twarz kwadratowa
Hej jestem posiadaczką twarzy kwadratowej ;) czy macie jakieś propozycje jak dobrać brwi, fryzure? :)
mam włosy troszkę za ramiona, brwi ide wyregulować za 3 dni.
mile widziane zdjęcia i sugestie ;)
Także jestem ciekawa
Czy wygładza włosy?
Też chętnie się dowiem.
A która lepiej Ci się sprawdziła?
Na pewno tak.
Wydaje mi się, że niektóre są do frezarek podologicznych, inne do zwykłych. Trzeba dopytać.
Odczuwa się naprawdę ten efekt chłodzący?
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
Hej jestem posiadaczką twarzy kwadratowej ;) czy macie jakieś propozycje jak dobrać brwi, fryzure? :)
mam włosy troszkę za ramiona, brwi ide wyregulować za 3 dni.
mile widziane zdjęcia i sugestie ;)
do twarzy kwadratowej z racji jej mocno zarysowanych kości żuchwy najlepsze sa włosy nie krótsze niż do ramion a juz na pewno nie krótkie fryzury, brwi nie depiluj to kształtu twarzy tylko troche podrasuj ich naturalny kształt , choc brwi o delikatnym łuku sprawiaja że twarz wygląda delikatniej.
brwi proponowalabym wyregulowac bez wyraznego luku, lagodnie, w stylu emmy watson :)
Krótkie fryzury też pasują, takie ścięte pod kątem i nie na liniii żuchwy
konturowanie duzo daje, potrafic niemal zmienic ksztalt twarzy
krótkie fryzury odpadają i na pewno nie pazurki tylko grzywka cieniowana żeby zasłonic policzki
SZczęściara z ciebie. Przy takim kształcie twarzy można zrobić wszystko.
Co do fruzyry to nie mam zielonego pojęcia. Ale jeśli chodzi o brwi to najlepszym rozwiązaniem będą łagodne, niezbyt kanciaste, które złagodzą rysy twarzy. Czyli żadnych ostrych łuków, końcówka powinna delikatnie opadać w dół. Wtedy twarz będzie wyglądać "miękko" a nie agresywnie.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)