Kosmetyki KOBO Professional

  • Data opublikowania: 2010-12-17 14:00:49
  • Autor: ladymakeup
  • 25

Od niedawna, na polskim rynku kosmetyków tzw."kolorowych", pojawiła się nowa konkurencyjna marka kosmetyków. Chodzi mi o KOBO Prefessional, których produkty dostępne są wyłącznie w sieci Drogerii Natura. W swej ofercie mają wszystkie niezbędne kosmetyki, dzięki którym możemy wykonać kompletny makijaż.
Zamiarem twórców marki było stworzenie kosmetyków dostępnych każdej kobiecie – zarówno pod względem finansowym, jak i terytorialnym. I co do ceny to oczywiście zgodzę się, ponieważ są one na tyle atrakcyjne, że większość z nas sobie na nie może pozwolić, jednak co do tej dostępności to myślę, że bywa różnie (nie w każdym mieście mamy Naturę). Dlatego też, między innymi z tego względu, postanowiłam przygotować dla Was recenzję tych kosmetyków (abyście łatwiej mogli się zdecydować na odwiedzenie tej sieciówki przy okazji pobytu w innym mieście :).

W niniejszym filmiku opowiem Wam o następujących kosmetykach KOBO, które od niedawna goszczą w mojej kosmetyczce:

  • Fashion Eye Shadow – cena 17,99 zł

  • Mono Eye Shadow – cena 17,99 zł

  • Pure Pearl Pigment – cena 19,99 zł

  • Pure Pigment Liquid Base – cena 19,99 zł

  • Long Lasting Eye Liner – cena 12,99 zł

  • pomadka Extreme Gloss – 15,99 zł

  • błyszczyk Pearl 'N' Mineral – 17,99 zł

  • błyszczyk Long Lasting Glass Shine – 17,99 zł

  • błyszczyk Colour Glossy Lips (w słoiczku) 16,99 zł, aż 14 ml!

  • Sun Bronzing Powder – 19,99 zł

  • Matt Powder – 19,99 zł



Przy liście produktów, których jestem szczęśliwą posiadaczką, zamieściłam ich ceny – myślę, że okażą się dla Was również przystępne :) natomiast wszystkie kolory wspomnianych kosmetyków odnajdziecie we filmiku.
p.s. Na FORUM znajdziecie aktywny WĄTEK o kosmetykach KOBO Professional – jeśli chciałybyście podzielić się wrażeniami odnośnie tych produktów, to zapraszam tam do napisania postu, lub po prostu zostawienie komentarza pod filmikiem :)
Dzięki za oglądanie, pozdrawiam

Baza pod makijaż Virtual Satin Smooth Bell pomadka Glam & Sexy i Anti-Age & SHINE

Zobacz też

Kosmetyki: tanie a dobre - czy to możliwe?
Kosmetyki: tanie a dobre - cz. II
Ulubieńcy LIPCA - kosmetyki, które skradły moje serce :)
Kosmetyki, których nie polecam

Komentarze do Kosmetyki KOBO Professional

Anuluj
2017-09-06 09:20:50
warto przeczytać ten wpis
2017-08-23 12:56:23
warto przeczytać ten wpis
2017-06-19 22:43:17
dobrze wiedzieć
2017-06-06 08:55:12
Ekstra sprawa! Lubię czytać o takich rzeczach
2017-05-09 22:03:45
Lubie marke kobo :)
2017-04-28 22:09:29
ciekawy wpis podoba mi się
2017-04-19 21:44:07
Bardzo lubię te kosmetyki, chętnie zobaczyłabym je w asortymencie sklepu ;)
2017-04-14 13:13:27
Ładnie :)
2017-03-23 10:06:54
ładnie
2017-02-22 12:39:06
Ładnie
2017-02-16 19:04:26
Ładnie
2017-02-15 23:24:50
świetny
2017-02-09 00:25:44
ciekawy i przydatny wpis polecam przeczytać
2017-02-05 09:47:35
ładnie
2017-02-04 20:14:16
świetny
2017-01-29 18:26:43
wyglądają ciekawie może wypróbuję
2017-01-27 10:21:52
ładnie
2017-01-25 15:55:40
Ładnie
2017-01-05 00:04:45
ładnie
2016-12-12 22:59:43
Ładnie
2016-11-23 13:11:11
podobają mi się takie wpisy, oby więcej takich
2016-11-17 19:41:24
ładnie
2016-11-16 11:48:52
świetny
2016-11-15 22:59:54
świetne
2016-09-29 23:41:35
świetny wpis
2016-09-26 02:47:04
świetne
2016-09-25 23:19:21
super
2016-09-08 13:26:54
świetny
2016-08-08 14:36:58
super
2016-08-07 15:58:00
super
2016-07-06 15:22:16
super
2016-06-26 18:34:27
Super
2016-06-12 22:49:13
Super
2016-06-12 03:32:50
Super
2016-06-05 15:06:21
jeszcze nigdy nie miałam żadnego kosmetyku tej firmy :)
2016-05-30 17:03:16
Super
2016-05-29 14:20:04
świetny
2016-05-23 16:33:44
super
2016-05-01 05:04:43
Lubie Kobo :)
2016-04-16 07:14:49
super
2016-04-04 19:54:03
Super
2016-04-04 19:46:09
świetny
2016-04-04 13:48:05
świetny
2016-04-02 22:54:54
świetny
2016-04-01 18:41:17
świetny
2016-03-31 17:10:22
Super
2016-03-31 11:04:30
świetny
2016-03-30 00:16:55
świetny
2016-03-30 00:16:33
świetny
2016-03-29 22:39:24
Super
2016-03-29 15:17:54
super
2016-11-18 04:18:37
dokładnie o tym samym pomyślałam więc 5-tka
2016-03-29 14:50:47
świetny
2016-03-29 12:04:12
Kobo jest świetne :)
2016-03-29 12:04:00
Uwielbiam kobo, zwłaszcza te nowe produkty.
2016-03-28 18:54:52
Fajnie
2016-03-27 23:12:10
super :)
2016-03-27 22:27:20
świetny
2016-03-26 20:43:48
Super
2016-03-25 23:32:56
świetny
2016-03-23 18:54:29
świetny
2016-03-22 18:13:15
Super
2016-03-20 14:01:22
świetny
2016-03-17 18:11:36
super
2016-03-15 22:28:56
świetny
2016-03-15 13:09:37
super
2016-03-12 16:18:27
świetny
2016-03-10 22:59:09
świetny
2016-03-09 20:35:36
świetny
2016-03-07 18:26:25
Ciekawy produkt
2016-03-06 12:40:19
super
2016-03-05 23:50:54
super
2016-03-04 23:55:31
świetny
2016-03-02 23:03:28
świetny
2016-03-02 21:41:13
super :)
2016-02-29 20:30:43
świetny
2016-02-27 15:59:17
Super
2016-02-26 19:10:41
lubię tą firmę :D
2016-02-25 21:08:21
super
2016-02-25 17:43:52
Muszę wypróbować te cienie
2016-02-24 15:21:29
super :)
2016-02-20 22:37:44
Muszę się wybrać po jakieś ciekawe kolory cieni ; )
2016-02-15 15:08:09
Strasznie chcę spróbować ich produktów.
2016-02-18 12:52:04
Kobo ma bardzo fajne cienie do oczu. Bardzo je lubię :)
2016-02-18 12:51:29
Mają fajne cienie do oczu :)
2016-02-13 21:45:52
Śliczne kolory
2016-02-05 02:42:48
fajne produkty
2016-01-31 13:41:07
Super
2015-12-28 21:45:24
Super
2015-12-26 23:19:42
Więcej takich atrykułów
2015-12-20 23:13:56
super produkty
2015-12-12 22:47:36
Lubię bardzo tę markę :)
2015-12-04 18:15:10
Lubię kobo :)
2015-11-30 23:26:13
Bardzo lubię kosmetyki kobo.
2015-11-30 19:21:13
Super
2015-11-29 18:43:52
Super :)
2015-11-29 12:00:29
Nie przepadam za tą marką ;/
2015-11-21 22:37:03
lubie ich produkty, moze nie wszystkie ale na pewno pudry
2015-10-30 11:36:26
Srednio lubie ta firmę
2015-10-17 21:26:31
Konturowka również mi nie podpasowała . Jeśli chodzi o cienie mogłyby na bazie utrzymywać się trochę dłużej .....
2015-10-08 02:15:14
super :)
2015-09-07 17:58:05
świetne produkty ;) lubie kobo
2015-09-07 17:50:25
ciekawy produkt ;)
2015-08-31 13:42:50
czy ja wiem
2015-08-29 09:56:49
Super filmik :)
2015-08-16 13:19:43
świetny produkt ;)
2015-08-14 13:03:09
przydatny wpis i recenzja :)
2015-08-14 12:00:40
nigdy jeszcze nie testowałam prosuktów Kobo ;) ale poluje na nie;)
2015-08-11 21:44:10
puder z kobo dobrze sie sprawdzal
2015-08-10 11:03:29
przydatna recenzja
2015-08-09 21:53:29
przydatny filmik
2015-08-09 11:29:25
uwielbiam kosmetyki Kobo ;) powalają jakościa ;)
2015-08-05 16:16:02
Uwielbiam pigmenty, cienie i bazę pod makijaż! Mam jeszcze matujący puder ale on już nie jest tak dobry.
2015-08-03 00:41:59
Używałam kiedyś pudru z tej firmy, dobrze go wspominam :)
2015-07-26 13:58:58
błyszczyki pierwsza klasa ;)
2015-07-24 15:48:01
miałam przyjemność testować bronzer.. hmm. myslę że na tym się nie skończy :)
2015-07-20 14:09:58
Kosmetyków KOBO miałam do tej pory może 2 szt :) Podkład, którego używałam jako bronzera i puder sypki.. obydwa produkty były warte uwagi :)
2016-11-24 13:36:45
Niestety, ale ja się z tym nie do końca zgadzam kalnilu
2015-07-17 10:08:12
z Kobo jak to tej pory miałam cienie i bronzer
2013-02-27 09:39:08
Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie znaleźć skład kosmetyków KOBO, chodzi mi o to czy nie zawierają rakotwórczych parabenów. pozdrawiam
2015-02-21 23:24:33
sama jesteś rakotwórcza
2012-07-16 14:03:39
Czy bronzer "Sun Bronzing Powder" jest dobry do modelowania twarzy?
2011-04-01 22:02:13
Czy ukaże się filmik demonstrujący makijaż wykonany kosmetykami tej firmy???
2011-04-01 21:14:49
Mam pytanie. Jakim błyszczykiem/pomadką byłaś pomalowana na tym filmiku???
2011-03-04 07:09:52
Cieszę się, że znalazłam recenzję tej marki. Mam pytanko, bo nie wspominasz o tym na filmie. Ta baza pod cienie płynna to coś podobnego chyba do inglotowskiego duraline, jak mi się wydaje. Duraline ma jednak taki minus, że bardzo ciężko jest za jej pomocą cieniować nakładane pigmenty, stąd służy zwykle do robienie kresek bądź nakładanie jednego intensywnego koloru na powiekę czy to samo dzieje się przy użyciu bazy kobo?
2011-03-05 11:59:37
Przyznam szczerze że nie cieniowałam [przy użyciu tej bazy - cienie aplikowałam z bazą w tym miejscu, gdzie chciałam aby był intensywny kolor. Makijaż wykańczałam tym samym cieniem bez bazy:)
2011-02-13 19:02:14
Witam kupiłam ostatnio baze pod cienie firmy kobo chciałam ładnie się pomalować na obrone licencjatu ale niestety dostałam strasznego uczulenia .Moich oczu nie byłowidać,powieki były strasznie opuchnięte.
2013-09-17 06:35:50
też mnie uczuliły :(
2011-01-25 21:11:31
Używam błyszczyka w słoiczku Colour Glossy Lips nr 302 DELICIOUS. Bardzo ładny delikatny kolor idealny do mocno podkreślonych makijażem oczu. Naprawdę wydajny. Minus-słoiczek, niezbyt wygodne aplikowanie błyszczyka na usta.
2011-01-19 13:16:48
Witam, prowadzisz super bloga. Mam pytanie związane z kosmetykami KOBO, byłam w drogerii Natura i widziałam, że mają też lakiery do paznokci i zastanawiam się czy wiesz jakie są jakościowo. Nie należą do tych najtańszych, ale też nie są najdroższe. Pozdrawiam
2010-12-29 18:35:55
[...] razem postanowiłam zaprezentować Wam makijaż, którego mogłyście widzieć już we filmiku z recenzją kosmetyków KOBO. Ponieważ otrzymałam od Was dużo pozytywów na jego temat, stwierdziłam, że nie widzę [...]
2010-12-18 16:10:45
świetna recenzja, chociaż przyznam szczerze że bardziej skupiłam się na Twoim makijażu, jest przepiękny ;) osobiście często używam kosmetyków KOBO i mogę je śmiało polecić. Pozdrawiam ;]
2010-12-18 14:56:38
Zgadzam się z poprzedniczką, ciekawy makijaż masz na tym filmiku:) Podoba mi się również, że faktycznie wygląda na to że mówisz szczerze co wg Ciebie jest dobre a co nie koniecznie. Pozdrawiam i proszę o więcej filmików na podobne tematy. Fajnie by było również zobaczyć filmik o kosmetykach , które wg Ciebie są najlepsze i bez których nie możesz się obejsc.
2010-12-29 08:39:27
Kochana już dziś zostanie opublikowany filmik właśnie z tym makijażem :) (a raczej podobnym, bo identyczny niestety nigdy nie wyjdzie :) zapraszam :)
2010-12-18 08:31:09
podoba mi sie makijaż, ktory masz na sobie w tym filmiku:)
2010-12-17 23:17:07
Super że robisz takie recenzje:) Mina rzeczywiście boska :D Co mi sie szczególnie podoba to to że widać że mówisz szczerze-co jest db co nie. Po co komu recenzja która jest w jakiś sposób naginana? Ty pokazujesz fachowo co jest godne uwagi a co w Twoim przypadku sie nie sprawdza... Za to dla Ciebie wieeelki plus:)
2010-12-17 20:14:33
Bardzo podoba mi się Twój pomysł na recenzje. Zarówno filmiki jak i opisy. Bodobało mi się jak nałożyłaś na szminkę z Bell złoty pyłek. Sama bym na to nie wpadła:) wypróbowałam - usta wyglądają świetnie. Na Twojej stronie można dowiedzieć się wiele przydatnych rzeczy i tricków:)Proszę o makijaż wykonany z użyciem kosmetyków KOBO. Pozdrawiam.
2010-12-17 19:40:59
Mam podkład z kobo i jestem zadowolona super jest i bardzo polecam.
2010-12-17 15:44:13
nie spotkałaś cieni, które się nie osypują? to nie jest normalna rzecz; może warto zainwestować w lepsze? choćby Bourjois; za cenę dwóch kiepskiej jakości cieni można kupić jeden cień z Bourjois, a za cenę trzech Kobo jeden cień z MAC'a, ale co kto lubi nosić na twarzy
2010-12-17 15:10:16
Gdy cień Ci wypadł miałaś piękną minę,taką bezcenną...Hihi bardzo fajna recenzja,myślę że wiele dziewczyn się zastanowi nad tą Firmą. Pozdrawiam