pytanko
Hej mam pytanko kupiłam kredkę milk z firmy nyx i chciałabym dowiedzieć się tylko czy tą kredkę temperuje się po zużyciu czy może ona jakoś się wykręca? Proszę o odpowiedź
Zdecydowanie lepsza dla mnie. Maskary Colossal w ogóle mi nie odpowiadają.
ja sobie zamowilam ostatnio na Notino z brushArt, bo była w promocji, dla mnie idealna
ja sama szukam czegoś fajnego, co polecacie, uzywacie na codzien i wam sie sprawdza?
Czy jest lepsza niż Colossal?
Tak, dobrze.
Też chętnie się dowiem, jak z jego trwałością.
Macie swój ulubiony zapach od Avon?
Kolorówka i pielęgnacja Eveline jest całkiem niezła.
Nie używałam tych cieni.
Hej mam pytanko kupiłam kredkę milk z firmy nyx i chciałabym dowiedzieć się tylko czy tą kredkę temperuje się po zużyciu czy może ona jakoś się wykręca? Proszę o odpowiedź
Normalnie temperuje się kredka jest w standardowym rozmiarze, także większość temperówek z dużym otworkiem pasuje do niej
Wiem że głupie pytania zadaje ale zapytałam dlatego że kredka jest jakby w plastikowej osłonie dlatego też nie wiem czy da się ją na temperować.
Ogólnie jestem zachwycona tą kredką i tym, że w takim szybkim tempie ją otrzymałam
Jakbyś mogła jeszcze mi odpisać to będę wdzięczna
Możesz jak najbardziej ją temperować ja też używam te kredki, i niejednokrotnie już ostrzyłam - właśnie zwykłą temperówką
Ok. Dzięki. Myślę że mój zakup na kredce się nie skończy, mam zamiar kupić paletkę cieni nyx. Pytanko jeszcze do Ciebie gdzie mogę dostać taką paletkę jakiej Ty używasz manly oprócz allegro? A może pojawi się ona w Twoim sklepie internetowym? Cieplutko pozdrawiam.
z nyx maja fajne matowe szminki
z nyx maja fajne matowe szminki
Konturówki również świetnej jakości :)
NYX na bardzo dobre kredki :)
napewno zakupie cos z nyx w najblizszej przyszłości
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)