Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

Kosmetyki, których nie polecam

  • Data opublikowania: 15 Październik 2010
  • Autor: ladymakeup
29

W dzisiejszych czasach, gdy półki sklepowe pękają od nadmiaru towaru, bardzo trudno zdecydować się na zakup konkretnego produktu. Sprawa tym bardziej jest trudna w przypadku wyboru kosmetyków, gdzie większość z nich zapakowany w kolorowe i piękne opakowania, miliony wydane na akcje marketingowe i gdzie najpiękniejsze celebrytki reklamują dany produkt.. I z jednej strony możemy dziękować Bogu, że nie mamy komuny i pustych półek, ale z drugiej może rozboleć nas główka zanim natrafimy na odpowiadający nam kosmetyk.. :)

Dlatego w jakimś stopniu postanowiłam Wam pomóc i przedstawić Wam produkty, z których niestety ja nie jestem zadowolona, a wręcz zawiodłam się na nich.

Mam nadzieję, że filmik okaże się dla Was pomocny - dzięki za uwagę i czekam na Wasze komentarze :)

Zobacz też

Komentarze do Kosmetyki, których nie polecam

log01
2019-06-21 00:14:07
świetnie wyglądasz

brygidap1
2019-02-01 18:42:59
Świetny

anniee896
2018-07-13 14:17:19
Świetny

gasia
2018-06-28 15:00:58
Świetnie

nati
2018-05-23 08:31:48
lubie ten post

jogo
2018-04-23 12:10:34
takie wpisy są bardzo przydatne polecam

anan93
2018-02-25 12:52:11
świetny

jordan
2018-01-28 21:14:26
też dobrze wiedzieć czego lepiej nie kupować

Prada86
2017-12-07 07:24:13
Очень интересно!

lazybitch
2017-11-29 00:37:35
ładnie

tinaa
2017-10-12 20:52:59
dobrze wiedzieć

Prada86
2017-09-25 18:23:50
здорово!

mefir13
2017-09-06 09:22:36
warto przeczytać ten wpis

koniczyna684
2017-09-02 12:15:47
Miałam lakier Delia, jednak w innym kolorze, niestety też nie polecam.

lwia1
2017-08-23 12:57:07
warto przeczytać ten wpis

katia1
2017-08-22 14:33:10
wiele przydatnych informacji polecam

prima
2017-06-19 17:33:35
dobrze wiedzieć

lenon
2017-04-28 22:07:38
ciekawy wpis podoba mi się

Amante
2017-04-15 08:44:40
Dobry post! :)

vvv
2017-03-22 19:34:01
ładnie

eni89
2017-03-03 11:33:54
przydatne są takie filmy :) mogą ustrzec przed wyrzuceniem pieniędzy w błoto

Prada86
2017-02-17 15:50:10
интересно!

Koralin
2017-02-17 01:13:55
Ja jakoś nie mogę ,, dogadać '' się z kosmetykami Nivea...

mjmj
2017-02-16 16:07:52
Ładnie

melusi
2017-02-15 23:24:15
świetny

manju23
2017-02-09 16:54:27
ładnie

mufinka1
2017-02-09 00:25:00
ciekawy i przydatny wpis polecam przeczytać

lucja1996
2017-02-05 09:47:04
ładnie

monifi
2017-02-04 11:08:06
świetny

milllena
2017-01-27 09:09:53
ładnie

lvvv
2017-01-25 09:53:36
Ładnie

zuzka23
2017-01-04 19:34:50
ładnie

ninalala
2016-11-17 16:57:31
ładnie

kasis123612
2016-11-15 23:00:33
świetne

lux
2016-11-15 11:43:55
Ładnie

tymianek
2016-11-12 17:00:25
świetny

leo
2016-11-08 12:46:45
lubię takie wpisy bo można uniknąć nieciekawych kosmetyków

hellosadnessxx
2016-11-02 16:29:42
ładnie

Lisia
2016-10-30 16:03:15
bardzo ładne fotki do artykułu

tjaktereska
2016-09-29 21:14:08
świetny wpis

pachnidł0
2016-09-25 19:57:25
super

jaa
2016-09-25 01:12:39
super

Cece89
2016-09-08 15:55:33
super

pigi
2016-08-08 16:19:16
Super

gabi1234
2016-08-07 15:57:27
super

tiramisu2016
2016-07-28 20:43:05
Super

koniczynka100
2016-07-06 21:57:35
Super

pierozkowa
2016-12-01 15:38:38
Ajj... ubiegłaś mnie, buźki

miqota
2016-06-30 17:04:19
Super

ewelina9090
2016-06-12 13:09:29
Super

weronika8442
2016-06-06 18:15:58
przydatny film :)

login
2016-05-27 16:49:18
fajnie

judyt4
2016-05-24 15:14:36
super

rulizka
2016-04-15 15:58:31
polezno++++

tosiak
2016-04-04 19:52:47
Super

jess78
2016-04-04 19:46:52
świetny

gigix
2016-04-04 13:48:47
świetny

kejti56
2016-04-02 22:55:28
świetny

mimijane
2016-04-01 18:42:14
świetny

volivs
2016-03-31 17:11:16
Super

marni
2016-03-31 11:07:27
świetny

hanaban
2016-03-30 00:18:07
świetny

jowita40
2016-03-29 22:41:09
Super

niewyspana
2016-03-29 15:27:45
super

lily21
2016-03-29 14:51:36
świetny

elizzka
2016-03-29 12:23:24
super :)

eluv
2016-03-28 18:54:17
Fajnie

Olaa1122
2016-03-28 10:45:09
Super :)

kikaku
2016-03-27 22:28:15
świetny

midle
2016-03-26 20:45:04
Super

mikin
2016-03-25 23:37:21
świetny

mikin
2016-03-25 23:36:02
świetny

drt
2016-03-24 02:02:48
wow fajny look w filmiku.

tygielek
2016-03-23 18:55:21
świetny

weronika9090
2016-03-22 18:14:27
Przydatne informacje

Klaudia
2016-03-21 16:53:12
Mnie zawiodły produkty Essence. Chyba nie miałam żadnego dobrego.

elik
2016-03-20 14:02:24
świetny

marli54
2016-03-17 18:12:58
super

teddy23
2016-03-15 22:31:35
świetny

zuza5254
2016-03-15 13:11:15
super

Kitekatu
2016-03-14 12:47:31
Też mam kilka takich kosmetyków które mnie zawiodły, M.in. Nivea

aniie12
2016-03-12 17:04:11
super

lipsy
2016-03-10 22:59:49
świetny

kitty000
2016-03-09 20:36:20
świetny

MM2003
2016-03-07 18:27:53
Dobrze wiedzieć

comfortinnending
2016-03-07 15:05:43
Super

naszka
2016-03-05 23:49:58
super

gosia123
2016-03-04 23:55:50
świetny

rose01
2016-03-02 23:04:16
świetny

laughwithme
2016-03-01 20:17:13
super :)

dizzy
2016-02-29 20:31:24
świetny

magdalen97
2016-02-28 23:18:31
ja te znie polecam

blondee
2016-02-27 16:01:28
Super

anee
2016-02-26 19:26:39
przydatny filmik :)

zombiee
2016-02-25 21:10:56
fajny post

Moja
2016-02-24 17:47:57
Mascara Maybelline jest jedną z moich ulubionych akurat i u mnie od lat świetnie się spisuje

lusior
2016-02-24 15:22:02
super :)

ptysiul
2016-02-20 19:21:40
Ja nie polecam pudru sypkiego z max factor

Moja
2016-02-09 00:00:20
Każda z nas ma w swojej kosmetyczce jakiegoś babola;)

Ana00
2016-02-05 02:44:01
ładna fryzura

hellosadnessxx
2016-02-02 16:03:31
nie umiesz się malować.

rdmakeup
2016-01-30 13:38:37
Super

Klaudiamala
2016-01-22 23:10:27
Przydatny filmik

ANNESA
2015-12-28 21:48:36
Tez mam pare takich

riley
2015-12-25 17:20:58
JA z kolei nie polecam BB kremu z Nivea. Tragedia :(

waterandwine
2015-12-20 23:12:34
ja nie polecam bazy z Max Factora

MaryMary
2015-12-12 22:49:10
Ja osobiście nie polecam pudru w kamieniu z rimmela. Strasznie zapycha

Carmelo002
2015-11-30 19:28:39
Przyda się :)

Gorzka13
2015-11-30 13:54:10
Ja tez mam pare kosmetyków, ktore byly zupełnie nietrafione.

klaudusia0807
2015-11-29 18:46:18
Przyda się:)

LaRive
2015-11-28 23:46:30
świetny filmik :)

sylwuzaur13
2015-11-21 22:34:36
super filmik

jupi
2015-10-15 16:10:30
Świetny pomysł na filmik :-) mam nadzieję ,że temat kiepskich kosmetyków powróci .

hellosadnessxx
2015-10-08 02:19:12
super :)

karotka07
2015-10-07 23:01:49
O nie! Mój ulubiony tusz do rzęs :(

aneczka1409
2015-09-08 20:00:02
dobrze wiedzieć i super recenzja :)

tutajsylwia
2015-09-07 17:58:54
przydatna recenzja

sylwia464
2015-09-07 17:51:05
przydatny filmik ;)

anixxelo
2015-09-06 13:53:02
dobrze wiedziec :)

kamilla
2015-08-31 13:43:48
warto wiedziec

whispers199
2015-08-29 09:54:47
Fajny filmik :)

sblaszczyk1998
2015-08-16 13:22:00
przydatny filmik ;)

paula978
2015-08-14 13:05:01
przydatny wpis i recenzja :)

rozkminiaj1
2015-08-14 12:01:19
przydatna recenzja ;)

MałgosiaGosia
2015-08-10 11:04:05
przydatna recenzja

karolina1005
2015-08-09 21:53:52
przydatny filmik

13maja
2015-08-09 11:31:16
ja polecam tusze z Maybelline ;) u mnie sprawdzaja się świetnie ;)

Paulina12345
2015-08-03 00:46:05
Jeszcze nie słyszałam złych słów o tuszach z Maybelline :)

Moja
2016-02-17 23:49:54
Zawsze musi być ten pierwszy raz ;)

KamiluŚkaa
2015-07-20 13:42:37
Szkoda ze te cienie La Colors tak źle się sprawdziła, bo w opakowaniu cienie są naprawdę w ślicznych kolorkach :)

monika212121
2015-04-29 17:27:42
ja mam zupełnie inne zdanie o maybelline collosal volume ,dla mnie to świetny tusz pogrubiający który starcza na 3 miesiące w cenie 19,99 zł w sklepach stacjonarnych ,wiadomo ze po dłuższym czasie użykowania zaczyna się kruszyć ale chyba nikt nie używa tuszu przez 4 ,5 miesięcy bo tusz normalnie powinno się wymieniac co 3 miesiące

Maria770
2014-02-12 22:05:36
Mam pytanie! Jak udało się Pani, Pani Moniko tak ładnie ułożyć włosy? Bardzo podoba mi się taki artystyczny nieład :)

Ulala
2012-08-24 08:28:51
Również uważam że tusz z Maybeline jest jedną z lepszych z których korzystałam a przy okazji w dość niskiej cenie. Mam jeden lakier Coral kupiony za 5 zł i sądzę że za taką cenę lakier jest ok. Trzyma się tyle ile inne lakiery;) Co do kremu nivea zupełnie się nie zgodzę! Zapach w ogóle mi nie przeszkadza, jest ok, natomiast mojej twarzy ZUPEŁNIE nie matuje. Mam cerę mieszaną. Ale każdy ma swoje opinie. Bardzo lubię tę stronę:)

Kamila
2012-08-23 09:45:41
Ja również mam lakiery Coral, mam chyba w 5 odcieniach i zdecydowanie są to moje ulubione lakiery. Na moich paznokciach naprawdę rzadko który lakier trzyma dłużej niż 1-2 dni. Lakiery z tej serii trzymają najdłużej ze wszystkich jakie miałam, około 4 dni. Biją na głowę Inglota, Rimmel, Maybelline, Revlon czy Golden Rose.

JesusTwoThousand
2011-09-25 17:04:15
z taką twarzą powodzenie na redtube murowane.

zlotko77
2011-09-11 13:07:53
A ja miałam lakier KORAL i wcale nie narzekałam - więc nie jest to reguła że u każdego się sprawdza, tusz Maybalaine mam i używam długo długo nie mając problemu, Nivea ogólnie dla mnie tragedia - po dezodorantach śmierdzę i bardziej się pocę. Ale mam prośbę so Pani z filmiku- strasznie mnie denerwuje Twoja maniera min i ciągłego cmokania i chrumkania. Poza tym bardzo podoba mi się ta stronka!!!!

Marciulka100
2011-09-09 13:27:27
Jaki polecasz krem do twarzy na dzień do cery mieszanej? Chodzi mi o to żeby nadawał się pod pokład, żeby się nie rolował i nie zapychał

anetaszym84
2011-08-15 18:07:08
@Andariel91Agatha Do niczego.Ja też wyrażam i stwierdzam, że po polsku też nie zawsze mówi poprawnie.

Andariel91Agatha
2011-08-15 11:28:17
@anetaszym84 do czego pijesz... wyraziłam swoją opinię tak?

anetaszym84
2011-08-13 21:03:45
@Andariel91Agatha po polsku też czasem boli...

kallina9
2011-08-13 13:10:54
Ja myślę, że Twoje rady są cenne i pomocne, natomiast wydaje mi się, że każdy jest inny i każdy jest inny i inne kosmetyki do niego pasują:) Ja od ponad 2 lat używam wyłączne Oriflame i jeszcze na niczym z tej firmy się nie zawiodłam. Szczerze polecam wypróbowanie tych kosmetyków:)

ne5ca
2011-07-25 10:23:22
Wszystkich tych kosmetyków nie używałam, ale produkty inglota beznadziejne - lakier za 20zl a też odpryskuje. Kupiłam sobie golden rose z proteinami za 3,90 i na moich paznokciach nie odpryskuje a się ściera jak myje naczynia, więc z daleka widać po prostu krótszą płytke paznokcia, a nie beznadziejne odpryski. Ja używam osobiście dużo kosmetyków FM Group - firma podobna do Avon, ale polska. Na pewno nie mogłabyś używać podkladu tej firmy bo też nie pachnie rewelacyjnie, ale na moja trudną cerę jest rewelacyjny - świetnie kryje i długo się trzyma. Tusz do rzęs tej firmy nie skleja rzęs i się nie kruszy. Z cieni natomiast mogę polecić te podwójne - ladnie kryją oko. Potrójne są dla mnie zbyt błyszczące. Kredki do oczu i konturówki do ust są miękkie - to akurat zależy od upodobań, mi pasują bo nie kaleczą ust, a mam je bardzo delikatne.

zlotko77
2011-09-11 12:56:14
dokładnie mam takie same odczucia

ewgier
2011-07-21 13:25:16
Colosal jest super tuszem!!! nie tylko ja tak uważam, ale także 90% Trendsetterek MNY, bowiem to wlasnie on został gwiazda nr 1 w naszym konkursie :))

Paulina
2011-09-05 14:06:42
też tak uwazam juz 2 rok uzywam colosal :)

mrmario666
2011-07-08 22:33:53
Podziwiam Was dziewczyny kręcące filmiki jak potraficie być silne na tak okropne i puste nie które komentarze!!! Pustota ludzka i tyle!!!

Koralin
2017-02-17 01:27:43
Ja podziwiam Panią Monikę, uważam, że Babka ma dużą klasę. Nigdy nikogo nie obraziła, nigdy nie napisała złego słowa, a powinna...Może wredne pannice trochę by przystopowały. Jak można pisać takie słowa..?! To zwykła zazdrość i tyle.

ejejona18xd
2011-06-25 17:37:25
ten tusz na pozcatku byl zjabeisty, a po krotkim czasie tak jakby sie skonczyl

chcewiedziec
2011-06-16 18:36:55
witaj mam ogromny problem ;/ mam popekane lekko naczynka pod oczami i skore sucha na polikach jak nakladam fluid robia mi sie plamy albo skora sie "zcina" i jest pomarszczona ... moje desperackie proby szukania fluidu dodbrego i pudru koncza sie niedobrze ... masa wydanych pieniedzy ... prosze pomoz mi !

Katerinka75
2011-06-04 12:03:16
potwór?! 1. Sally Hansen JEST pewną firmą... 2. Baza z inglota jest świetna 3. Tusz maybelline jest dobry 4. Każdy balsam brązujący zostawi smugi jak się go źle rozprowadzi. Coś czuję, że ktoś tu wymyśla

Katerinka75
2011-06-04 11:57:02
potwór?!

beatak15beatak15
2011-06-02 17:07:24
Kiedyś te tusze były okey,ale teraz też zauwazyłam ,ze nie są dobre. :)

beatak15beatak15
2011-06-02 17:05:19
Masz ładne makijaze,ale tym razem sadze,ze albo postaw na usta ,albo na makijaz.;) No i nie mowie ,to dlatego ,zeby Ci przykro było.

lorczak
2011-06-01 00:16:58
Masz super włosy. W jaki sposób je kręciłaś ? Śliczne ,de likatne loczki .

lorczak
2011-06-01 00:16:46
Masz super włosy. W jaki sposób je kręciłaś ? Śliczne ,delikatne loczki .

lorczak
2011-06-01 00:15:51
Masz super włosy. W jaki sposób je kręciłaś ? Śliczne ,delikatne loczki

MakeMeMakeUp91
2011-05-29 22:45:42
Lakierów Delii będę bronic. Dla mnie są cudowne!

agamalinowa
2011-05-26 04:18:35
uwielbiam mocne makijaże , a Twój jest ssstrasznie mroczny :-) i cudny !

Dziubek
2011-05-18 14:27:42
Colosa? najlepszy tusz jaki w życiu miałam,totalnie nie masz racji, w ogóle się nie kruszy, wspaniale wydłuża rzęsy, nie skleja ich, i co najważniejsze czegoś ty się nakirała oO on nie ma kwiatowego zapachu, pachnie jak tusz do rzęs, a tak poza tym ty masz twarz, buzię mają 4 letnie dzieci, na drugi raz: "ą" wymawiamy na końcu wyrazu, "ę" nie

lisek04
2011-05-11 16:20:02
jak myslisz jesli mam mieszana cere to co moge zrobic abym miala normalna i gladka ? jakich kosmetykow uzywac ? co jest najlepsze na worki i cienie pod oczami ? prosze cie pomoz mi

lisek04
2011-05-10 08:03:19
a jaki krem najlepiej ? zebym sie nie swiecila :)

lisek04
2011-05-10 04:58:35
ale to nie musze nic klasc ? puder kladzie sie na cala twarz ?

ladymakeup
2011-05-10 05:51:59
Tak, na całą twarz. Wcześniej wklep krem na całą buzię

szminka1000
2011-05-09 14:07:30
Przez cały rok używałam bazy do cieni firmy inglot, oczy łzawiły mi za każdym razem gdy się pomalowałam, winą obarczałam cienie, a teraz gdy odłożyłam bazę używam tych samych cieni a oczy nie łzawią. Więc mój wniosek jest jeden baza z inglota uczula.

lisek04
2011-05-09 13:47:09
witam . jaki puder z avonu polecasz dla cery miesznanej ? mam 17 lat .. czy puder moge klasc na cere bez podkladu i bez zadnych zbednych kosmetykow ?

ladymakeup
2011-05-09 18:36:36
Przykro mi, ale nie znam się na produktach Avon... ale jak najbardziej możesz używać pudru bez podkładu :)

monika
2011-05-08 12:06:38
Absolutnie się zgadzam co do niektórych produktów, bo akurat wszystkich nie używałam :)... Makijaż jak zwykle bardzo ładny... Dziewczyny z poniższych komentarzy zacznijcie się w końcu poważnie zachowywać i w końcu dorośnijcie zamiast wypisywać żałosne brednie!!! Nie obrażajcie kogo komu pewnie do pięt nie dorastacie jeśli chodzi o makijaż, jakikolwiek makijaż ok... Zachowujmy się tutaj poważnie, bo kto Wam chce pomóc a Wy tak się odwdzięczacie... Pani Moniko niech Pani nawet nie zwraca uwagi na takie komentarze, wiem co pisze bo nie przemawia prze zemnie zazdrość czy niedojrzałe spojrzenie na profesjonalny makijaż, pozdrawiam

ladymakeup
2011-05-09 18:41:05
Dziękuję za ten komentarz :) proszę się jednak nie martwić - uodporniłam się już na te nieprzyjemne słowa :)

tojaola1
2011-05-08 11:50:37
zbyt mocny makijaż

tttatii
2011-05-06 20:57:48
krzywdzisz swoją twarz tym "makijażem" ...

VioletFairytale
2011-05-05 23:08:09
@ciastekzdzemem straszny? a w czym tak on niby straszy? to raczej kwestia gustu :P jest po prostu mocny

Andariel91Agatha
2011-05-04 18:07:08
zgodzę się tu z dwoma wypowiedziami dziewczyn, po pierwsze makijaż tragiczny, bez obrazy. a po drugie jeśli już tak usilnie chcesz czytać angielskie nazwy kosmetyków, to najpierw naucz się tego języka, albo przynajmniej wymowy. bo mnie osobiście sluchanie ciebie kiedy mówisz po angielsku boli...

MsBanditLee
2011-04-23 17:41:08
koszmarny makijaż...

livka94
2011-04-23 14:44:33
Ten pierwszy fluid - nie dziw sie jak kupujesz taki tani. Ja kupuje z maybelline super stay 24 h za 42 zł. i Jestem zadowolona. ;) A z tych tańszych to nawet nawet Delia Mineral Velvet-Skin za 16 zł i nie Jest najgorszy. ;D

Miśka
2011-04-22 10:12:08
Zgadzam się te kosmetyki nie są za dobre ( niektóre miałam) Masz wspaniały głos nadający się do tv mogłabyś nagrywać program telewizyjny jak się malować.

Kama130387
2011-04-18 13:35:44
Nivea wcale nie jest jakas bardzo dobra firma. Trzeba uwazac na niektore ich kosmetyki. tak samo jak Ziaja, ktora ma pare bardzo fajnych i tez tanszych produktow sprawdzajacych sie ale i sporo kiepsko dzialajacych :/

Kama130387
2011-04-18 13:28:17
Ona ma po prostu mocny, troche imprezowo-rockowy makiajz i tyle ;) Wiadomo, ze na dzien on sie raczej nie nadaje. Ale nie widze w nim nic brzydkiego. Strój i kolczyki i fruzyra do niego pasują. Ładnie kobieta wygląda ;)

zuzannadiy
2011-04-16 23:59:54
co do tuszu to zgadzam się w 100%! (;

misiaczek111
2011-04-11 10:32:21
co sadzisz o nieabe beautiful krem nawijazacy + lekki podklad ? nadaje sie do cery mieszanej ?? prosze o odpowiedz to pilne ;) pozdrawiam :)

misiaczek
2011-04-11 10:31:38
co sadzisz o nieabe beautiful krem nawijazacy + lekki podklad ? nadaje sie do cery mieszanej ?? prosze o odpowiedz to pilne ;)

jasiu
2011-04-10 08:14:31
Strasznie wyglądasz bez make-upu :D

rafałniciek
2011-04-07 19:01:06
jestem chłpakiem używam fluidu. co zrobic zeby nie miec pryszczy xd

kobieta8
2011-04-07 19:00:30
ale jaki krem nawilzajacy ? stosuje podkald z aa matujacy odniec 3 miod . jaki krem powinnam zastosowac ?

kobieta8
2011-04-06 16:04:30
hej mam pilne pytanie :) czemu jesli uzywam podkladu to gdzieniegdzie mi szybko wsiąka ?? robia mi sie plamy ? od czego to zalezy ? moze powinnam czyms kremowac twarz co ?? :) prosze o odpowiedz

ladymakeup
2011-04-06 17:33:11
zdecydowanie powinnaś przed nałożeniem podkładu nakremować twarz :) skóra ściąga się bo może Twój podkład ma dodatkowe właściwości matujące. Skóra musi być zawsze nawilżona :)

ktosiek12
2011-04-06 16:03:46
hej mam pilne pytanie :) czemu jesli uzywam podkladu to gdzieniegdzie mi szybko wsiąka ?? robia mi sie plamy ? od czego to zalezy ? moze powinnam czyms kremowac twarz co ??

Sylwia0701
2011-04-05 12:31:41
Zgadzam się z Ladymakeup co do tuszu. Nie polecam.

stellinnka
2011-04-03 12:40:32
super makijaż ;)

melanjam
2011-03-31 14:39:55
Co do tuszu to proponuję nie wypowiadać się na jego temat. Może po prostu masz uczulenie? i dzięki temu odpędzasz od zakupu -.-

violus332
2011-03-27 18:53:58
maskare ta zolta to akurat widzialam w sklepie po 3 zeta ale dobrze ze mi powiedzialas:)

julita225
2011-03-10 17:30:03
Hej;* Ja ogólnie to sądzę że twoje filmiki są extra! ;D Mam tylko takie małe dwie uwagi: Pierwsza jest taka że ten tusz jest naprawdę dobry! Jestem z niego zadowolona... No każdy przecież ma inne rzęsy... ;P A po drugie radze Ci trochę popracować nad angielską wymową... :) Pozdrawiam;*;*

kiniaa19
2016-01-18 16:00:05
dokladnie

igulla666
2011-03-04 23:13:57
masz piękny nosek :)

assienna
2011-02-26 00:03:49
@anetaszym84 nie zorientowałas się ale temu służy kanal ladymakeup! a jej zycie prywatne to nie twoja sprwa...

anetaszym84
2011-02-25 16:01:47
A mnie zastanawia, czy Ty potrafisz rozmawiac o czyms innym??Czy tylko makijaz, cienie, podklady, bazy pod podklady, bazy pod cienie , lakiery, bazy pod lakiery...Oh...

kropeczka10
2011-02-23 13:18:38
@cosmoplus1 Ale dziewczyny jesteście wredne...

lisek04
2011-02-19 20:14:04
a jaki tusz do rzes polecasz ? taki zeby byl tani dobry dlugo trzymal i nie rozmazywal sie ? :) i mam jeszcze jedno pytanie ... co myslisz o podkladzie rimmel stay matte ?? dobry ? prosze szybko o odpowiedz ;p

mj4054
2011-02-16 19:35:40
jak to nie hahahaha przeciez wyzywanie kogoś od prostytutki i mówienie że wygląda jak ona to jest obraza i mi tu nie pier*** glupot;) aa zebys wiedziala ze z getta bo ulica mnie wychowala nie tak jak Ty w luksusach czy nie wiem czym tam;) i cos wiem o zyciu na pewno wiecej niz Ty przez co jestem madrzejsza i to bedzie moj ostatni komentarz bo nie mam czasu na takich ludzi jak Ty wole poogladac filmiki o wizazu;)co do tuszy jeszcze do max factor, astor, rimmel, maybelline, lancome itd itp.. ;))yo

InterGlam
2011-02-16 17:17:41
@mj4054 Primo: Nikogo nie obrażam, na konstruktywną krytykę składa się aktualna ocena stanu rzeczy- a ta, jest aż nadto przerysowana w tym wypadku i sama Lady Make- up zdaje się, że przyjęła ją do wiadomości. Secundo: Nie wiem co tam w getcie sprzedają z "markowych" tuszy, ty pewnie masz "Diorr", albo "szanel" ;) Tertio: Twoje jałowe wypowiedzi są głupkowate z formy i treści... i może ty się wykształć "bardziej więcej" .

lisek04
2011-02-15 09:05:12
a jaki tusz do rzes polecasz ? taki zeby byl tani dobry dlugo trzymal i nie rozmazywal sie ? :)

mj4054
2011-02-14 04:32:32
@ciastekzdzemem odpowiadałam jak najgrzeczniej;) ciesz sie ze nie prosto Tobie w twarz;)

mj4054
2011-02-14 04:30:24
@InterGlam he o poziomie Twoim to już wspomnialam we wczesniejszym komentarzu;) wiesz nie interesuje mnie zbytnio co tam masz na tym kanale to Twoja sprawa i opanuj słowa dziewczynko bo przesadzasz z tym co mówisz bezpodstawnie obrazasz ludzi (chodzi mi tu o lady makeup)wiec stanelam w jej obronie, bo nie pozwole sobie na takie wypowiedzi do kogos, kogo szanuje.. Tobie jeszcze daleko to pojecia w ogole tego słowa aa internet mam i niech Cie to nie interesuje gdzie szkole to Ty najpierw skoncz;)

mj4054
2011-02-14 04:25:37
@InterGlam no no uważaj ze słowami, bo z tego co widac to tylko o prostytucji potrafisz nawijac, wiec chyba sama w tym zawodzie juz pracowalas hehe na tusz to mnie stac nie bój tam, uzywalam juz praktycznie wszystkich marek to tak na marginesie i wiem co nie co na ten temat.. pusta to Ty mozesz byc w tych swoich wypowiedziach, bo do mojego poziomu to Ci jeszcze brakuje hohoooo i jeszzce troche;) wykształc sie bardziej wiecej to pogadamy aaajt!

InterGlam
2011-02-13 13:08:33
@mj4054 znizam sie do twojego poziomu po raz drugi, zeby ci odp. i stwoerdzam, ze na tym dnie co jestes smierdzi gownem. tapeta na moim kanale jest digital paintingiem- niech wikipedia ci powie co to znaczy, bo szczerze watpie, zebys wiedziala o czyms takim. bo co moze wiedziec prosta wiejska dziewczyna, ktora ineternet ma tylko w szkole? :/

InterGlam
2011-02-13 13:05:30
@mj4054 zjechac to ty mozesz na autostrade i zarobic troche euro, zeby ci starczylo na drozszy tusz, jej nie można niczego zazdroscic, szczegolnie grona takich pustych oredowniczek za dyche- sklepowych z wyksztalcenia ;) :*

ciastekzdzemem
2011-02-13 11:19:53
@mj4054 Po pierwsze - grzeczniej. Z tego co ja widzę, jesteś już osobą pełnoletnią a nie potrafisz zachować kultury wypowiedzi, więc okaż chociaż resztki godności i nie łap się tanich chwytów dotyczących wieku, bo generalizowanie i popęd za stereotypami to naleciałości z komunizmu. Weź przykład z autorki filmiku i uszanuj zdanie innych, bo jak widać, nie tylko w mojej opinii ten makijaż jest nieodpowiedni.

mj4054
2011-02-13 02:53:26
@InterGlam aha aa ten makijaz co tam ma ta panna na Twoim koncie na tapecie jest tragiczny.. wyglada jak jak by miala jakies oczy podbite zreszta moim zdaniem do blondynki on nie pasuje zdecydowanie! wyglada jak jakis upiór! heheh wiec jz wiem dlaczego nie masz gustu i Ci sie nie podoba makijaz ladymake-up!

mj4054
2011-02-13 02:50:38
@InterGlam człowieka nie ocenia sie po wyglądzie idiotko plastikowa, pokaz swa twarz to ja Cie tez ocenie i zjade z góry na dól!! Po prostu zazdroscisz tej dziewczynie, ze potrafi o wiele wiecej niz Ty!! ahahaa aa co do podkladu to ja tez znam te tanie firmy co mlode dziewczyny sie na nie lapia i wygladaja tragicznie ogolnie to nie polecam tanich produktow, nieznanych firm bo lepiej juz zainwestowac w cos lepszego sprawdzonego aa ni ebyc pozniej zawiedzionym...

mj4054
2011-02-13 02:41:18
aa co do tuszu maybelline całkowicie sie zgadzam z ladymakeup! równiez go kiedys zakupilam bo mi go kolezanki polecaly i ogolnie bylam zainteresowana jego szczoteczka więc sie skusilam i co? i dokladnie to samo co mowi lady miałam.. na oczach jakos dziwnie go czulam, lekko szczypal na zapach tak az nie zwrocilam uwagi ale fakt ma intensywny bo lezy w szafce u mnie i go w ogole nie uzywam, konsystencja beznadziejna, kruszy sie po czasie i są takie czarne kropeczki pod okiem masakra NIE POLECAM!

mj4054
2011-02-13 02:36:02
@ciastekzdzemem straszny makijaż? to ty sie chyba nie znasz dziecko w ogole na make-up'ie z tego co widze masz 16 lat to jeszcze mało chyba wiesz, bo dziewczyny w Twoim wieku nakładają na twarz podkład o dwa tony ciemniejszy od swojego naturalnego odcienia skóry i jeszcze nie potrafią sobie go dobrze rozprowadzic, przez co robią im sie smugi.. zastanów sie dwa razy zanim cos powiesz dziewczyno!

Jessica
2011-02-12 17:28:06
Zapach tuszu faktycznie nie jest... rewelacyjny, ale z samego produktu jestem zadowolona. Mogłabyś mi napisać jaką pomadkę masz na ustach? Wygląda świetnie :) Z góry dziękuję ;)

calineczka
2011-02-11 23:46:56
wlasnie jakos przypadkiem tu trafilam i super strona! swietne recenzje, kurcze bede brala przyklad z Twoich makijazy! Jestes super!

Jamajca
2011-02-05 19:33:10
Hej, przeglądam właśnie Twoje filmiki i może nie napiszę na temat, ale to chyba ważne, co chcę powiedzieć. Wszystko, czym się dzielisz jest bardzo cenne i dzięki za te rady, bo są superkompetentne i szczere, poza tym wiesz, co mówisz. Ale nie pisze, żeby się podlizać:) Chciałam powiedzieć, że masz tu mnóstwo gości, którzy wchodzą korzystają z rad, a zachowują się jak buraki. Niektóre komentarze są żenujące. Mam nadzieję, że się nimi nie przejmujesz i nie zniechęcają Cię w żadnym stopniu. Gratuluję strony, dziękuję za rady i życzę powodzenia.

ladymakeup
2011-02-05 19:45:16
Dziękuję Ci Kochana za te piękne słowa :) właśnie dla takich osób jak Ty, które doceniają to co robię, nie przejmuje się tymi wszystkimi kąśliwymi komentarzami :) oczywiście, przykro się robi czytając je, ale w życiu trzeba dużo przejść ;p hehhe ;p pozdrawiam serdecznie :*

lisek04
2011-02-05 13:20:06
a one sa naprawde dobre ? chodzi mi o ten z virtual ... dobey jest ? dlugo sie trzyma ??

ladymakeup
2011-02-05 13:22:16
Dość długo,myślę, że jak na tą cenę jest ok. Ja mam kryjący :)

discostacja
2011-02-05 01:16:59
ale czepiacie się... przeciez mówi o produktach których nie poleca.... więc po co te komenty ehh

MsAniaaniaania
2011-02-04 20:31:14
Ja też zawiodłam sie na tuszu Colossal.

lisek04
2011-02-04 19:30:15
mam pytanie ... od dawna szukam fluidu dobrego i taniego ... do 15 zl polecasz jakis ?? co robisz ze wlosy masz takie ? co na nie kladziesz ?

ladymakeup
2011-02-05 12:55:43
te z Vipery i Virtual są dobre, cenowo myślę, że akurat przypasują Ci :)

gosiaq93
2011-02-02 15:22:21
@izunia25100 żenada

cosmoplus1
2011-02-01 14:42:10
Ty tak się malujesz na codzień? :O ja tak na hallowen bym nie wyszla;d

cosmoplus1
2011-02-01 14:41:57
Ty tak się malujesz na codzień? :O

Julka ;*
2011-01-28 19:23:30
Wszystkie te rzeczy przepróbowałam i masz rację... Oprócz tuszu do rzęs który jest dobry, wręcz rewelacyjny.! ;*

Julka ;*
2011-01-28 19:18:20
Tusz jest naprawdę dobry...

Basia
2011-01-15 12:57:57
tusz beznadziejny, tez wyrzuciłam, i nivea visage obciążają skórę.

YouuxD
2011-01-09 20:51:26
Mam ten tusz i ja jestem z niego zadowolona ..... ;)

molli88
2011-01-08 21:44:47
co do tuszu to się nie zgodzę...jest bardzo dobry świetnie rozczesuje rzęsy dobrze się nakłada i nie pozostawia żadnych grudek...

Selena947
2011-01-06 19:35:15
Maiłaś operacje plastyczną?

Agunia2209
2011-01-01 16:00:11
Ja osobiście co do tuszu Colosal nie mam zastrzeżeń, zapach mi nie przeszkadza. A co do lakieru to miałam z tej firmy i tak szybko mi nie odpryskiwał.

Maja
2010-12-31 10:42:55
Co do tego tuszu nie zgodzę się, dla mnie jest najlepszy. Ale każdy ma inne zdanie, ponieważ ostatnio koleżanka namówiła mnie na zmianę, bo był podobno lepszy z Rimmel'a, a na moich oczach to była tragedia, były całe posklejane. Na końcu ja wróciłam do tuszu maybelline, a ona dalej używa Rimmel'a... i przyznam, że u Niej ten tusz faktycznie wygląda lepiej.

lilypopism
2010-12-30 20:51:33
chciałam zapytać jakiego tuszu do rzęs używasz ?

gusia
2010-12-26 20:09:14
U mnie ten tusz nie sprawdza się najlepiej strasznie skleja mi rzęsy A co do twojego makijażu to jest świetny i bardzo mi się podoba.

izunia25100
2010-12-20 14:57:37
Hej masz jeszte te kosmetyki ? Mogła byś mi je oddać ? przoszę

zabilimniewczoraj
2010-12-18 13:48:23
Co do tej bazy z inglota to uważam że jest świetna ale trzeba jej użyć naprawdę maluśko inaczej cienie mogą się rolować.

ja11440044
2010-12-15 15:50:31
tusz nakłada się na rzęsy a nie pcha w oczy... wybacz.. tusz jest dobry...

ania
2010-12-03 16:47:28
ja osobiscie jestem zadowolona z tuszu MAYBELLINE kazdy ma inny gust moze tez sprobuje czegos lepszego...:)

Poszukiwaczkaa
2010-12-01 21:35:30
Ja również mam tę "bazę" z Sally Hansen i także została kupiona na allegro. Moja wygląda identycznie jak Twoja, czyli także ma tą dziwną konsystencję, ale to jest normalne, ponieważ moja nie jest przeterminowana. Widzę w niej jednak same wady :/ Po pierwsze, jak się okazuje nie jest to typowa baza pod makijaż tylko zwykły krem-żel matujący, a normalna baza roluje się na niej niemiłosiernie. Po drugie śmierdzi tak alkoholem, ze już sama aplikacja odstrasza, a co jeszcze za tym idzie- wysusza !

InterGlam
2010-11-22 17:42:47
opieram, Colossal jest genialny! Jeden z lepszych wg mnie. Faktycznie jesteś przewrażliwiona na pkcie zapachów, może wsadź sobie do nosa tester Kenzo, lol W ogole ten makijąż Ci nie pasuje wygladasz ja prostytutka, bo to jest za 'cieżkie' nawet na impreze. I bez obrazy, ale podkład powinno dobrać się do typu cery, jej potrzeb, kolorytu itd, nie jest to tanie, ale efektywne, a nie z allegro podkład za 12 zl.

mikunia 20.06.2008r.
2010-11-28 08:59:33
Tutaj zgadzam się z lady bo te kosmetyki które pokazała naprawdę są okropne. Ja kupiłam sobie to co ona pokazała i ma racje. A colossal jest okropny.

Mila12icrish
2010-11-20 10:33:06
@kociken no wiesz każdy ma inny gust.....

TheBertka
2010-11-18 17:35:43
@ciastekzdzemem też tak uważam :/

Karina
2010-11-11 21:17:19
EYE’DEAL MASCARA firmy Gosh-śmierdzi,skleja rzęsy i pozostawia grudy.Stanowczo nie polecam :)

Leelaa
2010-11-05 23:12:20
No makijaż może ciut trochę za mocny, ale generalnie ładny :) Chciałabym się dowiedzieć czy kosmetyki Yves Rocher będą testowane? Albo czy będziesz malowała się nimi? Pozdrawiam Leelaa

ladymakeup
2010-11-06 15:29:18
Yves Rocher raczej nie będę testować, ponieważ nie mam ani jednego kosmetyku z tej firmy ;/ ale jeśli kiedyś zaopatrzę się w oferowane przez nich produkty to na pewno opowiem Wam o nich :)

Maaaaaa
2010-11-04 18:38:03
polecam tusz z Rimel Sexy Curves , podkład maybelline matte mousse idealnie mi pasuje;)

kociken
2010-10-25 15:41:45
makijaz jest fantastyczny :) nie wiem czego sie czepiacie :) mam nadzieje ze zrobisz filmik o swojej kolekcji kosmetykow ;p

madzi
2010-10-23 21:06:28
Ja rowniez juz od tylu lat sie mecze, z moja mega tlusta skora i nic nie pomaga,nie wiem skad sie bierze az taka tlusta cera

tusia91ful
2010-10-23 13:49:22
@ciastekzdzemem nie że straszny tylko nie każdemu taki pasuje :-). Ale ja sie czepiam ;p

ewa27
2010-10-22 17:23:15
moje drogie ja polecam kosmetyki firmy joko są fantastyczne cienie ok 20 zł róż ok 25 zł oraz podkłady ok 35 zł jestem zachwycona

madzi
2010-10-23 21:10:39
Kosmetyki "Maybelline" sa w tej cenie , sa lepszej jakosci i trwalsze(sliczne kolorki) od tych z "joko"

aneteysza
2010-10-21 13:21:58
uwilbiam filmik pod tytułem : Nie polecam :D:D zapraszam do siebie :)

Martusia
2010-10-21 08:36:49
Ja również posiadam tusz do rzęs Colosal,lecz on mnie nie zachwycił i więcej go nie kupie. Co do tuszu polecam maskare Hypnose Lancome jest rewelacyjna pod każdym względem i nigdy mnie nie zawiodła:)

maggie
2010-10-19 10:33:54
Hmmm, nie zainwestowałabym 12zł w podkład, bałabym się, że po pierwsze będzie to chała, a nie podkład, a po drugie - za tak niską ceną mogą kryć się inne rzeczy - bliski koniec daty przydatności itd No i bałabym się, że może zaszkodzić w jakiś sposób... Co do cieni, to ja je mam i jestem zadowolona. Ale np moja mama ma ten sam problem - nie widać ich u niej. Myślę, że to zależy od danej osoby i jej predyspozycji. Z lakierami to jest zawsze problem..Masakryczne są z Miss Sporty..totalna porażka Z tuszami tak jak z cieniami - kazdy ma swoj sprawdzony, bo każdy ma jakiś inny rodzaj rzęs, więc metodą prób i błędów należy szukać swego jedynego:D ja miałam samoopalacz z nivea, ale do jasnej karnacji i smarowała mnie koleżanka, a następnie ja ją..trochę to było uciązliwe, ale obyło się bez smug:) Z niecierpliwością czekam na filmik z ARSENAŁEM:D

majeczka41
2010-10-18 21:05:17
makijaz bardzo mocny nie do twarzy ci

nika8505
2010-10-18 11:17:18
kiedy pierwszy raz trafiłam na Twój kanał szukałam recenzji cieni L.A. colors i właśnie u Ciebie ją znalazłam i wtedy je chwaliłaś, później recenzja zniknęła. ja osobiście mam 3 paletki z tej firmy i jestem w niebo wzięta. z tanią bazą z joko te cienie są mega intesywne. ale wiesz może to zależy od natłuszczenia powieki. co do tuszu to jest rewelacyjny używam już chyba 4tą tubkę

bzyyykk
2010-10-18 07:09:51
tusz Colosal jest CUDOWNY! Moje rzęsy są naturalnie długie ale z nim są wręcz kosmicznie długie ;) nigdy sie nie kruszy a są dni, że nakładam go o 6-ej rano przed uczelnią i zmywam makijaz dopiero po imprezie [2-3 w nocy].

InterGlam
2010-11-22 16:37:36
Popieram, Colossal jest genialny! Jeden z lepszych wg mnie. Faktycznie jesteś przewrażliwiona na pkcie zapachów, może wsadź sobie do nosa tester Kenzo, lol W ogole ten makijąż Ci nie pasuje,, wygladasz ja prostytutka, bo to jest za 'cieżkie' nawet na impreze.

majeczka41
2010-10-17 21:18:25
okropny makijaz sorki

MigotkaKarola1991
2010-10-17 19:32:18
zgadzam sie co do lakierów z Delii-myslalam ze są lepsze o wiele lepsze....a tu okazuje sie ze są lejace i trzeba nalozyc wiele warstw by uzyskac jakis kolor...i ten koszmarny pędzelek....

paullcia191
2010-10-17 16:22:14
to od razu wiadome ze to co tanie to i szajs...

m
2010-10-17 16:02:13
Ladymakeup Ja polecam ci MAYBELLINE, Color Sensational (Nawilżająca szminka do ust)ogromny wybor odcienie. rozu,odcienie czerwieni,odcienie brazow,trwala,ladnie wyglada i kosztuje 23zl.Jesli chodzi o kosmetyki INGLOT to przewaznie sa beznadziejne,sa w cenie Maybelline i ich trwalosc jest o wiele mniejsza (oczywiscie posiadaja ogromny wybor ,ale co z tego)

mineral
2010-10-17 15:30:15
To co czytalam na forach najbardziej sprawdzajacy sie krem matujacy to wlasnie ten" NIVEA" i "MOC SIARKOWA"(krem matujacy Barwa)

mineral
2010-10-17 15:25:34
Firma MAYBELLINE ma tylko dobre:kredki do oczu ,cienie do powiek(trwale swietne kolory),pomadki(pearly nudes,superstay gloss), nie sa drogie i latwo dostepne

pola4000
2010-10-17 11:55:40
a ja słyszałam że colosal ma różne opinie. ja również nie jestem z niego zadowolona. sklejał mi rzesy i robił grudki i często na końcach rzęs zostawiał takie jakby "kuleczki":).. no ale mówię0wiele opinie słyszałam na jego temat. chyba po prostu nie jest uniwersalny i budzi skrajne emocje:)

annanoga3
2010-10-17 09:56:25
@makijazehoney Rzeczywiście Allegro-to same podróby i przeterminowane kosmetyki,trafić na sprzedawce bez negatywów to cód.Filmik fajny.

annanoga3
2010-10-17 09:54:12
@ciastekzdzemem kwestia gustu,mnie się podoba ;-P

Bialadiva
2010-10-17 03:32:29
staje w obronie kremu nivea!!! ;) fakt ma zapach lekko drazniacy ale myske ze do przezycia ,moze daj mu jeszcze szanse ;)

anetteaneta
2010-10-16 18:51:35
Wiesz, też mam tą bazę z Sally Hansen. Kupowałam ją jakiś rok temu i wtedy sprzedawca twierdził, że jest to baza jedynie na strefę T w związku z tym, że ma w sobie widocznie alkohol (czuję go strasznie). Okey, strefa T jest dłużej matowa, ale wypryski gwarantowane :/

padminni
2010-10-16 18:15:54
fajny look :)drapiezny i na czasie:)

dani
2010-10-16 18:02:25
Ja szukam juz od lat dobrego kremu matujacego,mam strasznie tlusta skore,niesamowicie i zadne kremy sobie z nia nie radza,moze ladymakeup Ty mi jakis godny polecisz?

Asia
2010-10-17 18:12:45
Cześć, miałam dokładnie ten sam problem co Ty, Dani, do momentu aż odkryłam kremy z firmy IWOSTIN seria "Purritin" - dla cery tłustej. Ja użwyam kremu na noc i emulsji matującej na dzień (ta super sprawdza sie jako baza pod makijaż). Jednak nie moge ręczyć za niego, gdyż moja koleżanka używała kremu nawilżającego też z tej firmy i dostała uczulenia na buzi. Dla mnie krem ten jest rewelacyjny. Kupisz go w aptece, cena ok 25zł. Polecam :)

ladymakeup
2010-10-17 11:22:58
Dani może spróbuj ten krem z Nivea - ja nie jestem z niego zadowolona tylko ze względu na jego intensywny zapach, który mnie drażni. Natomiast matuje on bardzo dobrze i długotrwale - może Tobie akurat zapach nie będzie przeszkadzać..

dani
2010-10-16 17:54:13
nietrwale kompletnie

dani
2010-10-16 17:53:37
Kosmetyki INGLOT sa beznadziejne nie trwale

dani
2010-10-16 17:48:23
Ciekawy filmik ,a teraz czekamy na filmik produkty ktore polecasz naprawde godne uwagi

MrPaula1818
2010-10-16 15:52:32
@TheSliciak Ale kobieta na co dzień powinna być naturalna i wyglądać świeżo ,a nie jak by się wybierała na imprezę i wyglądała jak pani do towarzystwa. Ja wyrażam tylko swoją opinie i mam do tego prawo ;)

tusia91ful
2010-10-16 13:29:29
Ja również nie mam przekonania do firmy Nivea. Z racji tego, że kiedy użyję jakiegoś produktu z tej firmy (krem, szampon, czy też jakikolwiek podklad) to skóra mi się ściąga i czuję efekt mydla niespłukanego z siebie. To samo z szamponami tej firmy. Włosy są ciężkie, trudno się je układa i też jest efekt zaschniętego mydla bleee... Balsam brązujący - większość z nich trzeba mieszać z balsamem albo kremem do ciała, wtedy nie robią się smugi...

ciukunia
2010-10-16 13:15:01
Może trafiłaś na jakiś trefny tusz Colosal, bo ja używam go odkąd pojawił się na rynku i nawet nie zauważyłam, żeby miał zapach:) Poza tym mój się nie kruszy ani nie obsypuje (a miałam już kilka sztuk).

27Fiolka
2010-10-16 12:38:29
Maskara moim zdaniem to nr 1 ale rozumiem ze kazdy ma inne zdanie chyba wazna sprawa jest zamykanie maskary nalezy robic to powoli bez wpuszczania powietrza do srodka wtedy nie wysycha i sie nie kruszy co do NIVEA masz racje porazka Filmik bardzo przydatny i ciekawy Pozdrawiam :)

makijazehoney
2010-10-16 11:54:08
Jeju, piana z podkładu, śmieszne uczucie musiało być :D A ta baza, rzeczywiście - bleee ! Szkoda, że w ogóle są tacy sprzedawcy, naprawdę... Ciekawe jaki komentarz wystawiłaś :D Lakiery Golden Rose oczywiście górują, są świetne ! Fajny film, dzięki za rady :)

gosiuniat
2010-10-16 09:59:21
oj ten tusz dla mnie też porażka jedna wielka ...

StachA
2010-10-16 09:55:17
Jak dla mnie Colosal jest bardzo dobry, jeśli chodzi o zapach to jest mało przyjemny, ale z reguły tusze śmierdzą :( (na szczęście malujemy nimi rzęsy a nie nosy ;)) Ja noszę okulary i szkła kontaktowe i ten tusz jako jeden z niewielu nie podrażnia mi oczu. Mój się nie kruszy, nie wiem, może trafiłaś na jakiś często otwierany w sklepie i nie był on świeży. Pozdrawiam, fajny make up .

ladymakeup
2010-10-17 11:27:16
Cieszę się, że u Ciebie tusz się sprawdził :) ja też noszę soczewki i niestety oczy łzawią mi od niego - najważniejsze jednak, że mamy tyle produktów na rynku, że każda z nas może wybrać coś dla siebie odpowiedniego :) pozdrawiam

MsAndziulka
2010-10-16 09:54:27
ja używam tego tuszu do rzęs i jestem nim zachwycona. mega rzęsy i wcale mi się nie kruszy.

Vaness009
2010-10-16 03:55:42
tak ja z tuszem, ja aktualnie uzywam 6 opakowania i nie mogę powiedzieć, ze jest zły jak dla mnie ejst BOSKI

Vaness009
2010-10-16 03:54:03
hyy nie wiem o co chodzi, ja balsam "piękne nogi" używam do dziś ejst jest OK

Vaness009
2010-10-16 03:51:52
tusz jest SUPERRRRRRRR !!!!!!

Vaness009
2010-10-16 03:51:44
@TheSliciak ja kocham ten tusz, aktualnie mam juz chyba z 6 opakowanie !

lawenia1504
2010-10-16 01:19:51
Również mam baze pod cienie z inglota i nie jestem zadowolona, po nałożeniu cieni nie trzyma ich na powiece.... Bardzo ładnie masz podkreślone oczy.:)

TheSliciak
2010-10-16 00:24:36
ale jak rozpoznac bubel czy podrobke z allegro?:( kupilam tusz max factora 2000 kcal za 20 zł (28 z przesylka) i jak czytam czy slysze o takich historiach to az sie boje go wyprobowac, bo jeszcze okaze sie, ze wyrzucilam kase w błoto...

TheSliciak
2010-10-16 00:21:02
@MrPaula1818 może lubi mocno podkreslone oko, nic Ci do tego ;-)

Madzix30
2010-10-15 22:29:53
@o0MsSussy0o niekoniecznie trzeba tak wymiawiać,ponieważ jesteśmy w Polsce i niekoniecznie każdy musi sprawdzać nazwy i wcale nie jest to błędem,ja nienawidzę jak ludzie wdrazają w język ojczysty nazwy z języka ang.wręcz mam gęsią skórkę jak ktoś mi wyjeżdza z jakimiś słówkami,znam język ang.i wcale go nie używam mieszanki ang.-polskiej,a filmik wcale nie jest słaby,nie wiem co Ty chcesz od tej dziewczyny?

Madzix30
2010-10-15 22:22:02
Poprosimy filmik z tym makijażem,który prezentujesz :)

iskierkagd
2010-10-15 21:11:17
Nie wiedziałam,że kiedyś przyjdzie mi o to zapytać, ale co masz na ustach? :) Bardzo intrygujący kolorek :) Poza tym świetnie wyglądasz, tyle komentarzy na temat Twoich oczu, komentujący oszaleli :D. PS: Ten balsam nivea jest moim ulubionym i nie mam z nim problemów :)

o0MsSussy0o
2010-10-15 19:46:38
Mówi się "El Ej Kolors" - L.A. - Los Angeles , wypadałoby sprawdzić przed publikacją ... Uwielbiam Twoje filmiki i Twoją osobę, śledzę Cię od dawna, ale ten filmik jest na prawdę słaby ... Czy Ty siebie słyszysz? Trzeba było obejrzeć to, co nakręciłaś :)

miss21s
2010-10-15 19:09:33
suuper makijaz, moim zdaniem wygladasz bosko nie przejmoj sie zazdrosnicami ktore Ci wciskaja ze nie pasuje, ze za mocno, ze niedobrany kolor. kiepskie sposoby zeby komus dogrysc.. :)))

tinyO0
2010-10-15 18:50:45
Musze zgodzić się z poprzednikami że wyglądasz dość niekorzystnie w tym mocnym makijażu:/ To chyba ten matowy cień jakoś nie pasuje tutaj:/ ale to też moja subiektywna ocena;)

seler7040
2010-10-15 18:43:47
ja ten podkład widziałam w PEPCO :)

Izabela
2010-10-15 18:38:41
Zgodzę się z Tobą, że baza pod cienie INGLOTA to totalny "niewypał" tej firmy. Jam mam bazę pod cienie ARDECO i jestem z niej bardzo zadowolona. Polecam też bazę pod makijaż firmy DEBORAH 24 ORE PERFECT.

ladymakeup
2010-10-17 11:39:34
Nigdy nie używałam baz z wymienionych przez Ciebie ale na pewno wypróbuję :) dzięki za radę :) pozdrawiam

karolkaxD
2010-10-15 18:29:22
a miałam kupić ten tusz do rzęs i dobrze że obejrzałam ten filmik, a kolejnego nie mogę się już doczekać

karolkaxD
2010-10-21 14:37:25
to dlatego że mam dużo nauki, nie mogę się po prostu ze wszystkim wyrobić :)

ladymakeup
2010-10-17 11:41:05
Dawno Cię nie było widać Kochana :) u mnie tusz się nie sprawdził ale dziewczyny piszą, że są z niego zadowolone.. dzięki za komentarz :)

hebronima
2010-10-15 18:29:00
Tusz Colosal jest super. Najlepszy jaki miałam. Nie robi grudek,ładnie pachnie (jak na tusz), nie szczypie w oczy. Nigdy nie miałam z nim problemu

ciastekzdzemem
2010-10-15 17:54:57
wybacz, ale masz straszny makijaż...

jusii83
2010-10-15 17:44:13
" po zaaplikowaniu tego cienia" hehe miało być kremu ;]

kasia
2010-10-15 17:10:28
Tak się składa, że posiadam paletkę 12 cieni L.A Colors, która przywiozłam ze Stanów. Ja jestem z niej zadowolona, cienie całkiem długo się trzymają i nie osypują. Może faktycznie biały odcień jest słabo widoczny, ale inne kolory ( w mojej palecie są fiolety, lawendy i błękity) ładnie widać na powiece.

shakus91
2010-10-15 17:10:07
ja po kremie z nivei mialam cala buzie czerwona wiec beznadzieja totalna i ten zapach naprawde beznadziejny ;) wygladasz slicznie jak zawsze :) buziaki Kochana :*

madeemoiseille
2010-10-15 16:49:22
wszystkie kosmetyki,które pokazałaś ,oprócz tego balsamu z nivea ,u mnie sprawdziły się rewelacyjnie. I dużo kosmetyków u wielu osób tak samo,więc nie wciskaj nam kitu. wyglądasz jak wiedźma w tym makijażu,bez obrazy.

77gerda
2010-10-15 16:41:33
Mam te cienie LA Colors i dla mnie rewelacja. Świetne kolory, pigmentacja super i piękne wykończenie takie satynowe. Ja je polecam i nie zgodzę się, że są kiepskie a za tą cenę to rewelacja.

mauami
2010-10-15 16:39:00
ten tusz do rzęst, który pokazałaś to faktycznie porażka !! raz go użyłam i już nigdy więcej i nie tylko ja ta myśle, totalną chałę wyprodukowali :/

MrIamFake
2010-10-15 16:29:38
@sauria80 jeśli komuś nie trzymają się lakiery to będzie i tak marudził. Akurat te lakiery są bardzo dobre, to kwestia paznokci a nie lakieru.

dziobaczka18
2010-10-15 16:05:45
podklady za 12 zl raczej nie moze byc dobry. kurcze jeszcze sie pieni :P hihi ale wiadomo zawsze czlowiek wierzy, a noz widelec trafi cos extra :P a probowalas nakladac te cienie na mokro? pewnie, tak:) a na allegro az sie roi od oszustow.

SweetPerelka
2010-10-15 16:00:09
ja osobiście nie lubie firmy nivea ....zwłaszcza kremy te które są od zawsze brrrrr

bettilou
2016-11-17 19:03:50
kochana zgadzam się z tobą w pełni

ramoncia217
2010-10-15 15:54:06
Ja stosuję ten krem nawilżający matujący z nivea, i zgodzę się z Tobą świetnie matuje i zapach jest intensywny, ale mi to nie przeszkadza ale każy ma swój gust i może go drażnić, stosuję go od pół roku i to dla mnie najlepszy krem na zmatowienie twarzy na cały dzień..

RihannaMagdalena
2010-10-15 15:53:00
Też nie lubiłam tego tuszu, sklejał mi rzęsy ;/

mojehobbytokosmetyki
2010-10-15 15:51:42
A jak dla mnie Colosal jest extra! Nigdy nie mialam jeszcze tak dobrego tuszu do rzęs.

TheAngelax3
2010-10-15 15:50:40
b. ładnie wygladasz w filmiku ;D

Maaaaaadzia
2010-10-15 15:30:14
Mam takie samo zdanie odnosnie bazy z Inglota - cienie bez niej trzymaja sie na powiekach dluzej niz z nia :/ Dla mnie porazka!

sauria80
2010-10-15 15:26:12
Te cienie zachwalala MajaBeauty, ale nie kazdemu moga pasowac... a i jestem ciekawa co inni sadza o tych lakierach Delii, moze sie ktos wypowie? Opowiedz cos wiecej o samoopalaczach :)

Asia
2010-10-15 15:21:13
Cześć!! Wstyd się przyznać.. oglądając ten filmik nie mogłam oderwać wzroku od makijażu Twoich oczu, jest świetny, a Ty, Lady Make Up wyglądasz po prostu przeslicznie!! Mam ogromną prośbę.. pokaż jak robisz ten makijaż.. normalnie brak mi słów!

Asia
2010-10-17 19:30:34
Bardzo dziękuje!! Nie mogę się juz doczekać.. :)

ladymakeup
2010-10-17 11:42:53
Dzięki za przemiły komentarz :) filmik z tym makijażem ukaże się w przyszłym tygodniu :) najpierw kręciłam filmik z makijażem, później o kosmetykach :) pozdrowionka!!:)

diiiablica
2010-10-15 15:07:47
Ja mam tę bazę z inglota i jestem z niej zadowolona:-)

19ShinY89
2010-10-15 15:00:46
Jeśli chodzi o bazę to sprawdzała sie u mnie. Ale odstawilam ja bo nie tyle cienie sie rolowały co eyeliner odbijał na gornej powiece (w załamaniu). I to chyba wina tej bazy... bo teraz stosuje art deco i wszystko zostaje na swoim miejscu:D

maarnaa89
2010-10-15 14:58:15
kazda z nas szuka idealow w kosmetykach :D ja lubie tusz colosala jest moim KWC :) wiadomo dla jedej bedzie ok a inna powie ze jest bublem :D fajnie jest sie dzielic opiniami :) P.S. piekny makijaz :)

frressia
2010-10-15 14:53:44
wiecej takich filmiko moja droga!!

kajampsy
2010-10-15 14:53:39
Aaale świetnie wyglądasz! Przydatny filmik :)

DriveOneCrazy
2010-10-15 14:49:06
Mi zapach w kremie Nivea Visage nie przeszkadza;) Ale to prawda, jest dość intensywny:P

MrPaula1818
2010-10-15 14:48:25
To jest Twój dzienny makijaż??

gugulek2101
2010-10-15 14:40:19
Lakier z firmy coral swietnie nadaje sie do wzorkow, bo pigmentacji nie mozna im zarzucić :) Tylko trzeba to utrwalic bezbarwnym lakierem :) Fajne sa takie filmiki. Pozdrawiam

Angel8890846
2010-10-15 14:31:35
Tusz jak to tusz :) Na jednych rzęsach wygląda cudnie na innych się skleja :)))) Pozdrawiam

Gosia0823
2010-10-15 14:04:51
Ja lubię ten tusz :D

KluKlaudia
2010-10-15 13:45:16
Z tym tuszem to prawda, bardzo się kruszy i noszenie go na rzęsach dla mnie jest po prostu ciężkie, te oczy nawet mnie jakby swędzą. Nie wiem dlaczego na youtube był on tak wychwalany pod niebiosa, o niebo lepszy jest jego starszy kolega Turbo Boost. Ten tusz mogę polecić na 150, zawsze do niego wracam

ammara1100
2010-10-15 13:40:03
Dziekuje za recenzje, a mialam kupic te cienie do powiek.

Araiser
2010-11-29 04:34:53
Szczyt głupoty. Czy to jest LA Colors czy L.A. Colors :]? Czytaj poprawnie, aczkolwiek czego wymagać od osoby z kilogramem tapety na ryju ;)