17:12:46
ładnie

anan93
2018-02-28 23:52:30
świetny

johanna1
2018-02-23 14:07:43
Muszę je przetestować na sobie

iilonka
2018-01-25 23:31:32
Chciałabym móc go wypróbować

jordan
2018-01-23 21:21:19
Ciekawe czy u mnie by się sprawdził ten puder

klauia4
2018-01-23 10:32:58
Chętnie wypróbuję :)

JuliaKaminska
2018-01-08 17:52:03
Jestem ciekawa czy u mnie by się sprawdziły te kosmetyki

lazybitch
2017-12-06 15:31:33
ładnie

xena
2017-11-14 17:44:59
Można się tu wiele dowiedzieć

GrazynaOrkie
2017-10-26 23:15:54
Przydatny post, zawarte informacje serio się przydają!

evi
2017-10-25 11:52:18
wygląda interesująco ten puder. może wypróbuje

mista
2017-10-13 14:12:21
przydatne informacje, kusi mnie by wypróbować ten puder

tinaa
2017-09-28 13:58:32
Ładny

mefir13
2017-08-29 18:28:23
Jeszcze nigdy nie miałam tego pudru

katia1
2017-08-26 13:02:32
warto przeczytać ten wpis

lwia1
2017-07-17 21:44:09
muszę wypróbować ten puder

prima
2017-06-02 15:14:49
wygląda interesująco może sie skuszę

bombelek1
2017-05-24 20:12:58
Świetny wpis, bardzo mi się podoba, przyjemnie się czyta :)

AgataR
2017-05-19 20:33:05
te pudry są super ale mają kiepskie opakowanie

kate575
2017-04-12 17:20:45
świetnie

kuna
2017-04-11 20:12:21
ciekawy wpis podoba mi się

Amante
2017-04-09 21:53:17
Ładnie :)

vvv
2017-03-30 19:23:53
ładnie

newtmas
2017-03-23 17:21:53
ciekawy wpis, warto go przeczytać

imstillhere
2017-03-22 18:58:48
ładnie

fiona1
2017-03-16 16:01:26
ciekawy wpis, warto go przeczytać

miaaapoa
2017-02-27 13:56:58
ładnie

pvris
2017-02-27 08:34:38
Ładnie

evkap
2017-02-26 23:41:19
Ładnie

melusi
2017-02-22 14:55:14
świetny

kajal
2017-02-21 19:23:13
ciekawe produkty, podobają mi się

kendalx
2017-02-16 09:40:45
Ładnie

twojeslodkiemarzenie
2017-02-15 22:01:36
Kolejny ciekawy wpis.

monifi
2017-02-13 11:53:39
świetny

wiesia
2017-02-12 16:13:23
ciekawy wpis polecam przeczytać

mufinka1
2017-02-09 19:02:54
zastanawiam się nad jego zakupem

kajal
2017-02-09 13:12:20
ciekawy i przydatny wpis polecam przeczytać

Plinka
2017-02-07 18:10:32
Ładnie

szaraem
2017-02-07 16:46:01
podoba mi się ten wpis

anetka1995
2017-02-01 20:55:18
ładnie

lucja1996
2017-01-29 21:42:32
ładnie

mjmj
2017-01-28 16:27:02
Ładnie

lvvv
2017-01-28 15:24:55
Ładnie

ilonam93
2017-01-23 19:53:52
mam puder matujący Kryolana ale jestem średnio zadowolona, za taką cenę spodziewałam się efektu na dłużej

manju23
2017-01-23 16:10:18
ładnie

milllena
2017-01-22 11:19:30
ładnie

Netvous
2017-01-18 07:35:41
Ładnie

lamania1
2017-01-11 12:42:27
nie używałam jeszcze tego pudru

nataliagliszczynska
2017-01-01 06:38:23
Pudry z kryolan sa niezawodne

monifi
2016-12-29 00:03:02
świetny

Rolks
2016-12-24 11:46:29
Ladnie

zuzka23
2016-12-16 22:43:58
ładnie

lux
2016-12-16 21:03:23
Ładnie

jssi
2016-12-12 16:36:09
Ładnie

angeliss
2016-12-10 23:54:29
pojemności mają zabójcze;]

tumblrgirl98
2016-12-10 12:20:12
świetny

halinka1
2016-12-05 12:59:55
podoba mi się ten wpis

duszek86
2016-12-04 20:28:13
lubię ten puder, szczególnie do zdjęć <3

bettilou
2016-11-21 22:34:15
coś takiego jest na prawdę ładne .

tymianek
2016-11-19 22:00:19
świetny

cocox
2016-11-17 10:19:46
Ładnie

dididit
2016-10-29 12:13:35
świetny

amelia90
2016-10-26 10:37:19
jeszcze nie miałam tego pudru

Poiuyt
2016-10-22 15:58:37
Ladnie

leo
2016-10-21 10:22:36
uwielbiam tę markę kosmetyków

jaa
2016-10-19 03:38:28
świetny

kasis123612
2016-10-17 22:31:11
Świetnie

Lukrecjaa
2016-10-10 13:40:58
a mnie jakoś ten puder nie służy...

ninalala
2016-10-09 12:39:16
wydaje się fajny

Madziq
2016-10-04 08:28:36
wygląda swietnie. myslę, ze kiedys się skuszę :)

jolanta77
2016-10-01 08:50:48
nigdy tego pudru nie mialam, ale tańsze zamienniki

pachnidł0
2016-09-20 21:40:19
super

kryskakryska
2016-09-09 08:28:54
Super

misia2203
2016-09-08 16:44:48
może kiedyś wypróbuję.

iv90
2016-09-05 12:45:04
Mam zamiar zaopatrzyć się w niego w najbliższym czasie :D

dino
2016-09-05 08:21:23
super

sweetbeauty
2016-09-04 18:02:30
Chciałabym w końcu spróbować jaki puder z Kryolan

aleerea
2016-08-26 13:39:55
super

lalola09
2016-08-18 16:43:11
Super

zaszalej
2016-08-17 11:54:06
Super

xoxo
2016-08-15 08:34:39
Super

marrlena115
2016-08-14 10:30:38
Super

gabi1234
2016-08-11 17:34:12
super

bruno
2016-08-02 08:31:19
super

paulinaaa9331
2016-07-26 09:55:38
super

crazzyeyes
2016-07-25 19:40:59
super

Mnbvc
2016-07-04 20:11:31
Super

tiramisu2016
2016-06-30 13:58:51
super

97052803408
2016-06-17 21:57:21
super

fweafwqf
2016-06-14 23:50:27
super

miqota
2016-06-11 11:37:18
Super

koniczynka100
2016-06-07 14:55:30
super

Lisia
2016-11-23 01:08:31
nie zgodzę się z tym

weronika8442
2016-06-02 16:19:46
muszę kiedyś go wypróbować ;)

login
2016-05-31 15:36:52
genialny puder

Klaudia
2016-05-29 16:25:27
Lubię ich pudry do makijaży ślubnych.

zieloneokulary1
2016-05-16 20:46:07
Super

judyt4
2016-05-16 18:17:32
super

ewelina9090
2016-05-12 11:19:42
super

Zxcvb
2016-05-08 12:39:30
Super

ziarenkoo1
2016-04-18 13:01:25
super

margog9090
2016-04-15 14:30:56
SUPER

Cece89
2016-04-12 20:46:15
super

asdfgh
2016-04-11 20:30:21
Super

tosiak
2016-04-04 20:04:19
Super

jess78
2016-04-04 15:40:35
świetny

gigix
2016-04-03 16:57:46
świetny

wika
2016-04-02 19:32:49
Super

kejti56
2016-04-01 21:01:20
świetny

blow
2016-04-01 16:01:36
świetny

mimijane
2016-04-01 14:47:00
super

joanna9090
2016-04-01 07:10:50
super

marni
2016-03-31 00:08:25
super

vincentvangogh
2016-03-30 18:24:15
Słyszałam, że ten puder jest świetny:)

hanaban
2016-03-29 16:35:15
świetny

eluv
2016-03-28 22:33:07
super

karolinka4560
2016-03-28 19:52:21
Fajne

niewyspana
2016-03-28 18:27:18
Super

volivs
2016-03-28 08:52:52
Super

lily21
2016-03-27 16:49:01
super

elizzka
2016-03-26 10:16:10
super :)

kikaku
2016-03-25 21:59:16
ekstra

mikin
2016-03-25 21:02:05
super

kikaku
2016-03-24 22:52:12
super

jowita40
2016-03-24 22:44:02
Planuje kupic

drt
2016-03-23 17:37:30
Mam inny puder sypki, ale może kiedyś wypróbuje i ten.

midle
2016-03-23 06:15:22
Super

Hannana
2016-03-22 23:39:07
Nie miałam

madere
2016-03-22 21:07:53
Super

sblaszczyk13051998
2016-03-21 16:39:23
świetny

elik
2016-03-18 22:54:26
super

tygielek
2016-03-17 23:30:26
świetny

gghjl
2016-03-17 20:43:34
Super

marli54
2016-03-16 18:33:32
świetny

teddy23
2016-03-15 16:00:24
świetny

zuza5254
2016-03-13 11:25:06
super

midlle
2016-03-13 10:44:16
super

aniie12
2016-03-12 17:15:31
super

Klaudiamala
2016-03-12 14:05:29
Super

alunia2202
2016-03-11 18:29:45
cudowny jest ;)

lipsy
2016-03-10 16:41:48
super

janka40
2016-03-09 16:06:38
świetny

kitty000
2016-03-08 16:43:36
świetny

wowahao
2016-03-07 22:15:49
Super

MM2003
2016-03-07 17:31:29
Super

chery25
2016-03-07 14:47:19
świetny

Fela
2016-03-07 00:03:21
Fajne

lucyrokythfkh
2016-03-06 23:41:31
super :)

wikii89
2016-03-06 01:42:56
świetny

anee
2016-03-05 16:04:50
super

gosia123
2016-03-04 21:18:20
super

anee
2016-03-04 20:33:05
Extra :)

moyo1990
2016-03-03 23:47:45
super :)

jezujezu
2016-03-03 14:18:21
Super

zuza5254
2016-03-01 19:14:06
super

formnk353
2016-03-01 18:03:54
świetny

rose01
2016-02-29 21:18:15
fajny

formon
2016-02-29 16:08:52
świetny post

magdalen97
2016-02-28 23:15:08
lubie to

dizzy
2016-02-28 19:00:44
super post

kasia123612
2016-02-27 18:44:29
Super

Olaa1122
2016-02-26 15:09:06
Uwielbiam pudry Kryolan.

blondee
2016-02-26 13:11:36
super

formon
2016-02-25 13:50:37
fajnie

zombiee
2016-02-25 13:05:32
Super

natalkaaa
2016-02-22 23:50:36
Super

lotka77
2016-02-21 17:40:08
Super

lusior
2016-02-20 16:34:28
fajna recenzja :)

Moja
2016-02-20 08:42:20
A po co różne odcienie, skoro puder w założeniu ma być transparentny?

ptysiul
2016-02-19 08:18:20
Nadal nie wiem czy dla mnie będzie bardziej odpowiedni TL2 czy TL11, aczkolwiek pomogłaś mi tym filmikiem i upewniłaś, co do kolorów i transparentności pudrów :)

mylips
2016-02-18 18:01:28
Super

kalulla5
2016-02-18 15:31:38
kiedyś miałąm okazję użyć, świetny efekt

anee
2016-02-17 17:05:10
nigdy nie używałam takiego pudru

Moja
2016-02-16 13:16:32
Super

Szafranek
2016-02-15 15:06:41
Fajne

moriys
2016-02-14 21:44:31
super

comfortinnending
2016-02-14 07:18:06
Mnie bardziej kusi ten kultowy, sypki. :)

Moja
2016-02-13 21:40:45
Super

elaela
2016-02-13 12:55:43
Super

laughwithme
2016-02-13 00:52:25
Super

zosia95
2016-02-13 00:50:45
Fajne

silva13051998
2016-02-10 14:57:15
uwielbiam ten puder ;)

Moja
2016-02-09 00:06:56
Super

xlapinska
2016-02-04 15:44:50
Super

Dominika33
2016-02-01 23:31:16
Może kiedyś kupię

pvulinax
2016-01-30 21:05:38
Super

jgolinska
2016-01-25 11:28:30
swietny produkt

kamilakas
2016-01-24 22:38:00
Super

Alicjaf
2016-01-23 19:10:09
Jest dobry

weni02
2016-01-22 14:32:59
miałam z nimi do czynienia i jestem bardzo na tak ;)

marysia455
2016-01-22 12:48:22
Bardzo fajny produkt

marysia455
2016-01-22 12:48:21
Bardzo fajny produkt

Klaudiamala
2016-01-21 22:21:04
Super

Ana00
2016-01-16 13:39:51
Super

Ana00
2016-01-16 13:39:46
Super

Ana00
2016-01-16 13:39:31
Super

Ana00
2016-01-16 13:39:17
Super

asiazas
2016-01-15 22:17:11
super

ann133
2016-01-13 22:46:21
Fajny

aniasach
2016-01-10 01:57:20
Super

usuniete20161230
2016-01-08 16:21:05
Świetny

Sandra123
2016-01-02 12:19:15
Świetny jest

rdmakeup
2016-01-01 15:16:42
u mnie sie nie sprawdzil :(

emilkavv
2015-12-29 22:40:18
Super

ANNESA
2015-12-25 22:08:27
Swietny

bubububu11
2015-12-24 11:02:45
Jest super

waterandwine
2015-12-19 22:12:10
super

injafi
2015-12-18 22:30:54
uwielbiam! szczerze polecam :)

szklanapanda
2015-12-16 22:33:15
Jest dobry

kiniaa19
2016-01-07 17:13:04
własnie otóz to ^^

drzazdzewska
2015-12-14 13:25:20
Słyszałam o nim mnóstwo dobrego, warty uwagi ;)

MaryMary
2015-12-10 12:36:37
jakoś nie mogę się przekonać do pudrów transparentnych ;/

Moja
2016-02-19 23:47:02
A ja właśnie wolę takie niż w kolorze.

Carmelo002
2015-11-30 15:39:58
fajnie, ze produkty są dostępne u Ciebie w sklepie :)

LaRive
2015-11-28 09:46:22
nigdy nie używałam takiego pudru. Czym on różni się od takiego zwykłego w kamieniu?

Jarczan
2015-11-23 17:41:55
Na razie mam z inglota

sylwuzaur13
2015-11-20 21:33:05
Super produkt

natalka909
2015-11-15 22:51:51
zawsze mozna wybrac transparentny :)

xyzsylwiaxyz
2015-11-12 12:43:40
jest świetny ale cena.. :/

klaudusia0807
2015-11-11 14:13:29
Hmm jeżeli cena jest adekwatna do jakości to warto. Pytanie tylko jak dobrać odpowiedni odcień ;/

Responda
2015-11-02 11:00:21
przyjaciółka go ma i bardzo sobie ceni

Jarczan
2015-10-28 00:28:29
Szkoda, że Nie jest tańszy

kloss1
2015-10-21 17:18:55
gdyby był tańszy to by już leżał u mnie w kosmetyczce ;)

kasia09071998
2015-10-14 13:23:04
Od dłuższego czasu zastanawiam się nad tym produktem. Chyba w końcu się skuszę :)

Janka
2015-10-12 00:03:30
Szkoda, że Nie jest trochę tańszy

anczulka
2015-10-07 23:13:40
Najlepsze

karotka07
2015-10-07 23:04:53
Przez całe swoje życie nie używałam pudrów, ale chyba czas to zmienić :) Teraz tylko waham się między matującym a transparentnym

moco
2015-10-07 18:20:34
super

hellosadnessxx
2015-10-04 00:30:05
super :)

syyylwia
2015-10-01 19:47:24
mam zamiar przetestować ;) z tego co widzę bardzo dobrze się sprawdza u waas ;)

czapelka
2015-09-27 21:42:27
wersja anti-shine jest chyba najslawniejsza

pepsi13051998
2015-09-23 20:45:37
poluje na ten produkt ;)

nananan1305
2015-09-21 18:36:08
świetny produkt ;)

lily96011
2015-09-21 11:46:13
super recenzja :)

DobraDusza88
2015-09-17 20:36:14
Fajnie wychodzi stosunek ilości do ceny :)

bsylwia13
2015-09-17 17:30:37
bardzo dobrej jakości jest ten puder ;)

blondi049
2015-09-08 18:14:25
świetny produkt ;)

jupi
2015-09-08 08:06:28
Mogę śmiało powiedzieć, że puder Anti -Shine to niemal ideał. Najlepszy jaki do tej pory używałam, w moim przypadku to 8h bez błyszczenia. To duży sukces.

sylwia464
2015-09-05 16:02:49
najlepszy z najlepszych :))!

kamilla
2015-08-31 13:32:06
musze wypróbować

tutajsylwia
2015-08-28 16:46:37
miałam i jest bardzo dobry ;)

sylka33
2015-08-18 11:34:27
chyba najbardziej znany puder matujacy to anti-shine :)

kamilaa109
2015-08-16 09:21:29
Bardzo dobre produkty :)

sblaszczyk1998
2015-08-14 16:01:01
jeden z lepszych pudrów jakich używałam ;)

paula978
2015-08-14 12:38:26
mój ulubiony :)

rozkminiaj1
2015-08-14 11:38:17
świetny kosmetyk ;)

kazmase13
2015-08-13 19:48:17
słyszałam o nich bardzo przychylne opinie ;)

whispers199
2015-08-13 19:39:31
Dobry wybór jesli chodzi o puder :)

Sylwia14
2015-08-11 23:00:27
wiadomo, kryolan najlepszy

MałgosiaGosia
2015-08-10 10:02:18
przydatna recenzja

karolina1005
2015-08-09 20:15:31
fajny puder

Gorzka13
2015-08-08 14:06:59
Zdecydowanie wolę pudry sypkie od tych w kompakcie.

13maja
2015-08-06 13:46:40
wszyscy je zachwalają ;) podobno powalają trwałością ;)

ataraszewska
2015-08-04 21:59:27
Polecam bo to bardzo dobry produkt, jednak nie jest nie do zdarcia ;) Ja wciąż szukam lepszego

Paulina12345
2015-07-31 11:07:07
Wersja Anti-shine jest nie do przebicia :)

sylwia1305
2015-07-24 16:22:29
słyszałam bardzo dobre opinię, na pewno spróbuje ;)

tusseya
2015-07-22 16:43:34
Bardzo zachęcająco wyglądają te pudry. Ciekawa jestem jak wypadają w porównaniu z pudrami sypkimi Vipera?

kasiek
2015-07-08 09:39:51
Swój pierwszy puder kryolan zamówiłam właśnie na ladymakeup po Pani recenzji. W moje ręce wpadł Kryolan - Puder Anti-Shine. I stał się moim ulubieńcem!

Maffinka
2015-07-07 21:08:52
trzeba by kiedyś wypróbować ;p tyle pozytywnych ocen że się skuszę ja wykończę moje pudry

KamiluŚkaa
2015-07-07 10:51:12
Zastanawiałam się kiedyś nad nim, ale ostatecznie postawiłam na Paese puder ryżowy, ale na pewno jak go skończę to wypróbuję ten puder bo czytałam o nim dużo dobrego :)

Jolek
2015-07-03 13:16:26
Kupiłam. A dzisiaj spróbowałam i jestem pod ogromnym wrażeniem. Gdyby nie filmik a później przeczytane wspaniałe opinie o pudrze na pewno bym nie kupiła. Dziękuję i pozdrawiam

kasiek
2015-06-29 13:21:37
bardzo, baaardzo przydatny filmik! dziękuję :)

czarnulaxyz
2015-06-22 17:10:07
mam ten puder transparentny i jestem z niego bardzo zadowolona:) mam ochotę wypróbować jeszcze ten Puder Anti-Shine:)

ladymakeup
2015-06-23 12:38:28
Jeśli masz problem ze strefą "T" to szczerze polecam anti-shine - mój must have ;p

MartaKisicka
2015-06-22 11:00:27
bardzo pomocny filmik, a puder polecam bo jest rewelacyjny!!!

ladymakeup
2015-06-23 12:38:52
dzięki za komentarz :) cieszę się, że spisuje się :)

monika212121
2015-06-21 20:18:11
swoją drogą fajne byłoby zrobienie takiego filmiku z Kryolan Dermacolor - Kamuflaż - Camouflage Creme i Kryolan - Ultrafoundation - Podkład dobrze kryjący do twarzy

ladymakeup
2015-06-23 12:41:19
;p z kamuflażami najpopularniejszymi nie będzie problemu, ale z ultrafoundation gorsza sprawa;p

Puneet
2015-06-21 19:02:11
Proszę zrób taki przegląd Kryolan TV Paint Stick !! Jest to jedna wielka niewiadomo nie ma nigdzie takiego filmiku ;) A filmik rewelacja :)

riley
2015-06-26 00:29:16
Podpisuję się rękami i nogami, chociaż już swój zestaw do mieszania kolorów mam. :)

ladymakeup
2015-06-21 19:11:17
Dzięki za komentarz :) test TV paint stick na pewno pojawi się, planuję nagranie już od kilku dni :) może nie wszystkich kolorów ale będzie filmik :)

Kasia
2015-06-22 00:49:46
W takim razie wstrzymam sie z kupnem i poczekam na filmik.. :)

ladymakeup
2015-06-23 12:40:33
Jak wolisz;p ale nie wiem kiedy uda mi się nakręcić taki filmik bo trochę czasu więcej wymaga;p Jeśli Ci się spieszy, napisz do nas maila i podaj z jakich podkładów kolorystycznie jesteś zadowolona (najlepiej z naszej oferty) - spróbujemy pomóc Ci w wyborze i porównamy odcienie :)

Kasia
2015-06-23 14:38:37
Tak jak najbardziej np. Max Factor Lasting Performance w kolorze 109, Bourjois Helathy Mix w kolorze 52, Rimmel Wake me Up w kolorze 100. Jeżeli mogłaby Pani mniej więcej podpowiedzieć mi jaki będzie odnośnik do tych kolorów będę niesamowicie wdzięczna I odpowienik o ton ciemniejszy od tych co podałam. idze lato I moja skóra zaczyna się troche opalać tak więc może przydać się o ton ciemniejszy. Z gory dziękuje