Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

7
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
W
Y
Z

7

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

Bourjois - ROUGE EDITION AQUA Laquer - HIT czy KIT?

  • Data opublikowania: 16 Sierpień 2015
  • Autor: ladymakeup
59

Bourjois to ceniona francuska marka, która w swojej ofercie ma kilka kultowych produktów. Podkłady Healthy Mix czy 123, róże wypiekane i puder brązujący w formie czekolady, to tylko niektóre z kosmetyków określanych jako "must have". Od niedawna jednak ich największym i niekwestionowanym HITem są pomadki w płynie Rouge Edition Velvet. Wyjątkowo trwałe, bezproblemowe w noszeniu i o pięknych kolorach. Do tego w przystępnej cenie - w stosunku do ich wydajności i niespotykanej skuteczności. Nic zatem dziwnego, że od kilku sezonów goszczą w większości kosmetyczek. Producent, chcąc powtórzyć ten niebywały sukces, wypuścił w tym roku na rynek pomadki ROUGE EDITION AQUA Laquer. Podobnie jak starsze siostry, są to szminki płynne i skomponowane w pięknej kolorystyce. Czy okażą się podobnym HITem??

To pozostawię do Waszej indywidualnej oceny. Wydaje mi się, że mają sporą szansę. Tak jak wspominałam - piękne kolory i lustrzany połysk, niczym tafla wody, tworzą na ustach wspaniały efekt. Krycie pomadek jest różne - w zależności od koloru. Jedne są całkowicie kryjące, drugie transparentne. Z całą pewnością nie wysuszają warg, ani nie podkreślają suchych skórek. Zawsze jest jednak jakieś "ale". W przypadku ROUGE EDITION AQUA Laquer jest nim ich trwałość. Niestety, nie goszczą na naszych ustach tak długo, jak i "sławne siostry". Osobiście bardzo nad tym ubolewam, bo nie ukrywam, że wiązałam z tym kosmetykiem spore nadzieje. Od dawna marzyłam o wygładzonych, równomiernie pokrytych i błyszczących ustach, pomalowanych trwałym kosmetykiem. Widocznie poszukiwania ideału muszę rozpocząć na nowo... Choć dla wyjaśnienia dodam, że szminki te zajęły już swoje miejsca w mojej kosmetyczce - bo pomimo tego, że makijaż wymaga poprawek, to pozostawia na ustach warstwę pigmentu - jakby po zastosowaniu transparentnych farbek do ust (np. jak Bell Lip Tint). Zapraszam na filmik - kolory powinny rozwiać wszelkie wątpliwości :) pozdrawiam serdecznie, Monika :* 

 

Nazwa Dostępność Cena

Zobacz też

Komentarze do Bourjois - ROUGE EDITION AQUA Laquer - HIT czy KIT?

pannacotta
2020-09-11 01:06:06
prezentują się ciekawie

pannacotta
2020-09-10 01:17:23
cudne

Kikaa6
2020-06-21 23:53:39
Świetny

armiela
2020-05-17 15:48:11
ciekawie :)

boxz
2020-05-01 22:56:23
Wspaniały

marzena84p
2020-03-27 11:18:42
Świetny.

cukierpuder
2019-11-28 22:20:52
Wspaniały

mp84
2019-11-05 11:42:35
Kolory mają naprawdę piękne :)

juliaweo
2019-10-01 22:05:57
Świetny

juliaweo
2019-10-01 22:05:51
5

log01
2019-06-27 20:02:24
Kolory są cudowne

delreynt
2019-05-13 21:45:29
swietny

Roksiby
2019-03-17 21:21:16
Świetny

kosmo
2019-02-12 12:03:02
świetny wpis

loli
2019-01-31 08:34:46
Świetne zestawienie kosmetyków

niunia123
2019-01-30 16:27:08
Świetnie

Mikus88
2019-01-07 15:44:12
Bardzo lubię te pomadki.

brygidap1
2019-01-06 16:24:04
Świetny

bobiko
2018-11-22 10:09:33
Można się zainspirować tym wpisem

yoanna
2018-10-12 07:15:49
Chętnie wypróbuję te propozycje u siebie

koniczyna684
2018-09-26 00:05:40
Ładne odcienie

wasia
2018-08-31 12:38:57
Świetnie :)

gutek
2018-07-13 14:09:28
świetny wpis, wiele kosmetyków mam do wypróbowania

anniee896
2018-06-25 12:39:17
Świetny

gasia
2018-05-25 11:12:04
Świetnie

bikara12
2018-04-03 17:35:15
Świetnie :)

jogo
2018-03-20 16:12:34
Może i u mnie by się sprawdziły

lazybitch
2018-03-13 19:14:42
ładnie

anan93
2018-02-28 23:53:14
świetny

iilonka
2018-01-25 14:57:13
Muszę się w nie zaopatrzyć

klauia4
2018-01-23 12:23:44
Chętnie wypróbuję :)

jordan
2017-12-19 08:04:55
Ciekawe czy u mnie by się sprawdziły te kosmetyki

Prada86
2017-12-08 05:10:33
Красиво!

lazybitch
2017-12-07 01:48:58
ładnie

evi
2017-10-25 09:11:40
kolory są piękne i trwałość również

nemo
2017-10-13 13:59:17
Ładnie

mista
2017-10-13 08:09:50
przydatne informacje, kusi mnie by wypróbować te kosmetyki

kruci
2017-10-11 07:43:51
Jak sobie poradzić z osypującymi się cieniami? Lepsza baza czy jakiś korektor na powiekę? :3

tinaa
2017-09-28 13:57:41
Ładne

bettilou
2017-09-27 15:20:20
Czy któraś z Was, drogie dziewczyny testowała te produkty w spisie? Jak się sprawdzają i, czy opłaca się je kupować?

Prada86
2017-09-12 12:12:05
ярко!

mefir13
2017-08-29 18:07:40
Chętnie przygarnęłabym choć jedną z nich

katia1
2017-08-26 11:17:58
warto przeczytać ten wpis

katya581savinskaya
2017-08-09 20:06:41
Жаль мне не подходят такие оттенки

lwia1
2017-07-17 11:51:50
podoba mi się bardzo ten wpis

Barbara223
2017-07-08 13:10:41
ładnie

prima
2017-06-02 09:51:01
piękne są kolory tych pomadek

bombelek1
2017-05-23 22:07:31
Świetny wpis, bardzo mi się podoba, przyjemnie się czyta :)

optik
2017-04-25 17:01:35
ciekawy wpis podoba mi się

lenon
2017-04-21 00:08:24
ciekawy wpis podoba mi się

kate575
2017-04-14 09:36:38
świetnie

kuna
2017-04-11 22:25:16
ciekawy wpis, podoba mi się

koniczyna684
2017-04-09 12:53:43
Nie byłam przekonana do tych pomadek, ale prezentują się całkiem przyjemnie :)

Amante
2017-04-09 09:21:12
Piękne te odcienie :)

newtmas
2017-04-06 16:38:20
ciekawy wpis, podoba mi się

vvv
2017-04-03 06:54:59
ładnie

imstillhere
2017-03-21 23:23:50
ładnie

fiona1
2017-03-16 16:00:16
ciekawy wpis, warto go przeczytać

bonderline
2017-02-27 16:46:45
Śliczne odcienie czerwieni:)

miaaapoa
2017-02-26 21:43:00
ładnie

pvris
2017-02-26 14:52:43
Ładnie

melusi
2017-02-22 18:41:52
świetny

kajal
2017-02-21 11:47:23
ciekawy wpis warto go przeczytać

Prada86
2017-02-17 15:49:30
красиво!

darknesx
2017-02-16 16:18:49
Ładnie

twojeslodkiemarzenie
2017-02-15 15:45:06
O jej, tyle cudownych kolorów aż trudno się zdecydować.

monifi
2017-02-14 10:52:32
świetny

wiesia
2017-02-12 13:08:19
ciekawy wpis, dużo przydatnych informacji

mufinka1
2017-02-09 19:00:43
ciekawy i przydatny wpis polecam przeczytać

anetka1995
2017-02-01 14:41:42
ładnie

Tugyfa
2017-01-31 17:52:24
Ładnie

Nightime
2017-01-30 18:05:29
Ładnie

lucja1996
2017-01-30 14:41:46
ładnie

lvvv
2017-01-28 23:08:31
Ładnie

ilonam93
2017-01-28 17:12:20
świetnie

mjmj
2017-01-28 08:58:30
Ładnie

butik
2017-01-23 11:44:21
podoba mi się bardzo ten wpis

milllena
2017-01-23 10:27:20
ładnie

manju23
2017-01-22 23:34:01
ładnie

Netvous
2017-01-17 21:54:56
Ładnie

lamania1
2017-01-14 16:24:38
podoba mi się bardzo ten wpis

mops
2017-01-03 08:18:44
piękne kolory pomadek, ja lubię nude

kokz
2016-12-31 16:40:52
Ładnie

nataliagliszczynska
2016-12-30 16:37:31
Fajne produkty

monifi
2016-12-26 13:17:39
świetny

Rolks
2016-12-23 16:16:21
Ładnie

zuzka23
2016-12-20 19:46:45
ładnie

lux
2016-12-17 13:27:05
Ładnie

pimki
2016-12-17 08:37:31
podoba mi się ten wpis

jssi
2016-12-11 15:06:27
Ładnie

angeliss
2016-12-10 14:15:50
fajna alternatywa od matów

tumblrgirl98
2016-12-08 10:33:21
świetny

malwina123456
2016-12-05 18:33:44
Te pomadki stały się jedną z najbardziej rozpoznawalnych produktów - Bourjois :) Nic dziwnego, są świetne :)

halinka1
2016-12-02 14:36:07
ładne kolory pomadek

duszek86
2016-12-01 22:30:47
jeszcze nie miałam okazji testować...

paulina1989
2016-11-30 08:22:25
Mam 3 kolory z tej serii i muszę przyznać,że kolory piękne i rewelacyjna pigmentacja.Pięknie błyszczą i dają efekt takich mokrych ust,wogóle się nie kleją ale ich trwałość pozostawia wiele do życzenia..seria Velvet mega trwała a ta niestety się nie udała...szkoda...

ledi
2016-11-25 18:52:36
podoba mi się ten wpis

pierozkowa
2016-11-22 22:03:48
widać napracowanie, fajna sprawa

tymianek
2016-11-19 22:01:12
świetny

tola
2016-11-17 20:35:08
podoba mi się ten wpis

cocox
2016-11-16 14:28:29
Ladnie

eni89
2016-11-02 10:20:40
fajne, ja lubię jak się błyszczy ;)

dididit
2016-10-25 23:16:35
świetny

Wawka
2016-10-22 23:54:30
Ładnie

Poiuyt
2016-10-22 11:44:31
Ładnie

paulina1989
2016-10-19 10:00:29
Fajne kolorki.

kasis123612
2016-10-17 16:27:06
świetnie

Lukrecjaa
2016-10-10 13:43:55
nie przekonują mnie... coć trzeba przyznać, że kolory piękne

ninalala
2016-10-08 19:15:57
wolę matowe pomadki :)

Madziq
2016-10-05 20:00:50
bardzo ładne, ale ja i tak wolę Matowe <3

jaa
2016-10-04 00:27:11
świetne

jolanta77
2016-09-30 14:02:44
uwielbiam te pomadki, mam kilka kolorów

pachnidł0
2016-09-21 16:47:47
super

misia2203
2016-09-11 10:58:26
Bardzo lubię tą markę.

kryskakryska
2016-09-08 23:16:40
Super

nikola90
2016-09-08 18:34:21
Super

sweetbeauty
2016-09-05 21:36:55
ładne kolorki ;)

dino
2016-09-05 07:10:50
super

iv90
2016-09-04 20:03:40
Ja jednak pozostanę wierna matowym wykończeniom :D

tjaktereska
2016-08-26 22:58:02
super

lalola09
2016-08-18 09:38:52
super

zaszalej
2016-08-15 18:50:59
Super

marrlena115
2016-08-14 10:29:02
Siper

xoxo
2016-08-13 12:30:54
super

gabi1234
2016-08-10 18:26:00
super

bruno
2016-08-02 10:25:02
SUPER

crazzyeyes
2016-07-25 18:31:16
super

crazzyeyes
2016-07-25 18:30:51
okej

paulinaaa9331
2016-07-06 16:51:42
vSuper

miqota
2016-07-05 15:45:20
Super

tiramisu2016
2016-06-30 07:07:24
super

fweafwqf
2016-06-11 13:47:03
super

koniczynka100
2016-06-08 06:28:55
Super

login
2016-05-30 20:17:51
śliczne kolory

Lisia
2016-11-24 01:33:34
ciekawe czy autorka artykułu o tym wie? :]

judyt4
2016-05-19 14:45:51
super

ewelina9090
2016-05-11 16:31:39
Super

monikakolerska
2016-05-07 14:16:51
Wydaje się być ciekawa ta pomadka :)

Zxcvb
2016-05-07 11:22:11
Super

weronika8442
2016-05-04 23:03:17
z rouge edition velvet jestem bardzo zadowolona, ale tych jeszcze nie miałam okazji przetestować :)

ziarenkoo1
2016-04-17 20:24:23
super

margog9090
2016-04-15 08:33:05
super

Cece89
2016-04-12 11:44:44
świetny

renia23
2016-04-11 09:29:34
jakos ta marka mnie nie przekonala nigdy ;p

asdfgh
2016-04-11 06:52:32
Super

tosiak
2016-04-05 13:02:14
Super

jess78
2016-04-04 15:36:13
świetny

gigix
2016-04-03 16:53:16
świetny

wika
2016-04-02 19:27:19
Super

kejti56
2016-04-01 20:59:11
świetny

blow
2016-04-01 15:56:33
świetny

mimijane
2016-04-01 14:43:33
super

joanna9090
2016-03-31 17:56:25
Piekne

marni
2016-03-31 00:05:24
super

kasia191kasia
2016-03-30 04:27:26
super

hanaban
2016-03-29 16:32:16
świetny

eluv
2016-03-28 22:21:29
Super

vincentvangogh
2016-03-28 20:50:30
Wolę zostać przy wersji Rouge Edition Velvet:)

niewyspana
2016-03-28 18:23:13
Ciekawe

volivs
2016-03-28 08:50:31
Super

lily21
2016-03-27 16:46:36
super

mikin
2016-03-25 21:00:04
super

kikaku
2016-03-24 22:47:49
super

jowita40
2016-03-24 22:41:58
Super

elizzka
2016-03-24 17:08:13
super :)

drt
2016-03-23 17:21:49
Uwielbiam pomadki w płynie :)

midle
2016-03-23 06:13:22
Super

Hannana
2016-03-22 23:36:09
Super

madere
2016-03-22 21:08:08
Super

sblaszczyk13051998
2016-03-21 16:37:49
są cudowne:)

aleerea
2016-03-21 10:54:58
Ceny jak dla mnie trochę za duże, a szkoda

elik
2016-03-18 22:52:38
super

tygielek
2016-03-17 23:16:57
świetny

gghjl
2016-03-17 20:41:17
Super

marli54
2016-03-16 18:31:11
świetny

teddy23
2016-03-15 15:57:09
świetny

zuza5254
2016-03-15 13:07:35
super

midlle
2016-03-13 10:42:37
super

Klaudiamala
2016-03-12 14:03:15
Super

aniie12
2016-03-12 13:44:46
świetny

alunia2202
2016-03-11 18:28:11
hit zdecydowanie

lipsy
2016-03-10 16:40:32
super

janka40
2016-03-09 16:02:55
piekne

kitty000
2016-03-08 16:39:28
fajny

wowahao
2016-03-07 22:13:45
Super

karola12345
2016-03-07 19:30:24
super pomadki

MM2003
2016-03-07 17:30:10
Ciekawe odcienie :)

chery25
2016-03-07 14:11:15
świetny

Fela
2016-03-07 00:01:13
Super

lucyrokythfkh
2016-03-06 23:13:22
super :)

zuza5254
2016-03-06 12:36:12
super

wikii89
2016-03-06 01:41:12
świetny

anee
2016-03-05 16:02:51
fajne kolory

formon
2016-03-04 22:55:53
świetny

gosia123
2016-03-04 21:14:10
super

moyo1990
2016-03-03 23:46:02
super :)

jezujezu
2016-03-03 14:16:13
Super

zuza5254
2016-03-01 19:11:58
super

formnk353
2016-03-01 18:02:31
świetny

rose01
2016-02-29 21:09:38
super

formon
2016-02-29 16:06:06
świetny post

dizzy
2016-02-28 18:57:45
podobają mi się kolory

Olaa1122
2016-02-26 15:05:19
Zdecydowanie wolę te matowe.

blondee
2016-02-26 13:07:43
świetne są!

blondee
2016-02-26 13:07:12
super są

zombiee
2016-02-25 13:00:58
Super

Moja
2016-02-24 12:47:30
Bardzo ładne kolory :)

ptysiul
2016-02-23 20:50:30
Wolę matowe wykończenie, jednak kolorki są naprawdę ładne :)

lusior
2016-02-22 13:02:46
fajne kolorki mają :)

lotka77
2016-02-21 17:32:43
Piękne kolory

Moja
2016-02-20 08:30:28
Śliczne kolory.

mylips
2016-02-18 17:58:10
Piękne kolory

kalulla5
2016-02-18 15:26:06
wszystko super, ale ten zapach :/

anee
2016-02-17 15:26:59
śliczne

Szafranek
2016-02-15 15:03:07
Hit

moriys
2016-02-14 21:44:15
uwielbiam

zosia95
2016-02-13 00:48:28
Ciekawy artykuł

laughwithme
2016-02-13 00:44:04
Super

Netzakupy
2017-05-27 16:01:27
nie zgodzę się z tym :3

elaela
2016-02-12 23:15:39
super

moniorre
2016-02-10 20:20:09
ciekawe produkty :)

silva13051998
2016-02-08 18:27:33
HIT ;)

xlapinska
2016-02-03 21:14:31
Super

AgataR
2016-02-01 17:10:37
Śliczne kolory. Ostatnio się nad nimi zastanawiałam

delreynt
2016-01-28 12:04:46
super

comfortinnending
2016-01-28 09:27:07
Fajne są. :)

kamilakas
2016-01-24 22:34:44
Super

Alicjaf
2016-01-22 19:30:54
Hit

marysia455
2016-01-21 21:09:23
Super

usuniete20161230
2016-01-19 18:30:38
jeszcze nie mam tego blyszczyka

xxskyx
2016-01-16 14:55:57
super

asiazas
2016-01-15 22:15:58
super

Ana00
2016-01-15 19:13:38
super

paula81
2016-01-15 17:34:37
Rouge edition velvet mam zamiar kupic. Podobno nie wszystkie kolory są trwałe.

ann133
2016-01-12 16:11:48
Ładne

aniasach
2016-01-09 23:16:39
Hit

olakamyk
2016-01-09 00:08:43
genialne są

usuniete20161230
2016-01-08 16:17:51
musze je kupić

jgolinska
2016-01-07 19:09:31
Mam chęć przetestować :)

pvulinax
2016-01-07 04:45:43
Musze kupic

Sandra123
2016-01-01 11:58:54
Niezwykle trwałe

Kitekatu
2015-12-28 23:35:19
Z Bourjois uwielbiam tusz do rzęs, może najwyższy czas wypróbować szminki? :)

kiniaa19
2015-12-26 06:33:59
na pewno się przyda

ANNESA
2015-12-24 21:18:04
Swietne

bubububu11
2015-12-23 08:56:32
Super są Miałam różową

waterandwine
2015-12-19 22:15:25
super

szklanapanda
2015-12-15 22:16:42
Ładne

MaryMary
2015-12-10 12:33:12
Zdecydowanie hit :D

aliii19980513
2015-12-08 22:07:21
ciekawy produkt ;)

esss13051998
2015-12-07 18:50:18
ulubione ;)

rdmakeup
2015-12-04 19:29:22
slyszalam o nich same pochlebne opinie

Carmelo002
2015-11-30 15:31:37
Uwielbiam te pomadki :)

alala13051998
2015-11-28 14:45:56
must have ! :)

LaRive
2015-11-28 09:37:59
Dla mnie trochę tandetne. Wolę wersję matową :) Jest bardziej elegancka.

Kasia3345
2015-11-27 23:01:04
Inne bardziej mi się podobają

Jarczan
2015-11-23 17:35:41
Kolory cud miód

Carmelo002
2015-11-30 15:31:51
W pełni się zgadzam :)

sylwuzaur13
2015-11-20 21:37:33
Super kolory

blaszczykes1998
2015-11-19 00:48:14
świetne są:)

natalka909
2015-11-15 22:47:34
ani hit ani kit, tak w sam raz

xyzsylwiaxyz
2015-11-12 12:41:45
powinny się znaleźć w każdej kosmetyczce !!

Paulina12345
2015-11-10 00:49:41
Srednio je lubie, moze trafilam na kiepski egzemplarz

klaudusia0807
2015-11-04 23:19:10
Niestety matowe się u mnie nie sprawdziły ;/ Pomadka jakoś dziwnie schodziła, tak nierównomiernie. Szkoda tylko wydanych pieniędzy. Ciekawe czy Aqua laquer byłby lepszy ;/

Responda
2015-11-02 10:58:36
chętnie kupię, dziękuję za opinię :)

Jarczan
2015-10-28 00:21:36
Piękne mają kolory

kloss1
2015-10-26 18:57:31
Chciałoby się mieć wszystkie :)

jupi
2015-10-16 16:17:18
Kolory bardzo ładne , jednak ja ostatnio preferuję na ustach mat .

kasia09071998
2015-10-14 13:15:10
Oo bardzo zaciekawiły mnie te produkty. Chętnie się skuszę na jakiś kolor :)

Janka
2015-10-11 23:35:27
Mam kredkę Z Bourjois i jest bardzo dobra

kasieek27
2015-10-10 18:59:52
zastanawiam się wciąż nad zakupem, bo wyglądają interesująco

anczulka
2015-10-07 22:55:37
Srednio lubie pomadki z Bourjois

moco
2015-10-07 18:18:54
biorę się za testowanie

hellosadnessxx
2015-10-04 00:27:26
super :)

syyylwia
2015-10-01 19:43:08
świetne są te pomadki ;)

trzynastymaja
2015-10-01 19:35:01
świetne kolorki :)

ViWian
2015-09-29 23:43:27
Te kolory wyglądają naprawdę pięknie :) Muszę wypróbować je :)

czapelka
2015-09-27 21:37:57
bardzo nasycone kolory

pepsi13051998
2015-09-23 20:40:46
kocham te pomadki ! :)

Ankaaa
2015-09-23 12:12:40
Uwielbiam klasyczne Rouge Edition Velvet, ale te również całkiem fajnie wyglądają. Chyba się skuszę :)

nananan1305
2015-09-21 18:22:30
piekne kolorki ;)

lily96011
2015-09-21 11:43:16
do przetestowania :)

serduszko113
2015-09-20 22:25:50
lubie je :)

DobraDusza88
2015-09-20 13:49:55
Muszę w końcu wypróbować. Słyszałam dużo dobrego o tych pomadkach.

bsylwia13
2015-09-17 17:27:52
piękne kolorki ;)

aneczka1409
2015-09-08 19:57:55
kuszące odcienie ;)

blondi049
2015-09-08 18:12:30
świetne pomadki ;)

dzindzers98
2015-09-06 19:54:16
świetne pomadki ;)

crrucio
2015-09-05 17:40:58
uwielbiam pomadki z bourjois, są niesamowicie trwałe. :)

sylwia464
2015-09-05 16:01:14
uwielbiam te szminki ;)

kamilla
2015-08-31 13:30:49
ja również szczególnie wersje matowe

tutajsylwia
2015-08-28 16:44:58
uwielbiam je ;)

Agnieszka
2015-08-26 14:02:04
A i nie widziałam ostatniego filmiku ...już oglądam te makijaż co masz na sobie ;P

Agnieszka
2015-08-26 13:59:42
A ten makijaż?? Bardzo proszę o tutorial ;)

monika212121
2015-08-21 21:35:02
mam wersje matowe i sa rewelacyjne

Madeline
2015-08-21 12:14:01
Kolory są cudowne szczególnie ten ostatni, ciekawe tylko jak z trwałością :) Pozdrawiam

tusseya
2015-08-19 19:24:28
Jak dla mnie seria Rouge Edition Velvet to HIT, a ROUGE EDITION AQUA Laquer to KIT. Ta druga jest nietrwała.

zlowieszczychichot
2015-08-19 15:14:51
Mam dwie pomadki z tej serii, ale nie jestem zadowolona, ponieważ ich trwałość pozostawia wiele do życzenia.

kamilaa109
2015-08-18 14:10:36
Fajna recenzja :)

ladymakeup
2015-08-18 15:49:03
dzięki :)

sylka33
2015-08-18 11:30:37
W sumie średnio do mnie przemawiają.

Klaudia
2015-08-17 21:28:45
Wydaje mi się, że są warte przetestowania. Faktycznie gama kolorystyczna jest dość uboga ale może zmieni się to z czasem. Ja lubię takie kolorki, fajnie mieć kilka w swoim zbiorze i na pewno się zaopatrzę w któryś.

ladymakeup
2015-08-18 15:50:07
masz rację, jesli pomadki "przyjmą się" na rynku, producent na pewno wypuści na rynek inne kolory :)

JustATinyPenguin
2015-08-17 18:56:58
Szkoda, że nie ma więcej kolorów, ale to też pewnie przyjdzie z czasem. 8 zdecydowanie trafi kiedyś do mojej kosmetyczki. :)

ladymakeup
2015-08-18 15:50:43
zdecydowanie zgadzam się z Tobą, pewnie gama poszerzy się :) a nr 8 jest cudowny :)

Olcia37
2015-08-17 17:56:29
Według mnie piękne są te kolory, lubię właśnie takie głębokie odcienie. Z chcę bym wypróbowała, ale najpierw chcę sprawdzić te matowe.

ladymakeup
2015-08-18 15:51:42
Jeśli lubisz maty, to ręczę że VElvet Mate przypadnie Ci do gustu :)

Agata
2015-08-17 14:30:58
Monika jaki kolor masz na ustach ?

ladymakeup
2015-08-18 15:52:31
Na ustach mam akurat pomadkę matową z Make Up Atelier Paris RV08 :)

KamiluŚkaa
2015-08-17 13:17:21
Szkoda że kolory nie do końca w moim guście. Gdyby nie to na pewno bym wypróbowała :)

MałgosiaGosia
2015-08-17 11:49:54
mało różnorodnych kolorów , mam wrażenie że podobne są do siebie te kolory nie licząc 1 i 8

ladymakeup
2015-08-18 15:54:32
faktycznie aparat kiepsko wychwycił różnice ;/ ale na żywo uwierz - różnią się :)

riley
2015-08-17 12:54:53
Hah, faktycznie. Na tym swatchu tylko te skrajne coś się różnią. Szkoda, że nie poszaleli jak w innych edycjach.

Gorzka13
2015-08-17 11:04:09
Te pomadki mają takie piękne kolory <3

karolina1005
2015-08-17 10:46:49
śliczne kolorki ale niestety dużo mniej trwałe niż edition velvet

ladymakeup
2015-08-18 16:05:31
no niestety ;/ widocznie ciężko jest wyprodukować pomadkę trwałą a zarazem nie-matową ;/

rozkminiaj1
2015-08-17 10:08:22
świetne są te pomadki ;)