wiosenne trendy w makijażu
A wy kochane jak planujecie robić swój makijaż na wiosenne dni?
Czy warto go kupić za obecną cenę?
każdy jeden, ważne żeby się dobrze czuć
Mycie dłonią nie jest złe ale przy pomocy tej szczoteczki produkty lepiej i szybciej oczyszczają...
Hej, moim zdaniem przy wąskich ustach zanim zdecydujesz się na konkretny kolor to bym zatrzymała...
Swego czasu bardzo lubiłam Colossal z szczoteczkę, ale teraz mi się odmieniło i wolę teraz te w ...
Wydaje mi się, że chodzi o t by nie rozczesywać na mokro bez odżywki, z odżywką już można (a wrę...
Chętnie przejrzę Wasze propozycje :)
Wygląda zjawiskowo.
Długo jej używałaś, by zobaczyć pierwsze efekty?
A wy kochane jak planujecie robić swój makijaż na wiosenne dni?
hmm ja to już chyba nic nowego nie wymyślę, no chyba, że nasza Ladymakeup podrzuci nam jakiś pomysł Generalnie uwielbiam zielenie, fiolety i róże, myślę, że jak na wiosnę ok aczkolwiek napewno mimo wiosny nie zrezygnuję też z brązów (w zasadzie przecież z rózem wypadają super) no i czerni i szarości, które uwielbiam przy wieczorowych "ostrych" makijażach
Myślę, że na wiosnę jakiś delikatny pin upik jak najbardziej
cieszę się, że ten temat został poruszony właśnie, macie dziewczyny pomysł na wiosenny makijaż? trochę śledziłam trendy na obecną już wiosnę (jak fajnie, że nie na nadchodzącą dopiero ;p) - króluje make up nude i dla przeciwieństwa dużo żywych barw oranże, fuksje, na ustach bądź oczach... a Wy jak wyobrażacie sobie makijaż na wiosnę?
śliczny makijaż i super połaczenie kolorków, zwłaszcza ten róż jest meeega uwielbiam
ooo jaki świetny makijaż:) na wiosne w sam raz:)
Też myśle że jest świetny! Kiedys sie podobnie pomalowałam ale dodałam jeszcze minimalnie taki turkusowy w kąciku oczka- myśle ze tez było by fajnie:)
Faktycznie bardzo wiosenny, słodki i ładny ten makijaż. Na pewno go wypróbuję któregoś ciepłego, słonecznego dnia:)
Mi podoba się równiez ;p powiew świeżosci ;p ja również przygotowałam taki "wiosenny" makijaż - filmik ukaze sie w piatek, jak zawsze
sliczny
szkoda że zdjęcie się nie otwiera :(
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)