Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

Kosmetyki KOBO Professional

  • Data opublikowania: 17 Grudzień 2010
  • Autor: ladymakeup
27

Od niedawna, na polskim rynku kosmetyków tzw."kolorowych", pojawiła się nowa konkurencyjna marka kosmetyków. Chodzi mi o KOBO Prefessional, których produkty dostępne są wyłącznie w sieci Drogerii Natura. W swej ofercie mają wszystkie niezbędne kosmetyki, dzięki którym możemy wykonać kompletny makijaż.
Zamiarem twórców marki było stworzenie kosmetyków dostępnych każdej kobiecie – zarówno pod względem finansowym, jak i terytorialnym. I co do ceny to oczywiście zgodzę się, ponieważ są one na tyle atrakcyjne, że większość z nas sobie na nie może pozwolić, jednak co do tej dostępności to myślę, że bywa różnie (nie w każdym mieście mamy Naturę). Dlatego też, między innymi z tego względu, postanowiłam przygotować dla Was recenzję tych kosmetyków (abyście łatwiej mogli się zdecydować na odwiedzenie tej sieciówki przy okazji pobytu w innym mieście :).

W niniejszym filmiku opowiem Wam o następujących kosmetykach KOBO, które od niedawna goszczą w mojej kosmetyczce:

  • Fashion Eye Shadow – cena 17,99 zł

  • Mono Eye Shadow – cena 17,99 zł

  • Pure Pearl Pigment – cena 19,99 zł

  • Pure Pigment Liquid Base – cena 19,99 zł

  • Long Lasting Eye Liner – cena 12,99 zł

  • pomadka Extreme Gloss – 15,99 zł

  • błyszczyk Pearl 'N' Mineral – 17,99 zł

  • błyszczyk Long Lasting Glass Shine – 17,99 zł

  • błyszczyk Colour Glossy Lips (w słoiczku) 16,99 zł, aż 14 ml!

  • Sun Bronzing Powder – 19,99 zł

  • Matt Powder – 19,99 zł



Przy liście produktów, których jestem szczęśliwą posiadaczką, zamieściłam ich ceny – myślę, że okażą się dla Was również przystępne :) natomiast wszystkie kolory wspomnianych kosmetyków odnajdziecie we filmiku.
p.s. Na FORUM znajdziecie aktywny WĄTEK o kosmetykach KOBO Professional – jeśli chciałybyście podzielić się wrażeniami odnośnie tych produktów, to zapraszam tam do napisania postu, lub po prostu zostawienie komentarza pod filmikiem :)
Dzięki za oglądanie, pozdrawiam

Zobacz też

Komentarze do Kosmetyki KOBO Professional

log01
2019-06-21 21:48:43
Mam podkład kobo i jestem zadowolona

koniczyna684
2019-03-26 23:19:05
Kobo ma dobre kosmetyki, a nawet śmiem twierdzić, że coraz lepsze :)

Mikus88
2019-01-09 23:52:52
Koniecznie muszę przetestować.

koniczyna684
2018-12-11 11:08:16
Świetnie

gutek
2018-08-04 18:11:49
Świetnie

anniee896
2018-07-13 19:44:13
Świetny

jogo
2018-04-23 08:22:02
bardzo lubię kosmetyki tej marki

anan93
2018-02-25 16:03:15
świetny

jordan
2018-01-28 21:16:25
z tej marki jeszcze nic nie posiadam

lazybitch
2017-11-29 19:29:39
ładnie

melania
2017-11-09 17:06:02
Ładnie

mista
2017-10-30 14:43:37
Lubię takie wpisy. Oby więcej takich było

tinaa
2017-10-12 20:53:27
dobrze wiedzieć

pierozkowa
2017-10-12 18:11:40
Kawusia jest, kapciuchy też, więc zabieram się za czytanie co tutaj za ciekawe rzeczy są wypisane. Pozdrawiam!

mefir13
2017-09-06 09:20:50
warto przeczytać ten wpis

lwia1
2017-08-23 12:56:23
warto przeczytać ten wpis

prima
2017-06-19 22:43:17
dobrze wiedzieć

Netzakupy
2017-06-06 08:55:12
Ekstra sprawa! Lubię czytać o takich rzeczach

bombelek1
2017-05-09 22:03:45
Lubie marke kobo :)

lenon
2017-04-28 22:09:29
ciekawy wpis podoba mi się

iv90
2017-04-19 21:44:07
Bardzo lubię te kosmetyki, chętnie zobaczyłabym je w asortymencie sklepu ;)

Amante
2017-04-14 13:13:27
Ładnie :)

vvv
2017-03-23 10:06:54
ładnie

pirix
2017-02-22 12:39:06
Ładnie

mjmj
2017-02-16 19:04:26
Ładnie

melusi
2017-02-15 23:24:50
świetny

mufinka1
2017-02-09 00:25:44
ciekawy i przydatny wpis polecam przeczytać

lucja1996
2017-02-05 09:47:35
ładnie

monifi
2017-02-04 20:14:16
świetny

lamania1
2017-01-29 18:26:43
wyglądają ciekawie może wypróbuję

milllena
2017-01-27 10:21:52
ładnie

lvvv
2017-01-25 15:55:40
Ładnie

zuzka23
2017-01-05 00:04:45
ładnie

lux
2016-12-12 22:59:43
Ładnie

tola
2016-11-23 13:11:11
podobają mi się takie wpisy, oby więcej takich

ninalala
2016-11-17 19:41:24
ładnie

tymianek
2016-11-16 11:48:52
świetny

kasis123612
2016-11-15 22:59:54
świetne

tjaktereska
2016-09-29 23:41:35
świetny wpis

jaa
2016-09-26 02:47:04
świetne

pachnidł0
2016-09-25 23:19:21
super

Cece89
2016-09-08 13:26:54
świetny

pigi
2016-08-08 14:36:58
super

gabi1234
2016-08-07 15:58:00
super

koniczynka100
2016-07-06 15:22:16
super

miqota
2016-06-26 18:34:27
Super

zieloneokulary1
2016-06-12 22:49:13
Super

ewelina9090
2016-06-12 03:32:50
Super

weronika8442
2016-06-05 15:06:21
jeszcze nigdy nie miałam żadnego kosmetyku tej firmy :)

jacki50
2016-05-30 17:03:16
Super

login
2016-05-29 14:20:04
świetny

judyt4
2016-05-23 16:33:44
super

drt
2016-05-01 05:04:43
Lubie Kobo :)

joanna9090
2016-04-16 07:14:49
super

tosiak
2016-04-04 19:54:03
Super

jess78
2016-04-04 19:46:09
świetny

gigix
2016-04-04 13:48:05
świetny

kejti56
2016-04-02 22:54:54
świetny

mimijane
2016-04-01 18:41:17
świetny

volivs
2016-03-31 17:10:22
Super

marni
2016-03-31 11:04:30
świetny

hanaban
2016-03-30 00:16:55
świetny

hanaban
2016-03-30 00:16:33
świetny

jowita40
2016-03-29 22:39:24
Super

niewyspana
2016-03-29 15:17:54
super

bettilou
2016-11-18 04:18:37
dokładnie o tym samym pomyślałam więc 5-tka

lily21
2016-03-29 14:50:47
świetny

Olaa1122
2016-03-29 12:04:12
Kobo jest świetne :)

Olaa1122
2016-03-29 12:04:00
Uwielbiam kobo, zwłaszcza te nowe produkty.

eluv
2016-03-28 18:54:52
Fajnie

elizzka
2016-03-27 23:12:10
super :)

kikaku
2016-03-27 22:27:20
świetny

midle
2016-03-26 20:43:48
Super

mikin
2016-03-25 23:32:56
świetny

tygielek
2016-03-23 18:54:29
świetny

weronika9090
2016-03-22 18:13:15
Super

elik
2016-03-20 14:01:22
świetny

marli54
2016-03-17 18:11:36
super

teddy23
2016-03-15 22:28:56
świetny

zuza5254
2016-03-15 13:09:37
super

aniie12
2016-03-12 16:18:27
świetny

lipsy
2016-03-10 22:59:09
świetny

kitty000
2016-03-09 20:35:36
świetny

MM2003
2016-03-07 18:26:25
Ciekawy produkt

zuza5254
2016-03-06 12:40:19
super

naszka
2016-03-05 23:50:54
super

gosia123
2016-03-04 23:55:31
świetny

rose01
2016-03-02 23:03:28
świetny

laughwithme
2016-03-02 21:41:13
super :)

dizzy
2016-02-29 20:30:43
świetny

blondee
2016-02-27 15:59:17
Super

anee
2016-02-26 19:10:41
lubię tą firmę :D

zombiee
2016-02-25 21:08:21
super

ptysiul
2016-02-25 17:43:52
Muszę wypróbować te cienie

lusior
2016-02-24 15:21:29
super :)

Moja
2016-02-20 22:37:44
Muszę się wybrać po jakieś ciekawe kolory cieni ; )

comfortinnending
2016-02-15 15:08:09
Strasznie chcę spróbować ich produktów.

Moja
2016-02-18 12:52:04
Kobo ma bardzo fajne cienie do oczu. Bardzo je lubię :)

Moja
2016-02-18 12:51:29
Mają fajne cienie do oczu :)

Moja
2016-02-13 21:45:52
Śliczne kolory

Ana00
2016-02-05 02:42:48
fajne produkty

rdmakeup
2016-01-31 13:41:07
Super

ANNESA
2015-12-28 21:45:24
Super

kiniaa19
2015-12-26 23:19:42
Więcej takich atrykułów

waterandwine
2015-12-20 23:13:56
super produkty

MaryMary
2015-12-12 22:47:36
Lubię bardzo tę markę :)

Olcia37
2015-12-04 18:15:10
Lubię kobo :)

Gorzka13
2015-11-30 23:26:13
Bardzo lubię kosmetyki kobo.

Carmelo002
2015-11-30 19:21:13
Super

klaudusia0807
2015-11-29 18:43:52
Super :)

LaRive
2015-11-29 12:00:29
Nie przepadam za tą marką ;/

sylwuzaur13
2015-11-21 22:37:03
lubie ich produkty, moze nie wszystkie ale na pewno pudry

kloss1
2015-10-30 11:36:26
Srednio lubie ta firmę

jupi
2015-10-17 21:26:31
Konturowka również mi nie podpasowała . Jeśli chodzi o cienie mogłyby na bazie utrzymywać się trochę dłużej .....

hellosadnessxx
2015-10-08 02:15:14
super :)

tutajsylwia
2015-09-07 17:58:05
świetne produkty ;) lubie kobo

sylwia464
2015-09-07 17:50:25
ciekawy produkt ;)

kamilla
2015-08-31 13:42:50
czy ja wiem

whispers199
2015-08-29 09:56:49
Super filmik :)

sblaszczyk1998
2015-08-16 13:19:43
świetny produkt ;)

paula978
2015-08-14 13:03:09
przydatny wpis i recenzja :)

rozkminiaj1
2015-08-14 12:00:40
nigdy jeszcze nie testowałam prosuktów Kobo ;) ale poluje na nie;)

Sylwia14
2015-08-11 21:44:10
puder z kobo dobrze sie sprawdzal

MałgosiaGosia
2015-08-10 11:03:29
przydatna recenzja

karolina1005
2015-08-09 21:53:29
przydatny filmik

13maja
2015-08-09 11:29:25
uwielbiam kosmetyki Kobo ;) powalają jakościa ;)

Klaudia
2015-08-05 16:16:02
Uwielbiam pigmenty, cienie i bazę pod makijaż! Mam jeszcze matujący puder ale on już nie jest tak dobry.

Paulina12345
2015-08-03 00:41:59
Używałam kiedyś pudru z tej firmy, dobrze go wspominam :)

trzynastymaja
2015-07-26 13:58:58
błyszczyki pierwsza klasa ;)

kamcia713
2015-07-24 15:48:01
miałam przyjemność testować bronzer.. hmm. myslę że na tym się nie skończy :)

KamiluŚkaa
2015-07-20 14:09:58
Kosmetyków KOBO miałam do tej pory może 2 szt :) Podkład, którego używałam jako bronzera i puder sypki.. obydwa produkty były warte uwagi :)

Lisia
2016-11-24 13:36:45
Niestety, ale ja się z tym nie do końca zgadzam kalnilu

kruci
2017-10-30 15:46:01
nie zgodzę się z tym :P

monika212121
2015-07-17 10:08:12
z Kobo jak to tej pory miałam cienie i bronzer

doris
2013-02-27 09:39:08
Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie znaleźć skład kosmetyków KOBO, chodzi mi o to czy nie zawierają rakotwórczych parabenów. pozdrawiam

dick
2015-02-21 23:24:33
sama jesteś rakotwórcza

Klaudia
2012-07-16 14:03:39
Czy bronzer "Sun Bronzing Powder" jest dobry do modelowania twarzy?

Olga27
2011-04-01 22:02:13
Czy ukaże się filmik demonstrujący makijaż wykonany kosmetykami tej firmy???

Olga27
2011-04-01 21:14:49
Mam pytanie. Jakim błyszczykiem/pomadką byłaś pomalowana na tym filmiku???

Daria
2011-03-04 07:09:52
Cieszę się, że znalazłam recenzję tej marki. Mam pytanko, bo nie wspominasz o tym na filmie. Ta baza pod cienie płynna to coś podobnego chyba do inglotowskiego duraline, jak mi się wydaje. Duraline ma jednak taki minus, że bardzo ciężko jest za jej pomocą cieniować nakładane pigmenty, stąd służy zwykle do robienie kresek bądź nakładanie jednego intensywnego koloru na powiekę czy to samo dzieje się przy użyciu bazy kobo?

ladymakeup
2011-03-05 11:59:37
Przyznam szczerze że nie cieniowałam [przy użyciu tej bazy - cienie aplikowałam z bazą w tym miejscu, gdzie chciałam aby był intensywny kolor. Makijaż wykańczałam tym samym cieniem bez bazy:)

megi
2011-02-13 19:02:14
Witam kupiłam ostatnio baze pod cienie firmy kobo chciałam ładnie się pomalować na obrone licencjatu ale niestety dostałam strasznego uczulenia .Moich oczu nie byłowidać,powieki były strasznie opuchnięte.

Kasia
2013-09-17 06:35:50
też mnie uczuliły :(

Kala
2011-01-25 21:11:31
Używam błyszczyka w słoiczku Colour Glossy Lips nr 302 DELICIOUS. Bardzo ładny delikatny kolor idealny do mocno podkreślonych makijażem oczu. Naprawdę wydajny. Minus-słoiczek, niezbyt wygodne aplikowanie błyszczyka na usta.

myszka.aw
2011-01-19 13:16:48
Witam, prowadzisz super bloga. Mam pytanie związane z kosmetykami KOBO, byłam w drogerii Natura i widziałam, że mają też lakiery do paznokci i zastanawiam się czy wiesz jakie są jakościowo. Nie należą do tych najtańszych, ale też nie są najdroższe. Pozdrawiam

Makijaż wieczorowy (delikatny) « Makijaż oczu krok po kroku
2010-12-29 18:35:55
[...] razem postanowiłam zaprezentować Wam makijaż, którego mogłyście widzieć już we filmiku z recenzją kosmetyków KOBO. Ponieważ otrzymałam od Was dużo pozytywów na jego temat, stwierdziłam, że nie widzę [...]

angelika
2010-12-18 16:10:45
świetna recenzja, chociaż przyznam szczerze że bardziej skupiłam się na Twoim makijażu, jest przepiękny ;) osobiście często używam kosmetyków KOBO i mogę je śmiało polecić. Pozdrawiam ;]

acidek1984
2010-12-18 14:56:38
Zgadzam się z poprzedniczką, ciekawy makijaż masz na tym filmiku:) Podoba mi się również, że faktycznie wygląda na to że mówisz szczerze co wg Ciebie jest dobre a co nie koniecznie. Pozdrawiam i proszę o więcej filmików na podobne tematy. Fajnie by było również zobaczyć filmik o kosmetykach , które wg Ciebie są najlepsze i bez których nie możesz się obejsc.

ladymakeup
2010-12-29 08:39:27
Kochana już dziś zostanie opublikowany filmik właśnie z tym makijażem :) (a raczej podobnym, bo identyczny niestety nigdy nie wyjdzie :) zapraszam :)

ksksksks
2010-12-18 08:31:09
podoba mi sie makijaż, ktory masz na sobie w tym filmiku:)

marzena000
2010-12-17 23:17:07
Super że robisz takie recenzje:) Mina rzeczywiście boska :D Co mi sie szczególnie podoba to to że widać że mówisz szczerze-co jest db co nie. Po co komu recenzja która jest w jakiś sposób naginana? Ty pokazujesz fachowo co jest godne uwagi a co w Twoim przypadku sie nie sprawdza... Za to dla Ciebie wieeelki plus:)

Irenka**
2010-12-17 20:14:33
Bardzo podoba mi się Twój pomysł na recenzje. Zarówno filmiki jak i opisy. Bodobało mi się jak nałożyłaś na szminkę z Bell złoty pyłek. Sama bym na to nie wpadła:) wypróbowałam - usta wyglądają świetnie. Na Twojej stronie można dowiedzieć się wiele przydatnych rzeczy i tricków:)Proszę o makijaż wykonany z użyciem kosmetyków KOBO. Pozdrawiam.

elza
2010-12-17 19:40:59
Mam podkład z kobo i jestem zadowolona super jest i bardzo polecam.

hayde
2010-12-17 15:44:13
nie spotkałaś cieni, które się nie osypują? to nie jest normalna rzecz; może warto zainwestować w lepsze? choćby Bourjois; za cenę dwóch kiepskiej jakości cieni można kupić jeden cień z Bourjois, a za cenę trzech Kobo jeden cień z MAC'a, ale co kto lubi nosić na twarzy

lideczka19i89
2010-12-17 15:10:16
Gdy cień Ci wypadł miałaś piękną minę,taką bezcenną...Hihi bardzo fajna recenzja,myślę że wiele dziewczyn się zastanowi nad tą Firmą. Pozdrawiam