sto lat!!!!!!!!!
Droga Nasza Moniko
w dniu urodzin zycze ci spelniena marzen,duzo usmiechu,samych zyczliwych ludzi wokol i wszystkiego co najlepsze:))))
STO LAT:)!!!!!!!!!
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
Też chętnie się dowiem, jak z trwałością tej maskary.
Nie miałam okazji używać.
Nie używałam, jednak Eveline ma według mnie naprawdę dobrej jakości tusze do rzęs.
Czy jest trwały?
Nie używałam.
Nigdy nie korzystałam z takich farb, więc też jestem ciekawa.
Śpię na brzuchu, to nie ma opcji, żebym mi coś przetrwało na ustach :D
Droga Nasza Moniko
w dniu urodzin zycze ci spelniena marzen,duzo usmiechu,samych zyczliwych ludzi wokol i wszystkiego co najlepsze:))))
STO LAT:)!!!!!!!!!
KOCHANA i Ty nic nie mówisz że, masz urodzinki............................ sto lat Najlepszego .....spełnienia marzeń , sto lat życia.... i czego tylko sobie zamarzysz buziale
O proszę ! Sto lat Moniko, spełnienia każdego szalonego marzenia i samych przyjemności w życiu ! )
Ode mnie również wszystkiego najlepszego:) Przede wszystkim zdrowia, spełnienia marzeń, pieniędzy, udanego wesela. Aaaa i 1000 nowych pomysłów na makijaż:)
Dołączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :*
Sto lat sto lat niech zyje zyje nam !!! Wszystkiego najlepszego !
http://www.jouwpagina.nl/fotos3/boeket/leuk%20boeket%201.jpg
Moniczko,
wszystkiego najlepszego, samych pięknych i szczęśliwych dni w życiu, życzliwości ludzi, spełnienia najskrytszych marzeń i stu lat życia
życzy Oluśkk@
Moniczko moja kochana!! Ja również pragne Ci złożyć najszczersze życzenia:) dużo zdrówka, szczęścia, uśmiechu na twarzy i duuużo miłości:):*:*
sto lat z okazji kolejnej osiemnastki:)!
Wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń kochana!
Dziewczyny, dziękuję bardzo za życzenia :* aż się wzruszyłam, że jakoś dowiedziałyście się o moich urodzinach i tu tyle życzeń dziś miałam zabiegany urodzinowy dzień i nawet nie zaglądałam na kompa - właśnie wyszła rodzinka i weszłam na chwileczkę a tu niespodzianka dziękuję Wam Kochane bardzo :* mam nadzieję, że choć część z życzeń spełni się buziaki :*
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)