Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

Moje kosmetyki - kredki do oczu, tusze do rzęs...

  • Data opublikowania: 10 Listopad 2010
  • Autor: ladymakeup
26


Moje kosmetyki - kredki, tusze


Moi Kochani, zgodnie z zapowiedzią, przedstawiam ciąg dalszy mojego arsenału kosmetycznego :) tym razem przypadła kolej na wszystkie produkty, które codziennie służą mi pomocą przy wykonywaniu makijażu oka :) czyli opowiem Wam o takich kosmetykach jak: kredki do oczu, produkty do brwi, tusze do rzęs a także pozostałe miłe kosmetyki, bez których ciężko byłoby wykonać perfekcyjny makijaż :)

Pamiętajcie jednak, że to nie koniec mojej "hodowli" kosmetyków ;) jest ich jeszcze bardzo dużo, zatem przygotujcie się mentalnie na jeszcze parę podobnych filmików;) ponadto mój arsenał ciągle rośnie - więc chyba będę musiała ciągle mój zestaw uaktualniać :)

pozdrawiam Was Wszystkich serdecznie i życzę dużo uśmiechu podczas oglądania ;*


Zobacz też

Komentarze do Moje kosmetyki - kredki do oczu, tusze do rzęs...

log01
2019-06-21 14:47:45
niezła kolekcja

koniczyna684
2018-12-11 16:40:26
Świetny :)

anniee896
2018-07-13 19:43:22
Świetny

jogo
2018-04-23 08:22:54
ciekawie jest wrócić do starszych artykułów

anan93
2018-02-25 16:03:30
świetny

jordan
2018-01-29 19:51:54
moja ulubiona kredka nude to ta z maybelline

jordan
2018-01-28 21:15:43
może źle na Panią oddziałowuje ten płyn

bettilou
2017-12-18 13:10:44
Co zrobić mam z takimi mega zaczerwieniami na policzkach po tonizowaniu buzi? :)

lazybitch
2017-11-29 19:26:41
ładnie

pierozkowa
2017-11-08 14:01:06
Kiedy będą dostępne wszystkie syntetyczne pędzle od Hakuro do cieni i ogólnie oczu? Widze, ze są tylko te z krótkimi rączkami. :*

tinaa
2017-10-12 20:53:39
dobrze wiedzieć

mefir13
2017-09-06 09:21:03
warto przeczytać ten wpis

lwia1
2017-08-23 11:40:12
warto przeczytać ten wpis

katia1
2017-08-22 14:34:04
wiele przydatnych informacji polecam

prima
2017-06-19 22:42:34
ładne

Netzakupy
2017-06-19 16:05:42
Całkiem ładne opracowanie, fajnie, podoba mi się

lenon
2017-05-19 18:19:01
ciekawy wpis podoba mi się

Amante
2017-04-15 08:43:56
Ładnie :)

vvv
2017-03-23 10:06:12
ładnie

mufinka1
2017-03-03 18:07:44
ciekawy wpis, podoba mi się

mjmj
2017-02-16 19:01:53
Ładnie

melusi
2017-02-15 23:24:38
świetny

manju23
2017-02-09 20:43:18
ładnie

lucja1996
2017-02-05 22:13:32
ładnie

monifi
2017-02-04 20:14:36
świetny

milllena
2017-01-27 09:11:07
ładnie

lvvv
2017-01-25 15:55:15
Ładnie

katherina13s
2017-01-12 22:47:34
pozazdrościć kolekcji :)

zuzka23
2017-01-05 00:03:51
ładnie

tola
2016-11-23 13:11:46
podobają mi się takie wpisy, oby więcej takich

ninalala
2016-11-17 16:58:13
ładnie

tymianek
2016-11-16 11:48:35
świetny

kasis123612
2016-11-15 23:00:20
świetne

lux
2016-11-15 11:44:41
Ładnie

Lisia
2016-11-13 17:32:35
coś mi się zdjęcia nie wyświetlają poprawnie

tjaktereska
2016-09-29 23:41:15
świetny wpis

pachnidł0
2016-09-25 23:18:58
super

kiniaa19
2016-10-19 17:25:30
muszę przyznać, że zgadzam się z Tobą :-)

jaa
2016-09-25 01:13:06
świetne

Cece89
2016-09-08 13:27:07
świetny

pigi
2016-08-08 14:36:50
super

gabi1234
2016-08-07 15:57:44
super

tiramisu2016
2016-07-28 20:41:54
Super

koniczynka100
2016-07-06 15:22:36
super

miqota
2016-06-30 18:16:48
Super

zieloneokulary1
2016-06-12 22:49:36
Super

ewelina9090
2016-06-12 03:33:49
Super

weronika8442
2016-06-06 18:14:50
super :)

login
2016-05-29 14:23:08
wow

judyt4
2016-05-23 16:33:18
super

drt
2016-05-02 05:20:35
ładna kolekcja ;)

drt
2016-05-01 05:05:47
Świetna kolekcja.

joanna9090
2016-04-16 07:15:18
super

tosiak
2016-04-04 19:53:11
Super

jess78
2016-04-04 19:46:19
świetny

gigix
2016-04-04 13:48:33
świetny

kejti56
2016-04-02 22:55:19
świetny

mimijane
2016-04-01 18:41:30
świetny

volivs
2016-03-31 17:10:50
Super

marni
2016-03-31 11:05:10
świetny

hanaban
2016-03-30 00:16:44
świetny

jowita40
2016-03-29 22:40:29
Super

niewyspana
2016-03-29 15:26:26
super

lily21
2016-03-29 14:50:56
świetny

eluv
2016-03-28 18:54:34
Fajnie

Olaa1122
2016-03-28 10:46:10
Super :)

elizzka
2016-03-27 23:13:02
super :)

kikaku
2016-03-27 22:27:32
świetny

midle
2016-03-26 20:44:33
Super

mikin
2016-03-25 23:33:07
świetny

tygielek
2016-03-23 18:54:49
świetny

weronika9090
2016-03-22 18:13:45
Super

Klaudia
2016-03-21 16:56:28
Kredek nie mam dużo bo jakoś specjalnie za nimi nie przepadam. Ale czarna, brąz, cielista to podstawa. No i kilka kolorów żeby zrobić fajną bazę pod cienie.

elik
2016-03-20 14:02:14
świetny

marli54
2016-03-17 18:12:38
super

teddy23
2016-03-15 22:31:05
świetny

zuza5254
2016-03-15 13:10:39
super

aniie12
2016-03-12 17:09:46
super

lipsy
2016-03-10 22:59:19
świetny

ptysiul
2016-03-09 22:49:12
Łał, masz czas żeby ich wszystkich użyć? :p

kitty000
2016-03-09 20:35:54
świetny

MM2003
2016-03-07 18:26:55
Super

comfortinnending
2016-03-07 14:05:46
Ciekawe

naszka
2016-03-05 23:50:17
super

gosia123
2016-03-04 23:55:41
świetny

rose01
2016-03-02 23:03:49
świetny

laughwithme
2016-03-01 20:18:44
super :)

dizzy
2016-02-29 20:30:54
świetny

blondee
2016-02-27 15:59:55
Super

anee
2016-02-26 19:21:33
świetne :P

zombiee
2016-02-26 12:37:36
super

Moja
2016-02-24 15:25:09
Niezłe zbiory :)

lusior
2016-02-24 15:21:47
super :)

Ana00
2016-02-05 02:43:29
super

hellosadnessxx
2016-02-02 15:47:01
super :)

hellosadnessxx
2016-02-02 15:46:48
mega :)

rdmakeup
2016-01-30 13:38:55
Super

Klaudiamala
2016-01-22 23:11:53
Super

ANNESA
2015-12-28 21:47:03
Super

waterandwine
2015-12-20 23:13:15
ekstra :)

MaryMary
2015-12-12 22:48:15
Super ;)

Gorzka13
2015-12-01 23:16:52
Świetna kolekcja :)

Carmelo002
2015-11-30 19:21:43
Super :)

klaudusia0807
2015-11-29 18:44:30
Fajny filmik :)

LaRive
2015-11-29 12:00:47
Fajny filmik :)

sylwuzaur13
2015-11-21 22:35:30
świetny filmik

kloss1
2015-10-30 11:37:15
Fajne produkty :)

jupi
2015-09-18 17:07:31
Moniko ! Bardzo lubię twoje filmy :-)

aneczka1409
2015-09-08 20:02:02
ciekawy filmik :)

tutajsylwia
2015-09-07 17:58:26
super filmik ;)

sylwia464
2015-09-07 17:50:50
fajne kosmeetyki :)

kamilla
2015-08-31 13:43:17
własnie

whispers199
2015-08-29 09:56:19
Ciekawe produkty :)

kamilaa109
2015-08-18 21:42:50
Fajny filmik :)

sblaszczyk1998
2015-08-16 13:21:32
fajna kolekcja:)

paula978
2015-08-14 13:04:37
przydatny wpis i recenzja :)

rozkminiaj1
2015-08-14 12:02:20
ale kolekcja ;)

Sylwia14
2015-08-11 21:46:07
fajne kosmetyki

MałgosiaGosia
2015-08-10 11:03:56
przydatna recenzja

karolina1005
2015-08-09 21:53:41
przydatny filmik

Paulina12345
2015-08-03 00:43:30
Ciekawa kolekcja :)

trzynastymaja
2015-07-26 14:00:01
jestem uzależniona od testowania tuszy do rzęs :))

kamcia713
2015-07-24 15:47:34
mam spora kolekcje, po tym filmiku jeszcze kilka dołączy do tego grona ^^

KamiluŚkaa
2015-07-20 13:45:48
Na NYXa w kolorze Milk poluję od niedawna bo przydałaby mi się jakaś biała kredka/cień :)

monika212121
2015-06-08 14:00:19
a mi troszkę Monika przypomina Natasze Urbańską

romek
2011-10-22 12:45:10
Prowadząca ma duże dłonie. Jak mężczyzna.

Caden
2011-09-06 19:01:48
To think, I was confused a muntie ago.

ajsha
2011-07-28 22:04:59
hej! bardzo lubię oglądać twoje filmiki ale..czy ten żółty tusz do rzęs nie był wprzypadkiem filmiku o kosmetykach których nie polecasz?!

Klaudia781
2011-04-28 13:35:16
Cześć ;) Mam pytanie chciałabym kupić tusz akurat jestem nabywczynią tego żółtego którego nie polecasz a chciałabym kupić jakiś dobry , który przede wszystkim nie kruszy się ... jaki byś mi poleciła - i chciałabym żeby to był tusz do 25zł.

kama
2011-02-07 19:36:56
Mam pytanie czy jest Pani zadowolona z maskary z Virtuala Futuristick?? I jeszce jedno kiedy Pani zaczęła swoją makijażową przygodę??

Karolina
2011-02-02 20:10:09
jakiego podkładu pani użźywa?

Aneta
2010-12-31 15:22:50
Pierwszy raz natrafiłam na Twoją stronę ale przyznaję, że jestem pod ogromnym wrażeniem! Pokazujesz jak w prosty sposób zrobić makijaż który wydaje się być dość skomplikowanym. Ja również mam pytanie odnośnie makijażu studniówkowego. Moja sukienka ma kolor pudrowego różu a na biuście ma szare cekinki. Mam ciemne włosy, oczy,cerę. Lubię wyraziste makijaże. Możesz mi doradzić taki który będzie pasował do sukienki? Gorąco pozdrawiam!

ladymakeup
2011-01-02 15:34:53
Myślę, że na pewno pasowałby Ci makijaż z akcentami srebra..jeśli lubisz intensywne makijaże to na pewno smokey eye z wykończeniem srebrnym :)

fanka ladymakeup
2010-12-13 20:03:04
Dziekuję Ci bardzo i z niecierpliwością czekam na nowy filmik studniówkowy;)

patryk1702
2010-12-11 15:39:37
swietny film-pozdrawiam

fanka ladymakeup
2010-12-09 20:39:12
Hej! Bardzo podoba mi się Twoja strona i sposób w jaki udzielasz rad na temat makijażu w swoich filmikch.Bardzo często korzystam z twoich porad. Mam w tym roku studniówkę i nie mam pomysłu na makijaż. Co prawda nie mam jeszcze sukienki, ale na pewno będzie ona czarna (mój ulubiony kolor). Może mogłabyś jakoś mi pomóc? Chciałabym, żeby był to delikatny makijaż, ale zarazem elegancki i podkreślający urodę - nie chcę wyglądac jak kukła;) Jestem blondynką i mam duże szare oczy. Jeżeli dasz radę zrobic jakiś filmik będę bardzo wdzięczna:-)

ladymakeup
2010-12-09 21:20:03
Niezmiernie mi miło czytając takie słowa :) Makijaż na studniówkę mam w planach przygotować, wiele dziewcząt mnie o to prosi :) poza tym moja kuzynka w tym roku tez ma studniówkę i będę ją malować - postaram się, aby była moją modelką :) ps.jeśli chciałabyś wykonać delikatny makijaż spójrz proszę na filmik z makijażem ślubnym http://www.ladymakeup.pl/makijaz/slubny/ - inna tematyka co prawda, ale makijaż nadający się również i na ta okazję:)

Honorcia
2010-11-29 10:48:47
Jakiej kredki używasz w filmiku http://www.youtube.com/watch?v=8rRoZK7ZfGM&feature=related bo jest bardzo fajna z tego co widać!?:)

Kizia1213
2010-11-15 19:50:59
z Leszna - pozdrawiam :-)))))

Bettie
2011-09-05 11:11:31
I found just what I was ndeeed, and it was entertaining!

maggie
2010-11-13 14:06:38
Widać, dziewczyny strasznie się czepiają wymowy...Żeby je zadowolić, bd musiała Moniko chyba wymawiać dla jednych z niksa a dla drugich z nyksa...:P

korneliamys
2010-11-12 23:53:33
super :)

basia6811
2010-11-11 21:30:45
śliczny masz makijaż .pzdr

wiola15694
2010-11-11 19:23:03
mam pyt nie dotyczące filmiku latem uzywa się kremu na dzień z filtrem chroniącym przed słońcem zimą zapewne takiego który nawilża i chroni przed mrozem i czy mogłabym prosić o polecenie jakiegoś kremu na dzień bo nie maluje teraz wogóle twarzy tylko oczy..takiego , który jest odpowiedni na ten okres jesień -zima , mam cerę mieszaną , skłonną do różnych zmian jednakże z racji , że biore tabletki występują one rzadziej, chociaż moja cera mieszana ma tendencje do wyprysków, prosze o polecenie jakiegoś kremu na dzień na zimę, mrozy i na noc taki który nie obciąża cery ;)

ksksksks
2010-11-11 08:56:02
szkoda ze nie powiedzalas wiecej o tuszach:) ja szukam czegos co poprostu poczerniloby moje rzesy moze ewentualnie troszke podkrecilo i tyle..chce tylko zeby byly bardziej widoczne niz sa gdy ich nie maluje:) mozesz mi cos polecic? bo zazwyczaj jak ja cos kupie to strasznie pogrubia, robia sie grudki a po czasie tusz sie osypuje..

maggie
2010-11-13 14:02:40
Byłam kiedyś na warsztatach z makijażu i tam kosmetyczka mówiła, że aby znaleźć swój tusz, musimy zastosować metodę prób i błędów. Można to zrobić drogą eliminacji, po odp sobie na pytania, jakie masz rzęsy - długie, krótkie, naturalnie podkręcone, gęste czy rozmieszczone w delikatnych odstępach od siebie. Wtedy bd mniej więcej wiedziała, jaki rodzaj szczoteczki Cię interesuje i jaki rodzaj tuszu, więc droga poszukiwań się zawęża:D

Angel8890846
2010-11-11 00:07:49
NYX rządzi u Ciebie :) Pozdrawiam

SweetPerelka
2010-11-10 23:42:57
jesteś przepiękną kobietą....no nie zła kolekcja ....dużo tych kredek

NelkoMama
2010-11-10 22:01:06
Szkoda, że nie powiedziałaś czegoś więcej o tych tuszach :(

shakus91
2010-11-10 20:58:03
sliczny makijaz :)wygladasz bosko :) Jezus wy sie zas czepiacie ;/ kazde wojewodztwo ma inny akcent dlatego takie jest wrazenie ;/ dla osoby z jej stron to nie widzi roznicy ;/ pojedzcie sobie na wschod polski to wgl zobaczycie, ze tam ludzie zupelnie inaczej akcentuje i trudno zrozumiec ;/ na slasku inny akcent tez jest mimo, ze nie wszyscy mowia po slasku to kwestia przyzwyczajen. Jeny ludzie jak wam wszystko przeszkadza to nie ogladajacie ;/ bo juz mam dosc waszych durnych komentarzy ;/

makijazehoney
2010-11-10 20:42:22
A czy ona jest jakąś polonistką, że ma wszystko idealnie wymawiać ? Czepiacie się, nic więcej. Pozdrawiam, ciekawa kolekcja :)

Ro0oBaCzeQ
2010-11-10 20:14:02
Super filmik ;)

roxana
2010-11-10 18:31:53
Widzę, że pomysł (pewnie nie tylko mój) z Twoimi top kosmetykami realizuje się, za co dziękuję :) popieram Anię/ Nailę i też chętnie bym obejrzała makijaż dla oczu jasnych niebieskich lub szarych i ogólnie blondynek ;)

Yamajka
2010-11-10 18:18:27
Super filmik ! Pozdrowionka:)

gosiabochenek
2010-11-10 17:33:56
Czepiacie się laski. Koleżanka jest chyba z wielkopolski :) Pozdrawiam. Fajny filmik

Mittuppi55
2010-11-10 15:30:09
Nie wiem o co wam chodzi? Koleżanka nie musi wiedzieć jak wymawia się nazwę prywatnej firmy! Słowu NYX nie jest przypisane żadne znaczenie. Nawet na amerykańskich filmikach słyszałam jak dziewczyny różnie wymawiały nazwę tej firmy- jak /nyks/ albo każdą literą osobno N Y X...

thatisfuckingcrazy
2010-11-10 15:23:26
"czecia kredka z niksa, którom akurat używam" trzecia kredka z nyksa, której akurat używam

maggie
2010-11-13 14:04:55
Wg Ciebie naturalnie brzmi wymowa NYKS czy po polsku po prostu NIKS..??Jeśli znasz się lepiej, załóż blog tematyczny o poprawnej polszczyźnie, z chęcią pooglądamy i posłuchamy.Pozdrawiam

Ania/ Najla ;)
2010-11-10 15:16:40
Cześć Lady Make Up! Masz prześliczne makijaże! Jestem Twoją fanką! =) Dlatego chciałabym abyś to Ty ,,zaprojektowała'' dla mnie makijaż, jeśli oczywiście miałabyś ochotę ;) Interesuje mnie bardzo makijaż dla niebieskich oczu, ale raczej bez eyelyner'a. Po za tym mam brązowe włosy (dość jasne) i jasną cerę. Mam prośbę! Poradź mi, jak powiększyć optycznie usta? Mam bardzo małe... :( Z góry dziękuję! ;** Będę Ci bardzo wdzięczna jeśli wykonasz taki makijaż! Z niecierpliwością czekam na Twój kolejny filmik ;D

SweetGirl6700
2010-11-10 12:56:17
Z Nyksa nie niksa!

Ania
2010-11-10 12:45:26
A ja poproszę o jeszcze jeden makijaż dla pań dojrzałych :)

tyska102
2010-11-10 12:15:48
Pytanie troszke z innej beczki ponieważ nie dostałam odp na mojego emaila wysłanego na adres znajdujący się na Twoim blogu,mianowicie czy ta paleta z Nyx za 137zł będzie jeszcze w sprzedaży w Twoim sklepiku i jeśli tak to kiedy? Pozdrawiam ;)